QUOTE(baracuda1 @ 2009 06 11, 11:49)
super dalikas,antram vaikui irgi dejau,
nesvarbu kada vaikai gimsta reik visada naujagimiui deti,svarbu kad vilna butu nesvelni
hm o jei tos kojinės tokios būtinos, tai kodėl niekur pvz. užsienio internetinėws kūdikių parduotuvėse jų nebūna.
Radau tik LT lygtais europos perkybos centre kažkur ir kainavo jos 20 Lt Tai įdomu pasidarė kodėl būtent Lt jas deda ir ar užsieni jas deda? QUOTE(srauni_upe @ 2009 08 26, 08:45) hm o jei tos kojinės tokios būtinos, tai kodėl niekur pvz. užsienio internetinėws kūdikių parduotuvėse jų nebūna. Radau tik LT lygtais europos perkybos centre kažkur ir kainavo jos 20 Lt Tai įdomu pasidarė kodėl būtent Lt jas deda ir ar užsieni jas deda? Mazyliams deda del to,kad kojytei labai daug tasku visokiausiu ir kad juos treniruotu,lavintu(tikiuosi normaliai paaiskinau),be to kai maziukai gimsta jie gi islenda is +37 temp.,tai vilna labai puikiai issaugo siluma.Paziurekit internete kur kraitelis naujagimiui visur rasosi,kad butinai reikia tureti kojinytes vilnones.Del kainu,tai jo,as irgi pirkau vilnones tapkutes uz 22lt,daug.Centre,kur bobutes pardavyneja uz 8-10lt galima nusipirkti.Kadangi mazius gims ziema as turiu keleta poru kojinyciu,kaip bebutu vistiek saltoka buna netgi man namie,ka jau apie mazyli sakyti
turejau vilnoniu ir frotiniu kojinyciu, uzdedavau tas ir tas, tai su vilnonem kojinytes siltesnes budavo
Savo dukrytei nuo pirmu dienu moviau vilnones kojinytes ir kojytes visuomet buvo siltos Kojinytems pirkau ekologiskos vilnos siulu, tai jos buvo laaabai minkstutes ir svelnios
Aš irgi manau, kad naujagimiui ir ne tik, vilnonės kojinytės tikrai naudingos. Jose kojytei nei per šilta nei per šalta. Aš savo pirmajai moviau šiurkščias vilnones kojinytes, o antram nupirkau švelnesnes iš ekomamos parduotuvės. Jei kas ne iš Vilniaus, tai jei turi jas ir internete http://www.ekomama.lt/product_info.php?products_id=435
Man atrodo pirkti iš močiučių, kurios mezga iš visokių tamsiai dažytų siūlų nėra gerai, juk per padukus vaikas visas kenksmingas medžiagas iš tų siūlų gauna. Todėl jei mezgat ar perkat iš močiučių tai pirkit kuo natūralesnės spalvos. QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 15, 19:22) Močiutės buvo užsakyta numegzti 9 cm kojinytes. Tai kad ir jos dar buvo didokos
Dabar galima nupirkti ir švelnių vilnos siūlų, negi jie netinka naujagimio kojinytėms megzti būtinai turi būti ta šiurkšti vilna?
kai gimė uždėjom vilnonėm kojinytėm,žinojau,kad naujagimiams jų reikia,tai išanksto jomis pasirūpinau,jos buvo tokios mažytės,miniatiūrinės
Tik gimus, tai kokia savaite istisai budavo su kojinytem, dabar nakciai uzdedam, ar i lauka vezant.
Kai tik gime, uzmovem vilnones kojinytes, dabar maunam, kai i lauka einam.
Kai laukiausi numezgiau mažas vilnones kojinytes, nes buvau girdėjus, kad jas deda vos vaikui gimus. Bet paskui tik kelis kartus buvau uždėjus, nes labai greit paaugo pėdutės.
nuo gimimo is kart uzdejom ir kol atsilo nesiojo
praktiskai antram maziui,dejau tik lyoninei
Tapukai kūdikėliams
dėjom kai tik gimė
QUOTE(Turkish @ 2010 03 25, 00:11) Tapukai kūdikėliams koks grožis
Ačiū
Gal zinot koks dydis turetu buti kojinyciu?
paprasem mociutes kad numegztu draugam, bet ji nelabai zino kokio dydzio megsti? gal zinot kiek cm buna pedute?
Moviau ir as savo abiem vaikam vilnones kojinytes.Mazylis gime vasaros pradzioje,bet mes dar gan ilgai tas kojinytes dedavome,nes vilna labai gerai reguliuoja kuno temperatura ir stimuliuoja pedoje esancius jautrius taskus.
Jei leliukas vasara su vilnonem kojinytem,tai nereik isivaizduoti,kad tevai neturi supratimo ir vaiko kojas be reikalo kaitina.Jos tikrai nprakaituoja,jei kojinytes kokybiskos vilnos.Mazi kudykeliai dar nemoka gerai reguliuoti kuno temperaturos,tai dazniausiai ir pradeda salti nuo kojyciu ir rankyciu,todel vilnones kojinytes tikras pagalbininkas.
Visiems savo trims kukuliams moviau vilnones kojinytes.
Mes iskart uzmovem vilnones kojinytes
ir mes muvejom nuo pirmu dienu.
QUOTE(sms-as @ 2010 09 20, 00:05) Moviau ir as savo abiem vaikam vilnones kojinytes.Mazylis gime vasaros pradzioje,bet mes dar gan ilgai tas kojinytes dedavome,nes vilna labai gerai reguliuoja kuno temperatura ir stimuliuoja pedoje esancius jautrius taskus. Jei leliukas vasara su vilnonem kojinytem,tai nereik isivaizduoti,kad tevai neturi supratimo ir vaiko kojas be reikalo kaitina.Jos tikrai nprakaituoja,jei kojinytes kokybiskos vilnos.Mazi kudykeliai dar nemoka gerai reguliuoti kuno temperaturos,tai dazniausiai ir pradeda salti nuo kojyciu ir rankyciu,todel vilnones kojinytes tikras pagalbininkas.
Du mano berniukai iskart su vilnonem kojinaitem
Sveikutes, aš laukiuos mažojo
musu abi mergytes nuo gimimo iki 2 men. avejo vilnones kojinytes
Vilnones kojnytes mazasis nesiojo nuo gimimo beveik 3 men.
Mamytes-vilnietes, kur galima nupirkti naujagimiui vilnones kojinytes? Aciu uz pagalba:)
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 17, 21:02) Baby City(buvusiame vaikų mieste)Čipoline akropolį tikrai yra,dar yra Kotryna tik ten kai nebuvus,tai negaliu pasakyti ar yra,o ir SM rankdarbių skyrelį pavartykite,tikrai ne viena mamytė numegztų batukus ar kojinytes aš pirkau Baby City parduotuv..pirmuosius vilnonius batukus,(yra ir kojinyčių )tai labai patiko minkštučiai,šiltučiai tikrai rekomenduoju gamintojo Loritos Va tokius
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 17, 22:02) mes pirkome kazkurioje internetineje parduotuveje: pirkome is merino vilnos: devejom nuo gimimo iki 6 mnenesiuku: ligonineje is karto uzdejome:) dar ir liemene is merino vilnos nusipirkome ten pat:
MAmytes pasidairykite manodrabuziai.lt tikrai yra kas neria nuostabaus grozio vienetines kojinytes ir kainytes nesikandzioja,plius kokybe super.
Aš pati numezgiau vaikiukui
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 17, 21:16) Baby City(buvusiame vaikų mieste)Čipoline akropolį tikrai yra,dar yra Kotryna tik ten kai nebuvus,tai negaliu pasakyti ar yra,o ir SM rankdarbių skyrelį pavartykite,tikrai ne viena mamytė numegztų batukus ar kojinytes aš pirkau Baby City parduotuv..pirmuosius vilnonius batukus,(yra ir kojinyčių )tai labai patiko minkštučiai,šiltučiai tikrai rekomenduoju gamintojo Loritos Va tokius ![]() ir mes tokius turejom, labai silti ir patogus
as savo pipirui iki 3 men dejau ant nuogos kojytes vilnones kojinytes
|