FAINulka@
2007 04 10, 19:56
QUOTE(rencė @ 2007 04 08, 22:44) Labutis, su šventėmis sveikinu visas! Ačiū FAINulka, už naujas nuorodas, bet atrodo aš ir vėl pavėlavau-nuorodos nebeveikia, o gal aš ką nors ne taip darau?  veikia jos veikia - o kaip siustis is rapidshare serverio buvo ideta senojoje temoje - paieskok okiz
Scarlett
2007 04 12, 13:03
Turiu Activity book for children 2. Atrodo kaip spalvinimo knygelė. jei kam reikia, rašykit į AŽ, atsiųsiu.
ingrise
2007 04 12, 19:08
gal kokiu audio knygu nuorodu imestumet, kad nebutu labai dideles apimties iki 1MB...
FAINulka@
2007 04 12, 21:17
QUOTE(Slyvutė @ 2007 02 11, 18:34) http://www.bartleby.com/59/3/ yra patarlių su paaiškinimais. Gal rasi tinkamų. Dar, man patinka: http://www.soundsgood.com/searchresult.asp...atname=ChildrenTai knygos audio formatu. Įėjus į knygą, galima paspausti Hear a sample ir paklausyti knygos anglų kalba. Labai gerai lavinti klausymo įgūdžius. Ir įdomu.  Ingrise vat cia merginos buvo ideje del audio.. siaip po 1mb rimtu klausymo knyguciu nelabai rasi.. kokybisko igarsinimo uzima daug.. senojoj temoj buvo nuorodu..
Jau kaip apsidžiaugiau radus šią temukę Labai aktualu pasidarė,nes nusprendžiau''dasimokyt''ko nemoku,o ir vyrui nepakenktų JAu maniau teks plonint piniginę knygyne Didelis AČIŪ mamytei atidariusiai šią temukę ir visoms čia rašančioms
FAINulka@
2007 04 13, 14:10
Scarlett
2007 04 13, 18:05
man labai praverstų kokia grožinės literatūros knyga su išrinktais visokiais literary devices (pvz. metaphor, simile, epithet ir t.t. ) ar iš vis įmanomas toks dalykas?
FAINulka@
2007 04 13, 20:45
QUOTE(Scarlett @ 2007 04 13, 19:05) man labai praverstų kokia grožinės literatūros knyga su išrinktais visokiais literary devices (pvz. metaphor, simile, epithet ir t.t. ) ar iš vis įmanomas toks dalykas?  gal  tik reik ieskot
Eglentina
2007 04 15, 18:32
nežinau, gal jau buvo, bet čia radau gerų kygučių paskaitymui http://manybooks.net
FAINulka@
2007 04 18, 21:59
Labs diens matau kad apsileidau - zadu pataisyti stuacija - tema baigia apmirt ***Headway New_Headway_Pronunciation_Course_Elementary (Book_Audio) audioknyga***Headway New_Headway_Pronunciation_Course_Pre-Intermediate (Book_Audio) audioknyga Papildyta:***Headway New_Headway_Pronunciation_Course_Intermediate (Book_audio(no)) knyga***Headway New_Headway_Pronunciation_Course_Upper-Intermediate (Book_Audio) audio 1audio 2knyga[/quote]
litavkasam
2007 04 19, 09:02
Kur čia apmirt, visos tiesiog jau moka anglų, arba labai mokosi Ačiū, kad vis papildai
FAINulka@
2007 04 19, 16:48
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 19, 10:02) Kur čia apmirt, visos tiesiog jau moka anglų, arba labai mokosi Ačiū, kad vis papildai  gerai kad mokos, o as taip apsileidau...  niekaip nebeprisiruosiu pasimokyt, prisimint... o dar tas pavasaris uz lango
burbuliuxxx
2007 04 19, 16:54
sveikutes visos mokinukes  as neseniai atradau si foruma ir lb tuo dziaugiuosi  man aktuali jusu temele apie anglu k. nes dabar su draugu gyvenam norgej, buvau nusprendus mokytis norvegu k., bet apsigalvojau, nes cia norgej kiekvienas norvegas oka kalbet angliskai, tad manau geriau test ka jau truputi moku(mokykloj mokiaus). nezinau ar kuom pati galesiu padet jum, nes nieko neturiu, del to ir ieskausi info po interneta  turiu viena nuoroda, kur yra visokiu pratimuku, bet cia gal labiau pradedanciom, nes lengvoki tokie  www..manythings.org/fg/index.html Papildyta:sorry meginos, nemoku normaliai nuorodos ikelt
FAINulka@
2007 04 24, 20:46
***Medicine Medical English
knyga
domaskaro
2007 05 01, 21:29
sveikutes, as ka tik prisiregistravau, dar nieko nezinau.Bet mane labai domina anglu kalbos mokinimasis.dziaugsiuos, jei galesite padeti.
FAINulka@
2007 05 02, 21:54
QUOTE(domaskaro @ 2007 05 01, 22:29) sveikutes, as ka tik prisiregistravau, dar nieko nezinau.Bet mane labai domina anglu kalbos mokinimasis.dziaugsiuos, jei galesite padeti. tai zinok ne labai cia ir reikia zinoti - tik surinkti virs 10 zinuciu ir kreiptis i az kad gauti slaptazodi
lapiutaite
2007 05 04, 16:42
Labas mamytes, pabandysiu ideti QUICK TEACHER programa,gal kam vis dar reikia  .(Atidarineti su Daemon tools.) http://rapidshare.com/files/29444803/QUICH_TEACHER.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/29447722/QUICH_TEACHER.part2.rarPapildyta:Tiesa nepaminejau cia LT-EN
FAINulka@
2007 05 04, 17:11
QUOTE(lapiutaite @ 2007 05 04, 17:42) Labas mamytes, pabandysiu ideti QUICK TEACHER programa,gal kam vis dar reikia  .(Atidarineti su Daemon tools.) http://rapidshare.com/files/29444803/QUICH_TEACHER.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/29447722/QUICH_TEACHER.part2.rarPapildyta:Tiesa nepaminejau cia LT-EN Saunuole Lapiutaite  na merginos kam reikejo - griebkit
Tai pasirodo ir Quick Teacher įmanoma nulaužt  labai ačiū Lapiutaitei  siunčiuosi ir bandysiu mokytis... kadangi kaip tik po mėnesio keičiu darbą, kur dažniau reikės anglų kalbos, tai reikia patobulinti žodyną. Beje, tikiuosi, Fainulk@ galės man pasakyti tą ypatingąjį slaptažodį, nes parsisiunčiau ir norėčiau atsidaryti verslo knygų failiukus.
Kaip faina kad radau šia temą. Aš kaip tik dabar vėl noriu pradėti anglų mokintis.
FAINulka@
2007 05 07, 20:33
QUOTE(liola @ 2007 05 05, 22:58) Kaip faina kad radau šia temą. Aš kaip tik dabar vėl noriu pradėti anglų mokintis.  Sveika, dar poros zinuciu truksta ir slaptazodi issiusiu i AZ  turim siokias tokias taisykles - jei skaitei tema
ermelinda
2007 05 08, 15:21
Sveikos,mamytės  noriu ir aš mokytis anglų kalbos,nes turiu truputėlį laisvo laiko,tai manau reikia jį išnaudoti,deja,mokykloje mokinaus vokiečių,tai neturiu net pagrindų.Turiu tokią mėlyną knygutę -anglų kalbos gramatika-,dar radau tokį mokyklinį žodyną caro maro laikų,gal pravers,nes jame dar yra paaiškinta,, kaip tarti garsus,o tai man tamsus miškas.Dar radau,kad galima mokytis kompiuteriu,reikia pirkt englich+diskus,jų kaina60lt,o gal kaip nors juos galima už dyką parsisiųsti.
FAINulka@
2007 05 08, 21:47
QUOTE(ermelinda @ 2007 05 08, 16:21) Sveikos,mamytės  noriu ir aš mokytis anglų kalbos,nes turiu truputėlį laisvo laiko,tai manau reikia jį išnaudoti,deja,mokykloje mokinaus vokiečių,tai neturiu net pagrindų.Turiu tokią mėlyną knygutę -anglų kalbos gramatika-,dar radau tokį mokyklinį žodyną caro maro laikų,gal pravers,nes jame dar yra paaiškinta,, kaip tarti garsus,o tai man tamsus miškas.Dar radau,kad galima mokytis kompiuteriu,reikia pirkt englich+diskus,jų kaina60lt,o gal kaip nors juos galima už dyką parsisiųsti. Jei kalbam apie ta pacia melynu virseliu lietuviska gramatine knygute- - tai ir as nuo jos pradejau - joje labai aiskiai lietuviskai isdestytos esmines taisykles.. sekantis etapas buvo anglu kompaktai - taip pat tavo minimieji - bet gal nera taip paprasta is ju pradet mokytis jei nera pagrindu.. naudinga tarimui.. ir kai jau siek tiek susipazinsi su pagrndiniais zodziais tada ir pratimukai eisis .. nes pamenu pradzioj buvo sunku.. galeciau irasyti - jei esi vilniuj - bet kainuos - kompaktus  beje siulyciau pabandyti parsisiusti opportunities elementary knyga su audio - tikrai neblogas pradziamoksliukas  arba headway - bet man pirmoji labiau patiko.. na sekmes pradejus dometis - slaptazodi issiunciau i az
http://www.oup.com/elt/global/products/headway Gal žinot kaip atsakymus pažiureti po testų . Nes aš daugiau 70 % negaliu surinkti. Noriu sužinoti savo klaidas Papildyta:[quote=FAINulka@,2007 05 08, 22:47] beje siulyciau pabandyti parsisiusti opportunities elementary knyga su audio - o IŠ KUR GALIMA PARSISIUSTI  . IR AŠ NORIU
FAINulka@
2007 05 08, 22:55
[quote=liola,2007 05 08, 23:32] http://www.oup.com/elt/global/products/headway Gal žinot kaip atsakymus pažiureti po testų . Nes aš daugiau 70 % negaliu surinkti. Noriu sužinoti savo klaidas Papildyta:[quote=FAINulka@,2007 05 08, 22:47] beje siulyciau pabandyti parsisiusti opportunities elementary knyga su audio - o IŠ KUR GALIMA PARSISIUSTI  . IR AŠ NORIU  [/quote] senojoj temoj paieskok - rasi
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 05 08, 23:55) senojoj temoj paieskok - rasi   DIDELIS AČIŪ  . kaip faina, na dabar reikia tik pastangų viską išmokti
ermelinda
2007 05 09, 09:55
Ačiū už slaptažodį  bandysiu pirma tą knygutę mėlyną įveikt,pabandysiu parsisiųst ir rekomenduotas knygutes,tai va kimbam į mokslus
ermelinda
2007 05 09, 10:10
QUOTE galeciau irasyti - jei esi vilniuj - bet kainuos - kompaktus ne vilniete,is siauliu,bet vistiek aciu,kad nori padeti
ingeborga
2007 05 10, 10:03
Fainulka, Buvai man atsiuntusi slaptazodi pries kelis menesius,parsisiunciau kelias knygutes,psimokinau ir noreciau toliau tobulintis...Bet susiduriau su problema,nes raso,kad slaptazodis ne toks... Gal gali padeti?Ar gali vel slaptazodi atsiusti...Buciau labai dekinga...
Mantuska
2007 05 10, 15:47
Sveikos merginos, atsisiunciau viena knyga is pirmosios temos. Ir labai noreciau slaptazodzio.. cia vienas visoms tinka? gal padetumet? Jus dideles saunuoles visos  Ir dar, gal ka nors turit su statybu pagrindais?
FAINulka@
2007 05 10, 22:24
Merginos jau issiunciau slaptazodzius - pasitikrinkit AZ
QUOTE(lapiutaite @ 2007 05 04, 17:42) Labas mamytes, pabandysiu ideti QUICK TEACHER programa,gal kam vis dar reikia  .(Atidarineti su Daemon tools.) http://rapidshare.com/files/29444803/QUICH_TEACHER.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/29447722/QUICH_TEACHER.part2.rarPapildyta:Tiesa nepaminejau cia LT-EN Gal gali parasyti registracijos numeri, nes pas mane jo praso ir kitaip neisidiegia programele.
jokubaite
2007 05 12, 13:50
QUOTE(Forz @ 2007 05 12, 10:54) Gal gali parasyti registracijos numeri, nes pas mane jo praso ir kitaip neisidiegia programele. registracijos numeris turėtų būti kažkuriame iš parsiųstų failiukų scipt'e. paieškok
FAINulka@
2007 05 12, 19:59
QUOTE(Forz @ 2007 05 12, 11:54) Gal gali parasyti registracijos numeri, nes pas mane jo praso ir kitaip neisidiegia programele. Nesu parsisiuntus sios programos bet kaip jau rase joreta ieskok .txt arba .nfo failiuku - kuriuose jie buna talpinami
susiradau .txt failiuka, bet irasius jame nurodyta koda, raso kad neteisingas.  Tai ar pavyko kuriai nors merginai instasliuotis sia programele?
jokubaite
2007 05 13, 10:08
QUOTE(Forz @ 2007 05 13, 09:42) susiradau .txt failiuka, bet irasius jame nurodyta koda, raso kad neteisingas.  Tai ar pavyko kuriai nors merginai instasliuotis sia programele? Man pasileido, dariau copy ir paste ir viskas gavos 0000-5515-027136 pas mane toks yra gal tiks
QUOTE(joreta @ 2007 05 13, 11:08) Man pasileido, dariau copy ir paste ir viskas gavos 0000-5515-027136 pas mane toks yra gal tiks  Pas mane ir toks kodas. As taip pat dariau copy ir paste, bet kazkodel man vistiek raso, kad netinka registracijos kodas  Nesuprantu ka dar ne taip darau. Be to kaip jus ta prgrama pasileidziat per DAEMON ar i kompaktus isarusios esat? As tai i kompaktus, nes su Daemon kazkaip pas mane neina, net nezinau.
jokubaite
2007 05 13, 11:27
QUOTE(Forz @ 2007 05 13, 10:58) Pas mane ir toks kodas. As taip pat dariau copy ir paste, bet kazkodel man vistiek raso, kad netinka registracijos kodas  Nesuprantu ka dar ne taip darau. Be to kaip jus ta prgrama pasileidziat per DAEMON ar i kompaktus isarusios esat? As tai i kompaktus, nes su Daemon kazkaip pas mane neina, net nezinau.  tai gal bandyk dar kartą parsisiųsti daugiau net nežinau ką patart, tiesiog su ta programa susirandi tą vietą kur yra parsiųsta programa kompe is ji sukuria virtualų - netikrą diską ir veikia, nors kai kas rašos ir į diskus
Jau regis pagaliau pavyko instaliuoti. O klaidele buvo zioploka  , kadangi koda kopijavau, tai per daug uzsizymejau as ji ir taip kelis kartus  Pasirodo po paskutinio skaiciau tarpa palikau, tai del to ir netiko. Bet kazkaip netycia apsiziurejau, istryniau ir viskas liux
Šiandien radau gerą psl. kuriame galima mokytis anglų kalbos nuo elementary iki upper-entermediate lygio. Pati iš tokios Natural English knygos mokiausi kursuose, bet žiūriu, kad ir internete nemažai ko galima rasti - visokie testukai, žaidimukai ir t.t sėkmingo mokymosi: http://www.oup.com/elt/global/products/naturalenglish/
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 04 10, 20:56) veikia jos veikia - o kaip siustis is rapidshare serverio buvo ideta senojoje temoje - paieskok okiz  Sveikutės, pagaliau parsisiunčiau ir aš. Ačiū. Dabar tik mokytis belieka.
litavkasam
2007 05 16, 13:13
AŠ kažkaip visai mokslus apleidau... Pradedu pamiršti ką mokėjau  Kaip gauti motyvacijos, priminkit man
FAINulka@
2007 05 16, 13:28
QUOTE(litavkasam @ 2007 05 16, 14:13) AŠ kažkaip visai mokslus apleidau... Pradedu pamiršti ką mokėjau  Kaip gauti motyvacijos, priminkit man  lio su ta motyvacija - velniava.. tai uzeina, tai praeina  per darbus visus kitus uzsiemimus esu apleidus.. tame tarpe ir anglu... bet vat ryt-poryt turiu mokymus anglu kalba, tai sian spirgu ir puolu stresuot, kad tiek laiko ne knygos i rankas nepaemiau
Adera777
2007 05 19, 17:21
Sveikutės,  labai dziaugiuosi, kad radau tokią šaunią temą, pati jau kurį laiką savarankiškai mokausi anglų kalbos. Paskaičiusi radau nemažai gerų patarimų ir nuorodų. Pasistengsiu greičiau užsidirbti slaptazodį, kad galėciau naudotis knygelemis. Labai aciu visoms, kurios draugiskai dalinasi bet kokia informacija, saunuolės  . O tu Fainulka tai pavarai
FAINulka@
2007 05 19, 21:36
QUOTE(Adera777 @ 2007 05 19, 18:21) Sveikutės,  labai dziaugiuosi, kad radau tokią šaunią temą, pati jau kurį laiką savarankiškai mokausi anglų kalbos. Paskaičiusi radau nemažai gerų patarimų ir nuorodų. Pasistengsiu greičiau užsidirbti slaptazodį, kad galėciau naudotis knygelemis. Labai aciu visoms, kurios draugiskai dalinasi bet kokia informacija, saunuolės  . O tu Fainulka tai pavarai  na tau nebedaug teliko - tetruksta 2 zinuciu  bet manau vienas juokas bus jas surinkti ir isitraukti i besimokanciu buri... jau grizau po mokymu - tos dvi dienos su anglakalbiu lektorium buvo super - dziauges sirdis kad suprantu viska, ka jis pasakoja, bet baigiu save uzgriauzt, kad supratimas tai kaip supratimas, bet as vis nenugaliu baimes kalbeti ir dar reik mokytis mokytis ir dar karta mokytis kas kalbejimo zinios neatsiliktu nuo "supratimo"
litavkasam
2007 05 20, 20:43
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 05 19, 23:36) na tau nebedaug teliko - tetruksta 2 zinuciu  bet manau vienas juokas bus jas surinkti ir isitraukti i besimokanciu buri... jau grizau po mokymu - tos dvi dienos su anglakalbiu lektorium buvo super - dziauges sirdis kad suprantu viska, ka jis pasakoja, bet baigiu save uzgriauzt, kad supratimas tai kaip supratimas, bet as vis nenugaliu baimes kalbeti ir dar reik mokytis mokytis ir dar karta mokytis kas kalbejimo zinios neatsiliktu nuo "supratimo"  Ech... man irgi panašiai su tuo supratimu  O kad būtų su kuo pašnekėt kasdien, tai ir vadovėlių nereikėtų
Pasaulė
2007 05 21, 19:52
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 05 19, 22:36) na tau nebedaug teliko - tetruksta 2 zinuciu  bet manau vienas juokas bus jas surinkti ir isitraukti i besimokanciu buri... jau grizau po mokymu - tos dvi dienos su anglakalbiu lektorium buvo super - dziauges sirdis kad suprantu viska, ka jis pasakoja, bet baigiu save uzgriauzt, kad supratimas tai kaip supratimas, bet as vis nenugaliu baimes kalbeti ir dar reik mokytis mokytis ir dar karta mokytis kas kalbejimo zinios neatsiliktu nuo "supratimo"  Tai kad visada suvokimas (skaitymo ir klausymo) būna aukštesnio lygio negu produkavimas (kalbėjimas ir rašymas). Tokiu principu remiantis net užsienio kalbų egzaminai sudaromi. Tad siūlau nusiraminti ir nebijoti kalbėti. Teko sutikti ne vieną žmogų, kuris bijo kalbėti, nes, neva, blogai tai daro. Bet tas jų kalbėjimas visada yra pakankamai geras, tik tinkamai neįvertintas. Papildyta:QUOTE(litavkasam @ 2007 05 20, 21:43) Ech... man irgi panašiai su tuo supratimu  O kad būtų su kuo pašnekėt kasdien, tai ir vadovėlių nereikėtų  Tai gal reiktų kurti kokį nors anglų kalbos klubą, kur gyvai susirinktume ir diskutuotume angliškai. Teko ir man pačiai viename dalyvauti, tik jam vadovavo užsienietis. Būdavo labai faina, nors susirinkdavo labai įvairaus lygio žmonių, bet visi sugebėdavo pasakyti ką norėdavo, kartais su kitų pagalba. Jeigu atsirastų norinčių ir vietos tai daryti, galėčiau padėti.
FAINulka@
2007 05 22, 15:56
QUOTE(Pasaulė @ 2007 05 21, 20:52) Tai kad visada suvokimas (skaitymo ir klausymo) būna aukštesnio lygio negu produkavimas (kalbėjimas ir rašymas). Tokiu principu remiantis net užsienio kalbų egzaminai sudaromi. Tad siūlau nusiraminti ir nebijoti kalbėti. Teko sutikti ne vieną žmogų, kuris bijo kalbėti, nes, neva, blogai tai daro. Bet tas jų kalbėjimas visada yra pakankamai geras, tik tinkamai neįvertintas. Papildyta:Tai gal reiktų kurti kokį nors anglų kalbos klubą, kur gyvai susirinktume ir diskutuotume angliškai. Teko ir man pačiai viename dalyvauti, tik jam vadovavo užsienietis. Būdavo labai faina, nors susirinkdavo labai įvairaus lygio žmonių, bet visi sugebėdavo pasakyti ką norėdavo, kartais su kitų pagalba. Jeigu atsirastų norinčių ir vietos tai daryti, galėčiau padėti.  naturalu, kad supratimas geresnis nei kalbejimo zinios, bet kai tas skirtumas zenklus - tai reik smarkiai pasitempti o del klubo - gal visai smagu butu susiorganizuoti cia besimokanciu meetuka kur vilniuj, gal net pavyktu pabandyti pasikalbeti angliskai, pasidalinti mokymosi patirtimi, medziaga, patarimais ir t.t. tik faktas, kad reikalingas butu moderatorius, kuris pagelbetu uzstrigus, pataisytu, kai daromos klaidos... Pasaule ideja superine, gal patalkininkautum  o gal paskui is to issirutulios ir dar kas nors rimciau p.s.s vakar kazka panasaus rasiau, bet kazkodel zinute dingo
Adera777
2007 05 22, 16:22
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 05 22, 16:56) naturalu, kad supratimas geresnis nei kalbejimo zinios, bet kai tas skirtumas zenklus - tai reik smarkiai pasitempti o del klubo - gal visai smagu butu susiorganizuoti cia besimokanciu meetuka kur vilniuj, gal net pavyktu pabandyti pasikalbeti angliskai, pasidalinti mokymosi patirtimi, medziaga, patarimais ir t.t. tik faktas, kad reikalingas butu moderatorius, kuris pagelbetu uzstrigus, pataisytu, kai daromos klaidos... Pasaule ideja superine, gal patalkininkautum  o gal paskui is to issirutulios ir dar kas nors rimciau p.s.s vakar kazka panasaus rasiau, bet kazkodel zinute dingo  Is tiesu saunu butu pabendrauti, tik labai jau nedrasu,  bent jau pradzioje, nes kiek suprantu ivairiu lygiu esame, bent jau as, tai net vidurineje anglu k.nesimokiau, o ir bendrauti angliskai neteko. Na bet pirmuosius ledus vistiek gerai butu pralauzti  Fainulka, kai galesi, parasyk slaptazodi, is anksto labai aciu.
FAINulka@
2007 05 22, 21:42
QUOTE(Adera777 @ 2007 05 22, 17:22) Is tiesu saunu butu pabendrauti, tik labai jau nedrasu,  bent jau pradzioje, nes kiek suprantu ivairiu lygiu esame, bent jau as, tai net vidurineje anglu k.nesimokiau, o ir bendrauti angliskai neteko. Na bet pirmuosius ledus vistiek gerai butu pralauzti  Fainulka, kai galesi, parasyk slaptazodi, is anksto labai aciu.  slaptazodis jau pas tave o del baimes kad lygiai skirias - tai manau kad nepabande nesuzinosim  pradesim lietuviskai o baigsim kaip iseis idomu kiek butu susiomejusiu tokiu susitikimu?
|
|