Taip nutiko po slaptažodžio pakeitimo
Ką bedaryčiau, rodo, kad paskutinįkart buvau prisijungus 16d, nors ir vakar, ir užvakar prisijunginėjau
Taip nutiko po slaptažodžio pakeitimo
Ištrink naršyklėj cockies (sausainėlius) ir vėl iš naujo jungiantis uždėk varnelę, akd atsimintų
Nieks nežino, kaip nemėgstu to daryt
Nu bet padariau
Tiesa, dar ir prisijunginėt kaskart atsiverčiant reikia.
Reikia padėti varnytę ant "prisiminti mane"
Gal dar kam bus kokių minčių
o kaip reikia nusistatyti laika? pas mane iš vis kažkokias nesamones rodo, bandžiau per "mano nustatymai" ten laiko juostą pakeist, bet vis tiek neteisingai rodo.
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 25, 13:36) o kaip reikia nusistatyti laika? pas mane iš vis kažkokias nesamones rodo, bandžiau per "mano nustatymai" ten laiko juostą pakeist, bet vis tiek neteisingai rodo. Tam yra paieška Laikas forume grybauja
Nu o man ką daryt
Kai jau apsipratau su esama padėtim
Pas mane taip pat neatsinaujina paskutinio prisijungimo laikas, taip pasidarė po to kai kai vyras tvarkė, kad man nereiktų kaskart logintis. Tai nežinau, ką dabar daryt...
Mergaites, gal ne labai i tema, bet apie laika
Pasinaudokit paieška:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...c=2011&st=0
Aciukas
na ir mane erzina...iš naujo prisijunginėt reikia ir rodo,kad paskutinį kartą buvau prisijungusi prieš 20 dienų...ir varnelė yra...
QUOTE(loret30 @ 2008 01 07, 14:56) na ir mane erzina...iš naujo prisijunginėt reikia ir rodo,kad paskutinį kartą buvau prisijungusi prieš 20 dienų...ir varnelė yra... Gali būti, kad tavo naršyklė pabaigus sesiją, išjungus, ištrina automatiškai coockies (sausainėlius). Apie tai pasiskaityk skyrelyje "Mamos kompiuteris" mano sukrtoje temoje |