Sveikos mamytes, gal jus zinote ,ar kur nors Vilniuje yra prekiaujama CLARKS vaikiskais batukais
Acium reiks apsilankut O kaip vaikisku batuku pasirinkimas didelis
bet ten man atrodo tik suaugusiems
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 01 18, 00:12) Bet tikrai nėra vaikiškų (bent jau rudenį nebuvo), nes pati teiravausi, sakė, kad vyksta derybos su gamintoju ir gal kada bus. QUOTE(Paja @ 2007 01 23, 18:09) Bet tikrai nėra vaikiškų (bent jau rudenį nebuvo), nes pati teiravausi, sakė, kad vyksta derybos su gamintoju ir gal kada bus. Buvau Europos p.c. nėra ten vaikiškų Clarks QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 27, 18:53) Dar viena parduotuvė man rodos yra Vilniaus gatvėje
Ir as esu girdjusi,kas Vilniaus g yra batuku siu, bet
Clarks vaikiškų batukų Lietuvoje man atrodo yra tik dėvėtų rūbų parduotuvėse
na, parduotuvėse neteko dar matyt šitos firmos batukų
yra Akropolyje, neseniai atsidarė. Labai brangūs, nors ir vaikiški. Nu bet gražūs išties.
kainos akropolyje po 199 lt.
geriau per tarpininkus siustis
ar sie batukai atitinka ortopedinius reikalavimus?ir kaip su dydziais,pvz jei pedute 12 cm-tai koks dydis bus?
Buvau akropoly clarkse nezinau nieko grazaus savo vaikinukams ten nemaciau
akropolyje yra
labai patogi avalyne
Musu visa seima sitos firmos batus pripazista.Ir mazius nesioja batukus is Clark's.Lietuvoj kainos kosmines siu batu,tai tikrai dziaugiuosi kad yra galimybe uzsienyje nusipirkti,ten jie per pus pigesni.Va dabar pirkau maziui basutes naujas po 10sv. = 45 lt juokinga kaina.
as savo vaikam irgi perku sia avalyne, labai patogiai nesiojasi
As irgi Clarks gerbeja
Bet siunciuosi is uzsienio Turejom pavasari vaikui pirmuosius 5 dydzio batukus, dabar jau rudeniui ieskau 7 dydzio - ir vat susiduriau , kad prie jo dar yra zyminos raides E, F, G - gal kuri zinot ka jos reiskia ?
tos raideles reiskia vaiko kojytes ploti,bet kuri koki ploti atitinka nelabai zinau.
QUOTE(Kamėja @ 2008 07 26, 09:16) As irgi Clarks gerbeja Bet siunciuosi is uzsienio Turejom pavasari vaikui pirmuosius 5 dydzio batukus, dabar jau rudeniui ieskau 7 dydzio - ir vat susiduriau , kad prie jo dar yra zyminos raides E, F, G - gal kuri zinot ka jos reiskia ? is kokio puslapio siuntiesi? mes turim clarksiukus batukus, dydis 4,5 F, tai nepasakyciau kad ten super platus, gal F tai vidutiniski?
Vakar pirkau sūnui basutes Clarks Akropolyje (ecco basutes sugadino įlindęs į smalą
QUOTE(murmur @ 2008 07 31, 16:43) is kokio puslapio siuntiesi? As siunciuosi giminiu pagalba is UK
Beje, pasiziurejau, pirmuosius pasirodo turejom su raide E , tai F manau dabar pats tas bus
QUOTE(MENA @ 2008 07 05, 10:37) Musu visa seima sitos firmos batus pripazista.Ir mazius nesioja batukus is Clark's.Lietuvoj kainos kosmines siu batu,tai tikrai dziaugiuosi kad yra galimybe uzsienyje nusipirkti,ten jie per pus pigesni.Va dabar pirkau maziui basutes naujas po 10sv. = 45 lt juokinga kaina. batai puikus, kokybe ir patogumas 100%, bet ju kaina Lietuvoj UK net be nuolaidu iseina pigiau nei pas mus
As taip pat savo vyrukui nupirkau Clark's batukus ir taip patiko
Tikrai nuostabus minkstuciai ir lengvuciai, vasara ir basutes tos pacios firmos radau, tik va jau baigiam isaugt, reiks ieskot nauju ir tik Clark's noriu. O pirkau as pigiu rubu parduotuveje, buvo beveik nauji nenutrinti tiek batukai tiek basutes ir mokejau po 10 lt. Tai patariu ir jums uzsukti i pigiu rubu parduotuves, ten galima rasti tokiu, aisku jei nebijote pirkti naudotu
merginos, o kaip siu batuku dydziai?
ar atitinka? o gal pamazinti?
as pirkau internetu mergaitei Clarks batukus, manau dydziai nera pamazinti, tik reikia zinoti kokio plocio pedute, nes ten dar yra tokios raideles A B C D E F G ir gal dar daugiau.maniskes kojyte normali, bet keltis auksta, is tetes paveldejo, tai E per siausi, negaliu kojytes ikisti, o dydis butu geras.bandysiu parduoti.
turejom nemazai clarks patiko visi beveik iskirus basutes dukrytes nes daze labai koinytes
mes ir uz juos
iki 1.5 metuku tik juos ir devejom
Ir mes Clarksus mylim, ir as ir dukra ir mano mama.
Papildyta: bet dazniausia per ebay perkam
gal kuri pirkot 19 cm.pedos ilgio?koks Clarks dydis ?10 ar 11?
Mano dukros pėda 20 cm, paskutinį kartą pirkau berod 12,5 dydį, rudeninius
Ir mums patinka si firma.Tik ,va, savuosius jau isaugom, galetume perleisti kam4,5dydzio raudonus, su zybsinciom svieselem
as meliau renkuosi ecco avalyne,bet klarkus kelis turim, man is uzsenio drauge atveze
Akropolije yra nauja parduotuve gi Clarsk.....
Parduodame dukart devetus CLARKS rudeninius-pavasarinius batukus su auliukais.
http://public.fotki.com/isparduotuveklaipeda/batai-vaikams/ ![]() NEXT batukai -tapkutes apynauji. Kaina 18lt Dydis 4. Papildyta: ![]() ![]() ![]() Rudeniniai-pavasariniai Clarks firminiai tik dukart muveti batukai. Odines ( vidus ir isore). Visi ortopediniai reikalavimai ir daug kitu privlumu, zinancioms mamytems clarks firma privalumu vardinti nereikia 20dydis. Kaina 39lt Rudeniniai-pavasariniai Clarks firminiai tik dukart muveti batukai. Odines ( vidus ir isore). Visi ortopediniai reikalavimai ir daug kitu privlumu, zinancioms mamytems clarks firma privalumu vardinti nereikia 20dydis. Kaina 39lt [/quote] Noriu pasitikslinti-du kart muveti?tai jusu dukrele juos muvejo du kartus?ar is viso tik tiek kartu?nes atrodo stipriai padeveti...
MAn taip pat atrodo, kad stipriai panesioti, nes priekio ir sonu nesiojimo rauksles po dvieju kartu nesusidaro
[quote=klaara,2009 10 16, 09:02]
Rudeniniai-pavasariniai Clarks firminiai tik dukart muveti batukai. Odines ( vidus ir isore). Visi ortopediniai reikalavimai ir daug kitu privlumu, zinancioms mamytems clarks firma privalumu vardinti nereikia 20dydis. Kaina 39lt [/quote] Noriu pasitikslinti-du kart muveti?tai jusu dukrele juos muvejo du kartus?ar is viso tik tiek kartu?nes atrodo stipriai padeveti... [/quote] Padas isvis neplautas |