Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirktiniai koldūnai 1,2 m. vaikui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
eiksau
QUOTE(rutely @ 2010 07 26, 14:45)
Neisivaizduoju kaip galima 1.2 m. vaikui duoti pirktiniu koldunu.... doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

nieko, isivaizduosit lotuliukas.gif iseis i lopseli ir valgys bigsmile.gif as saviski leidau i lopseli pora savaiciu kai buvo 1,5 metuku ,tai meniu buvo ir omletas,ir koldunai ir kt. tongue.gif
ingulka35
bandziau duoti,bet nevalgo... nevalgo jokiu doh.gif
SuperMeska
QUOTE(eiksau @ 2010 10 06, 19:55)
nieko, isivaizduosit  lotuliukas.gif  iseis i lopseli ir valgys  bigsmile.gif  as saviski leidau i lopseli pora savaiciu kai buvo 1,5 metuku  ,tai meniu buvo ir omletas,ir koldunai ir kt.  tongue.gif
*

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
HappyAngel
Pas maniškę daržely koldūnai "naminiai" - na, ne namie gaminti, aišku biggrin.gif , tačiau ne pirktiniai, daryti virėjos. Tai nors tiek. Nors faršas, aišku, vis tiek baisus.
bitė Majaa
Valgom is bedos, bet tik atseit naminius, kur vieni brangiausiu parduotuvese buna. Kitus viriau, tai nelabai valge schmoll.gif
ciku_caku
na jei darzely duoda, tai ka as zinau, bet pirkiniu namie neduociau...galima naminiu pasidaryt
@Helena@
Darzelis ir liks darzeliu... O namie stengiuosi duoti geriausia maista kokia tik galiu, todel duodi tik namie gamintus koldunus.
Ir dar gristant prie darzeliu temos, tai dukryte vesiu i darzeli tik nuo ateinancio rugsejo ir didzioji sio apsisprendimo priezastis buvo, kad darzeliuose prastai maitina pyplius verysad.gif
Rūtkė
O kodėl sakot kad pirktiniai koldūnai šlamštas? Jai brangesni tai ir gresni, be e, maho teta dirba prie koldūnų, ir žinau kad yra pigūs su visokiais e ir brangūs be e smile.gif nors aš savo mažyliui koldūnų dar neesu davusi, kažkaip net nepagalvojau..
saulegraz@
Esu davusi metuku 4 menesiu, viena karta, reikejo, nes nieko valgyti nebuvo, po keliones buvom. O dabar tai pati gaminu, radau receptuka gera cia smile.gif nemaniau, kad taip lengva juos daryti, taip kad mamytes netingekit mirksiukas.gif
O kas del pirktiniu, nematau nieko blogo, aisku tam pirkti jau brangiausius, kuo maziau visokiu E ir pan., bet piknaudziauti manau jais nereiktu, nes kad ir be E, vistiek..NE NAMINIAI! O pasidaryti labai lengva ir daug iseina, vaikui tikrai ilagm uzteks, pridarai ir i kamera smile.gif
Spes dar visko prisivalgyti...
kristeen
Neduociau ne uz ka schmoll.gif koldunai vaikui tai tas pats kas sumaitinti koki kebaba schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
avilinka
QUOTE(kristeen @ 2010 11 07, 16:49)
Neduociau ne uz ka schmoll.gif koldunai vaikui tai tas pats kas sumaitinti koki kebaba schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
Mes suauge ju neperkam,tai kaip vaikui duoti?
Nors darzelyje dar ne to gaus smile.gif D
vijana
Musu valgiui isranki, daznai buna, kad jei ka valgo,tai tik viena karta, o kita karta tai paragaus tik po menesio,tai isbandem ir koldunus brangesnius, na ir nieko, patiko smile.gif ir viskas gerai, kas dien ar kas savaite jei valgytu, tai pati prisigaminciau, bet retkarciais, manau nieko blogo.
Vilniete10
Pirktinių neduodu, pati gaminu, labai lengva padaryti.
saulyte84
O gal kas is mamyciu gali parasyti receptuka koldunams?
Pirkti nesiruosiu, geriau savo pagaminsiu, nes jau nebezinau ka jam duoti, nelabai jau nori valgyt pabodo jam darzovienes doh.gif
nataliuncik
QUOTE(saulyte84 @ 2010 11 19, 17:11)
O gal kas is mamyciu gali parasyti receptuka koldunams?
Pirkti nesiruosiu, geriau savo pagaminsiu, nes jau nebezinau ka jam duoti, nelabai jau nori valgyt pabodo jam darzovienes  doh.gif
*

Aš darau taip, tik vaikui be grybų padažo
saulyte84
QUOTE(nataliuncik @ 2010 11 20, 19:15)
Aš darau taip, tik vaikui be grybų padažo
*

Dekui, jau prisigaminome ir uzsisaldeme dar ateiciai
Donatuke
Prktu parduotuveje kazkaip nesiryztu duoti savo maziui , o kai pagaminame namuose, su naminiu farsu.. tada taip, deja jis valgo tik mesyte ... tai kad realiau, jam virti kotletuka smile.gif)
viavia
Pirktiniu neduodu,namie pasigaminam patys smile.gif
elenuxus
Kelis kartus yra bandzius valgyti, bet tik ta tesline dali.As tai pries pirktinius koldunus, man ir neskanu, ir visad negera buna, bet MB perka...
Katleja*
Pirktiniu neduodu tikrai. O Naminius daryt labai daug laiko uzima, galima kazka naudingiau pagamint ax.gif
mamamia*
Buvo paragavusi pirktini viena koldua, tai kaip ir patiko, savaitgali zadu pasidaryti naminiu ir prisisaldyti smile.gif
zhulikele
pirktiniu ir patys nevalgom,man jie lb neskanu....
naminius duodu,ir jam patinka ax.gif
temporary
Mes irgi naminius darom wink.gif Kapoja kaip didelis, aišku labiausiai mėgsta mėsytę biggrin.gif
Tešla paprasta - pora kiaušinių, žiupsnis druskos, vanduo, miltai. Išminkau, kol nebelimpa prie rankų. Kartais užpilu alyvyuogių aliejaus lašelį, kad greičiau prie rankų neliptų biggrin.gif Tada susimalu kiaulienos faršiuką, pamalu šiek tiek pipiriuko, druskos, kartais įmetu spausto česnako vos vos arba kepinto svogūno. Tada vyras iškočioja, suformuoja koldūnus, o aš užspaudžiu kraštelius smile.gif Vaikiui duodam su grietine.
priklausomybe
Patys valgom ir vaikui duodam smile.gif. Bet čia toks ekstra atveju "patiekalas", kai jau namie tuščias šaldytuvas.
Agatka
patys retai kada valgom, bet jei perkam kad vaikui paragaut tai pacius gerioausius, yra maximoj kazkokie uz 14lt, visai neblogi
2olko2
Manau, kad pirktiniai koldunai tai ne tas maistas, kuriuo reikia mano mazyliui..., mes neduodam schmoll.gif
Lafe
Pirktiniu neduodu, nes patys ju nevalgom, man net brangiausi neskanus schmoll.gif Naminiu dukryte dar neragavo, nes nelabai dar sekasi valgyti nepertrinta maista, bet manau nieko blogo, aisku tada daryciau su maziau prieskoniu smile.gif
ingeja
Neduodu ir manau artimiausiu metu neduosiu...
:)))
Tikrai ne... mn jie visi baisaus skonio, prideta ivairiausiu negerumu, geriau jau paciai pagaminti:) Bukim striopios ir netingekim padirbeti:) smile.gif
Zuzi_šoka
Perku, labai megsta. Bet aisku perku tik brangiausius, kur (tikiuosi...) nera jokiu maisto priedu. ax.gif
saulute_7
Taigi nesunku juos ir namie padaryti. O siaip tokio amziaus vaikui nerekomenduociau duoti tokio maisto, jau geriau makaroniuku su pienu isvirti smile.gif
Almutė+
Pirmą kartą paragavo gal kokių dviejų. Bet tik paragavo. Tai nėra tas maistas, kuris būtų tinkamas mažiems vaikams 4u.gif
edre
Duodu liutuko, nepiktnaudziauju, taciau kartais duodu. Zadu pagamint pati, nes tikrai jai kolduniukai patinka.
s.kristi
niekada neperku,ar jie brangus ar pigus vis tiek neskanus sad.gif gaminu pati-su mesyte,varskyte arba su uogomis,skanumelis !!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.