Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vakarų ir naujoji animacija
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Supervyras
Tikiuosi ir cia surasti daug bendraminciu smile.gif
Daug sios rusies animacijos galima parsisiusti su programomis:
DC++, eMule, BitComet ir t.t.
Nemokami kodekai perziurai K-Lite Codec Pack
Is HTML puslapiu siulau siustis su FlashGet programa (nuluzus galima pratesti siuntima).
vivulyte
Čia kažkas panašaus i Anime? biggrin.gif Uj, mano švogeriukas fanatas doh.gif
Supervyras
QUOTE(vivulyte @ 2007 01 18, 04:06)
Čia kažkas panašaus i Anime? biggrin.gif Uj, mano švogeriukas fanatas  doh.gif
*

Senosios animacijos temoje labai nuklydom i lankas g.gif
Pasiuliau chebrai sukurti nauja krypti.
Buvo didelis susidomejimas ir pritarimas.
Taip atsirado Vakarų ir naujoji animacija
rimke2
dekui gera tema turbut sulauksim susidomeimo 4u.gif
kipse
Ė-ėėj.

Kaip sėkmingai ir kur dar sėkmingiau įkelti?
Supervyras
QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 11:03)
Ė-ėėj.
*

Daugiausiai sekme lydi turincius 1Mbps Upload/Download arba spartesni interneta.
Man siuo momentu geriausiai sekasi draugauti su:
www.2shared.com thumbup.gif
saugerda
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 18, 04:54)

dėl liūto karaliaus, kodėl iš kart meta windows media plėjerį.Ką ne taip darau, patarkit ax.gif
posa
QUOTE(saugerda @ 2007 01 18, 15:46)
dėl liūto karaliaus, kodėl iš kart meta windows media plėjerį.Ką ne taip darau, patarkit  ax.gif
*

kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai...
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 12:03)
Ė-ėėj.

*

Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, verysad.gif uzstrigo bekeliant filma "Ratai", dabar bandau 2shared.com ikelti, ziuresiu kaip seksis... O filmukas lietuviskai dubliuotas, geros kokybes, 1,36 GB dydzio failas... Laikykite visi kumscius suspaude, kas noresite ji tureti, kad man pasisektu... mirksiukas.gif
kipse
Ir 2shared ir sharedzilla manė jau .... Eisiu kantrybės nusipirkt. Gal žinot kur su nuolaida?

O koks pas pas mane greitis g.gif Perkūnas jį žino.
saugerda
[quote=posa,2007 01 18, 15:06]
kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai...
Papildyta:

meta bandant siūstis verysad.gif , kažkas pas mane ne taip g.gif
editutetute
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu verysad.gif
posa
QUOTE(editutetute @ 2007 01 18, 18:24)
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu  verysad.gif
*

va cia jau yra... slaptazodis - posa http://sharedzilla.com/en/get?id=70953
Shusha
QUOTE(editutetute @ 2007 01 18, 18:24)
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu  verysad.gif
*

Mike pukuotuka rasi senosios animacijos 27 psl. O jei nepavyks atsisiusti- bandysiu pagelbet(pati siunciuosi siuo metu)
Oi, net nepamaciau, kad jau yra atsakymas blush2.gif
Stiuardese
Nežinau kaip čia yr, bet greitis pas mane siunčiant pukuotuką 4.5 bps verysad.gif
kipse
Kas šiandien per diena. Aš ką bebandau parsisiųst viskas sraigišku greičiu gun_rifle.gif
Supervyras
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 17:34)
va cia jau yra... slaptazodis - posa   http://sharedzilla.com/en/get?id=70953
*

Cia siaip senoji animacija poster_offtopic.gif
Nepykit !!!
Bus blogai jei pradesim klaidinti zmones doh.gif

Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 17:05)
Ir 2shared ir sharedzilla manė jau .... Eisiu kantrybės nusipirkt. Gal žinot kur su nuolaida?
O koks pas pas mane greitis g.gif Perkūnas jį žino.
*

Yra labai geras Ineto greicio matuoklis + kaupia visa statistika:
BitMeter 2
Supervyras
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 15:06)
Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, verysad.gif  uzstrigo bekeliant filma "Ratai", dabar bandau 2shared.com ikelti, ziuresiu kaip seksis... O filmukas lietuviskai dubliuotas, geros kokybes, 1,36 GB dydzio failas... Laikykite visi kumscius suspaude, kas noresite ji tureti, kad man pasisektu... mirksiukas.gif
*

Zinai, skelk tuos Ratus pusiau, nes 1,36GB per daug ziauru. g.gif
As tokio kiekio nemeginau dar ikelti ir patys didziausi ten iki 1GB yra g.gif
Pasišiaušęs
Ooo žiūriu kokią temą atidarėt ploja.gif ploja.gif šaunu prašom užsukti ir čia Lobynas daug daug daug visko yahoo.gif jei kas neaišku galit kreiptis į mane
Papildyta:
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 15:06)
Papildyta:

Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, verysad.gif  uzstrigo bekeliant filma "Ratai", dabar bandau 2shared.com ikelti, ziuresiu kaip seksis... O filmukas lietuviskai dubliuotas, geros kokybes, 1,36 GB dydzio failas... Laikykite visi kumscius suspaude, kas noresite ji tureti, kad man pasisektu... mirksiukas.gif
*

Ratai
Papildyta:
[quote=editutetute,2007 01 18, 17:24]
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu verysad.gif

*

[/quote]
Mike
saugerda
[quote=Dalbara,2007 01 18, 23:50]
Ooo žiūriu kokią temą atidarėt ploja.gif ploja.gif šaunu prašom užsukti ir čia Lobynas daug daug daug visko yahoo.gif jei kas neaišku galit kreiptis į mane
Papildyta:

Ratai
Papildyta:
[quote=editutetute,2007 01 18, 17:24]

*

[/quote]
Mike
*

[/quote]

bet iš čia sunku parsisiūsti, jei tuo metu, niekas to filmuko neturi torentuose.Per čia bandžiau liūtą karalių, tai tik 57 proc. atsisiuntė.Dabar siunčiuosi per nuorodą iš posos, tai jau nuo vakar vakaro turiu 85 proc. thumbup.gif
saugerda
jau turiu liūtą karalių thumbup.gif , kai gryš vaikai iš darželio galės žiūrėti wub.gif wub.gif
posa
QUOTE(saugerda @ 2007 01 19, 13:32)
jau turiu liūtą karalių  thumbup.gif , kai gryš vaikai iš darželio galės žiūrėti  wub.gif  wub.gif
*

mirksiukas.gif liuks!
rimke2
as kai tik atsirado liutas karalius parsisiunciau pora valandikiu ir parejo tai ir paziurejom jau thumbup.gif
Pasišiaušęs
Tomas ir Džeris
Supervyras
Ieskau 4.7-8.5 GB DVD filmu:
Ratai (2006, LT)
Slibinas Goriničius ir Dobrinia Nikitičius (2006, LT)
Šrekas (2001, LT)
Šrekas 2 (2004, LT)
Garfildas 2 (2006, LT)
smail
Sveiki as turiu ratus ir sreka tik nezinau dydzio,dar turiu egipto princa tik man atrodo rusisku vertimu 4u.gif 4u.gif
Dilma
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 20, 22:06)
Ieskau 4.7-8.5 GB DVD filmu:
Ratai (2006, LT)
Slibinas Goriničius ir Dobrinia Nikitičius (2006, LT)
Šrekas (2001, LT)
Šrekas 2 (2004, LT)
Garfildas 2 (2006, LT)

*

Ratus turiu. 8 su gabaliuku GB, bet jau nebe tikras DVD, nes "sėdi" kompe.
Supervyre
QUOTE(Dilma @ 2007 01 21, 21:15)
Ratus turiu. 8 su gabaliuku GB, bet jau nebe tikras DVD, nes "sėdi" kompe.
*

Tai labai gerai thumbup.gif
Bet Klaipeda g.gif
Tai nebutu problema jei ne nestuke.gif x2 lotuliukas.gif
Papildyta:

Garfildas 2 (2006, LT) radau Vilniuje thumbup.gif
Dilma
QUOTE(Supervyre @ 2007 01 21, 20:41)
Tai labai gerai  thumbup.gif
Bet Klaipeda  g.gif
Tai nebutu problema jei ne  nestuke.gif x2  lotuliukas.gif
Papildyta:

Garfildas 2 (2006, LT) radau Vilniuje  thumbup.gif
*

Tai vasario mėnesį būsim ir Vilniuj mirksiukas.gif Tik neturiu kur įrašyt g.gif . Ale mainyčiau į Garfildą 2 rolleyes.gif ax.gif
Čili
Aš turiu Garfildas2 4u.gif į Kauną galėčiau atvežti įrašius į CD blush2.gif o kitur galėčiau siųsti paštu smile.gif Įgarsinimas Lt, toks pat kaip kine (Šapras ir t.t.)
oi, pamačiau,kad dvd reikia, pas mane tai kompe..
saintlina
o pas man yra slibinas Goriničius ir netgi Supervyro nepaminėtas Alioša Popovičius biggrin.gif
Originalūs parduotuvėj pirkti DVD, keturiom kalbom - lietuvių, latvių, estų ir rusų.
Pasišiaušęs
QUOTE(saintlina @ 2007 01 23, 11:16)
o pas man yra slibinas Goriničius ir netgi Supervyro nepaminėtas Alioša Popovičius  biggrin.gif 
Originalūs parduotuvėj pirkti DVD, keturiom kalbom - lietuvių, latvių, estų ir rusų.
*

Sypervyras Aliošą Popovičių turi biggrin.gif
Čili
Dalbara, o tavo nuorodoj reikia registruotis norint siųstis ką nors,ane? blush2.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Čili @ 2007 01 23, 14:37)
Dalbara, o tavo nuorodoj reikia registruotis norint siųstis ką nors,ane? blush2.gif
*

Taip mirksiukas.gif užsiregistruoji suinstaliuoji BitComet programėlę ir pirmyn thumbup.gif Jei kas neaišku rašyk mirksiukas.gif
Supervyras
Sveiki grizau po atostogu vacation1.gif
Netrukus sulauksite naujos vakaru animacijos.
posa
Gal kas nors turit "Tvynius" lietuviskai? blush2.gif
Kerala
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 26, 23:17)
Sveiki grizau po atostogu vacation1.gif
Netrukus sulauksite naujos vakaru animacijos.
*

oi tai laukiam laukiam mirksiukas.gif
Supervyras
QUOTE(posa @ 2007 01 27, 11:49)
Gal kas nors turit "Tvynius" lietuviskai? blush2.gif
*

As neturiu sad.gif
Supervyras
Vilniuje galiu pasiulyt 4.7GB DVD filmus:
Ledynmetis 2 (2006, LT, EN)
Sparnuotasis desantas (2005, LT)
Alioša Popovičius ir Slibinas Tugorius (2004, LT, RU)
Zebriukas Dryžius (2003, LT, EN)
Simarono žirgas (2002, LT)
Barbie in the 12 Dancing Princesses (2006, EN)
Barbie Fairytopia: Mermaidia (2006, EN)
Barbie Fairytopia (2005, EN)
Volisas ir Gromitas: kiškiolakio prakeiksmas (2005, EN)
Dama ir valkata (1955, EN)
Dilma
Norėčiau Ledynemčio 2 ir Simarono žirgo ax.gif . Vasario vidury būsim Vilniuj, gal galima būtų susitikt blush2.gif biggrin.gif ? Tada ir Ratus persirašytum, jei turi talpą ax.gif
Supervyras
QUOTE(Dilma @ 2007 01 28, 22:15)
Norėčiau Ledynemčio 2 ir Simarono žirgo ax.gif . Vasario vidury būsim Vilniuj, gal galima būtų susitikt blush2.gif  biggrin.gif ? Tada ir Ratus persirašytum, jei turi talpą ax.gif
*

Tai laukiu jumi Vilniuje.
As irgi daznai budavau Klaipedoje, bet dabar seimynine padetis neleidzia. smile.gif
ausmare
o gal ka turite trolius mumius? ar bent zinote kur juos rast nete?
Supervyras
QUOTE(ausmare @ 2007 02 01, 14:29)
o gal ka turite trolius mumius? ar bent zinote kur juos rast nete?
*

parasykite tiksliau.
kokiu metu ir tikslu pavadinima.
DVD ir VHS katalogas
Lincikas
[quote=saugerda,2007 01 18, 17:22]
[quote=posa,2007 01 18, 15:06]
Papildyta:
meta bandant siūstis verysad.gif , kažkas pas mane ne taip g.gif
*

[/quote]
tai tu spausk ant nuorodos ne kairįjį pelytės klavišą, o dešinį ir pasirink "Save target as". tada viskas bus gerai smile.gif

O aš Kaune galėčiau pasiūlyti Šreką ir Ledynmetį bei Simarono žirgą, jei kam reikia smile.gif

O tau supervyre galėsiu juos duoti, kai atsiiminėsiu kompaktėlius ( jei dar nepamiršai), kur užsiprašiau senosios animacijos smile.gif

Tiesa, bandžiau visur ieškoti multifilmo Rožinė pantera, nes kai LNK nustojo rodyti, mano mažulė labai nuliūdo... gal kas kur matėt?
saintlina
QUOTE(Lincikas @ 2007 02 01, 16:38)

Tiesa, bandžiau visur ieškoti multifilmo Rožinė pantera, nes kai LNK nustojo rodyti, mano mažulė labai nuliūdo... gal kas kur matėt?
*

mačiau DC++ smile.gif
Supervyras
QUOTE(Lincikas @ 2007 02 01, 16:38)
O tau supervyre galėsiu juos duoti, kai atsiiminėsiu kompaktėlius ( jei dar nepamiršai), kur užsiprašiau senosios animacijos smile.gif
*

Nepamirsau smile.gif

Siuo metu eileje:
Toshe, Tuoj, linissimo, larutyte, arulis, bulkute, Lincikas
Lincikas
QUOTE(saintlina @ 2007 02 01, 17:38)
mačiau DC++  smile.gif
*

aciu... reiks paieskoti smile.gif

QUOTE(Supervyras @ 2007 02 01, 23:22)
Nepamirsau smile.gif

Siuo metu eileje:
Toshe, Tuoj, linissimo, larutyte, arulis, bulkute, Lincikas
*

ax.gif
Supervyras
Toshe Kauniete!
Supervyras
Yra kokiu nors pageidavimu?
ausmare
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 01, 16:06)
parasykite tiksliau.
kokiu metu ir tikslu pavadinima.
DVD ir VHS katalogas
*

na as ieskau tokiu "troliu mumiu" kuriuos ziuredavome tarybimiais laikais. noreciau juos parodyti vienai treciokei. ji skaito knyga apie trolius mumius o kaip jie atrodo nezino:(

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.