Mano tai tikrai
Kokia Jūsų nuomonė apie [/B]WOLL firmos titano keramikos indus (puodus ir keptuves)?
Mano tai tikrai
Aš turiu tokią keptuvę tai tikrai esu labai ptenkinta. Štai tokią:
http://www.imperija.lt/index.php?id=2&...=307&lng=lt Ir kaina ne 500Lt, o per pus mažiau
Tokių indų neturiu, bet įdomu kaip sekasi kepti ant tos keptuvės(ar netraukia ir su kokiais įrankiais po ją galima makaluotis ar tik mediniai ir spec ar galima ir su metaline šakute)?
Naudoju viską kas man yra patogu: šaukštą, šakutę... taip pat plaunu karštą su indų plovikliu ir patikėkit tikrai veikmingumas šios keptuvės toks koks ir buvo naujos. Galima kepti taip pat be aliejaus, riebalų mėsą, dešreles... arba pakanka naudoti mažą jų kiekį, lengvai išsivalo su popierine servetėle
QUOTE(saulute27 @ 2007 01 18, 16:17) Naudoju viską kas man yra patogu: šaukštą, šakutę... taip pat plaunu karštą su indų plovikliu ir patikėkit tikrai veikmingumas šios keptuvės toks koks ir buvo naujos. Galima kepti taip pat be aliejaus, riebalų mėsą, dešreles... arba pakanka naudoti mažą jų kiekį, lengvai išsivalo su popierine servetėle O kiek laiko naudoji jau?
Tiksliai nepamenu, bet panasiai apie metus (gal dar nepilnai, bet mazai truksta)
As galvojau pirkti SKK firmos vokiska keptuve (titano), bet paskaicius apie Woll pakeiciau nuomone
Turiu 2 tokias Woll titanines keptuves, 28 ir24cm diametro. labai patenkinta, super
Ir kas yra labai svarbu, prie ju niekas neprisvyla...
QUOTE(WOLL @ 2007 01 18, 11:37) Kokia Jūsų nuomonė apie [/B]WOLL firmos titano keramikos indus (puodus ir keptuves)? Mano tai tikrai Sveiki!Noreciau WOOL keptuves!Randuosi Kaune,tai negi dabar del keptuves vaziuoti i Vilniu ar Jurbarka?Gal yra kitoks isigijimo budas?Bandziau uzsisakyti "Imperijos"tinklapyje-niekas ten nevyksta... QUOTE(Smaika @ 2007 02 01, 10:57) Sveiki!Noreciau WOOL keptuves!Randuosi Kaune,tai negi dabar del keptuves vaziuoti i Vilniu ar Jurbarka?Gal yra kitoks isigijimo budas?Bandziau uzsisakyti "Imperijos"tinklapyje-niekas ten nevyksta... Sveiki, kiek zinau tai Kaune taip pat yra bazej pirkti siu keptuviu zalioj galerijoj, atrodo 3 sandelis...
Skaiciau,skaiciau apie keptuves,nutariau ,kad pirksiu tik "Wool"keptuve,o nusipirkau kazkoki s..Pernai buvau pirkusi pigia,atrodo uz koki 30 litu,panasus i "Balarini"pavadinimas,tai tikrai buvo gera-gerai, lygiai kepe visi krastai. Siandien su naujaja kepiau kotletus,tokios nesamones dar nebuvau maciusi
Dar vienas klausimelis naudojanciom sias keptuves
Nu va siandien isigijom Wool keptuve
QUOTE(Smaika @ 2007 02 10, 18:05) Kaina dar priklauso kokios serijos keptuve Beje kur pirkai? Kokia garantija? QUOTE(Tučka @ 2007 02 10, 21:26) Kaina dar priklauso kokios serijos keptuve Beje kur pirkai? Kokia garantija? Mano negili,(tur but skaitosi vidutinio gilumo keptuve)-5cm,bet man tikrai pakanka NOWO Titanium serijos..O pirkau Kaune Urmo bazej,deja, dave tik ceki...Aisku,tas nelabai gerai,bet tikiuosi laikys..Gal zinai ar yra koks skirtumas tarp tu seriju? : QUOTE(Smaika @ 2007 02 10, 23:17) Mano negili,(tur but skaitosi vidutinio gilumo keptuve)-5cm,bet man tikrai pakanka NOWO Titanium serijos..O pirkau Kaune Urmo bazej,deja, dave tik ceki...Aisku,tas nelabai gerai,bet tikiuosi laikys..Gal zinai ar yra koks skirtumas tarp tu seriju? : Skirtumas tarp tu seriju toks, kad titan plius yra storesne danga titano (90 mikronu), o nowo titanum yra 80 mikronu. Del garantijos, tai sake su cekiu 1 metai.
Vaje,vaje-mano keptuvej 10 mikronu plonesnis titano sluoksnis
O jei rimtai,tai aisku turi reiksme..Tik idomu ar aplamai po keletos metu tu keptuviu kainos nenukris ?Gal cia specialiai "varo"ant tefloniniu,kad sitas geriau pirktu?Tiek to,svarbu sitos ilgiau laikytu.. QUOTE(Smaika @ 2007 02 11, 10:22) Vaje,vaje-mano keptuvej 10 mikronu plonesnis titano sluoksnis O jei rimtai,tai aisku turi reiksme..Tik idomu ar aplamai po keletos metu tu keptuviu kainos nenukris ?Gal cia specialiai "varo"ant tefloniniu,kad sitas geriau pirktu?Tiek to,svarbu sitos ilgiau laikytu.. Nemanau, kad labai nukris
Sveikos merginos, kaip sekasi naudoti WOLL keptuves?
QUOTE(saulute27 @ 2007 02 18, 18:38) Man tai kol kas
sveikutes
Labai cia tas keptuves visi giria, reikes sia savaite nubegti jas gyvai paciupineti ir paziureti kaip ten jos is tikruju
Aš šios firmos keptuvę turiu jau gal apie metai
Nu atsidziaugt negaliu ta keptuve
Sveikos merginos,
kodėl nutilo diskusijos apie šias keptuves, negi daugiau niekas nesinaudojate? QUOTE(WOLL @ 2007 05 31, 10:44)
Na ir puikumėlis tos keptuvės
na,as irgi nusipirkau sia keptuve.bet be dangcio.ir galvoju kodel man jo nepasiule
man tai paciai nesove tokia mintis(vis is tos laimes),bet kaimyne sunerimo... as jos dar nenaudojau,kadangi ruosiames kraustytis i nauja nama,tai is kart ja ten ir nuveziau.
nusipirkom Diamond's Best, nes tik ant tos buvo ženkliukas, kad tinka indukcinėms, o magneto neturėjau
mano kaitlente ne indukcine.paprasta stiklo keramikos.tai taip ir nesupratau ar tinka ar ne.narsiau internete,bet labai placios informacijos neradau.gal ne ten ieskojau.negi turesiu lekt i parduotuve klaust?
nes kiek zinau indukcinem kaitlentem netik kad ne visos keptuves tinka,bet ir puodai tik skirti indukcinem kaitlentem.taigi,vis dar negavau atsakymo i savo klausima. ar kas naudojat ne dujinem viryklem? Papildyta: mane vyras tai isdurnino eilini karta,kaip ir puodus be vandens verdancius nusipirkus.jis visada kvailina,kai uz ka nors daug sumoku.bet as jam atsovaiu,tu perki sautuvus,o as puodus.kur kieno sritis,tam ir sprest kiek uz tai moket.ir uzsiciaupe is kart. nors dar nesinaudojau,bet jau dziaugiuosi is anksto.tikiuosi,kad ji tinka tom prakeiktom kaitlentem,juk jos niekuo neipatingos.tikiuosi sugebes ikaitinti tos super keptuves dugna QUOTE(4mamyte @ 2007 06 30, 19:57) mano kaitlente ne indukcine.paprasta stiklo keramikos.tai taip ir nesupratau ar tinka ar ne.narsiau internete,bet labai placios informacijos neradau.gal ne ten ieskojau.negi turesiu lekt i parduotuve klaust? nes kiek zinau indukcinem kaitlentem netik kad ne visos keptuves tinka,bet ir puodai tik skirti indukcinem kaitlentem.taigi,vis dar negavau atsakymo i savo klausima. ar kas naudojat ne dujinem viryklem? apsiramink, tai aišku, kad tinka. Indukcinė iš išvaizdos tokia pat kaip ir paprasta kaitlentė, tik jos veikimas kitoks, todėl ir tinka ne visi puodai, o jei tinka indukcinei, tai paprastai kaitlentei tuo labiau. Dar turėjo būti ženkliukas, kad keraminėm kaitlentėm tinka, kai ieškojau sau, tai ant visų buvo, kad tinka keraminėm, tik va indukcinėm ženkliukas buvo tik ant Diamond's Best
na,nusiraminau
QUOTE(Smaika @ 2007 07 08, 18:35) Sveiki, tą dervą galima nuvalyti su valikliu JĖGA+ (man atrodo ji skirta valyti orkaitėms), aš pirkau Norfoj gal apie 3Lt kainuoja, užpili ant šiltos keptuvės, palaikai pora val. arba per naktį ir pašveitus su kempinėle nuplauni,tik rašo kad negalima pilti ant aliuminio, nes reaguoja, keičia spalvą, bet aš užpyliau taip atsargiai tai nieko, truputį patamsėjo ir viskas na, o pati keptuvė tai QUOTE(saulute27 @ 2007 07 10, 15:03) Sveiki, tą dervą galima nuvalyti su valikliu JĖGA+ (man atrodo ji skirta valyti orkaitėms), aš pirkau Norfoj gal apie 3Lt kainuoja, užpili ant šiltos keptuvės, palaikai pora val. arba per naktį ir pašveitus su kempinėle nuplauni,tik rašo kad negalima pilti ant aliuminio, nes reaguoja, keičia spalvą, bet aš užpyliau taip atsargiai tai nieko, truputį patamsėjo ir viskas na, o pati keptuvė tai Ir tikrai bandet su "Jega" valyti titano keptuve?Orkaite tai as valau ir labai gerai nuvalo QUOTE(Smaika @ 2007 07 12, 22:09) Ir tikrai bandet su "Jega" valyti titano keptuve?Orkaite tai as valau ir labai gerai nuvalo Taip tikrai valiau, bet tik išorę vidaus ne, nes ji pas mane iš vidaus švari. Kaip ten rašo ant buteliuko, kad valiklio negalima pilti ant aliuminio, bet aš pamiršau ir užpyliau, bet nieko, tik patamsėjo aliuminis ir viskas. O valiau tai tikrai WOLL keptuvę, (aš jau ją metai kaip turiu) bet tik iš išorės ir tikrai ji niekaip nepasigadino.
Aciu,Saulute!
QUOTE(atira @ 2007 05 31, 23:21) gal kas dar seniau naudojate?
gal kas turite ir naudojate Ameay keptuves. Kokie butu atsiliepimai? Planuoju isigyt, bet tai kainuoja, tad nesinori pinigeliu vejais paleisti
Dabar visoms Wool keptuvems 10% nuolaida, pirkau diamond best 26cm uz 278lt, o be nuolaidos 309lt.
QUOTE(pievu medus @ 2007 11 08, 14:53) gal kas turite ir naudojate Ameay keptuves. Kokie butu atsiliepimai? Planuoju isigyt, bet tai kainuoja, tad nesinori pinigeliu vejais paleisti As tai apie amway keptuves tik ir svajoju. Sakiau taupysiu pinigelius ir butinai pirksiu. Nes atsiliepimus tik gerus girdejau. be to buvau tu keptuviu prezentacijoj. O kaina sudejus tokiu paciu ar panasiu dydziu tris WOLL keptuves, panasi gaunasi. Apie WOLL geri atsiliepimai zmoniu, bet as vitiek amway keptuviu noriu.
O sakykit, jūsų turimi WOLL keptuvės (gal ir puodo) dangčiai neleidžia vandens per tą metalinį lankelį, kai nuimi nuo karštos keptuvės ir bandai apversti antraip, kad padėti? Nes kažkaip keistai atrodo, kai pro tą stiklo ir metalo sujungimą praleidžiamas vanduo..
Stai kokia info apie Woll radau http://lt.lt.allconstructions.com/portal/index/article/1231
Na isigijom ir mes Wool keptuve. Vakar kepiau blynus. Super. O toliau ziuresim kaip naudosis ir devesis
Gal kas zinot ar tikrai sias keptuves galima plauti indaploveje?Kai pirkau,dar neturejau indaploves,tai neatkreipiau demesio i tuos zenkliukus
Prei Woll keptuves buvo pridetas toks popieriukas, kad reikia atsargiai rinktis riebalus. Kas salto spaudimo aliejai netinka... Ar naudojat salto spaudinmo aliejus?
|