Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
DonatukeDirba
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 04 02, 11:19)
Smagu girdeti.. Gal su mano dukra klasiokais bus.. mes uzsirasem pas mokytoja Edita, o kur jus gyvenate..? Labai svajoju per vasara surasti savo mazajai (kadangi mes naujakuriai) bendraamziu, kad rugseji nebutu dideles traumos mokykloje, nes darzeli lankem Lazdynuose ir visi draugai i mokyklas eis lazdynuose... doh.gif
*

Gal daugiau busimu Mazvydo pirmokeliu yra??
Nega
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 04 02, 07:40)
Gal daugiau busimu Mazvydo pirmokeliu yra??
*

Donatuke Dirba, nepergyvenk wink.gif Kai aš leidau savo pirmokus, irgi nei vieno pažįstamo neturėjom iš klasiokų, nes mano vaikai lankė darželį Karoliniškėse. Tai kai nuėjom į rugsėjo 1-ąją, aš pati pakalbinau kelis vaikus, kur į tą pačią klasę ėjo, jų tėvus, ir taip supažindinau saviškius su jais. O paskui gana greitai jie susipažįsta, susidraugauja, ir viskas einasi gerai thumbup.gif
Tiesa, mes einam į Pilaitės vidurinę, ne į Mažvydą, bet juk esmės tai nekeičia smile.gif
mama Nastia
Vakar buvome mokykloj susipazinome su mokytoja. Musu klase 1B. thumbup.gif
DonatukeDirba
QUOTE(mama Nastia @ 2007 06 07, 10:51)
Vakar buvome mokykloj susipazinome su mokytoja. Musu klase 1B.  thumbup.gif
*

mes irgi vakar susipazinom su savo mokytoja. Busime 1A klaseje wink.gif
mama Nastia
Šeštadienį Rugsėjo 1-ają 9 val. Mažvydo mokyklos kieme mirksiukas.gif
Čia informacija tiems kas dar tingi nueiti iki mokyklos biggrin.gif
Varlytea
QUOTE(mama Nastia @ 2007 08 30, 15:34)
Šeštadienį Rugsėjo 1-ają 9 val. Mažvydo mokyklos kieme mirksiukas.gif 
Čia informacija tiems kas dar tingi nueiti iki mokyklos  biggrin.gif
*

Sveikos mamytės 4u.gif ,
Mes irgi kitais metais kelsimės į naująją pilaitę. Tai labai aktuali mokyklų tema, nes kitais metais dukra turės eit į 5 klasę ir reiks pasirinkt į kurią mokyklą leist ax.gif Skaitau aš čia jūsų atsiliepimus, ir nebenoriu jau nė vienos mokyklos Pilaitės rajone doh.gif . Papasakokit, kaip ten šiais metais jums sekasi, gal kas pasikeitė į geresnę pusę Mažvydo mokykloj? Gal bent vadovėlių užpirko? O vyresnėliai irgi dviem pamainom aria?
Z*rena
QUOTE(Varlytea @ 2007 09 03, 22:52)
Sveikos mamytės 4u.gif ,
Mes irgi kitais metais kelsimės į naująją pilaitę. Tai labai aktuali mokyklų tema, nes kitais metais dukra turės eit į 5 klasę ir reiks pasirinkt į kurią mokyklą leist ax.gif Skaitau aš čia jūsų atsiliepimus, ir nebenoriu jau nė vienos mokyklos Pilaitės rajone  doh.gif . Papasakokit, kaip ten šiais metais jums sekasi, gal kas pasikeitė į geresnę pusę Mažvydo mokykloj? Gal bent vadovėlių užpirko? O vyresnėliai irgi dviem pamainom aria?
*

Mano vaikai mokosi Mažvydo mokykloje. Kuo toliau, tuo labiau kirba mintis apie perėjimą į Pilaitės mokyklą. Tiesa, Pilaitės mokyklos taip "nepažįstu" kaip Mažvydo, bet bent vieną pliusą matau - vaikai mokosi viena pamaina. Šiemet Mažvydo mokykloje antroj pamainoj 3, 5, 7 klasės (jei neklystu). Įdomu, ar galima dvejus metus iš eilės (maniškė pernai 6 kl. ir šiemet 7 kl.) mokytis antroje pamainoje? Be to, Mažvydo mokykloje didelė mokytojų kaita, vaikams sunku.
Neglaite
Kiek žinau , Pilaitės mokykla jau irgi galvoja apie antrą pamainą dirol.gif
Odre
QUOTE(Neglaite @ 2007 09 05, 12:38)
Kiek žinau , Pilaitės mokykla jau irgi galvoja apie antrą pamainą dirol.gif
*

Dar kol kas tikrai negalvoja 4u.gif
Bet po kokiu 3-4-5 metų, žinant kaip auga mokinių skaičius ir daugėja Pilaitėj gyventojų, labai tikėtina, kad antra pamaina atsiras
Varlytea
QUOTE(SitapZ @ 2007 09 05, 11:33)
Mano vaikai mokosi Mažvydo mokykloje. Kuo toliau, tuo labiau kirba mintis apie perėjimą į Pilaitės mokyklą. Tiesa, Pilaitės mokyklos taip "nepažįstu" kaip Mažvydo, bet bent vieną pliusą matau - vaikai mokosi viena pamaina. Šiemet Mažvydo mokykloje antroj pamainoj 3, 5, 7 klasės (jei neklystu). Įdomu, ar galima dvejus metus iš eilės (maniškė pernai 6 kl. ir šiemet 7 kl.) mokytis antroje pamainoje? Be to, Mažvydo mokykloje didelė mokytojų kaita, vaikams sunku.
*

O kodėl mokytojai bėga iš Mažvydo? Ten mokiniai nepakenčiami ar vadovai rolleyes.gif ?
Z*rena
QUOTE(Varlytea @ 2007 09 06, 14:32)
O kodėl mokytojai bėga iš Mažvydo? Ten mokiniai nepakenčiami ar vadovai rolleyes.gif ?
*

Nepasakyčiau, kad mokiniai jau tokie nepakenčiami (kaip ir visur yra visokių). Tikrų priežasčių nežinau, galiu tik spėti: maži atlyginimai pagal tokį darbo krūvį, gal kas nors yra ir mokytojų kolektyve. Faktas tas, kad mokytojai keičiasi, neretai ir mokslo metų viduryje.
mama Nastia
Mes pasirinkom Mazvydo mokykla, ir nezinau dar ar gerai padarem. Rugsejo 1aja nustebino sventes organizavimas. Kieme susirinko visos klases kaip kam patinka, vos radom savo 1B. Visi stovi, tevai sau kalbasi, mokytojos sau, vaikai sau. Nieko nesimato, kas ten kalba su tuo mikrofonu, siaip ir nelabai kas girdejo, nes muzika buvo paleista beprotisku garsu. Vienu zodziu keista atmosfera buvo. Jeigu nesutelpa visos klases tvarkingai, tai galima daryti juk du kartus maziukam ir dickiam atskirai pvz? Na bet tiek to, ne tame esme. Svarbu susiradom, atejom i klase, mokytoa visai patinka. Klase irgi tvarkinga. Mokomes jau beveik menesi, kol kas vaikas noriai eina i mokykla. Yra gerai tai kad yra prailginta grupe, aisku kainuoja 5Lt per diena, bet ka daryti kai vaikas baigia pamokas 12 val, o tu pats dirbi iki 17val. ? Ir dar mano dar maziukas ir antros pamainos neragavom, papasakokit kodel visi taip jos nemiegsta?
Odre
QUOTE(mama Nastia @ 2007 09 21, 08:04)
Mes pasirinkom Mazvydo mokykla, ir nezinau dar ar gerai padarem. Rugsejo 1aja nustebino sventes organizavimas. Kieme susirinko visos klases kaip kam patinka, vos radom savo 1B. Visi stovi, tevai sau kalbasi, mokytojos sau, vaikai sau. Nieko nesimato, kas ten kalba su tuo mikrofonu, siaip ir nelabai kas girdejo, nes muzika buvo paleista beprotisku garsu. Vienu zodziu keista atmosfera buvo. Jeigu nesutelpa visos klases tvarkingai, tai galima daryti juk du kartus maziukam ir dickiam atskirai pvz? Na bet tiek to, ne tame esme. Svarbu susiradom, atejom i klase, mokytoa visai patinka. Klase irgi tvarkinga. Mokomes jau beveik menesi, kol kas vaikas noriai eina i mokykla. Yra gerai tai kad yra prailginta grupe, aisku kainuoja 5Lt per diena, bet ka daryti kai vaikas baigia pamokas 12 val, o tu pats dirbi iki 17val. ? Ir dar mano dar maziukas ir antros pamainos neragavom, papasakokit kodel visi taip jos nemiegsta?
*

Pernai taip ir dare, rugsejo pirmosios svente dviem pamainom smile.gif Tie kas ryte mokosi - 9 val., kas po pietu 11 val. Nors siaip jau tos masines rugsejo pirmosios sventes tai visada tokios. Visi tik stovi ir laukia kad greiciau baigtusi biggrin.gif Ypac siemet kai taip salta buvo.
O antra pamaina tai yra labai labai blogai. Pirmiausia, nuplaukia beveik visi bureliai, nes ryte daugumos tiesiog nera, o jeigu ir yra tai tada i pamokas nebeimanoma suspeti, ypac kai Mazvyde antra pamaina prasideda skirtingu laiku - kai kuriom dienom nuo pirmos val. pamokos, kitom nuo dvylikos, o kartais net nuo vienuolikos. Antras blogumas, kad mokslo rezultatai laaabai suprasteja, net mokytojos ta pripazista, kad po pietu daug sunkiau susikaupti, ypac ziema, kai per trecia pamoka jau tamsu. O ir siaip tos dienos kazkaip nebelieka, ryte issimiega, nueina i mokykla, grizta ir jau vakaras... Ir su pavalgymu problema, pietu pries iseinant i mokykla dar valgyt nenori, mokykloj nespeja, nes pertraukos trumpos, taip ir sedi iki vakaro nepavalge normaliai.
Todel mes savo pirmoke atidavem i Pilaites mokykla, kol kal tikrai labai patenkinti, nezinau kaip toliau, bet kol kas man atrodo, kad pradinukams ten daug geriau negu Mazvyde (jau vien tai, kad kiekviena klase turi savo nuosava kabineta yra labai didelis pliusas)
mama Nastia
Aciu uz issamu paaiskinima smile.gif Na ziuresim kaip mums seksis Mazvyde. Kol kas viskas gerai. O del kabineto, tai mums pasake kad sis kabinetas bus musu, o kai eisim i antra pamaina tai is ryto jame bus kiti vaikai.
MamuleXL
Mano dukros į Pilaitės visurinę eina. Joms ten lyg ir geriau. Gyvename Vydūno g. šalia Mažvydo mokykla, tačiau jos ten nenori. Pradėjo ten ir baigs. Antra pamaina lyg ir blogiau. Nežinau... Pilaitės vidurinė laimėjo gražiausios aplinkos konkursą blush2.gif Direktorius malonus. Beveik nieko apie Mažvydą nežinau. Žinau tik tiek kad ten pasivaikščioti atėjus negalima. Na bent jau mano dukros su kaimyne (irgi iš Pilaitės mokyklos) norėjo apžiūrėti tai ir nepavyko blink.gif
Liudmilka
hi.gif
Sveikos mamytės,turiu klausimėlį-o kelinta val.pasibaigia 6 pamokos (Mažvydo mok.)jei eina į antrą pamainą?
DonatukeDirba
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 15, 16:02)
hi.gif
Sveikos mamytės,turiu  klausimėlį-o kelinta val.pasibaigia 6 pamokos (Mažvydo mok.)jei eina į antrą pamainą?
*

6 pamokos baigiasi 13.40 h
Papildyta:
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 11 15, 16:20)
6 pamokos baigiasi 13.40 h
*

daugiau info yra http://mmazvydovm.w3.lt/
DonatukeDirba
Mano dukra eina i Mazvydo vidurine, nes gyvenam taip pat Vyduno g. Kol kas tik puikiausi ispudziai, pradedant mokytoja, klase ir baigiant visa tvarka mokykloje..
taigi manau kad kiek zmoniu tiek nuomoniu.. beje jokiu rinkliavu negirdejau, apart 3 Lt bibliotekai.. nors tai is ties juokinga.
Svarbiausia vaikas gerai jauciasi, o mums tevams tik to juk ir reikia..
Neglaite
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 15, 15:02)
hi.gif
Sveikos mamytės,turiu  klausimėlį-o kelinta val.pasibaigia 6 pamokos (Mažvydo mok.)jei eina į antrą pamainą?
*

vėliausiai baigias 18.15 wink.gif, žiūrint kada prasideda smile.gif

Donatuke, kaip šaunu thumbup.gif
DonatukeDirba
QUOTE(Neglaite @ 2007 11 16, 00:42)
Donatuke, kaip šaunu thumbup.gif
*

Labai skolinga jauciuosi tau Neglaite, Mokytoja mums parinkai 10 balu, mano Paule svaigsta nuo jos
Gal del to ir mokslai puikiai sekasi.. man irgi ji labai patinka.. labai dziaugiuosi del savo dukros, ir esu rami isleisdama pas patikima zmogu.

Labai labai tau aciu.... 4u.gif
MamuleXL
Na abiejose mokyklose yra ir gerų ir ne tokių gerų mokytojų. Mano dukrelės pradinių klasių mokytoja buvo griežta, bet labai protinga maloni ir išsilavinusi. Likau ja patenkinta. (A. Sorakienė)
juokutis
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 11 16, 09:40)
Labai skolinga jauciuosi tau [B]Neglaite[B], Mokytoja mums parinkai 10 balu, mano Paule svaigsta nuo jos
*

Gal galetumet ir man rekomenduot mirksiukas.gif busimam pirmokui,prasom i AZ,buciau l.dekinga.
O nuo kada priimami pareiskimai del busimu pirmoku?
ingušonkas
Mane irgi domintu - kada jau reik nesti dokumentus pirmokeliam? g.gif
Harienė
Dokumentai priimami nuo kovo 1 d.
juju
Labai įdomu kodė l Pilaitės vid. panaikinta 0klasė, o šiaip nusiskundimų neturime šia mokykla. o ypač mokytoja A.Sorakiene(super mokytoja)
ingušonkas
Jo - radau internete kad nuo kovo 1 priima - tik musu gatve nepriskirta niekam - pernauja 4u.gif
O apie busimas mokytojas - labai laukiu pasisakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
milky twilight
Aš pati lankau Pilaitės mokyklą. Mano nuomone, svarbu ne mokyklos išvaizda, o vidus. Štai, santykiai su mokytojais puikūs, direktorius irgi kalbasi su mumis.
Mokytojai stiprūs, manau gerai išmoko.Pradinių klasių auklėtojos šiltos, nuolat šypsosi
Mažvyde, kiek girdėjau, pakvaišusi tikybos mokytoja, man ne vienas žmogus yra sakęs, kad kai atėjo su Him ar kažkokios kitos roko grupės maike, ta pradėjo rėkt "Tu šėtono vaikas !! " Ne vieną istoriją esu girdėjusi. Arba apie istorijos berods mokytoją. Jei ateini su "miniaku", parašo dešimtuką, net jei š sumali atsakinėdama
Asmeniškai, aš tikrai negalėčiau mokytis mažvyde: antra pamaina, nekokie mokytojai. Išvis, mokykla kaip ligoninė atrodo, o tos kameros tai tyliu - kaip kalėjime jautiesi
Žinoma, kiekvieno skirtinga nuomonė smile.gif
milky twilight
p.s. Lurdes, aš nenorėdama įžeisti, tiesiog sakau: kai buvo šiltas oras, su draugėm lėkdavom pirkti kebabų per ilgąją pertrauką. neįmanoma, visur, aplink mokyklą, prie kioskelių, prie gatvių rūkantys mokiniai, iškart perėję už tvoros traukias cigaretes, labai akivaizdžiai prieš visus pravažiuojančius
g.gif
Pilaitiškiai tai nors slepiasi nuo mašinų, nerodo savęs tėvams ir mokytojams bigsmile.gif
Saganija
QUOTE(milky twilight @ 2008 02 18, 18:44)
p.s. Lurdes, aš nenorėdama įžeisti, tiesiog sakau: kai buvo šiltas oras, su draugėm lėkdavom pirkti kebabų per ilgąją pertrauką. neįmanoma, visur, aplink mokyklą, prie kioskelių, prie gatvių rūkantys mokiniai, iškart perėję už tvoros traukias cigaretes, labai akivaizdžiai prieš visus pravažiuojančius 
g.gif
Pilaitiškiai tai nors slepiasi nuo mašinų, nerodo savęs tėvams ir mokytojams  bigsmile.gif
*

Koks skirtumas ar gatveje ar laiptineje - vistiek ruko.
Neglaite
nesuprantu to varymo vienų ant kitų. Visur yra savų privalumų ir savų trūkumų. O pasakyti, kad kažkur mokytojai yra nekokie, tai čia gali pasakyti tik tas kas mokosi toje mokykloje. ir vėlgi- ten sugrotų simpatijos bei antipatijos. Visiems niekada neįtiksi. O mokytojų abejose mokyklose yra tikrai šaunių thumbup.gif
vat dėl to rūkymo... ar įmanoma sugaudyti visus besilapstančius? o ir tai kad kažkas slapstosi- tai yra privalumas? Šiaip norėčiau sužinoti, kad mano vaikas rūko pirmiau, nei kažkas man pradės psakot, kad jį kažkur matė unsure.gif. jaučiu, daug noriu... doh.gif
Siesta
Labai noreciau isgirst nuomone jau lankanciu vaiku mamyciu, apie Pilaites mokykla, mokytojus, tvarka. Ketiname leisti savo busima pirmokeli, gal galite parekomenduoti gera pradinuku mokytoja sioje mokykloje? Buciau labai dekinga 4u.gif
klaara
QUOTE(Siesta @ 2008 03 09, 14:27)
Labai noreciau isgirst nuomone jau lankanciu vaiku mamyciu, apie Pilaites mokykla, mokytojus, tvarka. Ketiname leisti savo busima pirmokeli, gal galite parekomenduoti gera pradinuku mokytoja sioje mokykloje? Buciau labai dekinga  4u.gif
*

Aga-man irgi tie patys klausimai aktualus.ir dar -ar nesant dokumentus jau reikia tureti medicinine pazyma? unsure.gif
Odre
QUOTE(klaara @ 2008 03 13, 10:28)
Aga-man irgi tie patys klausimai aktualus.ir dar -ar nesant dokumentus jau reikia tureti medicinine pazyma? unsure.gif
*

Medicinine pazyma galima atnest ir veliau, svarbu laiku nunest dokumentus, jei norit pas konkrecia mokytoja, nes pas kai kurias labai greitai nebelieka vietu 4u.gif
O siaip pradinis ugdymas sitoj mokykloj tikrai labai geras, ir mokytojos labai fainos; daug visokios papildomos veiklos, bureliu, prailginta iki 6 val. zodziu, viskas thumbup.gif
juokutis
QUOTE(klaara @ 2008 03 13, 13:28)
*

nebutinai.Mazvydo mokykloj sake reikia pristatyt iki geguzes 1d.medc pazyma.
klaara
QUOTE(juokutis @ 2008 03 14, 01:19)
nebutinai.Mazvydo mokykloj sake reikia pristatyt iki geguzes 1d.medc pazyma.
*

dekui uz atsakyma 4u.gif -jau issigandau kad staigiai reiks lekt "per daktarus".O maniske taip nemegsta ju... doh.gif ka darysi-vis tiek teks
Neglaite
Jo, medicininės nebūtina iškart smile.gif.
O papildomos veiklos ir daug šaunių mokytojų yra abiejose mokyklose, nenuvertinčiau nė vienos 4u.gif
Odre
QUOTE(Neglaite @ 2008 03 14, 11:46)
Jo, medicininės nebūtina iškart smile.gif.
O papildomos veiklos ir daug šaunių mokytojų yra abiejose mokyklose, nenuvertinčiau nė vienos 4u.gif
*

tai as gi nesakiau, kad kitur blogai mirksiukas.gif yra daug geru dalyku ir puikiu mokytoju ir Mazvydo mokykloj
Kadangi taip jau gavosi, kad musu vienas vaikas mokosi Mazvydo, kitas Pilaites mokykloj, tai atsakant i temos pavadinima, mano nuomone Pilaites mokykloj pradinukams daug geriau 4u.gif
Neglaite
užrašiau savo pirmoką pagal gyvenamą vietą, t.y. į Mažvydo m-klą.
na ką.. reiks mokytis iš naujo g.gif lotuliukas.gif
ingušonkas
QUOTE(Odre @ 2008 03 13, 14:23)
Medicinine pazyma galima atnest ir veliau, svarbu laiku nunest dokumentus, jei norit pas konkrecia mokytoja, nes pas kai kurias labai greitai nebelieka vietu  4u.gif
O siaip pradinis ugdymas sitoj mokykloj tikrai labai geras, ir mokytojos labai fainos; daug visokios papildomos veiklos, bureliu, prailginta iki 6 val. zodziu, viskas  thumbup.gif
*

bigsmile.gif tai bukit draugai - pas kokia mokytoja uzrasyt savo pirmokele Pilaites mokykloje ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Varlytea
QUOTE(Odre @ 2008 03 14, 15:11)
tai as gi nesakiau, kad kitur blogai  mirksiukas.gif  yra daug geru dalyku ir puikiu mokytoju ir Mazvydo mokykloj 
Kadangi taip jau gavosi, kad musu vienas vaikas mokosi Mazvydo, kitas Pilaites mokykloj, tai atsakant i temos pavadinima, mano nuomone Pilaites mokykloj pradinukams daug geriau  4u.gif
*

O kaip penktokėliams 4u.gif ? Nebežinau kas daryt, kur geriau savo penktokę užrašyt? Internetinis puslapis tai Pilaitės mokyklos stipresnis, o kaip su mokytojais? O užklasine programa? Padėkit!!! unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Odre
QUOTE(Varlytea @ 2008 04 06, 19:38)
O kaip penktokėliams 4u.gif ? Nebežinau kas daryt, kur geriau savo penktokę užrašyt? Internetinis puslapis tai Pilaitės mokyklos stipresnis, o kaip su mokytojais? O užklasine programa? Padėkit!!! unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

o jus cia kitais metais i penkta klase eisit?
Varlytea
QUOTE(Odre @ 2008 04 07, 18:58)
o jus cia kitais metais i penkta klase eisit?
*

Aha, nuo rudens norėtume 4u.gif
Odre
QUOTE(Varlytea @ 2008 04 07, 18:44)
Aha, nuo rudens norėtume 4u.gif
*

Aš tavo vietoj rinkčiausi Pilaitės, vien dėl to, kad ten KOL KAS nėra antros pamainos, kas yra tikrai labai labai blogai. O mokytojų abejose mokyklose yra visokių, čia jau kaip pasiseks, nepasirinksi, kaip pradinukams 4u.gif
Neglaite
tai kad ten tik tas vienintelis pliusas ir yra, kad KOL KAS nėra antros pamainos unsure.gif. Vaikų tai Pilaitėj daugėja, o trečios mokyklos kol kas nesiruošia statyt doh.gif.
Girdėjau, kad Pilaitės mokykloj labai šalta, ar tiesa?
Odre
QUOTE(Neglaite @ 2008 04 08, 10:44)
tai kad ten tik tas vienintelis pliusas ir yra, kad KOL KAS nėra antros pamainos unsure.gif. Vaikų tai Pilaitėj daugėja, o trečios mokyklos kol kas nesiruošia statyt doh.gif.
Girdėjau, kad Pilaitės mokykloj labai šalta, ar tiesa?
*

nu nea, ne vienintelis, yra ir kitų smile.gif
Kad vaikų daugėja, tai faktas, bet kol dar prisipildys iki tiek, kad reiks antros pamainos, tai dar kokie metai du-trys-keturi praeis, tai kas kitais metais i penktą klasę eis, tai žiūrek, ir prašoks šitą blogybę, nes nuo aštuntos klasės jau antros pamainos nebebūna...
O dėl šalčio nežinau, pas pradinukus tai nešalta 4u.gif
Neglaite
tikiu, kad ne vienintelis smile.gif man tas varžymasis tarp mokyklų kiek juokingas doh.gif
Dėl šalčio- keletas žmonių, tiek vaikų , tiek suaugusių minėjo, tai ir paklausiau
Odre
QUOTE(Neglaite @ 2008 04 08, 15:49)
tikiu, kad ne vienintelis smile.gif man tas varžymasis tarp mokyklų kiek juokingas doh.gif
Dėl šalčio- keletas žmonių, tiek vaikų , tiek suaugusių minėjo, tai ir paklausiau
*

taigi tema čia tokia lotuliukas.gif
Neglaite
ania? tiksliai gi... doh.gif lotuliukas.gif
Varlytea
QUOTE(Odre @ 2008 04 08, 10:48)
Aš tavo vietoj rinkčiausi Pilaitės, vien dėl to, kad ten KOL KAS nėra antros pamainos, kas yra tikrai labai labai blogai. O mokytojų abejose mokyklose yra visokių, čia jau kaip pasiseks, nepasirinksi, kaip pradinukams  4u.gif
*

Ačiū už nuomones 4u.gif Dėl vienos pamainos tai didžiulis pliusas , dėl likusių dalykų - kaip suprantu loterija g.gif g.gif
Neglaite
na kodėl loterija? Abiejose mokyklose yra daug gerų mokytojų, daug užklasinės veiklos, manau. Juk ir pagal rekomendacijas nužygiavus, galima labai nusivilti, gal koki laukai nesutaps unsure.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.