QUOTE(rutely @ 2010 07 26, 14:45)
nieko, isivaizduosit
bandziau duoti,bet nevalgo... nevalgo jokiu
Pas maniškę daržely koldūnai "naminiai" - na, ne namie gaminti, aišku
Valgom is bedos, bet tik atseit naminius, kur vieni brangiausiu parduotuvese buna. Kitus viriau, tai nelabai valge
na jei darzely duoda, tai ka as zinau, bet pirkiniu namie neduociau...galima naminiu pasidaryt
Darzelis ir liks darzeliu... O namie stengiuosi duoti geriausia maista kokia tik galiu, todel duodi tik namie gamintus koldunus.
Ir dar gristant prie darzeliu temos, tai dukryte vesiu i darzeli tik nuo ateinancio rugsejo ir didzioji sio apsisprendimo priezastis buvo, kad darzeliuose prastai maitina pyplius
O kodėl sakot kad pirktiniai koldūnai šlamštas? Jai brangesni tai ir gresni, be e, maho teta dirba prie koldūnų, ir žinau kad yra pigūs su visokiais e ir brangūs be e
Esu davusi metuku 4 menesiu, viena karta, reikejo, nes nieko valgyti nebuvo, po keliones buvom. O dabar tai pati gaminu, radau receptuka gera cia
O kas del pirktiniu, nematau nieko blogo, aisku tam pirkti jau brangiausius, kuo maziau visokiu E ir pan., bet piknaudziauti manau jais nereiktu, nes kad ir be E, vistiek..NE NAMINIAI! O pasidaryti labai lengva ir daug iseina, vaikui tikrai ilagm uzteks, pridarai ir i kamera Spes dar visko prisivalgyti...
Neduociau ne uz ka
Musu valgiui isranki, daznai buna, kad jei ka valgo,tai tik viena karta, o kita karta tai paragaus tik po menesio,tai isbandem ir koldunus brangesnius, na ir nieko, patiko
Pirktinių neduodu, pati gaminu, labai lengva padaryti.
O gal kas is mamyciu gali parasyti receptuka koldunams?
Pirkti nesiruosiu, geriau savo pagaminsiu, nes jau nebezinau ka jam duoti, nelabai jau nori valgyt pabodo jam darzovienes QUOTE(saulyte84 @ 2010 11 19, 17:11) O gal kas is mamyciu gali parasyti receptuka koldunams? Pirkti nesiruosiu, geriau savo pagaminsiu, nes jau nebezinau ka jam duoti, nelabai jau nori valgyt pabodo jam darzovienes Aš darau taip, tik vaikui be grybų padažo QUOTE(nataliuncik @ 2010 11 20, 19:15) Dekui, jau prisigaminome ir uzsisaldeme dar ateiciai
Prktu parduotuveje kazkaip nesiryztu duoti savo maziui , o kai pagaminame namuose, su naminiu farsu.. tada taip, deja jis valgo tik mesyte ... tai kad realiau, jam virti kotletuka
Pirktiniu neduodu,namie pasigaminam patys
Kelis kartus yra bandzius valgyti, bet tik ta tesline dali.As tai pries pirktinius koldunus, man ir neskanu, ir visad negera buna, bet MB perka...
Pirktiniu neduodu tikrai. O Naminius daryt labai daug laiko uzima, galima kazka naudingiau pagamint
Buvo paragavusi pirktini viena koldua, tai kaip ir patiko, savaitgali zadu pasidaryti naminiu ir prisisaldyti
pirktiniu ir patys nevalgom,man jie lb neskanu....
naminius duodu,ir jam patinka
Mes irgi naminius darom
Tešla paprasta - pora kiaušinių, žiupsnis druskos, vanduo, miltai. Išminkau, kol nebelimpa prie rankų. Kartais užpilu alyvyuogių aliejaus lašelį, kad greičiau prie rankų neliptų
Patys valgom ir vaikui duodam
patys retai kada valgom, bet jei perkam kad vaikui paragaut tai pacius gerioausius, yra maximoj kazkokie uz 14lt, visai neblogi
Manau, kad pirktiniai koldunai tai ne tas maistas, kuriuo reikia mano mazyliui..., mes neduodam
Pirktiniu neduodu, nes patys ju nevalgom, man net brangiausi neskanus
Neduodu ir manau artimiausiu metu neduosiu...
Tikrai ne... mn jie visi baisaus skonio, prideta ivairiausiu negerumu, geriau jau paciai pagaminti:) Bukim striopios ir netingekim padirbeti:)
Perku, labai megsta. Bet aisku perku tik brangiausius, kur (tikiuosi...) nera jokiu maisto priedu.
Taigi nesunku juos ir namie padaryti. O siaip tokio amziaus vaikui nerekomenduociau duoti tokio maisto, jau geriau makaroniuku su pienu isvirti
Pirmą kartą paragavo gal kokių dviejų. Bet tik paragavo. Tai nėra tas maistas, kuris būtų tinkamas mažiems vaikams
Duodu liutuko, nepiktnaudziauju, taciau kartais duodu. Zadu pagamint pati, nes tikrai jai kolduniukai patinka.
niekada neperku,ar jie brangus ar pigus vis tiek neskanus
|