O ežiukų ir gandriukų grupės turi po vieną auklėtoją? Nesikeičia jos, kad vieną dieną būna viena, kitą- kita? t.y., kad grupės turi po 2 auklėtojas?
Kaip maistas darželyje?
Dekui už operatyvius atsakymus?
O ežiukų ir gandriukų grupės turi po vieną auklėtoją? Nesikeičia jos, kad vieną dieną būna viena, kitą- kita? t.y., kad grupės turi po 2 auklėtojas? Kaip maistas darželyje?
KAI IŠEISIT Į DARŽELIO GRUPĘ NE TIEK VERKŠLENSIT
deja deja jei cia mum taikei kiskiopupa tai neatspejai
Darzelio gupej viskas tiesiog nuostabu O tu maziau tulzies liek cia Ar tau uz tai alga moka ? Gal esi darzelio ar Zitos asmeniskai viesuju rysiu atstove? QUOTE(karakumas @ 2011 04 12, 10:48) deja deja jei cia mum taikei kiskiopupa tai neatspejai Darzelio gupej viskas tiesiog nuostabu O tu maziau tulzies liek cia Ar tau uz tai alga moka ? Gal esi darzelio ar Zitos asmeniskai viesuju rysiu atstove? Nu ir piktumo pas jus daug Papildyta: QUOTE(Laimė @ 2011 04 11, 20:55) Dekui už operatyvius atsakymus? O ežiukų ir gandriukų grupės turi po vieną auklėtoją? Nesikeičia jos, kad vieną dieną būna viena, kitą- kita? t.y., kad grupės turi po 2 auklėtojas? Kaip maistas darželyje? Kiek as zinau, tai abejose grupese po dvi aukletojas ir dirba jos po puse dienos, iki pietu viena, po pietu kita, nebent kas atsitinka, bet seip tai tikrai dvi. O del maisto, tai mano mergina darzelio jau grupeje, tai ji neisranki ir maistu mes patenkintos, jeigu ko nenori nevalgo, bet dazniausiai valgo ir kai ka dar pakartoja.
išmok taisyklingai rašyti, tada komentuok
tai ko čia varai ant tų ,,Gandriukų" jei tu nelankai tos grupės, negi vėl nori pekla užvirti,
Papildyta: man labai įdomu, kas čia tulžį lieja
Mamytes, kam idomu galutinai issiaiskinau kaip su tom eilem
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 09:09) Mamytes, kam idomu galutinai issiaiskinau kaip su tom eilem Bet juk nezinom, kada kiti vaikiukai yra uzregistruoti, tai kaip pasiskaiciuoti
Ir dar idomu, ar reikia isfiltruoti kuris pasirinkimas, turiu omenyje ar tie, kurie darzeli pasirinke pirmu numeriu turi pirmenybe pries tuos kas pasirinke kaip antra varianta?
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 12:58) Ten yra registracijos sistemoje data ir ji nesutampa su prasymo data. Man aiskino, kad sudarinejant eiles yra naudojama butent prasymo data, kitaip sakant ta data kada vaikas uzrasytas i darzeli. QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 11:58) Pasirinkimas pirmenybes nesuteikia. QUOTE(zieminuke @ 2011 04 13, 12:47) Ten yra registracijos sistemoje data ir ji nesutampa su prasymo data. Man aiskino, kad sudarinejant eiles yra naudojama butent prasymo data, kitaip sakant ta data kada vaikas uzrasytas i darzeli. Bet jeigu kompiuterineje sistemoje yra nurodoma reg.data ir ji nesutampa su prasymo padavimo data, tai is kur zinoti, kad tie prasymai buvo teisingai suvesti, t.y. tokiu eiliskumu, kokiu buvo paduoti prasymai? QUOTE(Laimė @ 2011 04 13, 14:11) Bet jeigu kompiuterineje sistemoje yra nurodoma reg.data ir ji nesutampa su prasymo padavimo data, tai is kur zinoti, kad tie prasymai buvo teisingai suvesti, t.y. tokiu eiliskumu, kokiu buvo paduoti prasymai? Sito manau ir nesuzinosim Laukiu nesulaukiu jau tu sarasu, idomu ar pateksim
Sveikos,
vyras mano buvo nuejas pasidometi, tai jau atrinkta apie 40 vaikuciu i viena papke su kureis darzelis ruosesi draugauti, o kitoje laukentys. Aisku mes prie laukianciu 5, bet vis dar tikimes gal pateksim. Sake sarasus direktore savivaldybei pateiks geguzes 20, sake 26 uzeiti pasiteirauti, ar yra galimybe patekti. QUOTE(Laimė @ 2011 04 13, 14:11) Pasirinkimas pirmenybes nesuteikia. Bet jeigu kompiuterineje sistemoje yra nurodoma reg.data ir ji nesutampa su prasymo padavimo data, tai is kur zinoti, kad tie prasymai buvo teisingai suvesti, t.y. tokiu eiliskumu, kokiu buvo paduoti prasymai? Tai jau tikriausiai, kad sito ir nesuzinosim. O nesutampa tai tikrai, nes mes beveik metais anksciau prasyma rasem, negu nurodyta sistemoje. Papildyta: QUOTE(emalita @ 2011 04 13, 14:35) Sveikos, vyras mano buvo nuejas pasidometi, tai jau atrinkta apie 40 vaikuciu i viena papke su kureis darzelis ruosesi draugauti, o kitoje laukentys. Aisku mes prie laukianciu 5, bet vis dar tikimes gal pateksim. Sake sarasus direktore savivaldybei pateiks geguzes 20, sake 26 uzeiti pasiteirauti, ar yra galimybe patekti. O jei ne paslaptis kada rasetes, jei dar prie laukianciu esat? Man jau irgi savotiskas stresas del darzelio, nes jau dirbti pradejau
Mes tai 2009 rudeni rasemes tai sake ant ribos patenkam bet dar neaisku, maniskei buvo pora menesiu kaip uzrasiau.
QUOTE(zieminuke @ 2011 04 13, 15:05) O jei ne paslaptis kada rasetes, jei dar prie laukianciu esat? Man jau irgi savotiskas stresas del darzelio, nes jau dirbti pradejau mes gruodi rasemes man rodos. Tai jei jus rudeni tai yra daug sansu patekti. QUOTE(emalita @ 2011 04 13, 22:24) Mes ne rudeni, o 2009 geguzes men. rasemes, bet jei skaiciuoju pagal sistemoje esancius duomenis tai gaunasi, kad nepatenkam. Na aisku, nezinau kiek tu vaikiuku planuoja priimti. Pernai tai lyg 30 lopselinuku buvo. Bet turbut skaiciavimas pagal sistemos duomenis nera tikslus.
aš irgi buvau nunešusi prašymą ir tikrinausi sistemoje, po 5 dienų nepamačiusi savo vaiko vardo paskambinau, tai pasirodo ji šalia pasidėjo ta prašymą ir jį UŽMIRŠO
aš manau ta sistema tikrai nėra švari.. QUOTE(Aivariene @ 2011 04 15, 14:38) aš irgi buvau nunešusi prašymą ir tikrinausi sistemoje, po 5 dienų nepamačiusi savo vaiko vardo paskambinau, tai pasirodo ji šalia pasidėjo ta prašymą ir jį UŽMIRŠO aš manau ta sistema tikrai nėra švari.. į sistemą privalo įvesti per tam tikrą laiką, reiktų taisyklėse pasitikrinti, galite dėl to skųstis, prašymo data juk yra, registracijos taip pat turėjo būti, jei neregistravo į popierių, tai turėjo įvesti į sistemą prie Jūsų akių, pažiūrėkite taisykles ir ieškokit teisybės, jei pažeisti Jūsų interesai. QUOTE(emalita @ 2011 04 13, 15:35) Sveikos, vyras mano buvo nuejas pasidometi, tai jau atrinkta apie 40 vaikuciu i viena papke su kureis darzelis ruosesi draugauti, o kitoje laukentys. Aisku mes prie laukianciu 5, bet vis dar tikimes gal pateksim. Sake sarasus direktore savivaldybei pateiks geguzes 20, sake 26 uzeiti pasiteirauti, ar yra galimybe patekti. o kelinti jus pagal eile?
Žvangutį rašiau antru numeriu kad patekt, pirmasis daržas šalia mano darbo...Tai Žvangutyje eilėj maniškė yra 40... gimimo dukrytė 2009 07... Direktroė pasakė , kad net nesvajotumėm patekt be 2012 metų, ir pasiūlė kreiptis į Petrašiūnų arba Šančių daržus... buvo biski šoke...matai jei mašina turit tai galit nuvežt, bet man gyvenančiai visai kitam miesto gale tįst vaiką į dar kitą galą, ir lėkt paskum atgal į darbą...tai absurdas...
Labai tikiuosi kad dukrytė pateks į šalia darbo esantį darželį... Nes Žvangučio direktorė bais jau neigiamai nuteikė..
Man kituose darzeliuose lygiai ta pati sake, nors jie buvo arciau namu, o cia tikrai nieko panasaus nesake. Matyt blogos nuotaikos buvo, kaip kalbejo su jumis
Ausciau nosi, viskas bus gerai QUOTE(Spugnė @ 2011 05 04, 13:48) Žvangutį rašiau antru numeriu kad patekt, pirmasis daržas šalia mano darbo...Tai Žvangutyje eilėj maniškė yra 40... gimimo dukrytė 2009 07... Direktroė pasakė , kad net nesvajotumėm patekt be 2012 metų, ir pasiūlė kreiptis į Petrašiūnų arba Šančių daržus... buvo biski šoke...matai jei mašina turit tai galit nuvežt, bet man gyvenančiai visai kitam miesto gale tįst vaiką į dar kitą galą, ir lėkt paskum atgal į darbą...tai absurdas... Labai tikiuosi kad dukrytė pateks į šalia darbo esantį darželį... Nes Žvangučio direktorė bais jau neigiamai nuteikė.. su manim kalbėjo labai panašiai QUOTE(emalita @ 2011 05 05, 16:43) Su mumis irgi, bet mano drauge kitam darzeli dirba tai sake buna vaiku kurie neadaptuojasi darzelyje, arba tevai persigalvoja tai rugsejo menesi atsiranda laisvu vietu, taigi mamos auksceu nosis, nepraraskim vilties Bent mane tas nelabai guodžia, nes man rugsėjį į darbą. Ir jeigu žinosiu, kad nepapuolėm, tai tokiu metu auklę būsiu pasilikusi ir nelabai norėsis jau ką keisti. O, kad atkrenta vaikų, tai man sakė ir šio darželio sekretorė. Arba adaptacija nepavyksta, arba sirgti ir sirgti pradeda- ir tėvai persigalvoja.
Gal jau kuri teiravotes lopselinuku sarasu? Gal jau sudaryti....
Tai taip iseina, kad nepatekom, nes jokio skambucio nesulaukem
mes irgi nesulaukem jokio skambucio. Bet dar ryt vyras eis pasiklausti, kaip ten kas ...
Mes pasirodo patekom
Bijojau, kad nepateksim...
Dar nesijaudinkit, gal tik zadejo skambinti, bet neskambino. As kadangi pati skambinausi tai gal taip ir gavosi, kad pasake. Bet manau sia savaite jau tikrai turetumet sulaukti ziniu, nes sake 06.01 susirinkimas.
Papildyta: QUOTE(Laimė @ 2011 05 25, 08:02) Na va QUOTE(zieminuke @ 2011 05 25, 07:07) Na va Pati pasiskambinau... Maniškiai analogiškai irgi nesirgo namuose. Na visi sako, kad pirmi metai darželyje būna košmariški ir nesvarbu ar vaikas eina nuo 2 ar nuo 3 metų. Tik gal vyresniems biškelį lengviau sirgti Na, bet jeigu stipriai sirgsime- samdysime auklę. Nieko čia kitaip nebus.
Pasiskambinau ir as, susinervinau
Neamone kazkokia, maniske 2009 liepos ir as tikiuosi patekt
Kai buvau kazkada ankciau nueju sake ant ribos, bet patenkam. Siandien eisiu dicke pasiimt ir paiklausiu ir as
Dar nereikia nervuotis, gal dar kai periskambins visiems isaiskes, kad kas nors i kita darzeli pateko ir gal neis, tai jei ant ribos tai tikiu kad jus pateksit
Gal mamytes, kuriu vaikucius prieme, galetu parasyt kelinti eileje buvot?
|