Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žvakės namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
lengvute
Ar laikote namie daug žvakių?Ar patogumui (tarkim, elektra nenumatytai dingtų tongue.gif ), ar patinka jas kolekcionuot, be jų suteikiamo jaukumo, intymumo, įvairumo neįsivaizduojate savo būsto, jaučiat silpnybę, ar turit tiek, kiek kiti pridovanoja rolleyes.gif , ar visai neturit wink.gif ?
remka
.....pas mane pilni namai zvakidziu ir zvakiu,visokiu...na vasara kazkaip nenaudoju per daug tu zvakiu,bet va ziema,kaip anksti temsta,prisidegioju virtuvej tu mazysciu,turiu tokia zvakide,kur ju daug telpa,na man labai suteikia jaukumo ilgais ,saltais ziemos vakarais,patinka sedeti vakare su vyru ir gert arbata zvakiu sviesoj,na kazkokia romantika! thumbup.gif !
......Dabar maciau Maximoj tokios dideles apvalios kvepiancios po 10litu,jau nusiziurejau rolleyes.gif
kendi
dauguma dovanotu wink.gif o uzsidegam retai...
lengvute
mums ir padovanoja, ir pati nusiperku rolleyes.gif , nu tokių gražių dabar yra, visokiausių dydžių ir pagražinimų, darau iš jų kompozicijas, perkuos įvairias žvakides, uždegam per šventes, per Valentiną plaukiojančias, per Helovyną ar kai nėra nuotaikos-mažas "tabletes", per Naujaką, gimtadienius-ilgas pastatomas wink.gif
uups
megstu zvakes smile.gif Tik velyva pavasari ir vasara ishslapstau. Turiu ir nuosava 'zvakiu fabrikeli',- keleta formu zvakems, keliu storiu knatu, dazhu parafinui ir kt reikmenu. Labiausiai megstu lieti parafina ant ledo gabaliuku,- jam ishtirpus gaunasi tokia skyleta azhurine, labai zhiemishka zvake thumbup.gif tik seniai bezaidziau jau...reiks turbut traukt fabrika ish spintos,-kalediniu suvenyru pasiruoshiu tongue.gif
godaiva
mes labai megstam zvakes,
turime daug zvakidziu, tik mylimiausios musu zvakes yra tos mazytes, dar kitaip vadinamos arbatines zvakutes, jos ilgai dega o ir kvapo negero neskleidzia.

dar ziemos vakarais daznai uzsidegame aromatines zvakes su kalediniais kvapais, taip jauciame ta kaledu laukimo dvasia
ragnez
ash labai megstu zhvakes, ypach aromatines - vaniles, cinamono, karshto vyno aromatu... ypach megstu uzhsidegti tokia kvepianchia rudeni ir zhiema priesh kaledas rolleyes.gif daug ju neturiu, ir visu namu neapsistatau - mazhi vaikai vis tik... bet velai vakare, kai vaikai miega, oash dirbu - beveik visad uzhsidegu bent viena zhvakele wub.gif
kregždutė
Man ugnelė turi namie šviesti ir širdį šildyti heart.gif Labai patinka žvakės ir draugai dažnai padovanoja. Paprastą dieną degu tabletytes, bet sudėlioju į gražias žvakides. Jų daug turiu. Turiu ir tokį burbulą su kvapniu aliejumi, tai jį uždegu kai ateina svečių. Turiu tokias žvakidėles kur reikia labai plonų ir ilgų žvakių. Sudegė ir nemačiau kur galima būtų nusipirkti. g.gif Dar uždegu ir smilkalų, bet jų daug nedeginu, nes kai kurie labai svaigina, o dabar turiu mažą lėliuką.
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 15, 10:36)
Turiu tokias žvakidėles kur reikia labai plonų ir ilgų žvakių. Sudegė ir nemačiau kur galima būtų nusipirkti. g.gif

mačiau Euro vaistinėj tokias žvakeles (Mindaugo g.), pirkau dovanų.
Ieva-Pieva
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 15, 10:36)
Man ugnelė turi namie šviesti ir širdį šildyti heart.gif Labai patinka žvakės ir draugai dažnai padovanoja. Paprastą dieną degu tabletytes, bet sudėlioju į gražias žvakides. Jų daug turiu. Turiu ir tokį burbulą su kvapniu aliejumi, tai jį uždegu kai ateina svečių. Turiu tokias žvakidėles kur reikia labai plonų ir ilgų žvakių. Sudegė ir nemačiau kur galima būtų nusipirkti. g.gif Dar uždegu ir smilkalų, bet jų daug nedeginu, nes kai kurie labai svaigina, o dabar turiu mažą lėliuką.

tokiu zvakiu yra pirkti Vilniuje, Traku g. "C&D Style" parduotuvej wink.gif
uups
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 15, 08:36)
Turiu tokias žvakidėles kur reikia labai plonų ir ilgų žvakių. Sudegė ir nemačiau kur galima būtų nusipirkti. g.gif

o pigiausiai situ zvakiu nusipirksi 'Erbyj' (bent jau Kaune pries savaite dar buvo) wink.gif
spurgele
as tai esu pakvaisusi del zvakiu wub.gif man deganti zvake taip suteikia ramybe, pilnatve. su vyru kartais vakare prie zvakes susede tamsoje kalbames, tai tokia romantika aplinkui sklando wub.gif thumbup.gif , be to kiekvienais metais mes pasisventiname baznycioje zvakiu tai kai kam nors is seimos buna kokia labai svarbi diena visada uzdegame, kad ir dangaus angeliukai padetu ta sunkia diena istverti.
mama39
Turiu daugybe zvakiu namuose ir dar vis tempiu tempiu,kaip koks voras....Kartais visas uzdegu,tai namai primena viena dideli lauza... Gal sakau namu nesudeginsiu,nors vyras paskutiniu metu pradejo abejoti....? g.gif g.gif : biggrin.gif biggrin.gif g.gif g.gif
Bella
Žvakidės ir žvakės - tai viena iš mano didžiausių silpnybių. Žvakides pradėjau kolekcionuoti nuo paauglystės. Dabar tik viena bėda, per mažas butas, kad galėčiau visas, ar bent dalį susidėti. Taip, kad nemažai laikau dėžėse ir retkarčiais paįvairinimui pakeičiu "interjerą".
Aga
QUOTE (mama39 @ 2004 11 26, 22:56)
Turiu daugybe zvakiu namuose ir dar vis tempiu tempiu,kaip koks voras....Kartais visas uzdegu,tai namai primena viena dideli lauza... Gal sakau namu nesudeginsiu,nors vyras paskutiniu metu pradejo abejoti....? g.gif g.gif : biggrin.gif biggrin.gif g.gif g.gif

As taip vienakart vos sekcijos nepakuriau laugh.gif laugh.gif laugh.gif Uzdegiau zvakute sekcijos lentynoje, kita lentyna buvo gerokai auksciau, bet kazkaip matyt nuo tos liepsnos kaitrumo sugebejo gerokai apsvilti virs esanti lentyna ohmy.gif
mama39
QUOTE (Aga @ 2004 12 05, 01:03)
As taip vienakart vos sekcijos nepakuriau laugh.gif laugh.gif laugh.gif Uzdegiau zvakute sekcijos lentynoje, kita lentyna buvo gerokai auksciau, bet kazkaip matyt nuo tos liepsnos kaitrumo sugebejo gerokai apsvilti virs esanti lentyna ohmy.gif

Kazkokia mistika,nes ir pas mane pirmas pasvilintas daiktas buvo SEKCIJOS LENTYNELE.Irgi padejau zvake ,o kad nuo jos liepsnos pajuos virsuje esanti lentynele tai net nepagalvojau.Visa sekcijos vaizda sugadinau,o ji naujutele buvo..... sad.gif Vistiek gerai,kad namu nesudeginom laugh.gif Mamytes ,.saugokim sekcijas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
pa_radize
as ir jau nuo seniai neatsispiriu pagundai i namus tempt zvakes ir zvakides...tik kad dabar kazkaip laiko nebelabai yra,vis tik mazas vaikas.bet manau,kad reiks ta tradicija atnaujint.
o vyras jau juokes-kai kraustemes,tai pora deziu reikejo paskirt zvakem,zvakidem,smilkalinem ir pan.be to,labai megstu zvakide,skirta kvapiajam aliejui.kai nera nuotaikos,uzsidegu,pakaitinu ananasinio aliejaus-fantastika.
et,nostalgija apeme.matyt,jau ryt reiks lekt i parduotuve laugh.gif
Cikadelė
neypatingai daug turiu smile.gif
pvz turiu dvi drauges, kurios jas kolekcionuoja, gauna dovanu ir perka zvakes, ivairiausiu formu, spalvu, kvapu, piesinuku biggrin.gif bet jos ju nedegina, nes gaila wink.gif jos jas kolekcionuoja laugh.gif ir zvakiu ant lentynu ir spinteliu stovi kaip mauzoliejuje wink.gif

as zvakiu turiu, bet man jos reikalingos del ju funkcijos- kad sviestu sviesa ir skleistu siluma smile.gif labai megstu uzsidegti zvakute kai vakarojam dviese su vyreliu wub.gif megstu isideti maza zvakute i toki indeli, kuriame pripilta skaniu kvapu- ugnele dega, vandenelis garuoja o mes megaujames savo megstamais jazminu, roziu ir sampano kvapuose......

mano megstamiausia zvakiu spalva- auksine, sidabrine, balta ir bordo smile.gif
Limcamca
Mano silpnybė yra žvakės ir smilkalai. Per daug jų neturiu, bet jei tik būtų įmanoma, visur jų būtų pristatyta. Tiek žvakes, tiek smilkalus naudoju dažnai, ir žiemą ir vasarą. smile.gif
Jenifer
turiu viena zvakigali - jeigu elektra uzgestu. o siaip tai man zvakes su pagrabu asocijuojasi, kokios jos ten bebutu. tik depresija varo - kaip balanos gadynej kokioj
kazyte
Paskaitinejau si skyreli ir prisiminiau, kad zvakes seniai i lentyna uzmetusi esu. Tad si vakara su vaikais prisidegiojom ju visur. Taip faina ir jauku paliko!!! Taip Kaledine nuotaika pakvipo.Ech, negaliu...
Huliganka
oi zvakes mano silpnybe tongue.gif tongue.gif rolleyes.gif cia ne i tema,bet smilkalai visokie indiski dalykai irgi tongue.gif tongue.gif tongue.gif tik maniskiui net nuo kvepianciu zvakiu galva skauda,tai pyksta vis blink.gif o as ir toliau savo darau laugh.gif
gandrė
Žvakes renkuosi interjerui papuošt ir aišku naudot pagal paskirtį. Pritaikau kiekvienam metų laikui. Vasarą perku gėlės formos, rudenį, medžio lapų ar vaisių, žiemą ieškosiu eglutės, kankorėžių ar kt. Gražu ir paprastos ilgos, spalvotos įvairių formų.
Sinuhe
QUOTE (mama39 @ 2004 12 05, 23:00)
Kazkokia mistika,nes ir pas mane pirmas pasvilintas daiktas buvo SEKCIJOS LENTYNELE.Irgi padejau zvake ,o kad nuo jos liepsnos pajuos virsuje esanti lentynele tai net nepagalvojau.Visa sekcijos vaizda sugadinau,o ji naujutele buvo..... sad.gif Vistiek gerai,kad namu nesudeginom laugh.gif Mamytes ,.saugokim sekcijas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ir a per durną galvą sekcijos lentyną susvilinau rolleyes.gif Tik visa laimė, kad ta viršutinė, kuri apsvilo, juodos spalvos biggrin.gif Tai tik įsižiūrėjus matosi plėmas apdegęs - ale vis tiek matos biggrin.gif
dabar į temą - esu žvakių maniakė tongue.gif Nėra dienos, kad nepadeginčiau nors kelias minutes wink.gif Vyras dovanų parnešė žvakių ir smilkalų rinkinį, tai laimės pilnos kelnės biggrin.gif Nors jau ir tų, ir kitų nėra kur dėt rolleyes.gif
Etina
Zvakes ir man labai patinka thumbup.gif namie turiu ju daug, ivairiausiau formu ir spalvu rolleyes.gif deginu jas kiekviena diena blush-anim-cl.gif o ir parduotuvej negaliu pro jas ramiai praeiti unsure.gif
kukule
negaliu as ramiai praeiti pro zvakes biggrin.gif man ju tiek daug graziu, tai vis ir perku, ir tempiu namo biggrin.gif ne tiek daug as jas deginu kiek perku biggrin.gif
Aga
O aš turiu durną madą, labai labai patinka žvakės, bet gaila jas deginti smile.gif)
Neseniai Maximoj žiūriu žvakių išpardavimas. Parduodamos mėlynos žvakės ilgos, kaina 0,28 Lt. Galvoju kažkaip čia per pigiai man jos. Nueinu prie aparato kur skanuoja kainas, nenusiskanuoja, per maži skaičiai. Ėjo pro šalį konsultantas, sakau norėčiau kainą sužinoti, sako tuoj einu prie kompiuterio ir nuskanuosiu. ateina ir sako, kad kaina 0,09 Lt. ohmy.gif Aišku nepatikėjau, pasiėmiau 10 žvakių ir galvoju tiek to, kiek kainuos, tiek. Nueinu į kasą mokėt ir tiksliai ohmy.gif 0,09 Lt. tai pasidėjau krepšius į saugyklą ir per naujo ėjau žvakių pirkti, paėmiau visas kiek buvo thumbup.gif Apie 35 žvakes po 0,09 Lt., būtų buvę daugiau, būčiau ir 100 paėmus už tokią kainą, nes būtent man mėlynos ir tinka clap.gif Dabar jau negaila degint bent mėlynų, o dekoratyvines ir toliau laikau smile.gif
Jurgytė
O aš negaliu namie deginti žvakių schmoll.gif : man tuoj trūksta ora. Sako, kad deganti žvakė "ryja" deguonį... Taigi visas žvakes išdovanoju tongue.gif
allegro
Ir aš prisidedu prie tų, kurioms žvakės ramybės neduoda. Tikrai mėgstu žvakes ir smilkalus. deginu kada sugalvoju. Ir vaikams patinka. Ir namie gražiau bei jaukiau...
Jicky
QUOTE(Jurgyte @ 2005 09 21, 10:24)
O aš negaliu namie deginti žvakių schmoll.gif : man tuoj trūksta ora. Sako, kad deganti žvakė "ryja" deguonį... Taigi visas žvakes išdovanoju tongue.gif
*

O aš kaip tik girdėjau, kad labai sveika nors kartą per savaitę namuose padegint žvakę. Sako, labai apvalo namus nuo blogų aurų, blogos energijos ir visokio blogio smile.gif Taigi pati labai mėgstu degint žvakes, ypač vakarais... Susidegu kokias 5-7 ir kaifuoju rolleyes.gif
eleniukas
Turiu nemažai, bet kažkaip retai naudoju. Turiu keletą draugių, kurios be žvakių gyventi negali, tai kai ateina į svečius ir primena - uždegu. Tik ant kalėdinio stalo žvakė man būtina.
Nete
Pas mane taip pat daug zhvakiu. laikau jas virtuvej, visa palange nudeliota ir puse stalo. Gerai, kad stalas virtuvej praktishkai nenaudojamas, tai zhvakes tuoj ji visa okupuos smile.gif
Nete
Pas mane taip pat daug zhvakiu. laikau jas virtuvej, visa palange nudeliota ir puse stalo. Gerai, kad stalas virtuvej praktishkai nenaudojamas, tai zhvakes tuoj ji visa okupuos smile.gif
Isila
pilni namai žvakių, žvakidžių - negaliu be jų. Draugams patinka toks mano pomėgis - visada žino, ką dovanų atnešt doh.gif biggrin.gif ilgais vakarais užsidegi žvakučių, taip gera pasidaro, jauku wub.gif ir vyrą prie žvakių įpratinau biggrin.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
O man nelabai zvakes patinka. Nes silpna darosi.
Nebent kokia kvepiancia uzsidegu ir pastatau kampe, kad nematyciau liepsnos.
Pries kaledas ir siaip ziema kartais naudoju tokia zvakide, kur dedasi apie 10 :tableciu" na, toks ziemos aksesuaras, kad Kaledu senis rastu kelia, o paskui, kad pavasari prisisaukciau smile.gif
Aga
QUOTE(Nete @ 2005 10 02, 12:31)
*

O tau ant palangės jos nuo saulės netirpsta? Nes man ne viena jau ištirpus doh.gif doh.gif doh.gif
Fikuselis
Aš irgi prisijungiu prie tų,kurie be žvakių negali apsieit.Na šita manija apsėdo prieš kelerius metus,irgi mėgstu visur pridegiot,pridėliot.Turiu tokią žvakidę tipo žibintą,ten telpa stora nemaža žvakė,tai draugai juokiasi,kad čia mūsų židinys.Be to,esu Liūtas,skaičiau,kad šiam ženklui žvakė yra tarsi simbolis,be to,pagerina nuotaiką ir ramina.O kuriozas irgi buvo su žvake stovėjo ant palangės šalia kaktuso pūkuoto,skersvėjis susisuko,ir nusvilino visus kaktuso gaurus.Bet jie jau sėkmingai ataugo. biggrin.gif
kismet
Ir ash zvakes megstu smile.gif Ypach originaliose zvakidese.. Pavasari ir vasara nelabai degioju, o rudeni man prasideda ju "sezonas" - nieko nera jaukiau salta rudens ar ziemos vakara, kaip uzsidegti keleta zvakiu, ir siltai patogiai isitaisyti su puodeliu arbatos prie geros knygos ar siaip parasineti ka nors...
Virdzinija
Turiu pilną stiklinė lentynėlę virtuvėj žvakių įvairiausių.. tik progų nėra degioti, tik savaitgaliais susėsdavom su mama, pasidariusios kvapnios arbatos stikliniame servize, staltiesėlės+žvakė raudoname indelyje kaip žiburėlis... rolleyes.gif
nenuorama82
Megstu zvakes...jJu skleidziama siluma ir sviesa padeda uzmirsti visus rupescius. Kartais tiek nedaug reikia: patogiai isitaisyti su mylimu zmoguciu, uzsidegti zvake, pasidaryti puodeli aromatingos arbatos ir svajoti arba kalbeti...
Smilkalai tai man nelabai patinka - kazkaip man nuo ju galva skauda. Neseniai isuosciau tokia galybe smilkalu, ir tik vieni patiko - obuoliu kvapo. O visi kiti... doh.gif
WildFire
Tik dovanotos pas mane. Degu labai retai, nes naujausia literatūra skelbia, kad jos skleidžia nuodingas medžiagas blink.gif
Acacia
QUOTE(Jovi @ 2005 10 10, 18:44)
Tik dovanotos pas mane. Degu labai retai, nes naujausia literatūra skelbia, kad jos skleidžia nuodingas medžiagas  blink.gif
*

Nu va biggrin.gif Ir čia problemos biggrin.gif
tai tada reiktų ir mikrobanginio maisto nevalgyt, ir ant keptuvės nieko nekept, ir batų ant kulnų nenešiot blink.gif
Jei jau žvakių nebedegiosim dėl sveikatos, tai dar milijono kitų įpročių reiktų atsisakyt, ir nežinia kas iš to gyvenimo beliktų blink.gif
Inga&Liepa
Aš irgi jungiuosiu prie jūsų, labai mėgstu žvakes, bet kaip ir dauguma čia esančių vasarą ir pavasarį jas pamirštu smile.gif O dabar kai jau vakare šaltoka ir ne taip jauku, mėgstu gulėdama lovoje žiūrėti į degančias žvakes ax.gif buvo nebrangių ir gražių maksimoje, tik kai jau susiruošiau pirkti buvo likę vos kelios sad.gif Dar mačiau norfoj kvepiančių su kavos pupelėm, tai jau sakiau reiks įsigyti tongue.gif
Nete
QUOTE(Aga @ 2005 10 02, 19:06)
O tau ant palangės jos nuo saulės netirpsta? Nes man ne viena jau ištirpus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

4u.gif nea neishtirpo ne viena, gal todel, kad saule rytine ax.gif
Nerytė
Labai megstu zvakes, dievinu jas. labai daug namie turiu - pati perku arba gaunu dovanu.
Taip jauku prie zvakiu sviesos ir zomantiska ax.gif wub.gif
samrasa3

taip taip ir aš iš tų kurios turi daug žvakių blush2.gif jei pas mane užsuka draugė , kavą geriam būtinai padegu žvakę .aš jų nekolekcionuoju o naudoju pagal paskirtį mirksiukas.gif
Siracusa
pas mane irgi tas iprotis su tom zvakem - kaupti ir nedeginti unsure.gif
anksciau dar turejau kvaila iproti degint zvakiu tuos nubegimus. su vasku zaizdavau.. nu pvz atvaro drauge, geriam arbata, dega zvake, tai as paimu kur likes vaskas ir lydau doh.gif tas pajuodaves nuo dumu vaskas atgal subega, vel dega.. labiausiai megdavau nulupinet tuos dekoravimus, gerai atsilupa taip, sudeginu.. hihihi.gif ir taip zaizdavau doh.gif vyras baisiai pykdavo, nes zvake galiausiai gaudavosi marga apjuodavusi nuo visokio vasko..
vytule
Namie turim žvakių,bet daugiau kaip interjero detalę, dingus elektrai uždegame plaukiojančias žvakes (mažytės metaliniuose indeliuose) , jų turime ne vieną dėžutę, tam atvejui ax.gif , o kitas gaila deginti.
kleopatra25

o aš didelė žvakių gerbėja blush2.gif turiu jų daug ir labai įvairių...
net gi pradėjau kolekcionuoti , pamačius kad vistiek visų pasaulio žvakių neturėsiu kur dėt doh.gif pardėjua rinkti tik vaisių formų ir jūros motyvų žvakes. bet tik ypatingas ir kažkuo išsiskiriančias, o kitas- deginu ( negailiu) . Pvz, turiu iš Venecijos rankų darbo žvakę su jūros motyvais , ir žinau kad antros tokios nebus, tik panašios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
draugė_lija
Šiuo metu beveik visos turimos žvakės yra praktiškos ir naudojamos smile.gif dekoratyvinių su visokiais navarotais nelabai mėgstu. Turiu gražias balto matinio stiklo žvakides - taures, į jas dedu žvakes-tabletes. Turėjau labai skaniai kvepiančią diiiiidelę ir storą žvakę iš Sia thumbup.gif dabar turiu dideles storas paprastas gelsvas. Deginu jas be jokios progos - būnu viena namuose, užsidegu žvakę ir dirbu savo darbus.
Kažkas rašė, kad žvakės kenkia - gal blink.gif bet aš prieš miegą išvėdinu kambarį. Beje, kiti kaip itk rekomenduoja deginti žvakes (retkarčiais net ir darbo vietoje), nes tai išvalo energiją.... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.