Sveiki brangieji , gal kas turi minčių bei atsiliepimų apie Purienų vid. mokyklą
Sveiki brangieji , gal kas turi minčių bei atsiliepimų apie Purienų vid. mokyklą
Sventes labai grazios, mokykla sutvarkyti ir kiek zinau bendra drausme/tvarka yra. Del mokslo pakankamai spaudzia, tik yra popietines klases. Nors as saviskei kaip atsargini varianta 5kl. galvoju
mano vyresnelis lanko sia mokykla jau 6 metai. Man patinka sioje mokykloje gyvuojancios tradicijos,vidaus tvarka, o ir spaudimas mokytis, manau, tik i nauda.Dar labai geras dalykas yra mokslo metu pabaigoje rasomi baigiamieji testai:tai lyg savotiskas grudinimas pries busimus egzaminus vyresnese klasese.Vaikai nuo pirmos klases pratinami prie to ir, bent jau maniskis, pries testus nejaucia didelio streso.
Del popietiniu klasiu, tai teko girdeti, kad ateityje ju lyg ir nebus.Bet tai tik gandu lygyje.
Šią mokyklą baigė mano mama, paskui aš ir dabar ten mokosi mano vyresnėlis, planuoju leisti ir kitus... man ji sava ir artimiausia nuo namų, jauki, gal todėl kad priprasta, gražios šventės... kolkas neteko bendrauti su dalykų mokytojais, ne sesam pradinukai, po pietinis mokslas nėra gerai, gelbėja tai kad močiutę turim ir ji prižiūri moksleivį, kad nepramiegotų ir spėtų pamokas pasiruošti rytais
QUOTE(praavil @ 2007 02 22, 22:14) Šią mokyklą baigė mano mama, paskui aš ir dabar ten mokosi mano vyresnėlis, planuoju leisti ir kitus... man ji sava ir artimiausia nuo namų, jauki, gal todėl kad priprasta, gražios šventės... kolkas neteko bendrauti su dalykų mokytojais, ne sesam pradinukai, po pietinis mokslas nėra gerai, gelbėja tai kad močiutę turim ir ji prižiūri moksleivį, kad nepramiegotų ir spėtų pamokas pasiruošti rytais O busimiems ketvirtokams bus pamokos po pietu ar rytines ? Ir kuriose klasese buna popietinis mokslas ? QUOTE(asara @ 2007 03 16, 13:17) O busimiems ketvirtokams bus pamokos po pietu ar rytines ? Ir kuriose klasese buna popietinis mokslas ? maniskis dabar ketvirtokas po piet mokesi 3-je ir 4-je klasese, kogero ir 5 bus po pietu, jei nesuveztu 5 mokykla vaiku is viso Kauno ir Pakaunes, manau neliktu to pamaininio mokslo, kiek zinau tai tankiausia mokykla lietuvoje, vaiku skaiciumi i kvadratini metra QUOTE(praavil @ 2007 03 16, 15:28) maniskis dabar ketvirtokas po piet mokesi 3-je ir 4-je klasese, kogero ir 5 bus po pietu, jei nesuveztu 5 mokykla vaiku is viso Kauno ir Pakaunes, manau neliktu to pamaininio mokslo, kiek zinau tai tankiausia mokykla lietuvoje, vaiku skaiciumi i kvadratini metra O popietineje pamainoje kada pamokos prasideda ir baigiasi ketvirtokams ?
Kadangi jau yra baigusių ir besimokančių, kokią pradinių klasių mokytoją rekomenduotumėt?
QUOTE(asara @ 2007 03 16, 15:37) prasideda nevienodai kartais būna tokia nulinė pvz. choregrafija normaliai prasideda atrodo 12,50, pasibaigia 17,10 Papildyta: QUOTE(NERA @ 2007 03 19, 12:53) o kam tamstytei jei vaikelis jau panelė čia kaip kam patinka, kokia mokytoja, mano berniuko mokytoja gera, organizuoja klases šventes, kviečia tėvų susirinkimus ir skiria laiką individualiems pokalbiams (sakau taip nes kolegės mergaitei per keturis metus buvo tik vienas kaledinis renginys pirmoj klasej ir susirinkimas vienas per metus, bet kitoj mokykloj), tik maniškis patinginiauja, negi dėl to kalta mokytoja
Ir dar, ar yra ten prailgintos grupės pradinukams
Eh, nutilo kazko si tema. Auu mamytes, kuriu vaikuciai eina i Pradines Purienu klases
O aš taip tikėjausi rekomendacijų
manau tai tikrai turetu buti nebloga mokykla kadangi sioje mokykloje vyko kauno lietuviu kalbos olimiada ( beje as joje dalyvavau
Mano pažįstama lankė šią mokylklą (prieš porą metų baigė) tai labai giria, sako, kad gražiausios dienos čia prabėgo, mokytojai šaunūs ir mokykla graži. Na, bet daug dar nuo klasiokų priklausys
Mano sūnus lanko šią mokyklą,man tai ji patinka
[quote=burbulione,2007 05 07, 23:15]
o koks sios mokyklos paruosimo lygis? noriu leistmergaite i 5 klase ten.
[quote=JOVITA 11,2007 04 27, 15:16]
manau tai tikrai turetu buti nebloga mokykla kadangi sioje mokykloje vyko kauno lietuviu kalbos olimiada ( beje as joje dalyvavau [/quote] Tikrai olimpiada vyko ne dėl to, kad mokykla gera ar kokia kitokia [quote=ciurka,2007 05 16, 13:30] [quote=burbulione,2007 05 07, 23:15] o koks sios mokyklos paruosimo lygis? noriu leistmergaite i 5 klase ten. [/quote] Mokykla graži, bet žinau, kad nuo vyresnių klasių ten su paruošimu nelabai kas stebuklingo QUOTE(Crazy @ 2007 05 17, 19:17) Mokykla graži, bet žinau, kad nuo vyresnių klasių ten su paruošimu nelabai kas stebuklingo keista QUOTE(NERA @ 2007 03 21, 10:04) rekomenduoju busima 1a klases mokytoja Inesa , fantastiska mokytoja, rekli,principinga, ismoko vaikus puikiai dirbti, tvarkos. Jais puikiai rupibasi, daug keliauja, maniskis ko gero didesne dali Lietuvos ismaise bekeliaudamas. 2007/2008 m, baigs jos ketvirtokeliai, todel galiu tau drasiai rekomenduoti ja QUOTE(nesmerk @ 2007 08 30, 20:59) rekomenduoju busima 1a klases mokytoja Inesa , fantastiska mokytoja, rekli,principinga, ismoko vaikus puikiai dirbti, tvarkos. Jais puikiai rupibasi, daug keliauja, maniskis ko gero didesne dali Lietuvos ismaise bekeliaudamas. 2007/2008 m, baigs jos ketvirtokeliai, todel galiu tau drasiai rekomenduoti ja Kada reikia uzsirasyti i mokykla, norint pradeti lankyti 2008 m. rudeni? QUOTE(boruzka12135 @ 2007 08 31, 21:04) manau apie geguze, na susitvarkyk sveikatos pazinejima anksciau ir apsilankyk pradzioje pavasario, pasiteirauk,kada tai reikia daryti, nes siaip siais metais surinko 4rias pirmas klases vel. ten daug vaiku verziasi mokytis... QUOTE(nesmerk @ 2007 09 02, 16:06) manau apie geguze, na susitvarkyk sveikatos pazinejima anksciau ir apsilankyk pradzioje pavasario, pasiteirauk,kada tai reikia daryti, nes siaip siais metais surinko 4rias pirmas klases vel. ten daug vaiku verziasi mokytis... Ar pradinukams jusu mokykloje pamokos vyksta is ryto? Jeigu daug mokiniu, tai gal ir po pietu? Kazkaip nesinoretu, kad po pietu mokytusi QUOTE(boruzka12135 @ 2007 09 02, 19:07) Ar pradinukams jusu mokykloje pamokos vyksta is ryto? Jeigu daug mokiniu, tai gal ir po pietu? Kazkaip nesinoretu, kad po pietu mokytusi 1-2 klase mokosi is ryto, 3-5 po pietu...siaip tai popietinis mokslas vargas vyturiukams, ir siaip kazkoks sovietinis palikimas...
O ar nėra problemų pakliūti ten į 5 klasę iš kitos mokyklos?
QUOTE(Vasara T @ 2007 09 21, 19:49) Siemet buvo: paskelbe, kad uzrasines nuo birzelio 1d., maziuke nuvedziau i "vasarine sesija" (kai birzeli eina 4d.) tai pasiimant biski po 10 jau kabejo rastas, kad vietu nera QUOTE(Vasara T @ 2007 09 21, 19:49) jei gyveni tam rajone,kuriam priklauso mokykla, gal ir nelabai, nors zinau,kad is kitur patekti sunkoka, nes jau ateina pilnos ketvirtoku klases...vienais metais tai buvo labai labai sunku...gal geriau pervesk i 4ta klase, bus paskui lengviau. QUOTE(nesmerk @ 2007 09 25, 12:14) jei gyveni tam rajone,kuriam priklauso mokykla, gal ir nelabai, nors zinau,kad is kitur patekti sunkoka, nes jau ateina pilnos ketvirtoku klases...vienais metais tai buvo labai labai sunku...gal geriau pervesk i 4ta klase, bus paskui lengviau. Mano vaikis jau pektokas...šiemet prisijungė 5 naujokai , nors niekas neišėjo, tai klasėj dabar atrodo 31 vaikas QUOTE(praavil @ 2007 10 02, 15:08) Mano vaikis jau pektokas...šiemet prisijungė 5 naujokai , nors niekas neišėjo, tai klasėj dabar atrodo 31 vaikas Tai labai dideles klases suformuotos
Gal zinot, kuri siemet bus gera pradinuku mokytoja? Gal kuri planuojat leisti i ta mokykla
Kaip cia su popietiniu mokymu? nuo kelintos klases jie moksosi po pietu? Delfyje skaiciau, kad po keliu metu tokio kaip popietinio mokymo isvis nebebus, kad mazeja vaiku.. Kada reikia nesti prasyma? Aciukas uz visus atsakymus QUOTE(PAME @ 2008 02 25, 12:06) Kaip cia su popietiniu mokymu? nuo kelintos klases jie moksosi po pietu? Delfyje skaiciau, kad po keliu metu tokio kaip popietinio mokymo isvis nebebus, kad mazeja vaiku.. Kada reikia nesti prasyma? Aciukas uz visus atsakymus Mokytojos tai nezinau, nes kurios norejau ta siemet pirmokus turi. Mokosi 3,4,5 klases po pietu. Nu klasiu biski mazeja, nes renka tik po 4 kl. vienoj laidoj ( sake, yra ir po 6kl., bet nebetelpa mokykloj Pirmokus, kiek atsimenu, renka nuo 05.15, bet kai nunesiau pareiskima balandzio vidury jau kruvele buvo surinkta (ant prasymo rasiau 05.15). Su penktokais buvo tas pats: paskelbe priemima nuo 06.01, bet 06.01 10val jau kabino pranesima, kad vietu nebeliko. QUOTE(#Mia# @ 2008 02 25, 19:59) Mokytojos tai nezinau, nes kurios norejau ta siemet pirmokus turi. Mokosi 3,4,5 klases po pietu. Nu klasiu biski mazeja, nes renka tik po 4 kl. vienoj laidoj ( sake, yra ir po 6kl., bet nebetelpa mokykloj Pirmokus, kiek atsimenu, renka nuo 05.15, bet kai nunesiau pareiskima balandzio vidury jau kruvele buvo surinkta (ant prasymo rasiau 05.15). Su penktokais buvo tas pats: paskelbe priemima nuo 06.01, bet 06.01 10val jau kabino pranesima, kad vietu nebeliko. Tai gal galit pasakyt kokių mokytojų pasistengt 'išsisukt'?
mane taip pat labai domintų atsiliepimai apie būsimų pirmokų mokytojas (kiek suprantu apie jas geriausiai žino dabartiniai ketvirtokai
be to smalsu būtų sužinoti, ar yra mokykloje kokių būrelių ar šiaip užsiėmimų pradinukams QUOTE(saulena @ 2008 04 08, 15:08) mane taip pat labai domintų atsiliepimai apie būsimų pirmokų mokytojas (kiek suprantu apie jas geriausiai žino dabartiniai ketvirtokai be to smalsu būtų sužinoti, ar yra mokykloje kokių būrelių ar šiaip užsiėmimų pradinukams Man rodos siuo klausimu sunku patarti, priklauso nuo tevu poziurio ir reikalavimu mokytojai,vaikui. Ko jie tikisi. Maniskies siemet bus antrokas. Mokytoja labai dziaugiames. Kai bus ketvirtokas,drasiai rekomenduosiu busimiems pirmokams.
Mano du didieji ten mokosi - vienas bus 4-tokas (va jo mokytoja pradinių klasių nereali
QUOTE(Emilė @ 2008 07 19, 14:14) Mano du didieji ten mokosi - vienas bus 4-tokas (va jo mokytoja pradinių klasių nereali Kiek žinau, tai ten dėl to integravimo didelios kovos vyksta, na, kur žada ten tuas jaunas "nusikaltėles" prijungti QUOTE(Crazy @ 2008 07 20, 07:53) Kiek žinau, tai ten dėl to integravimo didelios kovos vyksta, na, kur žada ten tuas jaunas "nusikaltėles" prijungti Neprijungti, tik salia mokykla padaryti (kur dabar internatine yra), bet vis tiek salia. Cia ne tik mokyklai, bet ir visam rajonui labai "maloni" naujiena buvo. O ir siaip pinigai joms skiriami nerealus: 5 milijonai kelioms mergaitems (siuo metu tokiu yra ar 6 - 10 nesiekia) plius mokytojos, aukletojos, pastato islaikymas. Nors man Purienose tvarkos truksta, nes pvz. mano vyresniosios lietuviu mokytoja kiekviena penktadieni "sirgdavo" ir tik po poros metu pagaliau ja priverte iseiti; arba viena pazistama matematike dalyvauja visuose renginiuose ir parodose ir darbo dienom (platina kazkuria kosmetika) ir niekada nekyla problemu.
mano pirmokas lankys sia mokykla siemet
|