Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: paveldejimas po skyrybu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
gania
norejau pasiteirauti tokiu klausimu.
Pavasari mano tevai issiskyre, tevas teisme nedalyvavo, apie teisma buvo pranestu vieso skelbimo budu. Mamai teismas paskyre buta, o tevui atititnkamai turto dali is sutuoktiniu turto. Mano motina pries menesi laiko mire, tevas kadangi neturejo kur gyventi dabar dar gyvena mano motinos bute, ten yra registruotas. kaip supratau as esu motinos turto paveldetoja. Ar gali tevas kokiu nors budu dabar sugalvoti ir uzgincyti teismo sprendima? Jis is manes reikalauja ir santazuoja del puses palikimo dalies Ar reikia jo sutikimo parduodant buta?
Gedmantas Gedminas
Sutikimo parduodant butą nereikia. Jūs paveldėdama turtą paveldėjote ir motinos pareigas. Jei teismas skyrė motinai butą, o tėvui kažkokią dalį, tai paveldėjusi butą ir jį pardavusi turėsit tėvui sumokėti motinai priteistą sukokėti dalį (jei nėra kito tėvui paskirto bendro turto).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.