Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar atėję gydytojai plauna rankas?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3
*Lyra*
Pediatre buvo namuose 2 kartus ir nusiplove rankas ir batus nusiave ax.gif Bet vat kai musu durytes aplankyti (4 dienu) buvo atvaziavusi sesute (kuri mums net nepriklauso, tik tuomet musiske atostogavo), tai ne tik, kad batu nenusiave ir ranku nenusiplove, bet dar konjugtyvita (akiu uzdegima) ,,padovanojo" doh.gif verysad.gif
Kai papasakojau gyd, sake pakonsultuos ta nemoksa del higienos schmoll.gif
Ingulyte
Keliskart buvo gyd. ir sesute atejusi, tai abi visalaik plaudavo rankas.
Jasper
Kiek mus lanko gydytoja, visada nusiauna ir rankas plauna. Manau, kad didelė dalis priklauso nuo personalo išprusimo, pagarbos savo pacientams (o juo labiau - patiems mažiausiams).
shantal
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 04 08, 09:17)
Manau, kad didelė dalis priklauso nuo personalo išprusimo, pagarbos savo pacientams (o juo labiau - patiems mažiausiams).
*

drinks_cheers.gif ir nuo sąžinės. mirksiukas.gif
pukuotukas
keiek buvo tiek nusiplove rankas zteko viena kart parodyt kur vinia ir paskuj neklausdavo ne ieina laba diena ir varo i vonia, batus isvis nusimaudavo , teko karta greitaja kviest irgi kad ir naktis kad ir vaikas su 40 tem pirma paklaukse kur rankas nusiplauti . 4u.gif as jauciu pasakyciau tokiai gyd kad nusiplaukit rankas nes bijau vaikuj kokiu ligu ax.gif
shantal
4u.gif
shantal
4u.gif
mikki
Musu daktariukas tai saunuolis.Kai atejo lankyti gimus,tai iejes is karto klause kur vonia.As net pasimeciau lotuliukas.gif Paskui iskarto ranksluosti svaru nunesem(man net atrodo kad paprase jis) unsure.gif Paskui nebeteko kviestis,o poliklinikoj kol mazuti nesiodavau sverineti,pries apziura plaudavo rankas visada bigsmile.gif
Man rodos reiktu reikalauti,nes is polikliniku ir ligoniu kitu bala zino ko gali uznesti.As pas draugus nuejusi maziuku neimu kol ranku nenusiplaunu.
rug
ale kiek vaikų turėjau, tai da nemačiau, ka gyd plautųsi rankas. nu atėjus į namus
Ende
Maniškei gydytojai kaip kada užeina tas rankas plauti... ax.gif Kadangi ir svečių nereikalauju rankas plauti prieš einant pas mažąją, tai ir gydytojai palieku pasirinkimo laisvę... blush2.gif
zvaigzd_leja
Pas mus kai buvo atejusi gydytoja su sesute, tai abi plovesi rankas.
ciku_caku
plauna thumbup.gif
'Karina
Kiek ejo pas naujagimi ir sesute ir daktare rankas plove 4u.gif
shantal
Dabar jau kai atvaziuoja greitoji, net nelaukiu - nusirengia - atidarau vonios duris, pasakau - -prasom, cia galite nusiplauti rankas smile.gif
ech, gyvenimas ismoke....
Merisa
gydytoja plove, sesute ne. jau apie batus nekalbu... biggrin.gif
ciku_caku
musu vaiko gydytoja (ar sesute) atejusios visuomet nusiplauna rankas thumbup.gif mes ir patys jas plaunam ypatingai daznai cool.gif
chikko
Ir seselė ir gydytoja atėjusi į namus nusirengusios visada plaunasi rankas, o kaip kitaip ax.gif Net nepagalvočiau, jog gali būti kitaip ax.gif

Dėl batų nusimovimo net nežinau....man jau geriau, kad maišiukus užsimautų ant batų (kaip ir priklauso ), nelabai norėčiau, kad su prakaituotom kojom po mano namus svetimi vaikščiotų, kad ir gydytoja. Čia tik mano nuomonė. O ypač kai dar vaikiukas ropoja unsure.gif
vikulia 84
Kai sunus buvo dar kudikys, tai plaudavo rankas. dabar - ne.
Tacita
Nu to betruko kad neplautu doh.gif -kai ateina iskart pacios su sesute pasipraso,kur galetu nusiplaut rankas thumbup.gif
mamycka
Mūsų gydytoja visada plauna rankas, nesvaru arateinam pas ją į polikliniką, ar ji pas mus į namus
kritike7
pas mus kai pirma kart atėjo gydytoja tai nusiplovė ir sesele kai ateidavo visad iškart eidavo ranku plautis.
princese3
Pas mus atejus gydytoja pirmiausia paklausia kur galetu nusiplauti rankas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.