Ką jūs manote apie kalbų mokymąsi namuose? pvz., knygos su diskais, kasetėmis (kas labai populiaru). Ar tai ne laiko gaišimas? O gal verta ir naudinga?
Manau, kad tokiu b9du tikrai verta prisiminti jau daugiau mažiau mokamą kalbą. Atgaminti, kaip sakoma
QUOTE(zalia_varlyte @ 2007 01 19, 16:43) Ką jūs manote apie kalbų mokymąsi namuose? pvz., knygos su diskais, kasetėmis (kas labai populiaru). Ar tai ne laiko gaišimas? O gal verta ir naudinga? Pakabink per kokį skype, msn ir pan. anglakalbį ir tai bus pati geriausia praktika. Ir rašyt, ir kalbėt gali išmokt
mes su vyru mokomės itališku frazių. čia žinoma labai nedidelė dalis, bet yra laaabai linksma ir kartais net pasikeiciame keliais itališkais sakiniais.
spanish
zinau, kad geriausia mokytis namie koki kitakalbi pasikabinus, bet neturiu namie interneto...o interneto kavinej nepliurpsi belekiek
galvoju nusipirkti diska su knyga is knygyno, sake populiaru labai, tai gal ir veiksminga QUOTE(rasuole20 @ 2007 01 31, 20:11) mes su vyru mokomės itališku frazių. čia žinoma labai nedidelė dalis, bet yra laaabai linksma ir kartais net pasikeiciame keliais itališkais sakiniais. spanish tai kad cia ispaniskai, ne italiskai QUOTE(Smurka @ 2007 01 23, 14:11) Pakabink per kokį skype, msn ir pan. anglakalbį ir tai bus pati geriausia praktika. Ir rašyt, ir kalbėt gali išmokt Pritariu, kad tai būtų labai gera praktika, bet kažkaip net nežinočiau kaip per skype kažką pakabint patark Smurka, kaip ten surast ką pakabint, o gal pati gali kažką pasiūlyt
na jei yra tam gabumu mokytis namuose,tai zinoma geriau.
Aš vis noriu išmokti prancūzų kalbą, tačiau, net nežinau nuo ko pradėti... tiksliau, gal žinau tik niekaip neprisiruošiu, kai eini į kursus kažkaip paraščiau...
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 26, 16:24) Aš vis noriu išmokti prancūzų kalbą, tačiau, net nežinau nuo ko pradėti... tiksliau, gal žinau tik niekaip neprisiruošiu, kai eini į kursus kažkaip paraščiau... Pradėti būtinai reikia nuo kursų, privačių pamokų arba turėti gerą draugę kuri jau normaliai moka prancūziškai ir tave pamokytų tarimo. Aš metus mokiausi prancūzų kalbos universitete ir dabar stengiuosi savarankiškai lavinti įgūdžius, bet iki šios kalbos mokėjimo man toli gražu, tai viena sunkiausių mano mokytųsi kalbų ir ypač tarimas. Kad savarankiškai išmokti reikia būti labai gabiam, yra daug internetinių puslapių su klausymusi, bet jei neteisingai tarsi, taves kompiuteris nepataisys.
Veiksminga. Draugė prieš važiuodama į Italiją nusipirko kažkokią knygelę, nepamenu kaip tiksliai vadinasi, bet kažkas panašaus į "Išmok itališkai per 30 dienų". Ten taip pamokom suskirstyta. Tai ji sąžiningai mokėsi ir tikrai truputį pramoko, o išvykusi tą kalbą išvis ištobulino
QUOTE(Honey @ 2007 04 03, 21:21) Veiksminga. Draugė prieš važiuodama į Italiją nusipirko kažkokią knygelę, nepamenu kaip tiksliai vadinasi, bet kažkas panašaus į "Išmok itališkai per 30 dienų". Ten taip pamokom suskirstyta. Tai ji sąžiningai mokėsi ir tikrai truputį pramoko, o išvykusi tą kalbą išvis ištobulino Va, va, vis norėjau paklausti apie tas knygutes, nes mačiau jų yra su keliomis kalbomis. Ar kas nors mokėtės iš jų? Nes labai noriu dar vienos kalbos, o kursai šiuo metu ir perbrangu ir neįmanomi fiziškai. Belieka savarankiškai, namie.
Aš pati dirbu a la dėstytoja, mokau žmones tokios užsienio kalbos nuo nulio....Matau kaip jie dirba, kaip jie stengiasi ar nesistengia, ką išmoksta, kas pavyksta ir kas nepavyksta....Skeptiškai žiūriu į tokias knygeles, kasetes...Jos yra gerai, bet tik kaip pagalbinė priemonė dėstytojui, mokytojui...aš asmeniškai neišmokčiau kalbos normaliai tik iš knygų ir kasečių...
Na, normalių kursų lankyti šiuo metu neturiu galimybės, o protas alksta ir nori naujų kalbų
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 21, 14:20) Pasidomek EF mokyklos siulomu nuotoliniu budu mokymosi. Man teko susidurti - kaina nera dideli - programa superine (jeigu turi interneta, ausines) ir tikrai "uzkabliuoja' Tik anglu kalba, deja, teturi - kaip ir vienintelis minusas
Aš taip ir mokausi dažniausiai, nes pinigų gaila ant kursų
Papildyta: QUOTE(Limcamca @ 2007 04 04, 07:59) Va, va, vis norėjau paklausti apie tas knygutes, nes mačiau jų yra su keliomis kalbomis. Ar kas nors mokėtės iš jų? Nes labai noriu dar vienos kalbos, o kursai šiuo metu ir perbrangu ir neįmanomi fiziškai. Belieka savarankiškai, namie. Mokiausi iš jų, man pačiai jos veiksmingos tačiau tam skiriu daug daugiau laiko nei 30 dienų, nes į kiekvieną pamoką labai gilinuosi
Kursu programa skirta ismokti kalbu ir ne tik namie , skemingai paige gauna pazymejima arba pazymiu vertinta diploma . Kursu medziagos kaina nuo 37 iki 51 menesiui.
ar kas bande? placiau www.icc.lt
man būtų įdomios nuomonės apie juos, nes icc.lt tai tik geros nuomonės, nemanau, kad viskas super, norėtųsi objektyvesnės info
man paciai icc viena is geriausiu priemoniu mokytis savarankiskai kalbos. gaila kad pritingiu ziauriai. siuo metu radau dar keleta knygu taip pat labai geru iseitu pigiau, bet jos tik anglu kalba, nors aiskiai suprantamos ir nemokantiems kalbos.
|