Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
FAINulka@
Senoji tema cia, kol nepratrinsim zinuciu smile.gif
FAINulka@
***English File

English File Elementary Student's Book

user posted image

knyga

***English File

English File Elementary Workbook

user posted image

knyga

Workbook Key, PDF cia

Papildyta:
***English File

English File Pre-Intermediate Student's Book

user posted image

knyga

***English File

English File Pre-Intermediate Workbook

user posted image

knyga

Papildyta:
***English File

English File intermediate Students book

user posted image

knyga

***English File

English File intermediate Workbook

user posted image

knyga

AngelG
Sauni, naudinga tema thumbup.gif ir norisi, kad zinutes neissitrintu, pasiliktu visa informacija. Tiek daug yra is ko mokintis, kad net galvele apsisuko nuo ko pradeti. doh.gif Bandau siustis PRONUNCIATION POWER labai ilgai siunciasi tie failai, bet kantriai laukiu. Gal kas jau turite atsisiunte? Ar naudinga ar patinka programa?
Bajm
Ačiū Pasaulė už vertimą

man dar reikia pagalbos

ką reiškia žodis mind?

pvz. aš noriu atsidaryti langą
tai reikia klausti
Would you mind opening the window?

Wouldn't you mind opening the window?

ar kaip čia? blush2.gif

FAINulka@
QUOTE(Bajm @ 2007 01 22, 08:15)
Ačiū Pasaulė už vertimą

man dar reikia pagalbos

ką reiškia žodis mind?

tai reikia klausti

ar kaip čia? blush2.gif
*

would you mind...? gal galima paprašyti jus...?
mind d. protas;nuomonė; mintis; noras, ketinimas ir t.t.
v. atsiminti, turėti galvoje; saugotis; rūpintis, prižiūrėti; (pa)saugoti

litavkasam
QUOTE(Bajm @ 2007 01 22, 10:15)
Ačiū Pasaulė už vertimą

man dar reikia pagalbos

ką reiškia žodis mind?

tai reikia klausti

ar kaip čia? blush2.gif
*

Manau, kad reiškia "Ar neprieštarauji?" cool.gif
FAINulka@
QUOTE(AngelG @ 2007 01 21, 16:24)
Sauni, naudinga  tema  thumbup.gif ir  norisi, kad zinutes neissitrintu, pasiliktu visa informacija. Tiek daug yra is ko mokintis, kad net galvele apsisuko nuo ko pradeti.  doh.gif  Bandau siustis PRONUNCIATION POWER labai ilgai siunciasi tie failai, bet kantriai laukiu. Gal kas jau turite atsisiunte? Ar naudinga ar patinka programa?
*

nebandziau nes tarimo mokiaus is english + kompaktu smile.gif
gal kas is kitu cia besilankanciu isbandet? pamenu buvo susidomejimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(litavkasam @ 2007 01 22, 16:09)
Manau, kad reiškia "Ar neprieštarauji?"  cool.gif
*

as ir taip manau smile.gif ten buvau ikopijavus reiksmes is zodyno smile.gif
radau siek tiek laiko tai stai cia gali rasti si ta apie tokio pobudzio klausimus su would:)
bbc resursas
bbc resursas 2

Would + mind

This is a polite form used to ask someone to do something for you or used to ask permission

Examples:
a. Would they mind visiting my mother for me?
b. Would James mind reading my essay?
c. Would you mind looking after my children tonight?
d. Would you mind if I left now?
e. Would they mind if I came with you?
f. Would you mind if I had another coffee?

uosiux
sveiki smile.gif

nebandziau nes tarimo mokiaus is english + kompaktu
gal kas is kitu cia besilankanciu isbandet? pamenu buvo susidomejimas

Man irgi teko mokytis iš english+, bet tai buvo kaip pagalbinė priemonė, nes mokykloj anglų buvo pagrindinė užsienio kalba. Man labai patiko dėl daugybės gramatikos pratimų, klausymas, skaitymas. 4u.gif Įvairūs sudėtingumo lygiai thumbup.gif turėjau visus 12 (dabar kazkur intermediate lygis prapuolė) iki siol visų neišstudijavau blush2.gif Baigiu pamiršt sukauptas žinias, tai po sesijos jungsiuosi prie jūsų 4u.gif 4u.gif teks pasitobulint biggrin.gif
Bajm
man dar reikia pagalbos blush2.gif

kaip išversti mūsų namuose - in our house / at our house

pvz. mūsų namuose jūs visada esate laukiami.
ačiūkas 4u.gif
Catrin
QUOTE(Bajm @ 2007 01 23, 19:22)
man dar reikia pagalbos blush2.gif

kaip išversti mūsų namuose - in our house / at our house

pvz. mūsų namuose jūs visada esate laukiami.
ačiūkas 4u.gif
*

You are always welcome in our house mirksiukas.gif
editulka
Sveikutes bigsmile.gif
Pradejau vel mokytis anglu kalba ir atrodo ledai pajudejo, taciau susiduriau su kita problema. Labai jau mazas mano zodziu zodynas, reikia is peties padirbeti. Gal kas nors gali rekomenduoti koki nors zodyna. ax.gif
Dar noriu padekoti FAINulkai uz sio skyrelio sukurima 4u.gif ir visoms toms, kurios dalijasi turima informacija. thumbup.gif
ievuciuxx92
gal galit man parasyt pasvorda? :huh:
AngelG
Jau atsisiunciau Pronunciation Power I dali, mokinuosi gerai istarti garsus, programa man patinka.
Tikrai geras rekomenduotas puslapiukas klausimuisi thumbup.gif
www.elllo.org

Lexa
o man trupuciuka liudna, kad ne visi gali gauti slaptazodzius, nes jie suteikiami tik po atitinkamo zinuciu skaiciaus....darbai, sesijos, namai....ne visada yra to laiko skaiciuoti kiek zinuciu jau parasei sad.gif
litavkasam
QUOTE(Lexa @ 2007 01 25, 00:35)
o man trupuciuka liudna, kad ne visi gali gauti slaptazodzius, nes jie suteikiami tik po atitinkamo zinuciu skaiciaus....darbai, sesijos, namai....ne visada yra to laiko skaiciuoti kiek zinuciu jau parasei  sad.gif
*

Ką čia šneki, kai nori, užtenka 2 minučių tom keliom žinutėm! Juk nesunku, o kažkas per namus darbus ir visa kita spėja ir netingi sudėti tiek vadovėlių mums mirksiukas.gif
VAMI
QUOTE(editulka @ 2007 01 24, 18:00)
Sveikutes  bigsmile.gif
Pradejau vel mokytis anglu kalba ir atrodo ledai pajudejo, taciau susiduriau su kita problema. Labai jau mazas mano zodziu zodynas, reikia is peties padirbeti. Gal kas nors gali rekomenduoti koki nors zodyna. ax.gif
Dar noriu padekoti FAINulkai uz sio skyrelio sukurima 4u.gif  ir visoms toms, kurios dalijasi turima informacija. thumbup.gif
*

man tai padeda turtinti zodyna knygu skaitymas smile.gif kadangi esu pradedancioji anglu kalboje, nusipirkau pasaku knygute ir bandau skaityti, o man nezinomus zodzius ismokstu smile.gif
litavkasam
Aš tai dar pradėjau kursus lankyt - tikiuosi pralauš mano šnekamąją, bo jau baigiu pamiršt kaip sakinį suregzt blush2.gif Ir skaitau dar viskokias (ale Bridget Jones)knygiūkštes, tai žodynas labai plečiasi thumbup.gif Tik va mano gramatika tai kaip kokios pradinukės (bent jau man taip trodo).
Manta
o as tai vis sau pasizadu i diena bent po 7 zodzius ishmokt, bet tas pasizadejimas trunka savaite, o paskui vel nezinau kokio ilgio pertrauka. Jauicu ,kad reikia, tada vel savaite ir vel pertrauka. Va shiandien vel pradedu smile.gif.
Terija:)
Faunulka,o dar kartely gali pakartot ta adresa kury reikia instaliuotis norint pasileist knygas 4u.gif
Aciuuu mirksiukas.gif
MARSI
Kaip šaunu, kad yra tokių draugiškų ir gerų žmogeliukų, mielai pasidalinusių tokia naudinga medžiaga ir informacija... 4u.gif
Aš tik pradėjau skaitynėti šią temą, todėl iš anksto atsiprašau, jei pasikartosiu, bet aš irgi žinau vieną labai naudingą tinklapį, kuriame yra ypač tinkamu būdu pateiktos pamokos. Tai http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/
Šiame tinklpayje informacija nuolat atnaujinama. Yra nuotaikingų žaidimukų, padedančių nejučia plėsti žodyną drinks_cheers.gif
Tikiuosi pravers tongue.gif
MARSI
Vakar galvojau, ką dar galėčiau patarti merginoms, norinčioms išmokti kalbos. Nors man irgi labai reikia ją išmokti, bet aš kdaise mokiausi ir šiek tiek mokėjau. Be to nuolatos bendravau su tokiais besimokančiais biggrin.gif
Taigi, filmai, filmukai ir pan. anglu kalba. Tiesa sakant šis būdas, t.y. žiūrėjimas anglų kalba filmus ar cartoon network lavina kalbą nejučia. Buvau ne kartą iš savo draugų girdėjusi, kad jie kalbos pramoko būtent taip. Dabar pati ėmiau žiūrėti filmus, travel kanalą, kartais įsijungiu bbc news. Dažnai daug ko nesuprantu, bet nejučia įsiminiau frazes ir jau jas tekstuose atpažįstu. Kai išgirstu kokį išsireiškimą- jį ištariu, bandau kuo daugiau įsiminti.
Sako, kad užsienio kalbos žodžius reikia nuolat kartotis, kad jos neužmiršti, taigi, aš iš tiesų susiradau sau pašnekovą (nors man labia patiktų pašnekovę) su kuriuo skype susirašynėju anglų kalba. Iškart prisipažinau, kad turiu problemų ir jis mielai sutiko pabendrauti. Taigi iš jo išmokau daug žodžių, šnekamosios kalbos. Kai ko nors nesuprantu, verčiuosi žodžius alkone, o jis laukia kol suregsiu sakinį. Tai tikrai padeda smile.gif
Labai gera programa yra kompiuterinis žodynas LONGMAN. Jis visas tik anglų kalba. Be lietuviškų vertimų. Parašius žodį į paieškos eilutę-žodynas gali jį teisingai ištarti pasirinktu dialektu. Taip pat yra daug pratimų, video ir audio užduočių. Žodis verčiamas anglų kalba, tai labai naudinga. Verčiant vieną žodį galima sužinoti daug naujų. 4u.gif Galėčiau Longmanu pasidalint, bet nežinau kaip jį įdėti....
MARSI
Turėjau labai gerą mokytoją, pas kurią mokiausi privačiai. Ir mokė ji mane labai įdomiai, bet aš retai prisiversdavau ateiti, nuolat atidėliodavau..."nespėdavau" ir ji susirado pastovių mokinių. Bet aš supratau, kad iš tiesų privačiai mokytis naudinga. Tik tai kainuoja daugiau nei kursai ir reikia surasti tikrai gerą mokytoją, kuri lavins klausimą, rašymą, gramatiką, kalbėjimą...Tokių labai mažai...
Lankiau kursus English First mokykloje. Iš tiesų ten labai netvarkingai parenka lygį. Daug ką teko išklausyti lygyje, kuri man parinko- aš jau žinojau. Taigi, eikvojau savo laiką ir pinigus. Pamokose nuolat kalbama ir tik kalbama. Daromi klausymo pratimai, žaidžiama...Kas mus visada prajuokindavo, jausdavomes kaip pirmokai...Kainuoja daug. Į kainą neieina knyga, kurią reikia papildomai pirkti, bet įeina internetinis kodas su užduotim. JIs galioja mėnesį ir ten galima praktikuotis, kaip ir daugumoje iš čia jau paskelbtų tinklapių...

Koks būtų mano patarimas? Aš ir pati dabar tiek patyrus nusprendžiau elgtis taip,kaip ir jums patarsiu. Pirmiausia- mokytis uoliai namie. Nusipirkti gramatikos knygutę lietuvių kalba, pasirinkti savo lygį iš Fainulkos padovanotų knygučių ir topikais mokytis. Ranka susirašynėti žodinėlį po kiekvienos pamokos ir prie kiekvieno žodžio parašyti po pvz. su juo. Žiūrėti vaizdinę medžiagą anglų kalba. Bendrauti internetu. Planuoju pasiekusi normalesnų lygi tuomet palankyt kokius nors kursus, pasitobulinimui ir po to vėl mokysiuos toliau pati.

Fainulka tiek daug visko davė, kad pasirinkimas mokymosi medžiagos laaabai platus...Tik aš kadangi naujokė esu, turbūt turiu kažkaip slaptažodį užsidirbti...Na, aš labai stengsiuos jį gauti. Ir kai gausiu, prisijungsiu prie besimokančiųjų 4u.gif
Fainulka, žinai, mus mokykloje mokydavo iš Interprise visokių lygių. Aš taip sentimentaliai dabar prisiminiau, kaip daug buvau praleidusi kai atėjau mokytis į sustiprintą klasę...Pamaniau, gal tu turi šios serijos lygių knygučių??? Arba gal gali parašyti kokiom knygom patartum naudotis? Nuo pradžios iki pabaigos?

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aristokrate
ar kuri bandet mokytis su " quick teacher " programa?
litavkasam
QUOTE(aristokrate @ 2007 01 29, 14:04)
ar kuri bandet mokytis su " quick teacher " programa?
*

Aš pati nebandžiau, bet sako, kad nieko gero. Yra tikrai daug geresnių mirksiukas.gif
MARSI
http://www.quickteacher.lt/
Pamegink susisiekti su agentu, gal atsius kokia bandomaja versija. Bet suprask, kad tai kazkoks naujas metodas paremtas psichologija. Tavo monitoriuje tam tikru greiciu mirges skirtingi zodziai, sakiniai...Kompanija teigia, kad pasamone juos nufotkins...Taip bus praplestas zodynas...
Gramatikai pateikiama programa, kuri labai panasi i Longman ar Tildes biuro zodyna. Istqariami zodziai, pateikiami pvz su jais...
Kaina ne maza...Man atrodo yra patykimesniu ir naudingesniu budu...Tai tik mano nuomone, bet ar ne tas pats, jei tau anglu mokantis zmogus padarys power pointa su zodziais ir tu tam tikru greiciu spaudinesi mygtuka perziurinedama ji...?
kamiila
Aciu FAINulka@ uz slaptazodzi. Tu esi saunuole, kad visiems padedi tobulinti anglu kalbos zinias thumbup.gif
FAINulka@
sveikutes - per darbus jus apleidau - sorry uz uzdelstus slaptazodzius - bet panasu kad visoms issiunciau smile.gif
*Laume*
As jau prasiau FAINulkos apziuret blush2.gif , ar neturi ko nors is Enterprise, bet kol kas nieko turbut nerado. Si serija tikrai visapusiska, gal nebent mazoka pokalbiu ir gramatikos. Bet jei grammar nusipirktumet, tai butu idealu 4u.gif
FAINulka@
Marsi dekui uz tavo issamius patarimus smile.gif
pridesiu del zodyno mokymosi - kas dar neisbandet - tikrai isbandykit mano rekomenduota zodyneli - kuriame galite susikurti savo zodynus - ten trys laukai juos galite naudoti lietuviskas zodis - angliskas zodis - transkripcija arba pvz angliskas zodis angliskas pavyzdys - kadangi ta programele vis privercia tave kas pasirinkta laika pasimokyti po 10 zodziu - tad gali nuolat mokytis net dirbdama ir darydama mazas pertraukeles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vi_ka @ 2007 01 29, 17:43)
As jau prasiau FAINulkos apziuret  blush2.gif  , ar neturi ko nors is Enterprise, bet kol kas nieko turbut nerado. Si serija tikrai visapusiska, gal nebent mazoka pokalbiu ir gramatikos. Bet jei grammar nusipirktumet, tai butu idealu  4u.gif
*

Sveika, jaučiu kad būsiu pamiršus paieškot smile.gif
Ar domina Enterprise Grammar turiu 4 dalį studentiškos knygos ir mokytojo knygos...
*Laume*
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 01 29, 18:01)
Papildyta:

Sveika, jaučiu kad būsiu pamiršus paieškot smile.gif
Ar domina Enterprise Grammar turiu 4 dalį studentiškos knygos ir mokytojo knygos...
*

as tai viska turiu, nes pas mus is ju mokoma! man tai didziulis trukumas cd-rom, galeciau prie kompu nuvest mokinukus, bet programu neturiu verysad.gif
AngelG
Man irgi patinka FAInulkos rekomenduotas zodynas thumbup.gif Mokindamasi temas susirasau zodzius, issokantys zodziai privercia kiekviena karta juos prisiminti. smile.gif

Nesuprantu, g.gif atrodo Pronunciation Power II truksta 9 dalies, todel niekaip negaliu visos programos isarchyvuoti schmoll.gif Gal kas jau atsisiunte?
MARSI
Stai, sia rasite Tildes Biura 2006. Jeigu issiarchyvavusios nerasite crack,parasykite man, as idesiu ji atskirai. Tildes Biuras turi puiku zodyna. Pateikiamos anglu kalbos frazes, prie kikevieno zodzio-pavyzdziai su juo. Zodynas istaria zodzius.
Taip pat, Tildes Biuras turi vertimo vedli. Ji ijungus, jis isvers jums kiekviena internete surasta ir nesuprasta zodi. Tereiks pelyte ji paliesti smile.gif

http://www.badongo.net/file/2121966

4u.gif
Papildyta:
Cia Tildes Biuro Crack (programos paleidimo slaptazodis). Yra instrukcija. 4u.gif

http://www.badongo.com/file/2123921
Papildyta:
O vakare, jei nenutruks perkelimas (labai ilgai keliasi, Fainulkai reikejo daug kantrybes...), idesiu Longman zodyna, apie ji jau pasakojau. Tikrai puiki mokymosi priemone su istarimu.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
litavkasam
MARSI, dėkui!!! 4u.gif Bandau siųstis.
aristokrate
Ir as noriu slaptazodzio blush2.gif
Mazeltoff
Dėl patarimų, ką rintis iš medžiagos mokymuisi, tai kažin ar ką galėčiau pasakyt, nes jau seniai tokiais nesinaudoju ( blush2.gif anglų kalba man antra gimtoji beveik jau). Gal šiaip ką galėsiu padėt.

Sėkmės visoms besistengiančioms

aristokrate
Is kur galeciau gaut Longman zodyna ? ax.gif
aristokrate
QUOTE(MARSI @ 2007 01 30, 10:30)
Stai, sia rasite Tildes Biura 2006. Jeigu issiarchyvavusios nerasite crack,parasykite man, as idesiu ji atskirai. Tildes Biuras turi puiku zodyna. Pateikiamos anglu kalbos frazes, prie kikevieno zodzio-pavyzdziai su juo. Zodynas istaria zodzius.
Taip pat, Tildes Biuras turi vertimo vedli. Ji ijungus, jis isvers jums kiekviena internete surasta ir nesuprasta zodi. Tereiks pelyte ji paliesti  smile.gif

http://www.badongo.net/file/2121966

4u.gif
Papildyta:
Cia Tildes Biuro Crack (programos paleidimo slaptazodis). Yra instrukcija. 4u.gif

http://www.badongo.com/file/2123921
Papildyta:
O vakare, jei nenutruks perkelimas (labai ilgai keliasi, Fainulkai reikejo daug kantrybes...), idesiu Longman zodyna, apie ji jau pasakojau. Tikrai puiki mokymosi priemone su istarimu.
4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

NA VISISKA GI AS BLONDINE.. ax.gif NIEKO MAN NEISEINA... schmoll.gif
ggggg
buciau dekingas jei ir man parasytumet slaptazodi smile.gif
litavkasam
Marsi, Atsisiunčiau, yra ta instrukcija, bet aš nesuprantu, kaip gauti .msi failą? T.y. kaip tai ką parsisiunčiau perkelti į Crack? Na tikrai užstrigau. help.gif
justėP
Marsi, ir man nieko neiseina blush2.gif
Va ka parsisiunciau:
user posted image
o toliau nesuprantu ka daryt
Bajm
merginos

kaip diržas angliškai (nu tas kelnėse)? blush2.gif
uosiux
merginos

kaip diržas angliškai (nu tas kelnėse)?

iprastai vartojamas - belt 4u.gif
FAINulka@
QUOTE(justėP @ 2007 02 02, 15:01)
Marsi, ir man nieko neiseina  blush2.gif
Va ka parsisiunciau:
user posted image
o toliau nesuprantu ka daryt
*

panasu kad turi issiarchyvuoti smile.gif kad gauti viena faila smile.gif
justėP
crack failas issiarchyvuoja, bet tie kiti failai keisti kažkokie, ka daryt su jais neaišku
litavkasam
Vat būtent. Neduoda tų kitų failų išarchyvuot g.gif
Bajm
gal žinote kokių įdomių forumų anglų kalba?
Sniere
Ka tik uzsiregistravau kaip nauja forumo dalyve.
Labai noriu ismokti anglu kalba.Turiu barjera -reikia kalbeti, pamirstu visus zodzius, po to aisku prisimenu.Kaip ji iveikti? Anglu kalbos pagrindus turiu ir zodziu zinau nemazai. thumbup.gif
Sniere
Gal galima ir man gauti slaptazodi - English Course for Beginners
Audio kursas pradedantiesiems.
Parsisiunciau programele Ez memo Booster, taciau sriftas pauksciu kalba parasytas.Niekaip neiseina pakeisti.Gal patarsite ka daryti? Bandziau ir rusu kalba pagalba naudotis, vis tiek neiseina .Meniu pasikeiciu i lietuviska, ir tiek.
Aciu, 4u.gif
litavkasam
QUOTE(Sniere @ 2007 02 08, 14:12)
Gal galima ir man  gauti slaptazodi - English Course for Beginners
Audio kursas pradedantiesiems.

*

Tau reiktų surinkti 10 žinučių SM, čia tokia taisyklė. Tada ir gausi tą slaptažodį smile.gif
Sniere
Stengsiuosi surinkti.
Pradedanciosioms arba vaikuciams radau gera puslapiuka, klausytis anglu kalba pasakeliu.
wub.gif http://www.bbc.co.uk/cbeebies/storycircle/index.shtml
Papildyta:
Dar vienas neblogas puslapis
http://www.teachingenglish.org.uk/download...es.shtml#topics
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.