Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
emilijut
tai kol kas apie Mažylių grupę gražiausi atsiliepimai :-)
dairina
QUOTE(emilijut @ 2009 09 29, 10:48)
o kas nors gal šiemet pradėjot i lopšelinukų gr. eiti?Kokios ten auklytės? Nors mes tik po metu eisim, bet renku inf jau dabar,visgi didžiąją dienos dalį vaikas su auklytėm prabus,o ne su tėveliais...  verysad.gif
*

Na sveika mano dickis lanke si darzeli, kai kuriomis aukletojomis dziaugiausi o kai kuriomis buvau nusivilusi. Dabar turime maziuka tokio amziaus kaip ir tavo, taigi jei lankysim si darzeli gal ir susimatysim ax.gif , o daug kas priklausys ir nuo vaiko, vienam vaikui aukletoja tinka o kitas visai nenori buti, nepergyvenk pati pamatysi kaip vaikelis sureguos. Mums net teko pakeisti aukletoja kol atradom sau tinkancia.. mirksiukas.gif wub.gif
emilijut
QUOTE(dairina @ 2009 09 30, 13:11)
Na sveika mano dickis lanke si darzeli, kai kuriomis aukletojomis dziaugiausi o kai kuriomis buvau nusivilusi. Dabar turime maziuka tokio amziaus kaip ir tavo, taigi jei lankysim si darzeli gal ir susimatysim  ax.gif , o daug kas priklausys ir nuo vaiko, vienam vaikui aukletoja tinka o kitas visai nenori buti, nepergyvenk pati pamatysi kaip vaikelis sureguos. Mums net teko pakeisti aukletoja kol atradom sau tinkancia.. mirksiukas.gif  wub.gif
*

sveikute,
o kazin,ar galima pasirinkti grupe, i kuria vaika leisti? Nes lopšelinukų 3 grupės. Kas tiesa, tas ne melas. Juk tikrai gali traip buti, kad man auklėtoja patiks,o vaikui ar kitų akimis ji harpija smile.gif o jūs nuo rugsėjo pradėsit eiti ar anksciau?
alancike
Na tai ka, musu zukiai eina i ta pacia grupe. Mes irgi persikraustem i Zuikucius. Pradzioj buvo dideliu asaru, bet dabar po truputuka adaptuojasi. 4u.gif
Foxas1
QUOTE(alancike @ 2009 10 03, 18:14)
Na tai ka, musu zukiai eina i ta pacia grupe. Mes irgi persikraustem i Zuikucius. Pradzioj buvo dideliu asaru, bet dabar po truputuka adaptuojasi.  4u.gif
*

Dovydukas, škias smile.gif
Nice
Labas,

Mano sunelis pradejo nuo rugsejo 1d. lankyti Mazyliu grupe, pradzioje budavo visko ir asaryciu ir nenorejimo eiti, bet dabar tik galiu pasidziaugti ir vaikucio savijauta ir aukletojomis ir jaukia grupe. wub.gif
alancike

doh.gif Ups biskuti sumaisiau mes einam dabar i Pabiruciu grupe biggrin.gif
Kol kas viskas ok pas mus...Labai noriai einam..tik sunkiai keliames schmoll.gif
Boružėle
Mes nuo rugsejo irgi eisim i Tris nykstukus. Bet labai jau butu gerai papulti anksciau, nes panelytei po dvieju menesiu sueis du metukai ir man reiktu gristi i darbeli, nes su pinigiukais prastoka blush2.gif Paskambinau direktorei, tai sake tiesiog skambineti ir klausineti, kai jau bus vieta laisva, priims. Kazin, o gal reiki eiti su kokia "dovanele", kad uztikrinciau butu ? blush2.gif
emilijut
QUOTE(Boružėle @ 2010 01 05, 15:31)
Mes  nuo rugsejo irgi eisim i Tris nykstukus. Bet labai jau butu gerai papulti anksciau, nes panelytei po dvieju menesiu sueis du metukai ir man reiktu gristi i darbeli, nes su pinigiukais prastoka  blush2.gif  Paskambinau direktorei, tai sake tiesiog skambineti ir klausineti, kai jau bus vieta laisva, priims. Kazin, o gal reiki eiti su kokia "dovanele", kad uztikrinciau butu ?  blush2.gif
*

mums irgi rugsėji pagal sąrašą priklauso, bet man irgi anksciau i darbą reiktų dėl finansų,tai neaišku kaip bus.Šiaip girdėjau kalbas,kad dėl auklėtojoms vėluojamų algų tik kelios grupės tedirba,nes streikuoja auklėtojos.
Foxas1
Dovanėlių nenešiau, ale papuolė mano padūkėlė iš karto.
O dėl streikų - dar po Naujųjų nebuvom (vyresniaąjai mokinių atostogos). Tik ketvirtadienį sužinosiu viską apie streiką smile.gif
dairina
QUOTE(Foxas1 @ 2010 01 05, 21:13)
Dovanėlių nenešiau, ale papuolė mano padūkėlė iš karto.
O dėl streikų - dar po Naujųjų nebuvom (vyresniaąjai mokinių atostogos). Tik ketvirtadienį sužinosiu viską apie streiką smile.gif
*

Tai ka ir musu trys nykstuku aukletojos streikuoja? verysad.gif
DiteC
Sveikos. Musu mergyte siame darzelyje pati maziausia - 1,7 m. Patekom i "Smalyziuku" grupe. Iki siol viskas neblogai smile.gif Mergaite drasi, greitai apsiprato.
Boružėle
Mes irgi "Smaliziuku" grupej ax.gif Dar tik pirma savaitele, tai dar tik dvi dieneles ejo, bet labai gerai, siandien jau net pietuciu miegojo thumbup.gif
DiteC
QUOTE(Boružėle @ 2010 02 23, 22:26)
Mes irgi "Smaliziuku" grupej  ax.gif  Dar tik pirma savaitele, tai dar tik dvi dieneles ejo, bet labai gerai, siandien jau net pietuciu miegojo  thumbup.gif
*

Smagu smile.gif Musu Dite sia savaite pas senelius atostogauja, tad dar matyt nepazystam naujo zmogeliuko smile.gif
kenyte
mes labai norim patekti i si darzeli... bigsmile.gif
dairina
QUOTE(kenyte @ 2010 02 25, 11:47)
mes labai norim patekti i si darzeli... bigsmile.gif
*

O kodel? 4u.gif
Foxas1
Šiandien nepateksit smile.gif Remontuoja šiluminę trasą.
Boružėle
O mano pupytė jau susirgo verysad.gif Gydytoja sakė, kad kol adaptuosis, tai gali pasirgti. Na, bet smagu, kad šiaip jai patinka ir jokių ašarų nėra ax.gif

kenyte, jeigu užsirašėt, tai yra galimybė patekti mirksiukas.gif
kenyte
QUOTE(dairina @ 2010 02 25, 12:56)
O kodel?  4u.gif
*

girdejau daug geru atsiliepimuapie si darzeli...
DiteC
QUOTE(kenyte @ 2010 03 01, 23:45)
girdejau daug geru atsiliepimuapie si darzeli...
*

Salygos darzelyje tikrai neblogos, bet vaikucio savijauta labiausiai priklauso nuo aukletoju darbo, o jau cia loterija, kad ir kokiame darzelyje busite g.gif
dairina
QUOTE(DiteC @ 2010 03 02, 09:08)
Salygos darzelyje tikrai neblogos, bet vaikucio savijauta labiausiai priklauso nuo aukletoju darbo, o jau cia loterija, kad ir kokiame darzelyje busite g.gif
*

Va cia tai tiesa thumbup.gif , net ir siame darzelyje nekokiu atsiliepimu doh.gif . Geri atsiliepimai nebent, kai pakliuna pas geras aukletojas wub.gif
Foxas1
Jei pernai metais mano mažikei buvo dzin, kuri auklėtoja (abi geros), tai šiemet, kai perėjo iš lopšelio - jau su viena nelabai patenkinta būna.
DiteC
QUOTE(Foxas1 @ 2010 03 02, 18:10)
Jei pernai metais mano mažikei buvo dzin, kuri auklėtoja (abi geros), tai šiemet, kai perėjo iš lopšelio - jau su viena nelabai patenkinta būna.
*

Mano mergyte dar labai maza ir sneka nedaug. Bet kai atvedu matau su kuria mielai nueina ir pribegus apsikabina,o kuri i ja demesio nekreipia unsure.gif
Boružėle
DiteC O kuri auklėtoja geresnė? Aš kol kas susipažinau tik su Rasa, tai jinai man pasirodė tokia nieko ax.gif
Kitą pirmadienį jau gal atvesiu savo pupą, o tai vis dar pakosinėja mirksiukas.gif Kaip nors per tas laisvas dienas gal baigsim sirguoliuot smile.gif
DiteC
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 09, 18:15)
DiteC O kuri auklėtoja geresnė? Aš kol kas susipažinau tik su Rasa, tai jinai man pasirodė tokia nieko  ax.gif
Kitą pirmadienį jau gal atvesiu savo pupą, o tai vis dar pakosinėja  mirksiukas.gif Kaip nors per tas laisvas dienas gal baigsim sirguoliuot smile.gif
*

Rasa siltesne, mielesne smile.gif Gintare saltesnio bendravimo. Bent jau man taip pasirode
dairina
QUOTE(DiteC @ 2010 03 09, 17:17)
Rasa siltesne, mielesne smile.gif Gintare saltesnio bendravimo. Bent jau man taip pasirode
*

Gintare tikrai saltesnio budo, bet mano berniukui nors ir labai jis jautrus berniukas, jam labai patiko ji wub.gif Nors man ji tai labai griesta atrode ir nemiela...
Boružėle
Vakar buvo auklėtoja ne Rasa, tai turbūt Gintarė. Tai tikrai ji man šaltesnė, nei Rasa. O Rusnytė po pertrauklės nelabai norėjo būti, tai teko man keliolika minučių pabūti grupėje. O dar pasiėmėm paskutinę ją, tai net susigraudinus buvo ji. Na, bet norėjosi iš auklėtojos didesnio dėmėsio ir palaikymo vaikučiui, visgi naujokė dar unsure.gif O šįryt buvo visai kita, kol Rasa ateis. Tai tokia fainuolė, paėmė ir berniuką prieš tai ir maniškę ant rankų, ir nusinešė gražiai į grupę ax.gif
DiteC
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 16, 13:41)
Vakar buvo auklėtoja ne Rasa, tai turbūt Gintarė. Tai tikrai ji man šaltesnė, nei Rasa. O Rusnytė po pertrauklės nelabai norėjo būti, tai teko man keliolika minučių pabūti grupėje. O dar pasiėmėm paskutinę ją, tai net susigraudinus buvo ji. Na, bet norėjosi iš auklėtojos didesnio dėmėsio ir palaikymo vaikučiui, visgi naujokė dar  unsure.gif  O šįryt buvo visai kita, kol Rasa ateis. Tai tokia fainuolė, paėmė ir berniuką prieš tai ir maniškę ant rankų, ir nusinešė gražiai į grupę  ax.gif
*

Tai jau taip..Rita (aukletoju pavaduotja) visai miela, bet kai pradejo ta pacia grupe lankyti jos anuke (jei teisingai supratau), labai jauciasi skirtumas. Ji mano Dite labai globodavo, ir mazoji nesupranta, kai Rita pasiima tik savo anuke ir tampo ant ranku. Skaudu ziuret. Bet ka padarysi
Boružėle
Nu va, prasidėjo mūsų didžiausias vargelis - su ašarom šiandien jau ėjom į darželį verysad.gif Nuo pat ryto verkė, kad nenori į darželį, ir palikau verkiančią verysad.gif Tai nežinau kaip čia toliau mums seksis. Kažkaip galvjau, kad nebus problemų su ja, nes šiaip nėra labai nedrąsi mergytė, o darželyje tokia be žodžių, auklėtoja sakė, kad slampinėja iš kampo į kampą. O namie tai tikras vijurkas.
dairina
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 17, 08:33)
Nu va, prasidėjo mūsų didžiausias vargelis - su ašarom šiandien jau ėjom į darželį  verysad.gif  Nuo pat ryto verkė, kad nenori į darželį, ir palikau verkiančią  verysad.gif  Tai nežinau kaip čia toliau mums seksis. Kažkaip galvjau, kad nebus problemų su ja, nes šiaip nėra labai nedrąsi mergytė, o darželyje tokia be žodžių, auklėtoja sakė, kad slampinėja iš kampo į kampą. O namie tai tikras vijurkas.
*

Kazkas negerai su aukletoja, gal ka pasake ar padare kas nepatiko jusu mergaitai, klausinekit vaiko kas nepatiko...
DiteC
Taip. Jei jau eina susikalbet - butinai klauskite mergytes kas nutiko. Gali buti , kad kazkas is vaiku nuskriaude, aukletoja nei viena to nepasakys, bukite tikra.
Boružėle
Kažin ar pasakys kas nuskriaudė, nelabai dar taip aiškiai šneka. Tik papasakoja ką veikė. Kai pasiimam, tai lyg ir nieko, gerai būna, tik va, iš ryto labai nenori eiti. Šiandien jau ir lėlytę pasiėmėm. Bet vis tiek nenori eiti ir viskas. Kai nurengiau ir į grupę reikėjo ateit, vėl apsiverkė mažulė verysad.gif
dairina
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 18, 13:42)
Kažin ar pasakys kas nuskriaudė, nelabai dar taip aiškiai šneka. Tik papasakoja ką veikė. Kai pasiimam, tai lyg ir nieko, gerai būna, tik va, iš ryto labai nenori eiti. Šiandien jau ir lėlytę pasiėmėm. Bet vis tiek nenori eiti ir viskas. Kai nurengiau ir į grupę reikėjo ateit, vėl apsiverkė mažulė  verysad.gif
*

Ar nera galimybes pabuti su vaikeliu ilgeliui darzelyje, paciai pasedeti su ja kartu, as taip savo vaikuti kankinau gal kokius gerus 4 men. dabar turiu pasekmes su nerviukais vaiko.. O kalta buvo aukletoja,kuri vaikus musdavo doh.gif doh.gif kol viena diena pati neuzklupau...
Boružėle
Labai tikiuosi, kad niekas jos nemuša ax.gif Šįryt irgi nenorėjo eiti, bet palyginus jau visai nieko buvo. Vakar nusinešėm lėlytę, ji buvo palikta jos spintelėj. Rytą radom, tai su ja nuėjo į grupę be ašarėlių thumbup.gif Prieš tai aišku, prašė manęs nusirengt, bet pasakiau, kad negaliu, nes reikia į darbelį ir kažkaip gerai buvo. Bet prieš akis savaitgalis, tikiuos pirmadienį nebus daug ašarų.
Sėdėjau aš su ja kokias dvi dienas, o paskui jsu ja aukle mūsų pabūdavo. Bet kai susirgo, tai dabar matyt vėl jai iš naujo buvo viskas.
DiteC
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 19, 13:15)
Labai tikiuosi, kad niekas jos nemuša  ax.gif  Šįryt irgi nenorėjo eiti, bet palyginus jau visai nieko buvo. Vakar nusinešėm lėlytę, ji buvo palikta jos spintelėj. Rytą radom, tai su ja nuėjo į grupę be ašarėlių  thumbup.gif  Prieš tai aišku, prašė manęs nusirengt, bet pasakiau, kad negaliu, nes reikia į darbelį ir kažkaip gerai buvo. Bet prieš akis savaitgalis, tikiuos pirmadienį nebus daug ašarų.
Sėdėjau aš su ja kokias dvi dienas, o paskui jsu ja aukle mūsų pabūdavo. Bet kai susirgo, tai dabar matyt vėl jai iš naujo buvo viskas.
*

Maniske nuo spalio lanko. tai buvo visokiu periodu - kai draugiskai duodavo buski ir nueidavo, siandien net trinktelejo su rankyte man , matyt del to , kad palieku, ir apsiverke verysad.gif
Boružėle
Mes vėl sėdim namie su didele, didele sloga ax.gif
Boružėle
Na, mes po plaučių uždegimo šiandien vėl išėjom į darželį. Kažkaip gražiuoju, nors grupėj lyg ir patempė lūpytę, bet nieko.
ligiukss
Gintarė auklėtoja tikrai griežtenesnio būdo,bet mano mergaitei ji patinka.Jos abi gerai sutaria.
gobsiukas
o gal kas galit pasakyti ar geros aukletojos naminuko grupeje?
Boružėle
Na, dabar kai jau pripratom, tai jau abi auklėtojos geros mirksiukas.gif Gaila tik, kad mes savaitę paeinam, dvi sergam ax.gif
emilijut
niu ką, jau nebe už kalnų ir aš savo mažajį į darželį pradėsiu vesti smile.gif
o kaip bijau, ne tiek dėl savęs, kiek dėl vaiko, bijau, nes nežinau, kas laukia: ašaros, cypimai ar dar kas, bet turiu viltį, kad gal išvis nebus problemų g.gif smile.gif
ligiukss
Žinai manau dauguma vaikučių verkia ir tai yra normalu. Juk svetima aplinka ,žmonės ,krūva vaikų triukšmas. Jam čia darbas kaip ir musm būna jie net ilgiau nei kai kurie tėveliai darbe. tai normalu,kad pavargsta atsibosta ir nenori eiti. Juk ir mums darbas atsibosta ir kartais eiti nesinori. Taigi stiprybės, kantrybės pasitikėjimo, ir pirmyn. 4u.gif
Boružėle
Mes atostogaujam dabar smile.gif Nuo rugsėjo vėl bandysim eiti, jeigu nesusirgs po savaitės, tai bus gerai, jeigu ne, teks auklės ieškoti, nes per dažnai sirgo pradėjus eiti į darželį. Gal bus per vasarą sustiprėjus smile.gif
ligiukss
QUOTE(Boružėle @ 2010 07 27, 20:21)
Mes atostogaujam dabar smile.gif Nuo rugsėjo vėl bandysim eiti, jeigu nesusirgs po savaitės, tai bus gerai, jeigu ne, teks auklės ieškoti, nes per dažnai sirgo pradėjus eiti į darželį. Gal bus per vasarą sustiprėjus smile.gif
*

Greičiau sveikite į kokią grupę eisit?
Boružėle
QUOTE(ligiukss @ 2010 07 28, 20:36)
Greičiau sveikite į kokią grupę eisit?
*

Mes lankome Smaližiukų grupę smile.gif
emilijut
QUOTE(Boružėle @ 2010 08 02, 21:29)
Mes lankome Smaližiukų grupę smile.gif
*

mes irgi tongue.gif
ligiukss
O ar jau keičiami langai mūsų darželyje? g.gif
emilijut
Kiek žinau,tai dar ne visi pakeisti
ligiukss
QUOTE(emilijut @ 2010 08 09, 19:26)
Kiek žinau,tai dar ne visi pakeisti
*

Na mačiau ,kad jau didelė dalis pakeista thumbup.gif
nrimto2
Aš čia labai ne į temą, bet kada pradžia darželyje? Ar ne rugsėjo pirmąją dieną? Viena ausim nugirdau, kad anksčiau, bet gal čia ne apie Tris nykštukus kalba buvo. Mes darželyje nebuvom nuo birželio pradžios, tai todėl tokie atsilikę...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.