Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d " Žvangutis ".
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
meduliukas
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 11:56)
(meduliuko minties vingis...)Ir dar mielos mamos, paziurekit su kokiais produktu pilnais kapsais pro uzpakalines darzelio duris iseinama.....

Matyt Tavo akys veikia, kaip rentgeno aparatas, jei tu kiaurai maišus moki žiūrėti  smile.gif
*

Nujaučiu, kad kažką supykdžiau blush2.gif blush2.gif Arba Jus dirbate tam darželyje g.gif
O dabar dėl darbo,aš tikrai nesiginčiju, nes nežinau, kodėl ta ar kita auklėtoja buvo kviečiama "ant kilimėlio", bet amžius ne rodiklis daryt nuolaidas darbe.Aš jokiu būdu nesu nusistačius prieš vyresnius žmones, bet darba reikia atlikti vienodai gerai, nesvarbu, ar tu senas ar jaunas.Ypač dirbant su vaikais.Ir tikrai nemanau, kad auklėtoja buvo barama dėl amžiaus, na bet čia ir ne tam tema skirta 4u.gif
Nematau nieko blogo, jeigu diskutuojame apie darželį.
Bet kaip paaiškinti tokį dalyką, kad buvo idetas internete skelbimas, jog šis darželis kviečia vaikučius, yra vietų, o kai nuejo mama užrašyt vaiko, pasakė jog vietų nėra, reikia laukti g.gif Aišku, gal tas skelbimas atsirado be vadovybės žinios, aš smulkmenų nežinau, bet vistiek keista g.gif Nors nesvarbu, tai gana senai buvo.
Aš labai norėčiau pakeist nuomonę apie šį darželį, nes jis man patogiausias, arčiausiai namų, bet kažkaip sunkiai sekasi. Gal man kokia paranoja šiam darželiui blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jau-Mamyte
QUOTE(meduliukas @ 2005 08 12, 13:51)
Bet kaip paaiškinti tokį dalyką, kad buvo idetas internete skelbimas, jog šis darželis kviečia vaikučius, yra vietų, o kai nuejo mama užrašyt vaiko, pasakė jog vietų nėra, reikia laukti g.gif Aišku, gal tas skelbimas atsirado be vadovybės žinios, aš smulkmenų nežinau, bet vistiek keista g.gif Nors nesvarbu, tai gana senai buvo.
*

g.gif Na, prieš keletą mėnesių aš ir mano draugė nuėjome užrašyti savo dukryčių į šį darželį ir JOKIŲ schmoll.gif kliūčių tą padaryti mes nepatyrėme: nei eilių, nei kyšių, nei kitų panašių dalykų schmoll.gif Buvom labai maloniai priimtos, užrašytos ir pakviestos gegužės mėn. dalyvauti darželio darbuotojų-tėvelių susirinkime aptariant būsimas vaikučių grupes ir visus su lankymu susijusius klausimus. Taigi, Meduliuk, relax mirksiukas.gif 4u.gif
meduliukas
Nu likau nesupratus blink.gif blink.gif Praeita menesi mano pazystama ejo - sake reiks laukt g.gif Nesupratau.... g.gif Arba ji ne taip suprato g.gif ...

O siaip as visiskai RELAX biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mes i Sarkele uzsirasem nuo 4metu, taip kad dar du metai laisvo gyvenimo vaikui mirksiukas.gif - nors ten eiles - metai i prieki mazdaug doh.gif Cia taip pernai buvo, kai rasemes, dabar nezinau.
light blue
[quote=meduliukas,2005 08 12, 14:51]
Nujaučiu, kad kažką supykdžiau blush2.gif blush2.gif Arba Jus dirbate tam darželyje g.gif

Nesupykdei manęs smile.gif Ir aš ten nedirbu smile.gif Bet mano mama vadovauja daržiukui, tik ne Kaune, tai situacijas tokias gerai žinau. Turiu galvoj maišus su kuriais išeina personalas po darbo.
Žinok, nelabai ten yra ką nešti, nebent šuniukui kokių atliekų....Arba mašinyčių be ratų smile.gif

O dėl priėmimų į darželį...Yra rajonų, kuriuose priėmimas į darželį vyksta per savivaldybę. Eini į savivaldybę ir parašai prašymą. Priima į tą daržiuką, kuris priklauso pagal gyvenamą vietą...
Vokelių direktorei nereikia, bet savo sąlygų nepastatysi, nebent giminiuojiesi su kažkuo iš savivaldybės ax.gif
Jau-Mamyte
Hmm, tėvai turi turėti teisę išsakyti savo nuomonę apie darželį vedėjai ir iškelti tam tikras problemas, kurios juos neramina. Beabejo, tai ne sąlygų kėlimas, o kompromiso pieškos. Ir tos visos giminystės/pažįstami/tetos ir dėdės, sėdintys kažkur kažkokioje "aukštesnėje" vietoje... na, negaliu pakęst tokių nusižeminusių, drebančių prieš tuos "aukštesnius"... tongue.gif
Tafi
QUOTE(meduliukas @ 2005 07 24, 16:04)

Ir dar mielos mamos, paziurekit su kokiais produktu pilnais kapsais pro uzpakalines darzelio duris iseinama.....Tik kazin ar jie pirkti...Negaliu susilaikyt, ot siaubas doh.gif  doh.gif  doh.gif Papiktinsiu visas mamas, kuriu vaikai cia eina, bet as jau tokia priekabi esu, kai tai mano vaika gali kada nors liesti doh.gif  doh.gif  doh.gif Nieko sau negaliu padaryt, nepykit... smile.gif

Ta galiu tik patvirtinti, mano anytos "podruzke" dirba darzelyje, tai patikekit, pas mane namie visada yra grudetos varskes, jogurtu, svieto ir kitu pieno produktu tongue.gif
Nekalbu apie si darzeli, bet , kad kas tik gali nesa, tai jau tikrai.
Jau-Mamyte
QUOTE(Staarm @ 2005 09 17, 17:10)
Ta galiu tik patvirtinti, mano anytos "podruzke" dirba darzelyje, tai patikekit, pas mane namie visada yra grudetos varskes, jogurtu, svieto ir kitu pieno produktu tongue.gif
Nekalbu apie si darzeli, bet , kad kas tik gali nesa, tai jau tikrai.
*

Neįžvelgiu kuo čia taip džiaugtis g.gif
Tafi
QUOTE(Jau-Mamyte @ 2005 09 20, 16:19)
Neįžvelgiu kuo čia taip džiaugtis  g.gif
*

Na as ir nesidziaugiu, tiesiog liezuvi parodziau, kad vis tik yra tokie dalykai. Pries kokius 6 metus as praktika siame darzelyje atlikau, tad bent jau savo vaiko cia nevesciau, zinant, kad tikrai yra silainiuose puikiu darzeliu. Bet visgi kiekvienas renkasi ten kur jam atrodo tinkamiausia ir geriausia aplinka jo vaikui. bye1.gif bye1.gif bye1.gif
Jau-Mamyte
Hm g.gif pireš šešis metus... o vedėja ta pati buvo? Ir kas gi tokio, jei neužuolankom šnekėtumėm, ten buvo? ax.gif Informacija visada yra gerai drinks_cheers.gif
Tafi
QUOTE(Jau-Mamyte @ 2005 09 20, 17:21)
Hm  g.gif  pireš šešis metus... o vedėja ta pati buvo? Ir kas gi tokio, jei neužuolankom šnekėtumėm, ten buvo?  ax.gif  Informacija visada yra gerai  drinks_cheers.gif
*

Na siai dienai kas vedeja pasakyti negaliu, tada buvo gan maloni moterele, nesikisanti i darzelio vidaus reikalus. Nepatiko, kad aukletojos lauke ne velnio nekreipia demesio i vaikus, per teritorija gali eiti kas tik nori, kiek nori , paaugliai ateidavo parukyti, bent tuo laiku, kaip dabar nezinau. Pagrinde galiu pasakyt ta, kad turiu su kuo palyginti, nes atlikau ne viename darzelyje praktika, tad sis nera is geriausiu silainiuose, yra geresniu tikrai 4u.gif Tad kiekvieno pasirinkimas kur vesti.
MAMAM
QUOTE(Staarm @ 2005 09 20, 19:16)
Na siai dienai kas vedeja pasakyti negaliu, tada buvo gan maloni moterele, nesikisanti i darzelio vidaus reikalus. Nepatiko, kad aukletojos lauke ne velnio nekreipia demesio i vaikus, per teritorija gali eiti kas tik nori, kiek nori , paaugliai ateidavo parukyti, bent tuo laiku, kaip dabar nezinau. Pagrinde galiu pasakyt ta, kad turiu su kuo palyginti, nes atlikau ne viename darzelyje praktika, tad sis nera is geriausiu silainiuose, yra geresniu tikrai 4u.gif Tad kiekvieno pasirinkimas kur vesti.
*

O kuris tavo manymu šilainiuose darželis vertas dėmesio 4u.gif
SUNO
Sveikos Zvanguti lanke ir mano dukra ir sunus.As asmeniskai siuo darzeliu esu patenkinta.Ir dukros ir sunaus aukletojos tikrai nuostabios buvo.Tiesa sakant sunus kai ejo i paruosemuku grupe tai viena aukletoja nelabai patiko ir man ,ir sunui,ir kiek pasisnekedavom su kitom mamom tai ir jom butent ta aukletoja nepatiko.Okitos aukletojos pas kures ejo sunus ir dukra tai tikrai yra puikios.Mes ir dabar kai susitinkam pasikalbam kai drauges.Seip tai mano nuomone kiekvienam darzelyje yra ir geru aukletoju ir blogu,gerai kai vaikas papuola pas gera aukletoja,bet sunku zinot kuri gera kuri bloga.Nebent is pazistamu suzinai,bet vel gal man pasirodys kad gera aukletoja ,o jum pasirodys kad bloga,nes kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
paliute
Pagrinde galiu pasakyt ta, kad turiu su kuo palyginti, nes atlikau ne viename darzelyje praktika, tad sis nera is geriausiu silainiuose, yra geresniu tikrai 4u.gif Tad kiekvieno pasirinkimas kur vesti.

Gal gali pasakyti koks tavo nuomone darzelis Silainiuose geras. Butu labai malonu suzinoti nuomone. Nes pavasari planuojam keliauti i lopseli tai noretusi suzinoti kuris geriausias g.gif
Jau-Mamyte
QUOTE(SUNO @ 2005 12 12, 12:11)
Sveikos Zvanguti lanke ir mano dukra ir sunus.As asmeniskai siuo darzeliu esu patenkinta.Ir dukros ir sunaus aukletojos tikrai nuostabios buvo.
*

Gal gali pasakyti tų šaunių auklėtojų vardus, kad žinoti, pas kurias NORĖTI eiti ax.gif
Ir, apskritai, būtų džiugu išgirsti daugiau atsiliepimų/pastebėjimų 4u.gif Mamytės, aktyviau mirksiukas.gif wub.gif
Ingushko
Gal yra lankančių šitą darželį....
O gal kas lankėt...
Noriu pasiklausynėt , ar vertas dėmesio...
Pastaba
Pradejom lankyt pries tris savaites. Pabegom is kito (tikrai gero)darzelio, del bjaurios aukletojos. Kol kas nusiskundimu neturiu ir dziaugiuosi, kad vaikas lengvai priprato, baiginejasi senam darze isigytos psichologines bedos. Prieme be jokiu kysiu ir labai maloniai, tiesa, kalbejau su pavaduotoja, o ne su direktore. O siaip tai patarciau pasiklausinet kokios aukletojos yra toj amziaus grupej i kuria eit ruosiates. Viskas nuo aukletoju priklauso. Pats darzelis grazus, grupes grazios, jaukios.
Puumpaa
Norėčiau išgirsti daugiau nuomonių apie šį darželį... Sekretorė pasakojo, kad jie yra tautinės pakraipos darželis, turi l.daug visokių būrelių: teatro, keramikos, šokio ir t.t. Kad visko tiek daug, tai smagu, bet domina kaip dabar situacija su auklėtojomis lopšelinių ir darželinių grupėse? ax.gif
meduliukas
Tai kad ten aplinka lauke pavojinag - vien gelzgaliai, duobes, stiklu pridauzyta - vos kelios normalios smelio dezes ir kelios medines supuokle - visa kita nepriziureta ir apleista.
pilypukė
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 25, 11:39)
Tai kad ten aplinka lauke pavojinag - vien gelzgaliai, duobes, stiklu pridauzyta - vos kelios normalios smelio dezes ir kelios medines supuokle - visa kita nepriziureta ir apleista.
*

taves pasiklausius,atrodo,kad ten-karo zona biggrin.gif lauko aplinka kiekviena gali laisvai apziuret ir ivertint...gal kitai neatrodys taip baisiai...man atrodo,kad daugumoj darzeliu lauke panasi situacija g.gif
Axe
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 25, 11:39)
*

Del aplinkos tai as pilnai sutinku su meduliuku, nes kol nelankom dar darzelio tai uzsukam ten pazaisti, tai ten tikrai vaizdelis ne koks: kansaru pilna, buteliu pridauzyta, siusles voliojasi visur, krastai smelio deziu betoniniai tai jei neduok Dieve vaikas kristu tai galvos praskelimas garantuotas, o ir vaiksto ten visi kas tik nori kaip sakant "prachadnoj dvor" ir paaugliai po pamoku parukyti ir seip ten kaip ir takas per darzeli ismyntis kad taip arciau butu. Va vien tik del aplinkos as ir abejoju ar leisti ten saviske g.gif
meduliukas
QUOTE(Axe @ 2006 05 25, 13:09)
Del aplinkos tai as pilnai sutinku su meduliuku, nes kol nelankom dar darzelio tai uzsukam ten pazaisti, tai ten tikrai vaizdelis ne koks: kansaru pilna, buteliu pridauzyta, siusles voliojasi visur, krastai smelio deziu betoniniai tai jei neduok Dieve vaikas kristu tai galvos praskelimas garantuotas, o ir vaiksto ten visi kas tik nori kaip sakant "prachadnoj dvor" ir paaugliai po pamoku parukyti ir seip ten kaip ir takas per darzeli ismyntis kad taip arciau butu. Va vien tik del aplinkos as ir abejoju ar leisti ten saviske g.gif
*

Ir dar pavesinese ŠŠ.... kruvos aromata skleidzia, ko nepasakysi apie Sarkele, kitoj kelio pusej.
Mes irgi pazaisti uzsukam, bet tikrai sito nelankysim darzelio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tik ateinam i ta medinuku teritorija paciuozti ir su smeliu pazaisti.
Papildyta:
QUOTE(pilypukė @ 2006 05 25, 11:13)
taves pasiklausius,atrodo,kad ten-karo zona  biggrin.gif  lauko aplinka kiekviena gali laisvai apziuret ir ivertint...gal kitai neatrodys taip baisiai...man atrodo,kad daugumoj darzeliu lauke panasi situacija  g.gif
*

Tiesa sakant - kvieciu "pasigrozeti", kas cia vyksta mazdaug nuo 19 val. - kiek pavesinese geriama ir t.t. ir niekam tai neidomu tikriausiai is darzelio administracijos g.gif g.gif
Karo ne karo zona - o man jau neber vaikui kur pleistru klijuot doh.gif doh.gif doh.gif , kai diena cia su aukle pasivaiksto doh.gif doh.gif doh.gif , moteriske vyresnio amziaus nesugaudo smarkuoles - lipa ji ant tu gelezu doh.gif , i traukinukus lenda - o ten vien astrus kampai verysad.gif Tai kas butu kai burys vaiku duodasi g.gif g.gif , aukletoja tai viena, nu dvi kartais doh.gif
Puumpaa
Aplinka gal ir nelabai, bet svarbu kas viduj. mirksiukas.gif
Gal dar kas pagirs (ar papeiks) šį darželį... biggrin.gif listen.gif
Anastacia
doh.gif Pabendravus su ŽVANGUČIO direktore doh.gif , dingo noras užsirašyti į šį darželį .. schmoll.gif
Pastaba
Kas nutiko?
As kelis kartus su direktore bendravau, bet neisgasdino ji manes. Nors nei as ja pazistu, nei ka daviau, nei minciu apie davima turejau. Nepasakyciau, kad labai maloni, bet kazko nemalonaus irgi nenutiko. Kaip ji bendravo su tavim? O siaip tai juk ne direktore su vaikais buna, svarbiau ziuret kokios aukletojos.
Puumpaa
Man ir direktore, ir pavaduotoja, ir administratore super malonios buvo, ko nepasakyciau apie kai kurias aukletojas. Bet vaikas nesiskundzia, sako kad gera, tai neimu i galva kad mums nesisypso ir piktu zvilgsniu stroina kai vaika paskutini pasiimam, nors neveluojam - juk priklauso iki septyniu dirbti. rolleyes.gif
ramunala
[FONT=Arial] Mes šį darželį lankysim antrus metus. Priimė mus į darželį be jokios eilės, leido, pasirinkti grupę. Kai vyras norėjo "atsidėkoti" direktorei siūlydamas "materialinę pagalbą" darželiui, nepriėmė. Gėda pasidarė blush2.gif , nes buvom prieš tai prisiklausę gandų, kad be eilės ir kyšio į Žvangutį nepateksi.
Nesu "vou" sužavėta viskuo, bet svarbiausia, kad vaikas ėjo noriai. Kadangi jau esame pakeitę vieną darželį, tai šis pakankamai patenkina mano lūkesčius.
geruta
Mes i si darzeli pradejom eiti nuo rugpjucio vidurio-direktore blink.gif malonaus ispudzio nepaliko,bet gi kasdien su ja nebendrausim,o del aukletoju -musiske Vanda labai maloni 4u.gif ,moka su vaikais uzsiimti.del aplinkos -patenkinama.
ramcė
Sveikutes,nu as buvau pakalbeti tai del dukrytes,tai siemet sake ,kad jau velu,nepriims tik kitais metais,bet siaip tai direktore lyg ir nieko man pasirode,daug sypsojosi,nu nazinau gal nuotaikoj buvo,siap kas lanko butu gerai apie si darzeli daugiau suzinoti.O kaip pratinot po kelias valandas blush2.gif ,sorry pirmas vaikas nelabai ka zinau.
geruta
galiu papasakoti kaip naujokeliai pratinami prie darzelio,nes nesenai pati sia patirti apturejau,paciai buvo nesmagu,kad nieko nezinojau.Atveda vaikucius iki puses devyniu -pusryteliui,po to siuloma juos palikti ir pasiimti 12.00-tai yra po pietu kurie buna11.30(manyciau ankstokai).aisku priklauso nuo vaikucio socialines patirties,gal ir pirma diena jis skys mamyte ,ate ,ateik rytoj,bet tokiu nemaciau. cool.gif
Puumpaa
Ga kas lankot Bitutes ir Eziukus? ax.gif
Raimele
QUOTE(Egliukas @ 2006 09 15, 10:21)
Ga kas lankot Bitutes ir Eziukus?  ax.gif
*

Mano mertinutė eina į ežiukus. Tiksliau - ejo, nes daugiau nei mėnuo niekaip nuo ligu neišsivaduojam sad.gif Kadangi mergytė pati yra pakankamai drąsi ir komunikabili, tai atrodo, kad viskas ten gerai...
Nerkri
Mano dukra si darzeli lanko nuo 1.5 metu. Jau esu uzrasiusi ir kita mergaite, prades nuo kito rugsejo. Galiu pasakyti tik viena, kad "Zvangutis" labai labai geras darzelis. Vedeja, tarkim, gal kiek ir principinga, bet kas yra gerai, kad tikrai surenkamas daugmaz panasus kontingentas (t.y. nepastebejau vaiku is asocialiu ar super turtingu seimu). Netgi girdejau tokiu istoriju, kad bandziusiam pasirodyti teveliui (vizitine - tipo "kas as"), buvo atsakyta priimti vaika i darzeli. Na tokiems taip ir reikia. Del aukletoju, tai taip pat, su maziukais labai fainos dirba. Maniske dabar jau vyresniuju grupeje - irgi priekaistu neturiu. Vienu zodziu, isvedu vaika i darzeli ir esu rami, kad juo ten tikrai rupinasi, o jei vaikas atsikeles kiekviena ryta i darzeli dar ir pats nori - tai ko daugiau ir bereikia? O jei kas su aukletojom nesutaria, tai tik ju paciu reikalas, nes viena puse nebuna kalta - cia kaip is paskaiteles (kur darzelyje vyko) - isiklausyti ir klausytis reikia.
pilypukė
QUOTE(Nerkri @ 2006 10 05, 12:52)
Mano dukra si darzeli lanko nuo 1.5 metu. ..... Del aukletoju, tai taip pat, su maziukais labai fainos dirba. Maniske dabar jau vyresniuju grupeje - irgi priekaistu neturiu. ...
*

sorry,ne i tema,bet gal Jusu aukletoja Rita? ax.gif
Pastaba
QUOTE(pilypukė @ 2006 10 05, 23:54)
sorry,ne i tema,bet gal Jusu aukletoja Rita?  ax.gif
*

Jei jus "Gandriukuose" ir turit Rita, tai belieka tik dziaugtis smile.gif Nuostabus zmogus. Mes nuo rudens perejom i kita grupe, nes i "Gandriukus" vel atejo leliukai smile.gif
pilypukė
QUOTE(Lija @ 2006 10 06, 09:16)
Jei jus "Gandriukuose" ir turit Rita, tai belieka tik dziaugtis  smile.gif Nuostabus zmogus. Mes nuo rudens perejom i kita grupe, nes i "Gandriukus" vel atejo leliukai smile.gif
*

taip, Rita labai geras žmogus wub.gif gal galima būtų sužinoti Jūsų sūnelio vardą? sakau,gal netyčia pažįstu ax.gif
Pastaba
Tauras mano vaikis. Mes dabar Ziogeliuose. Irgi labai patenkinti ir gerai jauciames biggrin.gif
Puumpaa
QUOTE(Raimele @ 2006 09 30, 13:52)
Mano mertinutė eina į ežiukus. Tiksliau - ejo, nes daugiau nei mėnuo niekaip nuo ligu neišsivaduojam sad.gif Kadangi mergytė pati yra pakankamai drąsi ir komunikabili, tai atrodo, kad viskas ten gerai...
*

Raimele, būtų smagu susipažinti. mirksiukas.gif Maniškis irgi pasirguliuoja, teks atkentėti pirmus metus, kol imunitetą įgausim. doh.gif

Tiesa, gal jau buvo kokie susirinkimai, nes mes sirgom ir turbūt pražiopsojom. g.gif Lyg bendras viso darželio buvo, gal kas dalyvavot, papasakokit. bigsmile.gif

O apie darželį nieko blogo negaliu pasakyti, mums jis patinka ir auklėtojos fainos, ir vaikai noriai eina. mirksiukas.gif
neraj
truputi ne cia buvau parasiusi blush2.gif biggrin.gif
Gemini
Perskaičiau visą temą, nes gyvenu prie pat šio darželio. Didelio entuziazmo leist vaiką į darželį neturiu, tačiau ko gero teks, nes nedirbt galimybių nėra, o dėl auklės irgi yra abejonių. Nesutinku su išsakyta nuomone, kad nelankius darželio sunku mokykloj. Pati pradžia gal ir buvo sunkoka, nes šio bei to tiesiog nemokėjau, bet bendravimo problemų neturėjau ir neturiu schmoll.gif Aišku, kai augau, tėvai mus drąsiai vienus į kiemą išleisdavo, dabar nežinau, kada aš savo dukrytę ramiai vieną kur išleisiu doh.gif
Taigi, "Žvangutis" būtų labai vietoj, tačiau kol kas mano nuomonė apie jį sutampa su Meduliuko: staugimas ant vaikų girdėt iš toli, na dėl primėtytų kancarų ir butelių, nežinau kaip kitose darželiuose, manau, kad tas pats, o ten veiksmas vyksta visą mano gyvenimo Šilainiuose laikotarpį.
Bet kiek supratau į jį nereikia užsirašyt jau dabar, kai dukrytei tik 3,5 mėn., kaip teko girdėt daroma kitur?
pilypukė
QUOTE(Gemini @ 2007 03 29, 15:37)
....Bet kiek supratau į jį nereikia užsirašyt jau dabar, kai dukrytei tik 3,5 mėn., kaip teko girdėt daroma kitur?
*

o as tai siulyciau nelaukti schmoll.gif juk blogiau nebus, jei anksciau uzrasysi....tada bent busi tikra, kad atejus laikus vesti i darzeli, turesit vieta ir nereikes papildomai galvos sukti
Gemini
QUOTE(pilypukė @ 2007 03 30, 09:22)
o as tai siulyciau nelaukti  schmoll.gif  juk blogiau nebus, jei anksciau uzrasysi....tada bent busi tikra, kad atejus laikus vesti i darzeli, turesit vieta ir nereikes papildomai galvos sukti
*

Kad aš žinočiau, kada aš ją sugalvosiu leist į darželį doh.gif Nes viskas priklausys nuo darbo, jei laikinai rasiu darbelio nemuose, tikrai iki 3 metų tupėsiu juose su vaikų, jei ne - teks grįžt į darbą, kai sueis metukai, ir nori nenori teks samdyt auklę, nes tokių mažių niekas nepriima.
Pastaba
Daugiau maziau staugia visuose darzeliuose, nes 15-20 vaiku banda lauke sunku sutramdyt. Vienas kazkur lipa, kitas bega, kitas rankas iki alkuniu i salta smeli sukises. Fiziskai nepajegia vienas zmogus begiot paskui kiekviena ir graziai aiskint. O ir vaikai ne visi tokie jau geruciai ir paklusnus. Jau daugiau nei metai, kaip lankom si darzeli ir vaikas tikrai nesiskundzia. O jis jautrus, atejes po patirto streso kitam darzely. Manau tikrai matyciau ir jausciau jei vaikui butu blogai. Ir amzius jau toks, kad papasakoja viska. Kitas dalykas, juk tikrai ne visos aukletojos vienodos. Ju ten daugiau nei 20 ko gero... Va tie kancarai ir jaunimelis pavesinese su buteliais tai visai manes nezavi. Ugdymo kokybe ir vaiko prieziura esu tikrai patenkinta. Lauko aplinka ir maistas nelabai patinka. Bet kitam darzely jau issiduriau ant labai gero maisto ir grazios aplinkos. Uztat aukletoja buvo paties velnio siusta devil.gif
gyvatele
sveikos mamytes.paskaitinejau jusu nuomones ir atsiliepimus apie si darzeli.as abi savo dukras leidau i "Zvanguti" ir abiems labai patiko.vyresnes mergaites aukletojos buvo tiesiog nuostabios,pas mazaja buvo siokiu tokiu nesusipratimu,bet viskas pasitaise i geraja puse.atejus 17valanda pasiimti dukru,bet iseidavom tik 18.30.jos neidavo namo,kol visu vaiku nepaimdavo ir laukdavo kol aukletojos uzrakindavo grupe.jos ir dabar mielai prisimena aukletojas. 4u.gif
MILDUKĖ
Sveikas,Zvanguti.Ziuriu truputi apmirus tema,noreciau truputi atgaivinti.Prasau atsiliepimu mamyciu kas gal pradedat eiti dar tik i si darzeli.Lauksiu jusu nuomoniu.
scorpione
sveikutes. noriu savo maziu vesti i si darzeli, nes salia namu. aisku, nuejusi isgirdau atsakyma, kad nera vietu. pradejus kalbeti apie pinigus manes paprase ateiti kita savaite ir pasiteirauti del vietos. noriu paklausti, gal kas zinote kiek reiktu duoti vedejai uz vieta darzelyje? ax.gif
Puumpaa
Galiu labai labai pagirti lopseliniu grupes Eziukai aukletojas ir seimininke, thumbup.gif super moterytes, labai myli vaikucius, wub.gif uzsiima, priziuri, ir t.t. Mano vyrukas perejo i darzeline, tai vis praeidamas savo sena grupe tiesia rankas "As cia noriu". Kad butu tos pacios aukletojos perejusios kartu, jokiu priekaistu netureciau, o dabar... unsure.gif
Cobre
QUOTE(Jau-Mamyte @ 2006 01 20, 17:44)
Gal gali pasakyti tų šaunių auklėtojų vardus, kad žinoti, pas kurias NORĖTI eiti  ax.gif
Ir, apskritai, būtų džiugu išgirsti daugiau atsiliepimų/pastebėjimų  4u.gif Mamytės, aktyviau  mirksiukas.gif  wub.gif
*

Gal kam pravers.Jei kada pakliūsite pas auklėtojas Zitą ir Birutę, tai jums manau labai labai pasisekė smile.gif Tiesiog super aklėtojos.Mylim ir geru žodžiu minim iki šiol smile.gif Linkėjimai nuo Ievutės smile.gif Jei savo mažiukui tokias auklėtojas rasčiau, būčiau rami, kaip belgas.Deja, mums kol kas nesiseka verysad.gif
Raimele
QUOTE(Puumpaa @ 2007 10 02, 21:09)
Galiu labai labai pagirti lopseliniu grupes Eziukai aukletojas ir seimininke,  thumbup.gif super moterytes,  labai myli vaikucius,  wub.gif uzsiima, priziuri, ir t.t. Mano vyrukas perejo i darzeline, tai vis praeidamas savo sena grupe tiesia rankas "As cia noriu".  Kad butu tos pacios aukletojos perejusios kartu, jokiu priekaistu netureciau, o dabar...  unsure.gif
*

aha, tikrai galiu pritarti del Eziuku aukletoju bigsmile.gif super moterys. Man visada buvo mistika, kai zmones su tokiu energijos uztaisu kasryta tuos vaikiukus pasitinka. Atrodo is ryto vien kol aprengi du i darzeli jau lyg puse darbo dienos nudribes zmogus jautiesi, nes iveikti reikia vaiku dukima, o aukletojos atrodo be nuovargio nonstop su kruva tokiu isdykeliu lengvai susitvarko. Super aukletojos smile.gif ir auklyte, zinoma.

O ar jus turit problemu del nauju aukletoju, Puumpaa? siaip mano mazoji gal del to, kad is viso labai bendraujanti yra, tai jei kad tik ne namie buti, bet kuri grupe tiktu atrodo smile.gif mes atsisveikinom su Eziuku aukletojom ir viskas, kaip nukirsta, kazkaip net klausimu mergina mano neturejo... siaip as pati daugiau nerimavau, galvojau tikrai kuri laika taikys tiesiai i Eziuku grupe, bet nieko, keliauja i nauja nosies tiesumu smile.gif tik vaiku labai jau nemazai toj naujoj grupej, pavargsta mergaite labai...
coffeeLATTE
Mes pradesim lankyt sita lopsiuka nuo rudens smile.gif Labai bijau leist i darzeli, ne del to kad i sita, bet tiesiog i darzeli smile.gif
Gerbera
o mes irgi bandysim patekti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.