e.guodele
2009 12 23, 15:27
Reikia pagalbos. Noriu dukrai pirkti Clarks batukus EUR 34 dydžio, koks būtų UK dydis
bambukas*
2010 05 12, 10:18
Labai laukiu patarimo del basuciu, kokio reiktu dydio, jei mums reikia basuciu 14,5 cm ?  Aciu labai
olgunia_2006
2010 05 12, 20:48
Nezinau ar padesiu, dukra turejo UK10 dydzio basutes, viduje buvo 18cm
QUOTE(bambukas* @ 2010 05 12, 11:18) Labai laukiu patarimo del basuciu, kokio reiktu dydio, jei mums reikia basuciu 14,5 cm ?  Aciu labai  Turime 6 dydžio Clarks basutes, vidpadis 14 cm  .
zieminuke
2011 01 02, 16:27
Sveikos Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip pasirinkti batuku ploti nematuojant (turiu omenyje ta raidele kuria Clarks raso prie dydzio, kaip suprantu ji reiskia ploti  )?
QUOTE(zieminuke @ 2011 01 02, 17:27) Sveikos Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip pasirinkti batuku ploti nematuojant (turiu omenyje ta raidele kuria Clarks raso prie dydzio, kaip suprantu ji reiskia ploti  )? Sveikutes mano sunelis avi sia avalyne todel galiu apie ja siek tiek papasakoti,seip tai batukai ir ju kokybe Super.O raideles prie dydziu reiskia E raidele plonai kojytei,F normaliai,o G placiai mus taip aiskino batu parduotuvej UK. Seip turiu parduoti naujus batukus berniukui Clarks firmos su dezute UK 9,5 dydzio,EUR 27,5 vidui 17,5cm. noreciau 65lt. Jei kas susidomesit nuotraukyte atsiusiu i AZ
dovillee
2011 01 15, 13:49
mum labai patinka Clarks batai
olgunia_2006
2011 01 16, 10:56
QUOTE(zieminuke @ 2011 01 02, 17:27) Sveikos Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip pasirinkti batuku ploti nematuojant (turiu omenyje ta raidele kuria Clarks raso prie dydzio, kaip suprantu ji reiskia ploti  )? D,E raides -siaurai kojai F - normaliai G tinka kai koja plati
zieminuke
2011 01 18, 17:24
Aciu visoms, kas paraset del raideliu reiksmes  O kazin nera kazkokiu lenteliu, na, kad butu aisku kiek mazdaug cm kiekviena raide  Bent ju puslapyje tai as nerandu. Noriu parsisiusti sios firmos batuku, bet ir bijau, kad nepataikysiu. Mano panelytes koja nera plati bet putloka. Tai vat ir abejoju, koki cia ta ploti mums reiketu imti. Kol kas nesiojam superfit ir ecco avalyne, tai ir viena ir kita tinka.Bet nei viena is minetu firmu neraso plociu.
pukepuke
2011 01 22, 01:06
QUOTE(zieminuke @ 2011 01 18, 18:24) Aciu visoms, kas paraset del raideliu reiksmes  O kazin nera kazkokiu lenteliu, na, kad butu aisku kiek mazdaug cm kiekviena raide  Bent ju puslapyje tai as nerandu. Noriu parsisiusti sios firmos batuku, bet ir bijau, kad nepataikysiu. Mano panelytes koja nera plati bet putloka. Tai vat ir abejoju, koki cia ta ploti mums reiketu imti. Kol kas nesiojam superfit ir ecco avalyne, tai ir viena ir kita tinka.Bet nei viena is minetu firmu neraso plociu. Jei putloka imkit su G raidele, mano maze su siaura kojyte nesioja F raba E (nelabai skiriasi man ju plotis kiek turejom) o berniukas su putelesne kojyte G
zieminuke
2011 01 23, 22:47
QUOTE(pukepuke @ 2011 01 22, 02:06) Jei putloka imkit su G raidele, mano maze su siaura kojyte nesioja F raba E (nelabai skiriasi man ju plotis kiek turejom) o berniukas su putelesne kojyte G  Aciu
as irgi daug clarksu isbandziau. dazniausiai siunciuosi naujus per ebaju. dabar ieskau pavasariui ir vasarai.
As dukrytei perku Clarks avalyne Airijoj,man labai patinka sios firmos batukai  ,gaila,kad Lietuvoje nera clarks avalynes,pavasariui noreciau nupirkt batukus,bet i Airija skrisim tik geguze,tai teks ieskot kitos firmos batuku
|
|