Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirktiniai koldūnai 1,2 m. vaikui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kajune
Draugė savo 1,2m. vaikui verda pirktinius koldūnus, pasak jos perka pačius brangiausius. Aš koldūnus pati labai retai valgau, man neskani mėsa jose ir nemanau, kad ten joje yra ko nors gero. Pasidarė įdomu ar kuri nors mama irgi maitina pirktiniais koldūnais savo metukų vaiką? Kokia jūsų nuomonė?
ryyd
QUOTE(Neringa K. @ 2007 01 23, 18:36)
Draugė savo 1,2m. vaikui verda pirktinius koldūnus, pasak jos perka pačius brangiausius. Aš koldūnus pati labai retai valgau, man neskani mėsa jose ir nemanau, kad ten joje yra ko nors gero. Pasidarė įdomu ar kuri nors mama irgi maitina pirktiniais koldūnais savo metukų vaiką? Kokia jūsų nuomonė?
*

nei pirktiniu, nei naminiu koldunu nezadu artimiausiu metu duoti schmoll.gif
agnixa
As kai pati kartais valgau,tai tikrai duodu ir savo dukrytei,jai 1,9,sutinku,kad nieko sveiko ten nera,bet kartais tikrai galima. Nemanau,kad labai pakenkt gali.
kristukas00
maniskei 1.2 ir as kartais duodu ph34r.gif specialiai neperku, bet jei valgom visi tai duodu ir jai. siaip aisku dar stengiuosi jai kuo sveikesni maista duoti, bet po biski pratinu ir prie musu maisto.nematau cia nieko blogo. o ka desreles geriau????? g.gif
ligiukss
QUOTE(Neringa K. @ 2007 01 23, 18:36)
*

Mes taip pat kartais duodame,bet nemanau,kad brangiausi jau geriausi.Čia priklauso nuo to kas gamina. mirksiukas.gif
Betse
Mano mažutei 1,9m. tai kartais duodu koldūnų. O perku tuos kurie skaniausi wub.gif Būna, kad fantazijos pritrūkstu 4u.gif
Ewute
neduodu, nes nepatiko, o jei būtų patikę, tai būčiau pradėjus naminius daryti, jau užtenka, kad pieniškų dešrelių gauna ax.gif
moniccca
As tai perku koldunus, bet ne su mesa, o su varske ir braskem ax.gif Tikrai labai skanu ir manau sveikiau nei su mesa smile.gif
adrija
Kartą "ant greito"reikėjo padaryti ką nors valgyti ir nupirkau.Nevalgė schmoll.gif
O ir man paskui skrandį nuo jų rėmuo ėdė doh.gif O pirkau ir brangius,be konservantų,tipo naminiai ir t.t.
Simple girl
Labai retai, bet duodu. Perkam "Liūtuko" koldūnus, manau jie iš koldūnų asortimento geriausi. Bet jei valgo tai dažniausiai be mėsos suvalgo.
vilma*
As irgi kartais duodu blush-anim-cl.gif , su mesa tik 1 karta daviau, bet su bulvem jau esam ne karta valge ax.gif . Zinau kad naudos is ju nedaug, bet retkarciais manau galima biggrin.gif , ir dar jam labai patinka tai kai tingiu ar neturiu laiko tai thumbup.gif
youste
Pirktiniu tikrai neduodu ir neduosiu, nes man paciai neskanu wacko.gif o naminius gaminu ir labai noriai valgo thumbup.gif Kai turiu laiko, tai daug prigaminu ir uzsaldau - taip pati zinau, kokia mesyte dejau ir esu garantuota, kad be konservantu ir nepagedusios mesos.
Jurlin
Daviau ir duosiu, nes megsta labai. O kas ten gali buti bloga g.gif , miltai , mesa ar varske (vistiena) g.gif
Tik perku kuo mazesnius, kad nereiketu pjaustyti, tada noriau valgo.
O kas siais laikais sveika? visur chemija konservantai ir kt, tad uzauges siltnamio salygom negales normaliai gyventi. Zinoma reikia rinktis produktus ir nepirkti kas papuola, bet iki kiekvienos smulkmenos tikrinti maisto sudeti-didziausias absurdas
Cia mano nuomone 4u.gif
naitas
Pirktinius koldūnus pradėjau duoti gal nuo 3 metų, ir tai labai retai. Kai jau visai visai nesugalvoju meniu. doh.gif
Gal kitiems ir nieko, bet mano skrandis ilgai "prisimena" valgytus koldūnus, picą, mcdonaldo produktus. Tai ir vaikams siūlysiu tik pasibovijimui tokius dalykus.
iren@
Kai pati valgau, duodu maziui, bet brangesnius, kuriu sudetis gera, tik kad jis nerodo didelio noro koldunus valgyt. Matyt nori sveiko maisto biggrin.gif
litavkasam
Aš pati labai dažnai koldūnus valgau, bet va vaikui duot ranka nekyla schmoll.gif Kita vertus, tikrai nemnau, kad čia kažkas blogo. Aš ir dešrelių nė už ką kol kas neduočiau (mums 1,1metų)...
ingere
Vieną kartą bandžiau duoti, bet nevalgė g.gif , tai daugiau ir neduodu. Dar prisivalgys mirksiukas.gif
kiri111
1,2m. vaikui tai tikrai schmoll.gif
Mama123
Specialiai, kad vaikui pirktume koldūnus, tai dar nebuvo g.gif Bet kartą, kai patys valgėme tai davėme ir sūnui, bet tik tešlą. Kažkaip man mėsa juose neatrodo labai patikimai schmoll.gif
Jūra_
Daviau ir duosiu. Kodėl turėtų jie būti blogi? Visąlaik prieš pirkdama prekę paskaitau jos sudėtį mirksiukas.gif

Ir darželiuose pirktinius verda biggrin.gif
Austre 123
Aš tai duodu koldūnu pirktiniu labai skaniai juos valgo thumbup.gif prieš pirkdama paskaitau sudeti mėsos.Tikrai nebūtinai reikia pirkti brangiu schmoll.gif
Nataliuke
Ragavom, tik pacios lipdytus smile.gif
Nevalge tongue.gif
ingridatam
nu as dar nedaviau koldunu, bet reiks bandyt...gal valgys....jis pas mane laaaabai nevalgiukas blink.gif
*sanel*
mano sūnus labai labai mėgsta koldūnus, jei perku, tai perku brangesnius ir būtinai skaitau sudėtį ax.gif bet dabar pabandėm tokį dalyką... nupirkau didelius makaronus kur dėžutėse būna, į vidų prikimšau mėsytės (veršienos) ir išviriau, na ir gavosi koldūnai, skonis tikrai toks pat, tik žinau kad mėsytė vidui tikrai patikima, o ir darbo labai mažai mirksiukas.gif dabar sūnus nuo ryto iki vakaro prašo kad koldūnų išvirčiau lotuliukas.gif
auslialia
QUOTE(Neringa K. @ 2007 01 23, 19:36)
*

SVEIKI,

As apie koldunus visad sakydavau: "NE MAISTAS", taciau kai per supermama laida pamaciau super receptuka su koldunais ir pati pabandziau - tai thumbup.gif

Zodziu, verdant koldunus, i ta pati vandeni ideti na kokiu 3 saukstus tarkuotu burokeliu. Ir nepatikesi! - per 5 minutes gaunasi puikiausia sriuba visai seimai!!! O kai jie liaudiskai sakant susitraisko, tai isbega is koldunu tas skystimelis - niu isvis puikumelis! PABANDYKIT smile.gif
Papildyta:
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 02, 12:35)
Aš pati labai dažnai koldūnus valgau, bet va vaikui duot ranka nekyla schmoll.gif Kita vertus, tikrai nemnau, kad čia kažkas blogo. Aš ir dešrelių nė už ką kol kas neduočiau (mums 1,1metų)...
*

Labutis,

o as desrele karts nuo karto imetu i grikiu ar ryziu kose - tiesiog del skonio! smile.gif Na, mano zuikis saldziu kosiu nevalgo, tai cia kaip vietoj kokios uogienes... biggrin.gif thumbup.gif
-simona-
na man juokingai ir tuo pačiu liūdnai skamba kai kurių mamų pasisakymai,,daviau ir duosiu", na duokit, bet jau aš savo vaiko skrandžio negadinsiu, pas mus su vyrų koldūnai retas valgis, nes po to maisto kažkaip atrodo ir viržkinimas sulėtėja doh.gif pritariu, kad dabar sunku surasti idealiai sveiką-švarų maistą, nu bet koldūnai iš vis į panašaus maisto sąrašą neptretenduoja, nė iš tolo, kartais galima, bet su retai ir su saiku.
Kipsiuke
na o as esu pries schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
ten mesa, ne mesa, nezinia kas
as pati viena kart i pusmeti pridarau tokiu kolduniuku, sudedu i saldikli ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visu pirma pigiau, sveikiau, nes puikiai zinai, is kokiu produktu pagaminta,ir jokiu konservantu ten ner
nepatingekit ir pasidarykit ir vaikams patiks, ir vyras padekos ir paciai bus skaniau
mes tai daromes koldunus sultinyje, tai buna vietoj sriubos kartais, kai mama i mokslus isvaziuoja ir nespeja jos isvirt
taip pat kepu orkaitej su grietine ir suriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesa sitaip ju pagamintu mazajam neduodu dar...
dlambliukas
Savo mažyliui, 1m. ir 2 mėn., koldūnų duodam paragauti, jam labai patinka, noriai valgo, ypač patinka kai būna su grietine, suvalgo nemažai thumbup.gif jei perkam parduotuvėje, tai atidžiai perskaitome sudėtį smile.gif Nemanau, kad koldūnai yra blogai, jei maziukui patinka smile.gif
-simona-
vaikai daug ko nori,(juk ir mes maži buvom 4u.gif ) pvz., esu mačius kaip 2,5 metų berniukas per kalėdas negalėjo atsitraukti nuo saldainių. pasekmė: ryte buvo gan stripriai išbertas veidukas. taip yra ir su koldūnais, ir su kitais pusgaminais. nieko neatsitiks jei retkarčiais jų valgys, bet nereikia perlengti lazdos. unsure.gif na apie aštrų, keptą maistą net nekalbu.
pjer
negalejau susilaikyti neparasius komentaro:)
zinot ka, uzpjudyt sunimis mamas vien del to, kad duoda koldunus.... cia jau truputi fanatizmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as duodu ir duosiu: su varskyte, su mesyte.. kartais tiesiog neturiu laiko arba tuscias saldytuvas buna.
nuo tokiu supper pareigingu, piktu, smerkianciu ir t.t. mamasu man kartais bloga darosi 4u.gif
ligiukss
O mūsiškiai jie labai patinka,neduodam jai specialiai tik kai patys sau nusiperkam.
Cilė
Mano vaikas yra vieną kartą paragavęs iš tėčio lėkštės, bet šiaip parduotuvinių neduodu, nes ten labai daug priedų aprašymuose blink.gif o ir dažnai net ne mėsa viduje, o mėsos pakaitalai, blink.gif baisoka, kad virškinimas nesutriktų, nors ateityje, kai nesedėsiu pati namuose, tai grįžus iš darbo nusikalusiai gal bus vienintelė išeitis. mirksiukas.gif
Kajune
Aš savo vaikui nebandžiau nei karto duoti, paprasčiausiai pati jų nevalgau, labai jau bjauri mėsa pirktiniuose. Bet kokius su varške reiks pabandyti, nes kartais taip pritrūksta fantazijos kuo pamaitinti vaiką.
Zyprexa
mano berniukas labai mėgsta koldūnus, perku karališkus arba delikatesinius, visai normali jų kokybė. o kokių košių neįsiūlysi niekaip
Isila
suvalgo max 2-3 okldūnus, nepatinka jam schmoll.gif
Alantė
Pirktinių koldūnų nevalgome nei patys nei tuo labiau vaikam neduodame.
*Lina*
aš tai duodu ir nematau tame nieko blogo.Žinoma neperkau pačius pigiausius,visada pasiskaitau kokia sudėtis,paieškojus tikrai galima rasti normalių skanių o svarbiausia be jokios chemijos koldūnų 4u.gif
anastazas
retkarčiais, kai nėra laiko stovėt ilgai prie viryklės, duodu aukščiausios kokybės koldūnų, bet labai labai retai, tuo labiau, kad maniškė tik tešlą valgo. 4u.gif
-simona-
QUOTE(*Lina* @ 2007 02 26, 13:39)
aš tai duodu ir nematau tame nieko blogo.Žinoma neperkau pačius pigiausius,visada pasiskaitau kokia sudėtis,paieškojus tikrai galima rasti normalių skanių o svarbiausia be jokios chemijos  koldūnų 4u.gif
*

Žinot Amerikoje ar Anglijoje labai populiarus pusgaminiai, žiūrėkit kas darosi, Amerikoje- paskelbta nutukimo epidemija blink.gif
Zajoncek
As irgi specialiai neduodu, taciau kartais kai pati valgau (cia irgi situacija kai nera nei jegu nei noro kazka naminio gaminti) tai ir karalaiciui duodu. na, vaikas pas mane toks nepasimetes lotuliukas.gif valgo viska, ka beduotum blink.gif kazkada juokais pasiulem zvakute nuo torto - ir ka issiziojo placiai ir tipo AM lotuliukas.gif is kart pasakau kad zvakutem mes vaiko tikrai nematinam, bet kalbant apie koldunus tai duodu. perku brangesnius ir perskaitau is ko pagaminti mirksiukas.gif
Luana
QUOTE(dlambliukas @ 2007 02 19, 17:02)
Savo mažyliui, 1m. ir 2 mėn., koldūnų duodam paragauti, jam labai patinka, noriai valgo, ypač patinka kai būna su grietine, suvalgo nemažai  thumbup.gif jei perkam parduotuvėje, tai atidžiai perskaitome sudėtį smile.gif Nemanau, kad koldūnai yra blogai, jei maziukui patinka smile.gif
*

drinks_cheers.gif ir aš kartais duodu ir nematau nieko blogo, o perku dažniausiai ''Liūtuko" koldūnus
ingridukas
QUOTE(Neringa K. @ 2007 01 23, 19:36)
*

Kai verdu tai ir duodu(dar metuku nebuvo kai pirma karta ragavo)megsta su sviestuku ir grietine.Nieko cia blogo nematau schmoll.gif
Jersey
QUOTE(-simona- @ 2007 03 02, 19:20)
Žinot Amerikoje ar Anglijoje labai populiarus pusgaminiai, žiūrėkit kas darosi, Amerikoje- paskelbta nutukimo epidemija  blink.gif
*

Na gal ir taip , bet uztai gyvena zmogeliai bent iki 80 metu. Vat ir nesveikas maistas, o pragyvenimo metai kur kas ilgesni uz musu lietuviu sveikuoliu lotuliukas.gif ax.gif
ingridukas
QUOTE(-simona- @ 2007 03 03, 02:20)
Žinot Amerikoje ar Anglijoje labai populiarus pusgaminiai, žiūrėkit kas darosi, Amerikoje- paskelbta nutukimo epidemija  blink.gif
*

nU NEMANAU KAD KARTA I MENESI SUVALGIUS KOLDUNU NUTUKSI.tUNKAMA NUO VISOKIU NESAMONIU KURIAS JIE VALGO doh.gif
jurgaval
Mano sunelis net dreba pamates koldunus, ir as tikrai nematau nieko blogo. Neperkame kazkokiu prastu, Liutuko karaliski labai patinka, naminiai koldunai. Ir i savaite bent karta tai tikrai abu susede sukertam lekste koldunu.
O apie nutukimus, tai nutukti galima ir nuo miltiniu blynu, cepelinu (kuriuos maniskis irgi beprotiskai megsta) biggrin.gif
Margarita 25
as tai ir kartais duodu kolbunu, mano mazylui jie visai patinka. smile.gif
irmusia
Mes irgi duodam koldunu savajai, kokius pora kartu i menesi, kai patys valgome. Specialiai jai neverdu schmoll.gif Tai lapnoja, net ausys linksta, ir su sviestuku ir grietine valgo, o dar ir krapu papjaustau thumbup.gif
Nematu nikeo blogai valgant tiek kartu, vat jei kiekviena diena tai jau gal ir ne kas, tas pats kaip ir su desrelem, kartais duodu ir valgo labai skaniai, perku dabar atsiradusias "be jokiu E"
Levander
mes anksčiau tik iš savo lėkštės duodavom koldūnų su mėsa, o vakar specialiai tik jai nupirkau koldūnus su varške ir mėlynėm, nes sudėtis labai patiko thumbup.gif
Rene
As specialiai dukrytei koldunu neperku, bet jeigu valgom patys (labai retai), tai duodu tik tesla. Galvoju, kad reiks paciai namuose pasigaminti, tai zinosiu koki idara vaikas valgys. smile.gif
kotrina1
MANISKIS IS KOLDUNU SUVALGO TIK MESA 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.