nesutikau kad dalyvautu. Ir jei reiketu vel - vel nesutikciau.
Suprantu ,kad studentams mokytis reikia, bet man reikai gimdyti. ir norejau gimdyti be ziurovu.
nesutikau kad dalyvautu. Ir jei reiketu vel - vel nesutikciau.
Suprantu ,kad studentams mokytis reikia, bet man reikai gimdyti. ir norejau gimdyti be ziurovu. QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 17:09) nesutikau kad dalyvautu. Ir jei reiketu vel - vel nesutikciau. Suprantu ,kad studentams mokytis reikia, bet man reikai gimdyti. ir norejau gimdyti be ziurovu. o jie ir nera ziurovai jei kazka daro, kad ziuretu ir as nesutikciau mano atvejuo nuo a iki z kudiki prieme rezidente ir nesigailiu, zinoma su kitu pagalba, nes jai kudikis buvo pirmas ir teko pagelbeti QUOTE(audryta @ 2011 07 17, 08:50) na nezinau man ''kazko nedare'', o priiminejo gimdyma. Jei butu ''pjovus i lankas'' tai buciau sakius kad nereik man jos Cia kiekvienam savo. As nenorejau zmoniu, del kuriu kompetencijos man kiltu abejoniu. Ar juos kas priziuri ,ar nepriziuri... man joio skirtumo. Ir taip ten tu mediku nemazai - gydytoja, akusere, naujagimiu gydytoja.
Na net nezinau, suprantu kad jiems reikia mokytis, bet kazkaip nemanau, kad sutikciau.
Kai as gimdziau, tai daug ziurovu buvo
|