Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nereguliarus ciklas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Levanda81
QUOTE(aferizmas @ 2010 02 19, 19:21)
Dezuteje buvo instrukcija, kad gerti po 10-20 lasiuku  po 2 kartus per diena. Man ju uzteko nepilnai menesiui, mazdaug 25 dienom. pradejau vos nusipirkau, bet kuria ciklo diena net nesidomejau. Ir man uzteko to vieno buteliuko.  Tfu, tfu, tfu kolkas viskas gerai :-)
As irgi norejau pirkt arbatas, bet man pardaveja sako, kad geriau lasiukai-tipo stipresnis poveikis.
*

hm g.gif Gal tikrai verta pabandyti tuos lašiukus nes jau ne vienoje vietoje randu parašyta, kad padeda suregulioti ciklą rolleyes.gif
vaidukis
QUOTE(Levanda81 @ 2010 02 20, 10:02)
hm  g.gif  Gal tikrai verta pabandyti tuos lašiukus nes jau ne vienoje vietoje randu parašyta, kad padeda suregulioti ciklą  rolleyes.gif
*

Lygiai taip pat susigundziau ir as ax.gif
Nors mano gydytojas tai labai skeptiskai i ta paziurejo. Sake, kad netiki sitomis zolemis. Bet svarbiausia, kad patikino, jog nepakenks. O tiketi tikrai galima, kartais ir to uztenka smile.gif
Kol kas geriu arbatele tik savaite. Bet po ilgesnio kurso galesiu brukstelti koki efekta pajauciau ar ne.
amber123
As nustojau gert kt, ilgai nesulaukiau, poto viskas buvo gerai.. o dabar turejau sausi daug stresu ir va dingo.. jau 18d buvo menesnis kai nesusergu doh.gif nzn ka daryt.. pilva pamaudzia taip lyg pries mmm.. bet neateina verysad.gif verysad.gif nu jazau kaip as nenoriu pas ta gine eit.. unsure.gif
rozerozyte
QUOTE(giedryy @ 2009 02 27, 14:55)
sveikuoles 4u.gif mano menesines anot gydytojos nelabai reguliarios, na bet kas menesy jos budavo ir panasiu metu.
tesiu tema,as jau laaaaabai senai nesisaugau gal kokius 4metus, ir dar du ar tris metus stengiuosi pastosti. Deje deje.Daktare galu gale israse Duphastona,pageriau gal 4 men..pasitikrinau progesterona, per mazas. Po 4 men duphaston gerimo pasitikrinu- geras, daktare  pasake kad galiu nebegert ir padaryt pertrauka. tai va darau  pertrauka...bet ir menesines veluoja schmoll.gif .Zinau kad as ne  nestuke.gif  schmoll.gif , bet suprantat kai to labai labai nori, tai galvoji- o gal cia stebuklas o gal as tikrai nestuke.gif  o gal o  gal o gal....Zodziu jausmas blogas koks tik begali buti  schmoll.gif  maniau kad as jau nestuke.gif kol nepaskaiciau cia, jog ne man vienai taip verysad.gif
*

"O gal gal tai stebuklas" - va tai ir labiausiai jaukia musu mastyma, zlugdo musu viltis, sunkiausia tai suvokti, kad stebuklas neivyko, jo nera sad.gif Na bet tikekimes, tikekime tuo stebuklu, reikia tiketi, nes kitaip bus dar sunkiau. Mano situacija irgi nepavydetina, nes nustojau KT gert ir puse metu buvo ciklas reguliarus, o dabar jau MM jau antra cikla nesamones kazkokios, kuo toliau, tuo ilgesnis sad.gif uzsirasysiu pas gine, nes matau, kad savo jegom nestuke.gif netapsiu. Zinoma, vilties neprarandu, bet labai bijau, kad nebutu rimtu bedu (pvz. cistu).
hindi
Sveiki. Ech, nebežinau ką ir daryt. Šiaip mano mėnesinės niekada nebuvo reguliarios. svyruodavo 7 dienas, bet į tai nelabai daug kreipdavau dėmesį, nes daug šokdavau, mokiausi, svoris apymažis visada buvo. Ir dabar vėluoja kažkur dvi savaites. Su vaikinu mylėjausi, bet viskas buvo saugu. Ar galėjo įtakos turėt, kad dabar išgyvenu vieną nesibaigiantį stresą, kuris dar tęsis porą mėnesių (brandos egzaminai čia pat, stojimai ir pan.) PMS požymiai buvo, bet taip ir nesukraujavau. Nėščia negaliu būti. Padėkit, pas ginekologą tai eilės mėnesiui į priekį ir jam šiaip ar taip laiko kažin ar rasiu..
liepsnele
Stresas ir yra pagrindinis menesiniu "uzvelinimo" veiksnys. Itarimam pilnai isvaikyti pasidaryt nestumo testa gali, o siaip tiesiog stenkis dienos rezimo laikytis, miegot bent 8 val., tinkamai maitintis, pabut lauke, gert vitaminus ir per daug nestresuok, viskas bus gerai mirksiukas.gif
hindi
Ech, eisiu rytoj pirkti. Kažkoks siaubas dabar galvoj, o ne gyvenimas unsure.gif
madmuazele
Nezinau i kuria tema rasyti blush2.gif Intensyviai planuojam antra vaikeli, taciau tas intensyvumas sutrikde menesiniu cikla doh.gif Viena karta 2 menesius velavo, kitus kartus - tai savaite, tai dvi... Gal kam taip yra buve? Ginekologe sako, kad gali taip buti, bet kad kiekviena menesi dabar taip doh.gif Planuojam jau beveik metus.
Giedrusia
Sveikos,
nzn kur rasyti...bet labai reikia patarimo...
menesines manau, kad nereguliarios, ciklas 31-34 dienos.(labai skausmingos ir gausios).
buvau pas gine, liepe pagerti homeopatiniu lasiuku "des..." (nepamenu tiksliai pavadinimo) ir sake gaudyti gandrus toliau.
po triju menesiu, jei nepastosiu vel apsilankyti ir tada ziures ar susidaro vaisingas folikulas.
tai dabar as prisiskaiciau jusu forumo smile.gif ir galvoju, jei menesines nereguliarios, skausmingos ir tt... vadinas susitrikus formonu pusiausvyra, jei ji sutrikus, vadinas gali net ovuliacija nevykti...jei ji nevyksta, tai ir nepastosiu...tai dabar galvoju kam tuos tris menesiu laukti..?gal reikia kuo greiciau begti vel pas gine ir ieskot kazkokiu budu kaip visa tai sutvarkyti..?o gal gine keisti?
Is anksto dekoju uz patarimus smile.gif
Savvy
QUOTE(Giedrusia @ 2010 04 06, 14:42)
Sveikos,
nzn kur rasyti...bet labai reikia patarimo...
menesines manau, kad nereguliarios, ciklas 31-34 dienos.(labai skausmingos ir gausios).
buvau pas gine, liepe pagerti homeopatiniu lasiuku "des..." (nepamenu tiksliai pavadinimo) ir sake gaudyti gandrus toliau.
po triju menesiu, jei nepastosiu vel apsilankyti ir tada ziures ar susidaro vaisingas folikulas.
tai dabar as prisiskaiciau jusu forumo smile.gif ir galvoju, jei menesines nereguliarios, skausmingos ir tt... vadinas susitrikus formonu pusiausvyra, jei ji sutrikus, vadinas gali net ovuliacija nevykti...jei ji nevyksta, tai ir nepastosiu...tai dabar galvoju kam tuos tris menesiu laukti..?gal reikia kuo greiciau begti vel pas gine ir ieskot kazkokiu budu kaip visa tai sutvarkyti..?o gal gine keisti?
Is anksto dekoju uz patarimus smile.gif
*

Mėnesinių skausmas, sakyčiau, ne nuo hormonų priklauso...
gabrieliux
sveikos merginos mirksiukas.gif , turiu vieninteli klausima, kuris su sita temele ir susijes ir nelabai, bet rasau cia, nes manau vaistu pavadinimai estrofem ir duplahston daugeliui zinomi, todel noriu suzinoti kaip imanoma numesti kg priaugtus nuo situ hormoniniu preparatu? tikrai nesu tingine, ir valgau lb mazai, mano gyvenimo budas aktyvus, tik neisivaizduoju kaip isvalyti is organizmo siu vaistu poveiki?
Ingushonak
Sveikos merginos wink.gif kiek kartų į dieną reikia gerti Duphaston tabletes? 1 ar 2 kartus? g.gif
kažkada gėriau šiuos vaistus, o dabar nepamenu kaip jis geriamas, neturiu lapelio... man būtina iškviesti menesines, kad galėčiau pradėt vartoti kitus vaistus, o gydytoja tik telefonu pasakė pagerti Duphastona... unsure.gif
nespėjau ir paklausti kaip ji gert sad.gif
sincity
QUOTE(Ingushonak @ 2010 11 02, 20:08)
Sveikos merginos  wink.gif  kiek kartų į dieną reikia gerti Duphaston tabletes? 1 ar 2 kartus?  g.gif 
kažkada gėriau šiuos vaistus, o dabar nepamenu kaip jis geriamas, neturiu lapelio... man būtina iškviesti menesines, kad galėčiau pradėt vartoti kitus vaistus, o gydytoja tik telefonu pasakė pagerti Duphastona...  unsure.gif
nespėjau ir paklausti kaip ji gert  sad.gif
*

Sveika!
manau,žiūrint kokios tabletės,pas mane 10 mg, tai geriu vieną kartą į dieną, pradedu gerti 16 ciklo dieną (t.y 16-liktą dieną nuo mmm pirmos dienos skaičiuojant), ir geriu 10 dienų.Bent jau man taip paskyrė 4u.gif

O gal kas galite pasakyti man,ar sugėrus tas 10 tablečių turi būtinai atsirasti kraujavimas?Man vistiek mmm vėluoja (5 dienos),nors jaučiu,kad jau turi prasidėti..Nesuprantu kame reikalas g.gif
gwineth
Sveikutės,

perskaičiau visą temukę ir supratau, kad ne viena aš čia tokia su baisiai nereguliariu ciklu, todėl galvoju, gal iš jūsų sulauksiu patarimų 4u.gif 4u.gif Tai va, mano mmm nuo pat pradžių buvo nereguliarios, pirmus kelerius metus lyg dar normaliau (28, 30, 21 diena ir pan. ), o paskutiniais metais visiškai grybaut pradėjo taip, kad net nemačiau tikslo žymėtis kalendoriukyje kada sergu. Būdavo tai 3 sav. tai mėnesis, tai du kartais net trys ar 4, žodžiu gali bet kada tikėtis, taip kad visada buvau pasiruošusi. Pas ginę niekada nėjau, nes nelabai mačiau reikalo tam, tuo labiau, kad ir mano mamos mmm buvo lygiai taip pat nereguliarios kaip ir man, ir jai susitvarkė tik po pirmojo gimdymo.

O bėda ta, kad dabar mmm nesulaukiu jau pusė metų. doh.gif Ir manau, kad šį kartą jos galėjo dingti dėl streso ohmy.gif Ir dabar labai pergyvenu, kad jos dingo tiek laiko, kitą savaitę einu pas ginę aiškintis, kas čia su manimi darosi, nes jau atsibodo, kai šitaip nereguliaru viskas. Bet labai bijau, kad nebūtų taip, kad išrašys vaistų ar KT, kuriuos geriant viskas susireguliuos, o baigus gerti vėl "pabėgs" mano ciklas. Kaip manote, kokius tyrimus reikės darytis ir kokios dabar jų kainos. Eisiu privačiai, susiradau gerą gydytoją, pagal rekomendacijas, tai echoskopija apie 80 Lt ten kainuoja. O kiek kainuoja pvz hormoniniai tyrimai gal žinot, ir apskritai kažin ar man juos reikės darytis. Na tikriausiai gydytoja viską pasakys, bet kažkaip ramiau būtų iš anksto kažką žinoti, kaip jums buvo 4u.gif 4u.gif
Seme
sveikos mamytes, skaitau jusu tema, bet ziuriu daugelis skundziates mazdaug 28-40d ciklu. mano sitaucija yra tokia, kuri laika mm mane kamuodavo du kartus per menesi. tada dingo pusantro menesio isvis. dabar nezinau kaip bus, kolkas laukiu. kita sav eisiu pas gine. gal kam buvo panasi situacija? galetumet gal pasidalinti savo patirtimi.. (p.s. vaikeli planuojam antrus metus-deje nesekmingai..)

Lietuva
mano visą gyvenimą ciklas "šokinėjo" ir buvo nereguliarus. Ir vaikelio nesulaukėm 10 metų doh.gif (+ vyro sperm. bėdos).

Tik po 6-to IUI Dievulis mums atsiuntė stebuklą - dukrytę.

Bet mmm susireguliavau 9 mėn. palankius akupunktūrą. 4 ciklai prieš pastojant dirbo kaip laikrodukas ir ovuliacija vyko kaip laikrodis - diena dienon thumbup.gif
Seme
didziausi sveikinimai smile.gif malonu girdeti kai pasiseka tongue.gif drinks_cheers.gif wub.gif
ir tuo paciu pradedu baimintis, nes toks ilgas laiko tarpas atrodo siaubingai, zinant kad tik dabar pradesiu rupintis savo problemomos... verysad.gif
nes du metai vis tik jau blogas zenklas.. schmoll.gif
vetruune
Sveikos mergaitės 4u.gif .Ir pas mane atsirado problemėlė su ciklu.Norim antro vaikiuko,bet pusmetis kaip nieko neišeina.Niekada nesiskundžiau ciklo sutrikimais,bet jau keletas mėnesių kaip nesuprantu kas man darosi.Kokie 2-3 mėn.kaip mėnesinės pasidarė keistos,trumpos,negausios.ir viskas prasidėjo kai pradėjau lankytis pas ginekologę dėl nepastojimo.Iki tol ciklas būdavo 22-25 dienos.Dabar jau 30 dienų nėra.Nėštumo testai neaiškūs,viena ryški,kita blanki juostelė (3 dariau).Ultragarsas neranda nėštumo.Vis daktarė sako lauk ir vis darykis testus.Vat ir laukiu arba nėštumo nestuke.gif ,arba mėnesinių.
Juvijo
QUOTE(vetruune @ 2010 12 10, 14:12)
Sveikos mergaitės  4u.gif .Ir pas mane atsirado problemėlė su ciklu.Norim antro vaikiuko,bet pusmetis kaip nieko neišeina.Niekada nesiskundžiau ciklo sutrikimais,bet jau keletas mėnesių kaip nesuprantu kas man darosi.Kokie 2-3 mėn.kaip mėnesinės pasidarė keistos,trumpos,negausios.ir viskas prasidėjo kai pradėjau lankytis pas ginekologę dėl nepastojimo.Iki tol ciklas būdavo 22-25 dienos.Dabar jau 30 dienų nėra.Nėštumo testai neaiškūs,viena ryški,kita blanki juostelė (3 dariau).Ultragarsas neranda nėštumo.Vis daktarė sako lauk ir vis darykis testus.Vat ir laukiu arba nėštumo  nestuke.gif ,arba mėnesinių.
*

labai tikiuosi,kad tai bus nestumas. 4u.gif liepe laukti,nes taip anksti ir gine nieko dar nemato.geriausia manau butu Tau pasidaryti HCG tyrima.jis mokamas,bet pasidariusi 100% zinosi ko laukti.sekmes Tau 4u.gif
vetruune
Ačiū.Ir aš tikiuosi,kad nėštumas nestuke.gif blush2.gif .Hcg dar bijau darytis,kad netektų nusivilti.Dar kokią savaitėlę palauksiu,jei niekas nepasikeis,tada ir pasidarysiu.
Polijana
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu bury unsure.gif
Ciklas nuo pat pirmuju dienu sokinejantis, kas 50-60 dienu ir daugiau,arba viena men yra kita ne... budama LT tyriausi ir hormonus-normalus,geriau duphostan-padedavo,bet tam kartui...kaip ir neplanavau tada vaikelio,tikslas buvo sureguliuoti savas dienas mirksiukas.gif
Dabar situacija pasikeite,esu istekejusi-planuojam leliu wub.gif
Siuo metu esu ne LT ,po apsilankymo pas ginekologa- israse gerti du kart dienoje progynova 2mg ir duphostan(reguliujam cikla ir laukiam nestumo).Nesu gerusi ir net girdejusi apie progynova,gal kas susiduret-gal kas daugiau ka patartumet,nes kaip minejau esu ne LT ,kazkaip nelabai pasitikiu pastaruoju daktaru,pas kuri apsilankiau!!!
Nezinau ka daryti g.gif
Elijana
atsiprašau, kad ne į temą, bet galiu PADOVANOTI Clostilbegyt 5 tabletes, galioja iki 2011 11 30 4u.gif Pačiai nebereikia, o išmesti gaila biggrin.gif doh.gif
galėčiau ir siųsti į kitus miestus 4u.gif

rašyti AŽ 4u.gif
vetruune
QUOTE(Polijana @ 2010 12 14, 19:19)
Sveikutes  4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu bury  unsure.gif 
Ciklas nuo pat pirmuju dienu sokinejantis, kas 50-60 dienu ir daugiau,arba viena men yra kita ne... budama LT tyriausi ir hormonus-normalus,geriau duphostan-padedavo,bet tam kartui...kaip ir neplanavau tada vaikelio,tikslas buvo sureguliuoti savas dienas mirksiukas.gif
Dabar situacija pasikeite,esu istekejusi-planuojam leliu wub.gif
Siuo metu esu ne LT ,po apsilankymo pas ginekologa- israse gerti du kart dienoje progynova 2mg ir duphostan(reguliujam cikla ir laukiam nestumo).Nesu gerusi ir net girdejusi apie progynova,gal kas susiduret-gal kas daugiau ka patartumet,nes kaip minejau esu ne LT ,kazkaip nelabai pasitikiu pastaruoju daktaru,pas kuri apsilankiau!!!
Nezinau ka daryti g.gif
*

Sveika.gal ir pavėluosiu su atsakymu apie PROGYNOVA.Pačiai vartoti neteko,bet internete štai ką radau: Progynovas yra estrogenas.
Moteriškųjų lytinių hormonų estrogenų vartojama tuomet, kai kiaušidės gamina per mažai natūralių hormonų arba jų negamina (pvz.: menopauzės laikotarpiu, pašalinus kiaušides), ir dėl to atsiranda nemalonių simptomų, pvz.: karščio pylimas ir stiprus prakaitavimas naktimis, veido ir kaklo paraudimas dėl kraujo priplūdimo, makšties sausumas. Taip pat jų vartojama pomenopauzinio kaulų retėjimo (osteoporozės) profilaktikai. Atskirai vartojami estrogenai didina gimdos vėžio pavojų, todėl moterims, turinčioms gimdą, kartu skiriama progestagenų. Tibolonas turi tiek estrogenams, tiek progestagenams būdingų savybių.
Nepyk,jei atsakymas nelabai tikslus : 4u.gif
hindi
Sveikos. Kažkada pavasarip rašiau jums, tai vat, tuomet mėnesinės vėlavo 72 dienas, bet po galybės testų ir apsilankymo pas ginekologę, jos atsirado. Ir nereikėjo jokių vaistukų smile.gif sakė, jog natūralu, ypač jaunoms merginoms.
Bet dabar turiu tokį klausimėlį. Dabar mėnesinės būna maždaug kas 35 dienas. Ir va paskutinės buvo gruodžio 16 dieną. 27 dieną mylėjausi, nu atrodo saugiai, ir kad šian krūtinę maust pradėjo.. Nuo ko galėtų būti? Gal kad kojas labai pašalau?
hegs
na, as irgi wisada turejau neregulerias menesines g.gif bet del ju niekad nesukdawau galwos sau g.gif bet po westuwiu, kai pradejom kalbeti apie waika sunerinau unsure.gif kad su mano tokiu ciklu bus neimanoma pastoti doh.gif mano ciklas 30-48d verysad.gif bet musu nuostabai blink.gif pastojom per 1 cikla thumbup.gif tiksliau per puse men blush2.gif atlikau netycia testuka ir pamatau kad teigiamas lotuliukas.gif liames pilnos keknes buwo drinks_cheers.gif
Bagyra606
sveikos mergaites jungiuos ir as i jusuu bureli, sakykit gal kuri esat gerusios tresekvens vaistukus? man ginekologe israse del nereguliariu menstruaciju, sakykit kasip tas tableteles reik gerti , nes toje informacijoje kur parasyta tai nieko nesusigaudau, man tokia painaiva gaunas, ginekologe sake kad gert kas 28 dienas tuos vaistus ar as ka nors netaip supratau, padekit, ar po tu vaistu gerimo man susitvarkys ciklas?
tigre555
Sveikos visos,

Esu naujoke 4u.gif Vis pasiskaitau foruma ir jusu patarimu. Norejau pasidalinti su jumis ir savo bedomis. Pirmas nestumas baigesi nesekmingai, vaisius nesivyste, reikejo daryti abrazija. Po abrazijos menesines visiskai issireguliavo, vis reikedavo jas issaukti vaistais. Abrazija dare spali, lapkriti ir gruodi geriau vaistus kad menesines atsirastu. Sausis buvo jau lyg ir normaliai, bet dabar vel ju nesulaukiu... verysad.gif Norejau paklausti, ar turejot kas nors panasia situacija? Su vyru labai norim vaikelio, bet kai toks ciklas tai tikimybe maza pastot... Jau du menesiu geriu vaistu del hormonu.
vestallsim
Labutis tigre555, mums irgi nepasiseke su pirmu nestumu, taip pat abrazija dare spalio men, nekraujavau is vis po jos, menesines sugrizo tik gruodzio 1. Maniau, kad viskas susitvarke, bet kai antrosios sugrizo tik sausio 24 sunerimavau ir profilkatiskai nuejau pasitikrinti pas daktare.
As nustojau gerti menesines praejusi kova, ir iskrato pasirode nelabai reguliarios menesines, kadangi KT vartojau apie 7 metus, kazkaip nesureiksminau maniau kad organizmas valosi. Kazkaip netiketai ir manau greitai pastojau liepa, nesivystantis nestumas 6 savaiciu ir abrazija, atrodo uztektu tu nelaimiu, bet jos nesibaige. Kaip minejau nuejau pas daktare ir padare echoskopija ir pasidrodo mano desine kiauside turi nemazai folikulu. Jinai mane labai optimistiskai nuteike ir liepe nepergyventi, pabandyti pastoti, o jei ne tada gali daryti lapraskopija (atrodo taip rasosi). Vat del to mano mmm nereguliarios, taip pat nori, kad isitirciau hormonus, nes nuo ju gali buti pakitimai. Dabar israse pagerti duphastona 3 menesims ir tada ziuresim, kaip cia mums viskas bus. Ji pradedu gerti pirmadieni. o ka tu tigre555 vartoji? tikiuosi mums viskas susitvarkys ir kitas nestumas bus sekmingesnis, mes labai norim kudikelio.
tigre555
Geriu triiju rusiu vaistus, nes pas mane po valymo visi hormonai issibalansavo. Geriu thybon, remifemin ir bromocryptin... sake gydytoja po siu vaistu turetu susitvarkyti viskas ir tada reikes stengtis pastoti. vasario 18 eisiu pas gydytoja, tai bus matyt ka pasakys. manau reik labai tiket ir viskas eisis tik i geraja puse 4u.gif o tau, vestallsim, manau visos problemos taip pat nuo pakitusiu hormonu, nes man taip aiskino gydytoja, kad nuo hormonu priklauso ir ciklas ir kiausidziu veikla, viskas. Manau pagersi dubhastona ir viskas susitvarkys thumbup.gif Beje geriau dubhastona ir as, menesinem issaukti, bet sake gydytoja kai baigsiu siuos vaistus, tai dubhastona reiks gert kai pastosiu.
vestallsim
Man daktaryte irgi sake, tik neprarasti vilties, perdaug negalvoti ir viskas bus gerai, bet kaip gali negalvoti, kai taip norisi vaikelio...
Oho tai tikiuosi, kad pades tau tie vaistukai, ir tie hormonai sugris i senas vezias smile.gif O jus dar negaudot, kad pastotum? blush2.gif ar lauki ka gydytoja pasakys greitu laiku..
Bet matai tau po abrazijos bande vaistais issaukti meneseines, o man liepe laukti naturaliai, nes kiekvienai skirtingu laiku jos sugrista, man tik po 6 savaiciu..kaip supratau, tau duphastonas tada issauke menesines. Man paskyre gerti nuo 15 dienos, sugerti 10 tableciu, ir tada suprantu, kad turetu atsirasti mmm, jei nepastojau... schmoll.gif
as tai labai jau tikiuosi, kad si menesi prigausim, bet man kai su viena ta kiauside tai tik 50%, kad pasiseks doh.gif niu kaip nors tigree555 kalbesim ir prisikalbesim mes leliukus lotuliukas.gif
tigre555
Buvau pas gydytoja, ir ji vaistus dar pratese gerti, tik padvigubinta doze... unsure.gif Nepasiduoda hormonai visai verysad.gif bet sake, kad po biski viskas juda i geraja puse ir leido bandyt pastot thumbup.gif tai lauksim su vyru "tu" dieneliu ir bandysim tongue.gif ir as taip galvoju, kad mes tuoj prisikalbesim sau maziukus ax.gif
vestallsim
Niu labai geros zinios jums thumbup.gif
joo su tais hormonais tai ne taip jau lengva, niu bet kaip nors, jeigu jau leido bandyt ti tik pirmyn bigsmile.gif
Tikiuosi, ked nei jums, nei mums ilgai neteks laukti.. nestuke.gif
vestallsim
Na man praejo 3 dienos kai sugeriau duphastona ir dar mmm nepasirode g.gif jauciu, toks pilvukas papustas, kaip ir pamaudzia, bet dar nieko rolleyes.gif
Almukas:*
Sveikutės smile.gif , norėčiau prisijungti prie Jūsų... man mėsinių praktiškai iš vis savaime niekada nebuvo....pirmosios buvo iššauktos dupfastono pagalba, vėliau kontraceptikai...jau du mėnesiai kaip nebevartoju kontraceptikų, bet žinoma ir mėnesinių nesulaukiu...kažkaip nebesinori tų kontraceptikų vartoti, vaikelio dar neplanuojam, bet jei jis ateitų netikėtai pats, tikrai būtų nuostabu ax.gif Gal galite patarti kaip dar galima palaikyti reguliarias mėnesines be kontraceptikų??? verysad.gif
vestallsim
QUOTE(Almukas:* @ 2011 02 21, 10:38)
Sveikutės  smile.gif , norėčiau prisijungti prie Jūsų... man mėsinių praktiškai iš vis savaime niekada nebuvo....pirmosios buvo iššauktos dupfastono pagalba, vėliau kontraceptikai...jau du mėnesiai kaip nebevartoju kontraceptikų, bet žinoma ir mėnesinių nesulaukiu...kažkaip nebesinori tų kontraceptikų vartoti, vaikelio dar neplanuojam, bet jei jis ateitų netikėtai pats, tikrai būtų nuostabu  ax.gif  Gal galite patarti kaip dar galima palaikyti reguliarias mėnesines be kontraceptikų???  verysad.gif
*

tai gal testuka pasidaryk, gal nestuke busi nestuke.gif man tai irgi buvo su pirmu nestumu (veliau persileidau), nustojau gerti kontraceptines, vartojau 7 metus, tai net pamirsau ar reguliarios buvo pries tai, viena menesi velavo, kita velavo dar ilgiau o trecia kai uzvelavo, tai tesukas teigiamas buvo...
o kaip palaikkyti reglurerias men tikrai nezinau, pati turiu ta problemike. Bet jei nenescia, tai gal nueik pasitikrinti g.gif
Na kazkaip nemanau, kad galeciau buti nestuke.gif bet reikes nusipirkti testuka, gal teigiama parodys thumbup.gif o vat del daktaru, tai kad vaiksciojau ne pas viena, bet vienintelis vaistas ka pasiulo, tai vartoti kontraceptikus, o man taip jie ne prie sirdies....ne tik del to kad manau, jog jie kenkia, bet ir nuo ju daromo salutinio poveikio.... verysad.gif
vestallsim
QUOTE(Almukas:* @ 2011 02 24, 09:01)
Na kazkaip nemanau, kad galeciau buti  nestuke.gif  bet reikes nusipirkti testuka, gal teigiama parodys  thumbup.gif  o vat del daktaru, tai kad vaiksciojau ne pas viena, bet vienintelis vaistas ka pasiulo, tai vartoti kontraceptikus, o man taip jie ne prie sirdies....ne tik del to kad manau, jog jie kenkia, bet ir nuo ju daromo salutinio poveikio....  verysad.gif
*

tiu sakai reikes lotuliukas.gif as jau senai buciau ir paruouve nulekus ir viska atlikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jo, zinau su tais kontaceptikais, man buvo ir ne prie sirdies, tik man nuo spuogeliu dar padejo, ir kaip apsisaugojimo priemone cool.gif man tai nebudavo salutinio poveikio, gal reikia sau tinkancius rasti g.gif
Kazkaip nesinori nusivilti pamacius neigiama testo rezultata verysad.gif vartojau kelis skirtingus kontraceptikus, bet kazkuriuos pavartojus ilgesini laika, na apie pusmeti ir daugiau, pradeda pasireiksti salutiniai poveikiai....o jie nei man, nei MB ne prie sirdies.... dingsta noras myletis, atsiranda migrenos pozymiai ir panasiai... is predziu kazkaip nesupratau, kad cia nuo kontraceptiku, bet vat dabar galutinai isitikinau, nes esu juos nutraukusi vartoti ir kaip mat viskas atsistate i savo vietas clap_1.gif
vestallsim
as tai labai noriu pastoti, va jau 5 dieneles veluoja, bet po kontraceptiniu nutraukimo is viso regeleraus ciklo neturejau, tai giliai sirdyje tikiuosiu, kad busiu nestuke.gif , bet kai toks nereguliarus ciklas, ti tikriuosiai tik veluoja g.gif bet lauksiu ir jokio testuki nedarysiu mirksiukas.gif
tairara
Geriausiai suzinoti kj pradeda pykinti,tad jau tikrai viskas aisku biggrin.gif
vestallsim
jau sizinojau nelbosios pasirode blush2.gif bet dabar truputeli normaliau buvo 39 dienos g.gif maniau duphastonas pades, bet nelabai, ziuresiu kaip kita menesiuka bus rolleyes.gif
vestallsim
siandien 30 diena ir vel veluoja doh.gif doh.gif pabaigsiu kita men duphastona ir viskas, drosiu pas daktaryte ir hormonu testu darytis rolleyes.gif
Diari
Sveikos mergaites.
Man jau siandien 43d kaip veluoja ir testa dariau ,rode kad nieko ir pas gyd buvau.Apziurejo mane su vidine echoskopija ir sake,kad gimda net nesiruosia sirgti,ji miega kaip klimaksiniam periode.Israse viena cikla hormoniniu tableciu pagerti,kad bandyti atsatyti cikla.Tai vat sedziu ir galvoju ,na negi gali but 36 m klimaksinis periodas.Jau metus laiko taip pas mane sokineja tas ciklas.Na bus matyt po tablieciu.
bantika
Sveikos merginos 4u.gif aš irgi visa gyvenimą turiu problemų su menesinem verysad.gif gal 2 metus turejau, viskas kaip ir ok, tada gal per 3 metus 4 kartus, ir per paskutinius 2 metus isvis nebuvo.Su vyru jau leliuko noretumem, bet metai kai vis bandom, buvau pas ginekologe neseniai, tai sako kaip ir viskas ok, tik tas ciklas nelemtas verysad.gif gersiu db mmm sukelcius, bet geriant juos yra galimybe pastot (ta prasme man jie israsyti 3 men gert)?
*chiquita*
QUOTE(bantika @ 2011 08 03, 23:43)
Sveikos merginos 4u.gif aš irgi visa gyvenimą turiu problemų su menesinem verysad.gif gal 2 metus turejau, viskas kaip ir ok, tada gal per 3 metus 4 kartus, ir per paskutinius 2 metus isvis nebuvo.Su vyru jau leliuko noretumem, bet metai kai vis bandom, buvau pas ginekologe neseniai, tai sako kaip ir viskas ok, tik tas ciklas nelemtas verysad.gif gersiu db mmm sukelcius, bet geriant juos yra galimybe pastot (ta prasme man jie israsyti 3 men gert)?
*

Kokius konkrečiai vaistukus jums išrašė? (pavadinimas koks)
bantika
duphastona, folio rugsti ir vitam. E g.gif
vestallsim
QUOTE(bantika @ 2011 08 07, 21:15)
duphastona, folio rugsti  ir vitam. E g.gif
*

Tikiuosi, kad tau duphastonas pades, man tai ne verysad.gif taip pat geriau folio rugsty ir vitamina e smile.gif
bantika
bet šiaip ar realu pastot neturint mmm? schmoll.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.