Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymas, dalyvaujant studentams
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
juridine_kontora
nesutikau kad dalyvautu. Ir jei reiketu vel - vel nesutikciau.
Suprantu ,kad studentams mokytis reikia, bet man reikai gimdyti. ir norejau gimdyti be ziurovu.
audrytė
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 17:09)
Suprantu ,kad studentams mokytis reikia, bet man reikai gimdyti. ir norejau gimdyti be ziurovu.
*

o jie ir nera ziurovai jei kazka daro, kad ziuretu ir as nesutikciau
mano atvejuo nuo a iki z kudiki prieme rezidente ir nesigailiu, zinoma su kitu pagalba, nes jai kudikis buvo pirmas ir teko pagelbeti
juridine_kontora
QUOTE(audryta @ 2011 07 16, 17:23)
o jie ir nera ziurovai jei kazka daro, kad ziuretu ir as nesutikciau
mano atvejuo nuo a iki z kudiki prieme rezidente ir nesigailiu, zinoma su kitu pagalba, nes jai kudikis buvo pirmas ir teko pagelbeti
*

Butent to "kazka daro" as ir nenorejau.
audrytė
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 00:18)
Butent to "kazka daro" as ir nenorejau.
*

na nezinau man ''kazko nedare'', o priiminejo gimdyma. Jei butu ''pjovus i lankas'' tai buciau sakius kad nereik man jos
juridine_kontora
QUOTE(audryta @ 2011 07 17, 08:50)
na nezinau man ''kazko nedare'', o priiminejo gimdyma. Jei butu ''pjovus i lankas'' tai buciau sakius kad nereik man jos
*

Cia kiekvienam savo. As nenorejau zmoniu, del kuriu kompetencijos man kiltu abejoniu. Ar juos kas priziuri ,ar nepriziuri... man joio skirtumo. Ir taip ten tu mediku nemazai - gydytoja, akusere, naujagimiu gydytoja.
Dianytė
QUOTE(RVJ @ 2007 01 23, 16:54)
Pasidalinkime patirtimi - gimdymas, dalyvaujant studentams. Kaip vyko gimdymas ir kaip jautėtės?
*

Į mano gimdyklą studentai atėjo, kai jau mane siuvo, bet tada jau man išsikankinusiai ir po visko viskas buvo vienodai smile.gif
Avaida
Na net nezinau, suprantu kad jiems reikia mokytis, bet kazkaip nemanau, kad sutikciau. g.gif
Revla
Kai as gimdziau, tai daug ziurovu buvo smile.gif 2 gydytojai vyrai, anesteziologe, 2 akuseres, 2 rezedentes ir plius mano vyras. Visai smagi kompanija thumbup.gif tegul ziuri:)
amellija
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 17:09)
*

Pritariu, ir as nenoreciau, kad mano gimdymo procesa stebetu studentai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.