Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktinis šlapinimasis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
scholastika
mums 4.5 metuku ir kiekviena naktis buna slapia, kartais jau nervai nelaiko, jei namuose savaitgali miega pietu miega, tai irgi slapias pabunda, o darzely, kaip bebutu keista atsibunda sausas, laaaabai retai buna, kad slapias atsibustu. zadam pas neurologa kreiptis artimiausiu metu, nes skyscius ribojam ir kai neribojam buna lygiai tas pats unsure.gif
greitute
Mano sūnui 7m., bet vis dar pasitaiko kad prisišlapina į lovą verysad.gif , nebežinau ką daryti dėl nuolatinio šlapimo kvapo namuose doh.gif , todėl mamytės papasakokit kaip su tuo kovojate. blush2.gif Ilgai ieškojau forumuose giluminio čiužinių plovimo paslaugų ar pan. bet nerandu, padėkit prašau, nes paskutiniu metu netyčiukas įvyko ir mūsų lovoje tai dabar kvapas kankina ir miegamąjį cray.gif. Žodžiu gėda prieš svečius ir pan. blush2.gif Norėjau paklaust ar giluminis čiužinių valymas ar plovimas panaikina šlapimo kvapą? Kaip valote ar plaunate patalynę? Gal kas žino valymo kainas, nes suinteresuota pigiau rasti, kadangi nemažai reikės plauti? 4u.gif

P.S. Nepykit, jei aš ne į temą. 4u.gif
scholastika
mes i vaiko lovyte tiesiam palutes, kad nesuslaptu ciuzinys, na toki sumustini pdarom: ciuzinys, palutes 2, kad didesni plota apimtu ir paklode, paskui vel 2 palutes ir paklodetik ant paluciu, o patalyne mes skalbiam skalbimo masinoj, dziovyklej isdziovinam smile.gif
greitute
QUOTE(scholastika @ 2009 10 16, 12:06)
mes i vaiko lovyte tiesiam palutes, kad nesuslaptu ciuzinys, na toki sumustini pdarom: ciuzinys, palutes 2, kad didesni plota apimtu ir paklode, paskui vel 2 palutes ir paklodetik ant paluciu, o patalyne mes skalbiam skalbimo masinoj, dziovyklej isdziovinam smile.gif
*

Mes irgi taip darom, bet nevisada išeina, dažnai nusispardo visas palas ir paklodes verysad.gif, o lova tokia kad neišeina uždėt aptempamų su guma. verysad.gif O dėl patalynės tai turėjau galvoje kaip skalbiate pačios antklodes ir pagalves, nes maniškis taip vyriškai kai pavaro tai vos ne iki ausų biggrin.gif . Ar nešate anklodes į skalbyklą, nes dažniausiai į paprastą skalbyklę netelpa g.gif .
violla
Manoji irgi is slapuku, nors neuzilgo bus 5 metai. Diena seniai nebedaro, tai darzelyje bedu neturim. Bet naktim , tai daznas reiskinys. Kartais keleta naktu iseiles slapinasi, o kartais kokios 3 naktys sausos. Buvo periodu ,kad po koki menesi nesisioja, tai apsidziaugdavau,bet veltui, nes ir vel po kurio laiko pradedavo slapintis. O siaip pastebejau,kad diena mazai eina i toleta, nors pries miega visada nuvedam pasysinti. Siaip pati buvau is slapuku (iki 7metu), tai vis tikiuosi,kad isaugs.
Del anklodes, tai tie plonyciai adialiukai issiklabia skalbimo masinoj, o toki storesni,tai pasiuvau pati 120x150, viduj sentiponas, tai anklodele lengva ir silta, o svarbiausia,kad galima iskalbt namie skalbimo masinoj. Nas maniske,kai psisioja, tai po uzpakaliu pasideda anklode,kad butu sausa ir miega toliau. O pagalve, tai telpa skalbimo masinoj .
Mano sūnui 7m., bet vis dar pasitaiko kad prisišlapina į lovą  , nebežinau ką daryti dėl nuolatinio šlapimo kvapo namuose  , todėl mamytės papasakokit kaip su tuo kovojate.  Ilgai ieškojau forumuose giluminio čiužinių plovimo paslaugų ar pan. bet nerandu, padėkit prašau, nes paskutiniu metu netyčiukas įvyko ir mūsų lovoje tai dabar kvapas kankina ir miegamąjį  . Žodžiu gėda prieš svečius ir pan.  Norėjau paklaust ar giluminis čiužinių valymas ar plovimas panaikina šlapimo kvapą? Kaip valote ar plaunate patalynę? Gal kas žino valymo kainas, nes suinteresuota pigiau rasti, kadangi nemažai reikės plauti? 

Kvapas kartais yra problemele. Mums uztenka,tos sugerencios palutes po paklode. Bet jei varo vaikas daug,tai gal pleve deti ant ciuzinio, arba 2didziuasias palutes. O siaip ryte iskart nuimu slapias paklodes ir i skalbimo masina, praveriu langa ir prasivedina. Siaip mano mazasis dazniau pakampese prisisioja, arba ant vaiku kilimelio,tai buna sunkiau kavapa isnaikint.O i ta porolonini ciuzini tai netureti skystis susigert(tiesa nezinau koks jusu ciuzinys), gal uztenka isvedint g.gif O tie ciuziniu uzvalkalai skalbiami arba valomi cheminiam valyme. Dar ciuzini galima perversti ax.gif
Tas skalbimas paklodziu uzknisa, bet ka daryti, belieka laukti,kad isaugs. Kazkada dariau eksperimenta, gal puse metu kasnakt apie 3val keldavausi ir sodindavau ant puodo. Maniau,kad isugdysiu instinkta atsikelt nakti. Bet kur tau, miegancia sodindavau ant puodo, o pati nepabusdavo.Taigi baigesi mano kantrybe su naktiniu kelimosi.
P.S. kazkur buvo staraipsnelis,kad jei vienas is tevu buvo slapukas, tai 30% tikimybes,kad vaikas irgi slapinsis, o jei abu, tai 70%, Manau kad belieka tik apsisarvuot kantrybe doh.gif
Kasiopėja
O aš vaistinėje nusipirkau palą, senais laikais, vadinama "klijonke", na mums tokias tėvai klodavo. Ji gana plati ir ilga, tai kad ir kur miegodamas nusislenka, vis tiek ant čiužinio nepapuola, tai belieka tik keist patalynes ir vėdint kambarius.

Mums keturi su puse, nežinau kas atsitiko, tačiau prieš mėn laiko pradėjo nebesiprašyti naktimis. Seniau arba išmiegodavo visą naktį nepadaręs arba pasiprašydavo. O dabar kone kiekvieną naktį padaro.

Galvoju, gal kur kojytes sušalo, kad nebeišmiega visą naktį nepadaręs. O ga koks stresas vaiką puola. g.gif Greit turėsime broliuką ar sesutę. Pripratęs vienas mamos ir tėvelio dėmesį gauti, o dabar reiks dalintis. Nors atrodo laukia , klausia vis kada?.

O gal reikia pas gydytoją nuvest, jog padarytų kokius tyrimus.
scholastika
mano vyrui siandien ryte jau truko kantrybe, kai vaikas 5val ryto paprase, kad uzdegciau sviesa, nes kaip supratom, kad bijo, o kai sviesa dege ir nebuvo ko bijoti, privare i lova, tai vyras pasiuto, nes nojus gulejo slapias iki ausu ir reke, kada as sviesa uzgesinau, nes visi dar miegojom. tai palikau dar visus gulincius namuose, nes as isejau i darbeli... bet as jau irgi galvoju, kad reikia nusipirkti klijuote, nes paluciu 60x90 didelio pakio (ju gal kox ten 20-30) menesiui jau nebeuztenka...maziukui jau pamperso tik 1 per para tereikia...
Eveliūkštė
brangiosios aš taip pat vargstu su savo berniuko bėda ir metų mums jau pakankamai daug - 9. ko tik mes nesitūrėme - aplankėme vaikų neurologus, psichologus, ištyrė visus vidaus organus ekoskopu ir kitais visokiais tyrimais. viskas gerai. daktarai pasako "išaugs". bet kada kiek gali šitaip vargti.
yra tokie vaistai "minirin", kompensuojami, šiaip jie kainuoja virš 200 litų. juos vaikų gydytas išrašo 3 mėn. kai geria tuos vaistukus viskas gerai neprisisioja, tik nustoja ir vėl pradeda. Paskui bandėme tokiu pat pavadinimu patys pirkti purškiamus vaistu. vėl tas pats kol vaistu naudoji gerai. aš žinau, kad tais vaistais vaikai pagyja (vyro giminaičių mergaitės susitvarkė tuos reikalus, būtent su šiais vaistais. O mes jau bandome kokius 5 metus, aišku tik 3 mėn per metus (ilgiau negalima). bandėme hemeopatinius žirniukus ir tas nepadėjo.
bandome naktį keltis, pats nesikelia, kai pabudini naktį nueina į tuoletą su tuo reikalu, o ryte nieko neprisimena. taip vargtame su tuo kelimosi naktį, būna kad net ne vieną kartą per naktį padaro. Aišku miegame naktį su pampersu.
aš jau nebežinau ką daryti ir kur besikreipti.
vaikas dėl tos problemos labai pergyvena kadangi per atostogas negali vykti į stovyklą ir šiaip svečiuose yra nakties barjeras susidaręs.
paskaičiau apie jūsų rašomas psichologines traumas. mano sūnui, kaip ir nebūtų dėl ko pergyventi dabar auga pilnoje šeimoje, yra mažiausias visų labiausiai mylimas. na nebent ši liga mums "prikibo" dėl to kad jis mažiukas metų ir dviejų mėnesių buvo išvestas į lopšelį ir dėl to labai stresavo.
*Anila*
QUOTE(scholastika @ 2009 09 29, 10:19)
gal kas zinot koki gera kaune psichologa, kuris konsultuotu sia tema? nes jau musu dickis neismiega ne vienos nakties sausas, o jau 4 metai...
*

Na nemanau,kad tik, del to reiketu kreiptis i psichologus ax.gif o pries tai nedarydavo naktym i lova?Dabar tik pradejo?
scholastika
as buvau nuejus pas kliniku neurologe, kadangi as klinikose dirbu, tai man netoli nubegti, bet pasake, tipo, kad duoti vaikui motyvacija, bet nieko neiseina... verysad.gif , sysioja ir toliau, net maziukas siandien po nakties sausas jau atsikele... o didysis koki pora kartu pavares buvo jau
*Anila*
manyskiui irgi 4 metukai beveik smile.gif nesysiodavo i lova jau senai nuo kokiu2 metu su biski,tiksliai nepamenu,retas atvejis kai atsikeldavo slapes ax.gif Sia vasara buvom isvaziave atostogom i Ispanija beveik dviem savaitem,tai bachuriukas kiekviena nakti slapes atsikeldavo tenais doh.gif Nupirkau pampersus vel nakciai galvojau sugedinsiu,kad toks dydelis ir su "pampais"miega.....tai zinok jam nei geda nei ka buvo,eidamas miegoti liepdavo man pampersa uzdeti biggrin.gif Dabar aciu Dievui jau nebeapsidaro nakti kuris laikas,tikiuosi jau baigesi vargelis.
Kartojuosi vel.... 4u.gif sholastika ar didysis tavo pries tai darydavo i lova naktimis ar ne?
sun*kiss
Musu dukrytei 3 metukai, bet nakciai pamersa dar dedu. Bandziau nedeti kokias 2 savaites, bet istisai prisisioja.. Tada pizama keisti, paklodes ir taip man naktele be miego. Todel vel gryztam prie pampersu sad.gif(( Kartais ir per pietu miega prisisioja sad.gif
DzervanOlesia
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/apklausa-15-4af433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Madamme
QUOTE(scholastika @ 2009 11 06, 13:23)
as buvau nuejus pas kliniku neurologe, kadangi as klinikose dirbu, tai man netoli nubegti, bet pasake, tipo, kad duoti vaikui motyvacija, bet nieko neiseina... verysad.gif , sysioja ir toliau, net maziukas siandien po nakties sausas jau atsikele... o didysis koki pora kartu pavares buvo jau
*

As isbandziau toki aparata, kai mano vyresnysis turejo sia beda budamas 4. Mes kreipemes pas psichologa (atsiprasau, bet visai neatsimenu pavardes ir kur randasi, tai buvo tikrai labai seniai). Jis mums rekomendavo. Dabar sis aparatas vadinasi "BedWeting Alarm". Kaina $19.99. Jo veikimas: yra du laideliai su baterija. Vienas galas su skambuciu pritvirtinamas prie pizamytes, kuo arciau vaikucio ausyte, kitas prisegamas prie kelnyciu. Kai pirmas lasas nukrenta ant tos ploksteles prisegtos prie kelnyciu, suveikia skambutis ir pazadina mazyli. Mano sunus nustojo slapintis jau po keliu savaiciu. Taciau mano sesuo, turi ta pacia problema, sake jos vaikas labai kietai miega ir negirdi. Bet as rekomenduociau pabandyti, nes maniskiui padejo.
scholastika
Lina:), mano vyresnelio didziausias pasiekimas buvo koki pora kartu per savaite tik pasislapindavo nakti, bet po vasaros, tai dar ne vienos sausos nakties nebuvo, darzelyje tik sausas ismiega pietu miego, o siandien ir namie pirma karta po pietu miego sausas pabudo. siandien jau ziurinejomes ta treniruokli, kuris aliarmu vaika pazadina, galvojam gal pabandyti, nes jau 4,6 metuku mums...
*Anila*
sholastika,na ka,sekmes tau ir tavo suneliui friends.gif Manau viskas susitvarkys ok.gif Kantrybes reikia mums visoms su tais "myzniukais" wub.gif Mano bernuzelis,lyg pradejo stabdyti su tais sisiojimais,bet karts nuo karto vistiek atsikelia slapias doh.gif bet pastebejau,jis prisidaro tada,kai arba daug prigeria skysciu,arba pervarges buna,na kaip bebutu,jeigu isigysi ta aparata alermini biggrin.gif duok zinoti,ar padeda ar ne smile.gif
amelijam
Sveikos, mamytes. Musu seima taip pat vargina ta pati problema. Sunui tuoj bus 6 metukai, o dar vis kas kiek laiko prislapina i lova. kiekviena nakti saziningai keliu ji, kad pasislapintu. Dar kol buvo mazesnis pagedindavau, kad prisisiojo lova, galvojau pades, bet dabar jau nieko nesakau. Juk vaikas tycia neprisisioja i lova nakti. Jam taip smagu, kai atsikelia sausas ir visiems skuba pasakyt, kad jis neprisisiojo. Net nezinau, kaip padet vaikui. Ka daryt, kad nakti nemiegotu taip kietai. Gal kas turit ideju, minciu. Pasidalinkit...
lapute32
sveikos mamytes,taip pat ir mes turim ta pacia problemyte,niekaip negalim islyst is tu pamperiu,nakty dedam,nes jei nedesi,tai nespesi patalines keist ir t.t.mes seip niekur nesilankem,jokiu tyrimu nedarem,nes kaip sako,kad iki 5metu nieko vaikui daryt nereik.stengemes ir gert vakarais maziau duot,bet kaip neduosi,jei vaikas nori gert.nezinau kaip bus toliau,tikimes gal isaugs,o jei ne,tai teks sulaukus penkiu metuku kazkur kreiptis.o gal geriau nedelst,net nezinau ka daryt,tu nuomoniu visokiu yra,ir nezinai kaip pasielgt geriau. smile.gif
meškutė_Nida
QUOTE(yazmin @ 2009 09 11, 17:14)
Labukas, gal kai kurias nuraminsiu. Mano vyresnele (dabar jai 8) l ilgai slapindavosi anktimis i lovyte. Buvom ir pas gyd., viskas gerai, ir keltis nakti bandem, sodinti ant puodo, ir gert maziau duot, vistiek tas pats. Tuomet tiesiog nustojom stresuot, kankint vaika naktimis ant puodo ir neduodami pakankamai gerti, emem naudot vienkartinius paklotelius ir ant virsaus nedideles palutes, kurias nesunku skalbti. Ir tai savaime liovesi, net nepastebejiome kada. Reikia pasakyti, kad mergaite l jautri, tokios meniskos prigimties. Taciau fiziskai sveika ir stipri. Tp gabi mokslams ir dailei. Cia kad nemanytumet, kad jei vaikiukas ilgai slapinasi i lovyte, jis kazkoks atsilikes.
*

Visiškai sutinku.

Mamos dažnai stresuoja be reikalo- jei pasakyta iki kokio amžiaus išaugs, iki tokio ir reikia elgtis ramiai. Mano abu vaikai drėkino lovą ilgai, bet neviršyjo "normos" ribų. Sūnui tuoj 5 m., bet į lovą jis nešlapina tik koks pusmetis. Ir ką? Ir nieko. Džiaugiamės kartu sausa lova rolleyes.gif

Beje, maniškiai miega dviaukštėje lovoje. Abu nustojo "plaukti" naktimis po to, kai ėmė miegoti pirmame aukšte mirksiukas.gif
<LINA>
Sveikutes na mes ir turim ta pacia bedele verysad.gif musu vaikiukui penki su puse ir vis sysioja ir sysioja.....buvo laikas kai keldavausi kas valanda ji kelt...o ka jis ne nepabunda, tik save varginau...Bandziau ir as gedinti...Nieko...Ismeta sypsena ir tiek...Dabar perkam pampersiukus, pats uzsideda ir eina laimingas miegot...Sunku buna labai kai reikia kur kitur miegot, tada labai gedinasi...As manau belieka tik laukti kol issaugs... unsure.gif
japoska
mano sūnui lapkrity suėjo 4. Kas naktį su pampersiukais, nes siusioja nepabusdamas. Pergyvenu tikrai labai. dabar jau kelias dienas ir darželyje per pietų miegą pasitaiko. Patarkit ką daryti - ar klausyti savo širdies, kuri sako, jog pergyventi gal neverta, ar laukti 5 metų ir ieškoti išeities. Ar jau dabar konsultuotis su gydytojais?Kirba tas kirminėlis man ant dūšios verysad.gif
<LINA>
QUOTE(japoska @ 2009 12 03, 10:54)
mano sūnui lapkrity suėjo 4. Kas naktį su pampersiukais, nes siusioja nepabusdamas. Pergyvenu tikrai labai. dabar jau kelias dienas ir darželyje per pietų miegą pasitaiko. Patarkit ką daryti - ar klausyti savo širdies, kuri sako, jog pergyventi gal neverta, ar laukti 5 metų ir ieškoti išeities. Ar jau dabar konsultuotis su gydytojais?Kirba tas kirminėlis man ant dūšios verysad.gif
*

Mano nuomone gali pasitart su gydytoju gal kokiu problemeliu yra su slapinimosi sistema,bet kiek supratntu pas daug ka si problema yra...As as meniskai jau su tuo susitaikiau nes isbandem daug ka, rezultate gavosi taip kad as likau poavargus ir vaikas, o rezultatu geru niekas nedave.perkam pampersiukus ir tiek...ir laukiam...gal isaugs...
japoska
QUOTE(<LINA> @ 2009 12 03, 13:14)
Mano nuomone gali pasitart su gydytoju gal kokiu problemeliu yra su slapinimosi sistema,bet kiek supratntu pas daug ka si problema yra...As as meniskai jau su tuo susitaikiau nes isbandem daug ka, rezultate gavosi taip kad as likau poavargus ir vaikas, o rezultatu geru niekas nedave.perkam pampersiukus ir tiek...ir laukiam...gal isaugs...
*

o tyrimus darete?
amelijam
QUOTE(<LINA> @ 2009 12 03, 12:14)
*

Nežinau ar vertėtų Jums pas gydytojus vykti. Mano sūnui tuoj bus 6 metai, važiavom pas gydytojus, tyrimus visokius darė ir nieko. Sakė, vaikas sveikas, reik laukt, gal išaugs. Sakė gydo tik nuo 8 metukų. O dabar keliu kiekvieną naktį, kad pasišlapintų. Nes jam ryte būna labai gėda ir nesmagu, jei atsikelia šlapias. Kas kelintą naktį imu bandyt nekelt, ir žiūriu jau kartais ir išmiega SAUSAS. rolleyes.gif
japoska
QUOTE(amelijam @ 2009 12 03, 17:25)
Nežinau ar vertėtų Jums pas gydytojus vykti. Mano sūnui tuoj bus 6 metai, važiavom pas gydytojus, tyrimus visokius darė ir nieko. Sakė, vaikas sveikas, reik laukt, gal išaugs. Sakė gydo tik nuo 8 metukų. O dabar keliu kiekvieną naktį, kad pasišlapintų. Nes jam ryte būna labai gėda ir nesmagu, jei atsikelia šlapias. Kas kelintą naktį imu bandyt nekelt, ir žiūriu jau kartais ir išmiega SAUSAS.  rolleyes.gif
*

o man sunku naktimis kelti, va sianakt bandziau tai su kumstukais puole mustis
amelijam
QUOTE(japoska @ 2009 12 04, 11:49)
o man sunku naktimis kelti, va sianakt bandziau tai su kumstukais puole mustis
*

Neišsigąsk, man irgi iš pradžių taip buvo. Vaikas pykdavo pabudintas, lįsdavo piktas atgal į lovą, ar šiaip imdavo verkt, nes kuriam malonu, kai pakelia iš saldaus miego. Bet nepasidaviau ir dabar visada ramiai atlieka reikaliuką, o kartais eidamas vakare net primena, kad naktį pakelčiau... biggrin.gif
z.lineta
sveikos,na pas mus irgi sisiojimai buvo,kartais ir yra,as jau buvau susitaikius,kad sisios ilgai ir vs dedavau pampersus,bet kazkaip pagalvojau,kad uzteks,tai keldavaus po kelis kartus,vestavau sisiu,bet visvien pasitaikydavo,kad pasiusina,uz valandos slapia,dabar tfu tfu 2 savaite keliames 1 kart nakti ir iki ryto sausa buna,tikiuosi kad susitvarkys,na bet cia didele pazanga,o maniau,kad siusins ilgai del to,kad nzn ar cia liga kokia buvo ar kas,bet ko mes abi su sese nedarem,nebande,kasnakt darem i lova,neturejom nei stovyklu nei nakvyniu pas drauges iki tol,kol nesusirgom menesinem,tada kaip ranka nueme ir man ir jai ta pacia diena.gal cia kazkaip iki kol nesubresti,nzn
varla
Normalu, kad 4metis dar slapinasi i lova. Noretusi, kad butu kitaip, bet tai dar tikrai normalu. Vat kai jau mokyklinio amziaus slapinasi, reikia rimtai susirupinti.
Rciukas
Buna ir pas mus kartais nelaimiu-vis dar kloju palute po paklode del viso pikto. Bet buna jei vakare prigeria ko nors. Ir jau zinau jei nakti praeda dejuoti-nesu puodeli ir prasau kad padarytu ax.gif
scholastika
mes zadejom pirkti ta aparateli, kuris pazadina vaika nakti, bet sukarsciavo vaikas, tai dabar vel atidejom... suzinojau, kad mano tetis labai ilgai dare i lova, tai sakau, kad, turbut, bus paveldejes, ta bjaurasti...
*Anila*
QUOTE(scholastika @ 2009 12 07, 16:42)
mes zadejom pirkti ta aparateli, kuris pazadina vaika nakti, bet sukarsciavo vaikas, tai  dabar vel atidejom... suzinojau, kad mano tetis labai ilgai dare i lova, tai sakau, kad, turbut, bus paveldejes, ta bjaurasti...
*

Maniskis pradejo maziau slapintis thumbup.gif i menesi pora kartu tik buvo padares kazkur ir tai kai pervarges ax.gif Tavo suneliui 4u.gif nesirkit! 4u.gif isaugs tie musu mizniukai irnesakyk.gif viskas bus ok mirksiukas.gif
scholastika
labai mano maziukai megsta pieniska grikiu sriuba, tai vakarais jos prisivalgo, tai nakti dazniausiai visada slapias buna... nu bet neduoti valgyti ir kankinti valgyti irgi negalima...
lapute32
QUOTE(Rciukas @ 2009 12 07, 01:31)
Buna ir pas mus kartais nelaimiu-vis dar kloju palute po paklode del viso pikto. Bet buna jei vakare prigeria ko nors. Ir jau zinau jei nakti praeda dejuoti-nesu puodeli ir prasau kad padarytu  ax.gif
*

labai gerai kad jusu dar i puodely daro bigsmile.gif .musu tai neee,daro sysiu tuolete kaip vyras.bet nakty dedam pampery verysad.gif ,nezadinam mes jo,miega kaip uzmustas.ir tikimes kad isaugs.
kretaa
QUOTE(lapute32 @ 2009 12 08, 12:02)
labai gerai kad jusu dar i puodely daro bigsmile.gif .musu tai neee,daro sysiu tuolete kaip vyras.bet nakty dedam pampery verysad.gif ,nezadinam mes jo,miega kaip uzmustas.ir tikimes kad isaugs.
*

lapute, o kiek metuku taviskiam?
lapute32
QUOTE(kretaa @ 2009 12 08, 15:40)
lapute, o kiek metuku taviskiam?
*

uz dvieju men bus 5metukai
lelijava
Ir mes vis dar turim sia problemele...
Jau sunus sako - as didelis, nenoriu su pampersu but, o kasryt vis tas pats ir tas pats....
Gal isaugs... ax.gif
*Anila*
QUOTE(scholastika @ 2009 12 08, 11:05)
labai mano maziukai megsta pieniska grikiu sriuba, tai vakarais jos prisivalgo, tai nakti dazniausiai visada slapias buna... nu bet neduoti valgyti ir kankinti valgyti irgi negalima...
*

Zinoma,kaip gali vaikui neduoti sriubytes jeigu jis nori ax.gif isaugs tie vaikai,kiti ir iki 8 metu daro ir nieko unsure.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lelijava @ 2009 12 08, 15:09)
Ir mes vis dar turim sia problemele...
Jau sunus sako - as didelis, nenoriu su pampersu but, o kasryt vis tas pats ir tas pats....
Gal isaugs... ax.gif
*

isaugs irnesakyk.gif o dienom neprisidaro?Tik naktimis?
scholastika
jau apsiziurejom koki aparaciuka pirkti, bet dabar galvosukis ar su laidu ar be laido pirkti, man su laidu kazkaip baisu, kad per miegus aplink kakliuka neapsisuktu... g.gif gal kas bande esat?
ignasser
O maniškiui susitvarkė thumbup.gif Dabar jei akivaizdžiai su skysčiais padaugina, tai atsitinka (1 k./mėn). Vargom iki 4 metų 9 mėnesių. Nežinau kas tiksliai padėjo, gal vitaminai tokie, gal 1 kartą supykusi išbariau, kai po 2 savaičių neavarijų keliaujant tik grįžęs namo privarė 3 miegus iš eilės. Nuo tada viskas pradėjo tvarkytis, mažėt.
Madamme
Mes turejome su laidu. Nemanau, kad gali zalos padaryti, negirdejau jokiu tragisku atsitikimu g.gif As net neisivaizduoju, kaip tas aparatas veikia be laido. Mums tas aparatas labai padejo thumbup.gif
scholastika
o is kur jus pirkot ta aparaciuka? gal naudota kas parduoti turi? ax.gif
kretaa
valio, mano 4 metukų sūnus jau nesiusioja naktimis. taip laukiau tos dienos ir pagaliau sulaukiau. Nakti dar pakeliu pasiusiot kartais, bet ryte visuomet buna sausas. Iki tol kasnakt miegojo su pampiais.
Vėta
Jei berniukas naktimis šlapinasi, gali būti, kad priaugusi apyvarpė ir dirgina. Mums urologas taip sutvarkė šią problemą - trukt ir viskas. Šiaip sako, su pirmais lytiniais santykiais baigiasi problemos, bet negi lauksi g.gif lotuliukas.gif .
zara**
Sveikutes,jungiuosi prie jusu. 4u.gif
Mano dukrytei kovo 10d.bus 4 metukai,ir kaip jus manot,ja nakti mikdau su pamperiu blush2.gif blush2.gif zinau geda didziausia,bet nezinau ka daryti!!!Bandziau mikdyti be jo,bet apsivaro iki ausu mega_shok.gif o dar didziausia beda,kad as miegu kaip uzmusta,negaliu atbust jos pakelt ir nuvest i tualeta.o jei ir pabundu buna per velu.Gal sakau beda dar yra tame,kad ji priprato prie to pamperio,ir tiesiog kai ja bandau migdyt be jo,ji jau nebejaucia.nzn nespeju pizamu ir patalines plaut schmoll.gif
padaužiukė
QUOTE(Vėta @ 2010 02 10, 00:11)
Jei berniukas naktimis šlapinasi, gali būti, kad priaugusi apyvarpė ir dirgina. Mums urologas taip sutvarkė šią problemą - trukt ir viskas. Šiaip sako, su pirmais lytiniais santykiais baigiasi problemos, bet negi lauksi  g.gif  lotuliukas.gif .
*

oi sujuokinai lotuliukas.gif
raimute5
QUOTE(river* @ 2010 02 12, 03:59)
Sveikutes,jungiuosi prie jusu. 4u.gif
Mano dukrytei kovo 10d.bus 4 metukai,ir kaip jus manot,ja nakti mikdau su pamperiu blush2.gif  blush2.gif zinau geda didziausia,bet nezinau ka daryti!!!Bandziau mikdyti be jo,bet apsivaro iki ausu mega_shok.gif o dar didziausia beda,kad as miegu kaip uzmusta,negaliu atbust jos pakelt ir nuvest i tualeta.o jei ir pabundu buna per velu.Gal sakau beda dar yra tame,kad ji priprato prie to pamperio,ir tiesiog kai ja bandau migdyt be jo,ji jau nebejaucia.nzn nespeju pizamu ir patalines plaut schmoll.gif
*

neduok skysciu nakciai gert ,po to jau pati turi keltis ir vesti i tualeta mirksiukas.gif
KEPTA BULVE
3 metu pradėjau leisti darzeli, tai baisiausiai auklėtojos nepatenkintos buvo, kad vaikas su pampersais miega, na bet man buvo geriau su pampersais nei nuolat slapia lova ir po to kvapas. visokias jos man ligas kisdavo, patarimais apzerdavo. taciau nieko is tikruju specialiai vaikui ir nedariau. kol galiausiai po poros menesiu darzelyje, vaikas baige sysiojima pietu miego metu, o paskui nakti. tai jau nuo lapkricio mazdaug atsisveikinom su sauskelnem. pries miega pasysioja, o ryte dar ir prabudus nelabai bega iskart i tualeta.
zara**
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2010 02 14, 18:49)
3 metu pradėjau leisti darzeli, tai baisiausiai auklėtojos nepatenkintos buvo, kad vaikas su pampersais miega, na bet man buvo geriau su pampersais nei nuolat slapia lova ir po to kvapas. visokias jos man ligas kisdavo, patarimais apzerdavo. taciau nieko is tikruju specialiai vaikui ir nedariau. kol galiausiai po poros menesiu darzelyje, vaikas baige sysiojima pietu miego metu, o paskui nakti. tai jau nuo lapkricio mazdaug atsisveikinom su sauskelnem. pries miega pasysioja, o ryte dar ir prabudus nelabai bega iskart i tualeta.
*

kaip tau gerai,maniske 4 metu dar nakti viena kart pasisioja,bet vis dar dedu sauskelnes,nes tikrai nemalonu kai visa pataline smirdes,tikiuosi greitai ateis ir pas mus ta laiminga diena kada atsisveikinsim su sauskelnem.As jau bandziau ja mikdyti be pamperio,pasisioja pries miega,bet va vistiek prisislapino ax.gif bijau del darzelio,kai prades lankytis,bus ir sarmata,o ka daryt,jei jis nepripranta be jo g.gif
kretaa
QUOTE(river* @ 2010 02 15, 20:04)
kaip tau gerai,maniske 4 metu dar nakti viena kart pasisioja,bet vis dar dedu sauskelnes,nes tikrai nemalonu kai visa pataline smirdes,tikiuosi greitai ateis ir pas mus ta laiminga diena kada atsisveikinsim su sauskelnem.As jau bandziau ja mikdyti be pamperio,pasisioja pries miega,bet va vistiek prisislapino ax.gif bijau del darzelio,kai prades lankytis,bus ir sarmata,o ka daryt,jei jis nepripranta be jo g.gif
*

nepergyvenkit mamytes, man sita problema taip pat buvo is opiausiu. O baigesi viskas netiketai. Tiesiog viena diena pamirsau nupirkit pampiu ir migdziau be ju. Pabudo sausas. Kita nakti apie 1 val keliausi pati i tulika ir ji pasodinau. Ryte - vel sausas. dabar taip kasnakt - keliuosi po karta. Buna visko, ir pasiusioja, bet svenciu pergale vien del to, jog pampiu nebereikia. Ir sutaupau ir ramu, kad berniukui viskas ok. Jam 4 metai ir 2 men.
zara**
QUOTE(kretaa @ 2010 02 17, 16:52)
nepergyvenkit mamytes, man sita problema taip pat buvo is opiausiu. O baigesi viskas netiketai. Tiesiog viena diena pamirsau nupirkit pampiu ir migdziau be ju. Pabudo sausas. Kita nakti apie 1 val keliausi pati i tulika ir ji pasodinau. Ryte - vel sausas. dabar taip kasnakt - keliuosi po karta. Buna visko, ir pasiusioja, bet svenciu pergale vien del to, jog pampiu nebereikia. Ir sutaupau ir ramu, kad berniukui viskas ok. Jam 4 metai ir 2 men.
*

Niu ir as laikausi tos minties,kad kazkada turi isausti ta diena,kaip dukryte pati nebenores pamperiu 4u.gif ir tikiuosi kad tas bus greitai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.