NA, man iskilo toks klausimas-ar galima naudoti kremus nuo celiulito nestumo metu. At tai nepakenks nestumui? Pries tai as juos reguliariai naudojau, o ypac padedavo, kai priaaugdavau svorio ir pradedavo skaudeti slaunis. Tas kremu naudojimas "nuimdavo" skausma. GAl kas naudojat? IR jei taip. tai kokius? MAn labai patinka L'oreal naktinis kremas problemines vietoms.
paieškok info čia: nėštukės kūno priežiūra
Netgi butina, jei nenori slepti pilvuko po nestumo.
As manau reikia naudoti,ne kremus nuo celiulito,o kremus nuo striju
kadangi kremu nuo celiulito dabar negalima, tai tenka pasportuot
as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko...
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 23, 14:30) as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko... Kiek esu pastebejusi tie kremai nuo celiulito vis vien nepadeda, cia tik mitas, tai nemanau, kad tepant nestumo metu butu galima kazkaip pakenkti vaikeliui. O siaip kokio aliejuko ar kremo reikia jau vien tam, kad palaikyti odos elastinguma. Papildyta: QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 22, 21:25) kadangi kremu nuo celiulito dabar negalima, tai tenka pasportuot Sis sakinys kaip is kokios reklamos. Ko gero, tau to celiulito ir nebuvo, bent jau ryskaus. QUOTE(PrestoTea @ 2007 03 23, 15:42) Kiek esu pastebejusi tie kremai nuo celiulito vis vien nepadeda, cia tik mitas, tai nemanau, kad tepant nestumo metu butu galima kazkaip pakenkti vaikeliui. O siaip kokio aliejuko ar kremo reikia jau vien tam, kad palaikyti odos elastinguma. Papildyta: na gal ne taip padeda kaip noretusi, bet oda tai tikrai stangresne buna naudojant juos QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 26, 20:12) as ir taip manau, bet pasirodo ne visos taip mano as suprantu jei vienoj rankoj hotdogas ir eidama valgai, tai nieks ir nepadeda, bet seip vaiksciojimas geriausias vaistukas nuo to prakeikto celiulito! QUOTE(Linokas @ 2007 01 19, 20:51) QUOTE(Inga28 @ 2007 03 23, 13:30) as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko... Nu celiulitas ir strijos tikrai NE TAS PATS. tai ir negali vienas kremas abiejų naikint... QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 23, 21:52) Aš irgi nepastebėjau, kad rašytum apie kg. QUOTE(dije @ 2007 03 29, 17:28) Nu celiulitas ir strijos tikrai NE TAS PATS. tai ir negali vienas kremas abiejų naikint... taia s puikiai suprantu kad strijos ir celiulitas netaspats pas man ir atsirado celiulito, bet po kol kas striju neturiu... gal ir nebus ju QUOTE(Inga28 @ 2007 03 31, 20:31) taia s puikiai suprantu kad strijos ir celiulitas netaspats pas man ir atsirado celiulito, bet po kol kas striju neturiu... gal ir nebus ju Niu žinok nors aš pati kažkada truputuką platinau AVON, bet kartais jie prigalvoja visko, kad tik privilioti pirkėjas. O pavadintas nuo celiulito ir strijų manau todėl, kad kartais ir negimdžiusioms moterims būna strijų. Ir celiulito. Tai linkiu, kad ir nebūtų tų strijų . O celiultas gal dings kai su savo pupuliuku kuo dažniau eisi pasivaikščiot...
na net neabejoju, kad celiulita galima isnaikint...
Naudojau Geomar , toks saldantis eurokos yra, gal sumazet ir nesumazejo bet daugiau tikrai neatsirado cel.
QUOTE(dije @ 2007 04 03, 19:35) Tai linkiu, kad ir nebūtų tų strijų . O celiultas gal dings kai su savo pupuliuku kuo dažniau eisi pasivaikščiot... Betgi, celiulitas ne riebalu sluoksnis, jo buna ir labai kudoms, taip, kad gali vaikscioti i sveikata ir net sportuoti, jei fiziologija tokia, tai to celiulito neatsikratysi. As net masazus vakuuminius darausi (o ten patikekit, kaip ismasazuoja), o jo vis vien yra, tai ka cia apie tuos kremus kalbeti, cia tik reklamos. QUOTE(Linokas @ 2007 01 19, 20:51) Nesutinku QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 22, 20:25) kadangi kremu nuo celiulito dabar negalima, tai tenka pasportuot Taip, kremų nuo celiulito negalima Geriau - derinti maistą ir būti gryname ore. Labai neigiamai veikia gazuotas mineralinis vanduo ir saldūs bei riebūs patiekalai QUOTE(PrestoTea @ 2007 04 16, 20:07) Betgi, celiulitas ne riebalu sluoksnis, jo buna ir labai kudoms, taip, kad gali vaikscioti i sveikata ir net sportuoti, jei fiziologija tokia, tai to celiulito neatsikratysi. As net masazus vakuuminius darausi (o ten patikekit, kaip ismasazuoja), o jo vis vien yra, tai ka cia apie tuos kremus kalbeti, cia tik reklamos. manau jei nori atsikratyt celiulito neuztenka vien masazu... reik ir sporta ir maitinima derintis...
Oho, nu pasirodo, kokia as atsilikusi
QUOTE(jbs @ 2007 06 14, 10:12) Kol man kas nors nepaaiskins, kodel negalima, tai tas "negalima" man toks pat vertingas, kaip riestainio skyle Man visi tie postai apie tai kad uzdraude gydytoja naudoti krema nuo celiulito be paaiskinamos priezasties tokie juokingi. Cia viena nestuke gyrese, kad jai gydytoja ridikelius valgyti uzdraude, nes jie kenkia
Man, kaip ir jums, joks mokslininkas nepaaiskino, kodel. Taciau pvz. tame kreme kur as naudojau buvo kofeino (ir dar galai zino kokios ch.......emijos) - jis toks saldantis. Turbut visos zinome, kad tokiuose kremuose yra veikliuju medziagu, kurios prasiskverbia i giliausius odos sluoksnius (apie rai rekia visos reklamos).
Tai logiskai mastant tos medziagos skverbiasi i audinius, iskaitant kraujagysles, kuriomis teknatis kraujas pasiekia mazyli. Vienzo - koks tikslas man negerti kavos (nes tai kenkia maziui), bet tuo pat metu du kartus i diena teptis kremus ir per oda gauti doze koefino. Todel nustojau naudoti visokius super veikliuosius kremus - gal per nestumo/maitinimo laikotarpi taip nesubjauresiu be tos chemijos, kad veliau negaleciau i niorma gryzti
seip kremus nuo striju reiketu naudoti bet tik eteriniais alejais pagrindu manau , nes kaip zinome viskas ka naudojame tesiogiai ant odos eina i kraujuka. As pati naudojau nuo striju ir galiu pasigirti jog ju beveik po gimdimo neliko
celiulitas gali atsirasti tiek moterims turincioms ansvorio (nesciosioms) tiek plonoms
juokinat mane merginos ...celiulitas negalima..... tikrai kas pasake kad negaklima baimes akys ar kazkokia daktare...cariniu laiku..??? viskas yra galima koks per kremas prasiskverbs tau iki kraujagysliu.....ir pateks i krauja....cia jau sujuokinot.... drauge naudojo vaikai gime sveiki ir jokio poc=veikio kas sake kad kavos negalima kai kurioms net patariame kelis puodeliu per diena isgerti..kofeinas nera nuodas taigi jei viskas vartojama ir naudojama su saiku kodel gi ne..... manau su maistu tu prisivalagi tiek chemikalu kad paskaiciusi etiketes turetum nustoti valgyti.....o dar prie to pacio eiti pzinoaati auginti sau dzoves nes nezinai kuo jie ten jas nupurskia ir laisto.... viskas yra i nauda kai siekama sau peklti nuotaika ir minutele pasirupinti asvo groziu nestumo metu....as nesakau pilvo mozoti tokiomis nesamonemis bet uzpakaliuko ir koju kodel gi ne, patariama kojas negti liotonu tepti o jis gi ne siap aliejus o vaistas...o nesciosios galima...netgi reikia jei su venomis negerai. zinoma vaiskciojimai ir subanasuota mityba bei sportas padeda greiciau atsikratyti nelemto celiulito ...bet tai labaiu pastebesim po gimdymo, nes butent gimdymo metu dauguma nesciuju kunas kaupia vandeni todel is isryskeja tas nelemtas celiulitas, kuris iki nestumo atrode buvo nepastebimas.
As rytais naudoju anticeliulitine zele, ir iki nestumo ja naudojau. Nemanau, kad kazkuo gali pakenkt.
Sveikos, as visos pradzios neskaiciau, bet, kaip matau uzvire diskusija apie tai, kad kremu nuo celiulito naudoti negalima.
Kremu, skirtu nuo celiulito geriau nestumo metu nevartoti. Kaip buvo rasyta, dauguma ju turi kofeino, kuriu perteklius gali pakenkti. Bet kam jums to reikia? Nestumo metu naudokit kremus nuo striju, ju poveikis labai panasus. Naudos bus daug daugiau! Sie kremai yra sukurti specialiai besilaukiancioms moterims, drekina oda, daro ja elastingesne, apsaugo nuo striju.
sako nestumo metu yra baprasmiska kankint save priemonem nuo celiulito, nebus veiksminga, reiketu susirupint iskart po gimdymo, beje vien tik kremais nieko nepasieksit, reikia derint su fizine manksta, mazazais
QUOTE(Mytee @ 2008 05 21, 08:01) sako nestumo metu yra baprasmiska kankint save priemonem nuo celiulito, nebus veiksminga, reiketu susirupint iskart po gimdymo, beje vien tik kremais nieko nepasieksit, reikia derint su fizine manksta, mazazais QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 21, 09:10) O man buvo atsirades per pirmus tris nestumo menesius, kai istisai pykino, gulinejau, valgiau, miegojau ir nieko neveikiau. o paskui kai sveikata pagerejo pradejau daugiau judet, tept spec. kremu, mankstintis ir atrodo beveik dingo QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 21, 08:10) o nuo striju isvis nieko nera israsta uztai as saziningai visa nestuma tepliojuosi pilva po kelis kart per diena kremais, aliejais, kad bent kiek odos tamprumas pageretu, gal neatsiras tos bjaurasties,,,,
as irgi tepliojuosi visokiais kremais, netgi kartais prisiruosiu karstam-saltam dusui, o as tokios proceduros taip nekenciu
Galima jo naudot ar negalima- bet tai bereikalingas pinigų švaistymas nes į neštumo pabaigą (ypač), dėl pakitusių hormonų jo vistiek bus, ir čia žiauriausia dalis, BET...juk nėra to blogo, kas neišeitų į gerą
Iškart pagimdžius nusipirkau net keturis AVON anticeliulitio kremo flakonus. Man kojos atrodė žiauriai, tai išleidau tiem kremam krūvą pinigų ir... netrukus po to aš juos atidaviau, nes pasirodė kažkoks š...., blogai susigeriantis, kiekvieną kart maudantis nuo to kremo pilna "suvelu" nusitrina (kaip kokio purvo) ir pan. Tai nenaudojau nieko. Bet va- praėjo pusmetis- ir turiu kojas tokias kokias turėjau iki nėštumo (gal tik raumenys apnykę, dėl mankštos stokos...). Taip kad- DONT WORRY- laikinas dalykas, truputį optimizmo ir viskas bus OK
kai laukiausi tepdavau kremu nuo strijų iš AVON man padėjo nes ant pilvo nei vienos strijų žymelės, o va krūtinę mažiau tepiai nes galvojau, kad nedidėja
Nei nėščiosioms, nei maitinančioms tokie kremai nerekomenduojami... O gaila - mano kojos ir užpakalis atrodo apgailėtinai, nedėviu net sijono
ryšys labai paprastas - tuose kremuose yra tamtikrų medžiagų, kurios glai ne tik sukelti alergija gimusiam leliukui, bet ir pakenkti dar esant pilve pas mamą. siūlyčiau, kaip kažkuri narė ir rašė, pradėti aktyviau gyventi ir maitintis subalansuotai - pamatysi nebeliks ir celiulito QUOTE(ingusiaa @ 2007 03 23, 14:30) as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko...
Aš pasikonsultavau su gine dėl strijų, tai ji sakė kad nuo strijų nėra kremo, jei genuose taip "duota" tai ir atsiras jų
Keista daktarė, sako kad kremų apsaugančių nuo strijų nėra, bet vistiek rekomenduoja teptis kažkokiu ...
As kai
www.weleda.lt kremas nuo celiulito nepakenktu - ten viskas naturalu
http://www.weleda.lt/index.php?lang=&c...&prod_id=36
taukmedžio sviestas labai gerai nuo strijų ir celiulito. Ir kūdikėlio odytei labai tinka.
http://www.natures-lift.lt/sviestmedis.html
As naudojau Avent kremą nuo strijų, bet man nieko nepadėjo. Aš manau labai daug kas priklauso nuo odos sandaros ir genų. Jei oda bus linkusi trūkinėti, tai jokie kremai nepadės.
sveikos
paklausius ginekologes ji man atsake klausimu-o ar jus ji turite??? bet anticeliulitiniu kremuku tikrai negalima naudoti,nes juose,kaip jau kazkuri mamyte ir rase-yra kofeino,kituose dar guaranos ir kitu panasiu dalykeliu-kurie suteikia energijos,stimuliuoja ir pan.,o juk kai laukiesi net kavos patartina gerti ne daugiau nei puodeli per diena taip,kad tepkimes drekinanciais aliejukais,dar rekomenduoju NIVEA stangrinanti losjona su Q10,dar su sepeciu ir kavos tirsciais pasisiuruokime |