QUOTE(agnechat @ 2010 09 29, 12:32) Vaje, kaip cia viskas sudetinga, bet daug lengviau pasidaro, kai patarimu pasiskaitai. Musu mazylis gims kovo pabaigoje, tai dabar net ir suabejojau ar reikia man to silto kombinezono  , gal pirmus men isvis i lauka neislysiu, o po to jau silti orai prasides  i lauka iesit jau kovas tikrai normalus laikas,tiesiog kaip greitai priklasuys nuo pacios savijautos... pradzioj jei vejuota balkone palaikysit... taciau vistiek reikes listi i lauka... o kas del kombizono,nemanau kad kovo gale reikia pirkti lb silta,siaip geriau pirkti vidutini vokeli,jo ilgiau uztenka,juk kai nebereiks lauke gales ramaii ji naudoti namie ar vesesniais pavasraio vakarais...
kazkada*
2010 09 29, 17:01
Musu pirmagime gime vasara, dabar laukiam mazylio ziema. Naudinga tema, reikes jau pradet kaupti kraiteli
agnechat
2010 09 29, 20:21
[QUOTE] i lauka iesit jau kovas tikrai normalus laikas,tiesiog kaip greitai priklasuys nuo pacios savijautos... pradzioj jei vejuota balkone palaikysit... taciau vistiek reikes listi i lauka... o kas del kombizono,nemanau kad kovo gale reikia pirkti lb silta,siaip geriau pirkti vidutini vokeli,jo ilgiau uztenka,juk kai nebereiks lauke gales ramaii ji naudoti namie ar vesesniais pavasraio vakarais... Aciu uz patarima
Musu kleckyte gims sausio gale... bet nusprendem pirkti ne kombizona,o vokeli siltesni,na ne vsiai silta,bet vidutini... jo ilgeliau uzteks iki kokio kovoa balandzio... beto pas mus nera ziemu tokiu saltu kaip lt,taigi manau gerai nusprendziau  juk vis tiek pleduka deti teks ir ant kombizono... o mano dukryte tai lb nemegsta per siltai buti apkamstyta,tai manau ir antra kleckyte bus tokia...
HappyAngel
2010 09 30, 12:49
Mano mergina gruodinukė, tai jai vilkdavau tokią vat striukytę-vokelį  Labai įvarių atsiliepimų yra apie ją, nemažai ir neigiamų, bet aš niekaip nesuprantu, kodėl, nes tikrai super daiktas buvo! Kojytės laisvai sau makaluojasi, viduje peliuko medžiaga, be to, laisvai į vežimėlį tilpdavo, netgi po apačia patiesus adijaliuką. Ant viršaus antrąją to adijaliuko dalį užklodavau, lopšio dangtis ir voila - jokie šalčiai ir vėjai nebuvo baisūs  Draugė gimdė lapkritį ir buvo pasiskolinusi tą striukytę iš manęs - liko labai patenkinta, sakė, be galo geras daiktas ji  Tinka ji ir į autokėdutę, nes yra skylė diržui perkišti. Paskui apatinę dalį nusegėm ir vilkau panelei tik striukytę.
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 30, 11:49) Mano mergina gruodinukė, tai jai vilkdavau tokią vat striukytę-vokelį  Labai įvarių atsiliepimų yra apie ją, nemažai ir neigiamų, bet aš niekaip nesuprantu, kodėl, nes tikrai super daiktas buvo! Kojytės laisvai sau makaluojasi, viduje peliuko medžiaga, be to, laisvai į vežimėlį tilpdavo, netgi po apačia patiesus adijaliuką. Ant viršaus antrąją to adijaliuko dalį užklodavau, lopšio dangtis ir voila - jokie šalčiai ir vėjai nebuvo baisūs  Draugė gimdė lapkritį ir buvo pasiskolinusi tą striukytę iš manęs - liko labai patenkinta, sakė, be galo geras daiktas ji  Tinka ji ir į autokėdutę, nes yra skylė diržui perkišti. Paskui apatinę dalį nusegėm ir vilkau panelei tik striukytę. Vau,kaip fainai,tokio nemaciau,kur nusisega apacia... reiks paziureti,gal ir mums otks viriantas geriau... nors siaip as uz vokeli musu kleckei
HappyAngel
2010 09 30, 12:53
Tiesa, ta pati draugė turėjo nusipirkusi kombinezoną-vokelį su avikailiu, tačiau jo taip ir nepanaudojo. Tiksliau, gal kartą, nes sakė, kad labai nepatogiai sūnelis gulėjo, suspaustas iš visų pusių (o vežimėlio lopšys tikrai ne iš siaurųjų buvo), o va su šita striukyte tokios problemos nebuvo.
elenuxus
2010 09 30, 13:11
As tai kombinezona nupirkau...pirmagimei buvom vokeli pasiskoline, bet patogu tik vezime vezioti.Dabar paemiau "ant isaugimo", tai kol kas prisegamas pirstinytes ir batukus sukisau i rankovyciu/kojyciu vidu, kad kleckutis neskestu, o kai daaugs jau ir segti galesiu.Manau si rudeni ir pavasari pravaiksciosim su juo.Ziemai turim kailini silta kombinezona, tai daug papildomai nereikes prirengti.Man bent jau patogiau nei vokelis, ir i autokedute patogu, ir i nesiokle.Niu, kaip kam cia
agnechat
2010 09 30, 13:35
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 30, 14:49) Mano mergina gruodinukė, tai jai vilkdavau tokią vat striukytę-vokelį  Labai įvarių atsiliepimų yra apie ją, nemažai ir neigiamų, bet aš niekaip nesuprantu, kodėl, nes tikrai super daiktas buvo! Kojytės laisvai sau makaluojasi, viduje peliuko medžiaga, be to, laisvai į vežimėlį tilpdavo, netgi po apačia patiesus adijaliuką. Ant viršaus antrąją to adijaliuko dalį užklodavau, lopšio dangtis ir voila - jokie šalčiai ir vėjai nebuvo baisūs  Draugė gimdė lapkritį ir buvo pasiskolinusi tą striukytę iš manęs - liko labai patenkinta, sakė, be galo geras daiktas ji  Tinka ji ir į autokėdutę, nes yra skylė diržui perkišti. Paskui apatinę dalį nusegėm ir vilkau panelei tik striukytę. va cia tai nuostabus daiktas ir atrodo labai graziai, gal atsimenat kur pirkot, kazkaip tokiu neesu maciusi
Lietinga Diena
2010 09 30, 18:19
QUOTE(agnechat @ 2010 09 30, 13:35) va cia tai nuostabus daiktas ir atrodo labai graziai, gal atsimenat kur pirkot, kazkaip tokiu neesu maciusi  Aš savo vasario mėn gimusiam kleckui taip pat pirkau tokio modelio kombinezoną, tikrai puikiai jis mums pasitarnavo. kombinezoniuką siunčiausi iš prancūzų parduotuvės laredoute.fr
agnechat
2010 10 01, 07:05
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 09 30, 20:19) Aš savo vasario mėn gimusiam kleckui taip pat pirkau tokio modelio kombinezoną, tikrai puikiai jis mums pasitarnavo. kombinezoniuką siunčiausi iš prancūzų parduotuvės laredoute.fr  Ačiū, pabandysiu ir aš paieškoti
o lt tokiu yra pirkti? ar cia tik is uzsienio siusdintis?
HappyAngel
2010 10 01, 16:38
QUOTE(Apache @ 2010 10 01, 13:46) o lt tokiu yra pirkti? ar cia tik is uzsienio siusdintis? Aš siunčiausi iš Prancūzijos. Lietuvoje tokių nusegamų kažkaip nemačiau
Megaera
2010 10 01, 16:42
Yra yra ir LT tokių.Mačiau ne kartą internetinėse pardėse.Pabandykit paieškot
HappyAngel
2010 10 01, 16:46
QUOTE(Megaera @ 2010 10 01, 17:42) Yra yra ir LT tokių.Mačiau ne kartą internetinėse pardėse.Pabandykit paieškot  Na va nebent internetinėse  Ten kažkaip neieškojau. Beje, "Skelbimų lentoje" ne kartą teko matyti parduodamą tokį pat
Fantazijaa
2010 10 05, 21:47
QUOTE(Apache @ 2010 10 01, 12:46) o lt tokiu yra pirkti? ar cia tik is uzsienio siusdintis? Labas Tokį kombinezoniuką kaip tik šiandien mačiau Klaipėdos Baby city parduotuvėje. Kaina berods apie 150 lt buvo
HappyAngel
2010 10 06, 08:27
Pas prancūzus gaunasi apie 90lt (jei be išpardavimo).
Beponika
2010 10 06, 08:28
Paieskokite toko kombinezono supermamoje skelbimukuose, nes maciau, kad pardavineja tokius ir nebrangiai gaunasi, o bukle ju gera
QUOTE(веро @ 2010 10 06, 09:28) Paieskokite toko kombinezono supermamoje skelbimukuose, nes maciau, kad pardavineja tokius ir nebrangiai gaunasi, o bukle ju gera  O kur tie skelbimukai yra?
Beponika
2010 10 06, 08:52
[quote=doruta,2010 10 06, 09:35] <!--QuoteBegin-веро +2010 10 06, 09:28--><div class='quotetop'>QUOTE(веро @ 2010 10 06, 09:28)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Paieskokite toko kombinezono supermamoje skelbimukuose, nes maciau, kad pardavineja tokius ir nebrangiai gaunasi, o bukle ju gera  [/quote] O kur tie skelbimukai yra?  [/quote] Kai paiekoje irasote zodi kombinezonai, ismeta nemazai temeliu, kur mamytes pardavineja. Stai nuorodele : http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...te=KOMBINEZONAI
Dekui, maniau, kad yra atskira tema Skelbimai yra..
agnechat
2010 10 06, 09:03
Aciu visoms uz patarimus ir info  reikes man mano mazyliui tokiu pasirupint, tik dar nzn kokia spalvyte tures but
Megaera
2010 10 06, 09:15
QUOTE(doruta @ 2010 10 06, 10:01) Dekui, maniau, kad yra atskira tema Skelbimai yra.. Yra gi begalė tų skelbimų VA ČIA. Atskirai ir berniukams ir mergaitėms.
Beponika
2010 10 06, 21:19
[quote=doruta,2010 10 06, 09:35] <!--QuoteBegin-веро +2010 10 06, 09:28--><div class='quotetop'>QUOTE(веро @ 2010 10 06, 09:28)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Paieskokite toko kombinezono supermamoje skelbimukuose, nes maciau, kad pardavineja tokius ir nebrangiai gaunasi, o bukle ju gera  [/quote] O kur tie skelbimukai yra?  [/quote] Kaip tik siandien idejo skelbima kad parduoda toki kombinezona. Paziurek paskutini skelbima: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry40929175
elenuxus
2010 10 08, 10:44
Del kraitelio tai siulau pasiimti daugiau siltu rubeliu.Gimdziau pries kelias dienas, katik grizom namo.Mazyli reikejo netik aprengti, bet ir i kaldryte susupti, o jei negulejau salia, tai dar ir su kaldra apkloti, kur pati miegojau, nes labai greit atsaldavo.Taigi, vien siaustinuko, kojinyciu, sliauztinuku ir marskineliu neuzteko.Namuose vilkom pasiltintus rubelius, tokius su pukeliu, tai dabar jau ir gerai viskas.Nors, kai sildyma ijungs gal bus kitaip, bet siom dienom tai truksta silumos
Pookelis
2010 10 08, 11:58
šilumos trūksta jau ir suaugusiems, o ką kalbėt apie kūdikius. Mes tai jau šildomės elektriniu, nes namie 16 laipsniu
Manau sitas laikotarpis ir yra pats durniausias,kol ijungia sildyma,ziema jau tikrai nereikia tiek kamsyti ir rengti leliuko,nes ijungs ta sildyma,na nebent pas mus ir su sildymu vos 16laipsniu... bet siaip 18 jau normaliai tam vaikuciui...
tinginiukas
2010 10 14, 15:45
Mane vystyklai domina. Gal zinote kur pigiau ir geresnes kokybes galeciau isigyti? Pati neturiu jokio supratimo,nezinau kokius reikia pirkti.
Flaxkids
2010 10 14, 19:11
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 14, 16:45) Mane vystyklai domina. Gal zinote kur pigiau ir geresnes kokybes galeciau isigyti? Pati neturiu jokio supratimo,nezinau kokius reikia pirkti. o jus zadate vystyti vaika i vystiklus? as niekad to nedariau tik turejau pora mazu dekuciu i kuriuos suvystydavau migdydama nes labai blaskydavosi, ar as cia kazka netaipsupratau?
Tai gal mamyte ruosiasi naudoti daugkartines saukelnes... jas galima pasisiuti paciai tik nusipirkti dar papildomu kelnyciu prilaikymui arba pirkti nete... yra ir sm'e skelbimuku...
man labai patiko puslapis www.manospinta.lt
tinginiukas
2010 10 15, 12:15
QUOTE(Cikita_G @ 2010 10 14, 20:11) o jus zadate vystyti vaika i vystiklus? as niekad to nedariau tik turejau pora mazu dekuciu i kuriuos suvystydavau migdydama nes labai blaskydavosi, ar as cia kazka netaipsupratau? Jus teisingai supratot QUOTE(Apache @ 2010 10 14, 22:35) Tai gal mamyte ruosiasi naudoti daugkartines saukelnes... jas galima pasisiuti paciai tik nusipirkti dar papildomu kelnyciu prilaikymui arba pirkti nete... yra ir sm'e skelbimuku... As esu girdejusi is kai kuriu mamyciu,kad leliukus beria nuo pampersiuku. Noredamos apsaugoti leliuko odele ir sutaupyti pinigeliu dienom naudoja vystyklus o nakciai ir kai svecius vaziuoja deda pampersiuka. Galvoju gal ir man taip pabandyti
Beponika
2010 10 15, 12:20
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 15, 13:15) Jus teisingai supratot As esu girdejusi is kai kuriu mamyciu,kad leliukus beria nuo pampersiuku. Noredamos apsaugoti leliuko odele ir sutaupyti pinigeliu dienom naudoja vystyklus o nakciai ir kai svecius vaziuoja deda pampersiuka. Galvoju gal ir man taip pabandyti  Ir plius gerai vystyti paciai, nes ir vaika pripratinti prie puoduko bus zymiai lengviau, be to odele po daugkartiniais sauskelniais kvepuoja
Beponika
2010 10 15, 12:57
QUOTE(doruta @ 2010 10 15, 13:39) Mano pazystama ne taip seniai pravede man pamokele apie sauskelnes, ji jau isbandziusi ir sake, kad geriausiai islaiko flaneliniai iklotai ir flanelines sauskelnes, kad medvilne ne taip gerai islaiko dregme. Labai dar geras dalykas yra vilnones prilaikancios kelnytes Nelabai gerai laiko lipukai, geriausiai spaudes. Taip pat sake, kad bambukines sauskelnes irgi nelabai jai patiko. Bet aisku cia tik jos nuomone. Cia yra atmentine, gal kam pravers ir pades: http://www.kikilis.com/pirkejo-atmintine-29/lt/
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 15, 11:15) Jus teisingai supratot As esu girdejusi is kai kuriu mamyciu,kad leliukus beria nuo pampersiuku. Noredamos apsaugoti leliuko odele ir sutaupyti pinigeliu dienom naudoja vystyklus o nakciai ir kai svecius vaziuoja deda pampersiuka. Galvoju gal ir man taip pabandyti  Daugkartiniu ensu naudojusi,ir net kol kas apie tai nemastau,nes zinau atveju,kad naudojant daugkaritnes,vis tiek vaikas turejo vystyklini berima... taigi,vargo daug,o nezinai kiek tos naudos... kas del puoduko,tai cia nuo mamos kantrybes ir vaikucio priklauso,kaip anksti vaikutis prades prasytis ant puoduko... man asmeniskai kol kas tikrai nera reikalo apsikraiti dar daugaiu veiklos,todel naudosim vienakrtines sauskelnes,kadangi dukrytei nebuvo probelmu... na o jei taip nutiks,tada ir ziuresim...
tinginiukas
2010 10 19, 13:55
QUOTE(веро @ 2010 10 15, 13:57) Mano pazystama ne taip seniai pravede man pamokele apie sauskelnes, ji jau isbandziusi ir sake, kad geriausiai islaiko flaneliniai iklotai ir flanelines sauskelnes, kad medvilne ne taip gerai islaiko dregme. Labai dar geras dalykas yra vilnones prilaikancios kelnytes Nelabai gerai laiko lipukai, geriausiai spaudes. Taip pat sake, kad bambukines sauskelnes irgi nelabai jai patiko. Bet aisku cia tik jos nuomone. Cia yra atmentine, gal kam pravers ir pades: http://www.kikilis.com/pirkejo-atmintine-29/lt/Aciuuuu!!!Jus man labai padejot,suzinojau informacijos kokios dar nesu girdejus Paneles,gal dar kartais zinote kur pigiau galima isigyti pleduka,ranksluostuka leliukui?
Na,del pleduku,tai ziurint kokio nori,cia jau jieskoti reikia,o del ranksluosciu,tai nesuku galvos,nei pirmai nepikrau spec vaikisko,nei natram nesiruosiu,pinigu metimas i bala,pirkau didelius normaliu frotinius ranksluoscius norimos spalvytes ir uztenka iki pat siol... o su vaikiskasi nesmaone,greitai isauga,kaina neadekvati,ir naudos/poreikio nera...
tinginiukas
2010 10 20, 13:14
QUOTE(Apache @ 2010 10 19, 18:45) Na,del pleduku,tai ziurint kokio nori,cia jau jieskoti reikia,o del ranksluosciu,tai nesuku galvos,nei pirmai nepikrau spec vaikisko,nei natram nesiruosiu,pinigu metimas i bala,pirkau didelius normaliu frotinius ranksluoscius norimos spalvytes ir uztenka iki pat siol... o su vaikiskasi nesmaone,greitai isauga,kaina neadekvati,ir naudos/poreikio nera... Gal ir tiesa,man vyras ta pati sako..isgyvensim ir be vaikisko ranksluostuko.O pledukas man yra reikalingas,kad i vezimeli patiesciau,nezinau ant ko dar galima leliuka guldyti ar ji reikia kuom apkloti ar uztenka tik i kombinzoniuka ideti?
agnechat
2010 10 20, 13:39
As manau, kad bent ziemai, tai vien kombinezoniuko neuztenka, reik dar vokelio ar vilnonio pleduko kokio, vaikutis gi tik guli ir mazai juda, tai greit ir atsalti gali  bet cia tik mano nuomone
QUOTE(agnechat @ 2010 10 20, 14:39) As manau, kad bent ziemai, tai vien kombinezoniuko neuztenka, reik dar vokelio ar vilnonio pleduko kokio, vaikutis gi tik guli ir mazai juda, tai greit ir atsalti gali  bet cia tik mano nuomone  o kam tas vokelis? Jo paskirties aš kaip ir nesuprantu. Vaiką į kombinzoną, dekiu apklojai. Viskas. Tik apsikrauni daiktais ir tiek
Megaera
2010 10 20, 14:16
Aš kaip tik jokių pledų vežime nenaudojau Dėdavau tokį,plonos veltos vilnos.Labai šiltutis ir visiškai nestoras:  O ant viršaus kombinzoną ale vokelį.  Čia žinoma būdavo visokių variacijų  Šiaip buvo super,kai šaltesnės dienos būdavo.Pavasariop vilkdavau tik tą vilnos kombį. Kai jau atšildavo tiek,kad žieminiai kombiai nebuvo reikalingi,bet reikėdavo striukės,tai kad neapmūturiuot vaiko,buvau nusipirkus (beje ir iki šiol naudoju antrąjai dukrai ir namie ir lauke),va tokį tos pačios veltos vilnos pleduką:  ************ Kas liečia daugkartines sauskelnes,tai abiem panom naudojau ir naudoju dar mažai. Aišku ne pastoviai. Vasaros metu,tai tik daugkartinės į "trasą" ėjo. Jokių vilnos prilaikančių kelnaičių nenaudojau.Man jos nepasiteisino  Beje tos "naminės",rankų darbo sauskelnės man irgi nepasiteisino.Nu nepatiko ir tiek. Naudojau medvilnės ir bambuko sauskelnes.Pirkau komplektą - 8 vnt (4 vnt. medvilninių ir 4vnt. bambukinių). Pirkau iš ekomama.lt. Yra SM temų apie daugkartines sauskelnes,paieškokit tikrai rasit
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 20, 12:14) Gal ir tiesa,man vyras ta pati sako..isgyvensim ir be vaikisko ranksluostuko.O pledukas man yra reikalingas,kad i vezimeli patiesciau,nezinau ant ko dar galima leliuka guldyti ar ji reikia kuom apkloti ar uztenka tik i kombinzoniuka ideti? Na jo reikia butinai zimea patiesti ka nors... ziurint kokie salciai,nors pvz lb nepatinka guldyti vaika ant pledo ir uzkloti pledu... man tada geirau ciuzinukas i lopsi ir tada vokelis siltas ir del jaukumo nedidukas plonesnis pledukas... QUOTE(Isila @ 2010 10 20, 13:01) o kam tas vokelis? Jo paskirties aš kaip ir nesuprantu. Vaiką į kombinzoną, dekiu apklojai. Viskas. Tik apsikrauni daiktais ir tiek  tai vokelis cia bent jau as turiu omeny ta ale kombizona,kur rankoytes yra kapisonas,o kojuytes kaip maisiuke tabalioja,toks zymiai praktiskaiu manau... tad toki ir zadu isigyti...
Jolancik
2010 11 10, 16:24
Mamytes o gal turite sarasiuka, ka reikia pasiimti i ligonine, kas tikrai butina, nes internete daug visko, bet jauciu puse ten surasytu daiktu nereikalingi
QUOTE(Jolancik @ 2010 11 10, 16:24) Mamytes o gal turite sarasiuka, ka reikia pasiimti i ligonine, kas tikrai butina, nes internete daug visko, bet jauciu puse ten surasytu daiktu nereikalingi yra tema "ko reikia į ligoninę", ten tikrai yra sąrašiukai Papildyta:QUOTE(Apache @ 2010 10 22, 15:28) Na jo reikia butinai zimea patiesti ka nors... ziurint kokie salciai,nors pvz lb nepatinka guldyti vaika ant pledo ir uzkloti pledu... man tada geirau ciuzinukas i lopsi ir tada vokelis siltas ir del jaukumo nedidukas plonesnis pledukas... tai vokelis cia bent jau as turiu omeny ta ale kombizona,kur rankoytes yra kapisonas,o kojuytes kaip maisiuke tabalioja,toks zymiai praktiskaiu manau... tad toki ir zadu isigyti... du vaikus be jo auginau ir net nepasigedau
Beponika
2010 11 12, 13:47
Sveikos, Gal galite pasakyti kokie ten buna kepureliu dydziai? Ir koki geriausiai pirkti pradziai? o koki ziemai, kad tiktu keliems menesiams?
QUOTE(agnechat @ 2010 10 20, 14:39) As manau, kad bent ziemai, tai vien kombinezoniuko neuztenka, reik dar vokelio ar vilnonio pleduko kokio, vaikutis gi tik guli ir mazai juda, tai greit ir atsalti gali  bet cia tik mano nuomone  As planuoju vilkt kombinezoniuku (nera jis super siltas) ir pleduku apklot ...
QUOTE(веро @ 2010 11 12, 12:47) Sveikos, Gal galite pasakyti kokie ten buna kepureliu dydziai? Ir koki geriausiai pirkti pradziai? o koki ziemai, kad tiktu keliems menesiams?  Bijau pameluoti,bet jei atmintis neapgauna,tai kepuryte 40cm pirkau buvo gera... ir jos uzteka porai men. tai tokia pat ir virsutine prikau. Db irgi prikau 40cm virsutine... tikiuosi tilps
Beponika
2010 11 15, 21:03
[quote=Apache,2010 11 15, 18:42] <!--QuoteBegin-веро +2010 11 12, 12:47--><div class='quotetop'>QUOTE(веро @ 2010 11 12, 12:47)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Sveikos, Gal galite pasakyti kokie ten buna kepureliu dydziai? Ir koki geriausiai pirkti pradziai? o koki ziemai, kad tiktu keliems menesiams?  [/quote] Bijau pameluoti,bet jei atmintis neapgauna,tai kepuryte 40cm pirkau buvo gera... ir jos uzteka porai men. tai tokia pat ir virsutine prikau. Db irgi prikau 40cm virsutine... tikiuosi tilps  [/quote] Aciu uz info
QUOTE(веро @ 2010 09 23, 07:25) As taip pat zadejau pirkti is vilnos, bet dabar susimasciau  Ir netgi pasimeciau, nezinau kokia geriau pirkti, visgi ziema maziukas gims, salta bus, reikia kazkokios siltesnes kaldrytes  Mes naudojam vilnos kaldrytę. Labai patenkinti. Mažoji lovytėj miega ir nesušala, o vyresnioji turėjo sintetinę kaldrytę, tai visada rytais budavo i leduką sušalus.Kolkas būsimam leliukui kaldrytės nesu numačius pirkti, nes migdysim savo lovoj (žinau, kad tingėsiu keltis ir nešti į lovytę)
|
|