Ieva-Pieva, matau kad dingusi, bet gal dar pilvuko gyventojas leis ta susimatyma?
Ieva-Pieva, matau kad dingusi, bet gal dar pilvuko gyventojas leis ta susimatyma?
is pradziu ir as galvojau leisti i ta privatu,bet kaina ir kad grupeje tiek daug vaiku tai isgasdino mane jau geriau uz tuos pinigus aukle surasti,kad priziuretu,arba leisti i valstybine ale ,kad tokio nera
QUOTE(dali_m @ 2007 07 30, 22:35) leis leis Hanneris skelbiasi, kad bajorų kalvų gyvenvietėj planuojamas darželis. kažin kaip ten iš tikro? nes Eika irgi žadėjo, yra ir projektas, ir pastatytų, bet reikia savivaldybės finansavimo QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 31, 16:58) leis leis Hanneris skelbiasi, kad bajorų kalvų gyvenvietėj planuojamas darželis. kažin kaip ten iš tikro? nes Eika irgi žadėjo, yra ir projektas, ir pastatytų, bet reikia savivaldybės finansavimo galim net musu kieme prie supyniu QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 31, 16:58) Hanneris skelbiasi, kad bajorų kalvų gyvenvietėj planuojamas darželis. kažin kaip ten iš tikro? nes Eika irgi žadėjo, yra ir projektas, ir pastatytų, bet reikia savivaldybės finansavimo Bajoru kalvos, tai ka as zinau.....nu negi vezioti ten vaikus? o del Eikos projekto, tai santariskiu forume truputi skaitinejau..... QUOTE(dali_m @ 2007 08 01, 09:12) Bajoru kalvos, tai ka as zinau.....nu negi vezioti ten vaikus? o del Eikos projekto, tai santariskiu forume truputi skaitinejau..... taigi čia pat tos kalvos. jei su mašina, ne pėsčiom
Na tai ka mastom, mamos, gal susitinkam, apsneket, gal reikia kokiu patalpu savivaldybej prasyti ir steigti pacioms vietini darzeli?
Na tai galim pasivaikscioti (jei gali), nes as savo leliukes neturiu kam palikti, todel pasivaiksciotume ir apsitartume, kada tie karsciai atslugs? Gal koki ketvirtadieni
sian nespejau
pravaziavau pro Iki...neberadau jusu.... ar sutaret ka?
Draugė, dirbanti Santariškių klinikose, sakė girdėjusi darbe kalbas, kad planuojama statyti vaikų darželį Santariškių medicinos miestelio teritorijoje. Ar jūs nieko apie tai negirdejote? Nesidomėjote?
Labas visoms!
as irgi gyvenu Jeruzaleje. Norejau nuo rugsejo vesti savo dukryte i darzeli, bet turbut musu niekur nepriims... Ryt reikia bandyt i svietimo ministerija skambint, gal jie ka patars, pasakys kokiam darzeliui priklauso musu gatve.
Na ir man aktuali si tema. Prisijungciau prie susitikimo, gal gimtu kokiu minciu
Jei reikes rasytis po kokia peticija-prasymu..tai mielai
Nesamones kazkokios vyksta su tais darzeliais ir naujais rajonais
Ieva-Pieva turejo ideja, tik ji nebelabai gali imtis, o as nebelabai turiu laiko idejai isrutulioti. jei kuri turit laiko ir esate iniciatyvios
Beje, Ieva, kaip tavo pilvukelis??
Ech, ir mums reikia darzelio ieskoti. Planuojam nuo pavasario lesiti, o dabar jau galva skauda. Liudna musu rajone su darzeliais, o cia tiek jaunu seimu su vaikas. Reiks Seskines ir Baltupiui darzelius sturmuoti, bet tai taip nepatogu...
O visokiomis peticijomis as netikiu, nes ne vienas rajonas tas peticijas rase, savivaldybe sturmavo, o rezultatu jokiu. nesenai LR priede Bustas buvo rasyta apie darzeliu problemas Vilniuje- atsakymas aiskus: nera pinigu ir niekuo negalime padeti...
Sveiki mes irgi gyvename jeruzaleje ir siuo metu susidure su sia problema
Karta buvau verkiu seniunijoje su kazkokiais reikalais tai tuo paciu psiklausiau del darzeliu problemos. Tai pavaduodotas kazkoks sake rugiu gatveje ten yra stovinti tokia darzine apgriuvusi tai kazkada neaisku kada bus ten pastatytas vienas pastatas kuriame turi buti seniunija, policija ir darzelis. O siaip problema nemaza nes jau maziukui 2 meytukai jau laikas svarstyti kur maziuka itaisyti tikesimes pasiseks kur nors arciau namu.
O siaip jei ideja gera tai bendrom pastangom galima viska igyvendinti
QUOTE(antibiotik @ 2007 10 06, 21:02) Sveiki mes irgi gyvename jeruzaleje ir siuo metu susidure su sia problema Karta buvau verkiu seniunijoje su kazkokiais reikalais tai tuo paciu psiklausiau del darzeliu problemos. Tai pavaduodotas kazkoks sake rugiu gatveje ten yra stovinti tokia darzine apgriuvusi tai kazkada neaisku kada bus ten pastatytas vienas pastatas kuriame turi buti seniunija, policija ir darzelis. O siaip problema nemaza nes jau maziukui 2 meytukai jau laikas svarstyti kur maziuka itaisyti tikesimes pasiseks kur nors arciau namu. O taigi ta darzine yra neva koks tai kulturinis paminklas.Baisi unikalybe Aisku,del darzelio,sutikciau ja paaukoti
Sveikutes, gyvenu netoli balsiu, susiduriu su ta pacia problema kaip ir jus: i koki darzeli vestimazaja, kokia mokykla lankyti kitais metais vyresniajam. Planuotos statybos mokyklos ir darzelio Balsiuose, regis suzlugo, del zemes savininku, kuri sugalkvojo susigrazinti savininkai, nors jis buvo suplanuotas mokyklos, darzelio statyboms. Jei iš tiesų planuojate imtis veiksmu, itaojant savivaldybe del darzelio, tai kaip tik dabar ir gan skubiai reiketu kazka daryti. nes savivaldybe siuo metu planuoja kitu metu biudzeta, kuris bus tvirtinamas 2008 m. mano nuomone, rastais nieko nepasieksime. Galima butu daryti taip: suburus iniciatyvine grupe gal but pagal gyvenamaji rajona, prasytis audiencijos pvz. pas mera ir aiskintis kaip planuoja spresti konkrecius klausimus. tada jau galima ir astus su parasais palikineti.
Papildyta: Beje, turiu pastebėti, kad tiek Verkių, Kalvarijų., Baltupiu, Didlaukio, Jovaro, Staneviciaus apylinkese zmones gausiausiai balsavo uz paksininkus - liberaldemokratus, todel pas juos ir ju mera imbrasa, reiketu ir eiti su reikalavimais.
Mes irgu turejome problema del darzelio, bet siais metais nuo rugsejo atsidare saunus labai jaukus darzelis jaruzaleje pievu g. 4. Jis vadinasi namu darzelis.Jis privatus,kaina 790lt vienam vaikui menesiui. Problema jau isprendeme, lanko mano abi mergaites, vienai trys su puse kitai du su puse, vaikuciai labai patenkinti, ten valdorfo pakraipos.O daugiau tai net nelabai ka ir galeciau patarti mamytems.
QUOTE(aurazija @ 2007 10 12, 13:56) Mes irgu turejome problema del darzelio, bet siais metais nuo rugsejo atsidare saunus labai jaukus darzelis jaruzaleje pievu g. 4. Jis vadinasi namu darzelis.Jis privatus,kaina 790lt vienam vaikui menesiui. Problema jau isprendeme, lanko mano abi mergaites, vienai trys su puse kitai du su puse, vaikuciai labai patenkinti, ten valdorfo pakraipos.O daugiau tai net nelabai ka ir galeciau patarti mamytems. Geras, as apsalus - aurazija buvo paskelbusi atskira tema apie si darzeli, ieskojau siandien jos, nes norejau irgi geru zodziu parasyti, bet... neradau... Tema paprasciausiai istrinta! Zodziu, esu apsalusi, kam naudinga sitaip tendencingai trinti informacija?
Na is tikruju, kas gali moketi tokius pinigus tai tikrai nesigincysiu, gal ir geras tas privatus darzelis, bet nevisiems iseina tokias sumas skirti darzui..... taigi manau problema tikrai nera isspresta.....
QUOTE(Agenka @ 2007 10 17, 13:34) Na is tikruju, kas gali moketi tokius pinigus tai tikrai nesigincysiu, gal ir geras tas privatus darzelis, bet nevisiems iseina tokias sumas skirti darzui..... taigi manau problema tikrai nera isspresta..... Pas mane taip pat si problema, tokios sumos ko gero negaleciau skirti, ka daryt su darzu???? QUOTE(Multi @ 2007 10 17, 10:27) Geras, as apsalus - aurazija buvo paskelbusi atskira tema apie si darzeli, ieskojau siandien jos, nes norejau irgi geru zodziu parasyti, bet... neradau... Tema paprasciausiai istrinta! Zodziu, esu apsalusi, kam naudinga sitaip tendencingai trinti informacija? Nieko nesuprantu
Sakot,kad kazkas istrina?
keista.... hm juk jos nepilnos....
Mano temą ištrynė apie namų darželį, nes pasakė kad tai buvo reklama ir dar dėl to kad rašiau ne lietuviškomis raidėmis, nors juokinga, nes tai tikrai nebuvo reklama. Bandysiu vėl atdidaryti naują temą, tika kai paklausiau, kaip turėčiau rašyti, kad tai nenuskambėtų kaip reklama, tai atsakymo ir negavau:(
Na pabandysiu rašyti su visom varnelėm ir taškeliais ant raidžių, žiurėsim kas bus:) Klausimas kam reikalinga valstybinė, jei ji nesugeba pagrindinių paslaugų suteikti? Kam tuos mokesčius mes mokam, kad darželių vedėjos trukdytų mano laiką ir aiškintų apie eiles ir apie tai, kad vistiek mano vaikas į darželį nepateks? Taigi, kas nori prisijungi prie iniciatyvinės grupės gali rašyti į mano asmeninį paštą, nes turiu laisvenį lapkritį po to laiko bus mažiau.
Aš prisijungiu
QUOTE(Audkvd @ 2007 11 01, 14:08) Klausimas kam reikalinga valstybinė, jei ji nesugeba pagrindinių paslaugų suteikti? Kam tuos mokesčius mes mokam, kad darželių vedėjos trukdytų mano laiką ir aiškintų apie eiles ir apie tai, kad vistiek mano vaikas į darželį nepateks? Taigi, kas nori prisijungi prie iniciatyvinės grupės gali rašyti į mano asmeninį paštą, nes turiu laisvenį lapkritį po to laiko bus mažiau. AS IRGI PRITARIU. BLOGAI YRA. VA BAIGISI ISTORIJA US SEIMU IR ISTATYMO PATAISOMIS- EISIM PIKETUOTI DEL DARZELIU-LOPSELIU SITUACIJOS . siaip Ieva-Pieva turejo ideju, tik kai ji siule,as neturejau entuziazmo. dabar ji, kaip ir as, prie seimo piketuoja
Gal kuri zinot tu aukliu namu kur 450lt per mensi tel nr?Buciau dekinga,tai paskutine mano viltis.Noriu eit dirbt,o darzeliuose nera vietu.Nesamone kaskokia
Jei klausi apie Pievų g.7 privačiame name, tai auklėtojos Dalios nr. 869963704(jei nepasikeitęs).
nu jo, problema opi.... tik va mastau, jei as algos gaunu 1000 lt i rankas, tai atiduoti darzeliui net ir tuos 450 lt, jau man neapsimoka tada dirbti.... idomiai cia gaunasi....
tas tiesa. 450 yra daug . juolab kad paskuo atsiranda papildomu rinkliavu - uz ta, ana, trecia....
guodzia bent tai, kad tarkim siame pievu g darze vaikai daug buna lauke labai savarankiskai ugdomi... bet visgi-daug kainuoja, ne kiekvienai mamai apsimoka eit i darba. nors-budama namie ji negautu nieko :s o vlagyt abiems su vaiku reikia. gaudama 1000, po darzo lieka 550 bent jau vakarienems ir pusryciams :s.....
bet ar negeriau tada kokia pensininkele kaimyne uz aukle pasisamdyti uz tuos pacius 400?....
QUOTE(Nosferatu @ 2008 01 19, 18:45) rimtai???? QUOTE(Izabelė rimtai???? nemanau ar verta sedet, iki mokykla eis vaikas, namie. Nes po to pasakys ir vyras ir vaikai: o kas tave prase sedet namie, visada kaip be butu reikia eiti i darba, kad butum reikalinga ne tik vaikams, bet ir visuomenei.
As nezinau is kur jus 450 uz si darzeli radot, as buvau ten, kaina menesiui yra apie 900 litu, o iki 2 metu vaikiukams dar didesne apie 1000,nesuprantu, tokiu kainu jau seniai nebera, nei kaimynes bobutes nei privatus darzeliai uz tiek nedirbtu..
O namie sedeti iki mokyklos, tai tiesus kelias degraduoti, kas garantuos,kad vyras visa ta laika islaikys ir nieko nenutiks, o jei kas blogai gyvenime, kaip save islaikysi be vyro 7 metus budama be darbo, praradusi visas imanomas kvalifikacijas, igudzius ir t.t., po to tik save galesi kaltinti,kad prie puodu prasedejai ir nieko nepasiekei, tapai priklausoma nuo vyro malones...as tap galvoju QUOTE(eja @ 2008 01 20, 14:06) As nezinau is kur jus 450 uz si darzeli radot, as buvau ten, kaina menesiui yra apie 900 litu, o iki 2 metu vaikiukams dar didesne apie 1000,nesuprantu, tokiu kainu jau seniai nebera, nei kaimynes bobutes nei privatus darzeliai uz tiek nedirbtu.. O namie sedeti iki mokyklos, tai tiesus kelias degraduoti, kas garantuos,kad vyras visa ta laika islaikys ir nieko nenutiks, o jei kas blogai gyvenime, kaip save islaikysi be vyro 7 metus budama be darbo, praradusi visas imanomas kvalifikacijas, igudzius ir t.t., po to tik save galesi kaltinti,kad prie puodu prasedejai ir nieko nepasiekei, tapai priklausoma nuo vyro malones...as tap galvoju
anksciau namu darzeli buvo kaina 450,o dabar kaip ir privaciam esanciam salia kainos vienodos 790lt,tai kuris dabar geresnis?
Mes vežiojame savo turtelį į Rinktinės g., darželis ir auklėtojos tai labai
|