Aš tai neplanuoju labai žieminių rūbelių ar daiktelių pirkti mažiukui, nes gims vasario vidury tai tiek ten tos žiemos mums bus likę, žinoma kombinezoną jau turiu šiltutėlį, kažkodėl jam pinigų nepagailėjau
Vaikas gims vasario pabaigoje.. Kaip manote ar reikalingas kombinezoniukas? ar uzteks siltu rubu ir kaldrytes?
QUOTE(doruta @ 2010 11 24, 09:09) Vaikas gims vasario pabaigoje.. Kaip manote ar reikalingas kombinezoniukas? ar uzteks siltu rubu ir kaldrytes? žinoma reiks, juk neaišku koks tas vasaris bus ir kada pavasarį šiltų orų sulauksime. be to, tokį mažą kleckiuką į kombinzoną įkišt yra patogiausia ir lengviausia.
O aš dėl to kombenzo dvejoju. Turiu vokelį parsivežimui. Gimsime per šventes arba po švenčių, tad bus šalta, į lauką ko gero nevažiuosime ilgai. Tad pirkti kombinzoną tik parsivežimui ar verta? Gal geriau papildomai būtų nusipirkti miegmaišiuką, kaip manot. Nes dabar perkant 56-62 cm kombenzas bus tuoj išaugtas ir pavasariui reiks kito. O man dar reikės 2, nes dvynukes ateina.
Tai va viskas ir priklauso nuo to, ar zadat vaikucius i lauka vezti, o jei dar dvi pupas turesit, tai visai sudetinga, o is ligonines, tai manau ir vokelio pilnai uzteks, dar koks adialiukas ir ciki
QUOTE(agnechat @ 2010 11 25, 12:54) Tai va viskas ir priklauso nuo to, ar zadat vaikucius i lauka vezti, o jei dar dvi pupas turesit, tai visai sudetinga, o is ligonines, tai manau ir vokelio pilnai uzteks, dar koks adialiukas ir ciki Tai vat ir galvoju, ar apsimoka kombinzona pirkti, tam kad tik is ligonines, juk kova nelabai dar eisime i lauka.. Gal uztektu tik kaldrytes.. QUOTE(doruta @ 2010 11 25, 13:16) Tai vat ir galvoju, ar apsimoka kombinzona pirkti, tam kad tik is ligonines, juk kova nelabai dar eisime i lauka.. Gal uztektu tik kaldrytes.. atsiprašau, o kodėl į lauką neisite? QUOTE(Isila @ 2010 11 25, 14:33) atsiprašau, o kodėl į lauką neisite? Na tuomet reiškia reikia pirkti kombinzoniuka. Nemaniau, kazkaip kad del lauko taip pirma mėn.
Mes gimsime sausį, o į lauką galima su naujagimais iki -10 c. Todėl ir neplanuoju greito išėjimo. Tokį šaltą orą įkvėpt naujagimiams pavojinga.
QUOTE(Isila @ 2010 11 25, 16:56) jei neklystu, nuo dešimtos paros galima eiti į lauką, pradedant nuo 20min. ir kasdien ilginant. Ir galima eiti iki -10 As ejau ir dabar ruosiuos eit nuo savaites laiko
Na,kombinezonas vis tiek nemanau kad butinas,del to kad jis trumpiau naudojamas,geriau vokelis. O dar geriau yra toks toks is pradziu vokelis,o paskaiu ta pacia persitraukia uztraugtukais ir pasidaro kombizononas. tad manau toks dar geriau,ilgesniam laikui uztenka. Kaip tik tokio uzprasiau,kad mama nupirktu,tai sake jau nuziurejo,o gal ir nupirko 62dydzio. man jo tikrai uzteks iki silto pav,nes prasiausi ne itin storo,nes pas mus tikrai nera nera speigu,o jei bus veisua,tai pleduka uzdeisu ir viskas;
O kokio dydzio kepuryte reiketu pirkti naujagimiui, kad uztektu ziemai, turetume gimti Sausio menesi
apie 38-40cm
aš į lauką tikrai nežadu taip greit bėgt. o iš ligoninės parsivežti nupirkau šiltą adijaliuką. ir gal po mėnesio iškišim nosytę keliom minutėm į balkoną.
na musu leliukas turetu gimti 2011 sausio viduri
Pritariu,kad jei paciam nemalonu lauke,tai ir vaiko netempsiu... Tikrai galima ar balkone migdyti arba prie praviro lango pratinti prie to oro...
Kas del rubeliu,tai mes airijoj. Tai as pirkau kombizoniuka,nu toki vidutini,bet tai nemanau kad bus salta,juk pledukas uzsides... o siaip mama dar siuncia vokeli toki irgi vidutini,tai va naudosiu abu pamainom.
man nepamainomas dalykas abiem vaikuciam buvo vilnonis vokelis, pirkau URME Kaune, regis 5 sandely, gerai nepamenu, mokejau apie 100lt, vaikucius rengdavau paprastu kombinezonu ir ikisdavau i ta vokeli, ji visada laikydavau vezime, nereikedavo jokiu apklotu, labai patogu
arba vaziuojant i poliklinika, plonai aprengiu ir kisu i vokeli, atsegam uztrauktuku, vaikelis ne nepajaucia, nesusierzina, visoms rekomenduoju, tikrai dar turejom avikailio kombinezona, tai tas labai nepatogus ir brangus, beje ju irgi pilnas Urmas
Kvieciame visas busimas mamytes sudalyvauti foto konkurse:
Ieskokite facebook'e pilvojuosta.lt Nuoroda cia QUOTE(Apache @ 2010 12 21, 20:55) Pritariu,kad jei paciam nemalonu lauke,tai ir vaiko netempsiu... Tikrai galima ar balkone migdyti arba prie praviro lango pratinti prie to oro... kaip kas išmano taip tas daro, tačiau verta prisiminti, jog nėra blogo oro, yra tik bloga apranga, dėl, kurios ir jaučiamas kažkoks nemalonumas vaikštant lauke QUOTE(snekute @ 2011 07 14, 20:01) man nepamainomas dalykas abiem vaikuciam buvo vilnonis vokelis, pirkau URME Kaune, regis 5 sandely, gerai nepamenu, mokejau apie 100lt, vaikucius rengdavau paprastu kombinezonu ir ikisdavau i ta vokeli, ji visada laikydavau vezime, nereikedavo jokiu apklotu, labai patogu mes irgi naudojome, super daikčiukas žieminukui, ir šilta ir patogu
Labuka mamytės, žiūrinėjuosi visur ir pati pasimečiau ką čia geriau pirkti, ar šiltą adijąlą, ar kombinezoną su ilgom rankovytėms, ar šiltą vokelį vilnonį, gimsime spalio mėnesį, šalta jau lialiukui bus. Kai pirmas vaikelis, esu visiškai pasimetusi, o jei nueisiu į parduotuvę tai žinoma įkiš bet ką ir kuo daugiau, noriu pasiklausti, kas patogiausia būtų. Juo labaiu, kad vežimas mūsų šiltas, bet tikrai ne iš tų pačių šilčiausių...
QUOTE(margaake @ 2011 07 25, 14:08) Labuka mamytės, žiūrinėjuosi visur ir pati pasimečiau ką čia geriau pirkti, ar šiltą adijąlą, ar kombinezoną su ilgom rankovytėms, ar šiltą vokelį vilnonį, gimsime spalio mėnesį, šalta jau lialiukui bus. Kai pirmas vaikelis, esu visiškai pasimetusi, o jei nueisiu į parduotuvę tai žinoma įkiš bet ką ir kuo daugiau, noriu pasiklausti, kas patogiausia būtų. Juo labaiu, kad vežimas mūsų šiltas, bet tikrai ne iš tų pačių šilčiausių... dekiuką ir kombinezoną
Mes pirkome kombinezona su kailiuku ir turejome pleduka, liuks buvo. Jei silciau galima maziuka siek tiek maziau aprengti, be to su kailiuku neprakaituoja. Nors mes gimeme gruodi, bet manau toks kombinezonas pasitarnautu jums ir ziema
Labai dėkoju..O tas kombinezonas tinka ir iš ligoninės parsinešti, ar turiu kažką kitą sugalvoti?
Ir dar norėjau paklausti ką galvojate apie adijaliukus, avių vilnos ar kupranugario?
Maniskis gime spalio pabaigoje, tai as jam nupirkau vilnoni vokeli/kombinzona, pasivaiksciojimui vezimelyje naudojamas vokelis, o autokeduteje jau reikia daryti kombi, nes kitaip nebuvo kaip dirzu prisegti. Pirkau toki, kad ir veliau tiktu
Ačiū labai!
as savo skruzdeliukus su siltais kombiais parsiveziau
Mano kleckiukas gims kovo menesiuka, patarkit kaip jy aprengte vezantis namucio, mazdaug ysivaizduoju, bet noriu dar minciu minteliu
Mamytes kodel neatsakote?
Sveikos
Aciu jums uz patarimus
As savo treciam pavasarinukui stai sitoki vokiuka pirkau, labai fainas, tik mano galva didokas toks, iki velyvo rudens bus...PAziurekit, labai cia fainu pataliuku yra ir kitokio gerio, as po truputi siaubiu
http://www.tavosapnas.lt/lt/katalogas/vaik...s-vokelis_5.htm Papildyta: NEzinau ar as geras patarejas, bet zieminukui pirkciau kombinezona, gal net toki, kur transformuojasi i vokeli, ir kur gali kojytes buti, juk reikes ir masina vezioti Papildyta: QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 15, 13:15) Jus teisingai supratot As esu girdejusi is kai kuriu mamyciu,kad leliukus beria nuo pampersiuku. Noredamos apsaugoti leliuko odele ir sutaupyti pinigeliu dienom naudoja vystyklus o nakciai ir kai svecius vaziuoja deda pampersiuka. Galvoju gal ir man taip pabandyti Tinginiuk, jei esi tinginiuka,s tai net nemanyk QUOTE(Strazdaniukė @ 2011 11 16, 13:10) As savo treciam pavasarinukui stai sitoki vokiuka pirkau, labai fainas, tik mano galva didokas toks, iki velyvo rudens bus...PAziurekit, labai cia fainu pataliuku yra ir kitokio gerio, as po truputi siaubiu http://www.tavosapnas.lt/lt/katalogas/vaik...s-vokelis_5.htm Papildyta: NEzinau ar as geras patarejas, bet zieminukui pirkciau kombinezona, gal net toki, kur transformuojasi i vokeli, ir kur gali kojytes buti, juk reikes ir masina vezioti Papildyta: Tinginiuk, jei esi tinginiuka,s tai net nemanyk Mes irgi turejome -kombinzona-vokeli su naturalia vilna:) is pradziu kol kleckas buvo visai maziukas, kojytes budavo kaip maise, na taip susegdavai sagutes kad butu vientisas, o kai paaugo tada tu saguciu pagalba susiformavom kojytes, nezinau ar cia taip paaiskinau, nemoku issireikst QUOTE(Viktorijaaaa @ 2011 10 31, 14:03) Mano kleckiukas gims kovo menesiuka, patarkit kaip jy aprengte vezantis namucio, mazdaug ysivaizduoju, bet noriu dar minciu minteliu QUOTE(Viktorijaaaa @ 2011 10 31, 17:30) kovo mėnesį šilta nebūna, bet ir pūga nesiaučia aš rengčiau taip :apačioje, kaip ir priklauso medvilniniai rūbeliai (bodis, šliaužtukai ir marškinėliai ilgom rankovėm,medvilninė kepuraitė, vilnonės kojinaitės....o ant viršaus, nestoras medvilninis komb. su kapišonu ar tik paltukas-megztukas su kapišonu (ir gal paimčiau šiltą pleduką, kaip savo visiems gyvenimo atvėjams Sėkmės Papildyta: QUOTE(soledada @ 2011 11 16, 16:03) Sveikos Aciu jums uz patarimus reikalingas ir kombinezonas ir šiltas vokelis vokelis tarnaus ilgiau
Temute numirusi
musu leliukas pasirodys sausio pirmomis dienomis QUOTE(dziulike @ 2011 11 30, 16:43) Temute numirusi musu leliukas pasirodys sausio pirmomis dienomis As irgi prisipirkau rubeliu ir siltesniu, tai vesiuos i namus su siltais sliauztinukais (aisku po apacia kaip priklauso viskas), tada kombinezona aprengsim (pirkom toki nelabai stora, bet atrodo siltas) ir galop i vokeli. Manau tikrai bus silta, juk nuo ligonines iki automobilio neilgas kelias bus. Aisku pleda pasiimsim irgi, del visa ko QUOTE(soledada @ 2011 12 07, 13:30) As irgi prisipirkau rubeliu ir siltesniu, tai vesiuos i namus su siltais sliauztinukais (aisku po apacia kaip priklauso viskas), tada kombinezona aprengsim (pirkom toki nelabai stora, bet atrodo siltas) ir galop i vokeli. Manau tikrai bus silta, juk nuo ligonines iki automobilio neilgas kelias bus. Aisku pleda pasiimsim irgi, del visa ko Būsimam žieminukui turim vilnonį kombinezoniuką, vilnones kojnytes ir pirštinytes, dar vilnonį pleduką, o visi kiti drabužėliai - medvilnė, turėtu pakakti?
as savo zieminukams nusimezgaiu pati virsutinius rubelius bei vokeli-kombinzona,apatinukus nusipirkau,pasidariau pagal save,kad butu patogu man ir kudikiui
|