kas geriau, ar vaika ant ranku linguoti, ar su visa lovyte ? mamos kurios turejot tokias lovytes : ar nesigailit ? ar nepripratinot vaikucius prie lingavimo?
patarkit ar pirkti tokia lovyte ar ne
reikalingas patyrusiu mamu patarimas : ar linguojamos lovytes yra gerai ar ne?
kas geriau, ar vaika ant ranku linguoti, ar su visa lovyte ? mamos kurios turejot tokias lovytes : ar nesigailit ? ar nepripratinot vaikucius prie lingavimo? patarkit ar pirkti tokia lovyte ar ne
Man lingių kaip ir neprireikė, nors ant lovytės yra
Rio linges visada atskirai pas lugne gali nupirkt jei reikes dapirksi ir viskas
reikalas toks kad as lovyte nusiziurejau tokia kur tos linges nenusiima, o jei nori kad lova nelinguotu, tada isistato tokie metaliniai fiksatoriai ir lova bebesilinguoja.
tik va galvoju ar nebus pagundos daznai tuos fiksatorius istraukti kartais kantrybe buna tokia nekantri
nebūtinai supsi, nors ir nusipirksi supamą. kaip minėjau , yra
O ta lova RadekII tikrai nebloga. Labai gera ta lova tuo, kad nesigirdi bildesio. Ir grindų negadina. Kol kas tas lovas gamina lenkai. Bet lyg ir mūsų gamintojai kažką panašaus bando pagamint. bet kada tai bus, dar neaišku... o vaikeliui pirkt tai, kas tau labiausiai prie širdies Tarp kitko, yra dar vienas variantas: prie lietuviškos lovos pirkti "PRISEGAMĄ" iš apačios dalį su tokiom lingėm, kaip lenkų. tik šis variantas lietuviškas. Tos lingės kartu su stalčium. Bet jas galima nuimti, , ir lova bus be supynių.Ir be stalčiaus
aciu renax uz gera patarima
vakar buvom parodoj ''vaiku salis'' . Rezultatas, gryzom namo su lovyte, butent Lugnes lovyte vadinasi LUKRECIJA. ir stalciu apacioj turi, ir sonas nusileidzia, ir supasi taip kad grindu nebraizo ( ir kaimynai bildesio jokio negirdi dar vienas labai svarbus + tai, kad jei kas kada atsitiktu visada galima visu detaliu uzsisakyti, viskas vietoj Lietuvoj. dar karta aciu visom moterytem uz issakytas nuomones
Aš dabar gailiuosi, kad pirkom lovytę, kuri nesisupa. Gavosi taip, jog dabar tenka nešioti vaiką migdant, o vakare jau visai jėgų nebūna
Sveikos.Mes irgi pirkom supama lovyte ir tikrai nesigailim
kategoriskai PRIES
Vietoj supamos lovytes - Panevezio gamybos lovytei uzdejom ratukus. Tik vat antirekomendacija tiems plastmasiniams - braizo grindis. Kol apsiziurejom ir pakeitem i baldinius guminius ratukus, grindys ir susigadino. Tai jei kas pirksit - geriau atskirai baldinius ratukus uzsidekit - tikrai
Kita syki tu lingiu supimui ne vaikams, o seneliams reikia. Pas mus ateja vyro tevai iskart paklause kodel lovyte nesupama, kai atsakiau, jog neketinu supti mergaites, jie nustebo, kaip vaikas nesuptas uzaugs, nes tokiu vaiku nera mate.
Tai ir siemet parodoje prie lugnes stendo prieina busima mociute ir giriasi, jog ji tures vaikaiti ir jai labai aktualios supamos lovutes QUOTE(RIO @ 2004 11 08, 14:03) reikalingas patyrusiu mamu patarimas : ar linguojamos lovytes yra gerai ar ne? kas geriau, ar vaika ant ranku linguoti, ar su visa lovyte ? mamos kurios turejot tokias lovytes : ar nesigailit ? ar nepripratinot vaikucius prie lingavimo? patarkit ar pirkti tokia lovyte ar ne Kiek esu girdėjusi, negerai, kai vaikas užmiega tik supamas Manau, kad geriau, kai yra būtinybė vaikutį ant rankų pasupti
Na aš tai tokios lovelės nepirkau,pritariu kad geriau pasupti ant rankų ir užmigdyti,tai manau veiksmingiau.Nes mažylis 9mėn. buvo liūliuojamas mamos įsčiose ir pradžioje jam to norisi,kad jaustų šilumą ir mamos širdies plakimą,o palaipsniui tai užmirštama.
QUOTE(daliagpr @ 2006 03 12, 15:24) Kiek esu girdėjusi, negerai, kai vaikas užmiega tik supamas Manau, kad geriau, kai yra būtinybė vaikutį ant rankų pasupti Jo o jeigu vaika reikia supti po 30 min., kad 30min jis pamegotu Taip ir man buvo, del ko ir maitint nustojau, nes buvo baisus nervu uzdegimas nugaroj, ir reikejo vaistus gerti. Dabar, kai netrukus turesu antra jau turiu tas linges, ir tikrai supsiu vaika, jei prireiks. Tai kad jeigu vaikutis neramus, manau tikrai reikia supamos lovytes.
jau seniai norejau pasisakyt sita tema, ale vis nerasdavau laiko. siaip moksliniskai irodyta, kad supamu vaiku geriau vystosi vestibiuliarinis aparatas, del ko vaikai, o veliau ir suauge zmones turi maziau problemu keliaujant automobiliu, plaukiant laivu ar skrendant lektuvu... na ta prasme, kad ju organizmas lengviau pernesa supima, del ko maziau sansu, kad vaziuojant ar skrendant pykins, plaukiant laivu - pasireiks juros liga... taip, kad tas supimas nera blogas dalykas
mes pirkom nesupama, taciau teko linges pasigaminti ir prisukti, nes siaip vaikas paguldytas nemiega, o pasupus - viskas tvarkoje. be to kai matau, kad jau nori pabusti, pasupu ir dar toliau miega. tai va:)
turim lovyte su lingem, ale supt neprireike dar
Senelis ir mums padare linges,bet suneliui tuoj 7men.bus,o supome gal tik 3-4kartus
Iki 3men.pastoviai ant ranku,o paskui ...na,neprireike mums sio daikto...Be to vaikelis visada beveik uzmiega pats,jokiu lingu lingu
Kadangi esu slabake
Kartais ne tik pasupt lovytei reikedavo, bet ir lopsine paniuniuot QUOTE(Wiwa @ 2006 04 05, 12:53) Kadangi esu slabake Kartais ne tik pasupt lovytei reikedavo, bet ir lopsine paniuniuot Man ir ta lovyte linguojama labai pravercia, kai vaikutis prabunda klis kart palinguoju ir toliau miega
musu lovyte su lingem bet galejom ju ir neuzsakineti nes stovi vien del grozio. ant kilimo jos visiskai nelinguoja
jei dabar pirkciau, tai pirkciau su lingem
pas mus taip pat lovyte su lingem,nors is pradziu kai pirkom,tai be,po to dapirkom.
geras daiktas,jei guledama pazyzia,palinguoji lengvai,ir labai
Mūsų irgi buvo su lingėm, kažkaip labai įsivaizdavom, kad reiks...... bet nesupom nei karto. Mane tai jos net nervuodavo
mes taip pat ruosiames pirkt lovyte,bet be lingiu niekaip neissiversim, nes musu mazylis nuo gimimo buvo priprato prie supimo, nes jei nesubdavai nemiegodavo! tik retsykiais pats uzmigdavo, tik ligoninei ir pirmaja savaite nereikejo nieko, o po to eme charakteri rodyt!
Aš- už. Mano dukra greičiau užmiega supama ir nematau tame nieko blogo...Dar pusmetis, ir lovelė bus maža...
Mano vaikas iki metų migdydavosi tik ant rankų, jokių lovyčių jokių vežimėlių
Iš pradžių nusipirkom lovytę be lingių,bet vaikiukui pastoviai pilvuką skaudėdavo,supuodavau ant rankų,po to nepadėdavo ir tas,jam laisvai jaustis prireikė
mergytes gal galit pasakyt kiek kainuoja lovytes su lingem
Turiu tokį klausimą apie linges. Pasirodo Lūgnė turi paprastas linges (20 Lt) ir linges su spyruoklėm (70 Lt). Kuo gi jos skiriasi, ar tikrai brangesnės yra geresnės?
mes tai nedejom jokiu lingiu nes net nenorejom pratinti prie supavimo ir labai puikiai beto apsiejom ir manau kad kai vaikas pradeda atsistoti lovoj tai gali apsiversti
QUOTE(laimav @ 2006 05 22, 20:03) mes tai nedejom jokiu lingiu nes net nenorejom pratinti prie supavimo ir labai puikiai beto apsiejom ir manau kad kai vaikas pradeda atsistoti lovoj tai gali apsiversti labai priklauso nuo lingiu - musiske jau stovi lovoj, bet apsiverst neimanoma
Mūsų lovytė buvo be lingių, bet dieną pamigdyt tekdavo vežimėlyje. Iš to turbūt peršasi išvada, kad kažkiek pasisupti mėgom
sakykit, gal kas matet kur Vilniuj prekiaujant tokio tipo lovytemis:
http://www.netkidswear.com/davjenlincra.html QUOTE(RIO @ 2004 11 08, 16:03) reikalingas patyrusiu mamu patarimas : ar linguojamos lovytes yra gerai ar ne? kas geriau, ar vaika ant ranku linguoti, ar su visa lovyte ? mamos kurios turejot tokias lovytes : ar nesigailit ? ar nepripratinot vaikucius prie lingavimo? patarkit ar pirkti tokia lovyte ar ne Asmeniškai man lovytė su lingėmis buvo labai gerai. Nes mažiukas iki 3 mėn buvo labai neramus. Supant lovelėje nusiramindavo. Nors dalį naktų miegojo ir vežimuke (kuris daug labiau suposi nei lovytė) nes kartais lovytės lingavimo nebeužtekdavo. O šiaip tai yra lovyčių ant kurių linges galima uždėti arba nuimti ir tada lovytė stovės nesisupdama. aš už linges
aš visada buvau už linges ir kai savo auksą nešiojau po širdelę ieškojau tik su lingem, bet man akis atverė mama pasake kad nepratinčiau vaiko prie lingiu ir apskritai prie supavimų
dabar kai suneliui jau beveik pusantru esu labai labai dėkinga mamai nes mano vaikas užmiega visada pats man te reikia perrengti nupraust ir paguldyt,
Manau, kad lengvas supavimas tikrai neišlepins vaikučio.
Tas amžius, kai norisi vaikutį pasupt yra toks trumpas
QUOTE(Kuzia @ 2006 07 03, 00:16) sutinku todela man ir buvo įpač sunku, tačiau kai tas amžius labai užsitesia nors gal aš ir neteisi, neimkit taip giliai bet yra kaip yra šiaip manau kiekvenas vaikas individualus ir kiekvienam savaip man gera kad miegučio einam be problemų bet tiesa sakant nemanau kad tos mamos kurios keliasi po kelis kart per naktį jaučiasi nelaimingos QUOTE(wwwtania @ 2006 07 03, 10:10) sutinku todela man ir buvo įpač sunku, tačiau kai tas amžius labai užsitesia nors gal aš ir neteisi, neimkit taip giliai bet yra kaip yra šiaip manau kiekvenas vaikas individualus ir kiekvienam savaip man gera kad miegučio einam be problemų bet tiesa sakant nemanau kad tos mamos kurios keliasi po kelis kart per naktį jaučiasi nelaimingos Kiek gali užsitęst ? Maksimum, kol išaugs lovytę Pas mus lovytė su lingėm, tereikia ratukus nuimt, kad galima būtų supt. Bet mes su vyru renkamės supimą ant rankų, kol dar pakeliam QUOTE(wwwtania @ 2006 07 02, 13:31) aš visada buvau už linges ir kai savo auksą nešiojau po širdelę ieškojau tik su lingem, bet man akis atverė mama pasake kad nepratinčiau vaiko prie lingiu ir apskritai prie supavimų dabar kai suneliui jau beveik pusantru esu labai labai dėkinga mamai nes mano vaikas užmiega visada pats man te reikia perrengti nupraust ir paguldyt, Lingių nepirkau (bijojau pripratinti), bet supdavau ant rankų vistiek, nes kitaip neužmigdavo QUOTE(nobody @ 2006 07 08, 16:27) Lingių nepirkau (bijojau pripratinti), bet supdavau ant rankų vistiek, nes kitaip neužmigdavo Pas mus panašiai buvo... Supuodavau ant rankų, bet dabar tai tikrai rinkčiausi lovytę su lingėmis.
Maziems vaikams iprocius ganetinai lengva performuoti. O supimas kol jie dar kudikiai, jiems labai patinka, primena laika praleista pas mamyte pilvelyje. Tad as - uz lovyte su lingemis/supavima.
as net neisivaizduoju, ka reiketu daryti, jei lovytes be lingiu butu.Kadangi auginu dvynius, tai kol vienas valgo, kita su koja lovyteje pasupu, kad labai nerektu.o uzmiga ir be supimo.Manau nereikia bijoti lingiu
Kai laukiausi buvau prieš linges, bet ne dėl supimo, o dėl saugumo, nes galvojau apie tai, kaip vaikutis atsistojęs lovytėj persisvėręs gali iškristi ...
QUOTE(wwwtania @ 2006 07 02, 13:31) aš visada buvau už linges ir kai savo auksą nešiojau po širdelę ieškojau tik su lingem, bet man akis atverė mama pasake kad nepratinčiau vaiko prie lingiu ir apskritai prie supavimų dabar kai suneliui jau beveik pusantru esu labai labai dėkinga mamai nes mano vaikas užmiega visada pats man te reikia perrengti nupraust ir paguldyt,
Na kadangi mano vaikis soskes neima nuo pat gimimo, tai man tas pasupimas lovuteje kartais visai gerai. Buna kad net supti nereikia, kai labai pats miegelio nori tai tik paguldai ir jau miegelis pasigauna.
O cia viena mamyte klause kuo skiriasi linges su spyruoklem ir be ju. Tai kiek as suprantu tos kai su spyruoklem (mes tokia lovyte turim) fiksuojasi metaliniu kaisciu, o kai nebesinores naudoti is viso supimo, galima uzfiksuoti kaip ir stacionariai. Na o paprastos turbut yra paprastos, gal nera to fiksavimo. Gal kiek ir pavyko paaiskinti.
O mes pasidarem tai nusipirkom lovyte su lungesm ir stalciu lenkiska bet linges su spyruokleant lygaus pagrindo ir ant to pagrindo padare vyras ratukus tai ir ratukai ir linges ir stalcius viename bet asmeniskai kolkas mes nepratinam supti
|