Buvau kategoriskai pries, bet kai turesim antra leliu, butinai noresim tokios. Nes pirmaji ir taip supt reikdavo iki kokiu 7 men, po to pats ropodamas uzmiega
mano lovyte bus be lingiu, bet jauciu as jas nusipirksiu atskirai
Man draugė patarė būtinai pirkti lovytę su lingėm, taigi nupirkau, bet jos taip trejus metus ir pragulėjo balkone, mums jų visai neprireikė, net nebandėm
o mums atvirksciai, labai pasiteisino, nuo gimimo naudojam dabar jau pusantru metuku dar nenuimtos, kai migdom pasupam.
Mes nusipirkom universalias linges, kurias galima uzdeti ant bet kurios lovytes:) baisu man jas deti
O man kaip tik labai gerai lovytė su lingėm, ypač dabar, kai jau vaikas sunkus pasidarė, ilgai nepanešiosi, o pasuptas greičiau užmiega
Neturejom lingiu ir tikrai neprireike, nes nemego buti supama ant ranku, tai nematem reikalo supti lovyteje, todel as pries
QUOTE(Tomawru @ 2011 11 06, 10:20) o mums atvirksciai, labai pasiteisino, nuo gimimo naudojam dabar jau pusantru metuku dar nenuimtos, kai migdom pasupam. mums taip pat lb pasiteisino, tiek pirmai dukrytei praverte, pasupdavom pries miegeli jei budavo nerami, ir uzmigdavo daug greiciau..tiek antrai dukrytei dbr naudojam, nors pasupti prireikia lb retai
Dukrytės lovytė neturi nei lingių nei ratukų. Kai rinkomės, maniau - kam čia reikia tų dalykų. Bet kai gimė pupa tai po kokio pusmečio pradėjau galvoti, kad be reikalo nepasirinkau lovelės su lingėmis arba ratukais/arba su abiem, mačiau ir tokį variantą, kad galima nuimti linges ir uždėti ratukus. Maniežas buvo ir su lingėm ir su ratukais
Kai pirkau lovyte pirmagymei,masciau apie linges. Parduotuvej pasake,kad ne karo metas,yra universalios,galima dasipirkti,jei reiks. Bet nei auginant pirmaja,nei antraja dukryte,ju neprireike. Nu kam vaik visur supti
pati pirkau su lingemis ir jei nenori kad suptusi gali ikisti tokius geleziukus ir nesisupa
mazai supavom maziuka, daba jam toj 8men.tai pritvirtinom kad nesisuptu nes apsiverstu tada lelius....
Auginant tris vaikiukus, nė vienam neprireikė lovytės su lingėmis, net negalvojom apie šitą funkciją ir puikiausiai išsivertėm be jos..
mūsų lovytė be lingių, bet labai norėtume kad jos būtų....
Mes turim lovytę su lingėm, nepakartojamas dalykas. Kai vaikutis jaučiasi sveikai, pilvukas ar dantukai netrugdo miegoti, užmiega be supavimo. Supuojam labai retai, bet būna tokių naktų, kad džiaugiesi lovyte su lingėmis. Manau jos tik pliusas.
Sveikos,
Ieškau Kaune gerų lovyčių su lingytėmis ir be jų, kad galėčiau užsidėti kai reikės, bei nuimti, kai nusibos. Gal kas ką girdėjote, kur galima tikrai kokybiškų, gražių tvirtų nusipirkti? Geriausia, kad būtų lietuviškos. Man tai jau niekas neįkiš tų lenkiškų Parduotuvėse vos paliečiu - ir atrodo tuoj sulūš.
gal kas ikeltu nuoroda kaip atrodo tos universalios linges
As uz lovyte tik su lingemis. Bet linges lingems nelygios, neapsirikit!
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 21, 20:54) As uz lovyte tik su lingemis. Bet linges lingems nelygios, neapsirikit! bet cia gal tik primontuotos prie lovytes tokios linges jau buna.. as irgi ieskau lingiu, jei kas turit, rasykit AZ:) QUOTE(murmuke @ 2012 03 28, 10:08) bet cia gal tik primontuotos prie lovytes tokios linges jau buna.. as irgi ieskau lingiu, jei kas turit, rasykit AZ:) Taip, jos primontuotos, bet jas galima nuimti ir lovele stoves tik ant koju. Zodziu, geresniu lingiu nera, bent jau kol kas... kiek vaiku auginu, o ju visi keturi, tai nebuvo patogesnes lovytes. O tos "turgines" vienpuses linges, tai grynas kuriozas. QUOTE(Miegantis keksas @ 2012 03 16, 15:54) Sveikos, Ieškau Kaune gerų lovyčių su lingytėmis ir be jų, kad galėčiau užsidėti kai reikės, bei nuimti, kai nusibos. Gal kas ką girdėjote, kur galima tikrai kokybiškų, gražių tvirtų nusipirkti? Geriausia, kad būtų lietuviškos. Man tai jau niekas neįkiš tų lenkiškų Parduotuvėse vos paliečiu - ir atrodo tuoj sulūš. Mes pirkome porą lovyčių iš čia Gindera. Kainos palyginti su lenkiškomis šiek tiek didesnės, bet kokybė geresnė. Jas gamina Lietuvoje. Gal ką rasite
As auginau savo mazaji be lingiu ir ju niekam neprireike. Lovyte buvo skirta miegui.
Tiesa pirmi menesiai buvo sunkus, bet vis tiek nesupavau. Panesiodavau siek tiek ant ranku- to tikrai nepavadinciau tampymu su savim ir paguldydavau. Bliove, as kentejau, bet po to greitai iprato. Kai dygo dantukai, tai skyriau didesni demesi burnytes masazui, na dar tepaliuku patepdavau. Nuo pilvo diegliuku velgi labai padedavo mums mansteles, nes turejome problemu su kaulu suaugimu. Tai pirst, pirs ir ramiau... Nezinau, ar cia mano vaikas buvo ramus, bet lingyciu tikrai neprireike O vat sese kai augino vaikus, tai taip siubuodavo lovele, kad rodos isoks tas lelius is jos. Man buvo ziaurus vaizdas. QUOTE Esu mačiusi, kad ir lingytes turėjo užsidėjus, bet tik pažiūrėti, kaip ten. Paskui dėl vakučio saugumo nusiėmė. Na, jei tos linges yra kaip ir anksciau minejau tos primityviosios, tai faktas, kad paaugusiam vaikuciui jau nesaugu, o jei tos tikrosios stabilios, kurios fiksuojasi is abieju pusiu, tai tikrai vaikutis neisvirs ir jokio pavojaus tokioje loveleje nera.
Nusipirkome praieta saviate linges uz 24lt paprastas, medzio du gabaliukus - patenkinta ziauriai! neberiekia reetkarciais kratyt lovytes, o ir pasupus minute vaikiukas greit uzmigea.. sakyciau saunus daiktas bet tik vineoj pardej vilniuje radome. skayciau pirkit kam reikia, neklausykit, jei kam nepasiseke, jei netiks, tai tieiosg vaikas toks, bet supasi labai maloniai, stebiuosi pati
http://www.vaikams.eu/klups-radek-teak turim mes tokia lovyte ir labai gailiuosi, kad ja pirkom.geriau butume paprasta pirkia.
QUOTE(Nikutė @ 2012 04 11, 19:10) http://www.vaikams.eu/klups-radek-teak turim mes tokia lovyte ir labai gailiuosi, kad ja pirkom.geriau butume paprasta pirkia. Mes irgi tokia turime, su pirmu vaiku pravertė - iki 6mėn supuojome, bet vėliau jau nepatiko. O vat antrajai princesei neprireike, nes maža ir taip paguldyta užmigdavo, o vyresnė būdama- prie papūko. Čia matyt priklauso nuo vaiko. QUOTE(Nikutė @ 2012 04 11, 18:10) http://www.vaikams.eu/klups-radek-teak turim mes tokia lovyte ir labai gailiuosi, kad ja pirkom.geriau butume paprasta pirkia. O kodel gailites? Musu mazoji panelyte dabar beveik 11men. ir tai dar retkarciais reiikia pasupti. Jai patinka ir mums paprasciau...
Pirkau lovytę su lingėm. Pradžioi galvojau vaauuu jėėė, akip gerai, nereikės supt.
QUOTE(mazuulia @ 2012 05 04, 00:39) Pirkau lovytę su lingėm. Pradžioi galvojau vaauuu jėėė, akip gerai, nereikės supt. O kokio tipo linges pas Jus buvo-yra? Jei kaip ir minejau lanko formos tik, tai faktas, kad vaikas po lovele ritinesis, vargo ir nervu bus tevams ir 0% poilsio vaikui. QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 03, 21:40) O kodel gailites? Musu mazoji panelyte dabar beveik 11men. ir tai dar retkarciais reiikia pasupti. Jai patinka ir mums paprasciau... kol buviskai mažas lelius tai dar pasupdavau, kaip paaugo pradėjo trankytis į lovyte, nes jinai juda, užfiksavus, kad nejudėtu vistiek nestabili buvo. dabar linges nuėmėm, lovyte stabili, bet labai žemai vaikas miega vos ne ant žemes QUOTE(Nikutė @ 2012 05 06, 17:41) kol buviskai mažas lelius tai dar pasupdavau, kaip paaugo pradėjo trankytis į lovyte, nes jinai juda, užfiksavus, kad nejudėtu vistiek nestabili buvo. dabar linges nuėmėm, lovyte stabili, bet labai žemai vaikas miega vos ne ant žemes Bet keik suprantu Jus tas linges uztvirtinote tik esanciais is abieju sonu fiksatoriais? Dar sonuose is abieju pusiu yra pritvirtintos tokios "ploksteles", jos atsisuka ir prisisuka pritvirtindamos linges is abieju pusiu, o tada lovele visiskai nejuda ir nesitranko.
mums patiko linges,labai ramino vaikuti
Musu su lingem labai patogu buvo pasupt vaikiuka
|