Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželio auklėtojos
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
trr
QUOTE(mazuika @ 2011 11 16, 00:02)
Galiausiai ta mokytoja atleido,

*

nu tai ir svarbiausia mirksiukas.gif juk tikslą pasiekė bigsmile.gif o karo žaizdas išsilaižys.
aš vistiek manau pirma reikia pakalbėti su direktore, žiūrėti kaip reaguos, jei nepadės, tik tada keisti darželį.
neringa67
Sveikos,mamos smile.gif zodziu,situacija tokia buvo(nezinau ar gerai ar ne pasielgiau).Mano berniukui be keliu menesiu bus3m.Nusprendeme leisti i darzeli,bet gavosi taip,kad 1a nepilna savaite palankeme ir issibraukeme.Kaip jus butumet reagavusios,kai ateidavau asiimti vaiko aisku, as ,kaip ir kiek viena gera mama domedavausi kaip manajam sekesi snd.valge,kaip su puodeliu reikalai ir t.t.Ir man atsakydavo:as nezinau snd.ryte as nedirbau,klausiau auklytes kaip su puodeliu reikalai?Si atsake:snd jis prasesi ant puodelio,bet mes nespejom,nes skubejome i lauka gali buti ir pridares kakiaus.Aisku,kai parsiveziau didelio nebuvo padares,bet sysiaus pilnos sauskelnes.Vaikui per 5h jos nebuvo pakeistos.Ir apskritai aukletoja toks saltas zmogus vaikams,bent kiek stebejau is sono.Ateidavau pasiimti vaiko,net nereaguodavo,kad esi toks zmogus.O ir kiti teveliai pasiimdavo vaikus ir jokio artimesnio kontakto su aukletoja ir atvirksciai.Klausiu jusu ar tai normalu?Gal vaikas jaute ta saltuma ir todel nebenorejo eiti i darzeli.
***PUZLE***
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 19, 10:59)
Sveikos,mamos smile.gif  zodziu,situacija tokia buvo(nezinau ar gerai ar ne pasielgiau).Mano berniukui be keliu menesiu bus3m.Nusprendeme leisti i darzeli,bet gavosi taip,kad 1a  nepilna savaite palankeme ir issibraukeme.Kaip jus butumet reagavusios,kai ateidavau asiimti vaiko aisku, as ,kaip ir kiek viena gera mama domedavausi kaip manajam sekesi snd.valge,kaip su puodeliu reikalai ir t.t.Ir man atsakydavo:as nezinau snd.ryte as nedirbau,klausiau auklytes kaip su puodeliu reikalai?Si atsake:snd jis prasesi ant puodelio,bet mes nespejom,nes skubejome i lauka gali buti ir pridares kakiaus.Aisku,kai parsiveziau didelio nebuvo padares,bet sysiaus pilnos sauskelnes.Vaikui per 5h jos nebuvo pakeistos.Ir apskritai aukletoja toks saltas zmogus vaikams,bent kiek stebejau is sono.Ateidavau pasiimti vaiko,net nereaguodavo,kad esi toks  zmogus.O ir kiti teveliai pasiimdavo vaikus ir jokio artimesnio kontakto su aukletoja ir atvirksciai.Klausiu jusu ar tai normalu?Gal vaikas jaute ta saltuma ir todel nebenorejo eiti i darzeli.
*

Geriau mokinkite vaika ant naktipuodzio nes aukletojoms sunku suspeti su 20 vaiku o dar jeigu vaikai su sauskelnem, juk jau jusu berniukui 3m tai manau per didelis buti su sauskelnemis mirksiukas.gif
doremifasolasi
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 19, 12:59)
Sveikos,mamos smile.gif  zodziu,situacija tokia buvo(nezinau ar gerai ar ne pasielgiau).Mano berniukui be keliu menesiu bus3m.Nusprendeme leisti i darzeli,bet gavosi taip,kad 1a  nepilna savaite palankeme ir issibraukeme.Kaip jus butumet reagavusios,kai ateidavau asiimti vaiko aisku, as ,kaip ir kiek viena gera mama domedavausi kaip manajam sekesi snd.valge,kaip su puodeliu reikalai ir t.t.Ir man atsakydavo:as nezinau snd.ryte as nedirbau,klausiau auklytes kaip su puodeliu reikalai?Si atsake:snd jis prasesi ant puodelio,bet mes nespejom,nes skubejome i lauka gali buti ir pridares kakiaus.Aisku,kai parsiveziau didelio nebuvo padares,bet sysiaus pilnos sauskelnes.Vaikui per 5h jos nebuvo pakeistos.Ir apskritai aukletoja toks saltas zmogus vaikams,bent kiek stebejau is sono.Ateidavau pasiimti vaiko,net nereaguodavo,kad esi toks  zmogus.O ir kiti teveliai pasiimdavo vaikus ir jokio artimesnio kontakto su aukletoja ir atvirksciai.Klausiu jusu ar tai normalu?Gal vaikas jaute ta saltuma ir todel nebenorejo eiti i darzeli.
*

eikit eikit, pasiskaitykit kur nors apie adaptaciją, o ne palankę savaitę kaltinkite auklėtoją dėl šaltumo....
lebedukas
sveikos, mergaitės
gal kas turi patirties dėl kalėdinių dovanų auklėtojoms? būtų įdomu sužinoti, kiek tėvai skiria auklėtojoms bei auklytėms litukų dovanėlėms
Isila
QUOTE(lebedukas @ 2011 11 19, 20:51)
sveikos, mergaitės
gal kas turi patirties dėl kalėdinių dovanų auklėtojoms? būtų įdomu sužinoti, kiek tėvai skiria auklėtojoms bei auklytėms litukų dovanėlėms
*

tėvai bendrai susideda ir tada perka. Dažniausiai kokį čekį. Mes nunešam nuo savęs saldainių ir kavos.
neringa67
doremifasolasi,tikriausiai,brangioji,to pati nesi patyrusi,ir net nenutuoki ka reiska tas saltumas.
doremifasolasi
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 20, 00:39)
doremifasolasi,tikriausiai,brangioji,to pati nesi patyrusi,ir net nenutuoki ka reiska tas saltumas.
*

patyrusi ir dirbusi, ir mačiusi, kartais tai būna labai apgaulinga, nereiskia, jei nelelekina su mamomis auklėtoja, tai nedirba sąžiningai savo darbo, pati matydavau, kaip auklėtoja, ,,cypaudama tėvams į akis'', koks jų vaikas nuostabus, koks šaunuolis ir aplamai jūs auksiniai tėveliai, sugrįžusi į grupę, iškošdavo pro dantis, kokie blogi visi šiais laikais, begėdžiai, net saldainių pirmai pradžiai neatneša lotuliukas.gif ir sėsdavo su kolektyvu prie kavutės...Na, o ta ,,šaltoji'', tai visą diną tikrai skirdavo sąžiningam darbui mirksiukas.gif
000189.gif šiaip tai visokių žmonių yra, visokių reikia. Aš asmeniškai ,,saldžių'' nemėgstu.
neringa67
Nesakau,kad saldziu zodziu ir t.t.man reikia.Tiesiog norisi sioki toki rysi tureti kaip su zmogum,o ne su ateiviu.Be to, manasis namie atlikdavo savo reikalus pats kas liecia tualeta.Po darzelio sysiu daro kur papuola,o didesnio nedrasiai prasosi ko anksciau nebuvo.
Papildyta:
Zmogiskumo noretusi ir to pakaktu.
Nireglina
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 20, 16:43)
Be to, manasis namie atlikdavo savo reikalus pats  kas liecia tualeta.Po darzelio sysiu daro kur papuola,o didesnio nedrasiai prasosi ko anksciau nebuvo.

Manau, kad tai adaptacija, kuri yra visiškai normali. Nereikia dėl to kaltinti vien tik auklėtojas.
neringa67
As ir ta pati buciau sakiusi kazkada.Adaptuokite taip savo vaikus tada biggrin.gif
Nireglina
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 21, 10:01)
As ir ta pati buciau sakiusi kazkada.Adaptuokite taip savo vaikus tada biggrin.gif
*

O kas sakė, kad mūsiškiams taip nebuvo? Kai mano mažasis pradėjo lankyti darželį, jam prasidėjo tikai. Galėjau pradėti kelti vėją, kaltinti auklėtojas ir vaiko nebevesti į darželį. Vis tik to nedariau. Bėgant laikui bėdą įveikėm ir vaikas sėkmingai lanko darželį.
trr
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 21, 19:58)
O kas sakė, kad mūsiškiams taip nebuvo? Kai mano mažasis pradėjo lankyti darželį, jam prasidėjo tikai. Galėjau pradėti kelti vėją, kaltinti auklėtojas ir vaiko nebevesti į darželį. Vis tik to nedariau. Bėgant laikui bėdą įveikėm ir vaikas sėkmingai lanko darželį.
*

o kokio amžiaus buvo?
neringa67
Nireglina,neisizeik,bet tikriausiai esi salta,nesukalbama kaip ateivis. biggrin.gif
Nireglina
QUOTE(trr @ 2011 11 21, 20:00)
o kokio amžiaus buvo?

2.4 m.
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 21, 20:04)
Nireglina,neisizeik,bet tikriausiai esi salta,nesukalbama kaip ateivis. biggrin.gif

Neįsižeidžiau. Man visiškai nerūpi ką virtualioje erdvėje apie mane galvoja manęs nepažįstantys žmonės.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.