Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neatsinaujina paskutinio prisijungimo laikas
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Kuzia
Ką bedaryčiau, rodo, kad paskutinįkart buvau prisijungus 16d, nors ir vakar, ir užvakar prisijunginėjau blink.gif . Nervina nerealiai, nes atsivertus favoričių psl, visos temos susimaišę - ir senos, ir su naujais atsakymais unsure.gif ...
Taip nutiko po slaptažodžio pakeitimo smile.gif .
Ambro
Ištrink naršyklėj cockies (sausainėlius) ir vėl iš naujo jungiantis uždėk varnelę, akd atsimintų rolleyes.gif Neturėtų būti problemų smile.gif
Kuzia
Nieks nežino, kaip nemėgstu to daryt blush2.gif ... Nusiterioja rečiau naudojami slaptažodžiai doh.gif ...
Nu bet padariau rolleyes.gif ... Nu ir nepadėjo biggrin.gif ...
Kuzia
Tiesa, dar ir prisijunginėt kaskart atsiverčiant reikia.
Kuzia
help.gif help.gif
Keiti
Reikia padėti varnytę ant "prisiminti mane" wink.gif, kai jungiesi.
Kuzia
QUOTE(Keiti @ 2007 01 20, 16:26)
Reikia padėti varnytę ant "prisiminti mane" wink.gif, kai jungiesi.
*

Pas mane jin visada padėta rolleyes.gif
Kuzia
Gal dar kam bus kokių minčių rolleyes.gif ?
Pragmatika
o kaip reikia nusistatyti laika? pas mane iš vis kažkokias nesamones rodo, bandžiau per "mano nustatymai" ten laiko juostą pakeist, bet vis tiek neteisingai rodo.
grange
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 25, 13:36)
o kaip reikia nusistatyti laika? pas mane iš vis kažkokias nesamones rodo, bandžiau per "mano nustatymai" ten laiko juostą pakeist, bet vis tiek neteisingai rodo.
*

ne tą juostą pasirinkai, nes dabar pas tave 2 val atgal rodo...
Ambro
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 25, 13:36)
*

Tam yra paieška rolleyes.gif

Laikas forume grybauja
Kuzia
Nu o man ką daryt unsure.gif ?
Kuzia
Kai jau apsipratau su esama padėtim rolleyes.gif , susitvarkė biggrin.gif
Ambro
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 08, 11:05)
Kai jau apsipratau su esama padėtim rolleyes.gif , susitvarkė  biggrin.gif
*

NU ir šaunu thumbup.gif
Monique
Pas mane taip pat neatsinaujina paskutinio prisijungimo laikas, taip pasidarė po to kai kai vyras tvarkė, kad man nereiktų kaskart logintis. Tai nežinau, ką dabar daryt... g.gif
Monique
QUOTE(Monique @ 2007 05 21, 10:44)
Pas mane taip pat neatsinaujina paskutinio prisijungimo laikas, taip pasidarė po to kai kai vyras tvarkė, kad man nereiktų kaskart logintis. Tai nežinau, ką dabar daryt...  g.gif
*

Dabar jau viskas gerai bigsmile.gif . Nesuprantu, kas čia buvo, bet svarbu, kad susitvarkė 4u.gif
Arsua32
Mergaites, gal ne labai i tema, bet apie laika doh.gif Kaip pasikeisti laika, atsukti valanda atgal g.gif
Board
Pasinaudokit paieška:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...c=2011&st=0
Arsua32
Aciukas 4u.gif
loret30
na ir mane erzina...iš naujo prisijunginėt reikia ir rodo,kad paskutinį kartą buvau prisijungusi prieš 20 dienų...ir varnelė yra...
Ambro
QUOTE(loret30 @ 2008 01 07, 14:56)
na ir mane erzina...iš naujo prisijunginėt reikia ir rodo,kad paskutinį kartą buvau prisijungusi prieš 20 dienų...ir varnelė yra...
*

Gali būti, kad tavo naršyklė pabaigus sesiją, išjungus, ištrina automatiškai coockies (sausainėlius). Apie tai pasiskaityk skyrelyje "Mamos kompiuteris" mano sukrtoje temoje rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.