QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 06, 01:55)
Kas čia vyro kastracija, sterilizacija? Kuo jis taip nusikalto? Chi, chi. chi vargšelis - tikriausiai nusikalto.Manau turėtų jam stogas nuvažiuoti... 
kaip linksma nieko neišmanyti. cha cha.
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 06, 10:33) Teko pagilinti savo išmanymą, taigi, kas yra taVAZEKTOMIJA? Vyrų sterilizacija arba vazektomija - negrįžtamas kontracepcijos būdas. Jos metu vyro sėkliniai latakai, kuriais iš sėklidžių į varpą keliauja spermatozoidai, yra perrišami, perpjaunami ar blokuojami kitu būdu. To pasekoje spermatozoidai nebepatenka į spermą, kuri yra išmetama lytinių santykių metu, ir akivaizdu, kad nebėra kam apvaisinti kiaušialąstės. Šis kontracepcijos metodas ypač efektyvus ir nesukelia jokių komplikacijų. Tai greitesnis, paprastesnis ir pigesnis būdas, nei moterų sterilizacija. Bet štai kas svarbiausia: Vazektomija nepakeičia vyro lytinės potencijos, o tikimybė susirgti prostatos vėžiu nepadidėja. Organizmas toliau gamina vyriškus hormonus, išlieka erekcija ir ejakuliacija. Taigi
[quote=mamyčiukas,2011 01 11, 21:35]
Teko pagilinti savo išmanymą, taigi, kas yra taVAZEKTOMIJA? Vyrų sterilizacija arba vazektomija - negrįžtamas kontracepcijos būdas. Grižtamas, kaip užriša, taip gali ir atrišti.
na, mes zinojom kas tai per dalykas...
nevisada , tai negriztamas procesas.... o kad moteris visaip kaip save alina naudodamos tai tabletes, tai spirales, tai dar koki biesa..tai nieko vyrams...galetu ir jei kartais pagalvot apie mus...jei maniskis sutiktu taip pasidaryt..labai vertinciau...bet kol pasvajojam tureti dar viena leliuka...bet po to, labai dziaugciausi...bet ar jam tai ateitu i galva
Sveiki, laukiames 3 vaikučio- netyčiuko, bet labai laukiames, ir pagalvojau nebenorėčiau 4 vaikelio, pakanka ir trijų. Man darys 3 kartą cezarį, tai manau prie to pacio sutiksiu, kad man , o ne vyrui padarytų sterilizacija, atrodo viską apmasčiau, ir man jau operuotis 4 karta pavojinga būtų ir nenorėčiau, o jai netyčia išsiskirtumėm su vyrų, tai vistiek vaikučiai palieka mamytei, kur jau čia su kitu gimdyti tą 4 vaiką, o vat vyras norės kurti naują šeimą ir jam ši galimybė bus, bet tikiuosi ilgai ir laimingai gyventi su savo šeima, nu bet ne tame esme, labai norėčiau , kad iš moterėlių man parašytų asmeninę žinutę, kurios jau yra pasidariusios šią operaciją, norėčiau pasiklabėti
QUOTE(MEET @ 2011 01 12, 16:06) na, mes zinojom kas tai per dalykas... nevisada , tai negriztamas procesas.... o kad moteris visaip kaip save alina naudodamos tai tabletes, tai spirales, tai dar koki biesa..tai nieko vyrams...galetu ir jei kartais pagalvot apie mus...jei maniskis sutiktu taip pasidaryt..labai vertinciau...bet kol pasvajojam tureti dar viena leliuka...bet po to, labai dziaugciausi...bet ar jam tai ateitu i galva na nezinau man vyras aiskina kad kai apsispresim daugiau vaiku nebeturet tai jis jau tikrai pasidarys, kad nereiktu kitu priemoniu, ir kad nenutiktu kaip pazistamiems nutiko velam amziui netyciukas ir jie svarste apie aborta.o abortas mums abiems visiskai nepriimtina net svarstyti. tai va bet labai dar nesidomejom, bet kazkaip abiems sutampa nuomones tuo klausimu kad norisi vaikus susigimdyt bunant jauniems, gal del to kad esam dar jauni kvaili ir nepatyrę. bet ką norėjau pasakyti, kad man toks vyro apsisprendimas taip pat neatrodo smerktinas, as taip pat vertinu, kad ne man reikes naudoti sveikata zalojancius kontraceptikus spirales ir tt.na as nesigilinau, bet jis man aiskina kad sitas budas jo sveikatai niekaip nepakenks.
Na as apakus - 27 puslapiai primalta tooookio Š... maniau temoje bus daugiau info, o cia pilstosi ir drabstosi vieni ant kitu, arba reiskia savo nuomone kuri man visai neidomi
Man nesvarbu ar koks nepazystamas asilelis laikys mane frigidiska boba, ar dar kruva pasmerkiamu zinuciu - bet tai MANO REIKALAS kaip saugotis. tema tai ne "ka galvojat apie vazektomija".... siaip jau.... gaila kad nera normaliu zinuciu....
o ką čia diskutuot. Tai geras variantas, bet psichologiškai labai drąsus žingsnis, nor kita vertus lyg ir nieko nekeičia vyro gyvenime jis tampa tik laisvesnis, bet eiti pjauti ir leisti kam tai daryti chirurginę intervenciją į tokią vietą - sunku ryžtis, bet šiaip girdėjau, kad lyg ir kuriamos tabletės, bet chemija, gali būti dar blogiau.
Ar tai legalu Lietuvoje ? Gal kas turite nuorodą į oficialią informaciją įstaigų atliekančių tai ?
kad lenkai daro girdėjau, bet Lt neteko, nors teigiama, kad operacija labai paprasta ir neilgai trunkanti visas siaubas tai vietinė nejautra- kol tau į tarpukojį adatą ismeigia o toliau belieka planuoti kaip relizuosi šią naujove, kai nebereiks galvoti apie gumytes ir šūvius pro šalį
QUOTE(anė @ 2007 01 19, 13:16) Ar tinkama tai apsisaugojimo nuo nepageidaujamos tėvystės priemonė ? Ar susidūrėte su pasinaudojusiais šia galimybe ? Ir, galiausiai, ar turite info apie tokias operacijas Lietuvoje... man atrodo geriausias variantas butu pasikonsultuot su atitinkamais gydytojais,tai daugiau ir teisingos informacijos gautum
Daroma Lietuvoje vazektomija., vyras turi nueiti pas urologą ir jam suteiks visą reikalingą info šiuo klausimu. Procedūra mokama, kainuoja apie 1000 lt., idealus variantas stabiliai šeimai. kuri nebeplanuoja daugiau vaikučių., kas nori pasižiūrėti kaip ji atliekama youtube tikrai yra.
Mano nuomone tikrai ne koks pasirinkimas todel, kad negriztamas.
Pats geriausias variantas, nekenciu gumu ir nereikia nervintis "ar spejau istraukt" . Vaiku daugiau nebenoriu, o jei ir noresiu, bent mane uztikrino kad jokiu problemu, apart finansiniu nebus
Vazektomija - tai sėklos kanalėlių perrišimas. Operacija užsienyje kainuoja apie 100 baksų, o atgalinė operacija apie 1500 baksų... Tai va. Yra tekę matyti interviu su vienu lietuviu vyru, kuris norėjo pasidaryti šią operaciją, tai paaiškėjo, kad ji niekur Lietuvoj nedaroma, bet kažkuris urologas atliko. Tai va, nėra labai populiari operacija, bet tai nėra kastracija. Niekas nieko nenupjauna, dėl to ir nesutrinka hormonų išskiriamoji funkcija, ar vyriškumas.
Vyrų sterilizacija (arba vazektomija) taip pat yra negrįžtamas kontracepcijos būdas. Jos metu vyro sėkliniai latakai, kuriais iš sėklidžių į varpą keliauja spermatozoidai, yra perrišami, perpjaunami arba blokuojami kitu būdu. Dėl to spermatozoidai nebepatenka į sėklą, kuri yra ejakuliuojama lytinių santykių metu, ir tada vyras nebegali apvaisinti moters.
Šis kontracepcijos metodas ypač efektyvus ir nesukelia jokių komplikacijų. Tai greitesnis, paprastesnis ir pigesnis būdas nei moters sterilizacija jo metu taikoma dažniausiai tik vietinis nuskausminimas, pati operacija užtrunka apie 15-20 minučių ir nėra būtina hospitalizacija. Vazektomija nepakeičia vyro lytinės potencijos, organizmas ir toliau gamina vyriškus hormonus, išlieka erekcija ir ejakuliacija. Operacijos metu, ties spermos kanalais sėklidėse, įšvirkščiami vietiniai nuskausminamieji ir padaroma mažytė įpjova. Per įpjovą sėkliniai latakai ištraukiami, nupjaunami ir perrišami. Įpjova tokia maža, kad jos netgi nereikia susiūti. Operacija atliekama ambulatoriškai gydytojų kabinetuose, klinikose ir ligoninėse. Vyro nevaisingumas po vazektomijos nėra fiksuojamas iš karto reikia palaukti nuo keleto savaičių iki kelių mėnesių, kadangi nevaisingumas nustatomas tik tada, kai vyro sėkloje neaptinkama spermatozoidų.
Norint visada galima rasti simtus pasiteisinimu
Ir dar pridursiu, vaikus daryt didelio proto nereikia, va uzaugint jau kitas dalykas .... Nekalbu apie tai, kad tokiai operacijai reiktu ryztis 20 metu, bet kai suvoki, jog vaiku daugiau tikrai nenoresi, labai gera iseitis, juo labiau, kad norunt net ir atstatymo operacijos nereikia, yra paprastesniu budu apvaisint QUOTE(supermario @ 2012 04 07, 12:02) Norint visada galima rasti simtus pasiteisinimu Ir dar pridursiu, vaikus daryt didelio proto nereikia, va uzaugint jau kitas dalykas .... Nekalbu apie tai, kad tokiai operacijai reiktu ryztis 20 metu, bet kai suvoki, jog vaiku daugiau tikrai nenoresi, labai gera iseitis, juo labiau, kad norunt net ir atstatymo operacijos nereikia, yra paprastesniu budu apvaisint tikrai Jums pritariu šiuo klausimu., suprantu ir vyrus kurie dvejoja dėl šeimos stabilumo., bet nesuprantu tų vyrų, kurie tikrai nebeplanuoja vaikučių, gyvena ilgai ir laimingai su savo žmona, o žinot ką mano vyras atsakė šiuo klausimu, cituoju " man reikia sveikos žmonos" ., žinant visų piliulių, žiedų , spiralių ir t.t. pašalinį poveikį, atleiskit kam ryt tą chemiją? Žinot aš nesistebiu tokiu lietuvių vyrų abejingumu., mano ginekologė net išpūtė akis, kai pradėjau kalbėti apie vazektomiją, jos vienintelis klausimas buvo ar tikrai jūsų vyras sutinka darytis šią procedūrą? Atsakius taip, ji tepasakė negali būti! Yra vienas posakis apie šeimą : Yra vyras, yra moteris ir jos vaikai. Ir yra vyras , mano žmona ir mūsų vaikai. QUOTE(supermario @ 2012 04 07, 12:02) Norint visada galima rasti simtus pasiteisinimu Ir dar pridursiu, vaikus daryt didelio proto nereikia, va uzaugint jau kitas dalykas .... Nekalbu apie tai, kad tokiai operacijai reiktu ryztis 20 metu, bet kai suvoki, jog vaiku daugiau tikrai nenoresi, labai gera iseitis, juo labiau, kad norunt net ir atstatymo operacijos nereikia, yra paprastesniu budu apvaisint beabejo yra, galima kaimyno paprašyt vazektomija mados reikalas, lygiai toks pat kaip iphone 4 ir daug daug kitų žaisliukų , praeis kiek laiko ir praeis vazektomijos mada, pamatysit O kontraceptikus vartoja būtent atsakingi tėvai, kurie nenori "prisidaryt" vaikų, kurie galvoja kaip juos užaugint. QUOTE(VytautasSt @ 2012 04 07, 14:25) beabejo yra, galima kaimyno paprašyt vazektomija mados reikalas, lygiai toks pat kaip iphone 4 ir daug daug kitų žaisliukų , praeis kiek laiko ir praeis vazektomijos mada, pamatysit O kontraceptikus vartoja būtent atsakingi tėvai, kurie nenori "prisidaryt" vaikų, kurie galvoja kaip juos užaugint. atleiskit..kontraceptikus vartoja....MOTERYS. o tuo tarpu atsakingi teveliai kaip jus dengiasi sasyskom su antibiotikais, kad tik nereiktu vazektomijos daryt... QUOTE(Montekrista @ 2012 04 07, 19:12) atleiskit..kontraceptikus vartoja....MOTERYS. o tuo tarpu atsakingi teveliai kaip jus dengiasi sasyskom su antibiotikais, kad tik nereiktu vazektomijos daryt... Tipiskas vyru poziuris, kontracepsija - moteru reikalas, vyrai cia ne prie ko
Indai jau išrado naują injekcinę kontracepsija vyrams - RISUG. Plačiau google
QUOTE(supermario @ 2012 04 07, 21:50) Tipiskas vyru poziuris, kontracepsija - moteru reikalas, vyrai cia ne prie ko vyrai su mielu noru vartotų piliules tik kad jų vyrams nėra Papildyta: QUOTE(grom @ 2012 04 11, 10:16) Indai jau išrado naują injekcinę kontracepsija vyrams - RISUG. Plačiau google na nors kažkas daroma ir vyrų gerovei QUOTE(supermario @ 2012 04 07, 21:50) Tipiskas vyru poziuris, kontracepsija - moteru reikalas, vyrai cia ne prie ko man bjaurus tokie vyrai, kurie mano - jog kontracepcija moteru reikalas
Paskaitau ir gėda už vyrus pasidaro
Juo labiau prigaminus pakankamą kiekį vaikų, kodėl gi nepasidaryti. Juo lab tai šiek tiek net atjaunina vyrus. QUOTE(FrigidnaS @ 2012 04 16, 12:20) Paskaitau ir gėda už vyrus pasidaro Juo labiau prigaminus pakankamą kiekį vaikų, kodėl gi nepasidaryti. Juo lab tai šiek tiek net atjaunina vyrus. Man ne tiek dėl vyrų tokių kvailų gėda, kiek dėl žmonių tokių. Yra tyrimai, faktai, tai ne, jie rėks, akd vajėėėė, kastracijaaaa, pasaulio pabaiga, galas vyriškumui QUOTE(Montekrista @ 2012 04 16, 12:28) Man ne tiek dėl vyrų tokių kvailų gėda, kiek dėl žmonių tokių. Yra tyrimai, faktai, tai ne, jie rėks, akd vajėėėė, kastracijaaaa, pasaulio pabaiga, galas vyriškumui Nemanau kad nuo to Vyriškumas nukenčia QUOTE(FrigidnaS @ 2012 04 16, 12:34) Nemanau kad nuo to Vyriškumas nukenčia taigi va Vytautas taip bijo, kad net Gustu pasivadino
Gera tema.. tik po 2 ju metu buvimo kartu Jis man pasake, kad pries 5 metus pasidare vazektomija, teigia ir sventai isitikines, kad atkurimo operacija viska sugrazins i vietas, o man nesake, nes niekada nerado tinkamos progos matai.. Idomu kaip su ta atkurimo operacija, gal kas zinot
QUOTE(Idomii @ 2012 04 24, 20:01) Gera tema.. tik po 2 ju metu buvimo kartu Jis man pasake, kad pries 5 metus pasidare vazektomija, teigia ir sventai isitikines, kad atkurimo operacija viska sugrazins i vietas, o man nesake, nes niekada nerado tinkamos progos matai.. Idomu kaip su ta atkurimo operacija, gal kas zinot Daro. Kainuoja atrodo gan nepigiai ir be garantijos. Bet dažniausiai gaunas. QUOTE(VytautasSt @ 2012 04 15, 09:16) vyrai su mielu noru vartotų piliules tik kad jų vyrams nėra Papildyta: na nors kažkas daroma ir vyrų gerovei Šiaip yra išrastos kontraceptinės tabletės ir vyrams, o žinot kodėl jos rinkoje neprigijo? Ogi todėl, kad turbūt reta moteris pasitikės, kad vyras tikrai nepamirš nei vienos tabletės išgerti, ir kad išvis ryšis savo organizmėlius teršti chemikalais. http://www.balsas.lt/naujiena/431159/isras...lasirit-mokslas QUOTE(trintukas @ 2012 04 27, 14:14) Šiaip yra išrastos kontraceptinės tabletės ir vyrams, o žinot kodėl jos rinkoje neprigijo? Ogi todėl, kad turbūt reta moteris pasitikės, kad vyras tikrai nepamirš nei vienos tabletės išgerti, ir kad išvis ryšis savo organizmėlius teršti chemikalais. http://www.balsas.lt/naujiena/431159/isras...lasirit-mokslas Jos neprigijo ne del moteru baimes, o del vyru, kurie mano, kad kontracepcija - moteru reikalas
O Dieve, kaip norėčiau, kad mano vyras pasidarytų...
Nežinau, man atrodo čia idealus kontracepcijos būdas.. ir ne tik iš moterų pozicijos, bet ir iš vyrų. Gal kažkada įkalbėsiu. Tik labai mažai informacijos LT. Gaila, kad mūsiškiai dar tokie provincialūs ir be prezervatyvo daugiau nelabai ką suvokia.
zinai kodel mes nesidarom ? todel kad galvojam "blt taigi skaudes..." cia kaip pas dantista, mes neinam tol kol neateina kritinis taskas
QUOTE(Ozito @ 2012 04 29, 21:48) zinai kodel mes nesidarom ? todel kad galvojam "blt taigi skaudes..." cia kaip pas dantista, mes neinam tol kol neateina kritinis taskas Nežinau, aš tai galvoju, kad jūs nesidarot todėl, kad .. oi oi oi.. jeigu kas sužinos, bus gėda. Nes LT yra kaimas, kur blondinės durnos, kur svarbiau, ką pagalvos kaimynas, negu žmona, kur tik moterys gali prižiūrėt vaikus, o ne vyrai, kur tikras vyras yra tas, kur geria, muša žmoną ir žvejoja, o ne tas, kuris pasidaro vazektomiją.
kas cia per "nori, nenori" blt padarei vaika tai ir rupinkis ir turiu galvoj ne tik finansiskai, tipo sumokejau ir laisvas, vaikas irgi asmenybe kuriam reikia netik mamos bet ir tevo, kas kitas patars kaip meskere uzmest
|