Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
emilijut
o mes iš viso pirmą kartą eisim į darželį, tai lopšelinukai mano žiniai, eis nuo rugsejo pirmos dienos po kelis vaikus kas savaite, niu ta praseme,visų naujokų iškart nesuves
Papildyta:
ligiukss
Galim iki rugsėjo pirmos dar nueiti ir pasižiūrėti ir sąrašus į kokią grupę eisit. Ir kada pradžia. biggrin.gif
ligiukss
Na va pagaliau rugsėjis ir prasidėjo nauji mokslo metai. Mes einam į Kodėlčiukų grupę, kolkas mačiau tik vieną auklėtoja, bet nieko blogo apie ją pasakyt negaliu thumbup.gif
dairina
QUOTE(ligiukss @ 2010 09 05, 18:08)
Na va pagaliau rugsėjis ir prasidėjo nauji mokslo metai. Mes einam į Kodėlčiukų grupę, kolkas mačiau tik vieną auklėtoja, bet nieko blogo apie ją pasakyt negaliu  thumbup.gif
*

Mes sita grupe lankem ax.gif
ligiukss
QUOTE(dairina @ 2010 09 05, 19:38)
Mes sita grupe lankem  ax.gif
*

Niu tai papasakoki papletkinki ką nors smile.gif
emilijut
mes į smaližiukų einam, tai man fainos abi auklėtojos ir kaip kažkuri rašė, kad Rasa šiltesnė, o Gintarė šaltesnio būdo, bet abi malonios smile.gif
ligiukss
QUOTE(emilijut @ 2010 09 06, 10:52)
mes į smaližiukų einam, tai man fainos abi auklėtojos ir kaip kažkuri rašė, kad Rasa šiltesnė, o Gintarė šaltesnio būdo, bet abi malonios  smile.gif
*

Smagu girdėti, tame darželyje, man kolkas visos geros auklėtojos.
emilijut
o kaip įmanima visas pažinti? blush2.gif
ligiukss
QUOTE(emilijut @ 2010 09 14, 07:39)
o kaip įmanima visas pažinti?  blush2.gif
*

vieni metai "mažyliu" grupė super auklėtojos. kiti metai"nykštukų" ir super auklėtojos. Dabar " kodėlčiukai" taip pat kolkas nieko blogo negaliu pasakyti. Šokių vadovė gera, muzikos mokytoja gera. Direktorė taip pat geras žmogus. biggrin.gif
emilijut
sveikos,ar kas nors einate į smaližiukų grupę? smile.gif
ligiukss
QUOTE(emilijut @ 2010 11 04, 08:20)
sveikos,ar kas nors einate į smaližiukų grupę? smile.gif
*

Mes einam į Kodėlčiukų ,o jūsų gr manau priešais mus? g.gif
emilijut
priešais musu grupę muzikos kambarys kiek auklėtoja minėjo :-)
musų nuo IKI pusės kampinė su paveikslėliais nulipdytais langais
Klausiu,nes nerandu savo grupės facebooke, o žinau kad yra sukurta. Tai teks sužinoti kurios nors mamytės pavardę, kad rasčiau ir tą grupę smile.gif
ligiukss
QUOTE(emilijut @ 2010 11 04, 12:12)
priešais musu grupę muzikos kambarys kiek auklėtoja minėjo :-)
musų nuo IKI pusės kampinė su paveikslėliais nulipdytais langais
Klausiu,nes nerandu savo grupės facebooke, o žinau kad yra sukurta. Tai teks sužinoti kurios nors mamytės pavardę, kad rasčiau ir tą grupę  smile.gif
*

Ai tada mes kitam korpuse biggrin.gif sėkmės. O kaip jums darželis patinka?
emilijut
niu neturiu nussikundimų :-)
dairina
O kaip jums ligiuks darzelis, mes labai nusivylem ir nebelankom, bet tuo labai dziaugiuosi thumbup.gif
emilijut
QUOTE(dairina @ 2010 11 04, 21:23)
O kaip jums ligiuks darzelis, mes labai nusivylem ir nebelankom, bet tuo labai dziaugiuosi  thumbup.gif
*

o kas jus nuvylė, kad nebelankot? smile.gif
ligiukss
QUOTE(dairina @ 2010 11 04, 20:23)
O kaip jums ligiuks darzelis, mes labai nusivylem ir nebelankom, bet tuo labai dziaugiuosi  thumbup.gif
*

Na nieko gerai, kolkas tikrai nieko blogo negaliu pasakyti.
O kas jums atsitiko?
kenguryte25
sveiki,mes nuo rugsėjo patenkame i boružiuku grupę,auklėtoja Gaiva,gal turite kokiu atsiliepimų?
Janra
Sveikos, o mes i Smalyziuku grupe, aukletoja Rasa, kiek cia paskaiciau, tai lyg ir abi neblogos toje grupeje smile.gif
ligiukss
Aš labai patenkinta visomis auklėtojomis biggrin.gif
emilijut
QUOTE(Janra @ 2011 06 09, 16:51)
Sveikos, o mes i Smalyziuku grupe, aukletoja Rasa, kiek cia paskaiciau, tai lyg ir abi neblogos toje grupeje smile.gif
*

Sveika, šioje grupėje tikrai fainos ir Gintarė, ir Rasa, ir padėjėją Ritą tik geru žodžiu galiu paminėti. Vaikas noriai eina kasryt ir vakarais ne labai nori eit namo, ypač, kada po vakarienės išeina į darželio kiemelį padūgt :-)
Janra
QUOTE(emilijut @ 2011 06 27, 08:12)
Sveika, šioje grupėje tikrai fainos ir Gintarė, ir Rasa, ir padėjėją Ritą tik geru žodžiu galiu paminėti. Vaikas noriai eina kasryt ir vakarais ne labai nori eit namo, ypač, kada po vakarienės išeina į darželio kiemelį padūgt :-)
*

Kaip nuraminot, nes jauciu kaip man bus sunku palikt dukryte darzelyje, bet kai zinosiu, kad gerose rankose gal nors kiek bus ramiau ax.gif
NORIKA
QUOTE(kenguryte25 @ 2011 06 02, 17:02)
sveiki,mes nuo rugsėjo patenkame i boružiuku grupę,auklėtoja Gaiva,gal turite kokiu atsiliepimų?
*

Mano vyresniukas pas ją lankė, maloni, švelni, nieo blogo negaliu pasakyt 4u.gif Sūnus eidavo noriai, subendravo jie... smile.gif
linetute
Sveikutės,
Gal kas lankote Linksmučių grupę? Pradėsim lankyti šią grupę ax.gif norėtųsi išgirsti atsiliepimų. Ačiu 4u.gif
Jurgata
Sveikos,

Gal kas lanklote pas aukletoją Ingridą? kokie atsiliepimai apie ją?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.