Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalbų mokymasis namuose
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
zalia_varlyte
Ką jūs manote apie kalbų mokymąsi namuose? pvz., knygos su diskais, kasetėmis (kas labai populiaru). Ar tai ne laiko gaišimas? O gal verta ir naudinga?
litavkasam
Manau, kad tokiu b9du tikrai verta prisiminti jau daugiau mažiau mokamą kalbą. Atgaminti, kaip sakoma biggrin.gif Ypač jeigu tuo metu jos nevartoji. visos žinios apmiršta, o namuose galima lnetgi labai šauniai jas atgaivinti. Bet aš tarkom nesugebėčiau pati taip mokytis naujos kalbos... Po to dar kaip išmokčiau - viską reiktų iš naujo doh.gif
Smurka
QUOTE(zalia_varlyte @ 2007 01 19, 16:43)
Ką jūs manote apie kalbų mokymąsi namuose? pvz., knygos su diskais, kasetėmis (kas labai populiaru). Ar tai ne laiko gaišimas? O gal verta ir naudinga?
*

Pakabink per kokį skype, msn ir pan. anglakalbį ir tai bus pati geriausia praktika. Ir rašyt, ir kalbėt gali išmokt biggrin.gif Aš taip net turkiškai pramokau rolleyes.gif
litavkasam
QUOTE(Smurka @ 2007 01 23, 15:11)
Pakabink per kokį skype, msn ir pan. anglakalbį ir tai bus pati geriausia praktika. Ir rašyt, ir kalbėt gali išmokt biggrin.gif Aš taip net turkiškai pramokau rolleyes.gif
*

Nu jo, bent jau žargonas tai oh kaip prasilaužtų biggrin.gif Tik problema kad prie kompo reiktų gyventi... Man jau SM užtenka ax.gif
rasuole20
mes su vyru mokomės itališku frazių. čia žinoma labai nedidelė dalis, bet yra laaabai linksma ir kartais net pasikeiciame keliais itališkais sakiniais. thumbup.gif
spanish
zalia_varlyte
zinau, kad geriausia mokytis namie koki kitakalbi pasikabinus, bet neturiu namie interneto...o interneto kavinej nepliurpsi belekiek biggrin.gif
galvoju nusipirkti diska su knyga is knygyno, sake populiaru labai, tai gal ir veiksminga blush2.gif g.gif smile.gif
Stella0605
QUOTE(rasuole20 @ 2007 01 31, 20:11)
mes su vyru mokomės itališku frazių. čia žinoma labai nedidelė dalis, bet yra laaabai linksma ir kartais net pasikeiciame keliais itališkais sakiniais. thumbup.gif
spanish
*

tai kad cia ispaniskai, ne italiskai blink.gif lotuliukas.gif
vittie
QUOTE(Smurka @ 2007 01 23, 14:11)
*

Pritariu, kad tai būtų labai gera praktika, bet kažkaip net nežinočiau kaip per skype kažką pakabint blush2.gif truputį nepatogu būtų prieš MB, bet gi dėl gero tikslo.. tongue.gif
patark Smurka, kaip ten surast ką pakabint, o gal pati gali kažką pasiūlyt biggrin.gif
laputaite777
na jei yra tam gabumu mokytis namuose,tai zinoma geriau. thumbup.gif
Korsikiete
Aš vis noriu išmokti prancūzų kalbą, tačiau, net nežinau nuo ko pradėti... tiksliau, gal žinau tik niekaip neprisiruošiu, kai eini į kursus kažkaip paraščiau... ax.gif
uosiux
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 26, 16:24)
Aš vis noriu išmokti prancūzų kalbą, tačiau, net nežinau nuo ko pradėti... tiksliau, gal žinau tik niekaip neprisiruošiu, kai eini į kursus kažkaip paraščiau...  ax.gif
*

Pradėti būtinai reikia nuo kursų, privačių pamokų arba turėti gerą draugę kuri jau normaliai moka prancūziškai ir tave pamokytų tarimo. Aš metus mokiausi prancūzų kalbos universitete ir dabar stengiuosi savarankiškai lavinti įgūdžius, bet iki šios kalbos mokėjimo man toli gražu, tai viena sunkiausių mano mokytųsi kalbų ir ypač tarimas. Kad savarankiškai išmokti reikia būti labai gabiam, yra daug internetinių puslapių su klausymusi, bet jei neteisingai tarsi, taves kompiuteris nepataisys. 4u.gif
Honey
Veiksminga. Draugė prieš važiuodama į Italiją nusipirko kažkokią knygelę, nepamenu kaip tiksliai vadinasi, bet kažkas panašaus į "Išmok itališkai per 30 dienų". Ten taip pamokom suskirstyta. Tai ji sąžiningai mokėsi ir tikrai truputį pramoko, o išvykusi tą kalbą išvis ištobulino smile.gif tokiu atveju, manau, verta, bet jei tu tik mokysies ją, o nenaudosi praktiškai visai, tai turbūt nieko gero iš to savarankiško mokymosi nebus smile.gif
Limcamca
QUOTE(Honey @ 2007 04 03, 21:21)
Veiksminga. Draugė prieš važiuodama į Italiją nusipirko kažkokią knygelę, nepamenu kaip tiksliai vadinasi, bet kažkas panašaus į "Išmok itališkai per 30 dienų". Ten taip pamokom suskirstyta. Tai ji sąžiningai mokėsi ir tikrai truputį pramoko, o išvykusi tą kalbą išvis ištobulino smile.gif tokiu atveju, manau, verta, bet jei tu tik mokysies ją, o nenaudosi praktiškai visai, tai turbūt nieko gero iš to savarankiško mokymosi nebus smile.gif
*

Va, va, vis norėjau paklausti apie tas knygutes, nes mačiau jų yra su keliomis kalbomis. Ar kas nors mokėtės iš jų? Nes labai noriu dar vienos kalbos, o kursai šiuo metu ir perbrangu ir neįmanomi fiziškai. Belieka savarankiškai, namie.
Cikadelė
Aš pati dirbu a la dėstytoja, mokau žmones tokios užsienio kalbos nuo nulio....Matau kaip jie dirba, kaip jie stengiasi ar nesistengia, ką išmoksta, kas pavyksta ir kas nepavyksta....Skeptiškai žiūriu į tokias knygeles, kasetes...Jos yra gerai, bet tik kaip pagalbinė priemonė dėstytojui, mokytojui...aš asmeniškai neišmokčiau kalbos normaliai tik iš knygų ir kasečių...
Limcamca
Na, normalių kursų lankyti šiuo metu neturiu galimybės, o protas alksta ir nori naujų kalbų biggrin.gif
crazyev
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 21, 14:20)
Na, normalių kursų lankyti šiuo metu neturiu galimybės, o protas alksta ir nori naujų kalbų  biggrin.gif
*

Pasidomek EF mokyklos siulomu nuotoliniu budu mokymosi.
Man teko susidurti - kaina nera dideli - programa superine (jeigu turi interneta, ausines) ir tikrai "uzkabliuoja' smile.gif

Tik anglu kalba, deja, teturi - kaip ir vienintelis minusas smile.gif
Marsella
Aš taip ir mokausi dažniausiai, nes pinigų gaila ant kursų ax.gif blush2.gif tj mažiau išleidžiu nusipirkdama knygų kalbų mokymuisi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 04, 07:59)
Va, va, vis norėjau paklausti apie tas knygutes, nes mačiau jų yra su keliomis kalbomis. Ar kas nors mokėtės iš jų? Nes labai noriu dar vienos kalbos, o kursai šiuo metu ir perbrangu ir neįmanomi fiziškai. Belieka savarankiškai, namie.
*

Mokiausi iš jų, man pačiai jos veiksmingos tačiau tam skiriu daug daugiau laiko nei 30 dienų, nes į kiekvieną pamoką labai gilinuosi mirksiukas.gif
mamyteerika
Kursu programa skirta ismokti kalbu ir ne tik namie , skemingai paige gauna pazymejima arba pazymiu vertinta diploma . Kursu medziagos kaina nuo 37 iki 51 menesiui.
ar kas bande?

placiau www.icc.lt
Jurgfeli
man būtų įdomios nuomonės apie juos, nes icc.lt tai tik geros nuomonės, nemanau, kad viskas super, norėtųsi objektyvesnės info rolleyes.gif
vanessa
man paciai icc viena is geriausiu priemoniu mokytis savarankiskai kalbos. gaila kad pritingiu ziauriai. siuo metu radau dar keleta knygu taip pat labai geru iseitu pigiau, bet jos tik anglu kalba, nors aiskiai suprantamos ir nemokantiems kalbos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.