Mes dar vis suzadetiniai
Trumpute istorija
Praeita vasara jau gyvenom anglijoj...vyrui(mes nevede bet ji taip vadinu) buvo iseigine.Sedim abu namie.Sako gal lekiam i centra,prasiblaskyti?As aisku sutikau
Mes dar vis suzadetiniai Trumpute istorija
Trumpute ,bet aiski ir be isvedziojimu
sveikutes,
taip jo turime kiekvienos tokių nepaprastų prisiminimų. tai kaip mane pernai vasara nusivežė į Palanga... juk nieko nuostabaus
Aciukas
taip visa romantika gražu.
papsakokyte savo grožybes gera ir gražu tokius skaityti, kai žmonės yra laimingi begalo
Džiaugiuosi kartu su tavimi
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 26, 03:37) Praeita vasara jau gyvenom anglijoj...vyrui(mes nevede bet ji taip vadinu) buvo iseigine.Sedim abu namie.Sako gal lekiam i centra,prasiblaskyti?As aisku sutikau Mes dar vis suzadetiniai Trumpute istorija Labutis
Dekui visoms
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 26, 04:37) Praeita vasara jau gyvenom anglijoj...vyrui(mes nevede bet ji taip vadinu) buvo iseigine.Sedim abu namie.Sako gal lekiam i centra,prasiblaskyti?As aisku sutikau Mes dar vis suzadetiniai Trumpute istorija
sveikinu
Sveikinu, beje mano pasipirsimo istorija panasi, mes susipazinom Danijoj, daznai vaziuodavom i Vokietija prasiblaskyt, tuo metu buvom dideliam prek. centre, jis man nematant nupirko mazyte sirdutes formos saldainiu dezute, poi to priejom aukso parduotuve, uzejom pasizvalgyt, sako as tau noreciau ka nors padovanot, as jau nujauciau, bet sakau, gal sia grandinele ant rankos, o jis sako, kad ne as noreciau gal toki zieduka (jis auksinis si deimantais), pasimatavau, sako imam, bet as tau ji padovanosiu per kovo 8 diena ne dabar ir pasieme
Sake , kad norejosi siurpriza padaryt, bet nesugalvojo kai nutaikyt dydi, sake ziurinejo mano kitus ziedus, bet pabijojo nenutaikyt,. Buvo nuostabu, nors ir jau zinojau kas toje dezuteje. Mes jau vede, taigi linkiu ir jums linksmu vestuviu ir darnaus gyvenimo
labai grazu,sekmes
Aciu visiems
grazu,ir sirdziai malonu
Labai gražu
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 04 09, 23:30) Oi Sandruliuk, tavo istorija tikrai superinė
O stai mano istorija:Kai buvo laikas issirasyti is ligonines po gimdymo-vyras atejo musu pasiimti su diiiiiidelia geliu puokste,cia,sako,gydytojau nesu ta puokste,as apstulbau-o kurgi man,bet is to soko nieko nesakiau.Labai sunkia sirdim vaziavau namo,kad pirmas leliukas ir taip ilgai lauktas,taip sunkiai atejas i si pasauli....Per duris i namus ileido mane pirma,iejau i "saliona"......amo netekau.....pilnas kambarys geliu,puoksciu,as nemoku pasakyti,kaip filmuose ir cia dar ne viskas,turejau jose rasti zieda su deimantais ,uz tai kad pagimdziau vaikeli.
niu ir as savo istorija noriu papasakoti...
as pries 4 men isiskyriau su ex...o mane jau "kabino" kolega is kitapus gatves tai va jau dabar mes esame kartu, ir dabar zmogus labai uoliai vykdo savo pazadus... esu labai laiminga
Romantiska
QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 15, 10:53) niu ir as savo istorija noriu papasakoti... as pries 4 men isiskyriau su ex...o mane jau "kabino" kolega is kitapus gatves tai va jau dabar mes esame kartu, ir dabar zmogus labai uoliai vykdo savo pazadus... esu labai laiminga Atrodo labai romantiški ir šilti santykiai
Labai paprasta, bet karti romantiska meiles ir pirslybu istorija
Sekmes jums abiems
sauniai
pasitariau su pamote mat mano teti taip po truputi ipratino. dabar mano tetis jai ir sestadieniais ir sekmadieniais kava ir pusricius i lova. o pradejo no 2 kartu per menesi
iprantama
musu seimoje buvo tradicija kiekviena sekmadieni manu kose valgyt:) QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 26, 02:37) Praeita vasara jau gyvenom anglijoj...vyrui(mes nevede bet ji taip vadinu) buvo iseigine.Sedim abu namie.Sako gal lekiam i centra,prasiblaskyti?As aisku sutikau Mes dar vis suzadetiniai Trumpute istorija Labas, paprasta bet tame yra kazkas romantiko, ir "vezancio" sveikinu
Gražiai viską suplanavo
Labai graziu istoriju cia pas jus pasiskaitinejau. Na, nusprendziau ir as sava pasidalinti, ir patvirtinti fakta, jog vyrai, nors ir nedaznai, bet gali tikrai buti romantiski ir dar kaip!
Zodziu, papasakosiu, kaip mano vyras pasipirso man. Buvo senu metu palyda, salta ziema, nusprendeme svesti naujus pas senus draugus, tame paciame rajone, kur mes kazkada laksteme kartu i pasimatymus budami dar visai vaikais. Pradejome draugauti budami 15, ir net tuomet pasiraseme sutarti,jog po 10 metu draugystes, susituoksime. Griztu prie musu draugu namu, ten kur turejome susitkiti, deja, jo nebuvo, atidarius duris isvydau jo broli su roze ir rasteliu rankose. Nusterau.... Rastelyje buvo tokie zodziai" Ar pameni, kur buvo musu pirmasis bucinys". Zodziu, stovejau nusterusi ir pasimetusi ka toliau daryti, bet prisiminusi ta musu pirmaji bucini, kuris ivyko autobuso stoteleje mane islydint pas mociute, toks nekaltas tada.... , isskuodziau pro duris, galvojau sirdis i kulnus nusiris. O ta ziema tokia salta ir toks baisulinis plikledis buvo, o as pasipuosusi vakarui, trumpas sijonas, aukstakulniai, o lekiau i ta stotele lyg pamisusi, vaizdelis buvo ne koks. Atlekiau i ta stotele, o ten nieko, buvau beprarandanti vilti, bet prie manes privaziavo taksi ir iteike antra roze su rasteliu:'ar pameni musu pasimatymus". Be abejo! Prie mano senuju namu vaiku darzelio, juk sitiek laiko ten praleista! Ir vel as vos ne keturiomis i kita gala. Prie darzelio vartu randu treciaja roze su uzrasu:"taip tai cia, as tave myliu ir mylesiu amzinai" Ejau toliau ir ten kur mes visuomet susitikinedavome, pamaciau ji priklupusi ant kelio ir istiesusi ranka su ziedu...... Toks susijaudinimas nepaliko vietos zodziams, tik apsikabinom, as zinoma verkiau. Nereikia pasaulio milijonu, kad pasipirsimas butu toks originalus.... Tai stai tokia musu istorija, kartu esame nuo draugystes pradzios 14 metu ir dar labiau laimingi! Musu atveju, pirma meile nerudija!
tikiuosi ir man kada taip pasipirs, ar kitaip nesvarbu, bett manau ta akimirka nepakartojam
paprasta, bet miela
Monika29, graži istorija, sveikinu
grazu
grazu
kiap miela
monika29, labai romantiska
Grazu
Tai ką,aš jau ištekėjusi Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,butinai tai perskaityk, nes naudinga.skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima.tai pakeite mano gyvenima.as aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12litu. skiedalai, pagalvojau,tai turetu buti eilinis budas apmauti,bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti kas siuloma. Reikia tureti banko saskaita ir joje tureti bent 12lt. toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita kiekvienam is saraso apacioje. paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose jokiu apgauliu as pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti.ir atspekit kas... po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai as negalejau patiketi savo akimis, jog tai veikia.per pora savaiciu susikaupe apie 1000lt , po triju savaiciu prisidejo dar apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.po pusantro men turetu buti apie 7000lt . ir sita suma po truputi toliau dides. o prasidejo tik nuo 12lt.noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. as jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,per daug nesistengdami. pasiulymas: perskaitykite tai pora kartu. issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. sutikite - tai paprasta. tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete svarbu: tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba. atkreipkit demesi: tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo. yra trys paprasti zingsniai: 1. jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke. 2. pirmiausia i zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate 1. LT957300010074515201 2. LT704010040100398875 3. LT337300010123547780 4. LT097300010111671532 5. LT634010040100393278 6. LT704010040100398875 da bar isbraukite is saraso nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri. 3. darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. ir kada jus pasieksite pirma eilute, jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas! tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete. uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai. laikas pinigai. o dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. tiesiog paprasta aritmetika. sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones tai jau 500lt i saskaita toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. pajamos 2500lt. toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. ar ne ispudingas skaicius ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote. kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju. ir toliau dideja! |