atradome skaniausia mazylio maista- alyvuoges. Vienu kartu jei leisciau, suvalgytu pilna indeli. Pati alyvuoges pradejau megti neperseniausiai. Ar yra jas valganciu vaikuciu, ydomu, kiek galima ju duoti?
QUOTE(Teja @ 2007 01 27, 21:45) atradome skaniausia mazylio maista- alyvuoges. Vienu kartu jei leisciau, suvalgytu pilna indeli. Pati alyvuoges pradejau megti neperseniausiai. Ar yra jas valganciu vaikuciu, ydomu, kiek galima ju duoti? jei matys padetas matomoj vietoj,tai sauks tol,kol negaus nezinau kiek galima ir ar isviso galima tokiems pupuliukams ju duoti,bet mes ne piktnaudziaujam per daug
Maniškis pirmąkart alyvuogių paragavo gal kokių 2.9 m. Nelabai susižavėjo. Aš dėl to tik džiaugiuosi- vis tik tai konservuotas maistas.
maniškė irgi labai norėjo paragauti, o aš nelabai norėjau duoti, bet pabandė ir, mano laimei, nepatiko
Iš mūsų visi pažįstami juokdavosi, kad vaikas alyvuoges taip valgo
Ai dar neparašiau, kad valgo tiktai juodąsias alyvuoges, žalių - nė iš tolo (sako rūgštu)
mes su vyru alyvuogių nemėgstam,tai neperkam,bet kai nuvažiuojam pas senelius,tai dukrytė mielai jas valgo
Ė, bet jūs nesakot, juodas ar žalias taip mėgsta jūsų vaikai
Manasis nemėgsta. O aš tai labai mėgstu juodas
Dukryte labai megsta alyvuoges juodas jau keli menesiai kaip valgo, aisku ne per dazniausiai, bet jei valgo, tai daug. Dabar mums 17 men. O kai nebuvo juodu tik zalios ir dar idarytos , pamaciau kad ir tas noriai valgo - pati pasieme nuo stalo, nors susiraukia, bet vistiek kemsa i burna...
Bet ar sveika tokiem mažučiam? Aš va irgi gundausi duot paragauti.
Patinka,valgo ir labai nori.
Aisku nevalgo ju kiekviena diena arba savaite,bet per sventes ar siaip valgo.Visa laika namie yra alyvuogiu-reikia tik atidayti.
Aš pati labai mėgstu alyvuoges, labai daug valgiau nėštumo metu. O va mažoji tik suvalgo ir paleidžia pilvą, tad stengiuosi neduoti.
as labai mielai buciau pries visokias marinuotas gerybes, jei mano 1.8 m mergina nesikraustytu is proto pajutusi agurkeliu, alyvuogiu kvapeli. Tai valgom pasislepe arba vaidinam, kad jai paskutini kasni atiduodam
Mūsiškis, tai alyvuoges mėgsta nešioti ir duoti kitiems paragauti, pats - nevalgo, jam kažkuo jos nepatinka. Bet užtat marinuotus agurkėlius tai turime slėpti, gali jų valgyti tiek, kiek bus
O alyvuogėmis leisčiau retkarčiais pasimėgauti, juk jos ir maistingos, ir naudingos net ir marinuotos
Maniskiai yra paragave , bet siaubingai nepatiko, bet sunenas del ju is proto ejo, nieko neidavo sumaitinti. parodai metuku vaikui alyvuoge-issizioja ir tada mama ikisa sauksta su kose
na kaip užsimaniau alyvuogių
Aš nėštumo metu pamėgau alyvuoges, stiklainiukais ėjo
net nebuvo minciu duoti
gal dar paaugsim...
As pati labai megstu alyvuoges ir labai daznai valgau..bet net ir nezinau, ar musu berniukas ju ragavo, turbut, kad ne..Galvoju, kad gal dar anksti..
o mes patys ju nemegstam tai ir vaikam nesiulom
O mes labai alyvuoges megstam,ir musu mazoji-didele megeja-valgo ir juodas ir zalias!
O as siulau duoti paragauti, jeigu tik vaikiukas nori. Nebijokit kad alyvuogs konservuotos, nes nuo keliu alyvuogiu blogai nebus, o vaikuciui skonio ivairove bus tik i nauda.
Namie dažniausiai valgom juodas, tai ir mažiulis vieną-kitą suvalgo. Per šventes ar svečiuose kartais paragauja ir žaliųjų. Manau, alyvuogės - skanu ir paįvairina racioną.
as savajai ir daviau paragaut tai zalios labai patiko o nuo melynu labai isbere tai daugiau jokiu neduodu
o kam taip skubeti? nemanau kad pats tinkamiausias uzkandis vaikams tie visokie marinuoti, konservuoti dalykeliai. dar inkstai maziuku nepasiruose tokiai cukraus ir druskos gausybei apdoroti
Mano visi vaikai labai megsta valgyt alyvuoges tiek zalias tiek juodas tai mazajai savo duodu 5 alyvuoges i dena nezinau gal galima ir daugiau bet as nerizikuoju kai paaugs truputi duosiu daugiau
Net dreba kaip nori - bet - tik "Marios" juodas su kauliukais. Kitokias - spjauna.
Maniske alyvuoges kerta, nebuna tai daznai, nes ir cipsus kirstu, jei kas leistu
Sveiki, savo mazajei dar tokiu dalyku neduodu valgyti , bet karta su drauge gerem vyna ir jos mazoji( 2 metu), su mumis kartu tas alyvuoges valge, tai ant akiu isbere, net iskart su zaizdelem , tai va....... nors tikrai niekam niekad aleggiska nebuvo
ačiū dievui, maniškei tokios nesąmonės nepatinka. mano nuomone, mažiems vaikams koncervuoti bei visokie marinuoti daiktai nėra pats tinkamiausias. žinoma, kartais palepinti, jei vaikui labai patinka, nepakenks...
mano mažoji retkarčiais irgi paima, kartais valgo, kartais spjauna, nematau nieko blogo, jei suvalgo keletą alyvuogių
dar nebandziau duoti ir artimiausiu metu nesiruosiu
mano sunui uz keliu dienu bus du metukai.kaip tik siandien pirma kart paragavo alyvuogiu.lb patiko.jei buciau leidus,turbut visa stiklainiuka butu suvalges.is kart puoliau internete ieskot informacijos ar sveika tokiem pypliam jas valgyt.ziuriu ,kad mamos i tai ziuri dviprasmiskai
Vyresnėlė tai nuo 2 metų valgo alyvuoges...Laaabai mėgsta,bet žinoma daug negauna..tik kartais,kai grakiškas salotas darom tai jai daugiau alyvuogių ipjaustom
daviau bet jam labai nepatyko tai daugiau net neziuri i jas
Savo pypliui pirma karta paragauti alyvuoge ikisau, kai jam dar net nebuvo 1 m. Tai butumet mate jo reakcija - prarijo net nekramtes ir tiese rankytes i lekste, prasydamas dar ir dar
Nedaviau dar, man kažkaip
Patys nemėgstam ir vaikui neduodam
Mes patys megstam ir sunui patiko,pusryciam visada kelias suvalgo
Mano mažius visai su malonumu valgo alyvuoges. Aišku, duodu kokias 2-3. Keista, tie šiuolaikiniai žmonės tokie gurmanai, cha cha .Pamenu, aš pati pirmą kartą alyvuogę paragavau nuo picos paauglystėj, tai išspjoviau- pamaniau baisiausia šlykštynė
Mano tūzas būzas kas kartą iš lėkštės man graibo alyvuoges ir kas kartą meta purkšdamas, kad fu kaka, nesvarbu ar žalios ar juodos alyvuogės bet jam kažkuo netinka, tai aš lieku su alyvuogėm , o jis įsisuka į pelėsinį sūrį
mėgsta tik juodąsias
Davem paragaut, nes labai domejosi - nevalge, spjauna.
O mano mažius tiesiog dreba dėl juodųjų alyvuogių
Daviau kazkada, bet nepatiko maziui
Is pradziu nepatiko visiskai. O dabar tiesiog dreba tiek del zaliu, tiek del juoduju alyvuogiu
neduodu,nes ir pati nemegstu
Duodu. Valgo puikiausiai.
mano lelyte tai jas labai megsta
|