Idedu nuoroda i pokalbius apie origami. Bent jau man tokie lankstiniai tai aukstasis pilotazas ,bet gal rasit ka naudingo o ir vaikams mokyklose ar darzeliuose kartais prireikia http://forum.nanya.ru/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=9714&st=0p.s kazkada lanksciau geliu ziedelius (kazkas panasaus i lelijas ir tvirtinau prie medzio sakos, labai graziai gavosi  )
~♥KaipTaiKaip♥~
2004 11 08, 13:08
Nu as irgi kazkada bandziau, bet man vis neuztekdavo lapo ir gaudavosi kazkokia kose. Turiu visa knyga apie origami, jei kam reikes paveiksliuku galesiu nuskanuot  nes man cia taip kaip ir Jumi aukstasis pilotazas, bet labai grazu paziuret. Esu padarius tik viena dalyka - remeli nuotraukom, betgavosi taip siaubingai  kad gavau palept, nes ismest buvo gaila Papildyta @ [mergetime]1099912217[/mergetime] O toj nuorodoj kokie groziai  As irgi noriu taip moket
WOW ! Ir cia viskas islankstyta is popieriaus?! Kazkaip nesitiki, nors.... is tu japonu visko galima tiketis 
As irgi turiu kazkur dezese ta knyga apie Origami, isleista dar rusu laikais Lanksciau tik is pradziu, daba jau guli dezej
Lotosas
2004 11 08, 13:51
Na, laaabai ten grazu viskas, bet gal pradedanciosioms kiek sunkoka?
O kur rasti ka lngviau? Kad karveli kaip islankstyti arba angela (esu kazkur maciusi). Ir Kaledos jau greitai....
Rimtai! Juk cia galima vietoj kalediniu zaisliuku ant eglutes prisilankstyti
Gaila, kad mano knygoje nera tokiu grozybiu, ten tik patys pradmenys, labai jau paprastuciai palygint su tame psl Nors reikia dar tuos "paprastucius" ismokt lankstyti
| QUOTE (Lotosas @ 2004 11 08, 14:52) | Na, laaabai ten grazu viskas, bet gal pradedanciosioms kiek sunkoka?
O kur rasti ka lngviau? Kad karveli kaip islankstyti arba angela (esu kazkur maciusi). Ir Kaledos jau greitai.... |
yra toks tinklapiukas www.oriland.com atrodo toks adresas  tai tenelementariu lankstinuku yra  va tik kur jie sudeti tai neprisimenu
klajune
2004 11 08, 18:39
mmm, kažkokiu periodu labai patiko lankstyti, sėdėdavau, kol gaudavosi pagal paveiksliuką  Gal reiks prisimint
As irgi tarybiniu laiku knyga apie origami turiu, isten ismokau drugeliu islankstyti servetele ir ppo siai dienai tokiom servetelem dziaugiasi mano sveciai.
Jo tuose paveiksleliuose super sunku,as tai va buvau ismokusi lankstyti gerves,tai jas panaudojau savo vestuviu salei papuosti,visai graziai ir originaliai atrode. Po to tos gerves dar pora vestuviu "atsoko",nes draugai is manes skolinosi. O ismokti galima is origamio knygos,tenviskas labai aisku.
mylinemyli
2005 03 07, 08:03
Gal kas patartumet kaip popierines tulpes daromos?
O gal vaikams patiks lankstyti dinozaurus Puslapiukas
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 03 07, 08:04) Gal kas patartumet kaip popierines tulpes daromos? na...cia n tulpes bet irgi geles 
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 03 07, 08:04) Gal kas patartumet kaip popierines tulpes daromos? radau as tas tulpes tik niekaip ikelt negaliu http://forum.nanya.ru/index.php?act=Attach...=post&id=213966
mylinemyli
2005 03 07, 09:11
QUOTE(Jumi @ 2005 03 07, 10:09) Aciu, ten ir dar daugiau yra. Ir paprastesniu, ir sudetingesniu. Bandysiu.
Scarlett
2005 03 07, 12:00
Sniege26
2005 03 10, 14:00
O koki popieriu geriau naudoti? Kokio storumo? Ar tiks toks kaip spausdintuvams? Ar reikia storesnio, o gal plonesnio?
safarikids
2005 08 10, 23:06
Ar yra mėgstančių lankstyti? Ką gražaus esate išlanksčiusios? Iš kur semiatės idėjų? Ar kaip nors panaudojate lankstinius?
agacaga
2005 08 11, 11:12
QUOTE(safarikids @ 2005 08 10, 23:06) Ar yra mėgstančių lankstyti? Ką gražaus esate išlanksčiusios? Iš kur semiatės idėjų? Ar kaip nors panaudojate lankstinius?  Kazkada mokykloj paskutinese klasese buvau biski uzsikabliavus ant lankstimo-turejau kazkokia knygute su lankstinukais. Siaip tai labai idomus uzsiemimas Gaila,kad dabar laiko tam nelabai turiu, bet savjoju,kai turesiu vaiku,tai pati su jais lankstinesiu O tuos lankstinukus tai nelabai siaip isivaizduoju,kur panausdot,na bet kaip eglutes zaisliukai,tikrai galetu but  Ir vaiku kambari manau jais galima fainia papuost
QUOTE(safarikids @ 2005 08 11, 14:32) Jau parašiau moderatorei - paprašiau, kad ištrintų. Ir tavo nurodytą temą pažiūrėjau - gaila, kad daug nuorodų ten pasenę, man niekas neatsidaro tame nany.ru. http://forum.nanya.ru/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=...=0entry255998sita tik ka ziurejau ir viskas veikia cia kaip pasidaryti gulbe beje ta pacia technika daromi labai faini buteliai http://opane.com/opane/swan.html
jurga...a
2005 08 11, 15:10
http://ifun.ru/?p=l&id=338&voteresult=0&aFwpZEynuTGal galit papasakoti kaip tokie dalykai lankstosi??
safarikids
2005 08 11, 16:11
QUOTE(jurga...a @ 2005 08 11, 15:10) http://ifun.ru/?p=l&id=338&voteresult=0&aFwpZEynuTGal galit papasakoti kaip tokie dalykai lankstosi??  Nu čia tai tikrai nerealūs darbai. Įtariu, be kokio speco konsultacijos nei neverta pradėti - bent man bus per sunku susigaudyti, kokią liniją įlenkti, kokią - išlenkti. Jeigu kas valdo šią techniką, pakonsultuokite. Ir... atrodo nerealiai! Tiesa, gal kas nors turite iškarpų, kaip iš kelių detalių pasidaryti kokį objektą. tarkime, mes turim namuose iš kartono arkliuką. ten tokios detalės kartoninės visaip susijungė, susidėjo ir gavosi arklys. Man gražu, nors "buityje nepritaikoma".
jurga...a
2005 08 16, 15:22
[SIZE=7][COLOR=green] SOS!!!!!!!!!!!!!!! Merginos padėkite išversti tekstą. Lankstau vieną gražią gėlytę, schema anglų kalba, o aš jos nė bum bum [/SIZE=7][/COLOR=green] Tekstas: Collapse model bringing points together like a bird base. Circled area shows the interior detail of step 8. Aštuntame žingsnyje buvo parašyta taip: Fold and unfold to center. Then inside reverse along the crease. Šitą aš supratau kaip padaryti. Čia yra paveikslėliai, bet kaikurių vietų nelabai eina suprasti Būsiu labai dėkinga  AČIŪ
*MONAMI*
2005 11 23, 19:59
merginos,kelios nuorodos pirmam puslapyje neveikia,gal žinote kokių naujesnių puslapių  pasidalinkite įdėjomis
QUOTE(*MONAMI* @ 2005 11 23, 20:59) merginos,kelios nuorodos pirmam puslapyje neveikia,gal žinote kokių naujesnių puslapių  pasidalinkite įdėjomis  zinom zinom  pas kiniecius reik ieskot
Fėja-Būrėja
2005 12 01, 23:24
Jumi, aš tai gervę norėčiau išmokt išlankstyt  . Ar žinai kur galėčia rast?
QUOTE(jurga...a @ 2005 08 16, 14:22) [SIZE=7][COLOR=green] SOS!!!!!!!!!!!!!!! Merginos padėkite išversti tekstą. Lankstau vieną gražią gėlytę, schema anglų kalba, o aš jos nė bum bum [/SIZE=7][/COLOR=green] Tekstas: Collapse model bringing points together like a bird base. Circled area shows the interior detail of step 8. Aštuntame žingsnyje buvo parašyta taip: Fold and unfold to center. Then inside reverse along the crease. Šitą aš supratau kaip padaryti. Čia yra paveikslėliai, bet kaikurių vietų nelabai eina suprasti Būsiu labai dėkinga  AČIŪ Sulenkti modeli, sujungiant taskus (o gal kampus? nezinau, verciu pazodziui) nelyg paukscio pagrinda (taip.... prie ko cia tas paukstis? ir del 'pagrindo' negarantuoju, verciu pazodziui. butu gerai matyti lankstinio schema ar pan.). Apibrauktas plotas parodo 8-ojo zingsnio vidine detale. Tikiuosi, pades. Sekmes belankstant!
Na stai, cia pasiskaitinejusi, ir as uzsimaniau tu kusudamu. Lankstyti visai nemoku. Kazkada dar vaiku darzely buvau kiek igudusi. Dabar neprisimenu nieko. Tad bandau nuo pacios pradzios mokytis, kaip aiskinama jusu nurodytose nuorodose.
Mokausi ta pagrindu pagrinda - kvadrata - islankstyt. Net ir tas neiseina... Trecias zingsnis - trys lenkimai parodyti. Nuo kurio kampo pradeti? Na niekaip neiseina 4-ame zingsnyje nurodytas rezultatas. Kazkas panasaus gaunasi, bet ne visai tai, ko reikia.
Gal kas nepasididziuotu ir paaiskintu pradziamokslei? Aciu!
Jau pavyko! Aciu, nebesivarginkit
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2005 12 01, 23:24) Jumi, aš tai gervę norėčiau išmokt išlankstyt  . Ar žinai kur galėčia rast?  cia lyg gerve,tik reikes ziureti puslapius pries tai,cia mokomasisi kursas lyg http://photo.163.com/openalbum.php?usernam...10113473&page=5
Zhuvycia
2006 01 04, 15:56
Gal kas zinote, kur gauti tokio labai ploniuko popieriuko lankstymams? Kai labai sudetingas lankstinys, labai jau stori lenkimai gaunasi  Mano origaminej knygoj nuotraukose tai toks nuostabus popierius mmmm!
*MONAMI*
2006 01 04, 18:13
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 01 04, 15:56) Gal kas zinote, kur gauti tokio labai ploniuko popieriuko lankstymams? Kai labai sudetingas lankstinys, labai jau stori lenkimai gaunasi  Mano origaminej knygoj nuotraukose tai toks nuostabus popierius mmmm! manau reikėtų kanceliarinėse paklausti,ten juk visko pilna  gal ir yra koks spec lankstymui
Susiena
2006 01 05, 16:05
Nežinojau, kur įdėti, tad dedu čia, nes irgi su popieriumi susiję... Atvirukai
Bozhena
2006 01 05, 21:35
QUOTE(Susiena @ 2006 01 05, 16:05) Nežinojau, kur įdėti, tad dedu čia, nes irgi su popieriumi susiję... Atvirukai SUPER!!! Susiena, aciu uz nuoroda i toki gera saita
Susiena
2006 01 06, 10:03
Nėra už ką! Taip sakant,- "kad tik mačytų"!
Susiena
2006 01 20, 15:49
Na, čia nelabai su lankstymu susiję, bet su popierium tai tikrai: Atvirukai
*plepute*
2006 01 28, 14:53
*plepute*
2006 01 28, 14:55
*plepute*
2006 01 28, 14:58
 ieskojau gerves lankstymo, ir ti oj kiek radau..  dekuj
issilankstykime norima modeli savo svajoniu masinos Popieriniai modeliukai masinu
Girasol
2006 03 30, 08:32
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 01 04, 19:13) manau reikėtų kanceliarinėse paklausti,ten juk visko pilna  gal ir yra koks spec lankstymui  ORIGAMI popieriaus deja zinau tik vienoje vieteleje kur galima gauti.... kaune, yra japonisku prekiu parduotuve, vadinasi berods "Katanaja", sake ten kazkur netoli kauno pilies (as kai ne kauniete, tai konkreciai nzn)....Bet ten tikrai tas tikrasis popierius ir lankstinukai is jo nuostabus....... o gal kas zinot kur gauti literaturos?  nebutinai elektroniniu, galima ir spausdintinu variantu, pavyzdziu anglu kalba.......
Little angel
2006 04 05, 16:40
o gal yra cia kaunieciu, kurios galetu man to popieriaus suveikti. idomu butu pakuotes klaina ir kokiu ten spalvu bei kiek vienetu ieina. nes vilniuj tai neradau, o i kauna nevazineju,nes nera priezasciu o vien del popieriaus tai tikrai neapsimoka. tai ir klausiu jusu
Girasol
2006 04 07, 15:01
QUOTE(litle_angel @ 2006 04 05, 17:40) o gal yra cia kaunieciu, kurios galetu man to popieriaus suveikti. idomu butu pakuotes klaina ir kokiu ten spalvu bei kiek vienetu ieina. nes vilniuj tai neradau, o i kauna nevazineju,nes nera priezasciu o vien del popieriaus tai tikrai neapsimoka. tai ir klausiu jusu  aga, ir man  butu  to popieriaus yra kiek zinau visokiu rusiu, as esu turejusi rastuoto vienpusio, gaila nerandu dabar pakuotes nematau ismatavimu, bet berods 15X15, kiek lapu ir nzn, nes gaavu panaudota, bet atrodo 40. ir turejau dar dvispalvio, abi puses skirtingu spalvu, jo matmenys 17,5 x 17,5, siu lapu pakuoteje yra 20. o spalvu yra ivairiausiu primaisyta. Pakuotės kaina apie 5lt.
|
|