mamytes-kur jus,kodel niekas nediskutuoja?
AS VIENA KARTA NIEKO BLOGO NEGALVODAMA PO DUSO ISSITEPIAU KREMU NUO CELIULITO,IR KA JUS MANOT ALERGIJA GAVOSI,KOJOS PRADEJO DEGTE DEGTI IR ISMETE RAUDONAIS PLEMAIS,NIEZET PRADEJO,TAD TEKO DAR KARTA LISTI PO DUSU.PO SIO IVYKIO DAUGIAU NERIZIKUOJU,IR PASAKIAU SAU KAD PRADESIU KREMUS NUO CELIULITO NAUDOT KAI PAGIMDYSIU,O DABAR TEPUOSI PILVUKA IR KRUTINE AVENT KREMU NUO STRIJU,NORS NELABAI MAN IR PADEDE,MATYT TOKIA JAU MANO ODA.
QUOTE(mazutesaule @ 2009 03 22, 12:38) AS VIENA KARTA NIEKO BLOGO NEGALVODAMA PO DUSO ISSITEPIAU KREMU NUO CELIULITO,IR KA JUS MANOT ALERGIJA GAVOSI,KOJOS PRADEJO DEGTE DEGTI IR ISMETE RAUDONAIS PLEMAIS,NIEZET PRADEJO,TAD TEKO DAR KARTA LISTI PO DUSU.PO SIO IVYKIO DAUGIAU NERIZIKUOJU,IR PASAKIAU SAU KAD PRADESIU KREMUS NUO CELIULITO NAUDOT KAI PAGIMDYSIU,O DABAR TEPUOSI PILVUKA IR KRUTINE AVENT KREMU NUO STRIJU,NORS NELABAI MAN IR PADEDE,MATYT TOKIA JAU MANO ODA. Mano lelytei jau 6 men tai kai laukiausi pilvą ir krūtinę tepiau su EUCERINO aliejuku nuo strijų po gimdymo oda liko nuostabi QUOTE(mazutesaule @ 2009 03 22, 11:38) AS VIENA KARTA NIEKO BLOGO NEGALVODAMA PO DUSO ISSITEPIAU KREMU NUO CELIULITO,IR KA JUS MANOT ALERGIJA GAVOSI,KOJOS PRADEJO DEGTE DEGTI IR ISMETE RAUDONAIS PLEMAIS,NIEZET PRADEJO,TAD TEKO DAR KARTA LISTI PO DUSU.PO SIO IVYKIO DAUGIAU NERIZIKUOJU,IR PASAKIAU SAU KAD PRADESIU KREMUS NUO CELIULITO NAUDOT KAI PAGIMDYSIU,O DABAR TEPUOSI PILVUKA IR KRUTINE AVENT KREMU NUO STRIJU,NORS NELABAI MAN IR PADEDE,MATYT TOKIA JAU MANO ODA. cia jau ne tik nestumo metu problema-turit alergija kazkokiai sudedamajai kremuke esanciai medziagai,jei kitame kremuke to kas kelia alergija nebutu-nebutu ir tokio nieztincio ir deginancio rezultato kremukai nuo celiulito nekalti QUOTE(Aurorytė @ 2009 01 14, 18:00) taukmedžio sviestas labai gerai nuo strijų ir celiulito. Ir kūdikėlio odytei labai tinka. http://www.natures-lift.lt/sviestmedis.html Sita ir naudoju
Galima rinktis natūralius produktus. Pvz. alieju nuo celiulito - weleda ar kitų iš natūralių kosmetikų.
Tik jokių būdu ne avon, loreal ir kt chemijas QUOTE(neringuutia @ 2009 04 09, 19:44) cia jau ne tik nestumo metu problema-turit alergija kazkokiai sudedamajai kremuke esanciai medziagai,jei kitame kremuke to kas kelia alergija nebutu-nebutu ir tokio nieztincio ir deginancio rezultato kremukai nuo celiulito nekalti TAI KAD TA PATI KREMA NAUDOJAU IKI NESTUMO,VISKAS BUVO GERAI.O KOKIAI SUDEDAMAJAI KREMO DALIAI ESU ALERGISKA NEZINAU.ZIURESIM KAIP BUS PO GIMDYMO,GAL ODA NEBUS TOKIA JAUTRI.IR JOKIAIS BUDAIS AS NESAKAU KAD KREMAI KALTI,PAPRASCIAUSIAI MANO TOKIA ODA JAUTRI PASIDARE NESTUMO METU.
Sveikos merginos, na as taip pat naudoju krema nuo celiulito bet tepu tik slaunis bei uzpakaliuka, pilva tepu specialiu kremu nuo striju (cia del visa ko)
nestumo metu galima teptis visokiausiais kremais, o nuo striju ypac patartina. Nuo celiulito kremas turi veikliuju medziagu, kuriu nepatartina naudoti
Sveikos, as irgi manau, kad reikia savo kuna palaikyti graziuir budama
as kavos ne geriu, nessake kad negalima, bet sesuo rekomendavo slaunis tepti padaryti kauke is kavos tirsciu Mes kas diena su maistunetiek chemijos suvalgome su seiku manau pedes
Kiek teko domėtis, tai kažkokį poveikį celiulitui nebent tie brangieji kremai turi, o visa kita...
Evelin@ sako, kad su maistu ir taip gaunam pakankamai chemijos - teisybė, tai kam dar didint riziką neaiškiais kremais?
Esu ne kartą girdėjusi, kad kūno tepimas nuo celiulito nėštumo metu yra tik pinigų metimas į balą.
O šiaip ir pati tais kremais visai nepasitikiu. Kam mėtyti pinigus jei yra daug veiksmingesnių būdų jam šalinti..
Man tai visas celiulitas "islipo" i pavirsiu
As kai tik suzinojau, kad laukiuosi, atidaviau sesei krema nuo celiulito, kazkaip nekilo net ranka teptis juo...vistiek chemijos juose pilna, ne tik kofeino. Na, nebent sutinku, kad galima naudoti kokius stangrinamuosius aliejus, pvz. migdolu.
Tiesa, o del kofeino poveikio , esancio anticeliulitiniuose kremuose, tai cia priklauso nuo nesciosios sveikatos ir bendros savijautos ar pakenks. Pavyzdziui man zemas kraujospudis, tai nuo trecio nestumo menesio isgeriu po puodeli kavos per diena. Taip rekomenduoja gyd. O va, per pirma nestuma net negalejau paziuret i kava Beje, drauge dirba medicinos srity, tai jai vienas profesorius sake, kad naujausiais tyrimais nedidelis kiekis kofeino, t.y. puodelis kavos netgi gerina busimo lialiaus smegenu veikla. P.S. Cia, ne mano zodziai ir kaip yra isites nezinau. Reiketu giliau pasikapstyti po mokslinius straipsnius O su celiulitu, kaip ir daugelis rasiusiu, kovoti pradesiu po gimdymo. Manau, hormonai padaro savo. Truputi pastangu ir viskas gris i savo vezias
As naudoju
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 07 23, 11:56) Man tai visas celiulitas "islipo" i pavirsiu Yra ir natūralių priemonių, pvz., gebenių ištrauka Nuo strijų galima naudoti augalinius aliejus (makadamijų, sviestmedžių ir pan.) aliejus, sumaišytus su mandarinų eteriniu aliejumi. QUOTE(tuzikas83 @ 2009 07 23, 10:56) Man tai visas celiulitas "islipo" i pavirsiu Yra daug naturaliu dalyku, super dalykas taukmedzio sviestas. As pirkau Cleopatroj bella.
mielos nestukes,nestumo metu tikrai neverta naudoti jokiu celiulitui skirtu kremuku,nes tai valdo hormonai,todel jei jau atsiras celiulitas,tai atsiras.geriau jau po gimdymo i povandeninius masazus pavaiksciot,tai ir odyte sustrangres r celiulitas isnyks
bet ka reik naudoti,tai bent jau drekinancias priemones tiek pilviukui, tiek krutinei,tiek uzpakaliukui ir slaunims,kad neatsirastu striju arba bent jau kad ju butu maximaliai maziau
Ir aš tos nuomonės, kad nėštumo metu kuo mažiau visokių priemonių naudoti, o jei naudoti, tai skaityti sudėtį, kad kuo mažiau chemikalų gautume
|