Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cezaris
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
laura-jur
as labai buvau uz naturalu gimdyma labai norejau gimdyt pati bet deja mano mazyle pasirinko kita kelia,nuo pat pradziu nestumo panele isitaise patogiai,atsisedo taip patiko sedet kadnet negalvojo verstis,ir taip sulaukem dienos paskirtos gydytojo deja 3savaitem anksciau,ir isvydom savo princese,taip buvo isitaisius kad net kojos buvo prie galvos tai va tokia musu istorija sakom gal mergina bus gimnaste?
Stebukle
Mergyte lanksti nuo pat gimimo tongue.gif
evelina
Ot gimnastė mažiukė biggrin.gif tik ko tiek mažai parašei blush2.gif
Zuikiosaulute
Čia istorija g.gif blink.gif
sinsila3
g.gif rolleyes.gif
Wild Pearl
QUOTE(laura-jur @ 2007 01 21, 02:32)
as labai buvau uz naturalu gimdyma labai norejau gimdyt pati bet deja mano mazyle pasirinko kita kelia,nuo pat pradziu nestumo panele isitaise patogiai,atsisedo taip patiko sedet kadnet negalvojo verstis,ir taip sulaukem dienos paskirtos gydytojo deja 3savaitem anksciau,ir isvydom savo princese,taip buvo isitaisius kad net kojos buvo prie galvos tai va tokia musu istorija sakom gal mergina bus gimnaste?
*

na trumpai bet aiskiai bigsmile.gif 4u.gif
Lotyna
Na tikrai galejo but ilgesne istorija biggrin.gif Sekmes jums 4u.gif
cuoliukė
labai jau trumpai tongue.gif
Fiorella
Trumpai ir aiškiai 4u.gif Sėkmės augant ir tobulėjant, gal tikrai giminastė pas jus thumbup.gif
*fujimi
ot trumpai ir konkreciai lotuliukas.gif thumbup.gif
Soffyyy
Nu vat kaip trumpai biggrin.gif Galėjot dar "dadėt" porą žodžių biggrin.gif
Pusiausvyra
sveikos,

gal kas pasakytu kiek laiko negalima valgyt pries operacija ?ar galima gerti vandeni ta paskutine diena ? mane ryt pjaus smile.gif o gydytoja nieko nepaaiskino detaliau..

dekinga
SigaR
as uz naturalu gimdyma,bet jai reik cezary daryt tai reik mirksiukas.gif
sallamandrra
Trumpai drūtai tongue.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.