Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: WOLL indai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4
WOLL
Kokia Jūsų nuomonė apie [/B]WOLL firmos titano keramikos indus (puodus ir keptuves)?
Mano tai tikrai thumbup.gif
saulute27
Aš turiu tokią keptuvę tai tikrai esu labai ptenkinta. Štai tokią:

http://www.imperija.lt/index.php?id=2&...=307&lng=lt

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir kaina ne 500Lt, o per pus mažiau smile.gif

ziza
Tokių indų neturiu, bet įdomu kaip sekasi kepti ant tos keptuvės(ar netraukia ir su kokiais įrankiais po ją galima makaluotis ar tik mediniai ir spec ar galima ir su metaline šakute)?
saulute27
Naudoju viską kas man yra patogu: šaukštą, šakutę... taip pat plaunu karštą su indų plovikliu ir patikėkit tikrai veikmingumas šios keptuvės toks koks ir buvo naujos. Galima kepti taip pat be aliejaus, riebalų mėsą, dešreles... arba pakanka naudoti mažą jų kiekį, lengvai išsivalo su popierine servetėle thumbup.gif
Tučka
QUOTE(saulute27 @ 2007 01 18, 16:17)
Naudoju viską kas man yra patogu: šaukštą, šakutę... taip pat plaunu karštą su indų plovikliu ir patikėkit tikrai veikmingumas šios keptuvės toks koks ir buvo naujos. Galima kepti taip pat be aliejaus, riebalų mėsą, dešreles... arba pakanka naudoti mažą jų kiekį, lengvai išsivalo su popierine servetėle  thumbup.gif
*

O kiek laiko naudoji jau? bigsmile.gif
saulute27
Tiksliai nepamenu, bet panasiai apie metus (gal dar nepilnai, bet mazai truksta)
smile.gif
Tučka
As galvojau pirkti SKK firmos vokiska keptuve (titano), bet paskaicius apie Woll pakeiciau nuomone drinks_cheers.gif
krisven
Turiu 2 tokias Woll titanines keptuves, 28 ir24cm diametro. labai patenkinta, super biggrin.gif . Galima su bet kokiais įrankiais brūžinti ir aliejaus galima nenaudoti, bet man per sausa ir reikia nors trupučio riebaliukų. Tik aš keptuvių dugną sugalvojau pavalyti su taip giriamu Amway orkaičių valikliu, tai ir liko nubėgę juodi plėtmai doh.gif . Labai fainos tos keptuvės.
saulute27
Ir kas yra labai svarbu, prie ju niekas neprisvyla... smile.gif
Smaika
QUOTE(WOLL @ 2007 01 18, 11:37)
Kokia Jūsų nuomonė apie [/B]WOLL firmos titano keramikos indus (puodus ir keptuves)? 
Mano tai tikrai  thumbup.gif
*

Sveiki!Noreciau WOOL keptuves!Randuosi Kaune,tai negi dabar del keptuves vaziuoti i Vilniu ar Jurbarka?Gal yra kitoks isigijimo budas?Bandziau uzsisakyti "Imperijos"tinklapyje-niekas ten nevyksta...
saulute27
QUOTE(Smaika @ 2007 02 01, 10:57)
Sveiki!Noreciau WOOL keptuves!Randuosi Kaune,tai negi dabar del keptuves vaziuoti i Vilniu ar Jurbarka?Gal yra kitoks isigijimo budas?Bandziau uzsisakyti "Imperijos"tinklapyje-niekas ten nevyksta...
*

Sveiki, kiek zinau tai Kaune taip pat yra bazej pirkti siu keptuviu zalioj galerijoj, atrodo 3 sandelis...
Smaika
Skaiciau,skaiciau apie keptuves,nutariau ,kad pirksiu tik "Wool"keptuve,o nusipirkau kazkoki s..Pernai buvau pirkusi pigia,atrodo uz koki 30 litu,panasus i "Balarini"pavadinimas,tai tikrai buvo gera-gerai, lygiai kepe visi krastai. Siandien su naujaja kepiau kotletus,tokios nesamones dar nebuvau maciusi blush2.gif Net vidury keptuves kotletai nevienodai kepe blush2.gif O kainavo vis tiek 40 litu ir reiks ismesti.Taigi vis vien reiks pirkti ta "Wool" menesio pabaigoj.Gal galit atsiliepti,kas tokia keptuve naudojasi ilgiau kaip metus?Nezinot,ar duoda kokia garantija?Mat as daug gaminu valgyti,kartais man keptuves prireikia po 3 kartus dienoj,tai noretu tikrai gero ir patikimo daikto,o man virs 200 litu kaip keptuvei nemaza suma.. g.gif
Tučka
Dar vienas klausimelis naudojanciom sias keptuves ax.gif Ar yra kas naudoja ant dujines virykles? Ar nesusigadina greiciau ta keptuve nuo tiesiogines ugnies doh.gif
Tučka
Nu va siandien isigijom Wool keptuve thumbup.gif Suplojom 362 lt. (pabrango pasirodo), bet esu labai patenkinta, nes kepimas tai skiriasi nuo tefloniniu keptuviu doh.gif
Smaika
4u.gif O as uz Wool keptuve 28 istrizaines mokejau tik 220 litu!(Sia savaite)Na,rankena nenuimama ir atskirai pirkau Balarrini dangti (ta, kur yra reguliuojamas garu isleidimas)uz 30 litu=250 litu! thumbup.gif Tikrai skiriasi kepimas nuo teflonines,tik kuo- net nesuprasi biggrin.gif
Tučka
QUOTE(Smaika @ 2007 02 10, 18:05)
4u.gif O as uz Wool keptuve 28 istrizaines mokejau tik 220 litu!(Sia savaite)Na,rankena nenuimama ir atskirai pirkau Balarrini dangti (ta, kur yra reguliuojamas garu isleidimas)uz 30 litu=250 litu! thumbup.gif Tikrai skiriasi kepimas  nuo teflonines,tik kuo- net nesuprasi biggrin.gif
*

Kaina dar priklauso kokios serijos keptuve mirksiukas.gif Mano Titan plius ax.gif gili 7.5 cm. aukscio smile.gif

Beje kur pirkai? Kokia garantija? blush2.gif
Smaika
QUOTE(Tučka @ 2007 02 10, 21:26)
Kaina dar priklauso kokios serijos keptuve  mirksiukas.gif  Mano Titan plius  ax.gif gili 7.5 cm. aukscio  smile.gif

Beje kur pirkai? Kokia garantija?  blush2.gif
*

Mano negili,(tur but skaitosi vidutinio gilumo keptuve)-5cm,bet man tikrai pakanka thumbup.gif
NOWO Titanium serijos..O pirkau Kaune Urmo bazej,deja, dave tik ceki...Aisku,tas nelabai gerai,bet tikiuosi laikys..Gal zinai ar yra koks skirtumas tarp tu seriju? : mirksiukas.gif O kur tu pirkai ir kiek dave garantija? blush2.gif
Tučka
QUOTE(Smaika @ 2007 02 10, 23:17)
Mano negili,(tur but skaitosi vidutinio gilumo keptuve)-5cm,bet man tikrai pakanka thumbup.gif
NOWO Titanium serijos..O pirkau Kaune Urmo bazej,deja, dave tik ceki...Aisku,tas nelabai gerai,bet tikiuosi laikys..Gal zinai ar yra koks skirtumas tarp tu seriju? : mirksiukas.gif O kur tu pirkai ir kiek dave garantija? blush2.gif
*

Skirtumas tarp tu seriju toks, kad titan plius yra storesne danga titano (90 mikronu), o nowo titanum yra 80 mikronu. Del garantijos, tai sake su cekiu 1 metai. smile.gif Pirkau "Imperija" parduotuvej ax.gif
Smaika
Vaje,vaje-mano keptuvej 10 mikronu plonesnis titano sluoksnis verysad.gif Ka dabar reiks daryti? verysad.gif
O jei rimtai,tai aisku turi reiksme..Tik idomu ar aplamai po keletos metu tu keptuviu kainos nenukris ?Gal cia specialiai "varo"ant tefloniniu,kad sitas geriau pirktu?Tiek to,svarbu sitos ilgiau laikytu..
Tučka
QUOTE(Smaika @ 2007 02 11, 10:22)
Vaje,vaje-mano keptuvej 10 mikronu plonesnis titano sluoksnis verysad.gif Ka dabar reiks daryti? verysad.gif
O jei rimtai,tai aisku turi reiksme..Tik idomu ar aplamai po keletos metu tu keptuviu kainos nenukris ?Gal cia specialiai "varo"ant tefloniniu,kad sitas geriau pirktu?Tiek to,svarbu sitos ilgiau laikytu..
*

Nemanau, kad labai nukris schmoll.gif Titano gaminiu visada auksta kaina buvo ir manau kad bus smile.gif Kai as paskaiciavau, kiek pinigu isleidau pirkdama teflonines keptuves, tai man sita keptuve jau butu 5 kartus atsipirkus doh.gif
saulute27
Sveikos merginos, kaip sekasi naudoti WOLL keptuves?
g.gif
Smaika
QUOTE(saulute27 @ 2007 02 18, 18:38)
Sveikos merginos, kaip sekasi naudoti WOLL keptuves? 
g.gif
*

Man tai kol kas thumbup.gif Jei butu teflonine,jau seniai dugnas butu iskeltas,nes vienas nedabrendes seimos narys visai jos nesaugo-kepa ant didziausios temperaturos su sviestu,neisploves po kokios val vel kepa g.gif bash.gif Atsibodo aiskint fool.gif
saulute27
QUOTE(Smaika @ 2007 02 18, 19:41)
Man tai kol kas  thumbup.gif Jei butu teflonine,jau seniai dugnas butu iskeltas,nes vienas nedabrendes seimos narys visai jos nesaugo-kepa ant didziausios temperaturos su sviestu,neisploves po kokios val vel kepa g.gif  bash.gif Atsibodo aiskint fool.gif
*

cikada
sveikutes smile.gif jau ne karta girdejau ir as apie tas Woll keptuves... Tai laikrastyje skaiciau, per radija girdejau, tad nutariau paskaityti ka gi jus cia diskutujat...o paskaicius sugalvojau ir prisiregistruoti .... tad sveikutes dar karteli 4u.gif

Labai cia tas keptuves visi giria, reikes sia savaite nubegti jas gyvai paciupineti ir paziureti kaip ten jos is tikruju g.gif
saulute27
Aš šios firmos keptuvę turiu jau gal apie metai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tučka
Nu atsidziaugt negaliu ta keptuve wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
WOLL
Sveikos merginos,

kodėl nutilo diskusijos apie šias keptuves, negi daugiau niekas nesinaudojate? g.gif
bigsmile.gif
Vejuma
QUOTE(WOLL @ 2007 05 31, 10:44)
Sveikos merginos,

kodėl nutilo diskusijos apie šias keptuves, negi daugiau niekas nesinaudojate?  g.gif
bigsmile.gif
*

smile.gif Matyt, žmonėms labiau patinka peikti daiktus. O kai neturi nieko blogo pasakyti, tai ir tyli. Turiu WOLL keptuvę apie metus. Viskas thumbup.gif Prieš tai turėjau tefalines, tai po 1,5 metų reikėjo keisti. O dabar nėra jokių požymių, kad kažkas būtų blogai. Džiaugiuosi biggrin.gif
saulute27
Na ir puikumėlis tos keptuvės tongue.gif tongue.gif tongue.gif
4mamyte
na,as irgi nusipirkau sia keptuve.bet be dangcio.ir galvoju kodel man jo nepasiule g.gif pati is tos laimes apie ji pamirsau.tai vat,turiu klausimeli-o ar galima su ja kepti ant kaitlentes?
man tai paciai nesove tokia mintis(vis is tos laimes),bet kaimyne sunerimo... doh.gif
as jos dar nenaudojau,kadangi ruosiames kraustytis i nauja nama,tai is kart ja ten ir nuveziau.
elia
nusipirkom Diamond's Best, nes tik ant tos buvo ženkliukas, kad tinka indukcinėms, o magneto neturėjau doh.gif Kepa super ir be riebalų thumbup.gif dangtį nusipirkau maximoj už 20 Lt. Tik labai jau sunki, vos išlaikau viena ranka unsure.gif mokėjom 369Lt 28cm Elektromarkte.
4mamyte
mano kaitlente ne indukcine.paprasta stiklo keramikos.tai taip ir nesupratau ar tinka ar ne.narsiau internete,bet labai placios informacijos neradau.gal ne ten ieskojau.negi turesiu lekt i parduotuve klaust?
nes kiek zinau indukcinem kaitlentem netik kad ne visos keptuves tinka,bet ir puodai tik skirti indukcinem kaitlentem.taigi,vis dar negavau atsakymo i savo klausima.
ar kas naudojat ne dujinem viryklem?
Papildyta:
mane vyras tai isdurnino eilini karta,kaip ir puodus be vandens verdancius nusipirkus.jis visada kvailina,kai uz ka nors daug sumoku.bet as jam atsovaiu,tu perki sautuvus,o as puodus.kur kieno sritis,tam ir sprest kiek uz tai moket.ir uzsiciaupe is kart.
nors dar nesinaudojau,bet jau dziaugiuosi is anksto.tikiuosi,kad ji tinka tom prakeiktom kaitlentem,juk jos niekuo neipatingos.tikiuosi sugebes ikaitinti tos super keptuves dugna lotuliukas.gif
elia
QUOTE(4mamyte @ 2007 06 30, 19:57)
mano kaitlente ne indukcine.paprasta stiklo keramikos.tai taip ir nesupratau ar tinka ar ne.narsiau internete,bet labai placios informacijos neradau.gal ne ten ieskojau.negi turesiu lekt i parduotuve klaust?
nes kiek zinau indukcinem kaitlentem netik kad ne visos keptuves tinka,bet ir puodai tik skirti indukcinem kaitlentem.taigi,vis dar negavau atsakymo i savo klausima.
ar kas naudojat ne dujinem viryklem?
*

apsiramink, tai aišku, kad tinka. Indukcinė iš išvaizdos tokia pat kaip ir paprasta kaitlentė, tik jos veikimas kitoks, todėl ir tinka ne visi puodai, o jei tinka indukcinei, tai paprastai kaitlentei tuo labiau. Dar turėjo būti ženkliukas, kad keraminėm kaitlentėm tinka, kai ieškojau sau, tai ant visų buvo, kad tinka keraminėm, tik va indukcinėm ženkliukas buvo tik ant Diamond's Best g.gif
4mamyte
na,nusiraminau doh.gif .dekui 4u.gif
Smaika
4u.gif Keptuve turiu tik apie puse metu,bet kadangi ja naudojasi 2 seimos ir dar jokio ibrezimo tai thumbup.gif thumbup.gif O valgio daroma pas mus daznai.Tik kaip ir kiekviena keptuve pas mus, vidaus krasteliai ir isore pasidenge ta nenuplaunama derva. 1 seimos narys megsta kepti su sviestu auksto temperaturoj,gal nuo to?Pasakiau,kad ir nesveika,jei neklauso,nesinori pyktis.As ja gerai isplaunu,bet rimtesniu priemoniu tai dervai nuimti nenaudoju-bijau pazeisti danga.
saulute27
QUOTE(Smaika @ 2007 07 08, 18:35)
4u.gif Keptuve turiu tik apie puse metu,bet kadangi ja naudojasi 2 seimos ir dar jokio ibrezimo tai  thumbup.gif  thumbup.gif O valgio daroma pas mus daznai.Tik kaip ir kiekviena keptuve pas mus, vidaus krasteliai ir isore pasidenge ta nenuplaunama derva. 1 seimos narys megsta kepti su sviestu auksto temperaturoj,gal nuo to?Pasakiau,kad ir nesveika,jei neklauso,nesinori pyktis.As ja gerai isplaunu,bet rimtesniu priemoniu tai dervai nuimti nenaudoju-bijau pazeisti danga.
*

Sveiki, tą dervą galima nuvalyti su valikliu JĖGA+ (man atrodo ji skirta valyti orkaitėms), aš pirkau Norfoj gal apie 3Lt kainuoja, užpili ant šiltos keptuvės, palaikai pora val. arba per naktį ir pašveitus su kempinėle nuplauni,tik rašo kad negalima pilti ant aliuminio, nes reaguoja, keičia spalvą, bet aš užpyliau taip atsargiai tai nieko, truputį patamsėjo ir viskas tongue.gif

na, o pati keptuvė tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Smaika
QUOTE(saulute27 @ 2007 07 10, 15:03)
Sveiki, tą dervą galima nuvalyti su valikliu JĖGA+ (man atrodo ji skirta valyti orkaitėms), aš pirkau Norfoj gal apie 3Lt kainuoja, užpili ant šiltos keptuvės, palaikai pora val. arba per naktį ir pašveitus su kempinėle nuplauni,tik rašo kad negalima pilti ant aliuminio, nes reaguoja, keičia spalvą, bet aš užpyliau taip atsargiai tai nieko, truputį patamsėjo ir viskas  tongue.gif 

na, o pati keptuvė tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ir tikrai bandet su "Jega" valyti titano keptuve?Orkaite tai as valau ir labai gerai nuvalo thumbup.gif ,bet kai vienakart buvo like (netycia) ant kempyneles tos "Jegos" ir pavaliau teflonine skardele,visa teflonas nuejo..Skardele turejau ismesti,tiesa tai buvo"Ballarini",reiskia -aliumine...Bandysiu valyti,aisku,nusivalys,bet bijau truputi.Ar tikrai valet butent "Woll"keptuve?Labai prasau patvirtinimo.. ax.gif
saulute27
QUOTE(Smaika @ 2007 07 12, 22:09)
Ir tikrai bandet su "Jega" valyti titano keptuve?Orkaite tai as valau ir labai gerai nuvalo thumbup.gif ,bet kai vienakart buvo like (netycia) ant kempyneles tos "Jegos" ir pavaliau teflonine skardele,visa teflonas nuejo..Skardele turejau ismesti,tiesa tai buvo"Ballarini",reiskia -aliumine...Bandysiu valyti,aisku,nusivalys,bet bijau truputi.Ar tikrai valet butent "Woll"keptuve?Labai prasau patvirtinimo..  ax.gif
*

Taip tikrai valiau, bet tik išorę vidaus ne, nes ji pas mane iš vidaus švari. Kaip ten rašo ant buteliuko, kad valiklio negalima pilti ant aliuminio, bet aš pamiršau ir užpyliau, bet nieko, tik patamsėjo aliuminis ir viskas. O valiau tai tikrai WOLL keptuvę, (aš jau ją metai kaip turiu) bet tik iš išorės ir tikrai ji niekaip nepasigadino. thumbup.gif
Smaika
Aciu,Saulute! 4u.gif drinks_cheers.gif Einu valyt!
MELDA
QUOTE(atira @ 2007 05 31, 23:21)
smile.gif Matyt, žmonėms labiau patinka peikti daiktus. O kai neturi nieko blogo pasakyti, tai ir tyli. Turiu WOLL keptuvę apie metus. Viskas thumbup.gif  Prieš tai turėjau tefalines, tai po 1,5 metų reikėjo keisti. O dabar nėra jokių požymių, kad kažkas būtų blogai. Džiaugiuosi  biggrin.gif
*

gal kas dar seniau naudojate?
pievu medus
gal kas turite ir naudojate Ameay keptuves. Kokie butu atsiliepimai? Planuoju isigyt, bet tai kainuoja, tad nesinori pinigeliu vejais paleisti g.gif . (101083 AMWAY keptuvės su specialiu nepridegančiu sluoksniu ir atspariu įbrėžimams paviršiumi (3 vnt.) apie 1100Lt)
vaidamarta
Dabar visoms Wool keptuvems 10% nuolaida, pirkau diamond best 26cm uz 278lt, o be nuolaidos 309lt. thumbup.gif
Forz
smile.gif
QUOTE(pievu medus @ 2007 11 08, 14:53)
gal kas turite ir naudojate Ameay keptuves. Kokie butu atsiliepimai? Planuoju isigyt, bet tai kainuoja, tad nesinori pinigeliu vejais paleisti g.gif . (101083 AMWAY keptuvės su specialiu nepridegančiu sluoksniu ir atspariu įbrėžimams paviršiumi (3 vnt.) apie 1100Lt)
*

As tai apie amway keptuves tik ir svajoju. Sakiau taupysiu pinigelius ir butinai pirksiu. Nes atsiliepimus tik gerus girdejau. be to buvau tu keptuviu prezentacijoj. smile.gif Be to, jei be antakinio tai kainuoja kokia 950 lt +/-
O kaina sudejus tokiu paciu ar panasiu dydziu tris WOLL keptuves, panasi gaunasi.
Apie WOLL geri atsiliepimai zmoniu, bet as vitiek amway keptuviu noriu. smile.gif
Rasuks
O sakykit, jūsų turimi WOLL keptuvės (gal ir puodo) dangčiai neleidžia vandens per tą metalinį lankelį, kai nuimi nuo karštos keptuvės ir bandai apversti antraip, kad padėti? Nes kažkaip keistai atrodo, kai pro tą stiklo ir metalo sujungimą praleidžiamas vanduo.. sad.gif Tai dabar galvoju: ar čia koks stebuklingas fizikos dėsnis, kurio neįmanoma išvengti, ar čia gamybinis brokas? g.gif
Frija
Stai kokia info apie Woll radau http://lt.lt.allconstructions.com/portal/index/article/1231
Dianule
Na isigijom ir mes Wool keptuve. Vakar kepiau blynus. Super. O toliau ziuresim kaip naudosis ir devesis wub.gif
Smaika

Gal kas zinot ar tikrai sias keptuves galima plauti indaploveje?Kai pirkau,dar neturejau indaploves,tai neatkreipiau demesio i tuos zenkliukus ax.gif siaip as ja plaunu,pradeda atsiplauti prikepusios dervos thumbup.gif ,tik bijau,kad nepakenkciau,nes keptuve jau metai turiu ir thumbup.gif
vilnele
Prei Woll keptuves buvo pridetas toks popieriukas, kad reikia atsargiai rinktis riebalus. Kas salto spaudimo aliejai netinka... Ar naudojat salto spaudinmo aliejus?
Tučka
QUOTE(vilnele @ 2008 03 22, 13:15)
Prei Woll keptuves buvo pridetas toks popieriukas, kad reikia atsargiai rinktis riebalus. Kas salto spaudimo aliejai netinka... Ar naudojat salto spaudinmo aliejus?
*

Tikrai negirdejau tokio dalyko schmoll.gif

vilnele
QUOTE(Tučka @ 2008 03 22, 19:18)
Tikrai negirdejau tokio dalyko  schmoll.gif
*

ta pati perskaiciau ir Woll gamintojo internetineje svetaineje. Radom maximoj aliejaus, salto spaudimo, bet kuri galima kepti 220-240. Kepiau, lyg neatsirado ta derva, kuri tipo atsiranda, kai aliejus pradeda degti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.