tai kol kas apie Mažylių grupę gražiausi atsiliepimai :-)
QUOTE(emilijut @ 2009 09 29, 10:48) o kas nors gal šiemet pradėjot i lopšelinukų gr. eiti?Kokios ten auklytės? Nors mes tik po metu eisim, bet renku inf jau dabar,visgi didžiąją dienos dalį vaikas su auklytėm prabus,o ne su tėveliais... Na sveika mano dickis lanke si darzeli, kai kuriomis aukletojomis dziaugiausi o kai kuriomis buvau nusivilusi. Dabar turime maziuka tokio amziaus kaip ir tavo, taigi jei lankysim si darzeli gal ir susimatysim QUOTE(dairina @ 2009 09 30, 13:11) Na sveika mano dickis lanke si darzeli, kai kuriomis aukletojomis dziaugiausi o kai kuriomis buvau nusivilusi. Dabar turime maziuka tokio amziaus kaip ir tavo, taigi jei lankysim si darzeli gal ir susimatysim sveikute, o kazin,ar galima pasirinkti grupe, i kuria vaika leisti? Nes lopšelinukų 3 grupės. Kas tiesa, tas ne melas. Juk tikrai gali traip buti, kad man auklėtoja patiks,o vaikui ar kitų akimis ji harpija
Na tai ka, musu zukiai eina i ta pacia grupe. Mes irgi persikraustem i Zuikucius. Pradzioj buvo dideliu asaru, bet dabar po truputuka adaptuojasi.
Labas,
Mano sunelis pradejo nuo rugsejo 1d. lankyti Mazyliu grupe, pradzioje budavo visko ir asaryciu ir nenorejimo eiti, bet dabar tik galiu pasidziaugti ir vaikucio savijauta ir aukletojomis ir jaukia grupe. Kol kas viskas ok pas mus...Labai noriai einam..tik sunkiai keliames
Mes nuo rugsejo irgi eisim i Tris nykstukus. Bet labai jau butu gerai papulti anksciau, nes panelytei po dvieju menesiu sueis du metukai ir man reiktu gristi i darbeli, nes su pinigiukais prastoka
QUOTE(Boružėle @ 2010 01 05, 15:31) Mes nuo rugsejo irgi eisim i Tris nykstukus. Bet labai jau butu gerai papulti anksciau, nes panelytei po dvieju menesiu sueis du metukai ir man reiktu gristi i darbeli, nes su pinigiukais prastoka mums irgi rugsėji pagal sąrašą priklauso, bet man irgi anksciau i darbą reiktų dėl finansų,tai neaišku kaip bus.Šiaip girdėjau kalbas,kad dėl auklėtojoms vėluojamų algų tik kelios grupės tedirba,nes streikuoja auklėtojos.
Dovanėlių nenešiau, ale papuolė mano padūkėlė iš karto.
O dėl streikų - dar po Naujųjų nebuvom (vyresniaąjai mokinių atostogos). Tik ketvirtadienį sužinosiu viską apie streiką
Sveikos. Musu mergyte siame darzelyje pati maziausia - 1,7 m. Patekom i "Smalyziuku" grupe. Iki siol viskas neblogai
Mes irgi "Smaliziuku" grupej
mes labai norim patekti i si darzeli...
Šiandien nepateksit
O mano pupytė jau susirgo
kenyte, jeigu užsirašėt, tai yra galimybė patekti QUOTE(DiteC @ 2010 03 02, 09:08) Salygos darzelyje tikrai neblogos, bet vaikucio savijauta labiausiai priklauso nuo aukletoju darbo, o jau cia loterija, kad ir kokiame darzelyje busite Va cia tai tiesa
Jei pernai metais mano mažikei buvo dzin, kuri auklėtoja (abi geros), tai šiemet, kai perėjo iš lopšelio - jau su viena nelabai patenkinta būna.
QUOTE(Foxas1 @ 2010 03 02, 18:10) Jei pernai metais mano mažikei buvo dzin, kuri auklėtoja (abi geros), tai šiemet, kai perėjo iš lopšelio - jau su viena nelabai patenkinta būna. Mano mergyte dar labai maza ir sneka nedaug. Bet kai atvedu matau su kuria mielai nueina ir pribegus apsikabina,o kuri i ja demesio nekreipia
DiteC O kuri auklėtoja geresnė? Aš kol kas susipažinau tik su Rasa, tai jinai man pasirodė tokia nieko
Kitą pirmadienį jau gal atvesiu savo pupą, o tai vis dar pakosinėja QUOTE(Boružėle @ 2010 03 09, 18:15) DiteC O kuri auklėtoja geresnė? Aš kol kas susipažinau tik su Rasa, tai jinai man pasirodė tokia nieko Kitą pirmadienį jau gal atvesiu savo pupą, o tai vis dar pakosinėja Rasa siltesne, mielesne
Vakar buvo auklėtoja ne Rasa, tai turbūt Gintarė. Tai tikrai ji man šaltesnė, nei Rasa. O Rusnytė po pertrauklės nelabai norėjo būti, tai teko man keliolika minučių pabūti grupėje. O dar pasiėmėm paskutinę ją, tai net susigraudinus buvo ji. Na, bet norėjosi iš auklėtojos didesnio dėmėsio ir palaikymo vaikučiui, visgi naujokė dar
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 16, 13:41) Vakar buvo auklėtoja ne Rasa, tai turbūt Gintarė. Tai tikrai ji man šaltesnė, nei Rasa. O Rusnytė po pertrauklės nelabai norėjo būti, tai teko man keliolika minučių pabūti grupėje. O dar pasiėmėm paskutinę ją, tai net susigraudinus buvo ji. Na, bet norėjosi iš auklėtojos didesnio dėmėsio ir palaikymo vaikučiui, visgi naujokė dar Tai jau taip..Rita (aukletoju pavaduotja) visai miela, bet kai pradejo ta pacia grupe lankyti jos anuke (jei teisingai supratau), labai jauciasi skirtumas. Ji mano Dite labai globodavo, ir mazoji nesupranta, kai Rita pasiima tik savo anuke ir tampo ant ranku. Skaudu ziuret. Bet ka padarysi
Nu va, prasidėjo mūsų didžiausias vargelis - su ašarom šiandien jau ėjom į darželį
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 17, 08:33) Nu va, prasidėjo mūsų didžiausias vargelis - su ašarom šiandien jau ėjom į darželį Kazkas negerai su aukletoja, gal ka pasake ar padare kas nepatiko jusu mergaitai, klausinekit vaiko kas nepatiko...
Taip. Jei jau eina susikalbet - butinai klauskite mergytes kas nutiko. Gali buti , kad kazkas is vaiku nuskriaude, aukletoja nei viena to nepasakys, bukite tikra.
Kažin ar pasakys kas nuskriaudė, nelabai dar taip aiškiai šneka. Tik papasakoja ką veikė. Kai pasiimam, tai lyg ir nieko, gerai būna, tik va, iš ryto labai nenori eiti. Šiandien jau ir lėlytę pasiėmėm. Bet vis tiek nenori eiti ir viskas. Kai nurengiau ir į grupę reikėjo ateit, vėl apsiverkė mažulė
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 18, 13:42) Kažin ar pasakys kas nuskriaudė, nelabai dar taip aiškiai šneka. Tik papasakoja ką veikė. Kai pasiimam, tai lyg ir nieko, gerai būna, tik va, iš ryto labai nenori eiti. Šiandien jau ir lėlytę pasiėmėm. Bet vis tiek nenori eiti ir viskas. Kai nurengiau ir į grupę reikėjo ateit, vėl apsiverkė mažulė Ar nera galimybes pabuti su vaikeliu ilgeliui darzelyje, paciai pasedeti su ja kartu, as taip savo vaikuti kankinau gal kokius gerus 4 men. dabar turiu pasekmes su nerviukais vaiko.. O kalta buvo aukletoja,kuri vaikus musdavo
Labai tikiuosi, kad niekas jos nemuša
Sėdėjau aš su ja kokias dvi dienas, o paskui jsu ja aukle mūsų pabūdavo. Bet kai susirgo, tai dabar matyt vėl jai iš naujo buvo viskas. QUOTE(Boružėle @ 2010 03 19, 13:15) Labai tikiuosi, kad niekas jos nemuša Sėdėjau aš su ja kokias dvi dienas, o paskui jsu ja aukle mūsų pabūdavo. Bet kai susirgo, tai dabar matyt vėl jai iš naujo buvo viskas. Maniske nuo spalio lanko. tai buvo visokiu periodu - kai draugiskai duodavo buski ir nueidavo, siandien net trinktelejo su rankyte man , matyt del to , kad palieku, ir apsiverke
Mes vėl sėdim namie su didele, didele sloga
Na, mes po plaučių uždegimo šiandien vėl išėjom į darželį. Kažkaip gražiuoju, nors grupėj lyg ir patempė lūpytę, bet nieko.
Gintarė auklėtoja tikrai griežtenesnio būdo,bet mano mergaitei ji patinka.Jos abi gerai sutaria.
o gal kas galit pasakyti ar geros aukletojos naminuko grupeje?
Na, dabar kai jau pripratom, tai jau abi auklėtojos geros
niu ką, jau nebe už kalnų ir aš savo mažajį į darželį pradėsiu vesti
o kaip bijau, ne tiek dėl savęs, kiek dėl vaiko, bijau, nes nežinau, kas laukia: ašaros, cypimai ar dar kas, bet turiu viltį, kad gal išvis nebus problemų
Žinai manau dauguma vaikučių verkia ir tai yra normalu. Juk svetima aplinka ,žmonės ,krūva vaikų triukšmas. Jam čia darbas kaip ir musm būna jie net ilgiau nei kai kurie tėveliai darbe. tai normalu,kad pavargsta atsibosta ir nenori eiti. Juk ir mums darbas atsibosta ir kartais eiti nesinori. Taigi stiprybės, kantrybės pasitikėjimo, ir pirmyn.
Mes atostogaujam dabar
O ar jau keičiami langai mūsų darželyje?
Kiek žinau,tai dar ne visi pakeisti
Aš čia labai ne į temą, bet kada pradžia darželyje? Ar ne rugsėjo pirmąją dieną? Viena ausim nugirdau, kad anksčiau, bet gal čia ne apie Tris nykštukus kalba buvo. Mes darželyje nebuvom nuo birželio pradžios, tai todėl tokie atsilikę...
|