Little angel
2006 04 10, 13:18
QUOTE(nighttingale @ 2006 04 07, 16:01) aga, ir man  butu  to popieriaus yra kiek zinau visokiu rusiu, as esu turejusi rastuoto vienpusio, gaila nerandu dabar pakuotes nematau ismatavimu, bet berods 15X15, kiek lapu ir nzn, nes gaavu panaudota, bet atrodo 40. ir turejau dar dvispalvio, abi puses skirtingu spalvu, jo matmenys 17,5 x 17,5, siu lapu pakuoteje yra 20. o spalvu yra ivairiausiu primaisyta. Pakuotės kaina apie 5lt.  kaip fainai avh as ir viena ir kita pakuote paimciau gal kas zinot tikslu adresa kaune pas mane ten teta gyvena gal atsius
Litderu
2006 07 06, 16:04
Tikrai butu faina suzinot ta adresa:), as maximoj pamaciau uzrasa "Spalvotas origamių popierius", labai apsidziaugiau... bet jis kietokas sakyciau, neviskam tinka Papildyta:QUOTE(*MONAMI* @ 2005 11 23, 20:59) merginos,kelios nuorodos pirmam puslapyje neveikia,gal žinote kokių naujesnių puslapių  pasidalinkite įdėjomis  http://www.kikisweb.de/basteln/mitpapier/f...apierfalten.htm, ten rodo kaip daryti Varles aiski schema http://www.naturmuseum-so.ch/07_zeitg/2frosch.html, laivas ir zuvyte http://www.naturmuseum-so.ch/07_zeitg/2fisch.html
Litderu
2006 07 06, 16:20
Litderu
2006 07 06, 18:51
 As cia ko gero su savim pasikalbesiu... Ber radau ta japonisku prekiu parduotuve "Katanaja", Kumelių g. 11-2, Kaunas, Tel:(+370 37) 222942, Fax:(+370 37) 222960, El. paštas: gerima@takas.lt
*plepute*
2006 07 09, 18:45
Litderu, ne su savim  Dekui, kad atgaivinai tokia miela tema
ka galima islankstyti is arbatos pakeliu  ]My Webpage[/URL]  My Webpage[/URL]  ]My Webpage[/URL] [URL=http://imageshack.us] [/URL]
Kaliteja
2006 07 10, 21:26
Kaip gražu ir čia iš arbatos pokelių  niekuomet nepagalvočiau,kad taip įmanoma,bet fantazijai ribų nėra..........
Litderu
2006 07 14, 22:45
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 09, 19:45) Litderu, ne su savim  Dekui, kad atgaivinai tokia miela tema  Sakai miela tema:) Kaip namiskiai sako, man kazkas uzejo  kazkaip uzsikabinau uz karpiniu ir lankstiniu, labai gerai nervus ramina  Vaziuoju savaitei atostogaut, kadangi interneto nebus, tai origamiu knyga nusipirkau, kad tureciau vakare ka veikti
*plepute*
2006 07 17, 11:34
QUOTE(Litderu @ 2006 07 14, 23:45) Sakai miela tema:) Kaip namiskiai sako, man kazkas uzejo  kazkaip uzsikabinau uz karpiniu ir lankstiniu, labai gerai nervus ramina  Vaziuoju savaitei atostogaut, kadangi interneto nebus, tai origamiu knyga nusipirkau, kad tureciau vakare ka veikti  O po to idesi cia savo kuryba?
Girasol
2006 07 20, 18:03
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 17, 12:34) O po to idesi cia savo kuryba?  Sveikutes  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu
murrrka
2006 07 20, 22:55
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 19:03) Sveikutes  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  Nuo šios vasaros ir aš užsikrėčiau šia manija...  Kažkada girdėjau legendą, apie 1000 gervių galią... ir ką jūs manot, nusprendžiau pati patikrinti, o gal tiesiog labai labai noriu, kad mano noras išsipildytų...  Siandien baigiau 100... Taigi nebedaug liko...  ir tada jas visas padovanosiu mylimam žmogui, gimimo dienos proga... Lankstymas taip patiko, kad norėčiau jog atsiųstum man schemučių... dėkui išanskto: murrrka@turbodsl.lt
Margareta
2006 07 20, 23:07
o kokia ta 1000 gerviu galia?  baisiai suintrigavo...turetu buti savotiska meditacija..... vaikystej turejau origamio knyga, turbut pas tevelius ji dar yra.....tai lankstydavau burbulus...reikdavo islankstyti gal 6 ar kiek ploksciu ornamentu ir juos visus suklijuoti...gaudavosi toks ervinis kurinys..dar nuspalvodavau...
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 18:03) Sveikutes  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  as as as!!!!! Papildyta:QUOTE(Margareta @ 2006 07 20, 23:07) o kokia ta 1000 gerviu galia?  baisiai suintrigavo...turetu buti savotiska meditacija..... vaikystej turejau origamio knyga, turbut pas tevelius ji dar yra.....tai lankstydavau burbulus...reikdavo islankstyti gal 6 ar kiek ploksciu ornamentu ir juos visus suklijuoti...gaudavosi toks ervinis kurinys..dar nuspalvodavau...  apie 1000 gerviuku man papasakojo skautuose. pasakojama, kad viena maza mergaite japonijoje suzinojo, kad ji grejtaj mirs ir nusprende islankstyti 1000 gerviuku. kaj ji lankste 1000-ni numire ir gerviukas isprudes jaj is ranku nukrito ant salto grindinio. wat kokia liudna istorija. apie ja moku ir dajnele (tiksliau puse jos) po sio iwikio japonijoje lankste gerviukus ir juos pardavinejo, kad paselpt iwairias wajku organizacijas. tajp gerviukaj tapo simbolinis dalykas. jej kas nemoka galeciau pamokyti, bet nzn kajp
Margareta
2006 07 21, 10:11
QUOTE(Funga @ 2006 07 21, 10:04) as as as!!!!! Papildyta:apie 1000 gerviuku man papasakojo skautuose. pasakojama, kad viena maza mergaite japonijoje suzinojo, kad ji grejtaj mirs ir nusprende islankstyti 1000 gerviuku. kaj ji lankste 1000-ni numire ir gerviukas isprudes jaj is ranku nukrito ant salto grindinio. wat kokia liudna istorija. apie ja moku ir dajnele (tiksliau puse jos) po sio iwikio japonijoje lankste gerviukus ir juos pardavinejo, kad paselpt iwairias wajku organizacijas. tajp gerviukaj tapo simbolinis dalykas. jej kas nemoka galeciau pamokyti, bet nzn kajp  tikrai liudna istorija....  o tai kodel tu jas lankstai?
QUOTE(Margareta @ 2006 07 21, 10:11) tikrai liudna istorija....  o tai kodel tu jas lankstai?  nu kazkajp grazu labaj.... nzn jauciu jom silpnybe
mano lankstiniaiwa ce siandien sumejstrawau.... daug darbo kol issifruoji tuos pawejksliukus
Tinnygirl
2006 07 21, 15:40
QUOTE(Funga @ 2006 07 21, 14:37) mano lankstiniaiwa ce siandien sumejstrawau.... daug darbo kol issifruoji tuos pawejksliukus as dirbu mokykloje kaip tik siuo metu vyksta vaikams stovyklos tai mano mokiniai taip pamego lankstyt kad dabar nieko kito nedaro tik lanksto reiks nufotkint ju darbelius ir ikelt cia. gal kita savaite pasigirsim
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 07 21, 15:40) as dirbu mokykloje kaip tik siuo metu vyksta vaikams stovyklos tai mano mokiniai taip pamego lankstyt kad dabar nieko kito nedaro tik lanksto reiks nufotkint ju darbelius ir ikelt cia. gal kita savaite pasigirsim  idomu
JuodaVarna
2006 07 21, 17:23
Čia ne origami, bet irgi iš popieriaus Knyga "Gėlės iš popieriaus juostelių"Peržiūrėti internete būtų galima, tik žinant slaptažodį, tačiau galima parsisiųsti, čia getbotai
Girasol
2006 07 25, 20:54
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 25, 21:54) pdf cia neparodysi nebent ikelsi i koki tinklapi is kurio ji bus galima parsisiust GEra tema,pati uzvedziau ir neberasau  Tiesiog siam pomegiau kaip ir neliko laiko tai tik skaitau ka jus rasot.
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 25, 20:54) uz ka cia man?
Litderu
2006 07 26, 14:25
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 17, 12:34) O po to idesi cia savo kuryba?  Sveikutes, ideciau, bet turiu tik paprasta fotika  ... Sunus vis reikalavo gyvunu... o as labai stengiausi islankstyt tokia gele, bet niekaip nepavyko, kazka vis ne taip padarau... Papildyta:QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 19:03) Sveikutes  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  Labai noreciau kad pasidalintum ir su manimi  litderu@yahoo.com Papildyta:Dar cia paziurekit diagramu: http://show.7ya.ru/private.aspx?Rubrid=86399&p=1&ob=0
Girasol
2006 07 26, 20:11
funga bucinukai uz tai, kur sakiau kad isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino, o tu saukei as as as!  bet dabar sumasciau kad ten tikriausiai buvo, kad diagramu noretum  Matyt tie bucinukai Litderu skirti buvo  .Sugalvojau kita varianta, gal kuri gali paprasyti savo brangiojo kad ftp pakurtu, ten galeciau kelti diagramas  As kai saviski pamatysiu, bandysiu prisnekint  bus paprasciau  Arba dar sugalvojau, zinot ka, galima sukurti elektronine konferencija, tik cia jau reiktu, kad visos yahoo mailus turetu, tada irgi butu galima informacija dalintis..... Ryt "truputuka" nuorodu ikelsiu  sian tingiu jau
Girasol
2006 07 26, 20:30
ir dar pamirsau, murrrka, o pries lankstydama nora sugalvojai? Sako, sulig 1000aja gervyte, jis issipildo Beje, nuosirdus sveikinimai tau uz kantrybe, jei jau islankstei 100 gervyciu, tai bus ir 1000is, tu sutverta origamiui, nes yra tokiu lankstiniu, kur iki 100 ir daugiau zingsniu buna....
Fėja-Būrėja
2006 07 26, 20:43
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 26, 21:11) Arba dar sugalvojau, zinot ka, galima sukurti elektronine konferencija, tik cia jau reiktu, kad visos yahoo mailus turetu, tada irgi butu galima informacija dalintis..... Ryt "truputuka" nuorodu ikelsiu  sian tingiu jau  dar per skype galima  . Paprasčiau ir greičiau
Girasol
2006 07 27, 09:09
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 07 26, 21:43) dar per skype galima  . Paprasčiau ir greičiau  aga, kaip as cia taip nesugalvojau
Girasol
2006 07 27, 15:51
http://www.geocities.com/foldingca/diagrams.htmlVienas linkas pradziai, tik perspeju prieš -žiūrėdamos, pasidarykit didelį puodą arbatos ar kavos  . http://www.origami.lt - labai saunaus lietuvaicio puslapiukas http://www.oriland.com/studio/main.asp - tiks pradedantiesiems. http://www.origami.com - yra net labai paprastu lankstinuku. http://www.paperfolding.com/ - o cia jau visko yra http://www.langorigami.com/art/gallery/gal...e=maine_lobster - akytem paganyti Daugiau ikelsiu kai namolio pareisiu.
Litderu
2006 07 27, 16:44
Girasol
2006 07 27, 17:55
QUOTE(Litderu @ 2006 07 27, 17:44) Litderu maciau azuolo forumiuke uzsiregistravai, saunu Kokia gelyte lankstei? Parodyk ir man Mergytes, kurkites skypej accountus visos, tada uoj jum fotkiu ir viso kito prisiuntinesiu http://www.origami-club.com/en/ - va dar vienas puslapiukas, kai kur parodyta kaip lankstyti net su animacija
Girasol
2006 07 27, 18:44
nerimstu as http://www.cs.bgu.ac.il/~tzachar/origami.php - nemazai diagramu .pdf formate http://www.zingman.com/origami/oriPics/ros...se_diagrams.swf- kavasakio roze step by step taip sakant, bet vis tiek nesugebejau islankstyt
Litderu
2006 07 27, 22:45
Aha, pries kelias savaites uzsiregistravus, bet smarkiai nedalyvauju... Sunkiai pasidave man lelija  . kazkaip neaiskiai parodyta buvo.... Is tu tradiciniu jau daug ka padarius, bet kai paziuriu tuos sedevrus tai seile tysta Man patiko tas psl origami-club  ... einu ka nors isbandysiu:) Dziaugiuosi kad ne viena mane patrauke tie lankstiniai:) Papildyta:Na kai as uzstrigau uz lelijos, tai apie ta kavasakio roze man dar patilet  Na kada nors gal iveiksima, ane
murrrka
2006 07 28, 00:44
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 26, 21:30) ir dar pamirsau, murrrka, o pries lankstydama nora sugalvojai? Sako, sulig 1000aja gervyte, jis issipildo Beje, nuosirdus sveikinimai tau uz kantrybe, jei jau islankstei 100 gervyciu, tai bus ir 1000is, tu sutverta origamiui, nes yra tokiu lankstiniu, kur iki 100 ir daugiau zingsniu buna....  Taip, nora jau turiu...  Belieka sulaukt 1000 gervytes...
Litderu
2006 07 28, 12:21
o kokias gerves darai? As darius ir vadinamas skrendancias ir perincias, ir stovinincias ir gerviukus... zinoma ne po tukstanti  Kuri ten is ju tikrasis simbolis?
murrrka
2006 07 28, 12:46
QUOTE(Litderu @ 2006 07 28, 13:21) o kokias gerves darai? As darius ir vadinamas skrendancias ir perincias, ir stovinincias ir gerviukus... zinoma ne po tukstanti  Kuri ten is ju tikrasis simbolis? Kokios gerves yra tikrasis simbolis as nezinau, bet darau tokias is sio puslapio: http://www.learner.org/jnorth/tm/crane/WCE...ight120304.html tikiuos pavyks...
Litderu
2006 07 28, 13:07
Aisku pavyks:) Tik manau kad gervems lankstyt rastum aiskesne schema, ar tau ten aisku?
Girasol
2006 07 28, 15:13
Visai jau apsileidau, rankos nebeklauso, simple lankstiniu nebemoku islankstyt
Litderu
2006 07 28, 15:42
Tai kartais schemos pakisa koja:) kas nesigauna?
Girasol
2006 07 28, 15:51
QUOTE(Litderu @ 2006 07 28, 16:42) Tai kartais schemos pakisa koja:) kas nesigauna? su schemom viskas tvarkoj, su mano orientacija sian ne kas  biski snargliuojuos vidury vasaros, lankstau kai kurias raideles is origami-club.com alfabeto  Darysiuos skelbimu lenta namams papuosti
Litderu
2006 07 28, 16:06
Aisku:), o as vietoj pertraukeles nuo darbo padariau vezi  Bet butinai reikia nusipirkt geresnio popieriaus, noriu sudetingesnius dalykelius pabandyt...
Girasol
2006 07 28, 16:20
QUOTE(Litderu @ 2006 07 28, 17:06) Aisku:), o as vietoj pertraukeles nuo darbo padariau vezi  Bet butinai reikia nusipirkt geresnio popieriaus, noriu sudetingesnius dalykelius pabandyt... saunu as ir popieriaus to noreciau lb.....siaip labai fainu popieriu yra ebay.com . Vias sakau kai turesiu atliekamu pinigeliu, uzsisakysiu, bet kaip neturiu, taip neturiu
burundukas
2006 07 29, 11:47
Sveikos merginos, šiandien buvau Katanaja parduotuvėj, pirkti lankstymo popieriaus. Tai ji jau iš Kumelių g. išsikėlusi ir šiuo metu yra Daukšos g. 27-1, Kaunas. Popierius nedideliais kvadratiniais lapeliais, 12 vnt lapelių kainuoja 9 Lt, aš pirkau pigesnį, bet parduotuvėj davė pabandyti iš brangesnio palankstyti, tai iš brangesnio smgiau lankstosi. Sėkmės visoms besidarbuojant.
Girasol
2006 07 29, 12:57
QUOTE(burundukas @ 2006 07 29, 12:47) Sveikos merginos, šiandien buvau Katanaja parduotuvėj, pirkti lankstymo popieriaus. Tai ji jau iš Kumelių g. išsikėlusi ir šiuo metu yra Daukšos g. 27-1, Kaunas. Popierius nedideliais kvadratiniais lapeliais, 12 vnt lapelių kainuoja 9 Lt, aš pirkau pigesnį, bet parduotuvėj davė pabandyti iš brangesnio palankstyti, tai iš brangesnio smgiau lankstosi. Sėkmės visoms besidarbuojant. Kiba pabrango????  Man kai draugė buvo nupirkus, tai dar tik už 20 lapelių 5 lt buvo...... Ketvirtadienį važiuosiu į vilnių, sakau gal ten kur rasiu
Irmuliux
2006 07 29, 21:22
Oi, kokia faina temele..... As kad prisitempiau visokiu groziu, kad pagavo mane ikvepimas visokius grozius daryt....... O del popieriaus tai turiu ideja. Kodel nepabandzius lankstyt is dovanu popieriaus?? Juk jo yra visokiausio ir storesnio ir plonesnio. O dar galima panaudot spalvotas reklamas is zurnalu. O ka, blogai sakau??????
Girasol
2006 07 30, 11:44
QUOTE(Irmuliux @ 2006 07 29, 22:22) Oi, kokia faina temele..... As kad prisitempiau visokiu groziu, kad pagavo mane ikvepimas visokius grozius daryt....... O del popieriaus tai turiu ideja. Kodel nepabandzius lankstyt is dovanu popieriaus?? Juk jo yra visokiausio ir storesnio ir plonesnio. O dar galima panaudot spalvotas reklamas is zurnalu. O ka, blogai sakau??????  Sakai gerai, bet lengviau pasakyti negu padaryti, tas popierius netinkamas... Nemoku paaiškinti kodėl, bet darbeliai negražus gaunas
Irmuliux
2006 07 30, 12:00
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 30, 12:44) Sakai gerai, bet lengviau pasakyti negu padaryti, tas popierius netinkamas... Nemoku paaiškinti kodėl, bet darbeliai negražus gaunas  O as net nezinojau...  Ir norėjau kaip geriau. Nu nieko, kai būsiu laisva, pamėginsiu. Tada pasakysiu kaip man sekėsi. Papildyta:Prisiminiau, kažkada, kai dirbau stovykloj, viena japonė man padovanojo lankstinuką su brėžiniais, kaip išlankstyti žvėrelius ir popieriaus kiekvienam žvėreliui pagal kailio spalvą. Tai labai faina, reiks susirast. (ir pirkt skenerį, kitaip negaliu pasidalint  ) Ir dar visokių popieriukų ji man padovanojo lankstymui, tik kol kas taip ir guli. Tai va, pas juos ten popierius lankstymui jau iš karto paruoštas kvadratais. Ir yra visokiausio, su visokiai paveiksliukais....... Nu labai čiotka.
Girasol
2006 07 30, 14:56
QUOTE(Irmuliux @ 2006 07 30, 13:00) Prisiminiau, kažkada, kai dirbau stovykloj, viena japonė man padovanojo lankstinuką su brėžiniais, kaip išlankstyti žvėrelius ir popieriaus kiekvienam žvėreliui pagal kailio spalvą. Tai labai faina, reiks susirast. (ir pirkt skenerį, kitaip negaliu pasidalint  ) Ir dar visokių popieriukų ji man padovanojo lankstymui, tik kol kas taip ir guli. Tai va, pas juos ten popierius lankstymui jau iš karto paruoštas kvadratais. Ir yra visokiausio, su visokiai paveiksliukais....... Nu labai čiotka. va va, mes apie toki popierių ir kalbam, ta parduotuvytė "Katanaja" yra japoniškų prekių parduotuvė, ir ten tokio popieriaus yra kvadratinio  na va, dar truputuka info popieriaus tema: Tinkamo popieriaus parinikimas lankstiniui lemia ne tik "pavyks ar nepavyks išlankstyti", bet ir daugiausiai prisideda prie lankstinio grožio. Daug informacijos parašiau čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Origami#Popierius Šiaip išskirčiau pagrinde tris pagrindines popieriaus iš kurio lankstomi origamiai kategorijas: Foilinis popierius. Galima pasidaryti namų sąlygomis. Prie Kepimo folijos priklijuoti servetėlę ar ploną popierių. (vien iš folijos lankstyti sunku, kadangi viena folija labai greitai plyšta ir sulimpa tarpusavyje) Folija išlaiko formą, todėl lankstinys neatsilanksto. tai beveik nepamainoma lankstant lankstinius turinčius daug smulkių detalių, pvz vabzdžius. Taip pat dažnai labai sudėtingiems lankstiniams (kur labai daug popieriaus sluoksnių). Specialus "origami" popierius. Grakštesniems origamiams tinka, visokiems skraidantiems tiems, kuriems netinka foilinis popierius dėl savo sunkumo. Pavyzdžiui gėlėm, paukščiams, drugeliams. Kopijavimo popierius (ar šiaip bet koks paprastas). Jei finansinės galimybės leidžia be jo apseiti, tai žinoma galima pakeisti ir origaminiu specialiu popierium bet kopijavimo popieriaus nuvertinti nereikia: nesudėtingiem lankstiniam labai puikiai tinka. Be to "kami" sunku rasti didelį kvadratą, o čia galima parduotuvėje laisvai nusipirkti A3, A2, A1 lapų ir iš jų daryti kvadratus P.S. cia ne mano asmenines mintys, nurasiau Azuolo patarimus.
Irmuliux
2006 08 01, 10:06
O tai gal galima su kuo nors sukooperuot dėl to popieriaus, nes aš tai ne kaunietė. Gal galima padaryt taip: kas nors vienas nupirktų, išsiūstų paštu, o aš pinigėlius į sąskaitą imesčiau arba pašto perlaida išsiūsčiau. O šiaip tai vakar bandžiau tuos mocdulinius iš trikampiukų lankstyt. Tai alnksčiau iš senų žurnalų - visai nieko gaunas. Ir drugelius tokius dariau iš dovanų popieriaus. Tai irgi lyg ir nieko...
Gertruda
2006 08 18, 12:25
As lankstymui naudoju dovanu pakavimo popieriu. Toki truputeli kietesni. Tik ji reikia karpyti norimo dydzio gabaleliais. Viena karta nuejau i dovanu parduotuve ir paprasiau dovanu vyniojimo popieriaus likuciu  . Kai pasakiau kam, dar perklause kas tai per daiktas tas origami. Dave tiek popieriaus galu, kad dar dabar negaliu ju pabaigti.. O va cia keletas nuorodeliu akims paganyti http://www.oriland.com/index.asphttp://www.origami-instructions.com/
murrrka
2006 08 25, 00:09
Na štai, vakar išlanksčiau tūkstantąją gervę...  O šiandien padovanojau draugui... Tai jei ir noras neišsipildytų, vien dėl draugo reakcijos buvo verta jas lankstyti... Buvo taip gera žiūrėti į jo akis, kai pasakiau kokia dovana jo laukia...
|
|