geeeras, o as kazkaip net nebandizu duoti.
siaubingai megsta zalias alyvuoges. jai jau pamato tai viskas reikia cia ir dabar
neduodu ,nes tiesiog ju musu namuose labai retai buna- pati nemegstu
Mes irgi neduodam, nes labai retai perkam - nelabai megstam patys.
duodam, valgom visokias konservuotas
Nekoncervuotos alyvuoges - nevalgomos. Esu andziusi duoti juodu, bet nepatiko..
duociau, bet nevalgo
Neduodam, tiksliau dar net progos nepasitaike, nes nemegstam patys.
Man laaabai skanu, duociau bet nevalgo....
neduodu alyvuogiu, bet jei pasiima nuo stalo neatimu... paragavo tai zalios nelabai juodas labiau megsta, nes antra karta eme..
Maniškė alyvuoges laaabai mėgsta tiek žalias, tiek juodas. Žalias gal labiau.
As net nebandziau duoti, reikes pasiulyti...
Maniske alyvuoges galetu valgyti kaip saldainius
oi,cia geriau nerodyti maniskei dvimetei,sakes kaip ji ju nori,o gi suru,negalima daug,nu leidziu sveciuose kokias 4 suvalgyti-jei gale3tu visa indeli sukapotu,kaip jai skanu.Net keista man.Ir nesvarbu ar juodos ar zalios
Juk alyvuoges nemarinuotos, vanduo ir druska. Aisku, gal surios, bet maniskis juodas labai valgo. o ir nedraudziu, konsultavausi su gydytoja, tai ji nieko pries. aisku, nereiktu duoti su idarais, ten daug chemijos, bet naturalios juodos, tikrai nematau jokio blogio.
labai megsta juodas (zaliu neragavo, nes neperku tokiu). dar gal nei metuku nebuvo kai paragaovo alyvuogiu. Galvojau nepatiks ir spjaus, o jai tik duok
Nemegsta
dar neragavo,nes mes patys ju neperkame ir nevalgome
Mano vienas vaikas valgė alyvuoges nuo pusantrų gal, o kitam tiesiog neskanu ir iš vis nevalgo. Bet duodu kiek nori tam kuris mėgsta neriboju, nieko keisto nepastebėjau, nealergizuoja ir pilvuko neskauda
Maniske megsta viska, kas yra nesaldu, todel jei duodu alyvuoge, tai su mielu noru suvalgo. bet daugiau 1 nesuvalgo.
2 metuku vaikas labai megsta zalias alyvuoges.....kai patys valgom ir jis valgo kiek nori...
maniskei alyvuoges - didziausias skanestas!
bet duodu ribotai ir su kitu maistu. maniske sunkiai darzoves valgo. tai jei i salotas idedu alyvuogiu, tokias salotas garantuotai valgo
Pati nevalgau, tai ir vaikams neduodu
Maniske (1m 10men.) dievina alyvuoges
Maniškė vakar įsidėjo žaliąją alyvuogę į burną. Šypsojos, kol neperkando, tada taaaaaaip susiraukė
3 metukų vaikas labai mėgsta juodas alyvuoges, žalių dar nesiūliau
Mano dukrytė pamėgo žalias, po kurio laiko žalių atsisakė ir kramsnojo tik juodąsias alyvuoges, o dabar išvis nei tų nei tų kažkodėl nebevalgo
Maniškė mėgsta juodąsias alyvuoges
Šiaip neduodame jų, tik per "balius", kai pati nuo stalo "nugvelbia" |