Patys nemegstam, tai ir vaikui neduodam
kazkada daviau paragauti bet jam pasirode labai neskanu tai daugiau ir nesiulau
mano berniukui irgi labai patinka sitos uogytes
Mes valgom pasislėpę, arba kai dukrytė miega
mano dukryte labai megzta zalias, o juodu visai nevalgo
O as neduodu nes pati nemegstu
juodas labai megsta
Labai megsta juodas alyvuoges
Musu tetis juodas alyvuoges daznai valgo,tai prie jo prisijungia ir musu maziuke
nea
nemegstu as ,ir vaikai neragave
Jas pamates pagalvojo,kad vynuoges - bet... spjiove ir db net neziuri i jas
Mes ir siandien pirma karta paragavom pusele
Labai megsta ir zalias, ir juodas. Kauliuka man visada atiduoda
oj nea as pati nevalgau vyras irgi ne, tai ir vaikas neragaves ir neaisku kad ragaus
Megsta baisiausiai.
Manoji labai megsta ir zalias ir juodas alyvuoges. Esu girdejus, tik nezinau ar tai tiesa,kad jei organizmas reikalauja alyvuogiu, tai kazkas negerai su kepenim. Idomu ar is tikro
Bandziau duoti,bet nepatiko.
labai labai megsta
Maniske tai irgi alyvuogiu megeja
i kai kurias sriubas idedu, labai skanaiai suvalgo
mums 1,4men
Pati nemegstu ir vaikui neduodu. kartais i mesiska darzoviu kose ipilu alyvuogiu aliejaus truputi.
man paciai jos slykscios ir nemanau kad vaikui patiktu,tai ir neperku
prieš kelias dienas svečiuose nusičiupo nuo stalo, įsidėjo burnytėn, bet labai greit išspjovė ir man sukišo, neskanu
Pirma karta ragavo si savaitgali, kai lankemes vynineje. Labai patiko, vos kauliuka leido isimti
Musiske irgi labai megsta alyvuoges, tik nedaznai valgo.
Mano sunus irgi juodasias alyvuoges labai megsta, gali suvalgyt visa indeli kartu su teciu
Mano mažoji irgi labai mėgsta alyvuoges juodas
Mums 1 metai,6men daviau paragauti juodos alyvuoges-galvojau nepatiks,bet labai patiko.
Kai buvom picerijoje, tai 'pasivogė' vieną nuo MV picos
Kartais pagriebia nuo stalo, bet paragavusi spjauna lauk. Nepatinka.
mes patys nelabai megstame, bet vaikutis megsta, net buna kad is musu patiekalu suvalgo visas
man jų nereikia, neperku, tai net progos nebuvo duot ragaut, bet esu tikra kad sakys FU,MAMA,KAS SIA
Neduodu
Maniškis kažkur nuo pusantrų metų pamėgo žalias alyvuoges. Dabar kažkaip nebe taip jų nori..
Pati nenaudoju ir mažiukui nebuvo progos paragaut
Megsta mazasis,kaip ir mes.Nuo metuku turbut.Ir dabar lb.daznai valgom.Kai prie pietu maistelio idedu,tai pirmas suvalgo,o tik po to mesyte
Mažajai neduodu, o vyresnieji nemėgsta
as irgi neduodu, pati ju nevalgau
mes nemegsta,ir vaikas net neragaves
Maniškis nuo kokių 1,5 metukų pradėjo vertinti šį skanėstą
O kas liečia konservantus, tai jose jų mažiau nei bet kuriame sausainyje ar kituose maisto produktuose, kad ir vaikams pagamintuose. Na vanduo ir druska, ir berods vienas E, nepamenu kuris ten jis. O ir pasirinkimas jų gana nemažas, todėl tikrai galima rasti nesūrias, būtent tokias perku vaikui, nors jam skanu ir labai sūrios, nuo kurių mane net krato paragavus. O šiaip žinoma, kad jas reikia valgyti su saiku, bet tas patartina daryti valgant bent kurį maistą.
Aš tai jų labai nemėgstu. O savo mažylei esu porą kartų bandžius duoti, nes baisiai reikalavo paragauti. Bet tuo ir baigėsi, kad įsidėjo į burną ir atgal išsiėmė - nepatiko.
Mes nevalgom, tai ir vaikas nevalgo
musiske tik pajautus snoni isspjove
mano dukrele nuo metuku pradejo valgyti,labai patiko
Neduodu
O tos mamytes kurios duoda, duodat tas konservuotas?
o jai kai viena karta paragavo tai negali sustot,tik pamato ir rekia cia cia ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|