Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilnonės kojinytės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
erikiuxxx
QUOTE(baracuda1 @ 2009 06 11, 11:49)
mes nesiojom kojinytes, ispradziu galvojau kokia nesamone ant nuogos kojytes, bet nieko mirksiukas.gif
*

super dalikas,antram vaikui irgi dejau,
nesvarbu kada vaikai gimsta reik visada naujagimiui deti,svarbu kad vilna butu nesvelni mirksiukas.gif
srauni_upe
hm o jei tos kojinės tokios būtinos, tai kodėl niekur pvz. užsienio internetinėws kūdikių parduotuvėse jų nebūna.

Radau tik LT lygtais europos perkybos centre kažkur ir kainavo jos 20 Lt blink.gif Suaugusių vilnonės kojinės ne visada tiek kainuoja.

Tai įdomu pasidarė kodėl būtent Lt jas deda ir ar užsieni jas deda?
super_wife
QUOTE(srauni_upe @ 2009 08 26, 08:45)
hm o jei tos kojinės tokios būtinos, tai kodėl niekur pvz. užsienio internetinėws kūdikių parduotuvėse jų nebūna.

Radau tik LT lygtais europos perkybos centre kažkur ir kainavo jos 20 Lt  blink.gif Suaugusių vilnonės kojinės ne visada tiek kainuoja.

Tai įdomu pasidarė kodėl būtent Lt jas deda ir ar užsieni jas deda?
*

Mazyliams deda del to,kad kojytei labai daug tasku visokiausiu ir kad juos treniruotu,lavintu(tikiuosi normaliai paaiskinau),be to kai maziukai gimsta jie gi islenda is +37 temp.,tai vilna labai puikiai issaugo siluma.Paziurekit internete kur kraitelis naujagimiui visur rasosi,kad butinai reikia tureti kojinytes vilnones.Del kainu,tai jo,as irgi pirkau vilnones tapkutes uz 22lt,daug.Centre,kur bobutes pardavyneja uz 8-10lt galima nusipirkti.Kadangi mazius gims ziema as turiu keleta poru kojinyciu,kaip bebutu vistiek saltoka buna netgi man namie,ka jau apie mazyli sakyti smile.gif 4u.gif
*caffe macchiato*
turejau vilnoniu ir frotiniu kojinyciu, uzdedavau tas ir tas, tai su vilnonem kojinytes siltesnes budavo rolleyes.gif
bagirka

Savo dukrytei nuo pirmu dienu moviau vilnones kojinytes ir kojytes visuomet buvo siltos mirksiukas.gif Man atrodo, kad tai nepamainoma naujagimio aprangos dalis.
Kojinytems pirkau ekologiskos vilnos siulu, tai jos buvo laaabai minkstutes ir svelnios thumbup.gif
saule97
Aš irgi manau, kad naujagimiui ir ne tik, vilnonės kojinytės tikrai naudingos. Jose kojytei nei per šilta nei per šalta. Aš savo pirmajai moviau šiurkščias vilnones kojinytes, o antram nupirkau švelnesnes iš ekomamos parduotuvės. Jei kas ne iš Vilniaus, tai jei turi jas ir internete http://www.ekomama.lt/product_info.php?products_id=435
Man atrodo pirkti iš močiučių, kurios mezga iš visokių tamsiai dažytų siūlų nėra gerai, juk per padukus vaikas visas kenksmingas medžiagas iš tų siūlų gauna. Todėl jei mezgat ar perkat iš močiučių tai pirkit kuo natūralesnės spalvos.
Almutė+
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 15, 19:22)
O kokio didumo ta skojinytes megst, kiek cm pėdutė būna ? g.gif
*

Močiutės buvo užsakyta numegzti 9 cm kojinytes. Tai kad ir jos dar buvo didokos biggrin.gif Mažylė gimė vasarą, bet movėm kojinytės ir buvo gerai thumbup.gif Gi reikia tiem mažiems kūdikėliams vilnonių kojinyčių, yra pilna argumentų čia pateikta smile.gif
puss
Dabar galima nupirkti ir švelnių vilnos siūlų, negi jie netinka naujagimio kojinytėms megzti būtinai turi būti ta šiurkšti vilna? ax.gif
*Svajone*
kai gimė uždėjom vilnonėm kojinytėm,žinojau,kad naujagimiams jų reikia,tai išanksto jomis pasirūpinau,jos buvo tokios mažytės,miniatiūrinės wub.gif ir net seselė kuri rengė po gimimo mažylį iškarto paklausė ''ar turite vilnones kojinytes'' blush2.gif
slyva
Tik gimus, tai kokia savaite istisai budavo su kojinytem, dabar nakciai uzdedam, ar i lauka vezant.
infolt
Kai tik gime, uzmovem vilnones kojinytes, dabar maunam, kai i lauka einam.
vitalija.vilke
Kai laukiausi numezgiau mažas vilnones kojinytes, nes buvau girdėjus, kad jas deda vos vaikui gimus. Bet paskui tik kelis kartus buvau uždėjus, nes labai greit paaugo pėdutės. 4u.gif
mamulka10
QUOTE(infolt @ 2010 01 24, 06:41)
Kai tik gime, uzmovem vilnones kojinytes, dabar maunam, kai i lauka einam.
*

ir mes uzdejom is kart nuo gimimo , rytoj pas mus menesiukas bet iki siol uzdedam dar smile.gif
medlink
nuo gimimo is kart uzdejom ir kol atsilo nesiojo smile.gif
erikiuxxx
praktiskai antram maziui,dejau tik lyoninei
Turkish
Tapukai kūdikėliams wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Leonilė
dėjom kai tik gimė wub.gif
Luliana
QUOTE(Turkish @ 2010 03 25, 00:11)
Tapukai kūdikėliams  wub.gif 

koks grožis wub.gif o kaina ? labai brangu? bigsmile.gif
Turkish
Ačiū ax.gif nuo 11lt, plačiau galim AŽ pakalbėti mirksiukas.gif
Nany
Gal zinot koks dydis turetu buti kojinyciu?
paprasem mociutes kad numegztu draugam, bet ji nelabai zino kokio dydzio megsti? gal zinot kiek cm buna pedute? smile.gif plius minus smile.gif
*Svajone*
QUOTE(Nany @ 2010 09 19, 18:32)
Gal zinot koks dydis turetu buti kojinyciu?
paprasem mociutes kad numegztu draugam, bet ji nelabai zino kokio dydzio megsti? gal zinot kiek cm buna pedute? smile.gif plius minus smile.gif
*

9-10 cm.. smile.gif
Nany
QUOTE(*Svajone* @ 2010 09 19, 18:44)
9-10 cm..  smile.gif
*

Aciu 4u.gif
sms-as
Moviau ir as savo abiem vaikam vilnones kojinytes.Mazylis gime vasaros pradzioje,bet mes dar gan ilgai tas kojinytes dedavome,nes vilna labai gerai reguliuoja kuno temperatura ir stimuliuoja pedoje esancius jautrius taskus.
Jei leliukas vasara su vilnonem kojinytem,tai nereik isivaizduoti,kad tevai neturi supratimo ir vaiko kojas be reikalo kaitina.Jos tikrai nprakaituoja,jei kojinytes kokybiskos vilnos.Mazi kudykeliai dar nemoka gerai reguliuoti kuno temperaturos,tai dazniausiai ir pradeda salti nuo kojyciu ir rankyciu,todel vilnones kojinytes tikras pagalbininkas. wub.gif
Tekantisaule
Visiems savo trims kukuliams moviau vilnones kojinytes. biggrin.gif
SigaSigute
Mes iskart uzmovem vilnones kojinytes
jarulia
ir mes muvejom nuo pirmu dienu.
setute
QUOTE(sms-as @ 2010 09 20, 00:05)
Moviau ir as savo abiem vaikam vilnones kojinytes.Mazylis gime vasaros pradzioje,bet mes dar gan ilgai tas kojinytes dedavome,nes vilna labai gerai reguliuoja kuno temperatura ir stimuliuoja pedoje esancius jautrius taskus.
Jei leliukas vasara su vilnonem kojinytem,tai nereik isivaizduoti,kad tevai neturi supratimo ir vaiko kojas be reikalo kaitina.Jos tikrai nprakaituoja,jei kojinytes kokybiskos vilnos.Mazi kudykeliai dar nemoka gerai reguliuoti kuno temperaturos,tai dazniausiai ir pradeda salti nuo kojyciu ir rankyciu,todel vilnones kojinytes tikras pagalbininkas. wub.gif
*

thumbup.gif tikrai reikia jas deti ir nebijoti del to siurkstumo mirksiukas.gif
SESIA
Du mano berniukai iskart su vilnonem kojinaitem
astapoder
Sveikutes, aš laukiuos mažojo ax.gif . 4 mėn dar, bet jau pradėjau megzti vilnones kojinytes. Dėkui už patarimus 4u.gif
Edilija05
musu abi mergytes nuo gimimo iki 2 men. avejo vilnones kojinytes
Martute
Vilnones kojnytes mazasis nesiojo nuo gimimo beveik 3 men.
Just_mermaid
Mamytes-vilnietes, kur galima nupirkti naujagimiui vilnones kojinytes? Aciu uz pagalba:)
*Svajone*
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 17, 21:02)
Mamytes-vilnietes, kur galima nupirkti naujagimiui vilnones kojinytes? Aciu uz pagalba:)
*

Baby City(buvusiame vaikų mieste)Čipoline akropolį tikrai yra,dar yra Kotryna tik ten kai nebuvus,tai negaliu pasakyti ar yra,o ir SM rankdarbių skyrelį pavartykite,tikrai ne viena mamytė numegztų batukus ar kojinytes 4u.gif
aš pirkau Baby City parduotuv..pirmuosius vilnonius batukus,(yra ir kojinyčių )tai labai patiko minkštučiai,šiltučiai tikrai rekomenduoju gamintojo Loritos
Va tokius wub.gif
user posted image
lacham
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 17, 22:02)
*

mes pirkome kazkurioje internetineje parduotuveje: pirkome is merino vilnos:
user posted image
devejom nuo gimimo iki 6 mnenesiuku: ligonineje is karto uzdejome:)
dar ir liemene is merino vilnos nusipirkome ten pat: thumbup.gif
setute
MAmytes pasidairykite manodrabuziai.lt tikrai yra kas neria nuostabaus grozio vienetines kojinytes ir kainytes nesikandzioja,plius kokybe super.
temporary
Aš pati numezgiau vaikiukui smile.gif Iš senoviškų vilnonių siūlų... Tik jie kažkaip apdirbti buvo, kad kiek švelnesnės kojinytės gavos smile.gif Dabar tokių siūlu kaži ar rasi... smile.gif Ir vaikiukui tiko, ir man patiko smile.gif
Jevgenija
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 17, 21:16)
Baby City(buvusiame vaikų mieste)Čipoline akropolį tikrai yra,dar yra Kotryna tik ten kai nebuvus,tai negaliu pasakyti ar yra,o ir SM rankdarbių skyrelį pavartykite,tikrai ne viena mamytė numegztų batukus ar kojinytes  4u.gif
aš pirkau Baby City parduotuv..pirmuosius vilnonius batukus,(yra ir kojinyčių )tai labai patiko minkštučiai,šiltučiai tikrai rekomenduoju gamintojo Loritos
Va tokius  wub.gif
user posted image
*

ir mes tokius turejom, labai silti ir patogus wub.gif
aneriute
as savo pipirui iki 3 men dejau ant nuogos kojytes vilnones kojinytes smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.