Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Į kokį darželį eina Jeruzalės vaikučiai?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
dali_m
Ieva-Pieva, matau kad dingusi, bet gal dar pilvuko gyventojas leis ta susimatyma?
belosneska
is pradziu ir as galvojau leisti i ta privatu,bet kaina ir kad grupeje tiek daug vaiku tai isgasdino mane jau geriau uz tuos pinigus aukle surasti,kad priziuretu,arba leisti i valstybine ale ,kad tokio nera doh.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(dali_m @ 2007 07 30, 22:35)
Ieva-Pieva, matau kad dingusi, bet gal dar pilvuko gyventojas leis ta susimatyma?
*

leis leis bigsmile.gif sutariam datą, pasikviečiam kitas mamytes ir brainstorminam bigsmile.gif
Hanneris skelbiasi, kad bajorų kalvų gyvenvietėj planuojamas darželis. kažin kaip ten iš tikro? nes Eika irgi žadėjo, yra ir projektas, ir pastatytų, bet reikia savivaldybės finansavimo doh.gif
dali_m
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 31, 16:58)
leis leis  bigsmile.gif sutariam datą, pasikviečiam kitas mamytes ir brainstorminam  bigsmile.gif
Hanneris skelbiasi, kad bajorų kalvų gyvenvietėj planuojamas darželis. kažin kaip ten iš tikro? nes Eika irgi žadėjo, yra ir projektas, ir pastatytų, bet reikia savivaldybės finansavimo  doh.gif
*

galim net musu kieme tongue.gif
prie supyniu lotuliukas.gif
dali_m
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 31, 16:58)

Hanneris skelbiasi, kad bajorų kalvų gyvenvietėj planuojamas darželis. kažin kaip ten iš tikro? nes Eika irgi žadėjo, yra ir projektas, ir pastatytų, bet reikia savivaldybės finansavimo  doh.gif
*

Bajoru kalvos, tai ka as zinau.....nu negi vezioti ten vaikus? ohmy.gif na, ten gi atstumas susidaro....o keisciausia,kad vezti reiketu ne i miesta, o i uzmiesti ax.gif kazkaip nepriprasta....
o del Eikos projekto, tai santariskiu forume truputi skaitinejau..... g.gif kaip suprantu, tai cia beviltiskas reikalas doh.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(dali_m @ 2007 08 01, 09:12)
Bajoru kalvos, tai ka as zinau.....nu negi vezioti ten vaikus? ohmy.gif na, ten gi atstumas susidaro....o keisciausia,kad vezti reiketu ne i miesta, o i uzmiesti  ax.gif kazkaip nepriprasta....
o del Eikos projekto, tai santariskiu forume truputi skaitinejau.....  g.gif  kaip suprantu, tai cia beviltiskas reikalas  doh.gif
*

taigi čia pat tos kalvos. jei su mašina, ne pėsčiom unsure.gif
eja
Na tai ka mastom, mamos, gal susitinkam, apsneket, gal reikia kokiu patalpu savivaldybej prasyti ir steigti pacioms vietini darzeli?
Ieva-Pieva
QUOTE(eja @ 2007 08 21, 11:34)
Na tai ka mastom, mamos, gal susitinkam, apsneket, gal reikia kokiu patalpu savivaldybej prasyti ir steigti pacioms vietini darzeli?
*

davai susitinkam, kol galiu hihihi.gif turiu minčių, reikia pagalbos. kur ir kada?
eja
Na tai galim pasivaikscioti (jei gali), nes as savo leliukes neturiu kam palikti, todel pasivaiksciotume ir apsitartume, kada tie karsciai atslugs? Gal koki ketvirtadieni
dali_m
QUOTE(eja @ 2007 08 21, 19:03)
Na tai galim pasivaikscioti (jei gali), nes as savo leliukes neturiu kam palikti, todel pasivaiksciotume ir apsitartume, kada tie karsciai atslugs? Gal koki ketvirtadieni
*

jei pasiderintume laika-ir as prisijungciau 4u.gif
dali_m
sian nespejau sad.gif
pravaziavau pro Iki...neberadau jusu....
ar sutaret ka?
Ieva-Pieva
QUOTE(dali_m @ 2007 08 23, 23:29)
sian nespejau sad.gif
pravaziavau pro Iki...neberadau jusu....
ar sutaret ka?
*

nesusitikom blush2.gif parašyk savo mailą į až mirksiukas.gif
param
Draugė, dirbanti Santariškių klinikose, sakė girdėjusi darbe kalbas, kad planuojama statyti vaikų darželį Santariškių medicinos miestelio teritorijoje. Ar jūs nieko apie tai negirdejote? Nesidomėjote?
LEAH
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 24, 07:45)
nesusitikom  blush2.gif parašyk savo mailą į až  mirksiukas.gif
*

pasidare ir man aktualu si tema... ar vis dar planuojat susitikima (ar jau buvot susitike?) - mielai sudalyvauciau.
virbir
Labas visoms!
as irgi gyvenu Jeruzaleje. Norejau nuo rugsejo vesti savo dukryte i darzeli, bet turbut musu niekur nepriims... Ryt reikia bandyt i svietimo ministerija skambint, gal jie ka patars, pasakys kokiam darzeliui priklauso musu gatve.
Agenka
Na ir man aktuali si tema. Prisijungciau prie susitikimo, gal gimtu kokiu minciu g.gif, kur cia musu atzalas vest....
Sara
Jei reikes rasytis po kokia peticija-prasymu..tai mielai

Nesamones kazkokios vyksta su tais darzeliais ir naujais rajonais sad.gif
dali_m
Ieva-Pieva turejo ideja, tik ji nebelabai gali imtis, o as nebelabai turiu laiko idejai isrutulioti. jei kuri turit laiko ir esate iniciatyvios smile.gif tai reikia sita reikaliuka atnaujinti wink.gif

Beje, Ieva, kaip tavo pilvukelis?? 4u.gif
Gilute
Ech, ir mums reikia darzelio ieskoti. Planuojam nuo pavasario lesiti, o dabar jau galva skauda. Liudna musu rajone su darzeliais, o cia tiek jaunu seimu su vaikas. Reiks Seskines ir Baltupiui darzelius sturmuoti, bet tai taip nepatogu...
O visokiomis peticijomis as netikiu, nes ne vienas rajonas tas peticijas rase, savivaldybe sturmavo, o rezultatu jokiu. nesenai LR priede Bustas buvo rasyta apie darzeliu problemas Vilniuje- atsakymas aiskus: nera pinigu ir niekuo negalime padeti...
antibiotik
Sveiki mes irgi gyvename jeruzaleje ir siuo metu susidure su sia problema smile.gif
Karta buvau verkiu seniunijoje su kazkokiais reikalais tai tuo paciu psiklausiau del darzeliu problemos. Tai pavaduodotas kazkoks sake rugiu gatveje ten yra stovinti tokia darzine apgriuvusi tai kazkada neaisku kada bus ten pastatytas vienas pastatas kuriame turi buti seniunija, policija ir darzelis.
O siaip problema nemaza nes jau maziukui 2 meytukai jau laikas svarstyti kur maziuka itaisyti tikesimes pasiseks kur nors arciau namu.
antibiotik
O siaip jei ideja gera tai bendrom pastangom galima viska igyvendinti ax.gif
*agne*
QUOTE(antibiotik @ 2007 10 06, 21:02)
Sveiki mes irgi gyvename jeruzaleje ir siuo metu susidure su sia problema smile.gif
Karta buvau verkiu seniunijoje su kazkokiais reikalais tai tuo paciu psiklausiau del darzeliu problemos. Tai pavaduodotas kazkoks sake rugiu gatveje ten yra stovinti tokia darzine apgriuvusi tai kazkada neaisku kada bus ten pastatytas vienas pastatas kuriame turi buti seniunija, policija ir darzelis.
O siaip problema nemaza nes jau maziukui 2 meytukai jau laikas svarstyti kur maziuka itaisyti tikesimes pasiseks kur nors arciau namu.
*

O taigi ta darzine yra neva koks tai kulturinis paminklas.Baisi unikalybe smile.gif
Aisku,del darzelio,sutikciau ja paaukoti blush2.gif
Paunksne
Sveikutes, gyvenu netoli balsiu, susiduriu su ta pacia problema kaip ir jus: i koki darzeli vestimazaja, kokia mokykla lankyti kitais metais vyresniajam. Planuotos statybos mokyklos ir darzelio Balsiuose, regis suzlugo, del zemes savininku, kuri sugalkvojo susigrazinti savininkai, nors jis buvo suplanuotas mokyklos, darzelio statyboms. Jei iš tiesų planuojate imtis veiksmu, itaojant savivaldybe del darzelio, tai kaip tik dabar ir gan skubiai reiketu kazka daryti. nes savivaldybe siuo metu planuoja kitu metu biudzeta, kuris bus tvirtinamas 2008 m. mano nuomone, rastais nieko nepasieksime. Galima butu daryti taip: suburus iniciatyvine grupe gal but pagal gyvenamaji rajona, prasytis audiencijos pvz. pas mera ir aiskintis kaip planuoja spresti konkrecius klausimus. tada jau galima ir astus su parasais palikineti.
Papildyta:
Beje, turiu pastebėti, kad tiek Verkių, Kalvarijų., Baltupiu, Didlaukio, Jovaro, Staneviciaus apylinkese zmones gausiausiai balsavo uz paksininkus - liberaldemokratus, todel pas juos ir ju mera imbrasa, reiketu ir eiti su reikalavimais.
aurazija
Mes irgu turejome problema del darzelio, bet siais metais nuo rugsejo atsidare saunus labai jaukus darzelis jaruzaleje pievu g. 4. Jis vadinasi namu darzelis.Jis privatus,kaina 790lt vienam vaikui menesiui. Problema jau isprendeme, lanko mano abi mergaites, vienai trys su puse kitai du su puse, vaikuciai labai patenkinti, ten valdorfo pakraipos.O daugiau tai net nelabai ka ir galeciau patarti mamytems.
Multi
QUOTE(aurazija @ 2007 10 12, 13:56)
Mes irgu turejome problema del darzelio, bet siais metais nuo rugsejo atsidare saunus labai jaukus darzelis jaruzaleje pievu g. 4. Jis vadinasi namu darzelis.Jis privatus,kaina 790lt vienam vaikui menesiui. Problema jau isprendeme, lanko mano abi mergaites, vienai trys su puse kitai du su puse, vaikuciai labai patenkinti, ten valdorfo pakraipos.O daugiau tai net nelabai ka ir galeciau patarti mamytems.
*

Geras, as apsalus - aurazija buvo paskelbusi atskira tema apie si darzeli, ieskojau siandien jos, nes norejau irgi geru zodziu parasyti, bet... neradau... Tema paprasciausiai istrinta! doh.gif Taip pat neradau savo pasisakymo prie privaciu darzeliu temos apie ta pati nauja darzeli - visi pokalbiai apie ji irgi istrinti - galit paziureti pagal pasisakymu datas - didziulis tarpas.
Zodziu, esu apsalusi, kam naudinga sitaip tendencingai trinti informacija? g.gif
Agenka
Na is tikruju, kas gali moketi tokius pinigus tai tikrai nesigincysiu, gal ir geras tas privatus darzelis, bet nevisiems iseina tokias sumas skirti darzui..... taigi manau problema tikrai nera isspresta..... schmoll.gif
eja
QUOTE(Agenka @ 2007 10 17, 13:34)
Na is tikruju, kas gali moketi tokius pinigus tai tikrai nesigincysiu, gal ir geras tas privatus darzelis, bet nevisiems iseina tokias sumas skirti darzui..... taigi manau problema tikrai nera isspresta..... schmoll.gif
*

Pas mane taip pat si problema, tokios sumos ko gero negaleciau skirti, ka daryt su darzu????
kackac
QUOTE(Multi @ 2007 10 17, 10:27)
Geras, as apsalus - aurazija buvo paskelbusi atskira tema apie si darzeli, ieskojau siandien jos, nes norejau irgi geru zodziu parasyti, bet... neradau... Tema paprasciausiai istrinta!  doh.gif  Taip pat neradau savo pasisakymo prie privaciu darzeliu temos apie ta pati nauja darzeli - visi pokalbiai apie ji irgi istrinti - galit paziureti pagal pasisakymu datas - didziulis tarpas.
Zodziu, esu apsalusi, kam naudinga sitaip tendencingai trinti informacija?  g.gif
*

Nieko nesuprantu g.gif . Dar, berods, geguzes menesi buvau uzvedusi nauja temele kaip tik apie Namu darzeli. Pasisakymu nebuvo labai daug, jie vis pasirodydavo mazdaug kas savaite. Taigi, sekiau sia tema, nes paciai aktualus sis klausimas. O dabar ziuriu temeles visai neliko... verysad.gif
dali_m
Sakot,kad kazkas istrina?
keista.... hm
juk jos nepilnos.... ohmy.gif
kackac
QUOTE(dali_m @ 2007 10 18, 10:26)
Sakot,kad kazkas istrina?
keista.... hm
juk jos nepilnos.... ohmy.gif
*

Tikrai nepilnos ir nebuvo "mirusi" ta temele... O DINGO... g.gif
aurazija
Mano temą ištrynė apie namų darželį, nes pasakė kad tai buvo reklama ir dar dėl to kad rašiau ne lietuviškomis raidėmis, nors juokinga, nes tai tikrai nebuvo reklama. Bandysiu vėl atdidaryti naują temą, tika kai paklausiau, kaip turėčiau rašyti, kad tai nenuskambėtų kaip reklama, tai atsakymo ir negavau:(
Na pabandysiu rašyti su visom varnelėm ir taškeliais ant raidžių, žiurėsim kas bus:)
Audkvd
g.gif Matau tikrai reikia imtis iniciatyvos. Žinoma mums gali ir netekti ilgam džiaugtis rezultatais, bet tas lietuviškas abejingumas mane pribaigs... Buvau Baltupiuose Šermukšnėleje, kuri priskirta pagal gyvenamą vietą siaubas tos kalbos apie eiles blink.gif įdomu o į mokyklą irgi reikia užsirašyti, gal ir ten eilės begalinės, paskui nepriims... doh.gif
Klausimas kam reikalinga valstybinė, jei ji nesugeba pagrindinių paslaugų suteikti? Kam tuos mokesčius mes mokam, kad darželių vedėjos trukdytų mano laiką ir aiškintų apie eiles ir apie tai, kad vistiek mano vaikas į darželį nepateks? schmoll.gif Aš nieko prieš privačius darželius, tačiau tegul privatiems darželiams sumoka tuos pinigus, kurie priklauso o skirtumą turtingesni tėveliai susimokės, taip kaip dabar bandoma daryti su gydymo paslaugomis, nes situacija ir gydymo įstaigose ir darželiuose NENORMALI. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Taigi, kas nori prisijungi prie iniciatyvinės grupės gali rašyti į mano asmeninį paštą, nes turiu laisvenį lapkritį po to laiko bus mažiau. rolleyes.gif
Deimante Mazute
Aš prisijungiu thumbup.gif
Nosferatu
QUOTE(Audkvd @ 2007 11 01, 14:08)
g.gif Matau tikrai reikia imtis iniciatyvos. Žinoma mums gali ir netekti ilgam džiaugtis rezultatais, bet tas lietuviškas abejingumas mane pribaigs... Buvau Baltupiuose Šermukšnėleje,  kuri priskirta pagal gyvenamą vietą siaubas tos kalbos apie eiles  blink.gif  įdomu o į mokyklą irgi reikia užsirašyti, gal ir ten eilės begalinės, paskui nepriims... doh.gif
Klausimas kam reikalinga valstybinė, jei ji nesugeba pagrindinių paslaugų suteikti? Kam tuos mokesčius mes mokam, kad darželių vedėjos trukdytų mano laiką ir aiškintų apie eiles ir apie tai, kad vistiek mano vaikas į darželį nepateks?  schmoll.gif Aš nieko prieš privačius darželius, tačiau tegul privatiems darželiams sumoka tuos pinigus, kurie priklauso o skirtumą turtingesni tėveliai susimokės, taip kaip dabar bandoma daryti su gydymo paslaugomis, nes situacija ir gydymo įstaigose ir darželiuose NENORMALI. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Taigi, kas nori prisijungi prie iniciatyvinės grupės gali rašyti į mano asmeninį paštą, nes turiu laisvenį lapkritį po to laiko bus mažiau. rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
dali_m

AS IRGI PRITARIU. BLOGAI YRA.

VA BAIGISI ISTORIJA US SEIMU IR ISTATYMO PATAISOMIS- EISIM PIKETUOTI DEL DARZELIU-LOPSELIU SITUACIJOS .

siaip Ieva-Pieva turejo ideju, tik kai ji siule,as neturejau entuziazmo. dabar ji, kaip ir as, prie seimo piketuoja wink.gif tai kai si sitaucija prasispres, bandysim galvot kazka del darzu. ane, Ieva wink.gif ?
Ieva-Pieva
QUOTE(dali_m @ 2007 11 09, 22:46)
tik kai ji siule,as neturejau entuziazmo. dabar ji, kaip ir as, prie seimo piketuoja wink.gif tai kai si sitaucija prasispres, bandysim galvot kazka del darzu. ane, Ieva wink.gif ?
*

tikrai taip pioneer.gif
dali_m
4u.gif 4u.gif
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 11 10, 01:03)
tikrai taip  pioneer.gif
*

smile.gif nemiegi? gal dziaugsmiukas neleidzia? nepersalo vakar? smile.gif 4u.gif
ingridukas
Gal kuri zinot tu aukliu namu kur 450lt per mensi tel nr?Buciau dekinga,tai paskutine mano viltis.Noriu eit dirbt,o darzeliuose nera vietu.Nesamone kaskokia schmoll.gif
plonyte_linija
Jei klausi apie Pievų g.7 privačiame name, tai auklėtojos Dalios nr. 869963704(jei nepasikeitęs).
dali_m
www.namudarzelis.lt

Papildyta:
http://www.namudarzelis.lt/lt/kontaktai
Izabelė :)
nu jo, problema opi.... tik va mastau, jei as algos gaunu 1000 lt i rankas, tai atiduoti darzeliui net ir tuos 450 lt, jau man neapsimoka tada dirbti.... idomiai cia gaunasi....
dali_m
tas tiesa. 450 yra daug . juolab kad paskuo atsiranda papildomu rinkliavu - uz ta, ana, trecia....
guodzia bent tai, kad tarkim siame pievu g darze vaikai daug buna lauke labai savarankiskai ugdomi...
bet visgi-daug kainuoja, ne kiekvienai mamai apsimoka eit i darba.
nors-budama namie ji negautu nieko :s o vlagyt abiems su vaiku reikia. gaudama 1000, po darzo lieka 550 bent jau vakarienems ir pusryciams :s.....
bet ar negeriau tada kokia pensininkele kaimyne uz aukle pasisamdyti uz tuos pacius 400?....
Nosferatu
smile.gif+2008 01 19, 18:42-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 01 19, 18:42)
bet ar negeriau tada kokia pensininkele kaimyne uz aukle pasisamdyti uz tuos pacius 400?....
*

Uz 400 Lt. doh.gif is kur tokios kainos, be 1000 Lt., ne viena pensininke neis. ax.gif
QUOTE(Nosferatu @ 2008 01 19, 18:45)
Uz 400 Lt. doh.gif is kur tokios kainos, be 1000 Lt., ne viena pensininke neis. ax.gif
*

rimtai???? doh.gif . tai tada tikrai apsimoka paciai vaika auginti iki mokyklos, aisku, jeigu vyras yra... o jeigu be MB tai neisivaizduoju... jei dirbi pamainini darba ir nera net seneliu, tai belieka tik savaitinis darzelis.... bet kas tada is to vaikelio isaugs... doh.gif doh.gif doh.gif
Nosferatu
smile.gif+2008 01 20, 13:10-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 01 20, 13:10)
rimtai????  doh.gif . tai tada tikrai apsimoka paciai vaika auginti iki mokyklos, aisku, jeigu vyras yra... o jeigu be MB tai neisivaizduoju... jei dirbi pamainini darba ir nera net seneliu, tai belieka tik savaitinis darzelis.... bet kas tada is to vaikelio isaugs... doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

nemanau ar verta sedet, iki mokykla eis vaikas, namie. Nes po to pasakys ir vyras ir vaikai: o kas tave prase sedet namie, visada kaip be butu reikia eiti i darba, kad butum reikalinga ne tik vaikams, bet ir visuomenei.
eja
As nezinau is kur jus 450 uz si darzeli radot, as buvau ten, kaina menesiui yra apie 900 litu, o iki 2 metu vaikiukams dar didesne apie 1000,nesuprantu, tokiu kainu jau seniai nebera, nei kaimynes bobutes nei privatus darzeliai uz tiek nedirbtu..
O namie sedeti iki mokyklos, tai tiesus kelias degraduoti, kas garantuos,kad vyras visa ta laika islaikys ir nieko nenutiks, o jei kas blogai gyvenime, kaip save islaikysi be vyro 7 metus budama be darbo, praradusi visas imanomas kvalifikacijas, igudzius ir t.t., po to tik save galesi kaltinti,kad prie puodu prasedejai ir nieko nepasiekei, tapai priklausoma nuo vyro malones...as tap galvoju mirksiukas.gif
Nosferatu
QUOTE(eja @ 2008 01 20, 14:06)
As nezinau is kur jus 450 uz si darzeli radot, as buvau ten, kaina menesiui yra apie 900 litu, o iki 2 metu vaikiukams dar didesne apie 1000,nesuprantu, tokiu kainu jau seniai nebera, nei kaimynes bobutes nei privatus darzeliai uz tiek nedirbtu..
O namie sedeti iki mokyklos, tai tiesus kelias degraduoti, kas garantuos,kad vyras visa ta laika islaikys ir nieko nenutiks, o jei kas blogai gyvenime, kaip save islaikysi be vyro 7 metus budama be darbo, praradusi visas imanomas kvalifikacijas, igudzius ir t.t., po to tik save galesi kaltinti,kad prie puodu prasedejai ir nieko nepasiekei, tapai priklausoma nuo vyro malones...as tap galvoju mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ingridukas
anksciau namu darzeli buvo kaina 450,o dabar kaip ir privaciam esanciam salia kainos vienodos 790lt,tai kuris dabar geresnis?
Heida
Mes vežiojame savo turtelį į Rinktinės g., darželis ir auklėtojos tai labai thumbup.gif bet kelti vaiką reikia 6 val. verysad.gif o dabar dar mažiukė už metų gerų prades eiti, noretusi arčiau namų ax.gif Namų darželis už 800 lt. man nepriimtinas, manau kad kaina nenormaliai užkelta doh.gif , vat už 450 lt. tikrai pagalvočiau, bet šis man rodos nelegalus ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.