Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Į kokį darželį eina Jeruzalės vaikučiai?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
angeloangel
QUOTE(dali_m @ 2010 02 26, 11:36)
na, prasau papasakokit kas nors placiau apie tuos aukliu namus 4u.gif
vieta, kambariai, zaidimo, miego vietos? maitinimas? grafikas?  nes kazka viena ausim girdejau kad tas namas net kiemo ssavo neturi? g.gif: noretusi isgirst placiau, nes isties viliojanciai 600lt skamba.
*

turi dideli zaidimu kambari, miegamasis kambarys irgi atskiras, pamaitina sociai ir kiema turi savo su visa zaidimu aikstele mirksiukas.gif
Stebukle23
Labas, Supermamos,

Atleiskit, kad isiterpiau i jusu temele, bet man labai reikia Jusu kaip mamyciu pagalbos. Esu paskutinio kurso studente ir rasau darba vaiku gimtadieniu tema.. kadangi kolkas dar lankausi Vestuviu temuteje, man labai reikia jusu pagalbos..

Labai prasau jusu uzpildyti anketa, kuri yra zemiau:

Vaiku gimtadieniu anketa

Labai labai jums dekoju!!!!
xde
QUOTE(bonitute20 @ 2010 04 24, 17:16)
Laba diena, norejau paklausti kokia kaina menesiui butu tame darzelyje, pievu 4.? Mano mazyliui rudeni bus 3 metukai. Ir siaip musu deklaruota gyvenamoji vieta ne Vilnius.
*

Pievu 4 internetinis darzelio puslapis ir kainos:

http://www.namudarzelis.lt/lt/naujienos
Zuwytes
Sveikos mamos 4u.gif
Girdejau kad Jeruzalej prie baznycios stato nauja vaiku darzeli - gal kas ka girdejot ta tema? g.gif
Dryžuota
g.gif nieko negirdėjau. Mačiau hanner rajone Santariškėse atsidarė privatus darželiukas, bet niekur nerandu informacijos apie jį.
dali_m
QUOTE(Dryžuota @ 2010 07 01, 11:05)
g.gif  nieko negirdėjau. Mačiau hanner rajone Santariškėse atsidarė privatus darželiukas, bet niekur nerandu informacijos apie jį.
*

hanerio?
man rodos as macia kad Eikos buvusiose patalpose. santaiskiu 29 a man rodos numeris, bent jau tas mazas namukas pries santoru 29 nama.
tik nieko nzn-ar tikrai tgen darzeliukas? ar ne koks dienos centriukas? nes realiai tai ten berods 2 kambariu butas (gal3?) 1a ir balkonas. vsio.........
gal kas ka daugiau zinot?
Dryžuota
išties Eikos suklydau mažumą! blush2.gif Tiesiog ten važinėjuos karts nuo karto, nieko išsamiau nežinau..
skyeyes
QUOTE(dali_m @ 2010 07 01, 12:21)
hanerio?
man rodos as macia kad Eikos buvusiose patalpose. santaiskiu 29 a man rodos numeris, bent jau tas mazas namukas pries santoru 29 nama.
tik nieko nzn-ar tikrai tgen darzeliukas? ar ne koks dienos centriukas? nes realiai tai ten berods 2 kambariu butas (gal3?) 1a ir balkonas. vsio.........
gal kas ka daugiau zinot?
*

As domejausi anksciau siuo darziuku, bet atrodo gavom vieta paprastame darzely..
Tai ten yra privatus naminis darzelis, priima apie 14 vaiku, jau vasaros pacioj pradzioj buvo apie 11 pilnai lankanciu. Menesis kainuoja 900lt ir pusryciu vaikams neduoda, turi namie pavalgyti.
Va, prasom:
http://www.bajoruforumas.lt/viewtopic.php?...mp;t=390#p12066
Dryžuota
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 02, 20:18)
As domejausi anksciau siuo darziuku, bet atrodo gavom vieta paprastame darzely..
Tai ten yra privatus naminis darzelis, priima apie 14 vaiku, jau vasaros pacioj pradzioj buvo apie 11 pilnai lankanciu. Menesis kainuoja 900lt ir pusryciu vaikams neduoda, turi namie pavalgyti.
Va, prasom:
http://www.bajoruforumas.lt/viewtopic.php?...mp;t=390#p12066
*

jei ne paslaptis i koki eisit darzeli? gaila, cia vaikuciai priimami tik nuo metu
angeloangel
Atsiprašau, kad ne į temą, bet gal netyčia galite prabalsuoti blush2.gif labai trūksta balsiukų blush2.gif būčiau be galo dėkinga 4u.gif
štai čia wink.gif
ziile
QUOTE(Zuwytes @ 2010 05 20, 12:14)
Sveikos mamos  4u.gif
Girdejau kad Jeruzalej prie baznycios stato nauja vaiku darzeli - gal kas ka girdejot ta tema?  g.gif
*

ten bus katalikiskas 50vietu darzelis ir vienuolynas.

QUOTE(Dryžuota @ 2010 07 01, 11:05)
g.gif  nieko negirdėjau. Mačiau hanner rajone Santariškėse atsidarė privatus darželiukas, bet niekur nerandu informacijos apie jį.
*

Sis darziukas issikele i Bajorus, Gelgaudo g. www.bajorudarzelis.lt
Papildyta:
Puikus darželis atidaromas Baltupiuose, Kalvarijų g. 281. Darželis labai patogioje vietoje prie pat parko. Renkamos trys grupelės (1-2m., 2-3m ir 4-6m.) Vaikučiais rūpinsis ir juos ugdys profesionalios, šiltos kaip mamos auklytės. Įvairiapusis ugdymas, ekologiškas maitinimas, sveikatinimas šviežiomis sultimis, grynu oru ir baseinu - visa tai suteikia naujasis darželis. Registruotis tel.: 8698 33563
Nosferatu
Ypatingai geras biggrin.gif visiškai šalia pagr.gatvė, bažnyčia kas val.su varpais, ir laidotuvių rūmai , geriau net negali būti. Miškelis už geru 300 m, tikrai ne visus ves, aikštelės žaidimo nemačiau aplamai tokios. Man kelia didelių abejonių šis darželis. g.gif Savo vaiko tikrai neleisčiau į šį vadinama darželį doh.gif
Duti
QUOTE(ziile @ 2010 10 28, 20:55)
ten bus katalikiskas 50vietu darzelis ir vienuolynas.
Sis darziukas issikele i Bajorus, Gelgaudo g. www.bajorudarzelis.lt
Papildyta:
Puikus darželis atidaromas Baltupiuose, Kalvarijų g. 281. Darželis labai patogioje vietoje prie pat parko. Renkamos trys grupelės (1-2m., 2-3m ir 4-6m.) Vaikučiais rūpinsis ir juos ugdys profesionalios, šiltos kaip mamos auklytės. Įvairiapusis ugdymas, ekologiškas maitinimas, sveikatinimas šviežiomis sultimis, grynu oru ir baseinu - visa tai suteikia naujasis darželis. Registruotis tel.: 8698 33563
*

QUOTE(Nosferatu @ 2010 10 29, 07:48)
Ypatingai geras  biggrin.gif visiškai šalia pagr.gatvė, bažnyčia kas val.su varpais, ir laidotuvių rūmai , geriau net negali būti. Miškelis už geru 300 m, tikrai ne visus ves, aikštelės žaidimo nemačiau aplamai tokios. Man kelia didelių abejonių šis darželis.  g.gif Savo vaiko tikrai neleisčiau į šį vadinama darželį  doh.gif
*

Čia ne apie tą - Kalvarijų 281 yra jau įrengtas NAMAS, kuriame matyt kažkas steigia darželį.
O prie bažnyčios dar tik statomas, ir pvz. bent jau aš nerandu dar niekur priėmimo (ar greičiau nepriėmimo tongue.gif ) sąlygų doh.gif
Nada...
Ypatingai geras  biggrin.gif visiškai šalia pagr.gatvė, bažnyčia kas val.su varpais, ir laidotuvių rūmai , geriau net negali būti. Miškelis už geru 300 m, tikrai ne visus ves, aikštelės žaidimo nemačiau aplamai tokios. Man kelia didelių abejonių šis darželis.  g.gif Savo vaiko tikrai neleisčiau į šį vadinama darželį  doh.gif
*

idomu, kuri mama nores atiduot vaika i darzeli- vienuolyna doh.gif vargsai vaikai g.gif
Duti
*

QUOTE(Nada... @ 2010 10 29, 08:29)
idomu, kuri mama nores atiduot vaika i darzeli- vienuolyna doh.gif  vargsai vaikai g.gif
*

O kodėl jūs manot kad ten darželis-vienuolynas g.gif ? gali būti, kad darželis bus su krikščioniška pakraipa, bet nematau nieko blogo tame, jei vaikai prieš valgydami mokysis sukalbėti maldelę.

O šiaip jei žinot kokie užgrūsti aplinkiniai darželiai, kiek tėvų jeruzalėj-santariškėse-bajoruose-baltupiuose neturi kur vesti vaikučių, tai manau galvotumėt, kad šitas darželis dar kažkam bus išsigelbėjimas.
ziile
*

Nosferatu, nelabai aišku apie kurį darželį replikuoji. Katalikiškas - dar tik statomas prie Kalvarijų bažnyčios, todėl natūralu, kad žaidimų aikštelė dar neįrengta.

O mano paskelbta info yra apie netrukus atsidarysiantį privačiame name Kalvarijų g. 281 darželį. Pastarasis yra tikrai PRIE PAT miško mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Duti @ 2010 10 29, 08:56)
O kodėl jūs manot kad ten darželis-vienuolynas  g.gif ? gali būti, kad darželis bus su krikščioniška pakraipa, bet nematau nieko blogo tame, jei vaikai prieš valgydami mokysis sukalbėti maldelę.

*

Pritariu Duti,
Tikrai nieko blogo, kad vaikus auklės neabejotinos moralės vienuolės. Tėvai galės būti ramūs bent dėl to, kad jų vaikai apie dviejų princų meilę pasakų negirdės biggrin.gif
Nada...
neabejotinos moralės vienuolės

nu ir naivumas g.gif gerai, kad nezinot, koki gyvenima gyvena dauguma neabejotinos morales kunigeliu, jau nesnekant apie pastaruju laiku skandalus pedofilijos tema doh.gif
skyeyes
QUOTE(Nada... @ 2010 10 29, 19:40)
nu ir naivumas g.gif  gerai, kad nezinot, koki gyvenima gyvena dauguma  neabejotinos morales kunigeliu, jau nesnekant apie pastaruju laiku skandalus pedofilijos tema doh.gif
*

Nu as taip baisiai apie darzeli negalvociau...aisku, jei kazkam tikejimas visai dzin, tai ner ko ir savo vaika i toki darzeli vesti rolleyes.gif
Nes jeigu taip prisigalvoti, tai pvz UK buvo byla apie aukletoja, kuri fotografavo nuogus vaikucius ir dejo fotkes i interneta, dare is to bizni doh.gif
Pati baigiau Pranciskonu gimnazija, kuri buvo prie vienuolyno, bet tikrai nieko ten tokio nebuvo, gal siek tiek labiau kreipiamas demesys i tikejima ax.gif
ziile
QUOTE(Nada... @ 2010 10 29, 18:40)
..  dauguma  .. doh.gif
*

trumparegiska butu spresti apie dauguma pagal vienetinius atvejus
Nosferatu
Apie ta pati darželį prie Kunygų seminarijos. Ten nėra vietos vaikų aikštelei. doh.gif Paprastame darželyje taip pat labai sėkmingai sukalba maldelę prieš valgydami. Taip kaid, nuo auklėtojos priklauso.
Nada...
QUOTE(ziile @ 2010 10 29, 19:46)
trumparegiska butu spresti apie dauguma pagal vienetinius atvejus
*

dar trumparegiskiau apie moralini lygi sprest pagal zmogaus profesija / apdara.

nebent jus apie zmogaus morale sprendziant is sukalbetu maldeliu kiekio doh.gif
as asmeniskai pazistu zmogu, metusi kunigyste, pakankamai turiu info apie garbinga baznycios tarnu gyvenima, bet cia jau kita tema ax.gif

Ten nėra vietos vaikų aikštelei.

gal vidiniame kieme kazkas bus- zaidimai su vaizdu i sarvojimo sale biggrin.gif
skyeyes
Sveiki,

daugelis, kas gyvena Santariskese ar Jeruzaleje ir turi vaiku, susidure su darzeliu problema doh.gif
Siulau prisijungti prie FB puslapio ir kartu padeti skatinti atsakingas istaigas bei savivaldybe statyti nauja darzeli Santariskese ar Jeruzales, Bajoru kalvu, Zaliuju ezeru ir aplinkiniuose rajonuose.

http://www.facebook.com/pages/Reikia-darze...25795255?v=wall

dirole
Sveikos mamytes, kaip darzelis ,,Sermuksnele,,? prisiskaiciau nekokiu atsiliepimu, o ir paciau bloga ispudi paliko tiek aplinka, tiek vadovybes bendravimas. taciau vaika planuoju leisti nuo rudens, nes kito pasirinkimo kaip ir nera. Paklausiau del adaptacijos, tai vedeja tik akis ispute ir pasake, vaika atvedate ir paliekate, nebet bus galima trumpai uz duru pastoveti verysad.gif Prasau, parasykite, jei kas turite kokios informacijos, ne smane jau panika ima, kaip reiks ten vaika ,,istumt,, uzdaryt duris ir palikt? Papuole i ,,siaudinuku,, grupe. gal ka apie aukletojas zinote?
*Harpija*
Mesti iš darbo tokia direktore, su tokiu požiūriu. Nevesčiau vaiko, traumuojate vaiką visam gyvenimui. Ieškokite geresnio darželio, ir pažystamu kas galės padėti. Arba namie su močiute.....
Notti
Sveikos, mamytes 4u.gif

I kokius darzelius gyvenancios siame rajone vedate vaikus?
sigutux
Aš taip pat norėčiau sužinoti kur Jėruzalės mamytės leidžia vaikus? ( aplink pilna privačių, bet jie beproto brangūs) Todėl klausiu apie valstybinius 4u.gif
Superlight
na nzn gal ir blogas tas darzelis "sermuksnele" bet i ji patekt neimanoma. nei pirmas vaikas nepateko ir antras turbut nepateks pagal esama situacija sprendziu nors uzrasiau kai buvo vaikui 1menuo. o seip direktore tai man labai schmoll.gif bet ne viskas nuo direktores priklauso. tikiuosi,kad kaip nors pateksim i kita fabijoniskiu darzeli. blush2.gif nes i sita tai be sansu.
Birutėlė
Mano vaikui sausį trys metukai jau sueis, o mes taip ir nepapuolėm 4u.gif

Merisier
Mes leidžiam į Bajorų darželį privatų... Kaina 850, bet jei neeina, mokėti nereikia. Patinka, vaikas net namo nenori kartais biggrin.gif bet aišku, kad brangu.
ddd
O as kas nors lanko privatu Jeruzaleje "Mano darzelis". Kazkaip apie ji labai mazai atsiliepimu.
Duti
QUOTE(ddd @ 2012 01 31, 09:58)
O as kas nors lanko privatu Jeruzaleje "Mano darzelis". Kazkaip apie ji labai mazai atsiliepimu.
*

Čia žemuogių gatvėj?
Neprisiruošiu užeit pasidairyt.
Man rodos jis mažas labai, tai ir atsiliepimų nėr iš kur būti.
Man tik keista, kad kiek aš vaikštau lauke su vaiku, tai ten vaikų lauke dar nei karto nemačiau, na gal nesutampa mūsų grafikai...
ddd
QUOTE(Duti @ 2012 01 31, 11:07)
Čia žemuogių gatvėj?
Neprisiruošiu užeit pasidairyt.
Man rodos jis mažas labai, tai ir atsiliepimų nėr iš kur būti.
Man tik keista, kad kiek aš vaikštau lauke su vaiku, tai ten vaikų lauke dar nei karto nemačiau, na gal nesutampa mūsų grafikai...
*

Jei vis tik apsilankysit, brukstelkit atsiliepimus apie darziuka.
lijo lijo
Mano vaikas lanko Namu darzeli.
antaja
QUOTE(ddd @ 2012 01 31, 11:58)
*

Mano mazyle lanko si darzeli, jau greitai metai bus. tai atsiliepimai is tikruju patys geriausi: ne daug vaiku - tik 3 grupes po 10 vaikuciu, tai prieziura tikrai gerai. Maistas gaminamas vietoj-skanus, pati ragavau smile.gif daug ivairios veiklos: muzika, daile, keramika, teatriukas, net maisto gamyba. gal noretusi, kad kiemas didesnis butu. o siaip viskas liuks thumbup.gif
ddd
QUOTE(antaja @ 2012 02 02, 22:42)
Mano mazyle lanko si darzeli, jau greitai metai bus. tai atsiliepimai is tikruju patys geriausi: ne daug vaiku - tik 3 grupes po 10 vaikuciu, tai prieziura tikrai gerai. Maistas gaminamas vietoj-skanus, pati ragavau smile.gif daug ivairios veiklos: muzika, daile, keramika, teatriukas, net maisto gamyba. gal noretusi, kad kiemas didesnis butu. o siaip viskas liuks  thumbup.gif
*

Smagu girdeti smile.gif O gal zinot, ar yra vyresniu vaikuciu, 4-5 metu?
antaja
QUOTE(ddd @ 2012 02 03, 11:17)
Smagu girdeti smile.gif  O gal zinot, ar  yra vyresniu vaikuciu, 4-5 metu?
*

tiksliai nepasakysiu. yra viena grupe nuo 3 metuku, bet kiek pastebiu vaikucius, tai manyciau, kad jie iki 4 metu visi.
ddd
QUOTE(antaja @ 2012 02 03, 21:23)
tiksliai nepasakysiu. yra viena grupe nuo 3 metuku, bet kiek pastebiu vaikucius, tai manyciau, kad jie iki 4 metu visi.
*

Aiskumas, siaip dazniausiai mazi privatus neturi vyresniuju grupes verysad.gif
Aciu uz info
Twiste
Mes domėjomės šiuo darželiu, bet šiuo metu visos vietos užimtos.
ZEMIKA
Sveiki.
atsidarė dar vienas puikus dienos centras "Pupų pėdelis". Čia atidarymo proga ir nuolaidos taikomos. Mes pakeitėme vieną privatų į šį, nes prieš tai lankytas vaikučius priima nuo dviejų metų, šis nuo metų ir mes galėsime vesti abu vaikus (3 ir 1 metai).
Graži aplinka, puiki savininkė - auklėtoja, erdvus kiemas, neperkrauta dienotvarkė. Mūsų vaikui patinka. smile.gif

Pupų pėdelis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.