Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d " Žvangutis ".
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Laimė
Dekui už operatyvius atsakymus?
O ežiukų ir gandriukų grupės turi po vieną auklėtoją? Nesikeičia jos, kad vieną dieną būna viena, kitą- kita? t.y., kad grupės turi po 2 auklėtojas?

Kaip maistas darželyje? g.gif
kiskiolupa
KAI IŠEISIT Į DARŽELIO GRUPĘ NE TIEK VERKŠLENSIT 4u.gif
karakumas
deja deja jei cia mum taikei kiskiopupa tai neatspejai mirksiukas.gif
Darzelio gupej viskas tiesiog nuostabu 4u.gif
O tu maziau tulzies liek cia 4u.gif
Ar tau uz tai alga moka ?
Gal esi darzelio ar Zitos asmeniskai viesuju rysiu atstove? lotuliukas.gif
Kriskoz
QUOTE(karakumas @ 2011 04 12, 10:48)
deja deja jei cia mum taikei kiskiopupa tai neatspejai  mirksiukas.gif
Darzelio gupej viskas tiesiog nuostabu  4u.gif
O tu maziau tulzies liek cia  4u.gif
Ar tau uz tai alga moka ?
Gal esi darzelio ar Zitos asmeniskai viesuju rysiu atstove?  lotuliukas.gif
*

Nu ir piktumo pas jus daug g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2011 04 11, 20:55)
Dekui už operatyvius atsakymus?
O ežiukų ir gandriukų grupės turi po vieną auklėtoją? Nesikeičia jos, kad vieną dieną būna viena, kitą- kita? t.y., kad grupės turi po 2 auklėtojas?

Kaip maistas darželyje? g.gif
*

Kiek as zinau, tai abejose grupese po dvi aukletojas ir dirba jos po puse dienos, iki pietu viena, po pietu kita, nebent kas atsitinka, bet seip tai tikrai dvi.
O del maisto, tai mano mergina darzelio jau grupeje, tai ji neisranki ir maistu mes patenkintos, jeigu ko nenori nevalgo, bet dazniausiai valgo ir kai ka dar pakartoja.
kiskiolupa
išmok taisyklingai rašyti, tada komentuok 4u.gif jo man Zita algą moka, thumbup.gif ir dar kokia, tau tik pasvajot g.gif
kiskiolupa
tai ko čia varai ant tų ,,Gandriukų" jei tu nelankai tos grupės, negi vėl nori pekla užvirti, mirksiukas.gif pasilaikyk savo nuomonę sau, blush2.gif o kam kas neaišku, ateis ir išsiaiškins ir be tavęs bigsmile.gif nereikia čia būti svieto lygintoju 4u.gif
Papildyta:
man labai įdomu, kas čia tulžį lieja wub.gif
Kriskoz
Mamytes, kam idomu galutinai issiaiskinau kaip su tom eilem blink.gif Reika sarasia issifiltruot mokslo metus, ir pasirinkt darzelio ar lopselio grupes, tada ismeta sarasa, ir reikia jau paciai pasiskaiciuot kelintoj eilutej esate, tokia jusu ir eile. O su prioritetiniais yra taip, kad jei ta pacia diena kaip jus yra uzsiregistraves prioritetinis, tai tada jis priimamas pirmiau nei jus, bet ne visi prioritetiniai eina pries jus thumbup.gif . Kai kuriuose darzeliuose gali ir 2 dienas po jusu but uzsiregistraves prioritetinis, bet ne daugiau. Atsiprasau jei ka anksciau supainiojau 4u.gif Junkites ir skaiciuokites 4u.gif
zieminuke
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 09:09)
Mamytes, kam idomu galutinai issiaiskinau kaip su tom eilem blink.gif  Reika sarasia issifiltruot mokslo metus, ir pasirinkt darzelio ar lopselio grupes, tada ismeta sarasa, ir reikia jau paciai pasiskaiciuot kelintoj eilutej esate, tokia jusu ir eile. O su prioritetiniais yra taip, kad jei ta pacia diena kaip jus yra uzsiregistraves prioritetinis, tai tada jis priimamas pirmiau nei jus, bet ne visi prioritetiniai eina pries jus thumbup.gif . Kai kuriuose darzeliuose gali ir 2 dienas po jusu but uzsiregistraves prioritetinis, bet ne daugiau. Atsiprasau jei ka anksciau supainiojau 4u.gif Junkites ir skaiciuokites 4u.gif
*

Bet juk nezinom, kada kiti vaikiukai yra uzregistruoti, tai kaip pasiskaiciuoti g.gif
zieminuke
Ir dar idomu, ar reikia isfiltruoti kuris pasirinkimas, turiu omenyje ar tie, kurie darzeli pasirinke pirmu numeriu turi pirmenybe pries tuos kas pasirinke kaip antra varianta?
Kriskoz
QUOTE(zieminuke @ 2011 04 13, 08:07)
Ir dar idomu, ar reikia isfiltruoti kuris pasirinkimas, turiu omenyje ar tie, kurie darzeli pasirinke pirmu numeriu turi pirmenybe pries tuos kas pasirinke kaip antra varianta?
*

Man atrodo pasirinkimas nesuteikia pirmenybes, o registracijos data yra nurodyta ten
zieminuke
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 12:58)
Man atrodo pasirinkimas nesuteikia pirmenybes, o registracijos data yra nurodyta ten
*

Ten yra registracijos sistemoje data ir ji nesutampa su prasymo data. Man aiskino, kad sudarinejant eiles yra naudojama butent prasymo data, kitaip sakant ta data kada vaikas uzrasytas i darzeli.
Laimė
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 11:58)
*

Pasirinkimas pirmenybes nesuteikia.

QUOTE(zieminuke @ 2011 04 13, 12:47)
Ten yra registracijos sistemoje data ir ji nesutampa su prasymo data. Man aiskino, kad sudarinejant eiles yra naudojama butent prasymo data, kitaip sakant ta data kada vaikas uzrasytas i darzeli.
*

Bet jeigu kompiuterineje sistemoje yra nurodoma reg.data ir ji nesutampa su prasymo padavimo data, tai is kur zinoti, kad tie prasymai buvo teisingai suvesti, t.y. tokiu eiliskumu, kokiu buvo paduoti prasymai? g.gif
sipsenele
QUOTE(Laimė @ 2011 04 13, 14:11)
Bet jeigu kompiuterineje sistemoje yra nurodoma reg.data ir ji nesutampa su prasymo padavimo data, tai is kur zinoti, kad tie prasymai buvo teisingai suvesti, t.y. tokiu eiliskumu, kokiu buvo paduoti prasymai? g.gif
*

Sito manau ir nesuzinosim smile.gif

Laukiu nesulaukiu jau tu sarasu, idomu ar pateksim g.gif
emalita
Sveikos,

vyras mano buvo nuejas pasidometi, tai jau atrinkta apie 40 vaikuciu i viena papke su kureis darzelis ruosesi draugauti, o kitoje laukentys. Aisku mes prie laukianciu 5, bet vis dar tikimes gal pateksim. Sake sarasus direktore savivaldybei pateiks geguzes 20, sake 26 uzeiti pasiteirauti, ar yra galimybe patekti.
zieminuke
QUOTE(Laimė @ 2011 04 13, 14:11)
Pasirinkimas pirmenybes nesuteikia.
*

Tai jau tikriausiai, kad sito ir nesuzinosim. O nesutampa tai tikrai, nes mes beveik metais anksciau prasyma rasem, negu nurodyta sistemoje.
Papildyta:
QUOTE(emalita @ 2011 04 13, 14:35)
Sveikos,

vyras mano buvo nuejas pasidometi, tai jau atrinkta apie 40 vaikuciu i viena papke su kureis darzelis ruosesi draugauti, o kitoje laukentys. Aisku mes prie laukianciu 5, bet vis dar tikimes gal pateksim. Sake sarasus direktore savivaldybei pateiks geguzes 20, sake 26 uzeiti pasiteirauti, ar yra galimybe patekti.
*

O jei ne paslaptis kada rasetes, jei dar prie laukianciu esat? Man jau irgi savotiskas stresas del darzelio, nes jau dirbti pradejau doh.gif Kol kas verciames, bet kur reikes deti jei nuo rugsejo nepateksim.
Kriskoz
Mes tai 2009 rudeni rasemes tai sake ant ribos patenkam bet dar neaisku, maniskei buvo pora menesiu kaip uzrasiau.
zieminuke
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 16:02)
Mes tai 2009 rudeni rasemes tai sake ant ribos patenkam bet dar neaisku, maniskei buvo pora menesiu kaip uzrasiau.
*

Maniskei irgi tiek pat buvo kai rasem. Na laukiam sarasiuku ir tikekimes, kad pateksim mirksiukas.gif
sipsenele
QUOTE(Kriskoz @ 2011 04 13, 16:02)
*

Mes irgi rasemes 2009 lapkriti g.gif
emalita
QUOTE(zieminuke @ 2011 04 13, 15:05)

O jei ne paslaptis kada rasetes, jei dar prie laukianciu esat? Man jau irgi savotiskas stresas del darzelio, nes jau dirbti pradejau doh.gif Kol kas verciames, bet kur reikes deti jei nuo rugsejo nepateksim.
*

mes gruodi rasemes man rodos. Tai jei jus rudeni tai yra daug sansu patekti.
zieminuke
QUOTE(emalita @ 2011 04 13, 22:24)
mes gruodi rasemes man rodos. Tai jei jus rudeni tai yra daug sansu patekti.
*

Mes ne rudeni, o 2009 geguzes men. rasemes, bet jei skaiciuoju pagal sistemoje esancius duomenis tai gaunasi, kad nepatenkam. Na aisku, nezinau kiek tu vaikiuku planuoja priimti. Pernai tai lyg 30 lopselinuku buvo. Bet turbut skaiciavimas pagal sistemos duomenis nera tikslus.
Aivariene
aš irgi buvau nunešusi prašymą ir tikrinausi sistemoje, po 5 dienų nepamačiusi savo vaiko vardo paskambinau, tai pasirodo ji šalia pasidėjo ta prašymą ir jį UŽMIRŠO doh.gif doh.gif doh.gif tai po to įvedė, bet per tą savaitę prieš mus dar užsiregistravo keli vaikai....
aš manau ta sistema tikrai nėra švari..

ausrutis
QUOTE(Aivariene @ 2011 04 15, 14:38)
aš irgi buvau nunešusi prašymą ir tikrinausi sistemoje, po 5 dienų nepamačiusi savo vaiko vardo paskambinau, tai pasirodo ji šalia pasidėjo ta prašymą ir jį UŽMIRŠO  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai po to įvedė, bet per tą savaitę prieš mus dar užsiregistravo keli vaikai....
aš manau ta sistema tikrai nėra švari..
*

į sistemą privalo įvesti per tam tikrą laiką, reiktų taisyklėse pasitikrinti, galite dėl to skųstis, prašymo data juk yra, registracijos taip pat turėjo būti, jei neregistravo į popierių, tai turėjo įvesti į sistemą prie Jūsų akių, pažiūrėkite taisykles ir ieškokit teisybės, jei pažeisti Jūsų interesai.
schokolade
QUOTE(emalita @ 2011 04 13, 15:35)
Sveikos,

*

o kelinti jus pagal eile? ax.gif
emalita
QUOTE(schokolade @ 2011 05 04, 12:27)
o kelinti jus pagal eile?  ax.gif
*

Pagal interneta 34, bet tai dar dasideda vaikai su pirmenybe ir is praitu metu nepateke.
schokolade
QUOTE(emalita @ 2011 05 04, 14:25)
Pagal interneta 34, bet tai dar dasideda vaikai su pirmenybe ir is praitu metu nepateke.
*

nu viskas aisku. mums be sansu patekti siais metais verysad.gif
Spugnė
Žvangutį rašiau antru numeriu kad patekt, pirmasis daržas šalia mano darbo...Tai Žvangutyje eilėj maniškė yra 40... gimimo dukrytė 2009 07... Direktroė pasakė , kad net nesvajotumėm patekt be 2012 metų, ir pasiūlė kreiptis į Petrašiūnų arba Šančių daržus... buvo biski šoke...matai jei mašina turit tai galit nuvežt, bet man gyvenančiai visai kitam miesto gale tįst vaiką į dar kitą galą, ir lėkt paskum atgal į darbą...tai absurdas...
Labai tikiuosi kad dukrytė pateks į šalia darbo esantį darželį... Nes Žvangučio direktorė bais jau neigiamai nuteikė.. sad.gif schmoll.gif
Kriskoz
Man kituose darzeliuose lygiai ta pati sake, nors jie buvo arciau namu, o cia tikrai nieko panasaus nesake. Matyt blogos nuotaikos buvo, kaip kalbejo su jumis mirksiukas.gif
Ausciau nosi, viskas bus gerai 4u.gif
Laimė
QUOTE(Spugnė @ 2011 05 04, 13:48)
Žvangutį rašiau antru numeriu kad patekt, pirmasis daržas šalia mano darbo...Tai Žvangutyje eilėj maniškė yra 40... gimimo dukrytė 2009 07... Direktroė pasakė , kad net nesvajotumėm patekt be 2012 metų, ir pasiūlė kreiptis į Petrašiūnų arba Šančių daržus... buvo biski šoke...matai jei mašina turit tai galit nuvežt, bet man gyvenančiai visai kitam miesto gale tįst vaiką į dar kitą galą, ir lėkt paskum atgal į darbą...tai absurdas...
Labai tikiuosi kad dukrytė pateks į šalia darbo esantį darželį... Nes Žvangučio direktorė bais jau neigiamai nuteikė.. sad.gif  schmoll.gif
*

su manim kalbėjo labai panašiai unsure.gif
emalita
QUOTE(Laimė @ 2011 05 05, 13:04)
su manim kalbėjo labai panašiai unsure.gif
*

Su mumis irgi, bet mano drauge kitam darzeli dirba tai sake buna vaiku kurie neadaptuojasi darzelyje, arba tevai persigalvoja tai rugsejo menesi atsiranda laisvu vietu, taigi mamos auksceu nosis, nepraraskim vilties 4u.gif
Laimė
QUOTE(emalita @ 2011 05 05, 16:43)
Su mumis irgi, bet mano drauge kitam darzeli dirba tai sake buna vaiku kurie neadaptuojasi darzelyje, arba tevai persigalvoja tai rugsejo menesi atsiranda laisvu vietu, taigi mamos auksceu nosis, nepraraskim vilties  4u.gif
*

Bent mane tas nelabai guodžia, nes man rugsėjį į darbą. Ir jeigu žinosiu, kad nepapuolėm, tai tokiu metu auklę būsiu pasilikusi ir nelabai norėsis jau ką keisti. unsure.gif

O, kad atkrenta vaikų, tai man sakė ir šio darželio sekretorė. Arba adaptacija nepavyksta, arba sirgti ir sirgti pradeda- ir tėvai persigalvoja.
Laimė
Gal jau kuri teiravotes lopselinuku sarasu? Gal jau sudaryti.... g.gif ?
zieminuke
QUOTE(Laimė @ 2011 05 24, 14:13)
Gal jau kuri teiravotes lopselinuku sarasu? Gal jau sudaryti.... g.gif ?
*

Mums berods praejusia savaite pranesne, kad patekom ir kviete i susirinkima 06.01 4u.gif
Laimė
QUOTE(zieminuke @ 2011 05 24, 13:50)
Mums berods praejusia savaite pranesne, kad patekom ir kviete i susirinkima 06.01 4u.gif
*

gal pasake i kuria grupe irgi jau? g.gif
zieminuke
QUOTE(Laimė @ 2011 05 24, 15:03)
gal pasake i kuria grupe irgi jau? g.gif
*

Ne, sito nesake, o as ir nepaklausiau kazkaip.
emalita
QUOTE(zieminuke @ 2011 05 24, 14:50)
*

O kaip pakviete? Paskambino ar laiska gavot? g.gif
zieminuke
QUOTE(emalita @ 2011 05 24, 19:12)
O kaip pakviete? Paskambino ar laiska gavot?  g.gif
*

As pati skambinausi kitu klausimu tai tuo paciu pasake. Sako kaip tik siandien ruosiausi skambinti patekusiems.
sipsenele
Tai taip iseina, kad nepatekom, nes jokio skambucio nesulaukem g.gif
emalita
mes irgi nesulaukem jokio skambucio. Bet dar ryt vyras eis pasiklausti, kaip ten kas ...
Laimė
Mes pasirodo patekom thumbup.gif
Bijojau, kad nepateksim... smile.gif dabar bijosiu kaip priprasime ir sirgsime biggrin.gif
zieminuke
Dar nesijaudinkit, gal tik zadejo skambinti, bet neskambino. As kadangi pati skambinausi tai gal taip ir gavosi, kad pasake. Bet manau sia savaite jau tikrai turetumet sulaukti ziniu, nes sake 06.01 susirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2011 05 25, 08:02)
Mes pasirodo patekom thumbup.gif
Bijojau, kad nepateksim... smile.gif  dabar bijosiu kaip priprasime ir sirgsime biggrin.gif
*

Na va thumbup.gif Paskambino ar irgi pati skambinot? O kas del ligu tai turbut neisvengiamas dalykas,deja. Maniske nuo geguzes pradzios lanko kita darziuka, tai dvi savaites paejom ir gavom "kriksta", jau antra savaite is ligu kapstosi, o namuose galima sakyti visiskai nesirgdavo ir net neuzsikresdavo jei kas seimoje sirgdavo. Na bet tikiuosi bent kad ne daznas reiskinys bus tos ligos.
Laimė
QUOTE(zieminuke @ 2011 05 25, 07:07)
Na va thumbup.gif Paskambino ar irgi pati skambinot? O kas del ligu tai turbut neisvengiamas dalykas,deja. Maniske nuo geguzes pradzios lanko kita darziuka, tai dvi savaites paejom ir gavom "kriksta", jau antra savaite is ligu kapstosi, o namuose galima sakyti visiskai nesirgdavo ir net neuzsikresdavo jei kas seimoje sirgdavo. Na bet tikiuosi bent kad ne daznas reiskinys bus tos ligos.
*

Pati pasiskambinau... Maniškiai analogiškai irgi nesirgo namuose. Na visi sako, kad pirmi metai darželyje būna košmariški ir nesvarbu ar vaikas eina nuo 2 ar nuo 3 metų. Tik gal vyresniems biškelį lengviau sirgti unsure.gif Nes tik nuo 4-rių metų vaiko imunitetas jau maždaug kaip suaugusiojo.
Na, bet jeigu stipriai sirgsime- samdysime auklę. Nieko čia kitaip nebus. mirksiukas.gif
sipsenele
Pasiskambinau ir as, susinervinau doh.gif mes ant klaustuko, nes atsieit dar per maza, pagrinde 2008 metu prieme doh.gif tai kam tos eiles nesuprantu g.gif
Kriskoz
Neamone kazkokia, maniske 2009 liepos ir as tikiuosi patekt
Kai buvau kazkada ankciau nueju sake ant ribos, bet patenkam. Siandien eisiu dicke pasiimt ir paiklausiu ir as
sipsenele
QUOTE(Kriskoz @ 2011 05 25, 11:10)
Neamone kazkokia, maniske 2009 liepos ir as tikiuosi patekt
Kai buvau kazkada ankciau nueju sake ant ribos, bet patenkam. Siandien eisiu dicke pasiimt ir paiklausiu ir as
*

Tai jauciu, kad reikia eiti i vieta "pasisneket" g.gif
Kriskoz
Dar nereikia nervuotis, gal dar kai periskambins visiems isaiskes, kad kas nors i kita darzeli pateko ir gal neis, tai jei ant ribos tai tikiu kad jus pateksit
sipsenele
Gal mamytes, kuriu vaikucius prieme, galetu parasyt kelinti eileje buvot? g.gif
Laimė
QUOTE(sipsenele @ 2011 05 25, 13:14)
Gal mamytes, kuriu vaikucius prieme, galetu parasyt kelinti eileje buvot?  g.gif
*

as nzn., nes kaip ten tas eiles skaiciuoti iki siol nesugaudau, na jau ir nebandysiu susigaudyti biggrin.gif
sipsenele
QUOTE(Laimė @ 2011 05 25, 14:40)
as nzn., nes kaip ten tas eiles skaiciuoti iki siol nesugaudau, na jau ir nebandysiu susigaudyti biggrin.gif
*

na man tiesiog idomus tas skaiciukas internetinej sistemoj ir tiek biggrin.gif
Laimė
QUOTE(sipsenele @ 2011 05 25, 13:46)
na man tiesiog idomus tas skaiciukas internetinej sistemoj ir tiek biggrin.gif
*

a kur jo ieškoti sakau, kad nežinau biggrin.gif
sipsenele
QUOTE(Laimė @ 2011 05 25, 15:00)
a kur jo ieškoti sakau, kad nežinau biggrin.gif
*

aaa biggrin.gif o vaikuciu ID zinot?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.