Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laukiau nesulaukiau :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
godos mama
Mano dukreles gimimas, daugeliui draugiu, neitiketinas smile.gif nuo pat pirmu nestumo menesiu, buvau isitikinusi, kad pagimdysiu be skausmu, be jokiu vaistu ir apskritai cia nieku darbas... dukryte turejo gimti spalio 10 d. visa nestuma jauciausi puikiai, spedavau ir pasokt, ir per drauges perlakstyt, nuo ryto iki vakaro(mat vyras mano dirbo anglijoj, ir visa nestuma jo nebuvo) Zinojau, kad jo nebus ir kai gimdysiiu, todel neverkslenau ir labai tikejau kad viskas bus gerai, juk sitiek laiko su savo grazuoliu pilveliu pravaiksciojau viena ir per gimdyma nieks nepades, nusistatymas buvo stiprus biggrin.gif as pati geriausia ir man viskas bus gerai.Isauso spalio 10d, man nieko, jokiu skausmu, jokiu pozymiu, kad jau siandien... lekiu pas gydytoja ir aiskinu kad man siandien reikia gimdyti, kad as labai jau noriu ir visa kita, o ji man ramiai sako eik namo ir kai pajusi kokius skausmus vaziuok i ligonine.As atkakliai aiskinu kad jau siandien ir kad namo nebenoriu:NORIU GIMDYT biggrin.gif Ji sako gerai, rasom siuntima i gimdymo namus, vaziuok ten, jei jau taip nori.As gavus siuntima lekiu i gimdymo namus ir issisiepus aiskinu, kad jau siandien man reikia gimdyt.Apziuri daktaras, sako nieko, veskit i patologini, tegul guli...Nu ka, praejo, ta 10d.as vis pagavus gydytoja sakau jau noriu , jau siandien, vel nieko... kita diena vel lekiu pas gydytoja, nu jau siandien jau tikrai, vel nieko...taip laksciau iki spalio 14, kol ryte atejus gydytoja klausia, nu modeliuk(mane taip vadino, sake labai grazus pilvelis)tai tu dar nepagimdei? oj gydytoja nesijuokit sakau, siandien jau veskit mane i gimdykla, prasau jos, nors nejauciu jokiu pozymiu, aiskinu kad penktadienis ir taip jau 5 dienas pragulejau, pasiziurejo ji i sesute, sako vesk ja 3 val , tegu gimdo:) nu ka, sulaukiu 3 val, su sesute labai susidraugavom, einam abi uz ranku susikibusios i gimdykla, apziuri mane gydytoja , juoktis pradeda, sako ka tu cia darai? as isdidziai atsaunu , kad gimdyt atejau.Ji kraipo galva, nu ka, jei jau taip nori, leisim skatinamus ir gimdysi. Pagulde, istate laseline, guliu telefonus 2 apsikabinus, 1 su vyru kalbu, kitas su artimaisiais rolleyes.gif pradejo skaudet, vis stipriau, dar stipriau, girdziu kaip skambina mama, vyras, bet jau net nebepaziuriu i telefonus, pasisukt negaliu, ant pilvo aparatas, vaiko tonusams matuot, rankoj laseline, oj guliu issitempus, tik kvepuot taisyklingai sugebu, daugiau nieko, nebematau net kiek valandu...ateina gydytoja, sako ko tyli ar neskauda?? palinkcioju galva kad skauda, net labai, bet jau nebesneku, tik galvoju, kad greiciau viskas baigtus, nes jau labai noriu turet savo lelyte...po kokios val vel gydytoja apziuri, sako u 20 min gimdysim, kaklelis greit atsidarineja, oj galvoju, liuks.Sako lipk is lovos ir pastovek, atsistojau, kad prades tampyt man sikna, rodos pamesiu lelyte tuoj pat ant zemes, akusere sako nestumk, nestumiu sakau, o sikna mano juda, taip sokineja, i rankas man gydytoja ibrunka telefona, aisku vyras skambina, klausia kaip? as tik kvepuoju , kvepuoju, zodzio nebeistariu, nieko jam nesakau, o jis viska giredejo ir suprato, kad jau jau, tuoj bus lelyte biggrin.gif gydytoja sako lipam ant stalo, as atsigulau, paaiskino ka reiks daryt ir kaip stumt, nu ka, sulaukiau pirmo saremio pastumiau, dar karta pastumiau, sako galvyte jau islindo, liko 3 ir paskutinis stumimas, ir taip greit po tu zodziu, pajutau jau, kad lelyte guli man ant pilvo, apsikabinau, tokia maza gleznute, tokia grazute, tikras tetis sakau.Pagimdziau per 20 min, saremiai truko tik 3 val, viskas labai puikiai vyko, taip kaip ir svajojau, ivertino lelyte10/10. ir man padekojo gydytoja kad taip greit ir sauniai pagimdziau, ir as zinoma jai busiu dekinga amzinai.

p.s. dekoju gydytojai PERSINAI( siauliu gimdymo namaI)
sandra00
sveikinu 4u.gif šaunu kad gimdymas lengvas buvo thumbup.gif
Aurina
LABAI GRAZU 4u.gif wub.gif wub.gif
giedrute25
nuostabi istorija 4u.gif
Vladislava
Grazi istorija...Bukit sveiki, ir laimingi!
godos mama
aciu ir augam puikiai, dabar jau 15 men, jokiu problemu iki siol neturejom thumbup.gif visiems to linkim biggrin.gif
Zuikiosaulute
Įdomu, kodėl taip norėjai su skatinančiais gimdyti, juk dar buvo galima laukti? Aš tavo vietoje būčiau laukus.
Aushrinė
Smagu skaityt tokias istorijas lotuliukas.gif
Mea
kaip greitai ir paprastai viskas bigsmile.gif
šaunu smile.gif
Sidabrinė
4u.gif Grazi gimdymo istorija
Kentė
faina 4u.gif aukit sveiki !
unytia
aukit sveikutes 4u.gif sekmes wub.gif
braske24
grazu 4u.gif aukit sveikos blush2.gif
*dzūkė*
QUOTE(Jusma @ 2007 01 16, 17:38)
Įdomu, kodėl taip norėjai su skatinančiais gimdyti, juk dar buvo galima laukti? Aš tavo vietoje būčiau laukus.
*

Aha, ir man įdomu, kiek žinau pernešioti galima dvi savaites, tuo metu stebima vandenų būklė.

4u.gif aukit sveikutės.
godos mama
nebegalejau laukti, labai jau norejau turet savo lelyte kartu 4u.gif beto, manau skatinamieji tik viska pagreitina, uztat taip greit ir lengvai pagimdziau ax.gif gydytojai sake gime paciu laiku wub.gif
Veitė
nu va, ir aš visad maniau, kad labai daug reiškia išankstinis nusiteikimas thumbup.gif Valio 4u.gif Na, o kada tėtukas savo lėlytę pirmą kartą pamatė ax.gif Ups, sorry, už smalsumą lotuliukas.gif
*dzūkė*
QUOTE(godos mama @ 2007 01 17, 17:09)
nebegalejau laukti, labai jau norejau turet savo lelyte kartu 4u.gif beto, manau skatinamieji  tik viska pagreitina, uztat taip greit ir lengvai pagimdziau ax.gif gydytojai sake gime paciu laiku wub.gif
*

g.gif mastau.gif...maniau, kad skatinamieji ar cezaris reikalinga tik kritiniu atveju.

doh.gif išankstinis nusiteikimas man nepagelbėjo.

4u.gif linkiu sėkmės didinant šeimą.
diana_z
Nuostabus gimdymas,sveikinu.
GudriLapė
thumbup.gif super istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.