Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viln.raj.Rudaminos vaiku darzelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Lejyte
Sveikutes.Norejau suzinoti daugiau apie si darzeli. Gal kaz vedate savo vaikuti i si darzelis. Kokia ten aplinka, ar ne prie pat gatves, kaip aukletojos.

Is anksto aciu uz info.
Kiparise
Prieš 5 metus dirbau šitam daržely-muzikos vadove ir auklėtoja pusę etato, tai labai gerai pažįstu to darrželio vedėją.. Tik vat nežinau, ar auklėtojų daug pasiketusių yra-vis ruošiuosi nuvažiuoti tenai, bet vis laiko pritrūksta.. ax.gif O apskritai tai labai daug gero galiu pasakyt iš to laiko, kai ten dirbau-naujai restauruotas darželis, jaunas auklėtojų kolektyvas.. thumbup.gif
dauga
Labai gražus darželis wub.gif . Toliau nuo gatvės, nedidelis, gražus kiemas thumbup.gif . Bet jis labai mažas, į jį užrašo vaikučius tik gimusius. Kadangi mes nebuvom užsirašę, tai mūsų ir nepriėmė. Niekaip neišėjo su direktore sutart, sakė net nesiųlyt dovanų, negali niekaip priimt verysad.gif . Tai dabar vežiojam į miestą 4u.gif
En:)
QUOTE(liutuke.m @ 2007 04 20, 09:07)
Labas rytas, o man kamštis išeidinėja, ir nuo vakar ryto pilvą skauda kaip per mm  ax.gif  net naktį blogai miegojau  doh.gif
*

o sis darzelis lietuviuku ar lenku vaikukiu? rolleyes.gif
AgneM
Labutis,
man irgi butu labai idomu suzinot apie si darzeli, nes uzrasiau i ji savo vos gimusi berniuka, o paskui pamaciau, kad uz mokyklos yra dar vienas darzelis, tai dabar net nebezinau - ar nepaskubejau, nes aname ir lopselis yra, o laiko uzeit i ta didesniji darzeli pasniukstinet tai vis nera. schmoll.gif
elicik
sveikos.mano vaikas lanko Rudaminoj darzeli-lopseli.Jam dar nera tryju tai lankom lopseli lenku darzelyje.Tai esam labai patenkinti biggrin.gif Viskas nauja ,daug zaisliuku nu istikruju labai grazu.Ir aukletoja labai faina lotuliukas.gif
ira
Noreciau paklausti del lenkisko lopselio-darzelio, gal kas lanke, kokie butu atsiliepimai, ar viska patinka, kaip aukletojos. Mes planuojam nuo pavasario lankyti si darzeli.
jojojo
QUOTE(elicik @ 2008 11 25, 11:00)
sveikos.mano vaikas lanko  Rudaminoj darzeli-lopseli.Jam dar nera tryju tai lankom lopseli lenku darzelyje.Tai esam labai patenkinti biggrin.gif Viskas nauja ,daug zaisliuku nu istikruju labai grazu.Ir aukletoja labai faina lotuliukas.gif
*

Gal zinot, ar i lenku darzeli priima tik lenku vaikucius? Gal jie turi ir lietuviuku lopselinuku grupe?
Mes esam uzsirase lietuviu darzelyje, bet ten tik nuo 3 metu priima...
Virguliukas23
QUOTE(dauga @ 2007 01 29, 14:14)
Labai gražus darželis wub.gif . Toliau nuo gatvės, nedidelis, gražus kiemas thumbup.gif . Bet jis labai mažas, į jį užrašo vaikučius tik gimusius. Kadangi mes nebuvom užsirašę, tai mūsų ir nepriėmė. Niekaip neišėjo su direktore sutart, sakė net nesiųlyt dovanų, negali niekaip priimt verysad.gif . Tai dabar vežiojam į miestą 4u.gif
*

Jo su vietom ten problema mes uzsirasem truputi irgi paveluotai kai mums buvo 5 menesiai tai sansu patekt beveik nera esam eileij 27.
libaja
Lanko mano panelė nuo rugsėjo. Puikus darželis, superinės auklėtojos ir apskritai viskas labai perfect!
Bussinkka
Gal kas daugiau girdejo apie muzikos pamokas kudikiams vykstancias darzelije? Girdejau, kad 60 lt kainuoja menesiui, gal kas lanko? smile.gif
jojojo
QUOTE(Bussinkka @ 2009 11 12, 14:51)
Gal kas daugiau girdejo apie muzikos pamokas kudikiams vykstancias darzelije? Girdejau, kad 60 lt kainuoja menesiui, gal kas lanko? smile.gif
*

Mes lankom nuo 5 men (dabar jau 1,5 metu) - man laaaaabai patinka smile.gif Vaikui irgi patinka, megsta daineles klausytis, kartoja judesius. Manau, kad tikrai smagus ir naudingas dalykas vaikui smile.gif Mokytoja labai faina thumbup.gif
Miliunia
Sveikutėles. Šis darželis SUPERINIS thumbup.gif . Mes lankėm Vilniuje 2 lopšelius, vėliau persikraustėm ir patekom čia. Labai tvarkingas, auklėtojos rūpestingos, lankom antrus metus - jokių problemų neturėjom. Direktorės griežtumas man labai patinka, manau vis dėlto tvarka tokioje įstaigoje turi būti. Auklėtojos - nei vienos negaliu išskirti kaip neatsakingos, jos vaikams kaip mamytės, labai fainos, kada reikia ir paguodžia, kada reikia ir pabara.

Tikrai DIDELIS AČIŪ, kas rytą bėgame kaip i šventę.
zuzyte
QUOTE(Miliunia @ 2010 01 06, 12:49)
Sveikutėles. Šis darželis SUPERINIS  thumbup.gif . Mes lankėm Vilniuje 2 lopšelius, vėliau persikraustėm ir patekom čia. Labai tvarkingas, auklėtojos rūpestingos, lankom antrus metus - jokių problemų neturėjom. Direktorės griežtumas man labai patinka, manau vis dėlto tvarka tokioje įstaigoje turi būti. Auklėtojos - nei vienos negaliu išskirti kaip neatsakingos, jos vaikams kaip mamytės, labai fainos, kada reikia ir paguodžia, kada reikia ir pabara.

Tikrai DIDELIS AČIŪ, kas rytą bėgame kaip i šventę.
*

Laba diena,
prašau jūsų pasidalinti savo mintimis apie auklėtojų darbą. Užrašiau savo vaikutį į šį darželį ir nerimauju, nes nieko nežinau apie jį. Koks ten kolektyvas: auklėtojos, direktorė, maitinimas, vaikų lavinimas. Ar galėtumėte išsamiau pasidalinti g.gif
1juraciukas
O musu i si darzeli neprieme. Paaiskino, kad priima vaikus tik nuo 3 metuku, vietu nera ir nezinia kada bus. Uzsiraseme i eile, bet.... vilties mazai. Gyvename Rudaminoje, o vaika priversti busim vezioti i Vilnius doh.gif
1juraciukas
Prieme, prieme, ir labai sauniai viskas thumbup.gif clap.gif yahoo.gif sokiai.gif assa.gif Zodziu vaikiukas keliauja i darzeli nuo rugsejo pirmosios. Patenkintas, laimingas, noriai ten pasilieka. Na, pakolkas gal ir anksti dziaugtis, bet.... bent jau siai dienai man labai ramu del jo karsta.gif.
Grat007
Sveikos mamytes!
Mano vaikai lanke si darzeli, ir viskas visada buvo gerai. Aukletojos super! Dabar daznai darbe isgirstu nusiskundimu apie kitus darzelius, ir labai esu patenkinta kad mano vaikams ir man taip pasiseke tongue.gif tongue.gif tongue.gif Darzelio direktore Valerija labai griezta, gal delto ten tokia tvarka, galiu pasakyti kad tikrai tenais jusu vaiko niekas nenuskriaus. thumbup.gif

Lukauzd
QUOTE(1juraciukas @ 2011 09 15, 09:14)
Prieme, prieme, ir labai sauniai viskas  thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  assa.gif  Zodziu vaikiukas keliauja i darzeli nuo rugsejo pirmosios. Patenkintas, laimingas, noriai ten pasilieka. Na, pakolkas gal ir anksti dziaugtis, bet.... bent jau siai dienai man labai ramu del jo karsta.gif.
*

sveiki:)musu irgi nenori priimti,paaiskino ,kad eileje laukia 80vaikuciu:)
noriu paklausti ar imanoma kazkaip padeti darzeli ,kad greiciau priimtu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.