QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 15, 22:26)
sakot duos vaikams pirmomis dienomis pusrycius?
Mamos butinai parasykit kaip sekesi lopsilinukams pirmaja diena? Ir ka reikejo su savimi tureti? Mums adapatcija nuo kito pirmadienio
Ir zinokit dave musu leliukam valgyti
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 16, 15:34) Ir zinokit dave musu leliukam valgyti Tavo mergytė tikrai rami ir labai labai faina. Aš net stebėjaus kam tos kitos mamos reikalingos, manau, kad visos mergaitės gražiai susibendraus ir viskas bus ok. Aš jau ryt irgi paliksiu, nes į darbelį reikia
As net neabejoju kad musu leliukam viskas bus gerai, i tokias saugias rankas juos atiduodam, mamos paciom reikia daugiau ramybes ir stiprybes, tada ir musu leliukams bus ramiau. Ryt jau tetis ves mano grazuole, tikiu kad ir jiems viskas pavyks
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 16, 14:34) Ir zinokit dave musu leliukam valgyti smagu, kad taip be problemu issiskyrete o kiek laiko buvote palike? ar nieko papildomai is rubeliu atsinesti nereikia?
Palikau tai 2,5 val. Tai per toki laika nieko nespejo prisidaryt, kadangi kiti leliukai turejo mamytes, tai jauciu mano draugavo su aukletoja, ten buvusios mamos gali daugiau pasakyti kaip bendravo musu vaikai, bet issiterliot nespejo, nors drabuzeliu pridejau visokiu
Sveikos mamos
Nuo pirmadienio ir mes pradedam lankyt lopsiuka, tai siandien buvom apsiziuret
Maniske irgi dar su sauskelnem, o is kur Jus zinot kad nepatiko, pasake? Man tai sake viskas bus gerai mes ismoksim, maniske sedi tik nesipraso, bet visi kartu mokinsimes, auksciau nosi nenusiminkit
QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 18, 14:24) Maniske irgi dar su sauskelnem, o is kur Jus zinot kad nepatiko, pasake? Man tai sake viskas bus gerai mes ismoksim, maniske sedi tik nesipraso, bet visi kartu mokinsimes, auksciau nosi nenusiminkit Leido suprast issakiusi direktores nuomone, kad su sauskelnem aplamai ner ko i darzeli eit QUOTE(sipsenele @ 2011 08 18, 14:55) Leido suprast issakiusi direktores nuomone, kad su sauskelnem aplamai ner ko i darzeli eit nu čia dabar Cia gandriukuose ar eziukuose buvote? Mano irgi su sauskelnėm. Irgi sėdi, bet nepasiprašo... tiesa, kai namuose be kelnių laksto tai jau beveik visada į puodą padaro. Bet būna ir ant žemės QUOTE(ausrutis @ 2011 08 18, 16:11) Galim QUOTE(Laimė @ 2011 08 18, 16:45) nu čia dabar Cia gandriukuose ar eziukuose buvote? Mano irgi su sauskelnėm. Irgi sėdi, bet nepasiprašo... tiesa, kai namuose be kelnių laksto tai jau beveik visada į puodą padaro. Bet būna ir ant žemės Mes eziukuose. Maniske net nesiseda ant puodo QUOTE(Kriskoz @ 2011 08 18, 14:24) Maniske irgi dar su sauskelnem, o is kur Jus zinot kad nepatiko, pasake? Man tai sake viskas bus gerai mes ismoksim, maniske sedi tik nesipraso, bet visi kartu mokinsimes, auksciau nosi nenusiminkit
Sveikos,
mano grazuolis nuo pirmadienio i lopsiuka Eziuku grupe keliaus. Mes jau trecia savaite kaip i puoda darom, ir pasipraso kai namie bunam, bet kai daug veiksmo, o ypac daug vaiku tai pamirsta ir i kelnias daro
Sveikos
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 22, 12:10) Sveikos Pirma diena tai gerai, juk tiek nematytu zaislu ir vaiku. O dar to buvimo minimaliai. Pacios ''grozybes'' bus veliau Nepasiseke mazei del melynes
Sveikos,
maniskis tai sake pirmu taikymu prie ciuozyklos prisistate
ketinta val. tie pusryciai?
QUOTE(emalita @ 2011 08 22, 17:21) Sveikos, maniskis tai sake pirmu taikymu prie ciuozyklos prisistate Girdejau apie Jusu berniuka, nes kaip tik kartu su Jusu vyru atejom vaiku pasiimt QUOTE(Laimė @ 2011 08 22, 17:48) Kaip supratau siek tiek po puse 9, siryt mudvi atejom kazkur 8:55, tai jau vaikuciai buvo pavalge
8.30 pusryciai
QUOTE(sipsenele @ 2011 08 22, 18:02) Girdejau apie Jusu berniuka, nes kaip tik kartu su Jusu vyru atejom vaiku pasiimt Kaip supratau siek tiek po puse 9, siryt mudvi atejom kazkur 8:55, tai jau vaikuciai buvo pavalge Vyras sake, kad Jusu mergaite gyre kad labai gera buvo. Ech turbut as nesulauksiu kada mano padauziuka girs
Sveikos,
ar kas nors informavote lopšelinukų auklėtojas, apie tai, kad ne vienos vaikas prieš rugsėjo 1-aja (vakare, nakti) vėmė ir nėjo į lopšelį QUOTE(SOS @ 2011 09 02, 15:51) Sveikos, ar kas nors informavote lopšelinukų auklėtojas, apie tai, kad ne vienos vaikas prieš rugsėjo 1-aja (vakare, nakti) vėmė ir nėjo į lopšelį Mes tai dar iki šiol normaliai nepasveikom, tai ir į darželį nėjom... Viduriavom, vėmėm.... visą ketvirtadienį temperatūra nedidelė buvo. Šiandien dar nevalgom... Aš ne tik su auklėtojom pasiruošusi kalbėti, bet ir su direktore. Plius dar pasirodo masinis šitas apsinuodijimas
Mes treciadieni nakti vemem,bet manem kad patys sugedusiu vafliuku davem. Aukletojas informavom. Vakar i darzeli neleidau, bet namie po pietu jautesi gerai ir valge ir gerai tustinosi. Siandien mano vyras vemia viduriuoja, toks vaizdas kad viruas cia kazkoks butu.
Mamos, cia kurioj grupej taip, nes mes gandriukuose ir nieko yikrai nebuvo
As galvojau kas cia tik mano mazei taip buvo treciadieni, nes aukletoja nieko nesake
QUOTE(Kriskoz @ 2011 09 02, 22:05) Eziukuose. Man labai nesa i Roto virusa arba jo atmaina kokia. Nes brolio mergaite buvo treciadieni sveciuose, tai sake sianakt irgi veme, viduriavo. Papildyta: QUOTE(sipsenele @ 2011 09 02, 22:17) As galvojau kas cia tik mano mazei taip buvo treciadieni, nes aukletoja nieko nesake O jus siandien buvot darzelyje?
Nu mes irgi buvom, bet nieko uzmigo.Ziuresim kaip nakti miegosim
QUOTE(emalita @ 2011 09 02, 21:21) Eziukuose. Man labai nesa i Roto virusa arba jo atmaina kokia. Nes brolio mergaite buvo treciadieni sveciuose, tai sake sianakt irgi veme, viduriavo. Pas mus tai tikrai ne virusas O pas mus jau po pietų miego trečiadienį nieko nevalgė, ir paskui naktį gerai išsivėmė ir daugiau tik viduriai laisvi ketvirtadienį buvo+ 37.7 C temperatūra laikėsi Šiandien temperatūros nebebuvo+ omleto gabaliuką ir 3 džiuvesėlius suvalgė. Į darželį aš šiandien dar neleidau... QUOTE(Laimė @ 2011 09 02, 22:36) Pas mus tai tikrai ne virusas O pas mus jau po pietų miego trečiadienį nieko nevalgė, ir paskui naktį gerai išsivėmė ir daugiau tik viduriai laisvi ketvirtadienį buvo+ 37.7 C temperatūra laikėsi Šiandien temperatūros nebebuvo+ omleto gabaliuką ir 3 džiuvesėlius suvalgė. Į darželį aš šiandien dar neleidau... Na pas mus irgi tik dukryte negaluoja
Labas mamytes
Man atrodo cia tikrai kazkoks virusas nes mano keliu pazystamu ir bendradarbes vaikai sirgo sia savaite, pozymiai labai panasus, o jie tikrai ne is musu darzelio. Vienos mama dirba infekcineje, tai sake siaucia kazkoks enterovirusas. QUOTE(zieminuke @ 2011 09 03, 09:37) Labas mamytes Man atrodo cia tikrai kazkoks virusas nes mano keliu pazystamu ir bendradarbes vaikai sirgo sia savaite, pozymiai labai panasus, o jie tikrai ne is musu darzelio. Vienos mama dirba infekcineje, tai sake siaucia kazkoks enterovirusas. Greiciausiai taip ir bus,nes mes brolio mergaite uzkretem turbut (o ji darzelio dar nelanko), siandien i ligonine isveze ja. Sake nemazai vaiku su tokiais simtomais. Stenkites vaikams duoti kuo daugiau skysciu.
Ko gero, kad virusas, nes ir mes su vyru pasigavom
QUOTE(sipsenele @ 2011 09 04, 17:52) Ko gero, kad virusas, nes ir mes su vyru pasigavom Sveikateles jums
Idomu, ar reikia pranesti aukletojai, kad vaikas neateis i lopseli kelias dienas? Siandien jau nevedem...
Man rodos reikia, nes mes kai nevedem ryte paskambinom ir pasakem, kad neateis. Ar buvot pas daktare ka sake? Kaip dukryte jauciasi?
QUOTE(emalita @ 2011 09 05, 13:15) Man rodos reikia, nes mes kai nevedem ryte paskambinom ir pasakem, kad neateis. Ar buvot pas daktare ka sake? Kaip dukryte jauciasi? Tai tada ryt pasiskambinsiu, kad dar neisim, siandien jau nebeverta QUOTE(sipsenele @ 2011 09 05, 13:46) Tai tada ryt pasiskambinsiu, kad dar neisim, siandien jau nebeverta Maniskis tai gerai, rugsejo 1 isvakarese tik veme, kevirtadieni puse dienos nesavas buvo, bet pakui atsigavo. O dabar ligos kaip nebuta. Siandien vel darzeli siurpino
O jum neatrodo, kad ne tik darzei siurpino, bet ir virusa perdave kitiems vaikams?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|