Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Clarks batukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
*rutuliukas*
Sveikos mamytes, gal jus zinote ,ar kur nors Vilniuje yra prekiaujama CLARKS vaikiskais batukais bigsmile.gif
Pingvinukas
Tikrai žinau, kad yra Vilniuje, prekybos centre EUROPA, 3 aukšte 4u.gif ČIA mirksiukas.gif
*rutuliukas*
thumbup.gif aciu,as Europoj gal metus jau nebuvus ax.gif nalabai man tes privaziavimas prie sirdies mirksiukas.gif
Acium reiks apsilankut

O kaip vaikisku batuku pasirinkimas didelis g.gif
pjer
bet ten man atrodo tik suaugusiems g.gif vaikiski toje perduotuveje yra ecco ir geox (as ieskojau ten savo vaikam). na, bet tikriausiai reik dar ziuret...
*rutuliukas*
g.gif idomu, ecco gali ir Akropolyje rast, bet mane domintu CLARKS batai
Paja
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 01 18, 00:12)
Tikrai žinau, kad yra Vilniuje, prekybos centre EUROPA, 3 aukšte  4u.gif ČIA  mirksiukas.gif
*

Bet tikrai nėra vaikiškų (bent jau rudenį nebuvo), nes pati teiravausi, sakė, kad vyksta derybos su gamintoju ir gal kada bus. smile.gif
*rutuliukas*
smile.gif dar esu girdejusi ,kad kaz kur centre yra kaz kokia parduotuve, kad prekiauja sia avalyne, bet taip po gi nezinau ar ten vaikisku batuku yra 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(Paja @ 2007 01 23, 18:09)
Bet tikrai nėra vaikiškų (bent jau rudenį nebuvo), nes pati teiravausi, sakė, kad vyksta derybos su gamintoju ir gal kada bus. smile.gif
*

Buvau Europos p.c. nėra ten vaikiškų Clarks ax.gif
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 27, 18:53)
smile.gif dar esu girdejusi ,kad kaz kur centre yra kaz kokia parduotuve, kad prekiauja sia avalyne, bet taip po gi nezinau ar ten vaikisku batuku yra 4u.gif
*

Dar viena parduotuvė man rodos yra Vilniaus gatvėje ax.gif
*rutuliukas*
Ir as esu girdjusi,kas Vilniaus g yra batuku siu, bet blush2.gif niekaip laiko neatrandu ten nuvaziuot doh.gif
Pingvinukas
Clarks vaikiškų batukų Lietuvoje man atrodo yra tik dėvėtų rūbų parduotuvėse ax.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 16, 15:05)
Clarks vaikiškų batukų Lietuvoje man atrodo yra tik dėvėtų rūbų parduotuvėse  ax.gif
*

oi, ne, nesiotos avalynes neperku schmoll.gif
*kakava*
na, parduotuvėse neteko dar matyt šitos firmos batukų schmoll.gif man atrodo, kad niekas jų neveža verysad.gif
*rutuliukas*
g.gif gali but
Pingvinukas
QUOTE(*kakava* @ 2007 08 16, 15:30)
na, parduotuvėse neteko dar matyt šitos firmos batukų  schmoll.gif man atrodo, kad niekas jų neveža  verysad.gif
*

Tik suaugusiems yra 4u.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 16, 15:47)
Tik suaugusiems yra  4u.gif
*

lotuliukas.gif patys kalti, kad neveza
prasysim tada pas puske,kad uk pasiziuret
ji saviskei pirko basutes uk clarks
ababa
yra Akropolyje, neseniai atsidarė. Labai brangūs, nors ir vaikiški. Nu bet gražūs išties.
olgunia_2006
kainos akropolyje po 199 lt. smile.gif
geriau per tarpininkus siustis smile.gif
JULIANA6
ar sie batukai atitinka ortopedinius reikalavimus?ir kaip su dydziais,pvz jei pedute 12 cm-tai koks dydis bus? g.gif
Zana4
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 06 12, 21:08)
kainos akropolyje po 199 lt. smile.gif
geriau per tarpininkus siustis smile.gif
*

o kur rinktis avalyne, pagringiniame puslapyje? mes esam tureje basutes, tai matau kas met ta pati brand modeli ir palieka, tik spalvas patobulina, labai ciotka avalyne thumbup.gif
jurgitav
Buvau akropoly clarkse nezinau nieko grazaus savo vaikinukams ten nemaciau doh.gif
erikiuxxx
akropolyje yra thumbup.gif nesiojame clarkus,labai patogi avalyne wub.gif
**varnalesa**
labai patogi avalyne wub.gif wub.gif wub.gif
MENA
Musu visa seima sitos firmos batus pripazista.Ir mazius nesioja batukus is Clark's.Lietuvoj kainos kosmines siu batu,tai tikrai dziaugiuosi kad yra galimybe uzsienyje nusipirkti,ten jie per pus pigesni.Va dabar pirkau maziui basutes naujas po 10sv. = 45 lt juokinga kaina.
londa
Keleta poru galima rasti cia

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p=18333857&

Pypka
as savo vaikam irgi perku sia avalyne, labai patogiai nesiojasi thumbup.gif
Kamėja
As irgi Clarks gerbeja wub.gif thumbup.gif
Bet siunciuosi is uzsienio blush2.gif - zymiai pigiau mirksiukas.gif

Turejom pavasari vaikui pirmuosius 5 dydzio batukus, dabar jau rudeniui ieskau 7 dydzio - ir vat susiduriau , kad prie jo dar yra zyminos raides E, F, G - gal kuri zinot ka jos reiskia ? g.gif
jeila
tos raideles reiskia vaiko kojytes ploti,bet kuri koki ploti atitinka nelabai zinau.
murmur
QUOTE(Kamėja @ 2008 07 26, 09:16)
As irgi Clarks gerbeja  wub.gif  thumbup.gif
Bet siunciuosi is uzsienio  blush2.gif - zymiai pigiau  mirksiukas.gif

Turejom pavasari vaikui pirmuosius 5 dydzio batukus, dabar jau rudeniui ieskau 7 dydzio - ir vat susiduriau , kad prie jo dar yra zyminos raides E, F, G - gal kuri zinot ka jos reiskia ?  g.gif
*

is kokio puslapio siuntiesi? g.gif
mes turim clarksiukus batukus, dydis 4,5 F, tai nepasakyciau kad ten super platus, gal F tai vidutiniski? g.gif nes jie tokie apgulantys kojyte, nespaudzia nei is vienos puses, manau siauresni butu nelabai g.gif dabar rudeniniu batuku reik, tai imtume vel clarksiukus tik nzn kur ieskot doh.gif
migliux
Vakar pirkau sūnui basutes Clarks Akropolyje (ecco basutes sugadino įlindęs į smalą unsure.gif ). Žiūrėsim kaip nešiosis g.gif
Kamėja
QUOTE(murmur @ 2008 07 31, 16:43)
is kokio puslapio siuntiesi? g.gif 

As siunciuosi giminiu pagalba is UK ax.gif blush2.gif
Kamėja
Beje, pasiziurejau, pirmuosius pasirodo turejom su raide E , tai F manau dabar pats tas bus thumbup.gif aciu 4u.gif
Eglute
QUOTE(MENA @ 2008 07 05, 10:37)
Musu visa seima sitos firmos batus pripazista.Ir mazius nesioja batukus is Clark's.Lietuvoj kainos kosmines siu batu,tai tikrai dziaugiuosi kad yra galimybe uzsienyje nusipirkti,ten jie per pus pigesni.Va dabar pirkau maziui basutes naujas po 10sv. = 45 lt juokinga kaina.
*

drinks_cheers.gif
batai puikus, kokybe ir patogumas 100%, bet ju kaina Lietuvoj doh.gif
UK net be nuolaidu iseina pigiau nei pas mus doh.gif
sanroma
As taip pat savo vyrukui nupirkau Clark's batukus ir taip patiko wub.gif
Tikrai nuostabus minkstuciai ir lengvuciai, vasara ir basutes tos pacios firmos radau, tik va jau baigiam isaugt, reiks ieskot nauju ir tik Clark's noriu.
O pirkau as pigiu rubu parduotuveje, buvo beveik nauji nenutrinti tiek batukai tiek basutes ir mokejau po 10 lt. Tai patariu ir jums uzsukti i pigiu rubu parduotuves, ten galima rasti tokiu, aisku jei nebijote pirkti naudotu mirksiukas.gif
dabej
merginos, o kaip siu batuku dydziai?
ar atitinka? o gal pamazinti?
aureku
as pirkau internetu mergaitei Clarks batukus, manau dydziai nera pamazinti, tik reikia zinoti kokio plocio pedute, nes ten dar yra tokios raideles A B C D E F G ir gal dar daugiau.maniskes kojyte normali, bet keltis auksta, is tetes paveldejo, tai E per siausi, negaliu kojytes ikisti, o dydis butu geras.bandysiu parduoti.
tutifruti
turejom nemazai clarks patiko visi beveik iskirus basutes dukrytes nes daze labai koinytes doh.gif
j.vika
mes ir uz juos drinks_cheers.gif
miilunela
iki 1.5 metuku tik juos ir devejom thumbup.gif super kokybe 4u.gif
olgunia_2006
Ir mes Clarksus mylim, ir as ir dukra ir mano mama. smile.gif
Papildyta:
bet dazniausia per ebay perkam smile.gif
jurbur
gal kuri pirkot 19 cm.pedos ilgio?koks Clarks dydis ?10 ar 11?
olgunia_2006
QUOTE(jurbur @ 2009 05 21, 23:31)
gal kuri pirkot 19 cm.pedos ilgio?koks Clarks dydis ?10 ar 11?
*

mano dukros peda 17.5cm tai perku 10.5 dydzio
migliux
Mano dukros pėda 20 cm, paskutinį kartą pirkau berod 12,5 dydį, rudeninius
Indriuks
Ir mums patinka si firma.Tik ,va, savuosius jau isaugom, galetume perleisti kam4,5dydzio raudonus, su zybsinciom svieselem bigsmile.gif
erikiuxxx
as meliau renkuosi ecco avalyne,bet klarkus kelis turim, man is uzsenio drauge atveze mirksiukas.gif , o taip maciau pirkti AKROPOLI mirksiukas.gif
lastochka
Akropolije yra nauja parduotuve gi Clarsk..... tongue.gif
Austria
Parduodame dukart devetus CLARKS rudeninius-pavasarinius batukus su auliukais. 4u.gif
http://public.fotki.com/isparduotuveklaipeda/batai-vaikams/
Austria
user posted image
NEXT batukai -tapkutes apynauji. Kaina 18lt Dydis 4.
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Rudeniniai-pavasariniai Clarks firminiai tik dukart muveti batukai. Odines ( vidus ir isore). Visi ortopediniai reikalavimai ir daug kitu privlumu, zinancioms mamytems clarks firma privalumu vardinti nereikia 20dydis. Kaina 39lt wub.gif wub.gif wub.gif
klaara

Rudeniniai-pavasariniai Clarks firminiai tik dukart muveti batukai. Odines ( vidus ir isore). Visi ortopediniai reikalavimai ir daug kitu privlumu, zinancioms mamytems clarks firma privalumu vardinti nereikia 20dydis. Kaina 39lt wub.gif wub.gif wub.gif
*

[/quote]
Noriu pasitikslinti-du kart muveti?tai jusu dukrele juos muvejo du kartus?ar is viso tik tiek kartu?nes atrodo stipriai padeveti... g.gif
pienas
MAn taip pat atrodo, kad stipriai panesioti, nes priekio ir sonu nesiojimo rauksles po dvieju kartu nesusidaro schmoll.gif, o ir padas kaip matosi jau nelabai nuplaunamas schmoll.gif Priekis apibrozdintas doh.gif
Austria
[quote=klaara,2009 10 16, 09:02]
*

[/quote]
Noriu pasitikslinti-du kart muveti?tai jusu dukrele juos muvejo du kartus?ar is viso tik tiek kartu?nes atrodo stipriai padeveti... g.gif
*

[/quote]

Padas isvis neplautas doh.gif o rauksles ne devejimo o kad laikau lagamine su isaugtais drabuziais, isaugtu daiktu tiek prisikaupia kad nera kur kaip muziejuj laikyt doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.