Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paula ar Paulina?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
self
tik Paula. Tai taip prabangiai skamba ax.gif mano zuikio toks vardas.. blush2.gif ,tai viena sena sena mociute pasake,labai grazus vardas ,toks , kilmingas biggrin.gif ,isdidus.. bigsmile.gif
rutast
Paula - gražus vardas thumbup.gif
Vijone
abu thumbup.gif Tik Paula tikrai kazkoks isdidus g.gif o Paulina - svelnesnis. As visgi uz Paulina ax.gif
litavkasam
man nė vienas nepatinka unsure.gif
Bet jei rinktis reiktų , tai turbūt Paulina g.gif
vil
Man Paulina šilčiau ir mieliau skamba nei Paula. rolleyes.gif

*vandene*
Man Paulina, mielesnis vardas nei Paula.
Čili
o man gražiausiai skambėtų Paulė ax.gif Turiu draugę tokiu vardu, labai patinka tas vardas.. smile.gif
Naktinė
Paula visai negražus, o Paulina pakenčiamas cool.gif
Plepė
Aš už Paulą arba Paulę-trumpai ir aiskiai.
AgnėM
ot ir sutapimai biggrin.gif ...mano vienos draugės mergaitės vardas Paula...o kitos draugės mergaitės vardas Paulina ...man ir tas ir tas visai nieko mirksiukas.gif
zuikispuikis
Man Paulina graziau, bet Paula butu trumpinys. Siaip abu vardai man wub.gif mieli
skruzde
Paula-jaunatviškas,skambus.... thumbup.gif
Paulina-su sena boba asocijuojas blush2.gif
*Jalta*
Paulina. thumbup.gif
Ju.Ju
Paula man drubokas, kaip tik labiau jau moterishkelei kuriai virsh 50. O Paulina - tokia linksma mergaiciuke mirksiukas.gif
Beto Paulina, visada gales buti Paula thumbup.gif
Agnelė
Mes savo dukrelę pavadinim PAULA, nes europietiškiau skamba biggrin.gif
Nors man ir Paulina thumbup.gif thumbup.gif
Aš buvau sugalvojus, jei gims berniukas bus Paulius, ji mergytė - Paulina. Bet sutrumpinom, nes pavardė ilga doh.gif
Man ir Paulė nieko, bet vyras buvo kategoriškai prieš blush2.gif
Ramasta
paulina thumbup.gif
strazdanėlė...
paulina
atviraj
Paulina biggrin.gif
SANTA
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 18:45)

Beto Paulina, visada gales buti Paula  thumbup.gif
*

Nu nesamone schmoll.gif ...juk cia du skirtingi vardai doh.gif ,prie ko cia Paulina gales but Paula,jei ji yra Paulina doh.gif
SUNO
Paula thumbup.gif
Mano krikstadukte vardu Paula. wub.gif
inga-uk
man Paulina mirksiukas.gif
Gardi
vienareiksmiskai Paula thumbup.gif
Šalnė
Paula thumbup.gif
Pliukšt
Paulina
zuasta
Paulina
Zuikiosaulute
Paulina thumbup.gif Skamba švelniau ir moteriškiau mirksiukas.gif
Tuana
PAULA--ziuriu viena serijala ir ten vaidina labai grazi aktore tokiuo pat vardu thumbup.gif thumbup.gif
Sella
QUOTE(Lakūdra @ 2007 01 21, 02:58)
mazute apklausele smile.gif
*

Tik už Pauliną. ax.gif
Gytarė
QUOTE(zuasta @ 2007 03 24, 19:56)
Paulina
*

drinks_cheers.gif
sssaule
Aš pavadinčiau Paulina, nes sutrumpintai galėsit vadinti Paula. O jei duosit Paula jau Paulina nevadinsit.
dovillee
Paulina 4u.gif
HappyAngel
Aš už Pauliną prabalsavau- švelnesnis, mielesnis tas vardukas ax.gif Paula man kažkodėl labai grubiai skamba schmoll.gif
Unregistered
O aš - už Paulą. Man gražu trumpi vardai mirksiukas.gif . Nenorėčiau "jungtinio" ax.gif .
katalike
Paulina. elegantiškesnis, grakštesnis
helena
Pažįstu vieną merginą, kurios vardas Paolina, man labai gražiai skamba bigsmile.gif
-rasa-
vis tiek bus PAULĖ wub.gif
garbanota
PAULINA PAULINA PAULINA wub.gif
Pati esu Paulina ir labai myliu savo varda wub.gif
O tikrai is Paulinos Paula pasidaro t.y. susitrumpina... dar Paola kai kada biggrin.gif
Bet siaip visada Paule tongue.gif dar Pale tongue.gif Man patinka kai trumpina ir vadina tiesiog PAU tongue.gif siiap toks vardas su kuriuo visko imanoma prigalvoti ir prigalvoja!
_Ligitukas_
Aš irgi už Paulina blush2.gif
Gyromitra
Mano dukrytės vardas Paulina wub.gif dažnai vadinu ją Paula rolleyes.gif man gražus vardas thumbup.gif
PONIUTE
Abu vardai labai gražus wub.gif
Eliana
Kazkas pasake,kad Paulina asocijuojasi su senos bobutes vardu blink.gif
Man kaip tik toks svelnus vardas wub.gif va Paula irgi mielas tik skamba truputi astriau biggrin.gif bet visada Paulina gali patapt Paula, nes net pats vardas Paulina yra kiles is zodzio "paula" ax.gif O va is Paulos jau Paulina nepadarysi nono.gif
Beje,pati esu Paulina ir man sis vardas yra grazesnis ir isvis pats jegiskiausias wub.gif cool.gif biggrin.gif bet patinka ir kai Paula vadina smile.gif bet vistiek Paule karaliauja, nes jau taip visiem patinka taip trumpint unsure.gif biggrin.gif
gitcka
Man Paulina maloniau skamba negu Paula. rolleyes.gif
Sophi
Tik jau ne Paula schmoll.gif Paulė arba Paulina. Man gal Paulė labiau patinka.
askyte
Aš už PAULINĄ
*Lina*
paulina wub.gif wub.gif
raciren
man tai Paula thumbup.gif (paulinu yra daug)
zuikiniauskienė
Man nei tas, nei tas nepatinka.
Kataryshka
as uz Paulina mirksiukas.gif kazkaip jau labai romantiskai skamba wub.gif
Edirga
Paulina thumbup.gif
Moira
Paula, nes taip isdidziai skamba 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.