Norejau paklausti mamu, kurios augina berniukus, pradejusi naudoti pampersus-triusikelius kilo mintis, gal greiciau klausimas, kada vaikas su pampersu, tai jo varpute nuleista, o kai apmauni triusikeliu ji yra pakelta, kaip istikruju turetu buti
Ikiši ranką ir pataisai kad būtų nuleista. Žinoma jei nenori, kad apvarytų rūbus. Nes tos gumytės nesulaiko gero spaudimo
Mes irgi naudojam triusikelius Libero, bet kad kaina ju Lietuvoj
beje, manieji UP & GO
Mes naudojame Pampers Lets Go
Kaip ir minejo, peliuka taip pat pataisau jei reikia QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 22, 14:44) Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist. nemanau, kad tai nepatogumas QUOTE(sirduze @ 2005 08 24, 12:07) nemanau, kad tai nepatogumas Na matai čia gal kiekvienam skirtingai. Man asmeniškai tai vienas iš trūkumų, nes aš tingiu išrenginėt visą vaiką
jo tie triusikeliai geras dalykiukas
Mes naudojom Pampers firmos pampersus-kelnytes. Labai geras dalykas, kai mokoma draugauti su puoduku...
Pampersus tai nepatogu nuimineti, o kelnytes numovei, pasedejo ant puoduko, ir vel uzmovei. Mums tame procese labai pagelbejo...
Tikrai kad patogu kai su puoduku mokama draugauti
beje nesupratau,kazkas rase kad trukumas juk triusikelius kad pakeist,reikia numaut viska,taigi juos irgi kaip ir pampersai sonuose plysami
QUOTE(Peliukai @ 2005 10 21, 16:35) Mes naudojom Pampers firmos pampersus-kelnytes. Labai geras dalykas, kai mokoma draugauti su puoduku... Pampersus tai nepatogu nuimineti, o kelnytes numovei, pasedejo ant puoduko, ir vel uzmovei. Mums tame procese labai pagelbejo... o tai, kai vaikas pasisioja į tuos triusikėlius, vėl juos užmauni? Juk rašo, kad negalima vėl mauti tų pačių, jei yra nors truputį pasisiojęs QUOTE(jurga24 @ 2005 08 19, 16:13) na mes naudojam tuos triusikelius jau gan ilgokai nuo kokiu 6 men ciki galiu pasakyti QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 22, 14:44) Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist. nu nemanau kad tai nepatogumas
O mums geriausi hugies pull-ups, taip pat brangoki, bet
QUOTE undeugniuke Paskelbta 2006 01 06, 17:38 O mums geriausi hugies pull-ups, taip pat brangoki, bet Tiesa perkam nuke, bandem pirk prekybos centruose - kazkie netokie fined Ar tikrai geri? QUOTE(Janike @ 2006 01 04, 15:53) o tai, kai vaikas pasisioja į tuos triusikėlius, vėl juos užmauni? Juk rašo, kad negalima vėl mauti tų pačių, jei yra nors truputį pasisiojęs Šito tai negirdėjau, kad jei tik kartą pasysioja jau reikia keist QUOTE(Kuzia @ 2006 01 08, 12:32) Čia nebūtinai geri gali būt iš nuko Va va uztai kad prekybos centruose kitokios pakuotes, tokiu kaip nuke nerandu QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 08, 16:10) as ne vienam prekybos cantre nemaciau hugies pull-ups,iskyrus nuke.kokiam PC ju buna? gal tik panevezyje pas mus nera... Nu laba diena
Norfoj nemaciau niekada
QUOTE(Kuzia @ 2006 01 08, 18:14) Nu laba diena Rimi kaip pc man visai nepatinka.vaziuoju ten tik libero kelnaiciu.siandien buvau berniukams tikrai nera.o mergaitems tikrai yra gal pora senu.o norfoj"Babilone"tikrai nera tokiu!tad netikiu,kad mazesnese norfose bus!tad pasitikslink brangioji QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 09, 11:31) Rimi kaip pc man visai nepatinka.vaziuoju ten tik libero kelnaiciu.siandien buvau berniukams tikrai nera.o mergaitems tikrai yra gal pora senu.o norfoj"Babilone"tikrai nera tokiu!tad netikiu,kad mazesnese norfose bus!tad pasitikslink brangioji Jeigu konkrečiai, tai Norfoj Nemuno g. pirkau Bet dėl manęs, tai pirkit nuke
per metus turbut asortimentas pasikeite
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 06, 17:38) O mums geriausi hugies pull-ups, taip pat brangoki, bet Mes pries tai naudojome pampers kelnaites, bet dabar jau perkame hugies pull-ups QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 08, 02:13) Man jie patinka todel, kad plonesni nei pampers kelnaites QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 08, 17:10) as ne vienam prekybos cantre nemaciau hugies pull-ups,iskyrus nuke.kokiam PC ju buna? gal tik panevezyje pas mus nera... Vilniuje kiek ziurejau, tai tik RIMI maciau QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 09, 16:58) Mes pries tai naudojome pampers kelnaites, bet dabar jau perkame hugies pull-ups Man jie patinka todel, kad plonesni nei pampers kelnaites Vilniuje kiek ziurejau, tai tik RIMI maciau Pabandyk nuke nusipirkt ten dar geresnes, plonesnes, visai naujos
apšvieskit mane
tai tų triusikėlių būna atskirai ir berniukams ir mergaitėms? Galvojau, kad visi unisex QUOTE(ugniuke @ 2006 01 09, 21:10) nukas tolokai man nuo namu, bet kai tik busim tam rajone, tai tikrai reikes isbandyti. O kaina tokia pati ju? Aciu QUOTE(Janike @ 2006 01 09, 21:12) apšvieskit mane tai tų triusikėlių būna atskirai ir berniukams ir mergaitėms? Galvojau, kad visi unisex Jau Kuzia paaiskino
Anksčiau pirkau Norfoi Mažylis sauskelnes-triusikėlius. Bet dabar jau kažko neužveža. Jie yra pigesni už kitų firmų sauskelnes.
Džiaugėmės ir mes, atradę Norfoje "Mažylio" kelnaites. Minkštos, pakankamai plonos, patogios, prieinama kaina. Deja, dingo. Tai dabar tykojam ir tykojam, kol užveš.
Pagaliau sulaukėme savo pamėgtų "Mažylio" kelnaičių. Vakar pasirodė Norfoje. O sulaukę kad prisipirkome, o prisipirkę kad nustebome - nebe tos. Gumelių nebėra, tik tampomas popierius. Ankštos, vos patempus suplyšo šonai. Kietokos, neliko purumo. Net piešinėliai kiti. Kažin, ar gamintojai labai džiaugiasi taip "patobulinę". Mes tai ne.
Mes dar tokiu nebandem kelnaiciu, dar su sauskelnem lakstom, sakiau pavasariop, kai silciau bus reiks pratint ant puoduko, tai manau pravers tos kelnaites. O kazin kur ju Kaune galima pirkt, kazkaip niekur tpkiu nepastebejau, o gal neatkreipiau demesio?
QUOTE(Libe @ 2006 02 08, 15:46) Pagaliau sulaukėme savo pamėgtų "Mažylio" kelnaičių. Vakar pasirodė Norfoje. O sulaukę kad prisipirkome, o prisipirkę kad nustebome - nebe tos. Gumelių nebėra, tik tampomas popierius. Ankštos, vos patempus suplyšo šonai. Kietokos, neliko purumo. Net piešinėliai kiti. Kažin, ar gamintojai labai džiaugiasi taip "patobulinę". Mes tai ne. Tikra tiesa. "Mažylio" kelnaitės dabar visai kitokios.
O as radau labai gera varianta Bambino Mio trusikelius.Labai liuks variantas, kai vaika reikia atpratint nuo sauskelniu , o ir sauskelniu susitaupo, bet tik skalbimo gali padideti
Kainuoja jos, jei is paciu tiekeju imt - tai 17Lt.Parduotuvese lygtais 22Lt. Jos tokios pastorintos ties klynuku, bet sudetis 100% Tai va , pirkau 2 poras, bet dabar tik vienas teberandu, kazkur turbut vaikutis uzkiso Jei kas nori, tai tiesiog galima su tais tiekejais ar emailu ar tel. uzsakyt ir jie pruistato i Vilniu nemokamai. Tai gal organizuokimes a? tiesa dydziai yra dveji : nuo 11Kg ir nuo 13 kg http://www.bambinomio.com/
Atsiprašau,jei tokia tema kažkur egzistuoja
Galvoju pirkti.Ten ant pakuotės matyti ir tamprios juostelės šonuose.Kaip jie ,ar patogūs ir geri?Lig šiol dėjom paprastus PAMPERS.
Geros
LT yra kelių rūšių sauskelnių-kelnyčių ![]() ![]() ![]()
Na,nedaug jos ir brangokos...Svarbu brangiausiojo šikniukui būtų patogu ir malonu
O po teisybei,tai paprasti PAMPERS kažkaip pasmunka Na,jei geros,tai reikės nusipirkti
Aš mažiui perku. Tikrai laaabai malonios - sugeria daug geriau, šoniukai elastiniai tamposi, todėl niekuomet nenubraižo šlaunyčių (kas buvo su paprastais pampersais). Nuo dupcės irgi nesmunka (nebent turinys jau būtų sunkiai
|