Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Purienų vid. mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3
<aries>
o mes i penkta klase eisim i shia mokykla. Siaip ji arciausiai namu, bet ne vien del to ja pasirinkome. girdejau tikria daug geru atsiliepimu. Na, kaip penktoje klaseje, tai metelius teks po pietu kentet. o kas blogiausia, tai neisivaizduoju kol kas ( nera zinomi tvarkarasciai) kaip reikes su muzikos mokykla susiderinti. tris metus lanko, juk nemesi doh.gif

dar nerimauju, i kokia klase paskirs. kadangi kitoje mokykloje mokemes pas labai nereiklia mokytoja, tai klaseje tikra ta zodzio prasme buvo "balaganas", kur kietesni vyrukai mokytoja ir toliau pasiusdavo. tad toks palikimas nedave naudos ir mokslo poziuriu. dabar ima nerimas, kad perejus is kart i dalykine sistema ir i nauja mokykla, nebutu vaikui shoko..ir nebutu prie silpnuju klaseje, vien delto, kad mokytoja nesugebejo suvaldyti klases padauzu. ( neva, tausojo savo sveikata).

nesakau, kadk tai lengva ta mokytoju duona, bet nepritariu ir tam, kad gali visiskai uzsimerkti. juk pradines klases - tai pagrindas vaikams. tai baze, kuriai nesant, kas gi laukia ju toliau..?
adi@v
Prieš šešerius metus baigiau šią mokyklą ir Purienų vid. mokykla buvo viena geriausių Kaune. Tuo metu galvojau, kad savo vaiką tik į šią mokyklą vesiu. Šiuo metu gerų atsiliepimų iš ten dirbančių mokytojų netenka girdėti schmoll.gif Dabar ten didelė betvarkė, bet tai tik ten dirbančių mokytojų nuomonė.
Gaila, žiauriai smagūs mokyklos metai buvo.
mamyte jurate
Prad. kl. mokosi 2 mano vaikai. aš esu patenkinta mokyklos tvarka, mokytojų darbu. Tai iš tiesų puiki mokykla thumbup.gif
Martini
nuo rudens ir mano vyresnėlis pradės "karjerą" "Purienose" smile.gif tikiuosi, kad vėliau galėsiu parašyti tik gerus atsiliepimus mirksiukas.gif
lirima
QUOTE(Martini @ 2009 03 05, 17:06)
nuo rudens ir mano vyresnėlis pradės "karjerą" "Purienose" smile.gif tikiuosi, kad vėliau galėsiu parašyti tik gerus atsiliepimus mirksiukas.gif
*

ir mes galvojame sunu leisti i Purienu m-kla,bet jis lanko daug uzsiemimu mieste,gal kas galit parasyti kada prasideda ir kada baigiasi penktokams pamokos?Aciu visiems. 4u.gif cool.gif
Ateik
QUOTE(lirima @ 2009 05 03, 20:03)
ir mes galvojame sunu leisti i Purienu m-kla,bet jis lanko daug uzsiemimu mieste,gal kas galit parasyti kada prasideda ir kada baigiasi penktokams pamokos?Aciu visiems. 4u.gif  cool.gif
*

Prasideda įvairiai: 12.50 arba 11.55 (čia nuo kabinetų/mokytojų užimtumo priklauso). Baigiasi 17.10.
Japoniene
Sveiki, o tai šiemet kurioms klasėms yra popietinės pamainos?
Ateik
QUOTE(Japoniene @ 2009 09 25, 10:12)
Sveiki, o tai šiemet kurioms klasėms yra popietinės pamainos?
*

Kaip ir anskčiau - 3, 4 ir 5 klasės ten popietinės. 4u.gif
Cole
QUOTE(Crazy @ 2008 07 20, 07:53)
Kiek žinau, tai ten dėl to integravimo didelios kovos vyksta, na, kur žada ten tuas jaunas "nusikaltėles" prijungti rolleyes.gif Bet gal išspręs "Purienos" tą klausimą kaip nors
*

Tai kaip ten su tom kovom? Metai prabėgo, kokios naujienos? g.gif
Ateik
QUOTE(Cole @ 2009 11 10, 03:01)
Tai kaip ten su tom kovom? Metai prabėgo, kokios naujienos? g.gif
*

Jokių pakitimų, jokio integravimo. smile.gif
Japoniene
QUOTE(Emilė @ 2009 11 06, 16:30)
Kaip ir anskčiau - 3, 4 ir 5 klasės ten popietinės.  4u.gif
*

Hm blogai, reikes sukti galvą kaip čia daryti. g.gif
Mergina turi DAUG veiklos po pamokų, tai net nežinau, gal reikės nuo 6 klasės leisti...
Ateik
QUOTE(Japoniene @ 2009 11 12, 14:15)
Hm blogai, reikes sukti galvą kaip čia daryti. g.gif
Mergina turi DAUG veiklos po pamokų, tai net nežinau, gal reikės nuo  6 klasės leisti...
*

Maniškis dėl to gavo futbolo atsisakyti. Labai gaila. sad.gif
tik pirmyn
Galvojam apie sia mokykla. Penkta klase eisim. Gal kas galit papasakot kaip ten mokytojai? Aplamai kaip tvarka mokykloje? Ar gerai paruosia?
ALOCKA
Gal galyte kas nors papasakot apie pradinuku klases sioje mokykloje. Kokia cia tvarka. Svarstau i kuria mokykla leisti savo sunu. Siam rajone gyvenu nesenai- tai nieko nezinau apie mokyklas.
Zinau Rutele ir Purenu- bet lyg tai dar yra kazkokia pradinee mokykla salia Ukmerges gatves
praavil
QUOTE(ALOCKA @ 2010 01 21, 15:25)
Gal galyte kas nors papasakot apie pradinuku klases sioje mokykloje. Kokia cia tvarka. Svarstau i kuria mokykla leisti savo sunu. Siam rajone gyvenu nesenai- tai nieko nezinau apie mokyklas.
Zinau Rutele ir Purenu- bet lyg tai dar yra kazkokia pradinee mokykla salia Ukmerges gatves
*

as leisiu saviski i Purienas rudeni 1-on klasen
ALOCKA
QUOTE(praavil @ 2010 01 28, 23:43)
as leisiu saviski i Purienas rudeni 1-on klasen
*

Gal jusu ir kiti vaikai lanko sia mokykla ? Girdejau, kad anksciau buvo labai stipri mokykla. Gal galyte parekomendot mokytoja, ar cia tik viena klase bus ? Gal zinot, kada bus atviru duru diena ?

ka cia dar paklaust ? lotuliukas.gif
ALOCKA
Dar sugalvojau paklaust- ar yra prailgintos grupes (turbut aisku yra)- iki kelintos valandos.
Ateik
QUOTE(ALOCKA @ 2010 01 21, 15:25)
*

Ne, nėra jau. 4u.gif

Sūnus atėjo į šią mokyklą nuo 3 klasės, tai prailgintos tikrai nebuvo. Kaži kaip įmanoma turėt prailgintą gruopę, kai kalse ta pačia dalinasi I-okai (ryte) ir III-okai (po pietų)? Atitinkamai II ir IV klasės tuos pačius kabinetus turi.

Dukra dabar jau devintokė, svarstėm apie leidimą į gimnaziją, nes gabi mergina, bet visai ir čia gerai - mokytojai duoda pildomų užduočių, ruošia olimpiadom...
tik pirmyn
QUOTE(Ateik @ 2010 02 11, 15:11)
Ne, nėra jau.  4u.gif

Sūnus atėjo į šią mokyklą nuo 3 klasės, tai prailgintos tikrai nebuvo. Kaži kaip įmanoma turėt prailgintą gruopę, kai kalse ta pačia dalinasi I-okai (ryte) ir III-okai (po pietų)? Atitinkamai II ir IV klasės tuos pačius kabinetus turi.

Dukra dabar jau devintokė, svarstėm apie leidimą į gimnaziją, nes gabi mergina, bet visai ir čia gerai - mokytojai duoda pildomų užduočių, ruošia olimpiadom...
*

Gal galetumet placiau papasakoti kaip vyresniesiem cia gyvenasi? Kas geresnio ar blogesnio? Aciu
Ateik
QUOTE(tik pirmyn @ 2010 02 11, 19:35)
Gal galetumet placiau papasakoti kaip vyresniesiem cia gyvenasi? Kas geresnio ar blogesnio? Aciu
*

Apie kokio amžiaus vyresnius įdomu? ax.gif Turiu 5-toką ir 9-tokę. Su pirmu aibės bėdų, bo nes nori lyderiaut, nori būt primas visur, ne tik geruose dalykuose, o ir šiaip sunku penktokam po pradinės adaptuotis... Bet liuks, kad visi mokytojai, su kuriais teko bendrauti, nusiteikę geranoriškai, eina į kontaktą, padeda. thumbup.gif
Dičkė jaučiasi labai gerai, bet tik šiais metais. Tik tos buvę problemos labiau santykiuose su klasiokėmis buvo, o ne mokytojais. Bet gerai besimokančiam, iš pamokų nebėgančiam vaikui paaugliui su bendraamžiais daug kur būna nelangva, kol neįrodo, kad vertas pagarbos toks, koks yra...

Ai, man patinka čia dirbanti spichologė - visad pasiruošusi ateiti pagalbon ir spręsti problemas, padėti. 4u.gif

Tik gandai sklando, kad gali mokykla tapt tik pagrindine - va tada jau negerai... g.gif
tik pirmyn
QUOTE(Ateik @ 2010 02 12, 16:43)
Apie kokio amžiaus vyresnius įdomu?  ax.gif Turiu 5-toką ir 9-tokę. Su pirmu aibės bėdų, bo nes nori lyderiaut, nori būt primas visur, ne tik geruose dalykuose, o ir šiaip sunku penktokam po pradinės adaptuotis... Bet liuks, kad visi mokytojai, su kuriais teko bendrauti, nusiteikę geranoriškai, eina į kontaktą, padeda.  thumbup.gif
Dičkė jaučiasi labai gerai, bet tik šiais metais. Tik tos buvę problemos labiau santykiuose su klasiokėmis buvo, o ne mokytojais. Bet gerai besimokančiam, iš pamokų nebėgančiam vaikui paaugliui su bendraamžiais daug kur būna nelangva, kol neįrodo, kad vertas pagarbos toks, koks yra...

Ai, man patinka čia dirbanti spichologė - visad pasiruošusi ateiti pagalbon ir spręsti problemas, padėti.  4u.gif

Tik gandai sklando, kad gali mokykla tapt tik pagrindine - va tada jau negerai...  g.gif
*

Penktokai domina ir vyresniu santykiai su jaunesniais. Ateisim is pradines kaip is siltnamio, tai nzn. kai cia seksis g.gif . Smagu girdet, kad del mokytoju dideliu bedu ner, dar aisku svarbu kokie vaikai i klase susirinks, bet cia , kaip sako, laimes dalykas.
Dar noriu paklaust del maitinimo mokykloj penktoku. Ar jie valgo mokykloj, kai pamokos popiet?
Aciu uz info
Ateik
QUOTE(tik pirmyn @ 2010 02 12, 22:49)
Penktokai domina ir vyresniu santykiai su jaunesniais. Ateisim is pradines kaip is siltnamio, tai nzn. kai cia  seksis g.gif . Smagu girdet, kad del mokytoju dideliu bedu ner, dar aisku svarbu kokie vaikai i klase susirinks, bet cia , kaip sako, laimes dalykas.
Dar noriu paklaust del maitinimo mokykloj penktoku. Ar jie valgo mokykloj, kai pamokos popiet?
Aciu uz info
*

Penktokia mokosi po pietų, taigi nedaug su dičkiais ir susiduria. Kol kas nei iš saviškio, nei jo draugų apie negerumus neteko girdėti.
Valgyt valgo, nes valgykla dirba ilgėliau. 4u.gif
tik pirmyn
QUOTE(Ateik @ 2010 02 13, 19:33)
Penktokia mokosi po pietų, taigi nedaug su dičkiais ir susiduria. Kol kas nei iš saviškio, nei jo draugų apie negerumus neteko girdėti.
Valgyt valgo, nes valgykla dirba ilgėliau.  4u.gif
*

Aciu labai
hi.gif
praavil
QUOTE(ALOCKA @ 2010 02 07, 16:56)
Gal jusu ir kiti vaikai lanko sia mokykla ? Girdejau, kad anksciau buvo labai stipri mokykla. Gal galyte parekomendot mokytoja, ar cia tik viena klase bus ? Gal zinot, kada bus atviru duru diena ?

ka cia dar paklaust ?  lotuliukas.gif
*

ir kiti vaikai lanko, pradinių kl. mokytojom tikrai patenkinta, dabar kai rašiau šitą vaiką pasiklausiau pas dukrytės mokytoją , kurią rekomenduotų tai pasiūlė mokytoją Nijolę Alionytę, truputi su ja pašnekėjau, simpatiška pasirodė smile.gif

o dėl prailgintos grupės man kai neaktualu tai nesidomėjau, kaimynų mergytė lankė, reiškia yra 4u.gif

kad skriaustų mažiukus didesnių kl. mokiniai negirdėjau unsure.gif
lol
Sveiki,noriu paklausti del savo dukros.Mes gyvenam netoli sios mokyklos ,dabar ji mokosi 7 klaseje,mokosi muzikos mokykloje,noriu ja leisti i kita mokykla,gal i sita, nes dabartineje mokykloje ziurima tik muzika.Reik jusu patarimo ar gera si mokykla ,ar neteks gailetis jei leisiu savo dukra cia mokytis

Aciu
praavil
QUOTE(lol @ 2010 03 02, 16:14)
Sveiki,noriu paklausti del savo dukros.Mes gyvenam netoli sios mokyklos ,dabar ji mokosi 7 klaseje,mokosi muzikos mokykloje,noriu ja leisti i kita mokykla,gal i sita, nes dabartineje mokykloje ziurima tik muzika.Reik jusu patarimo ar gera si mokykla ,ar neteks gailetis jei leisiu savo dukra cia mokytis

Aciu
*

Mano dičkis 7-okas mirksiukas.gif šiek tiek prie patinginčių, tai negaliu dorai patarti , bent jau nesiskundžia kad jį ten kas skriaustų, yra klasėje ir gabių vaikų neteko girdėti,kad planuotų išeiti...jo klasė labi didelė berods 33 vaikai, kitos 7-os gali būti ir mažesnės, nežinia kaip su naujokais g.gif
lol
QUOTE(praavil @ 2010 03 02, 17:37)
Mano dičkis 7-okas  mirksiukas.gif šiek tiek prie patinginčių, tai negaliu dorai patarti , bent jau nesiskundžia kad jį ten kas skriaustų, yra klasėje ir gabių vaikų neteko girdėti,kad planuotų išeiti...jo klasė labi didelė berods 33 vaikai, kitos 7-os gali būti ir mažesnės, nežinia kaip su naujokais  g.gif
*

Mums truputi durnokai gaunasi,reik vienu metu iki gimnazijos,dabar 7 klaseje,galetumem likti dabartineje mokykloje,bet jei liksim tai gimnazijos nematysim,nes dabartineje mokykloje muzika labai svarbu o ne bendri dalykai.Kodel anksciau nesusivokiau,nezinau schmoll.gif ,bet ateiti i kita mokykla tik vieniems metams labai baisu,gal dar blogiau bus,oi kaip tragiska

Prasau jusu nuomones apie tai ir dar gal kas zinot sios mokyklos atviru dienu data

aciu
praavil
QUOTE(lol @ 2010 03 03, 11:28)
Mums truputi durnokai gaunasi,reik vienu metu iki gimnazijos,dabar 7 klaseje,galetumem likti dabartineje mokykloje,bet jei liksim tai gimnazijos nematysim,nes dabartineje mokykloje muzika labai svarbu o ne bendri dalykai.Kodel anksciau nesusivokiau,nezinau schmoll.gif ,bet ateiti i kita mokykla tik vieniems metams labai baisu,gal dar blogiau bus,oi kaip tragiska

Sunku ir patarti, žiūrint kaip mergaitė prisitaiko, dėl vienų metų keisti mokyklą, nežinau ar verta, gal tiesiog maksimaliai mokytis dabartinėje mokykloje ax.gif , jei planuojat į gimnaziją mirksiukas.gif
lol
Man idomu kaip sios mokyklos vadovybe pateikia ateaskaitas,ka ji sako,ar ju mikyklos rodikliai auksti,ar tai ne,o idomiausia kokie minusai sios mokyklos.Gal galit minusu siai mokyklai duoti

Aciu,laukiu minusu is visu
Dar galima minusu apie zaliakalnio pagrindine
praavil
QUOTE(lol @ 2010 03 04, 12:00)
Gal galit minusu siai mokyklai duoti

Nemanau kad čia kažką sužinosit, mažai rašo šitoje temoje...

Mokėsi ir mokosi toje mokykloj daugybė kaimynų vaikų, viena mergaitė išėjo į gimnaziją, visi kiti baigė vidurinę, normali mokykla , kadangi ji tikrai yra užkimšta mokiniais ir negirdėjau kad labai smarkiai iš jos bėgtų, tai kogero mokykla yra gera ... visada norint gali rasti prie ko prikbti, jei žmogus konfliktiškas niekur gerai nebus mirksiukas.gif
lol
Tas tai tikrai tiesa biggrin.gif
Ateik
QUOTE(lol @ 2010 03 02, 16:14)

Aciu
*

Spėju, kad mano dukra su jūsiške pažįstamos - kartu su šuniukais treniruotes lanko. wink.gif

Na, šiaip mokykla gan gera, tvarka yra, su mokytojais nesunku rasti bendrą kalbą, o protingam vaikui čia visos galimybės mokytis sudarytos. Mano mergina vos ne visų dalykų olimpiadose dalyvauja, gauna papildomų užduočių, taigi mokslam dėmesio pakanka. Socialinės, psichologinės problemos vėlgi sprendžiamos, neužmerkiama akių.

miglusita
sveikos,galiu kalbėti iš mokinio pusės,nes tėvams gali atrodyti viskas visiškai kitaip ,nei yra.Tai vat,mano nuomone pradinukus leisti į purienas negerai,nes vaikų tikrai labai daug,viskas dviem pamainom pradinėse,sugrūsta daug tų kabinetų,na tokia tiršta masė g.gif aš pati pradinėse ten nesimokiau,perėjau tik nuo 5 kl. smile.gif o šiaip tai mokykla yra turbūt nuostabiausia iš nuostabiausių,ten viskas nėra pilka,kaip daugelyje mokyklų,sienos spalvotos,visur šviesu,per pertraukas muzika groja,mokykloj niekada nebūna šalta(net tada,kai -20 lauke buvo) yra labai fainas sporto klubas su naujais treniruokliais visokiais (jame gali lankytis berots nuo 7 klasės mokiniai) thumbup.gif tada dar vienas labai geras dalykas-valgykla.Maistas tikrai žiauriai skanus,kiek tik nueini ne pertrukų metu,pilna prisirinkę iš aplinkinių firmų žmonių pavalgyt,nes tikrai ir skanu ir pigu smile.gif šiaip mokyklos visas kolektyvas yra superiniai,ten tikrai yra kaip antri namai smile.gif šiaip buvęs mokyklos direktorius dabar kažkur šveitimo ministerijoj sėdi,buvus pavaduotoja irgi kažkur ten aukštumose malasi,taip,kad mokykla ''turi stogą'' mokytojai geras algas gauna ir dėlto laimingi visad biggrin.gif mokslo atžvilgiu mokykla nėra žiauriai stipri,bet tos šiltumos,bendravimo,tai ten pilna smile.gif manau,kad tai yra tobula smile.gif ten vaikas pabaigia 8 klases,jei nori-mokosi ir viską išmoksta,nes kursas tai tas pats smile.gifo tada jau su visiškai kitu požiūriu gali keliaut kalt į gimnaziją smile.gif aš pati būčiau tikrai mielai likus purienose,bet ta kvaila reforma,kad padarys 10-mete,tai dabar nagus graužiu ir galvoju į kokią mokyklą keliaut smile.gif tikiuosi,kad mano pasisakymas padės jums orientuotis smile.gif
ALOCKA
QUOTE(praavil @ 2010 02 18, 11:53)
ir kiti vaikai lanko, pradinių kl. mokytojom tikrai patenkinta, dabar kai rašiau šitą vaiką pasiklausiau pas dukrytės mokytoją , kurią rekomenduotų tai pasiūlė mokytoją Nijolę Alionytę, truputi su ja pašnekėjau, simpatiška pasirodė  smile.gif

o dėl prailgintos grupės man kai neaktualu tai nesidomėjau, kaimynų mergytė lankė, reiškia yra  4u.gif

kad skriaustų mažiukus didesnių kl. mokiniai negirdėjau  unsure.gif
*

Paklausiau, pas kaimynus- pasirodo ju sunus irgi i Purenu eis , tai uzsirase pas Nijole Alionyte irgi. Tai ir as uzrasiau smile.gif. Geguze suzinosiu , ar tikrai paima- bet ,kaip suprantu - vaiku nera daug.Nereikes kitos mokyklos jeskot.

Dar del uniformos norejau paklaust- pamirsau uzklaust mokykloje. Kiek suprantu , jos nera- nes kiek pravaziuoju- vaikai be uniformos eina. Gal tik per sventes ?
praavil
QUOTE(ALOCKA @ 2010 04 14, 15:24)
Paklausiau, pas kaimynus- pasirodo ju sunus irgi i Purenu eis , tai uzsirase pas Nijole Alionyte irgi. Tai ir as uzrasiau smile.gif. Geguze suzinosiu , ar tikrai paima- bet ,kaip suprantu - vaiku nera daug.Nereikes kitos mokyklos jeskot.

Dar del uniformos norejau paklaust- pamirsau uzklaust mokykloje. Kiek suprantu , jos nera- nes kiek pravaziuoju- vaikai be uniformos eina. Gal tik per sventes ?
*

4u.gif panašu kad susipažinsim, būdavo birželio men. savaitė susipažinimo, dar nepasiklausiau, bet greičiausia irgi bus...

Uniforma yra, tik nėra specialaus audinio, reika kostiumėlio juodo ar tamsiai mėlyno (atsiranda ir pilkų, žalių, matyt ką tėvai gauna, bet privalomas juodas ar mėlynas) balti marškinukai ir mažiukam prašo varlytės, didesniems kaklaraiščio, man labai patinka, nuperku kostiumuką ir nereik sukti galvos dėl rūbų į mokyklą, gal nuo vaiko priklauso bet man ir kelniu vienų užtekdavo (nesudraskė, čia kai didysis buvo pradinukas) ir marškinius savaitgali išskalbi išbėdos su vienais gali verstis, aišku gerai turėt atsarginius, maža kas biggrin.gif
Didesni vaikai tai išsidirbinėja, nešioja švarkus o kelnės džinsinės, ten visokius golfus pasivilkinėja, bet mano jau septintokas, tai tik džinsus kartais išsitraukia, o šiaip vis su marškiniais ir šlipsu eina, golfų jis nemėgsta , mergyte, kai šalta po švarkeliu kartais pasivelka kokį megstukėlį, bet šiaip mokykla šilta smile.gif
lol
Sveiki,tikrai,musu dukros pazystamos per ta pati sunu kluba smile.gif Jusu dukra tikrai labai sauni,manau ji kur besimokytu jai visur butu gerai,ji saunuole mergaite,o as kaip ir uzrasiau savo dukra i sita mokykla,tik man niekas neminejo kad ji desimtmete,cia forume perskaiciau,reiks dabar tikslintis g.gif
Virvytė
Sveikos,

Gal ką žinot apie dabar formuojamas 5-okų klases?
Kuri stipriausia?
Ko taip visi veržiasi į c klasę?
GARBANĖ
Mes eisime i penkta klase ax.gif ...tai man didiziausias galvos skausmas uniforma doh.gif ...Butu nurodyta viena spalva svarku ir butu ramu, o dabar kai trys doh.gif Anksciau matydavau mokyklos vaikus vien tik su juodais svarkais...kodel dabar ivede spalvu margumyna g.gif

P.S. O kuo ta "c" ypatinga...as tiesa sakant pirma karta girdziu blush2.gif Gal ten aukletoja kokia ypatinga bus, o gal "Ruteles" vaikai branduoli sudarys g.gif ....cia siaip pamastymas g.gif
scholastika
o gal galit, mamytes, pasakyti ar sioj mokyklos formuojamos priesmokyklines grupes?
Giedruma
Sveikos ,
gal zinote,kada reiktu pradet dometis(ar prasyma uzpildyt)del priemimo i pirma klase?Gal buna kokia atviru duru ar pan.diena g.gif
praavil
QUOTE(Giedruma @ 2010 12 07, 22:56)
Sveikos ,
gal zinote,kada reiktu pradet dometis(ar prasyma uzpildyt)del priemimo i pirma klase?Gal buna kokia atviru duru ar pan.diena  g.gif
*

mokykla turi savo puslapį ten būna skelbiama nuo kada priima , man atrodo kad gegužės mėn, bet galit užeiti į mokyklą ir anksčiau aš ėjau vasario mėn. su pavaduotuju pasišnekėti, paprašyti pas kurią mokytoją norite, duotų užpildyti prašymą, o paskui vėliau pristatytumėt nuotraukas sveikatos paž. ir kitą
Virvytė
QUOTE(miglusita @ 2010 04 03, 00:47)
visas kolektyvas yra superiniai,ten tikrai yra kaip antri namai smile.gif šiaip buvęs mokyklos direktorius dabar kažkur šveitimo ministerijoj sėdi,buvus pavaduotoja irgi kažkur ten aukštumose malasi,taip,kad mokykla ''turi stogą'' mokytojai geras algas gauna ir dėlto laimingi visad biggrin.gif mokslo atžvilgiu mokykla nėra žiauriai stipri,bet tos šiltumos,bendravimo,tai ten pilna smile.gif manau,kad tai yra tobula smile.gif

Dairausi mokyklos, tad su bendradarbe nupėdinau į "visuotinį" penktokų susirinkimą. Nepajutau jokios šilumos. Direktorė - sovietinių klišių rinkinys. Kalbėjo daug, bet nieko nepasakė. Girdėjau, kad 12 (tiksliai nepamenu) penktokų išvestas nepatenkinamas elgesys, o kas toliau bus daroma su tais vaikais, kaip bus organizuojama pagalba, nebuvo kalbama. Psichologė pristatinėjo ataskaitą apie penktokų tyrimą - viskas teigiama, visi adaptavosi, gerbia mokytojus ir t.t.
Man toks vaizdelis iš mano laikų mokyklos: vieniems bausmės, kitiems - pagyrimo raštai, formalios ataskaitos... Gaila, bet tikėjausi ko kito.
praavil
QUOTE(Virvytė @ 2010 12 20, 22:19)
nupėdinau į "visuotinį" penktokų susirinkimą. ....
Gaila, bet tikėjausi ko kito.
*

o keliuose panašiuose susirinkimuose buvote, labai įdomu kaip jie vyksta kitose mokyklose...ar ten ataskaitos pateikiamos kaip nors kitaip ? ar tai buvo pirmas jūsų toks apsilankymas ir iš jo vieno padarėte išvadas ax.gif

Man bendrai juokingai skamba tas 5-okų adaptavimasisi, kas mūsų klausė kai mes turėjom ketvirtoje klasėje adaptuotis doh.gif , niekas neteikė jokių psichologinių pagalbų ir visi išliko gyvi , paskui vieni mokėsi geriau kiti blogiau, elgesys irgi buvo įvairus...
sssaule
Parekomenduokite pirmokėlių mokytoją. Planuoju leisti mergytes nuo rudens į pirmą klasę.
#Mia#
QUOTE(sssaule @ 2011 01 09, 10:53)
Parekomenduokite pirmokėlių mokytoją. Planuoju leisti mergytes nuo rudens į pirmą klasę.
*

R.Belickienė. Kokia 3 mėn. mokė dičkę, tada leidau mažiukę ir visiškai nenusivyliau - reikalaujanti, griežta, užsiimanti su vaikais.
Ingusia31
Nu labai gerai kad cia paskaiciau... turiu labai gabia penktoke, lankome Pilenus, bet ten organizavo 2 stiprias klases ir viena silpna. Geri norai, bet nepavyko nieko nes rudeni neatvyko didele dalis mokiniu ir kases padare po 30 2vnt ir vel su visokiais nemoksliukais ir padauziukais... Zodziu tikejaus stipraus mokymosi, o bus kaip visada doh.gif Iskart zinojau kad vidutiniai variantai ne mums ir puoliau ieskotis geresnes, tiksliau stipresnes mokymo bazes netoli namu ir Purienu kaip suprantu pasirinkimas butu neblogas g.gif Blogai tik tas, kad penktokai po pietu mokos doh.gif Tai visgi nusprendem, kad penkta dar lankysim po langais, o va jau sesta bandysim sturmuoti Purienu thumbup.gif
Ledine shirdis
Kaip jums pradinuku mokytoja Lina Skuzinskiene?Ar galit ka pasakyt?
Liepalink
QUOTE(Ledine shirdis @ 2011 12 16, 19:39)
Kaip jums pradinuku mokytoja Lina Skuzinskiene?Ar galit ka pasakyt?
*

Ji moke mano abu vaikus. Tai reikli, nuosirdi, atsakingai dirbanti mokytoja. Klaseje organizuoja renginius ir keliones. Vaikai ziniu gavo daug ir geru. Mano vaikam patiko pas ja mokytis thumbup.gif mokytoja
Kraliukas
Sveiki,

norėjau pasidomėti, ar kitais mokslo metais (2012-2013) bus formuojamos 11klasės? wink.gif
jutulis
Sveiki, norėjau pasiteirauti, ar penktokams ir ateinančiais mokslo metais bus popietinės pamainos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.