Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kremai nuo celiulito nestumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2
pupux
NA, man iskilo toks klausimas-ar galima naudoti kremus nuo celiulito nestumo metu. At tai nepakenks nestumui? Pries tai as juos reguliariai naudojau, o ypac padedavo, kai priaaugdavau svorio ir pradedavo skaudeti slaunis. Tas kremu naudojimas "nuimdavo" skausma. GAl kas naudojat? IR jei taip. tai kokius? MAn labai patinka L'oreal naktinis kremas problemines vietoms.
extraño
paieškok info čia: nėštukės kūno priežiūra
Linokas
Netgi butina, jei nenori slepti pilvuko po nestumo.
uogyteee20
As manau reikia naudoti,ne kremus nuo celiulito,o kremus nuo striju 4u.gif .Mano mama vaistininke,as ir buvau sugalvojus teptis kremuku nuo celiulito,kai mama suzinojo,sako gal isprotejai lotuliukas.gif .sakop reikia kad oda butu kuo elastingesne doh.gif .
Bonifacija
kadangi kremu nuo celiulito dabar negalima, tai tenka pasportuot biggrin.gif kasdien nueinu apie 4km, celiulito nebera thumbup.gif
ingusiaa
as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko... g.gif
PrestoTea
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 23, 14:30)
as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko...  g.gif
*

Kiek esu pastebejusi tie kremai nuo celiulito vis vien nepadeda, cia tik mitas, tai nemanau, kad tepant nestumo metu butu galima kazkaip pakenkti vaikeliui. O siaip kokio aliejuko ar kremo reikia jau vien tam, kad palaikyti odos elastinguma.
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 22, 21:25)
kadangi kremu nuo celiulito dabar negalima, tai tenka pasportuot  biggrin.gif  kasdien nueinu apie 4km, celiulito nebera  thumbup.gif
*

Sis sakinys kaip is kokios reklamos. Ko gero, tau to celiulito ir nebuvo, bent jau ryskaus. biggrin.gif nes celiulitas ir kg beveik neturi rysio.
ingusiaa
QUOTE(PrestoTea @ 2007 03 23, 15:42)
Kiek esu pastebejusi tie kremai nuo celiulito vis vien nepadeda, cia tik mitas, tai nemanau, kad tepant nestumo metu butu galima kazkaip pakenkti vaikeliui. O siaip kokio aliejuko ar kremo reikia jau vien tam, kad palaikyti odos elastinguma.
Papildyta:

na gal ne taip padeda kaip noretusi, bet oda tai tikrai stangresne buna naudojant juos smile.gif o nestumo metu yra spec kremai nestuke.gif , kad oda butu kuo elastingesne , nuo striju ir t.t. smile.gif
Bonifacija
QUOTE(PrestoTea @ 2007 03 23, 13:42)

Sis sakinys kaip is kokios reklamos. Ko gero, tau to celiulito ir nebuvo, bent jau ryskaus. biggrin.gif nes celiulitas ir kg beveik neturi rysio.
*

o kur as rashiau apie kg? unsure.gif
ingusiaa
QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 23, 23:52)
o kur as rashiau apie kg?  unsure.gif
*

greiciausia ji norejo pasakyt, kad vaiksciojimas nuo celiulito nepadeda... as manau kaip tik tai labai veiksminga priemone kovai pries ji smile.gif
Bonifacija
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 24, 18:29)
greiciausia ji norejo pasakyt, kad vaiksciojimas nuo celiulito nepadeda... as manau kaip tik tai labai veiksminga priemone kovai pries ji  smile.gif
*

kas cia dabar pasidare, juk kaip tik rashiau, jog vaiksciojimas labai padejo atsikratyti celiulito blink.gif
ingusiaa
QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 26, 20:12)
kas cia dabar pasidare, juk kaip tik rashiau, jog vaiksciojimas labai padejo atsikratyti celiulito  blink.gif
*

as ir taip manau, bet pasirodo ne visos taip mano smile.gif
as suprantu jei vienoj rankoj hotdogas ir eidama valgai, tai nieks ir nepadeda, bet seip vaiksciojimas geriausias vaistukas nuo to prakeikto celiulito!
prekestolen
QUOTE(Linokas @ 2007 01 19, 20:51)
*

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 23, 13:30)
as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko...  g.gif
*

Nu celiulitas ir strijos tikrai NE TAS PATS. tai ir negali vienas kremas abiejų naikint... schmoll.gif Nėštumo metu tikrai negalima jokio kremo nuo celiulito naudot. O nuo strijų- galima. (Nors draugė kasdien naudojo labai brangų kremą nuo strujų- bet po nestuke.gif liko jų pakankamai verysad.gif )Bet nereiškia, kad pas ką yra celiulitas, bus ir strijos. Pas mane celiulitas dabar ohoho , o strijos - nei vienos schmoll.gif . Taip buvo ir per pirmajį nestuke.gif . Beje po nėštumo, krentant svoriui celiulitas savaime dingo. Nes kaip minėjo Bonifacija- daug vaikščiojau... thumbup.gif

QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 23, 21:52)
o kur as rashiau apie kg?  unsure.gif
*

Aš irgi nepastebėjau, kad rašytum apie kg. g.gif Pritariu tavo patarimui- reikia kuo daugiau judėti.... thumbup.gif
ingusiaa
QUOTE(dije @ 2007 03 29, 17:28)
Nu celiulitas ir strijos tikrai NE TAS PATS. tai ir negali vienas kremas abiejų naikint... schmoll.gif  Nėštumo metu tikrai negalima jokio kremo nuo celiulito naudot. O nuo strijų- galima. (Nors draugė kasdien naudojo labai brangų kremą nuo strujų- bet po  nestuke.gif liko jų pakankamai  verysad.gif )Bet nereiškia, kad pas ką yra celiulitas, bus ir strijos. Pas mane celiulitas dabar ohoho , o strijos - nei vienos schmoll.gif . Taip buvo ir per pirmajį nestuke.gif .  Beje po nėštumo, krentant svoriui celiulitas savaime dingo. Nes kaip minėjo Bonifacija- daug vaikščiojau...  thumbup.gif

taia s puikiai suprantu kad strijos ir celiulitas netaspats schmoll.gif bet AVON yra toks kremas nuo cel ir striju... as nezinau kodel taip pavadintas smile.gif
pas man ir atsirado celiulito, bet po kol kas striju neturiu... gal ir nebus ju rolleyes.gif
prekestolen
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 31, 20:31)
taia s puikiai suprantu kad strijos ir celiulitas netaspats  schmoll.gif  bet AVON yra toks kremas nuo cel ir striju... as nezinau kodel taip pavadintas smile.gif
pas man ir atsirado celiulito, bet po kol kas striju neturiu... gal ir nebus ju  rolleyes.gif
*

Niu žinok nors aš pati kažkada truputuką platinau AVON, bet kartais jie prigalvoja visko, kad tik privilioti pirkėjas. O pavadintas nuo celiulito ir strijų manau todėl, kad kartais ir negimdžiusioms moterims būna strijų. Ir celiulito.
Tai linkiu, kad ir nebūtų tų strijų . O celiultas gal dings kai su savo pupuliuku kuo dažniau eisi pasivaikščiot... 4u.gif Aš irgi to tikiuosi... ax.gif
ingusiaa
na net neabejoju, kad celiulita galima isnaikint... tongue.gif
dyncexxx
Naudojau Geomar , toks saldantis eurokos yra, gal sumazet ir nesumazejo bet daugiau tikrai neatsirado cel.
ingusiaa
QUOTE(dyncexxx @ 2007 04 12, 14:40)
Naudojau Geomar , toks saldantis eurokos yra, gal sumazet ir nesumazejo bet daugiau tikrai neatsirado cel.
*

tai matai sako negalima nestumo metu naudot tu nuo celiulito kremuku... g.gif
PrestoTea
QUOTE(dije @ 2007 04 03, 19:35)
  Tai linkiu, kad ir nebūtų tų strijų . O celiultas gal dings kai su savo pupuliuku kuo dažniau eisi pasivaikščiot... 4u.gif  Aš irgi to tikiuosi...  ax.gif
*

Betgi, celiulitas ne riebalu sluoksnis, jo buna ir labai kudoms, taip, kad gali vaikscioti i sveikata ir net sportuoti, jei fiziologija tokia, tai to celiulito neatsikratysi. As net masazus vakuuminius darausi (o ten patikekit, kaip ismasazuoja), o jo vis vien yra, tai ka cia apie tuos kremus kalbeti, cia tik reklamos.
baltė
QUOTE(Linokas @ 2007 01 19, 20:51)
*

Nesutinku schmoll.gif Ir kas jums taip sakė? Mano gydytoja griežtai uždraudė naudoti bet kokius panašius kremus, galima naudoti tik specialiai nestuke.gif pritaikytus (be kvapiklių, be dažiklių ir pan.)

QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 22, 20:25)
kadangi kremu nuo celiulito dabar negalima, tai tenka pasportuot  biggrin.gif  kasdien nueinu apie 4km, celiulito nebera  thumbup.gif
*

Taip, kremų nuo celiulito negalima nestuke.gif . Šios problemos neturiu ir tuo džiaugiuosi. smile.gif
Geriau - derinti maistą ir būti gryname ore. Labai neigiamai veikia gazuotas mineralinis vanduo ir saldūs bei riebūs patiekalai essen.gif
ingusiaa
QUOTE(PrestoTea @ 2007 04 16, 20:07)
Betgi, celiulitas ne riebalu sluoksnis, jo buna ir labai kudoms, taip, kad gali vaikscioti i sveikata ir net sportuoti, jei fiziologija tokia, tai to celiulito neatsikratysi. As net masazus vakuuminius darausi (o ten patikekit, kaip ismasazuoja), o jo vis vien yra, tai ka cia apie tuos kremus kalbeti, cia tik reklamos.
*

manau jei nori atsikratyt celiulito neuztenka vien masazu... reik ir sporta ir maitinima derintis...
*Citra*
Oho, nu pasirodo, kokia as atsilikusi doh.gif Dabar tik suzinojau, kad nestuke.gif metu negalima naudoti kremo nuo celiulito blink.gif
jbs
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 08, 22:27)
Oho, nu pasirodo, kokia as atsilikusi  doh.gif  Dabar tik suzinojau, kad  nestuke.gif  metu negalima naudoti kremo nuo celiulito  blink.gif
*

O gal netyčia sužinojai ir kodėl negalima ar tik "faktą", kad negalima?
*Citra*
QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 14:17)
O gal netyčia sužinojai ir kodėl negalima ar tik "faktą", kad negalima?
*

Tai kad ir suzonojau, cia perskaiciusi rolleyes.gif Kad cia daugiausiai pats "faktas" kad negalima pateiktas smile.gif
jbs
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 13, 22:29)
Tai kad ir suzonojau, cia perskaiciusi  rolleyes.gif Kad cia daugiausiai pats "faktas" kad negalima pateiktas  smile.gif
*

Kol man kas nors nepaaiskins, kodel negalima, tai tas "negalima" man toks pat vertingas, kaip riestainio skyle irnesakyk.gif
laizanika
QUOTE(jbs @ 2007 06 14, 10:12)
Kol man kas nors nepaaiskins, kodel negalima, tai tas "negalima" man toks pat vertingas, kaip riestainio skyle  irnesakyk.gif
*

drinks_cheers.gif Saukia visos kaip susitare negalima negalima, bet nei vieno logisko paaiskinimo kodel negalima nera doh.gif
Man visi tie postai apie tai kad uzdraude gydytoja naudoti krema nuo celiulito be paaiskinamos priezasties tokie juokingi. Cia viena nestuke gyrese, kad jai gydytoja ridikelius valgyti uzdraude, nes jie kenkia doh.gif O kuo kenkia? Cia ir apie ta celiulita gal is tos pacios operos bigsmile.gif
*Citra*
QUOTE(jbs @ 2007 06 14, 09:12)
Kol man kas nors nepaaiskins, kodel negalima, tai tas "negalima" man toks pat vertingas, kaip riestainio skyle  irnesakyk.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif
Nors gal tu ir teisi.. rolleyes.gif
Piranij@
Man, kaip ir jums, joks mokslininkas nepaaiskino, kodel. Taciau pvz. tame kreme kur as naudojau buvo kofeino (ir dar galai zino kokios ch.......emijos) - jis toks saldantis. Turbut visos zinome, kad tokiuose kremuose yra veikliuju medziagu, kurios prasiskverbia i giliausius odos sluoksnius (apie rai rekia visos reklamos).
Tai logiskai mastant tos medziagos skverbiasi i audinius, iskaitant kraujagysles, kuriomis teknatis kraujas pasiekia mazyli. Vienzo - koks tikslas man negerti kavos (nes tai kenkia maziui), bet tuo pat metu du kartus i diena teptis kremus ir per oda gauti doze koefino. Todel nustojau naudoti visokius super veikliuosius kremus - gal per nestumo/maitinimo laikotarpi taip nesubjauresiu be tos chemijos, kad veliau negaleciau i niorma gryzti ax.gif
juluka
seip kremus nuo striju reiketu naudoti bet tik eteriniais alejais pagrindu manau , nes kaip zinome viskas ka naudojame tesiogiai ant odos eina i kraujuka. As pati naudojau nuo striju ir galiu pasigirti jog ju beveik po gimdimo neliko
kashaja
celiulitas gali atsirasti tiek moterims turincioms ansvorio (nesciosioms) tiek plonoms tongue.gif . bet kuriuo atveju isvesi riebalinis audinys, sutrinka kraujotaka, pakinta odos reljefas. pazeidzia : slaunis, sedmenis, vidinius keliu pavirsius, rankas, nugara , peciu juosta. vienos is dazniausiai sutinkamu medziagu kremuose nuo celiulito yra karnitinas ir kofeinas - kurie mazina riebalu atsargas susikaupusias pavirsiniame, tiek giliasneme riebalu sluoksnyje. krema saikingai naudoti galima nestuke.gif , jei kremo sudetyje nera hormonu !
Lunera
lotuliukas.gif
juokinat mane merginos ...celiulitas negalima.....
tikrai kas pasake kad negaklima baimes akys ar kazkokia daktare...cariniu laiku..???
viskas yra galima koks per kremas prasiskverbs tau iki kraujagysliu.....ir pateks i krauja....cia jau sujuokinot....
drauge naudojo vaikai gime sveiki ir jokio poc=veikio
kas sake kad kavos negalima kai kurioms net patariame kelis puodeliu per diena isgerti..kofeinas nera nuodas taigi jei viskas vartojama ir naudojama su saiku kodel gi ne.....
manau su maistu tu prisivalagi tiek chemikalu kad paskaiciusi etiketes turetum nustoti valgyti.....o dar prie to pacio eiti pzinoaati auginti sau dzoves nes nezinai kuo jie ten jas nupurskia ir laisto.... doh.gif
viskas yra i nauda kai siekama sau peklti nuotaika ir minutele pasirupinti asvo groziu nestumo metu....as nesakau pilvo mozoti tokiomis nesamonemis bet uzpakaliuko ir koju kodel gi ne,
patariama kojas negti liotonu tepti o jis gi ne siap aliejus o vaistas...o nesciosios galima...netgi reikia jei su venomis negerai.
zinoma vaiskciojimai ir subanasuota mityba bei sportas padeda greiciau atsikratyti nelemto celiulito ...bet tai labaiu pastebesim po gimdymo, nes butent gimdymo metu dauguma nesciuju kunas kaupia vandeni todel is isryskeja tas nelemtas celiulitas, kuris iki nestumo atrode buvo nepastebimas.

Mivida
As rytais naudoju anticeliulitine zele, ir iki nestumo ja naudojau. Nemanau, kad kazkuo gali pakenkt. doh.gif Pilvuko netepu, tik slaunys. ax.gif
renatyte.r
Sveikos, as visos pradzios neskaiciau, bet, kaip matau uzvire diskusija apie tai, kad kremu nuo celiulito naudoti negalima.
Kremu, skirtu nuo celiulito geriau nestumo metu nevartoti. Kaip buvo rasyta, dauguma ju turi kofeino, kuriu perteklius gali pakenkti.
Bet kam jums to reikia? Nestumo metu naudokit kremus nuo striju, ju poveikis labai panasus. Naudos bus daug daugiau! Sie kremai yra sukurti specialiai besilaukiancioms moterims, drekina oda, daro ja elastingesne, apsaugo nuo striju.
MaGre
sako nestumo metu yra baprasmiska kankint save priemonem nuo celiulito, nebus veiksminga, reiketu susirupint iskart po gimdymo, beje vien tik kremais nieko nepasieksit, reikia derint su fizine manksta, mazazais 4u.gif
Žvėriukė
QUOTE(Mytee @ 2008 05 21, 08:01)
sako nestumo metu yra baprasmiska kankint save priemonem nuo celiulito, nebus veiksminga, reiketu susirupint iskart po gimdymo, beje vien tik kremais nieko nepasieksit, reikia derint su fizine manksta, mazazais 4u.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai beprasmiska....nes daugumai moteru butent nestumo metu jis atsiranda, nes gi hormonai siauteja mirksiukas.gif Gali tept tais kremais kiek tik nori, rezultato bus 0...gal geriau jau susirupint strijomis g.gif
spalvota
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 21, 09:10)
drinks_cheers.gif tikrai beprasmiska....nes daugumai moteru butent nestumo metu jis atsiranda, nes gi hormonai siauteja  mirksiukas.gif  Gali tept tais kremais kiek tik nori, rezultato bus 0...gal geriau jau susirupint strijomis g.gif
*

O man buvo atsirades per pirmus tris nestumo menesius, kai istisai pykino, gulinejau, valgiau, miegojau ir nieko neveikiau. o paskui kai sveikata pagerejo pradejau daugiau judet, tept spec. kremu, mankstintis ir atrodo beveik dingo biggrin.gif
MaGre
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 21, 08:10)
drinks_cheers.gif tikrai beprasmiska....nes daugumai moteru butent nestumo metu jis atsiranda, nes gi hormonai siauteja  mirksiukas.gif  Gali tept tais kremais kiek tik nori, rezultato bus 0...gal geriau jau susirupint strijomis g.gif
*

o nuo striju isvis nieko nera israsta doh.gif jei jau atsirado tai viskas, tada nebent lazeriu galima jas siek tiek isbalint, bet ir tai ne 100% efektas... doh.gif

uztai as saziningai visa nestuma tepliojuosi pilva po kelis kart per diena kremais, aliejais, kad bent kiek odos tamprumas pageretu, gal neatsiras tos bjaurasties,,,,
Wiltene
as irgi tepliojuosi visokiais kremais, netgi kartais prisiruosiu karstam-saltam dusui, o as tokios proceduros taip nekenciu doh.gif
goshke
Galima jo naudot ar negalima- bet tai bereikalingas pinigų švaistymas nes į neštumo pabaigą (ypač), dėl pakitusių hormonų jo vistiek bus, ir čia žiauriausia dalis, BET...juk nėra to blogo, kas neišeitų į gerą biggrin.gif - po gimdmo jis smarkiai ima mažėti, ir kas iki nėštumo jo neturėjo, po pusmečio ar net ankščiau, manyčiau, jau turėtų idealiais kojytes biggrin.gif Gal kiekvienai skirtingai, bet tiek ant savęs tiek ant kitų draugių pastebėjau kad celiulitas nėštumo metu- labai laikinas dalykas rolleyes.gif
Iškart pagimdžius nusipirkau net keturis AVON anticeliulitio kremo flakonus. Man kojos atrodė žiauriai, tai išleidau tiem kremam krūvą pinigų ir... netrukus po to aš juos atidaviau, nes pasirodė kažkoks š...., blogai susigeriantis, kiekvieną kart maudantis nuo to kremo pilna "suvelu" nusitrina (kaip kokio purvo) ir pan. Tai nenaudojau nieko. Bet va- praėjo pusmetis- ir turiu kojas tokias kokias turėjau iki nėštumo (gal tik raumenys apnykę, dėl mankštos stokos...). Taip kad- DONT WORRY- laikinas dalykas, truputį optimizmo ir viskas bus OK didis.gif
ssanta
kai laukiausi tepdavau kremu nuo strijų iš AVON man padėjo nes ant pilvo nei vienos strijų žymelės, o va krūtinę mažiau tepiai nes galvojau, kad nedidėja biggrin.gif tai ir atsirado, nors ir prieš nėštumą svėriau 48 o nėštumo metu daugiausiai 64kg bet strijų neatsirado, nes kai pagalvoju tai kūno formos keitėsi labai. Tai va nž kaip būtų ar toks pat efektas jei nebūčiau kremo naudojus, bet mano pažįstama tai aliejuku pilvą tepa
Mrs. R
Nei nėščiosioms, nei maitinančioms tokie kremai nerekomenduojami... O gaila - mano kojos ir užpakalis atrodo apgailėtinai, nedėviu net sijono sad.gif tik viliuosi, kad tai nutiko dėl hormonų ir, kad jiems susitvarkius po truputį viskas stos į savo vėžes...
kitisan

ryšys labai paprastas - tuose kremuose yra tamtikrų medžiagų, kurios glai ne tik sukelti alergija gimusiam leliukui, bet ir pakenkti dar esant pilve pas mamą. siūlyčiau, kaip kažkuri narė ir rašė, pradėti aktyviau gyventi ir maitintis subalansuotai - pamatysi nebeliks ir celiulito biggrin.gif .

QUOTE(ingusiaa @ 2007 03 23, 14:30)
*

mamuse
Aš pasikonsultavau su gine dėl strijų, tai ji sakė kad nuo strijų nėra kremo, jei genuose taip "duota" tai ir atsiras jų g.gif Bet parekomendavo kremą kuris tikrai labai geras, ir nekenkia leliukui bigsmile.gif Oda pasidaro elastinga ir maloniai kvepia nestuke.gif
goshke
Keista daktarė, sako kad kremų apsaugančių nuo strijų nėra, bet vistiek rekomenduoja teptis kažkokiu ... mastau.gif
eckute
QUOTE(dyncexxx @ 2007 04 12, 13:40)
*

jo as sita irgi naudoju drinks_cheers.gif bet as tik slaunis tepu. o pilva su paprastu drekinamuoju kuno losjonu thumbup.gif
Keja
As kai nestuke.gif buvau nuo celiulito kazkaip bijojau tepti, dabar jau tepliojuos i valias, idomu ar bus koks rezultatas, turbut be sporto niekaip 4u.gif
Agė
www.weleda.lt kremas nuo celiulito nepakenktu - ten viskas naturalu

http://www.weleda.lt/index.php?lang=&c...&prod_id=36
Aurorytė
taukmedžio sviestas labai gerai nuo strijų ir celiulito. Ir kūdikėlio odytei labai tinka.
http://www.natures-lift.lt/sviestmedis.html
ssniege
As naudojau Avent kremą nuo strijų, bet man nieko nepadėjo. Aš manau labai daug kas priklauso nuo odos sandaros ir genų. Jei oda bus linkusi trūkinėti, tai jokie kremai nepadės.
neringuutia
sveikos smile.gif man irgi buvo iskiles klausimas galima-ar negalima naudoti krema nuo celiulito biggrin.gif
paklausius ginekologes ji man atsake klausimu-o ar jus ji turite??? blink.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lyg kremukus nuo celiulito ar nuo striju reiktu naudoti tada kai problema jau yra...tai kaip tik profilaktikos priemone,apsauganti nuo siu bedu,na gal ne 100 proc,bet vis viena apsauganti
bet anticeliulitiniu kremuku tikrai negalima naudoti,nes juose,kaip jau kazkuri mamyte ir rase-yra kofeino,kituose dar guaranos ir kitu panasiu dalykeliu-kurie suteikia energijos,stimuliuoja ir pan.,o juk kai laukiesi net kavos patartina gerti ne daugiau nei puodeli per diena ax.gif o jei teptume ant pilvuko-ar nebutinai ant jo-per limfa galu gale tu dalykeliu nukeliautu ir iki leliaus verysad.gif
taip,kad tepkimes drekinanciais aliejukais,dar rekomenduoju NIVEA stangrinanti losjona su Q10,dar su sepeciu ir kavos tirsciais pasisiuruokime thumbup.gif ,o anticeliulitiniams ateis laikas,kai jau niekam juos naudodami nepakenksim mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.