Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d " Žvangutis ".
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Laimė
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 15, 22:26)
Skambintis tai nesiskambinom, bet tikriausiai iki pusryciu ateiti reikia, o jie kazkur 8.30 val,
*

sakot duos vaikams pirmomis dienomis pusrycius? g.gif
emalita
Mamos butinai parasykit kaip sekesi lopsilinukams pirmaja diena? Ir ka reikejo su savimi tureti? Mums adapatcija nuo kito pirmadienio thumbup.gif
Kriskoz
Ir zinokit dave musu leliukam valgyti biggrin.gif Nezinau kaip kitom mamytem su leliukais sekesi, bet kadangi as skubejau i darba tai palikau saviske viena ir nebuvo problemu, pavalge pazaide ir sake visai neverke, atsisveikinom irgi grazei, manau kad bus viskas gerai jeigu nesuges mano princeses nuotaika, sake ryt irgi eis pas leles. biggrin.gif
Ingushko
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 16, 15:34)
Ir zinokit dave musu leliukam valgyti biggrin.gif  Nezinau kaip kitom mamytem su leliukais sekesi, bet kadangi as skubejau i darba tai palikau saviske viena ir nebuvo problemu, pavalge pazaide ir sake visai neverke, atsisveikinom irgi grazei, manau kad bus viskas gerai jeigu nesuges mano princeses nuotaika, sake ryt irgi eis pas leles. biggrin.gif
*

Tavo mergytė tikrai rami ir labai labai faina. Aš net stebėjaus kam tos kitos mamos reikalingos, manau, kad visos mergaitės gražiai susibendraus ir viskas bus ok. Aš jau ryt irgi paliksiu, nes į darbelį reikia sad.gif
Kriskoz
As net neabejoju kad musu leliukam viskas bus gerai, i tokias saugias rankas juos atiduodam, mamos paciom reikia daugiau ramybes ir stiprybes, tada ir musu leliukams bus ramiau. Ryt jau tetis ves mano grazuole, tikiu kad ir jiems viskas pavyks
Laimė
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 16, 14:34)
Ir zinokit dave musu leliukam valgyti biggrin.gif  Nezinau kaip kitom mamytem su leliukais sekesi, bet kadangi as skubejau i darba tai palikau saviske viena ir nebuvo problemu, pavalge pazaide ir sake visai neverke, atsisveikinom irgi grazei, manau kad bus viskas gerai jeigu nesuges mano princeses nuotaika, sake ryt irgi eis pas leles. biggrin.gif
*

smagu, kad taip be problemu issiskyrete thumbup.gif

o kiek laiko buvote palike? ar nieko papildomai is rubeliu atsinesti nereikia?
Kriskoz
Palikau tai 2,5 val. Tai per toki laika nieko nespejo prisidaryt, kadangi kiti leliukai turejo mamytes, tai jauciu mano draugavo su aukletoja, ten buvusios mamos gali daugiau pasakyti kaip bendravo musu vaikai, bet issiterliot nespejo, nors drabuzeliu pridejau visokiu
sipsenele
Sveikos mamos smile.gif

Nuo pirmadienio ir mes pradedam lankyt lopsiuka, tai siandien buvom apsiziuret smile.gif Ispudziai lyg ir neblogi, tik aisku aukletojai nepatiko faktas, kad mes dar su sauskelnem...
Kriskoz
Maniske irgi dar su sauskelnem, o is kur Jus zinot kad nepatiko, pasake? Man tai sake viskas bus gerai mes ismoksim, maniske sedi tik nesipraso, bet visi kartu mokinsimes, auksciau nosi nenusiminkit
sipsenele
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 18, 14:24)
Maniske irgi dar su sauskelnem, o is kur Jus zinot kad nepatiko, pasake? Man tai sake viskas bus gerai mes ismoksim, maniske sedi tik nesipraso, bet visi kartu mokinsimes, auksciau nosi nenusiminkit
*

Leido suprast issakiusi direktores nuomone, kad su sauskelnem aplamai ner ko i darzeli eit smile.gif O kurioj grupej Jusu mergyte?
ausrutis
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 18, 15:55)
Leido suprast issakiusi direktores nuomone, kad su sauskelnem aplamai ner ko i darzeli eit smile.gif O kurioj  grupej Jusu mergyte?
*

taig galit eiti be sauskelnių lotuliukas.gif kokios problemos mirksiukas.gif
Laimė
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 18, 14:55)
Leido suprast issakiusi direktores nuomone, kad su sauskelnem aplamai ner ko i darzeli eit smile.gif O kurioj  grupej Jusu mergyte?
*

nu čia dabar blink.gif biggrin.gif Nu aišku turbūt geriausia kai į lopšelį ateina vaikai ir be sauskelnių, ir su peiliu ir šakute mokėdami valgyti biggrin.gif
Cia gandriukuose ar eziukuose buvote?
Mano irgi su sauskelnėm. Irgi sėdi, bet nepasiprašo... tiesa, kai namuose be kelnių laksto tai jau beveik visada į puodą padaro. Bet būna ir ant žemės doh.gif
sipsenele
QUOTE(ausrutis @ 2011 08 18, 16:11)
taig galit eiti be sauskelnių  lotuliukas.gif kokios problemos mirksiukas.gif
*

Galim biggrin.gif bet speju nepatiks ir visko perrengt smile.gif

QUOTE(Laimė @ 2011 08 18, 16:45)
nu čia dabar blink.gif  biggrin.gif Nu aišku turbūt geriausia kai į lopšelį ateina vaikai ir be sauskelnių, ir su peiliu ir šakute mokėdami valgyti biggrin.gif
Cia gandriukuose ar eziukuose buvote?
Mano irgi su sauskelnėm. Irgi sėdi, bet nepasiprašo... tiesa, kai namuose be kelnių laksto tai jau beveik visada į puodą padaro. Bet būna ir ant žemės doh.gif
*

Mes eziukuose. Maniske net nesiseda ant puodo doh.gif
Laimė
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 18, 16:17)
Mes eziukuose. Maniske net nesiseda ant puodo  doh.gif
*

tai tada nebijokit, bus tokiu daugiau "nepatinkanciu" nuo pirmadienio i kompanija biggrin.gif
sipsenele
QUOTE(Laimė @ 2011 08 18, 17:22)
tai tada nebijokit, bus tokiu daugiau "nepatinkanciu" nuo pirmadienio i kompanija biggrin.gif
*

Gerai nebijosim biggrin.gif
zieminuke
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 18, 14:24)
*

drinks_cheers.gif maniske lygiai taip pat kai pasodini tai ir padaro, o pasiprasyt dar ne visada sumasto, tiksliau retai. Bet kol kas jokiu nepasitenkinimo zenklu is aukletojos nesulaukem. Manau vistiek ismoks visi kartu.
emalita
Sveikos,

mano grazuolis nuo pirmadienio i lopsiuka Eziuku grupe keliaus. Mes jau trecia savaite kaip i puoda darom, ir pasipraso kai namie bunam, bet kai daug veiksmo, o ypac daug vaiku tai pamirsta ir i kelnias daro doh.gif Nieko ismoks tam ir darzelis kad ismokintu daug geru dalyku bigsmile.gif
sipsenele
Sveikos smile.gif Kaip pirma dienele maziukams lopselyje? ax.gif Maniskei kaip ir viskas gerai kolkas, tik jau spejo didele melyne isitaisyt prie akies doh.gif
Laimė
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 22, 12:10)
Sveikos smile.gif Kaip pirma dienele maziukams lopselyje?  ax.gif  Maniskei kaip ir viskas gerai kolkas, tik jau spejo didele melyne isitaisyt prie akies  doh.gif
*

Pirma diena tai gerai, juk tiek nematytu zaislu ir vaiku. O dar to buvimo minimaliai. Pacios ''grozybes'' bus veliau unsure.gif

Nepasiseke mazei del melynes doh.gif Krito?
sipsenele
QUOTE(Laimė @ 2011 08 22, 15:39)
Nepasiseke mazei del melynes doh.gif Krito?
*

Nezinau kaip isitaise, aukletoja nieko nesake, o as pamaciau tik i lauka isejus
emalita
Sveikos,

maniskis tai sake pirmu taikymu prie ciuozyklos prisistate biggrin.gif kazkoki varsta sugebejo issukti doh.gif gerai kad viskas pataisoma. Truputi ozy rode kai tecio pasigedo, bet praejo. Ryt vesim jau ant pusryciu, ziuresim kaip seksis valgyti.
Laimė
ketinta val. tie pusryciai?
sipsenele
QUOTE(emalita @ 2011 08 22, 17:21)
Sveikos,

maniskis tai sake pirmu taikymu prie ciuozyklos prisistate biggrin.gif kazkoki varsta sugebejo issukti  doh.gif  gerai kad viskas pataisoma. Truputi ozy rode kai tecio pasigedo, bet praejo. Ryt vesim jau ant pusryciu, ziuresim kaip seksis valgyti.
*

Girdejau apie Jusu berniuka, nes kaip tik kartu su Jusu vyru atejom vaiku pasiimt smile.gif

QUOTE(Laimė @ 2011 08 22, 17:48)
ketinta val. tie pusryciai?
*

Kaip supratau siek tiek po puse 9, siryt mudvi atejom kazkur 8:55, tai jau vaikuciai buvo pavalge
schokolade
8.30 pusryciai 4u.gif
emalita
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 22, 18:02)
Girdejau apie Jusu berniuka, nes kaip tik kartu su Jusu vyru atejom vaiku pasiimt smile.gif
Kaip supratau siek tiek po puse 9, siryt mudvi atejom kazkur 8:55, tai jau vaikuciai buvo pavalge
*

Vyras sake, kad Jusu mergaite gyre kad labai gera buvo. Ech turbut as nesulauksiu kada mano padauziuka girs biggrin.gif
SOS
Sveikos,

ar kas nors informavote lopšelinukų auklėtojas, apie tai, kad ne vienos vaikas prieš rugsėjo 1-aja (vakare, nakti) vėmė ir nėjo į lopšelį g.gif ? Matyt kažką mažiukams pietums uždavė doh.gif
sipsenele
QUOTE(SOS @ 2011 09 02, 16:51)
Sveikos,

ar kas nors informavote lopšelinukų auklėtojas, apie tai, kad ne vienos vaikas prieš rugsėjo 1-aja (vakare, nakti) vėmė ir nėjo į lopšelį g.gif ? Matyt kažką mažiukams pietums uždavė doh.gif
*

Mes sakem g.gif
Laimė
QUOTE(SOS @ 2011 09 02, 15:51)
Sveikos,

*

Mes tai dar iki šiol normaliai nepasveikom, tai ir į darželį nėjom... Viduriavom, vėmėm.... visą ketvirtadienį temperatūra nedidelė buvo. Šiandien dar nevalgom...
Aš ne tik su auklėtojom pasiruošusi kalbėti, bet ir su direktore. Plius dar pasirodo masinis šitas apsinuodijimas doh.gif
emalita
Mes treciadieni nakti vemem,bet manem kad patys sugedusiu vafliuku davem. Aukletojas informavom. Vakar i darzeli neleidau, bet namie po pietu jautesi gerai ir valge ir gerai tustinosi. Siandien mano vyras vemia viduriuoja, toks vaizdas kad viruas cia kazkoks butu.
Kriskoz
Mamos, cia kurioj grupej taip, nes mes gandriukuose ir nieko yikrai nebuvo
sipsenele
As galvojau kas cia tik mano mazei taip buvo treciadieni, nes aukletoja nieko nesake doh.gif siavakar tas pats, paguldziau miegot ir apsiveme, kosmaras kazkoks, vaikas leisgyvis doh.gif
emalita
QUOTE(Kriskoz @ 2011 09 02, 22:05)
Mamos, cia kurioj grupej taip, nes mes gandriukuose ir nieko yikrai nebuvo
*

Eziukuose.

Man labai nesa i Roto virusa arba jo atmaina kokia. Nes brolio mergaite buvo treciadieni sveciuose, tai sake sianakt irgi veme, viduriavo.
Papildyta:
QUOTE(sipsenele @ 2011 09 02, 22:17)
As galvojau kas cia tik mano mazei taip buvo treciadieni, nes aukletoja nieko nesake  doh.gif  siavakar tas pats, paguldziau miegot ir apsiveme, kosmaras kazkoks, vaikas leisgyvis  doh.gif
*

O jus siandien buvot darzelyje?
sipsenele
QUOTE(emalita @ 2011 09 02, 22:21)
O jus siandien buvot darzelyje?
*

Buvom doh.gif
emalita
Nu mes irgi buvom, bet nieko uzmigo.Ziuresim kaip nakti miegosim
Laimė
QUOTE(emalita @ 2011 09 02, 21:21)
Eziukuose.
Man labai nesa i Roto virusa arba jo atmaina kokia. Nes brolio mergaite buvo treciadieni sveciuose, tai sake sianakt irgi veme, viduriavo.
*

Pas mus tai tikrai ne virusas g.gif nes visa šeima esame sveiki+kitas vaikas sveikas. Dar kai išsivėmė, tai daugiau- nebevėmė. Kai virusas, tai vemiama pastoviai, net išgėrus vandens...
O pas mus jau po pietų miego trečiadienį nieko nevalgė, ir paskui naktį gerai išsivėmė ir daugiau tik viduriai laisvi ketvirtadienį buvo+ 37.7 C temperatūra laikėsi g.gif
Šiandien temperatūros nebebuvo+ omleto gabaliuką ir 3 džiuvesėlius suvalgė. Į darželį aš šiandien dar neleidau...
sipsenele
QUOTE(Laimė @ 2011 09 02, 22:36)
Pas mus tai tikrai ne virusas g.gif nes visa šeima esame sveiki+kitas vaikas sveikas. Dar kai išsivėmė, tai daugiau- nebevėmė. Kai virusas, tai vemiama pastoviai, net išgėrus vandens...
O pas mus jau po pietų miego trečiadienį nieko nevalgė, ir paskui naktį gerai išsivėmė ir daugiau tik viduriai laisvi ketvirtadienį buvo+ 37.7 C temperatūra laikėsi g.gif
Šiandien temperatūros nebebuvo+ omleto gabaliuką ir 3 džiuvesėlius suvalgė. Į darželį aš šiandien dar neleidau...
*

Na pas mus irgi tik dukryte negaluoja g.gif irgi issivemia tik po viena karta ir viskas, bet po to dar kelis kartus patampo bet tusciai doh.gif viduriuot pradejo siandien, temperaturos neturi
Laimė
QUOTE(sipsenele @ 2011 09 02, 21:52)
Na pas mus irgi tik dukryte negaluoja  g.gif  irgi issivemia tik po viena karta ir viskas, bet po to dar kelis kartus patampo bet tusciai  doh.gif  viduriuot pradejo siandien, temperaturos neturi
*

Nu košmaras, dabar bijosiu pirmadienį vėl vesti unsure.gif
zieminuke
Labas mamytes

Man atrodo cia tikrai kazkoks virusas nes mano keliu pazystamu ir bendradarbes vaikai sirgo sia savaite, pozymiai labai panasus, o jie tikrai ne is musu darzelio. Vienos mama dirba infekcineje, tai sake siaucia kazkoks enterovirusas.
emalita
QUOTE(zieminuke @ 2011 09 03, 09:37)
Labas mamytes

Man atrodo cia tikrai kazkoks virusas nes mano keliu pazystamu ir bendradarbes vaikai sirgo sia savaite, pozymiai labai panasus, o jie tikrai ne is musu darzelio. Vienos mama dirba infekcineje, tai sake siaucia kazkoks enterovirusas.
*

Greiciausiai taip ir bus,nes mes brolio mergaite uzkretem turbut (o ji darzelio dar nelanko), siandien i ligonine isveze ja. Sake nemazai vaiku su tokiais simtomais. Stenkites vaikams duoti kuo daugiau skysciu.
sipsenele
Ko gero, kad virusas, nes ir mes su vyru pasigavom doh.gif Vakar buvom vestuvese, tai vyras visas vestuves pragulejo lovoj, net nespejo pradet svest doh.gif Dukryte sian vel veme, tai ryt keliaujam pas gydytoja
emalita
QUOTE(sipsenele @ 2011 09 04, 17:52)
Ko gero, kad virusas, nes ir mes su vyru pasigavom  doh.gif  Vakar buvom vestuvese, tai vyras visas vestuves pragulejo lovoj, net nespejo pradet svest  doh.gif  Dukryte sian vel veme, tai ryt keliaujam pas gydytoja
*

Sveikateles jums 4u.gif Rehydron gerkit atstato skyscius, mums padejo, tai kankinomes tik para laiko.
sipsenele
QUOTE(emalita @ 2011 09 04, 18:47)
Sveikateles jums 4u.gif Rehydron gerkit atstato skyscius, mums padejo, tai kankinomes tik para laiko.
*

Neisivaizduoju kaip dukrytei ji sugirdyt doh.gif
sipsenele
Idomu, ar reikia pranesti aukletojai, kad vaikas neateis i lopseli kelias dienas? Siandien jau nevedem...
emalita
Man rodos reikia, nes mes kai nevedem ryte paskambinom ir pasakem, kad neateis. Ar buvot pas daktare ka sake? Kaip dukryte jauciasi?
sipsenele
QUOTE(emalita @ 2011 09 05, 13:15)
Man rodos reikia, nes mes kai nevedem ryte paskambinom ir pasakem, kad neateis. Ar buvot pas daktare ka sake? Kaip dukryte jauciasi?
*

Tai tada ryt pasiskambinsiu, kad dar neisim, siandien jau nebeverta smile.gif Buvom pas gydytoja, nieko konkretaus nepasake, greiciausiai kazkoks virusiukas, kad mus visus paliete, tai zodziu gydytis smecta ir gerti gerasias bakterijas. Dukryte siaip neblogai jaucias, kol nepradeda vemt, vakar vel veme, tai namuose jau net kvapas atsirado, nzn kaip isnaikint doh.gif O kaip Jusu berniukas?
emalita
QUOTE(sipsenele @ 2011 09 05, 13:46)
Tai tada ryt pasiskambinsiu, kad dar neisim, siandien jau nebeverta smile.gif Buvom pas gydytoja, nieko konkretaus nepasake, greiciausiai kazkoks virusiukas, kad mus visus paliete, tai zodziu gydytis smecta ir gerti gerasias bakterijas. Dukryte siaip neblogai jaucias, kol nepradeda vemt, vakar vel veme, tai namuose jau net kvapas atsirado, nzn kaip isnaikint  doh.gif  O kaip Jusu berniukas?
*

Maniskis tai gerai, rugsejo 1 isvakarese tik veme, kevirtadieni puse dienos nesavas buvo, bet pakui atsigavo. O dabar ligos kaip nebuta. Siandien vel darzeli siurpino biggrin.gif
Monalyza
O jum neatrodo, kad ne tik darzei siurpino, bet ir virusa perdave kitiems vaikams?
Kriskoz
QUOTE(Monalyza @ 2011 09 05, 20:16)
O jum neatrodo, kad ne tik darzei siurpino, bet ir virusa perdave kitiems vaikams?
*

As manau cia mamyte norejo pasakyt kad vaikas duko, o ne veme, kad vaikas pasveiko ir zaide jau linksmas, gal jus ne taip supratot
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.