Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Origami
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Little angel
QUOTE(nighttingale @ 2006 04 07, 16:01)
aga, ir man  lotuliukas.gif  butu thumbup.gif to popieriaus yra kiek zinau visokiu rusiu, as esu turejusi rastuoto vienpusio, gaila nerandu dabar pakuotes nematau ismatavimu, bet berods 15X15, kiek lapu ir nzn, nes gaavu panaudota, bet atrodo 40.
ir turejau dar dvispalvio, abi puses skirtingu spalvu, jo matmenys 17,5 x 17,5, siu lapu pakuoteje yra 20. o spalvu yra ivairiausiu primaisyta. Pakuotės kaina apie 5lt.  wub.gif  cool.gif
*

kaip fainai avh as ir viena ir kita pakuote paimciau gal kas zinot tikslu adresa kaune pas mane ten teta gyvena gal atsius blush2.gif
Litderu
Tikrai butu faina suzinot ta adresa:), as maximoj pamaciau uzrasa "Spalvotas origamių popierius", labai apsidziaugiau... bet jis kietokas sakyciau, neviskam tinka
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2005 11 23, 20:59)
merginos,kelios nuorodos pirmam puslapyje neveikia,gal žinote kokių naujesnių puslapių ax.gif pasidalinkite įdėjomis mirksiukas.gif
*

http://www.kikisweb.de/basteln/mitpapier/f...apierfalten.htm, ten rodo kaip daryti
Varles aiski schema http://www.naturmuseum-so.ch/07_zeitg/2frosch.html, laivas ir zuvyte http://www.naturmuseum-so.ch/07_zeitg/2fisch.html
Litderu
o cia akims paganyt arba pasitemt:) http://gallery.origami.free.fr/indexenglish.htm
Litderu
biggrin.gif As cia ko gero su savim pasikalbesiu... Ber radau ta japonisku prekiu parduotuve "Katanaja", Kumelių g. 11-2, Kaunas, Tel:(+370 37) 222942,
Fax:(+370 37) 222960, El. paštas: gerima@takas.lt
*plepute*
Litderu, ne su savim mirksiukas.gif Dekui, kad atgaivinai tokia miela tema wub.gif
--rita
ka galima islankstyti is arbatos pakeliuuser posted image]My Webpage[/URL]user posted imageMy Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/URL][URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]
Kaliteja
Kaip gražu ir čia iš arbatos pokelių g.gif niekuomet nepagalvočiau,kad taip įmanoma,bet fantazijai ribų nėra.......... wub.gif
Litderu
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 09, 19:45)
Litderu, ne su savim mirksiukas.gif Dekui, kad atgaivinai tokia miela tema wub.gif
*

Sakai miela tema:) Kaip namiskiai sako, man kazkas uzejo biggrin.gif kazkaip uzsikabinau uz karpiniu ir lankstiniu, labai gerai nervus ramina blush2.gif Vaziuoju savaitei atostogaut, kadangi interneto nebus, tai origamiu knyga nusipirkau, kad tureciau vakare ka veikti biggrin.gif
*plepute*
QUOTE(Litderu @ 2006 07 14, 23:45)
Sakai miela tema:) Kaip namiskiai sako, man kazkas uzejo biggrin.gif kazkaip uzsikabinau uz karpiniu ir lankstiniu, labai gerai nervus ramina blush2.gif Vaziuoju savaitei atostogaut, kadangi interneto nebus, tai origamiu knyga nusipirkau, kad tureciau vakare ka veikti biggrin.gif
O po to idesi cia savo kuryba? mirksiukas.gif
Girasol
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 17, 12:34)
*

Sveikutes 4u.gif isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino mirksiukas.gif turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu blush2.gif
murrrka
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 19:03)
Sveikutes  4u.gif  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  mirksiukas.gif turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  blush2.gif
*

Nuo šios vasaros ir aš užsikrėčiau šia manija... smile.gif Kažkada girdėjau legendą, apie 1000 gervių galią... ir ką jūs manot, nusprendžiau pati patikrinti, o gal tiesiog labai labai noriu, kad mano noras išsipildytų... verysad.gif Siandien baigiau 100... Taigi nebedaug liko... smile.gif ir tada jas visas padovanosiu mylimam žmogui, gimimo dienos proga...
Lankstymas taip patiko, kad norėčiau jog atsiųstum man schemučių... dėkui išanskto: murrrka@turbodsl.lt
Margareta
o kokia ta 1000 gerviu galia? huh.gif baisiai suintrigavo...turetu buti savotiska meditacija.....
vaikystej turejau origamio knyga, turbut pas tevelius ji dar yra.....tai lankstydavau burbulus...reikdavo islankstyti gal 6 ar kiek ploksciu ornamentu ir juos visus suklijuoti...gaudavosi toks ervinis kurinys..dar nuspalvodavau... tongue.gif
Funga
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 18:03)
Sveikutes  4u.gif  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  mirksiukas.gif turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  blush2.gif
*

as as as!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2006 07 20, 23:07)
o kokia ta 1000 gerviu galia?  huh.gif baisiai suintrigavo...turetu buti savotiska meditacija.....
vaikystej turejau origamio knyga, turbut pas tevelius ji dar yra.....tai lankstydavau burbulus...reikdavo islankstyti gal 6 ar kiek ploksciu ornamentu ir juos visus suklijuoti...gaudavosi toks ervinis kurinys..dar nuspalvodavau...  tongue.gif
*

apie 1000 gerviuku man papasakojo skautuose. pasakojama, kad viena maza mergaite japonijoje suzinojo, kad ji grejtaj mirs ir nusprende islankstyti 1000 gerviuku. kaj ji lankste 1000-ni numire ir gerviukas isprudes jaj is ranku nukrito ant salto grindinio. wat kokia liudna istorija. apie ja moku ir dajnele (tiksliau puse jos) po sio iwikio japonijoje lankste gerviukus ir juos pardavinejo, kad paselpt iwairias wajku organizacijas. tajp gerviukaj tapo simbolinis dalykas. jej kas nemoka galeciau pamokyti, bet nzn kajp smile.gif
Margareta
QUOTE(Funga @ 2006 07 21, 10:04)
as as as!!!!!
Papildyta:

apie 1000 gerviuku man papasakojo skautuose. pasakojama, kad viena maza mergaite japonijoje suzinojo, kad ji grejtaj mirs ir nusprende islankstyti 1000 gerviuku. kaj ji lankste 1000-ni numire ir gerviukas isprudes jaj is ranku nukrito ant salto grindinio. wat kokia liudna istorija. apie ja moku ir dajnele (tiksliau puse jos) po sio iwikio japonijoje lankste gerviukus ir juos pardavinejo, kad paselpt iwairias wajku organizacijas. tajp gerviukaj tapo simbolinis dalykas. jej kas nemoka galeciau pamokyti, bet nzn kajp smile.gif
*

tikrai liudna istorija....
cray.gif o tai kodel tu jas lankstai? unsure.gif
Funga
QUOTE(Margareta @ 2006 07 21, 10:11)
tikrai liudna istorija....
cray.gif o tai kodel tu jas lankstai?  unsure.gif
*

nu kazkajp grazu labaj.... nzn jauciu jom silpnybe biggrin.gif
Funga
mano lankstiniai
wa ce siandien sumejstrawau.... daug darbo kol issifruoji tuos pawejksliukus
Tinnygirl
QUOTE(Funga @ 2006 07 21, 14:37)
mano lankstiniai
wa ce siandien sumejstrawau.... daug darbo kol issifruoji tuos pawejksliukus
*

as dirbu mokykloje kaip tik siuo metu vyksta vaikams stovyklos tai mano mokiniai taip pamego lankstyt kad dabar nieko kito nedaro tik lanksto reiks nufotkint ju darbelius ir ikelt cia. gal kita savaite pasigirsim biggrin.gif
Funga
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 07 21, 15:40)
as dirbu mokykloje kaip tik siuo metu vyksta vaikams stovyklos tai mano mokiniai taip pamego lankstyt kad dabar nieko kito nedaro tik lanksto reiks nufotkint ju darbelius ir ikelt cia. gal kita savaite pasigirsim  biggrin.gif
*

idomu smile.gif
JuodaVarna
Čia ne origami, bet irgi iš popieriaus Knyga "Gėlės iš popieriaus juostelių"
Peržiūrėti internete būtų galima, tik žinant slaptažodį, tačiau galima parsisiųsti, čia getbotai
Girasol
Funga milijonas bucinuku wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif (viso milijono gal cia nerasysiu), bet kad vel tyla cia kaip kapuose sad.gif
Prisizadejau diagramu ikelti cia, bet kad nemoku....... doh.gif Kaip .pdf faila. esanti mano pc ikelti taip, kad galeciau jum parodyti? ax.gif blush2.gif
Jumi
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 25, 21:54)
Funga milijonas bucinuku  wub.gif oro_buckis.gif  oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif (viso milijono gal cia nerasysiu), bet kad vel tyla cia kaip kapuose sad.gif
Prisizadejau diagramu ikelti cia, bet kad nemoku.......  doh.gif Kaip .pdf faila. esanti mano pc ikelti taip, kad galeciau jum parodyti?  ax.gif  blush2.gif
*

pdf cia neparodysi nebent ikelsi i koki tinklapi is kurio ji bus galima parsisiust ax.gif
GEra tema,pati uzvedziau ir neberasau blush2.gif Tiesiog siam pomegiau kaip ir neliko laiko tai tik skaitau ka jus rasot.
Funga
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 25, 20:54)
Funga milijonas bucinuku  wub.gif oro_buckis.gif  oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif (viso milijono gal cia nerasysiu), bet kad vel tyla cia kaip kapuose sad.gif
Prisizadejau diagramu ikelti cia, bet kad nemoku.......  doh.gif Kaip .pdf faila. esanti mano pc ikelti taip, kad galeciau jum parodyti?  ax.gif  blush2.gif
*

uz ka cia man? blush2.gif
Litderu
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 17, 12:34)
*

Sveikutes, ideciau, bet turiu tik paprasta fotika g.gif ... Sunus vis reikalavo gyvunu... o as labai stengiausi islankstyt tokia gele, bet niekaip nepavyko, kazka vis ne taip padarau...
Papildyta:
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 19:03)
*

Labai noreciau kad pasidalintum ir su manimi smile.gif litderu@yahoo.com
Papildyta:
Dar cia paziurekit diagramu:
http://show.7ya.ru/private.aspx?Rubrid=86399&p=1&ob=0
Girasol
funga bucinukai uz tai, kur sakiau kad isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino, o tu saukei as as as! smile.gif bet dabar sumasciau kad ten tikriausiai buvo, kad diagramu noretum smile.gif Matyt tie bucinukai Litderu skirti buvo ax.gif .Sugalvojau kita varianta, gal kuri gali paprasyti savo brangiojo kad ftp pakurtu, ten galeciau kelti diagramas smile.gif
As kai saviski pamatysiu, bandysiu prisnekint smile.gif bus paprasciau tongue.gif

Arba dar sugalvojau, zinot ka, galima sukurti elektronine konferencija, tik cia jau reiktu, kad visos yahoo mailus turetu, tada irgi butu galima informacija dalintis..... Ryt "truputuka" nuorodu ikelsiu smile.gif sian tingiu jau 4u.gif
Girasol
ir dar pamirsau, murrrka, o pries lankstydama nora sugalvojai? Sako, sulig 1000aja gervyte, jis issipildo ax.gif
Beje, nuosirdus sveikinimai tau uz kantrybe, jei jau islankstei 100 gervyciu, tai bus ir 1000is, tu sutverta origamiui, nes yra tokiu lankstiniu, kur iki 100 ir daugiau zingsniu buna.... bigsmile.gif
Fėja-Būrėja
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 26, 21:11)
Arba dar sugalvojau, zinot ka, galima sukurti elektronine konferencija, tik cia jau reiktu, kad visos yahoo mailus turetu, tada irgi butu galima informacija dalintis..... Ryt "truputuka" nuorodu ikelsiu  smile.gif  sian tingiu jau  4u.gif
*

dar per skype galima ax.gif . Paprasčiau ir greičiau mirksiukas.gif
Girasol
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 07 26, 21:43)
dar per skype galima  ax.gif . Paprasčiau ir greičiau  mirksiukas.gif
*

aga, kaip as cia taip nesugalvojau lotuliukas.gif
Girasol
http://www.geocities.com/foldingca/diagrams.html
Vienas linkas pradziai, tik perspeju prieš -žiūrėdamos, pasidarykit didelį puodą arbatos ar kavos ax.gif .

http://www.origami.lt - labai saunaus lietuvaicio puslapiukas blush2.gif

http://www.oriland.com/studio/main.asp - tiks pradedantiesiems.

http://www.origami.com - yra net labai paprastu lankstinuku.

http://www.paperfolding.com/ - o cia jau visko yra biggrin.gif biggrin.gif

http://www.langorigami.com/art/gallery/gal...e=maine_lobster - akytem paganyti smile.gif

Daugiau ikelsiu kai namolio pareisiu. smile.gif
Litderu
O as pasigirt atejau blush2.gif 4u.gif smile.gif nagi ta gele gavosi, kur kankinau nezinau per kiek kartu... o siandien is pirmo karto:) svarbiausia, kad jau ir atrodo sudetingesniu islankscius, o cia zingsnis ne toks ir nesigavo... Tai tokiu atveju ne tik nervus ramina, o ir kantrybe bei uzsispyrima ugdo rolleyes.gif
Na einu kavos darytis ir perziuresiu nurodytus puslapius smile.gif
Girasol
QUOTE(Litderu @ 2006 07 27, 17:44)
O as pasigirt atejau blush2.gif  4u.gif  smile.gif nagi ta gele gavosi, kur kankinau nezinau per kiek kartu... o siandien is pirmo karto:) svarbiausia, kad jau ir atrodo sudetingesniu islankscius, o cia zingsnis ne toks ir nesigavo... Tai tokiu atveju ne tik nervus ramina, o ir kantrybe bei uzsispyrima ugdo rolleyes.gif
Na einu kavos darytis ir perziuresiu nurodytus puslapius smile.gif
*

Litderu maciau azuolo forumiuke uzsiregistravai, saunu 4u.gif
Kokia gelyte lankstei? Parodyk ir man smile.gif
Mergytes, kurkites skypej accountus visos, tada uoj jum fotkiu ir viso kito prisiuntinesiu mirksiukas.gif

http://www.origami-club.com/en/ - va dar vienas puslapiukas, kai kur parodyta kaip lankstyti net su animacija thumbup.gif
Girasol
nerimstu as biggrin.gif

http://www.cs.bgu.ac.il/~tzachar/origami.php - nemazai diagramu .pdf formate

http://www.zingman.com/origami/oriPics/ros...se_diagrams.swf
- kavasakio roze step by step taip sakant, bet vis tiek nesugebejau islankstyt blush2.gif schmoll.gif
Litderu
Aha, pries kelias savaites uzsiregistravus, bet smarkiai nedalyvauju...
Sunkiai pasidave man lelija smile.gif. kazkaip neaiskiai parodyta buvo....
Is tu tradiciniu jau daug ka padarius, bet kai paziuriu tuos sedevrus tai seile tysta biggrin.gif
Man patiko tas psl origami-club thumbup.gif ... einu ka nors isbandysiu:) Dziaugiuosi kad ne viena mane patrauke tie lankstiniai:)
Papildyta:
Na kai as uzstrigau uz lelijos, tai apie ta kavasakio roze man dar patilet blush2.gif bigsmile.gif Na kada nors gal iveiksima, ane biggrin.gif
murrrka
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 26, 21:30)
ir dar pamirsau, murrrka, o pries lankstydama nora sugalvojai? Sako, sulig 1000aja gervyte, jis issipildo  ax.gif
Beje, nuosirdus sveikinimai tau uz kantrybe, jei jau islankstei 100 gervyciu, tai bus ir 1000is, tu sutverta origamiui, nes yra tokiu lankstiniu, kur iki 100 ir daugiau zingsniu buna.... bigsmile.gif
*

Taip, nora jau turiu... lotuliukas.gif Belieka sulaukt 1000 gervytes... smile.gif
Litderu
o kokias gerves darai? As darius ir vadinamas skrendancias ir perincias, ir stovinincias ir gerviukus... zinoma ne po tukstanti biggrin.gif Kuri ten is ju tikrasis simbolis?
murrrka
QUOTE(Litderu @ 2006 07 28, 13:21)
o kokias gerves darai? As darius ir vadinamas skrendancias ir perincias, ir stovinincias ir gerviukus... zinoma ne po tukstanti biggrin.gif Kuri ten is ju tikrasis simbolis?
*

Kokios gerves yra tikrasis simbolis as nezinau, bet darau tokias is sio puslapio: http://www.learner.org/jnorth/tm/crane/WCE...ight120304.html
smile.gif tikiuos pavyks...
Litderu
Aisku pavyks:) Tik manau kad gervems lankstyt rastum aiskesne schema, ar tau ten aisku?
Girasol
Visai jau apsileidau, rankos nebeklauso, simple lankstiniu nebemoku islankstyt blush2.gif
Litderu
Tai kartais schemos pakisa koja:) kas nesigauna?
Girasol
QUOTE(Litderu @ 2006 07 28, 16:42)
Tai kartais schemos pakisa koja:) kas nesigauna?
*

su schemom viskas tvarkoj, su mano orientacija sian ne kas smile.gif ax.gif biski snargliuojuos vidury vasaros, lankstau kai kurias raideles is origami-club.com alfabeto smile.gif Darysiuos skelbimu lenta namams papuosti smile.gif lotuliukas.gif
Litderu
Aisku:), o as vietoj pertraukeles nuo darbo padariau vezi smile.gif Bet butinai reikia nusipirkt geresnio popieriaus, noriu sudetingesnius dalykelius pabandyt...
Girasol
QUOTE(Litderu @ 2006 07 28, 17:06)
Aisku:), o as vietoj pertraukeles nuo darbo padariau vezi smile.gif Bet butinai reikia nusipirkt geresnio popieriaus, noriu sudetingesnius dalykelius pabandyt...
*

saunu thumbup.gif
as ir popieriaus to noreciau lb.....siaip labai fainu popieriu yra ebay.com . Vias sakau kai turesiu atliekamu pinigeliu, uzsisakysiu, bet kaip neturiu, taip neturiu 4u.gif
burundukas
Sveikos merginos, šiandien buvau Katanaja parduotuvėj, pirkti lankstymo popieriaus. Tai ji jau iš Kumelių g. išsikėlusi ir šiuo metu yra Daukšos g. 27-1, Kaunas. Popierius nedideliais kvadratiniais lapeliais, 12 vnt lapelių kainuoja 9 Lt, aš pirkau pigesnį, bet parduotuvėj davė pabandyti iš brangesnio palankstyti, tai iš brangesnio smgiau lankstosi.
Sėkmės visoms besidarbuojant.
Girasol
QUOTE(burundukas @ 2006 07 29, 12:47)
Sveikos merginos, šiandien buvau Katanaja parduotuvėj, pirkti lankstymo popieriaus. Tai ji jau iš Kumelių g. išsikėlusi ir šiuo metu yra Daukšos g. 27-1, Kaunas. Popierius nedideliais kvadratiniais lapeliais, 12 vnt lapelių kainuoja 9 Lt, aš pirkau pigesnį, bet parduotuvėj davė pabandyti iš brangesnio palankstyti, tai iš brangesnio smgiau lankstosi.
Sėkmės visoms besidarbuojant.
*

Kiba pabrango???? blink.gif Man kai draugė buvo nupirkus, tai dar tik už 20 lapelių 5 lt buvo...... Ketvirtadienį važiuosiu į vilnių, sakau gal ten kur rasiu g.gif
Irmuliux
Oi, kokia faina temele..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As kad prisitempiau visokiu groziu, kad pagavo mane ikvepimas visokius grozius daryt.......
O del popieriaus tai turiu ideja. Kodel nepabandzius lankstyt is dovanu popieriaus?? Juk jo yra visokiausio ir storesnio ir plonesnio. O dar galima panaudot spalvotas reklamas is zurnalu.
O ka, blogai sakau?????? ax.gif

Girasol
QUOTE(Irmuliux @ 2006 07 29, 22:22)
Oi, kokia faina temele..... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As kad prisitempiau visokiu groziu, kad pagavo mane ikvepimas visokius grozius daryt.......
O del popieriaus tai turiu ideja. Kodel nepabandzius lankstyt is dovanu popieriaus?? Juk jo yra visokiausio ir storesnio ir plonesnio. O dar galima panaudot spalvotas reklamas is zurnalu.
O ka, blogai sakau?????? ax.gif
*

Sakai gerai, bet lengviau pasakyti negu padaryti, tas popierius netinkamas... Nemoku paaiškinti kodėl, bet darbeliai negražus gaunas schmoll.gif
Irmuliux
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 30, 12:44)
Sakai gerai, bet lengviau pasakyti negu padaryti, tas popierius netinkamas... Nemoku paaiškinti kodėl, bet darbeliai negražus gaunas  schmoll.gif
*

O as net nezinojau... blush2.gif Ir norėjau kaip geriau. Nu nieko, kai būsiu laisva, pamėginsiu. Tada pasakysiu kaip man sekėsi.

Papildyta:
Prisiminiau, kažkada, kai dirbau stovykloj, viena japonė man padovanojo lankstinuką su brėžiniais, kaip išlankstyti žvėrelius ir popieriaus kiekvienam žvėreliui pagal kailio spalvą. Tai labai faina, reiks susirast. (ir pirkt skenerį, kitaip negaliu pasidalint doh.gif )
Ir dar visokių popieriukų ji man padovanojo lankstymui, tik kol kas taip ir guli. Tai va, pas juos ten popierius lankstymui jau iš karto paruoštas kvadratais. Ir yra visokiausio, su visokiai paveiksliukais....... Nu labai čiotka.
Girasol
QUOTE(Irmuliux @ 2006 07 30, 13:00)
Prisiminiau, kažkada, kai dirbau stovykloj, viena japonė man padovanojo lankstinuką su brėžiniais, kaip išlankstyti žvėrelius ir popieriaus kiekvienam žvėreliui pagal kailio spalvą. Tai labai faina, reiks susirast. (ir pirkt skenerį, kitaip negaliu pasidalint doh.gif )
Ir dar visokių popieriukų ji man padovanojo lankstymui, tik kol kas taip ir guli. Tai va, pas juos ten popierius lankstymui jau iš karto paruoštas kvadratais. Ir yra visokiausio, su visokiai paveiksliukais....... Nu labai čiotka.
*

va va, mes apie toki popierių ir kalbam, ta parduotuvytė "Katanaja" yra japoniškų prekių parduotuvė, ir ten tokio popieriaus yra kvadratinio smile.gif

na va, dar truputuka info popieriaus tema:

Tinkamo popieriaus parinikimas lankstiniui lemia ne tik "pavyks ar nepavyks išlankstyti", bet ir daugiausiai prisideda prie lankstinio grožio.
Daug informacijos parašiau čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Origami#Popierius

Šiaip išskirčiau pagrinde tris pagrindines popieriaus iš kurio lankstomi origamiai kategorijas:

Foilinis popierius.

Galima pasidaryti namų sąlygomis. Prie Kepimo folijos priklijuoti servetėlę ar ploną popierių.
(vien iš folijos lankstyti sunku, kadangi viena folija labai greitai plyšta ir sulimpa tarpusavyje)
Folija išlaiko formą, todėl lankstinys neatsilanksto. tai beveik nepamainoma lankstant lankstinius turinčius daug smulkių detalių, pvz vabzdžius. Taip pat dažnai labai sudėtingiems lankstiniams (kur labai daug popieriaus sluoksnių).

Specialus "origami" popierius.

Grakštesniems origamiams tinka, visokiems skraidantiems tiems, kuriems netinka foilinis popierius dėl savo sunkumo. Pavyzdžiui gėlėm, paukščiams, drugeliams.

Kopijavimo popierius (ar šiaip bet koks paprastas).

Jei finansinės galimybės leidžia be jo apseiti, tai žinoma galima pakeisti ir origaminiu specialiu popierium bet kopijavimo popieriaus nuvertinti nereikia: nesudėtingiem lankstiniam labai puikiai tinka. Be to "kami" sunku rasti didelį kvadratą, o čia galima parduotuvėje laisvai nusipirkti A3, A2, A1 lapų ir iš jų daryti kvadratus

P.S. cia ne mano asmenines mintys, nurasiau Azuolo patarimus. mirksiukas.gif
Irmuliux
O tai gal galima su kuo nors sukooperuot dėl to popieriaus, nes aš tai ne kaunietė.
Gal galima padaryt taip: kas nors vienas nupirktų, išsiūstų paštu, o aš pinigėlius į sąskaitą imesčiau arba pašto perlaida išsiūsčiau.
4u.gif
O šiaip tai vakar bandžiau tuos mocdulinius iš trikampiukų lankstyt. Tai alnksčiau iš senų žurnalų - visai nieko gaunas. Ir drugelius tokius dariau iš dovanų popieriaus. Tai irgi lyg ir nieko... wub.gif
Gertruda
As lankstymui naudoju dovanu pakavimo popieriu. Toki truputeli kietesni. Tik ji reikia karpyti norimo dydzio gabaleliais.
Viena karta nuejau i dovanu parduotuve ir paprasiau dovanu vyniojimo popieriaus likuciu blush2.gif . Kai pasakiau kam, dar perklause kas tai per daiktas tas origami. Dave tiek popieriaus galu, kad dar dabar negaliu ju pabaigti.. g.gif

O va cia keletas nuorodeliu akims paganyti smile.gif
http://www.oriland.com/index.asp
http://www.origami-instructions.com/
murrrka
Na štai, vakar išlanksčiau tūkstantąją gervę... smile.gif O šiandien padovanojau draugui... Tai jei ir noras neišsipildytų, vien dėl draugo reakcijos buvo verta jas lankstyti... Buvo taip gera žiūrėti į jo akis, kai pasakiau kokia dovana jo laukia... blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.