Daug sios rusies animacijos galima parsisiusti su programomis:
DC++, eMule, BitComet ir t.t.
Nemokami kodekai perziurai K-Lite Codec Pack
Is HTML puslapiu siulau siustis su FlashGet programa (nuluzus galima pratesti siuntima).
Tikiuosi ir cia surasti daug bendraminciu
Daug sios rusies animacijos galima parsisiusti su programomis: DC++, eMule, BitComet ir t.t. Nemokami kodekai perziurai K-Lite Codec Pack Is HTML puslapiu siulau siustis su FlashGet programa (nuluzus galima pratesti siuntima).
Čia kažkas panašaus i Anime?
dekui gera tema turbut sulauksim susidomeimo
Ė-ėėj.
Kaip sėkmingai ir kur dar sėkmingiau įkelti? QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 11:03) Daugiausiai sekme lydi turincius 1Mbps Upload/Download arba spartesni interneta. Man siuo momentu geriausiai sekasi draugauti su: www.2shared.com QUOTE(Supervyras @ 2007 01 18, 04:54) Garfildas 1 (2004, DVDRip, LT).avi Liutas Karalius 1 (2003, DVDRip, LT).avi Password: posa Pepė ilgakojinė (1997, DVDRip, LT).avi Spragtukas (2004, DVDRip, RU).avi Miegančioji Gražuolė (1959, DVDRip, LT).avi dėl liūto karaliaus, kodėl iš kart meta windows media plėjerį.Ką ne taip darau, patarkit QUOTE(saugerda @ 2007 01 18, 15:46) kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai... Papildyta: QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 12:03) Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede,
Ir 2shared ir sharedzilla manė jau .... Eisiu kantrybės nusipirkt. Gal žinot kur su nuolaida?
O koks pas pas mane greitis
[quote=posa,2007 01 18, 15:06]
kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai... Papildyta: meta bandant siūstis
gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu
QUOTE(editutetute @ 2007 01 18, 18:24) va cia jau yra... slaptazodis - posa http://sharedzilla.com/en/get?id=70953
Nežinau kaip čia yr, bet greitis pas mane siunčiant pukuotuką 4.5 bps
Kas šiandien per diena. Aš ką bebandau parsisiųst viskas sraigišku greičiu
QUOTE(posa @ 2007 01 18, 17:34) Cia siaip senoji animacija Nepykit !!! Bus blogai jei pradesim klaidinti zmones Papildyta: QUOTE(kipse @ 2007 01 18, 17:05) Ir 2shared ir sharedzilla manė jau .... Eisiu kantrybės nusipirkt. Gal žinot kur su nuolaida? O koks pas pas mane greitis Yra labai geras Ineto greicio matuoklis + kaupia visa statistika: BitMeter 2 QUOTE(posa @ 2007 01 18, 15:06) Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, Zinai, skelk tuos Ratus pusiau, nes 1,36GB per daug ziauru. As tokio kiekio nemeginau dar ikelti ir patys didziausi ten iki 1GB yra
Ooo žiūriu kokią temą atidarėt
Papildyta: QUOTE(posa @ 2007 01 18, 15:06) kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai... Papildyta: Kazkaip kelis paskutinius kartus man neblogai sekesi su sharedzilla.com draugauti, ikeliau kelis nemazus failus, o va siandien pavede, Ratai Papildyta: [quote=editutetute,2007 01 18, 17:24] gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu [/quote] Mike
[quote=Dalbara,2007 01 18, 23:50]
Ooo žiūriu kokią temą atidarėt Papildyta: Ratai Papildyta: [quote=editutetute,2007 01 18, 17:24] gal kas gali lietuwisku mikes pukuotuko seriju ykelt arba tasiust, lb dekynga busiu [/quote] Mike [/quote] bet iš čia sunku parsisiūsti, jei tuo metu, niekas to filmuko neturi torentuose.Per čia bandžiau liūtą karalių, tai tik 57 proc. atsisiuntė.Dabar siunčiuosi per nuorodą iš posos, tai jau nuo vakar vakaro turiu 85 proc.
jau turiu liūtą karalių
as kai tik atsirado liutas karalius parsisiunciau pora valandikiu ir parejo tai ir paziurejom jau
Ieskau 4.7-8.5 GB DVD filmu:
Ratai (2006, LT) Slibinas Goriničius ir Dobrinia Nikitičius (2006, LT) Šrekas (2001, LT) Šrekas 2 (2004, LT) Garfildas 2 (2006, LT)
Sveiki as turiu ratus ir sreka tik nezinau dydzio,dar turiu egipto princa tik man atrodo rusisku vertimu
Aš turiu Garfildas2
oi, pamačiau,kad dvd reikia, pas mane tai kompe..
o pas man yra slibinas Goriničius ir netgi Supervyro nepaminėtas Alioša Popovičius
Originalūs parduotuvėj pirkti DVD, keturiom kalbom - lietuvių, latvių, estų ir rusų.
Dalbara, o tavo nuorodoj reikia registruotis norint siųstis ką nors,ane?
Sveiki grizau po atostogu
Netrukus sulauksite naujos vakaru animacijos.
Gal kas nors turit "Tvynius" lietuviskai?
Vilniuje galiu pasiulyt 4.7GB DVD filmus:
Ledynmetis 2 (2006, LT, EN) Sparnuotasis desantas (2005, LT) Alioša Popovičius ir Slibinas Tugorius (2004, LT, RU) Zebriukas Dryžius (2003, LT, EN) Simarono žirgas (2002, LT) Barbie in the 12 Dancing Princesses (2006, EN) Barbie Fairytopia: Mermaidia (2006, EN) Barbie Fairytopia (2005, EN) Volisas ir Gromitas: kiškiolakio prakeiksmas (2005, EN) Dama ir valkata (1955, EN)
Norėčiau Ledynemčio 2 ir Simarono žirgo
o gal ka turite trolius mumius? ar bent zinote kur juos rast nete?
QUOTE(ausmare @ 2007 02 01, 14:29) parasykite tiksliau. kokiu metu ir tikslu pavadinima. DVD ir VHS katalogas
[quote=saugerda,2007 01 18, 17:22]
[quote=posa,2007 01 18, 15:06] kada meta, ar bandant siustis, ar jau parsisiuntus? As dabar bandziau siustis, tai leidzia normaliai... Papildyta: meta bandant siūstis [/quote] tai tu spausk ant nuorodos ne kairįjį pelytės klavišą, o dešinį ir pasirink "Save target as". tada viskas bus gerai O aš Kaune galėčiau pasiūlyti Šreką ir Ledynmetį bei Simarono žirgą, jei kam reikia O tau supervyre galėsiu juos duoti, kai atsiiminėsiu kompaktėlius ( jei dar nepamiršai), kur užsiprašiau senosios animacijos Tiesa, bandžiau visur ieškoti multifilmo Rožinė pantera, nes kai LNK nustojo rodyti, mano mažulė labai nuliūdo... gal kas kur matėt?
Toshe Kauniete!
Yra kokiu nors pageidavimu?
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 01, 16:06) na as ieskau tokiu "troliu mumiu" kuriuos ziuredavome tarybimiais laikais. noreciau juos parodyti vienai treciokei. ji skaito knyga apie trolius mumius o kaip jie atrodo nezino:( |