Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alyvuogės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
LinaJ.
Patys nemegstam, tai ir vaikui neduodam smile.gif
ulyta
kazkada daviau paragauti bet jam pasirode labai neskanu tai daugiau ir nesiulau
virgutej
mano berniukui irgi labai patinka sitos uogytes thumbup.gif tai kai valgom privalom duoti smile.gif bet duodu po viena uogyte ar dvi smile.gif thumbup.gif
gajane
Mes valgom pasislėpę, arba kai dukrytė miega lotuliukas.gif . Nes kitu atveju suvalgytų kiek stiklainyje yra blink.gif blink.gif .
odetama

mano dukryte labai megzta zalias, o juodu visai nevalgo ax.gif
lelka
O as neduodu nes pati nemegstu ax.gif
Florexile
juodas labai megsta thumbup.gif paskutini karta puse skarbonkes suniamniojo, kol as pica baigiau daryti, ir dar sauke "dar" lotuliukas.gif
Daugiaziede
Labai megsta juodas alyvuoges smile.gif
Raske80
Musu tetis juodas alyvuoges daznai valgo,tai prie jo prisijungia ir musu maziuke thumbup.gif
Mamamvika
nea schmoll.gif
lelka
nemegstu as ,ir vaikai neragave rolleyes.gif
5imute
Jas pamates pagalvojo,kad vynuoges - bet... spjiove ir db net neziuri i jas bigsmile.gif
Migdole
Mes ir siandien pirma karta paragavom pusele smile.gif nusipurte mazius ir nesuprantom patiko jam ar ne smile.gif
Tavo_Mano
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 03 19, 21:59)
Labai megsta juodas alyvuoges smile.gif
*

Duokit geriau zalias, juodos tai termiskai apdorotos zalios...
Numenor
Labai megsta ir zalias, ir juodas. Kauliuka man visada atiduoda biggrin.gif
pukuotukas
oj nea as pati nevalgau vyras irgi ne, tai ir vaikas neragaves ir neaisku kad ragaus schmoll.gif
lanvita
Megsta baisiausiai. wub.gif
inpo
Manoji labai megsta ir zalias ir juodas alyvuoges. Esu girdejus, tik nezinau ar tai tiesa,kad jei organizmas reikalauja alyvuogiu, tai kazkas negerai su kepenim. Idomu ar is tikro g.gif
anilewe
Bandziau duoti,bet nepatiko.
Lukos_mama
labai labai megsta smile.gif specialiai neduodam, bet kai buna sveciu, visada ju buna ant stalo, tai pati visada pasiima smile.gif
aaushra
Maniske tai irgi alyvuogiu megeja biggrin.gif mes jas beveik kasdien valgom,tai ir ji daznai paragauja smile.gif
ishiri
i kai kurias sriubas idedu, labai skanaiai suvalgo smile.gif
mums 1,4men
Debesiukee
Pati nemegstu ir vaikui neduodu. kartais i mesiska darzoviu kose ipilu alyvuogiu aliejaus truputi.
marmelade
man paciai jos slykscios ir nemanau kad vaikui patiktu,tai ir neperku rolleyes.gif
grizete
prieš kelias dienas svečiuose nusičiupo nuo stalo, įsidėjo burnytėn, bet labai greit išspjovė ir man sukišo, neskanu biggrin.gif manęs irgi neypatingai žavi alyvuogės ax.gif
La pluie
Pirma karta ragavo si savaitgali, kai lankemes vynineje. Labai patiko, vos kauliuka leido isimti bigsmile.gif
Beautiful Life
Musiske irgi labai megsta alyvuoges, tik nedaznai valgo. 4u.gif
vajuta
Mano sunus irgi juodasias alyvuoges labai megsta, gali suvalgyt visa indeli kartu su teciu biggrin.gif man tai jos nepatinka... schmoll.gif
atigil
Mano mažoji irgi labai mėgsta alyvuoges juodas smile.gif Nors mums dar tik metai ir 6 mėn., bet kartais jau pasilepina, ypatingai kai pamato, kad mes jas valgom tai ir ji tuomet visa gerklia rėkia duok smile.gif lotuliukas.gif
jurge3
Mums 1 metai,6men daviau paragauti juodos alyvuoges-galvojau nepatiks,bet labai patiko. biggrin.gif
Uksnė
Kai buvom picerijoje, tai 'pasivogė' vieną nuo MV picos biggrin.gif Bet nesugalvojo jos į burną įsidėti, o tik sutraiškė ant stalo biggrin.gif
Meškašunis
Kartais pagriebia nuo stalo, bet paragavusi spjauna lauk. Nepatinka.
Agoja
mes patys nelabai megstame, bet vaikutis megsta, net buna kad is musu patiekalu suvalgo visas
kulka
man jų nereikia, neperku, tai net progos nebuvo duot ragaut, bet esu tikra kad sakys FU,MAMA,KAS SIA
raimuxe
Neduodu schmoll.gif
Ende
Maniškis kažkur nuo pusantrų metų pamėgo žalias alyvuoges. Dabar kažkaip nebe taip jų nori..
m@muk@s
Pati nenaudoju ir mažiukui nebuvo progos paragaut schmoll.gif
**AUKSSE**

Megsta mazasis,kaip ir mes.Nuo metuku turbut.Ir dabar lb.daznai valgom.Kai prie pietu maistelio idedu,tai pirmas suvalgo,o tik po to mesyte bigsmile.gif
Gurda*
Mažajai neduodu, o vyresnieji nemėgsta 4u.gif
Madmuazel
QUOTE(raimuxe @ 2009 12 18, 17:48)
Neduodu schmoll.gif
*

ir as ne schmoll.gif
Godulytė
as irgi neduodu, pati ju nevalgau schmoll.gif
dajna
mes nemegsta,ir vaikas net neragaves smile.gif
akrima
Maniškis nuo kokių 1,5 metukų pradėjo vertinti šį skanėstą smile.gif paduodu sausainį ir ayvuogę, tai tikrai pasirinks aliulę, kaip jis sako smile.gif Šeimoje niekas be manęs nevalgo jų , nepasakyčiau kad ir aš labai jas anksčiau iki kol nepastojau mažuoju mėgau. Bet kuo daugiau apie jas skaitau tai matau, kad tai tikrai vertingas produktas, ypač jų aliejus.
O kas liečia konservantus, tai jose jų mažiau nei bet kuriame sausainyje ar kituose maisto produktuose, kad ir vaikams pagamintuose. Na vanduo ir druska, ir berods vienas E, nepamenu kuris ten jis. O ir pasirinkimas jų gana nemažas, todėl tikrai galima rasti nesūrias, būtent tokias perku vaikui, nors jam skanu ir labai sūrios, nuo kurių mane net krato paragavus. O šiaip žinoma, kad jas reikia valgyti su saiku, bet tas patartina daryti valgant bent kurį maistą.
lietuvaite100
Aš tai jų labai nemėgstu. O savo mažylei esu porą kartų bandžius duoti, nes baisiai reikalavo paragauti. Bet tuo ir baigėsi, kad įsidėjo į burną ir atgal išsiėmė - nepatiko.
SigaSigute
Mes nevalgom, tai ir vaikas nevalgo 4u.gif
bitė Majaa
musiske tik pajautus snoni isspjove biggrin.gif
janyte76
mano dukrele nuo metuku pradejo valgyti,labai patiko biggrin.gif tai kai tik pamato tai kerta kaip suaugusi biggrin.gif
viavia
Neduodu
mamamia*
O tos mamytes kurios duoda, duodat tas konservuotas? g.gif
vikute334
o jai kai viena karta paragavo tai negali sustot,tik pamato ir rekia cia cia ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... lotuliukas.gif ir pabandyk neduot tai isterija baisi,jauciu ir visa skardine suvalgytu viena jei tik leistume>O duodam pirktine is parduotuviu zalias be kauliuko ir su migdolais,konservuotos ten ar kokios g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.