Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymas, dalyvaujant studentams
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
RVJ
Pasidalinkime patirtimi - gimdymas, dalyvaujant studentams. Kaip vyko gimdymas ir kaip jautėtės?
Ferrari
Aš gimdžiau AK, ten dažniausiai dalyvauja studentai gimdymo metu. Tą žinojau ir pasirašiau, kad sutinku, kad studentai dalyvautų. Esu tokio nuomonės, kad studentams reikia iš kažko mokytis. Nors kažkiek pergyvenau, kad atves gimdymo metu visą grupę studentų ir spoksos visi. schmoll.gif
Na ir kadangi gimdžiau dieną, kaip tik studentai lankėsi. Kažkaip kai tau sąrėmiai, tai nelabai svarbu kas ten tave apžiūrinėja. Kiek atsimenu trys panelės buvo su dėstytoja atėjusios, tik neatsimenu ar kai žiūrėjo kiek gimdos kaklelis atsidaręs ar kai jau stūmiau savo mažiuką. pabuvo jos ten kelias minutes ir viskas. Man tikrai nė kiek netrukdė.
Zuikiosaulute
Man atrodo, kad studentai tik AK būna. Na aš tai tikrai nepageidaučiau, kad studentai dalyvautų, nors suprantu, kad iš kažko jie mokytis turi. Bet tokiu momentu, kad šimtas akių į mane spoksotų, na jau ne.
Mea
QUOTE(Ferrari @ 2007 01 23, 16:04)
Aš gimdžiau AK, ten dažniausiai dalyvauja studentai gimdymo metu. Tą žinojau ir pasirašiau, kad sutinku, kad studentai dalyvautų. Esu tokio nuomonės, kad studentams reikia iš kažko mokytis. Nors kažkiek pergyvenau, kad atves gimdymo metu visą grupę studentų ir spoksos visi.  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

pas mane buvo trumpam įėję kelios mergaitės su dėstytoja, pažiūrėjo ką aparačiukai rašo - sąrėmius ir leliuko širdelę - ir išėjo smile.gif
taip pat visą gimdymą buvo gydytoja rezidentė smile.gif
renolda
Gimdymo metu dalyvavo studentė, tačiau ji daugiau darbo dirbo nei daktarė, jai buvo sakoma ką reikia daryt, tą ji ir darė. Iš jos ir palaikymas ir supratingumas ax.gif
Katyte27
QUOTE(Jusma @ 2007 01 23, 16:41)
Man atrodo, kad studentai tik AK būna. Na aš tai tikrai nepageidaučiau, kad studentai dalyvautų, nors suprantu, kad iš kažko jie mokytis turi. Bet tokiu momentu, kad šimtas akių į mane spoksotų, na jau ne.
*

As taip pat nenoreciau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Citra*
Kazkaip tai nenoreciau, kad pasaliniai asmenys butu tokiu man svarbiu momentu.
Meka Pinavija
Aš tai asmeniškai nenorėčiau, kad dalyvautų pašalyniai asmenys unsure.gif schmoll.gif
EDCKA
As irgi visai nenoreciau,kad kas butu is studentu schmoll.gif
juraciux
Na zinokit per mano gimdyma dalyvavo 4studentai, kurie tiesiog stebejo kaip viskas vyksta. 2 merginos ir 2 vaikinukai. Na galiu pasakyt kad gimdem visi kartu. Jie ir kvepavo ir stume kartu su manim lotuliukas.gif Ir kad jus butumet mate kaip visi dziaugesi kai gime vaikelis tongue.gif
Nezinau gal as cia be kompleksu, bet man buvo visiskai vienodai tuo metu kas ten toj gimdykloj buvo. Juk studentai busimi daktarai, reikia gi is kazko mokytis tongue.gif
Mea
QUOTE(juraciux @ 2007 01 26, 16:04)
Nezinau gal as cia be kompleksu, bet man buvo visiskai vienodai tuo metu kas ten toj gimdykloj buvo. Juk studentai busimi daktarai, reikia gi is kazko mokytis  tongue.gif
*

visų pirma, jiems reikia mokytis smile.gif
o antra, tuomet ir gydytojai kitaip elgiasi, juk studentai stebi mirksiukas.gif viską paaiškina ir t.t.... ir šiaip smagiau, kai daugiau palaikymo smile.gif
Pupsiukas
Studijų metu pati buvau per gimdymus, praktiką atlikinėjau ax.gif Dažniausiai budavau viena arba dviese, budėdavom naktim, nu tai labai mes moterims padėdavom ir morališkai ir kitaip visaip, nes dar nebuvom atbukusios kaip kitas personalas doh.gif Aišku, jei tos pagalbos reikėjo. Yra ir tokių kurios gimdo ber vyrų, tai mes joms ir buvom kaip vyrai lotuliukas.gif ir ranką palaikydavom, ir galvą paglostydavom, gerą žodį pasakydavom ax.gif Todėl dabar bučiau ne prieš, jei dalyvautų kad ir būrys mirksiukas.gif O ir akušerės darbo kokybė nepalyginamai geresnė, kai yra kas nors iš praktikantų, juk norisi pasirodyti kad esi profas lotuliukas.gif
Altika
na as tai tikrai nenoriu, kad dar nezinia kiek zmoniu stebetu ar mane apziurinetu. schmoll.gif suprantu, kad studentams reikia mokytis, bet gal tegul mokosi kitur, kam tai nesukelia nesmagumo, nepatogumo. zinau, kad kai atvykus i ligonine reikia pasirasinet dokumentus, sesutes megsta visa kruva pakist, o kai tau skauda, tai jau neziuri, kur pasirasineji, o paskui-atkeliauja grupele studentu. mano pazistama pasakojo ir patare jei nenoriu netiketumu, ziuret kur pasirasau.
renolda
Nežinau, bet aš taip pat nekreipiau jokio dėmesio į studentę, tikrai galiu pasakyti, kad tuo metu jokių nepatogumų nepajaučiau ir tikrai nerūpėjo kas stovi, nes svrbiausia buvo mano mažiuko gimimas mirksiukas.gif
flight
Man asmeniškai tai būtų tas pats, kas leisti stebėti intymias akimirkas su vyru bigsmile.gif
V&A
as iskart uzdejau parasa, kad esu pries, kad dalyvautu studentai ir spoksotu ax.gif
renolda
QUOTE(flight @ 2007 01 27, 11:04)
Man asmeniškai tai būtų tas pats, kas leisti stebėti intymias akimirkas su vyru  bigsmile.gif
*

Sutinku drinks_cheers.gif . nes iš tokie patys daktarai išaugs, ir jie visko taip pat pamatys tai jiems nerūpi intymios vietos, jiems aktualūs yra gimdymo priėmimas ir jo eiga ax.gif
RamuneM
Aš tai visus kartus leidau dalyvauti studentams, bet jie dalyvavo tik per paskutinio vaikelio gimimą, nes jis gimė dienos metu hihihi.gif Nei kada jie atėjo, nei ką jie darė nieko nemačiau, nejutau ir visai netrukdė. Aš tik pajuokavau, kad tai ne jų vaikelis ir jie jau laisvi (nes beveik vien vaikinai buvo) smile.gif Tai, kas suprato ką pasakiau juokėsi garsiai, o kas nesuprato - juokėsai po kelių minučių, kai jiems išvertė.
RVJ
1995 m. laukiant pirmojo mūsų vaikučio, teko gimdyti, dalyvaujant gausiam būreliui studentų. Kaip tik buvo rytas, kai į mažą gimdymo palatą, pačiu atsakingiausiu stūmimo metu, sugužėjo apie 10 studentų, iš kurių dauguma vaikinai. Esant skausmams, man jau buvo tas pats, kas dalyvauja. Mano vyras susinervino ir sako:„- Jau čia taip nėra vietos.“ Man išblaškė dėmesį, net neatsimenu, kur nuo žmonių gausos atsirado vyras, anksčiau stovėjo šalia galvos ir laikė už rankos. Vaikutis greitai gimė. Vėliau neegzistavo pašaliniai žmonės, mačiau tik savo vyrą, laikantį vaikutį. Dar ir dabar prisimenu, kaip daktarė paprašė, kad studentas man ištrauktų lašalinę, kai traukė ir laikė užspaudęs vata, jo rankos drebėjo (pamaniau, kad per prievartą atėjo ir savo vaiko gimimo, tikriausiai, matyt nenorės). Studentų, manau, tikrai neišgąsdinome - nebuvo nei panikos, nei riksmų. Vėliau gydytoja mus pagyrė, kad elgėmės labai pavyzdingai. Studentai labai mandagiai atsisveikino, palinkėję užauginti sveiką vaikutį.
Pageidavimai ir pastebėjimai:
1.Aišku, norėtųsi, kad prieš pat gimdymą atsiklaustų poros, ar gali dalyvauti studentai.
2.Geriau būtų, kad gimdyme dalyvautų nedaugiau kaip 1-4 studentai.
3.Geriau būtų, kad studentų būrys dalyvautų nepirmo gimdymo metu.
4.Gimdymo palata, manyčiau, turėtų būti irgi didesnė, kad liktų vietos ir vyrui.
aistemo
kai as gimdziau(tiksliau dare cezari) buvo viena studente.Operacijos metu tai vienodai sviete kas ir kur ten ziuri, ir is viso kiek ten zmoniu.bet pries operacija kai apziurineja studente ir po to dar gydytoja ir taip kelis kartus, tai kaip koks mokomasis manekenas jautiesi blush2.gif
Mashara
Pas mane vos atvykus į gimdyklą spėjo studentė pačiupinėt, bet vos komplikavos reikalai tai buvo išsiųsta pasiganyt. Tik va anesteziologas ją pagavo lotuliukas.gif sako ko vaikštai be darbo, žinai kas epidūras yra. Sako- ne? Tai va, žiūrėk.
Ir tai ji paksui koki pusvalandi stebėjosi, kodėl man neskauda. Sako- ar tikrai ar tikrai.
Paskui ji sako anesteziologui: kodėl visoms neduodat jei kitoms skauda. O jis sako- neprašo.
Nu iš tiesų ne viena sgydytojas jau sakė: kokios kvailos kad neprašo, skao- nekainuoja gi ištikrųjų, tik duoda kas nori. Tas tiesa wink.gif
SANDRI
As manau ,kad tai nenormalu,kad burys studentu stovetu ir ziuretu g.gif, mano antram gimdyme dalyvavo vyras ir jo sesuo tai galiu pasakyt, kad jos buvimas mane erzino, o ka kalbet jei studentu burys stovetu doh.gif
Apus
Aišku ne kaskas kai kalnas studentų prieina, bet gi klausia ir duoda pasirasyti ar sutinki kad dalyvautu studentai?? Turbut ne visos skaitom..... doh.gif man tai kaskaip jie netrugde, nes kaip gi jie vargseliai ismoks jei nematys kaip realiai lotuliukas.gif viskas atrodo. Po to ir gaunasi gydytojai tik pagal knygas... mirksiukas.gif
ingridka
AS pirma vaikuti gimdziau pries devynis metus. Gimdyme dalyvavo ir vyras. Atvaziavau 7 val. ryto, o pagimdziau 7 val vakaro. Visa gimdyma stebejo kruva busimu akuseriu, bet jos man netrukde. Viena buvo labai aktyvi, vis norejo man nugara pamasazuoti, klausinejo ar neskauda. Jau kai prasidejo baisus skausmai man nelabai rupejo kas ten ziuri i mane, as tik laukiau kada visa tai baigsis. Bet kai prasidejo pats gimdymas atleke keli vyrukai, atsistojo gale koju ir ziurejo. Tada jau mane pradejo nervinti, pasijutau labai nepatogiai, as suprantu kad jie busimi gydytojai, bet jie dar ir jauni vyrai. Mano vyrui tai baisiai nepatiko, norejo visus isvyti. Dabar kai gimdziau pries puse metu antra vaikeli dave lapa kuriame reikejo pasirasyti, ten buvo klausimas ar sutikciau kad gimdyme dalyvautu studentai, parasiau kad nesutikciau. As manau kad vaikelio gimimas labai intymus seimos ivykis ir jame gali dalyvauti tik artimi zmones ir aisku gydytojai kurie priima tavo vaikeli.
Natuke
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 01 26, 19:54)
Studijų metu pati buvau per gimdymus, praktiką atlikinėjau ax.gif Dažniausiai budavau viena arba dviese, budėdavom naktim, nu tai labai mes moterims padėdavom ir morališkai ir kitaip visaip, nes dar nebuvom atbukusios kaip kitas personalas doh.gif Aišku, jei tos pagalbos reikėjo. Yra ir tokių kurios gimdo ber vyrų, tai mes joms ir buvom kaip vyrai lotuliukas.gif ir ranką palaikydavom, ir galvą paglostydavom, gerą žodį pasakydavom ax.gif Todėl dabar bučiau ne prieš, jei dalyvautų kad ir būrys mirksiukas.gif O ir akušerės darbo kokybė nepalyginamai geresnė, kai yra kas nors iš praktikantų, juk norisi pasirodyti kad esi profas lotuliukas.gif
*

Per mano antrus gimdymus dalyvavo studentes, tai jos vieninteles manę palaikė rolleyes.gif nes personalas su manim elgėsi šlykščiai unsure.gif
Šiaučiūnienė
g.gif ne, tikrai nenorėčiau, kad gimdymo metu dalyvautų pašaliniai... Tegul mokosi iš kitų. blush2.gif
*Jalta*
QUOTE(saule** @ 2007 01 26, 21:02)
na as tai tikrai nenoriu, kad dar nezinia kiek zmoniu stebetu ar mane apziurinetu.  schmoll.gif  suprantu, kad studentams reikia mokytis, bet gal tegul mokosi kitur, kam tai nesukelia nesmagumo, nepatogumo. zinau, kad kai atvykus i ligonine reikia pasirasinet dokumentus, sesutes megsta visa kruva pakist, o kai tau skauda, tai jau neziuri, kur pasirasineji, o paskui-atkeliauja grupele studentu. mano pazistama pasakojo ir patare jei nenoriu netiketumu, ziuret kur pasirasau.
*

Aš lygiai taip pat galvojau, kad nenorėčiau gimdyti, pašaliniams stebint. unsure.gif Lygiai taip pat ,kaip ir dauguma, neskaičiau, ką pasirašinėju. unsure.gif O kadangi gimdžiau be vyro, tai jau turbūt numanote rezultatą - gimdymą stebėjo studentės. schmoll.gif Per visą gimdymą dvi studentės sėdėjo ir stebėjo. Tiesa, jos man visai netrukdė. Kartais gydytojos nurodymu pamatuodavo kraujo spaudimą. O kai prasidėjo stūmimas, tai subėgo ir daugiau studenčių. Ką jau darysi, juk skubėdama pasirašiau! Tiesa, dar jos visos stebėjo, kaip mane siuvo.
Išvada būtų tokia:
1. Jei nenorite, kad dalyvautų studentai, atidžiai žiūrėkite kur dedate parašą. blink.gif
2. Jei vis dėlto jie stebi gimdymą, jie tikrai netrukdo. doh.gif
ich
man irgi gimdant atėjo 2 studentės. is pradžių jų nemačiau, bet baigiant stumt atsimerkiau ir pamačiau jas stovinčias ir žiūrinčias kaip aš plyštu, kaip lenda mano auksiukas, nelabai malonu buvo... schmoll.gif galėjo bent manęs atsiklaust ar aš noriu, kad stebėtu... schmoll.gif
-rasa-
Man tik atvykus, sesutė pati varnele pažymėjo, kuriose vietose ant dokumentų rašyti, kad nesutinku dėl studentų vizitų ir dalyvavimų.
Turbūt jai net minties nebuvo, kad pacientas gali rašytis kitaip mirksiukas.gif
Ir iš tikrųjų, per 22val. į mano palatą nė vienas nebuvo užėjęs.
Gal tai daugiau priklauso nuo gyd.įstaigos vidaus tvarkos g.gif

Mea
QUOTE(-rasa- @ 2007 04 03, 00:14)
Man tik atvykus, sesutė pati varnele pažymėjo, kuriose vietose ant dokumentų rašyti, kad nesutinku dėl studentų vizitų ir dalyvavimų.
Turbūt jai net minties nebuvo, kad pacientas gali rašytis kitaip mirksiukas.gif
Ir iš tikrųjų, per 22val. į mano palatą nė vienas nebuvo užėjęs.
Gal tai daugiau priklauso nuo gyd.įstaigos vidaus tvarkos g.gif
*

o man priešingai, man rodos AK visada automatiškai studentus duoda, o jei nenori, reik žiūrėt ką pasirašai smile.gif
Ferrari
Skaitau, kaip mamos pasisako prieš studentus ir nesuprantu. Tai gal visos imkim ir prieštaraukim, kad studentai gimdymus stebėtų. g.gif O po to gimdyti gal norėtumėt pas tokią gydytoją, kuri studentavimo, rezidentūros ir doktorantūros metu nėra mačiusi nė vieno gimdymo ??? blink.gif
Horo
Kai prieš 2 mėn. gulėjau ligoninėj, man kateterį į ranką dūrė studentė. Nežinau, gal ji pasirodyt, prieš ją prižiūrinčią gydytoją norėjo, gal jai mano amžius kuo neįtiko (atrodau kaip nėščia mokinukė), bet elgėsi su manim grubiai...
Galvoju, kad gal geriau to mano gimdymo nestebėtų (vis tik pirmas kartas), bet iš kitos pusės mokytis visiems reikia ir tie studentai tikriausia verčia pasitempti akušerę. Man atrodo labiausiai erzinti jie gali gimdyme dalyvaujantį vyrą, tai reikia klaust jo nuomonės
listen.gif
Sini
Aš manau, kad studentai galėtų dalyvauti gimdyme, bet tik ne pirmame... Pirmąjį gimdymą galėtų palikti tik šeimai, manau, kad ir taip ten įtampos užtenka... Ir jei gimdančiai moteriai jau tas tas pats, kas aplinkui vyksta, tai manau, kad jos vyrui tikrai ne kas dalyvauti visame tame realybės šou.
darbsti
Man studente labai padejo. Akusere pastoviai nebudavo. O vat ji per didziausius saremius man nugara masazavo. Gal ir gerai.
JaunaDvynukuMamyte
O manes net niekas neklause, noriu ar ne..
Kai jau buvo pacios lemtingiausios akimirkos i gimdykla iejo apie 20 studentu ir taip labai idemei stebejo... tai i akis ziurejo, tai "ten" man buvo tikrai labai geda.... bet ka padarysi, jiems irgi reikia mokytis.
Ferrari
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 04 09, 11:56)
O manes net niekas neklause, noriu ar ne..
Kai jau buvo pacios lemtingiausios akimirkos i gimdykla iejo apie 20 studentu ir taip labai idemei stebejo... tai i akis ziurejo, tai "ten" man buvo tikrai labai geda.... bet ka padarysi, jiems irgi reikia mokytis.
*

Jei neklausė, vadinasi pasirašei dokumentuose, kad sutinki su studentų dalyvavimu, nes jei nebūtų tavo parašo, o atvestu studentus, galėtum į teismą paduoti cool.gif
JaunaDvynukuMamyte
QUOTE(Ferrari @ 2007 04 09, 13:02)
Jei neklausė, vadinasi pasirašei dokumentuose, kad sutinki su studentų dalyvavimu, nes jei nebūtų tavo parašo, o atvestu studentus, galėtum į teismą paduoti  cool.gif
*

Nu tikrai skaiciau ka pasirasineju... nebuciau pasirasius kad jie dalyvauti.. bet jie tik kokias 10 minuciu pabuvo .. as pirma per tas 10 ir pagimdziau blink.gif
Ferrari
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 04 09, 12:11)
Nu tikrai skaiciau ka pasirasineju... nebuciau pasirasius kad jie dalyvauti.. bet jie tik kokias 10 minuciu pabuvo .. as pirma per tas 10 ir pagimdziau  blink.gif
*

Kai pildai dokumentus, vienas punktų yra, apie tai sutinki ar ne, kad studentai dalyvautų gimdyme, (ten žinoma skamba kiek kitaip), tai turi pažymėti arba taip arba ne. g.gif
JaunaDvynukuMamyte
QUOTE(Ferrari @ 2007 04 09, 13:22)
Kai pildai dokumentus, vienas punktų yra, apie tai sutinki ar ne, kad studentai dalyvautų gimdyme, (ten žinoma skamba kiek kitaip), tai turi pažymėti arba taip arba ne.  g.gif
*

Gal ne as pildziau? Na jau vistiek praejo ir tegul!!! Bet kita karta nenoreciau .. schmoll.gif
Klepesova
Na aš prieš gimdymą buvau griežtai prieš studentų dalyvavimą ir pasirašiau prieš, bet po 22 valandų sąrėmių tampa jau tas pats biggrin.gif Ir kai 2 malonios studentės įėjo paklausti ar galėtų dalyvauti aš lengvai sutikau. Ir nesigailiu. Dar atėjo anesteozologė su studentėm kurios stebėjo kaip leidžia ir išgirdau paaiškinimą, kodėl kartais neveikia, kodėl kartais nedaro epidiūro. po epidiūro dar 3,5 vaandas laukėm leliuko gimimo- tai ir pajuokauti spėjome, ir pabendrauti. Na kitą kartą pasirašysiu už studentus- vis tiek gimdysiu AK ir kitą- o ten bent jau 8gimdymo palatoje 20 vnt studentų tikrai netilps- ten ir mum 6 buvo ankštoka lotuliukas.gif O kai patapome 7 tai iš vis doh.gif . Bet esu laiminga ir patenkinta- o dabar po n procedūrų atliktų -ten- man jau jokie studenčiokai nebaisūs. wub.gif
~Rasa~
QUOTE(Sini @ 2007 04 03, 14:18)
Aš manau, kad studentai galėtų dalyvauti gimdyme, bet tik ne pirmame... Pirmąjį gimdymą galėtų palikti tik šeimai, manau, kad ir taip ten įtampos užtenka... Ir jei gimdančiai moteriai jau tas tas pats, kas aplinkui vyksta, tai manau, kad jos vyrui tikrai ne, kas dalyvauja visame tame realybės šou.
*

drinks_cheers.gif 100% labai taikliai pastebėta mirksiukas.gif

Man pasirašius ties NE, studentų nemačiau. Tik po visko sekančiomis paromis procedūriniame nors ir mačiau studenčių, bet jų arti neprileisdavo rolleyes.gif
Pitija
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 01 26, 18:54)
*

Tikrai teisingai pastebėta.
Nors aš abu kartus pasirašinėjau prieš studentų dalyvavimą, bet nemanau, kad jie neturėtų iš ko mokytis. AK yra centras, kur suvežamos gimdyvės iš aplinkinių rajonų, daug asocialių moterų. Gal ir grubiai skamba, bet joms tikrai nesvarbu, ar stebi jas kas gimdymo metu, ar ne. Be to, ne taip jau mažai ir geranoriškų gimdyvių, kurios neprieštarauja studentų dalyvavimui...
Žoržetta
As pasirasiau popieriuose, kad nesutinku, kad dalyvautu. Bet vistiek buvo dvi doh.gif man tada jau buvo dzin, bet po visko vyras sake, kad jam buvo labai nemalonu. Juolabiau, kad jos buvo tik pasyvios stebetojos, jokio domejimosi gimdymu ar kazkuo kas tuo metu vyksta nebuvo schmoll.gif tai taip ten jos ka nors ir ismoko...
lucja
Manau cia pavasari ir vasara kai studentams buna praktika - tada jie gimdymuose dalyvauja.
Bet pati tai nenoreciau, nebent kaip cia rase viena ar dvi merginos galetu buti, bet ne 10 zmoniu grupe schmoll.gif Na ir nakti gimdancioms tai negresia biggrin.gif mirksiukas.gif
Nledi
Na norėčiau pasakyti ir iš studento pusės ax.gif teko atlikti praktiką akušerinaime skyriuje KMUK, tai aišku teko ir keliuose gimdymuose dalyvauti. Mes ejome po 2, aišku pirmiausia atsiklausdavome pačios gimdyvės ar galim pabūti, ir mums tikrai papuolė malonios moterys, kurios sutiko. Viena gimdė be vyro, tai mes jai palaikėme draugiją, paduodavome, tai ko jai prireikdavo, kitai talkino vyras, bet kažkaip abu neprieštaravo, kad mes dalyvautume. Todėl manu, kad studentui praktika yra daug reikalingesnė, nei teorija. O kur kitur jiems išmokti, jei ne prie mūsų pačių. Nors kai aš gimdžiau nei vieno studento nebuvo, bet jei būtų, aš visai tam neprieštaraučiau smile.gif
Imen
QUOTE(Mea @ 2007 01 26, 19:52)
visų pirma, jiems reikia mokytis smile.gif
o antra, tuomet ir gydytojai kitaip elgiasi, juk studentai stebi mirksiukas.gif viską paaiškina ir t.t.... ir šiaip smagiau, kai daugiau palaikymo smile.gif
*

kazkaip pradejau i tai teigiamai reaguoti blush2.gif , nors jei kas butu pries pusmeti paklauses, buciau pries blush2.gif

bet kai pagalvoju, tikrai kad gydytojai atsakingiau tuo metu elgiasi g.gif turetu elgtis... o ir kamera bus kam palaikyti, kai tetis virkstele kirps lotuliukas.gif ...
as galbut ir sutiksiu.. ziuresim bigsmile.gif
RVJ
Duok dieve, kad studentas iš susijaudinimo ir stresinės situacijos kameros iš rankų neišmęstų. Man vienas studentas iš rankos turėjo išimti lašalinę, tai jam rankos taip drebėjo, kad jau 12 metų, kaip šiandien prisimenu.
Vilniete25
Nenorėčiau, kad svetimi dalyvautų. Man tai labai intymu ax.gif
Ferrari
QUOTE(Vilniete25 @ 2007 04 28, 00:39)
Nenorėčiau, kad svetimi dalyvautų. Man tai labai intymu  ax.gif
*

Tai tada reikia ir be gydytojos ir be akušerės gimdyti, nes jos irgi svetimos g.gif
JaunaDvynukuMamyte
QUOTE(Ferrari @ 2007 04 28, 10:17)
Tai tada reikia ir be gydytojos ir be akušerės gimdyti, nes jos irgi svetimos g.gif
*

lotuliukas.gif Bet cia gi gydytojai!!! lotuliukas.gif As tai neatsisakyciau irgi poros studenciu jei gimdyciau viena, nes gal jos ir pades. O kai tu jau v samom razgare ir ieina kruva studentu - daugiau nei 10... ir stovi visi kruvelei ir ziuri tai ten tai tau i akys blink.gif tai snabzdasi, tai man tas nelabai patiko... dar zinant kad ka tik tave skute su sovietiniu laiku britva... beje net neisivaizdavau kad taip gali buti - sumuilino tualetini popieriu, patryne ir nuskute blink.gif blink.gif blink.gif Tai nu naf...k!!!! Taip ir norejosi pasakyt: "KO ZIURIT?" Bet gerai kad viskas greit baigesi ir teko mane migdyti!!! Bet prisiminus juokas ima... lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.