Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar sunku išsiskirti su vaiku?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
sala2
Kai vaikui suėjo metai, pradėjau dirbti. Vaiką prižiūrėdavo sesuo. Ji pas mus būdavo 2 savaites, o po to 2 savaites veždavosi pas senelius, nes ji ten gyveno su savo vaiku. Tai kai likdavo keletą dienų , kai reikės jį palikti pas senelius, aš negalėdavau ramiai miegoti. Tą dieną nuo ryto jau pradedu verkti,vos tik pagalvojus, kad be jo reiks grįžti. Namo grįžus nuotrauką pasiėmus žliumbdavau sad.gif , vis ramindamasi, kad kitą kartą palikti bus lengviau, bet deja kiekvieną kartą palikdama jį apraudodavau. Nors aš žinojau, kad juo ten bus pasirūpinta, gal dar geriau nei namuose, bet nieko sau negalėdavau padaryti. Nors kiek pakalbu, kitos palieka be problemų. Kaip jums?
bsgess
Brangute, mano masosios seneliai gyvena kitam zemyne ir apie tokius pasibuvimus mums tik pasvajoti. Dziaukis, kad vaikas gali praleisti tiek laiko su zmonem, KURIE JI MYLI!!! Tu visada vaikui isliksi svarbiausias asmuo, kaip toli bebutum. Tos dieneles nebutu tokios ilgos jei kitaip pazvelgtum i si reikala. As mielai pasikeisciau su tavimi vietomis doh.gif
ader
na nezinau, mano mama seniai spaudzia kad nuvezciau ir palikciau vaika jiems. Bet man kazkaip tokia mintis visiskai nepatinka, yra tevai ir turi rupintis, nebent kai bus jau didelis, vasara porai savaiciu gal isleisiu pas senelius pabuti. O dabar tikrai ne, jauciu kai mociute atvaziuoja keliom dienom ir buna su anuku kol as darbe, ir tai prisigaudo visokiu "idomybiu" mociutisku, kurios man nepatinka, tai koki as vaika pasiimsiu po savaitines viesnages. As gal ir subaru eilini karta, gal neturiu tiek laiko knygutem paskaityti, bet zinau kad kaip isauklesiu taip ir turesiu, nebus ka kaltinti. Be to isivaizduoju kaip butu liudna grizus namo. Taigi pilnai tave suprantu sala2. Ir jei tau taip sunku issiskirti, gal paieskok kitu budu, kur galima butu palikta vaika.
Ryžulia
Sala2, nesiparink rolleyes.gif As irgi savo penkiameti pas senelius palieku ne daznai ir zinau, kad ten jam gerai thumbup.gif Bet kartais slapcia irgi asara nubraukiu sad.gif Juk esam mamos, todel manau, jei pasiilgstam savo vaiku, tai normalu.
Rigedora
kai mano vyresnėliui buvo beveik metai-be kelių dienų-mes prmą kart jį palikom seneliams-tiksliau jie atvarė pas mus pabūti tą parą-o mes išvažiavom į Visagino country festivalį... doh.gif oi buvo sunku-įsitvėrusį vaiką vaikščiojau, kol atvažiavo mūsų paimti, lifte vos ašaras tramdžiau ir baisiai nervinausi visą dieną... o kitą dieną ryte paskambinusi seneliams ir sužinojusi kad viskas praėjo gerai-nutariau pasilikti dar vienai nakčiai thumbup.gif ir nuo tada atsipalaidavau... tiesiog supratau, kad ir be manęs kažkas gali puikiai juo pasirūpinti.. wink.gif o su mažuoju tokių bėdų nebuvo-ramiai galiu palikti-na nerviniesi tik dėl tam tikrų dalykų-ar neverks, ar nesusirgs ar susitvarkys seneliai... bet tai smulkmenos-telefonas yra visda ir bet kada gali juos pakonsultuoti wink.gif biggrin.gif
prabegom
Sala2, as manau, kad vaiko rezimas yra negeras. Vaikas turi tureti vienus namus - ten, kur jo mama. Tegu mama ryte iseina, o vakare grizta, bet vaikas netampomas kas pora savaiciu. Cia nesulyginamas dalykas su palikimais po para ar savaitgaliui (nors irgi vertinu skeptiskai, mes nepalikinejam saviskiu).

turetum perziureti vaiko auginima, bet ne del to, kad tau asaros byra ji islydint, o del to, kad jis turi tureti vienus namucius, viena mama, pastovu rezima.

Sekmes.
Coca - cola
mano mama irgi labai nori buti su mazium, zinau kad viskas bus labai gerai,ji myli be protiskai, jis bus palinksmintas, pamaitintas dar geriau nei su manim ir t.t... bet vistiek labai abejoju ar grizti i darba nors jam tada bus beveik du metai g.gif
asfaltuota
QUOTE (prabegom @ 2004 11 15, 12:37)
Sala2, as manau, kad vaiko rezimas yra negeras. Vaikas turi tureti vienus namus - ten, kur jo mama. Tegu mama ryte iseina, o vakare grizta, bet vaikas netampomas kas pora savaiciu. Cia nesulyginamas dalykas su palikimais po para ar savaitgaliui (nors irgi vertinu skeptiskai, mes nepalikinejam saviskiu).

turetum perziureti vaiko auginima, bet ne del to, kad tau asaros byra ji islydint, o del to, kad jis turi tureti vienus namucius, viena mama, pastovu rezima.

Sekmes.

Visiškai pritariu- protingas patarimas. Vaiko tąsymas pirmyn atgal nieko gero neduoda. Nuo metų į lopšelius jau priima, jei nėra galimybės samdytis auklę. Saviškę nuo metų 3 mėn. leidžiu- tikrai nesigailiu. Vakare atsibendraujan, miegam apsikabinę, savaitgalius kartu visus leidžiam. O buvo pasiūlymų iš močiučių pusės, kad atvežk paauginti. Vaikas ne žaislas. Lopšely mokosi piešti, lipdyti, spotuoti, dainelių mokosi, muzikuoti , bendrauti su kitais vaikai...Pagalvok, kad vaikas jaučia kai mama stresuoja- tai jam tikrai ne į naudą...Galėjau vaiką išvežti už trijų šimtų kilometrų ir kas vakarą laistyt pagalvę ašarom. Pamatyčiau tik kokį kartą per mėnesį( pirmyn atgal nuvažiuot man brangiau kainuotų negu mokestis lopšely už visą mėnesį), o dabar nesimatom tik aštuonias valandas per parą...
RebekaG
QUOTE (sala2 @ 2004 11 14, 00:40)
Ji pas mus būdavo 2 savaites, o po to 2 savaites veždavosi pas senelius, nes ji ten gyveno su savo vaiku.

Tai tu kas 2 savaites nematai savo vaiko... ir net 2 savaitems..., o sesuo 2 sav. nemato savo vaiko blink.gif Man tai butu nepriimtina unsure.gif Jau gal geriau sesuo atsikraustytu su savo vaiku g.gif O dar geriau, kaip Vobla patare, i lopseli isleisciau g.gif
asfaltuota
QUOTE (RebekaG @ 2004 11 15, 21:27)
Tai tu kas 2 savaites nematai savo vaiko... ir net 2 savaitems..., o sesuo 2 sav. nemato savo vaiko blink.gif Man tai butu nepriimtina unsure.gif Jau gal geriau sesuo atsikraustytu su savo vaiku g.gif

Kartais žmonės sugalvoja tokių keistų mazochistinių sprendimų, kad iš šalies žiūrint tikrai sunku suprasti...Lieja ašras, kankinasi, kankina vaiką, tarsi tai būtų vienitelis sprendimas, ar bent jau vienintelis teisingas... wink.gif
Jurgytė
Oi, kaip suprantu ta jausmą... Mano tėvai gyvena visai šalia. Dukrytę nuvešdavau tik dienai, kad galėčiau daryti diplominį ir tai kaip nesava - vos išlaukdavau, kada pasiimsiu. Keletą kartų buvau palikusi ir nakčiai. Puikiai SUPRANTU, kad ji jau ne mažyte, kad jei nieko neatsitiks, kad jai net įdomiau praleisti dieną ne namie...
BET. Be jos mane tarsi visą skauda... Lyg butume vienas asmuo. wub.gif As išprotejusi del jos. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O juk ateis laikas, kai vaikui reikės leisti "augti pačiam". unsure.gif
kamra
Vaikas labai jaučia mamos nerimą. Jeigu jaudiniesi palikdama vaiką ( ar seneliams, ar darželyje ) , tai ir vaikas nerimaus. Pirmiausiai turime apdoroti savo jausmus. Juk paliekame savo turtą gerų rankų priežiūroje. Svarbu kiekvieną kartą išsiskiriant su savo vaikeliu patvirtinti jam, kad būtinai sugrįši pas jį, kad nepalieki visam laikui. Kai vaikas patikės tavimi, jausis saugiai, tai ir abu ramiai išsiskirsite. Daug skaičiau apie tai ir išbandžiau savo kailiu.
Debasy
Pazistamas tas jausmas.
Atsimenu, kai isejau dirbti ir palikau savo pirmagime, tada jai buvo nepilnai 11 men. Pirmos dienos buvo baisios - tiesiog fiziskai sirdi skaudejo. Lekdavau namo per asaras kelio nematydama. sad.gif Tiesa, as ja palikdavau tik savo namuose ir tik toms astuonioms valandoms.
O stai su antruoju visai to nepatyriau. Islekiau po metu i darba "kaip probke".
Nusibosta man namie, nemegstu as tu seimininkisku darbu.
Bet as uz tai, kad tevai gyventu su vaikais. Nesuprantu tu palikinejimu. Niekada taip nesielgiu. Zinoma, isimciu gali buti, kai tevai, pvz., kur nors isvaziuoja, kad ir pailset - nors keletui dienu. Bet siaip... kai toks gyvenimo budas... man tai nepriimtina.
Savo vaikus vieninteli karta buvom palike seneliams trims dienoms vasara (buvom isplauke su plaustais). Mazylis tai nieko nesake (dar nelabai kalba biggrin.gif ), o vyresnele tai nebuvo labai patenkinta. O ir as vis galvojau apie juos.
Todel kol dirbu geriau as juos be jokio sazines grauzimo palieku namie priziureti ateinanciai mociutei, bet jau likes mano laikas - tik jiems.
Dukryte vis klausia:
-Rytoj tau ne darbelio dienele?..
gima
is tiesu tos gyvenimoo aplinkybes kartais keistai pasisuka, bet manau, kad kiekvienai musu riedetu asaros 2savaitems issiskiriant su savo vaiku. reikia surasti kita sprendima g.gif
*valdonė*
Man dar neteko skirtis su savo sūnliu.Bet šiurpas per nugarą pereina kai apie tai pagalvoju doh.gif Nežinau kaip reiks palikt verkiantį vaiką darželyje?Širdis gali plyšt sad.gif
Dabar guodžia tik tai ,kad tas bus dar negreit.Bet tokios mintys vis dažniau aplanko...
Šaltmėtė
Na, as pirma karta buvau palikus vaika 2iem savaitem praeita vasara, kai isvaziavau i ekspedicija, tai pasiilgau nerealiai, ir nors labai gerai laika praleidau, bet asara irgi ne viena per ta laika nubraukiau. O kai grizau tai verkem abu apsikabine ilgai. Is laimes kad vel kartu. taip buvo tik viena karta, bet palikciau gal ir kitam kartui kita vasara, bet ne dazniau kaip karta ar du i metus. Na bet jei reiktu kas dvi savaites taip isisskirinet, kazkokia nesamone.... g.gif Sakykit kaip norit, bet tikrai netikiu, kad nera kitu budu vaika priziuret... huh.gif blink.gif Lietuvoj lopseliai tikrai nebrangiai kainuoja... unsure.gif
dideee
Pasiilgstu saviskes palikdama net keliom valandom.
angeloangel
man saviski irgi labai sunku palikti pas SB tevelius, nes nepatinka man ju prieziura blush2.gif
o siaip be galo moraliskai sunku palikti su bet kuo unsure.gif ramiausiai jauciuosi kai vaikelis buna su mano sesem pas mane namuciuos cool.gif
Siguldencija
Ziurint su kuo vaikai lieka, bet vistiek kad ir su kuo butu kirba mintele kaip ten jam sekasi ax.gif
angeloangel
QUOTE(Siguldencija @ 2009 04 19, 12:16)
Ziurint su kuo vaikai lieka, bet vistiek kad ir su kuo butu kirba mintele kaip ten jam sekasi  ax.gif
*

tokios jau mes mamytes esam wub.gif wub.gif
sima72
kai su vyru palieku,tai rami,bet ir tai tik dienai doh.gif neteko dar nakciai palikti niekur ax.gif
Siguldencija
QUOTE(sima72 @ 2009 04 19, 13:36)
kai su vyru palieku,tai rami,bet ir tai tik dienai doh.gif neteko dar nakciai palikti niekur ax.gif
*

su maniskiu irgi nebuvo lengva jei reikdavo pasilikti, duodavo i asaras net jei ir as esu, o tenka ne namie o kitur miegoti, tik va nuo penkeriu jau geriau sekasi, vienintele isimtis su kuo noriai vaziuoja ir pasilieka tai tata, bet po keliu dieneliu oj kaip fainiai pasiilgsta mamytes bigsmile.gif tai labai glosto blush2.gif
o va draugo mazesnioji tai visiskai kitoks vaikas, ji pasiliktu bet kur ir su bet kuo pas bet ka, su ja jokiu problemu, o palikus tada mintis tik tokia kazi jau neskambins kad pasiimti ar kazkas atsitiko, mano drauge net sako tu tik be jos atvaziuok g.gif
angeloangel
mano vaikas irgi pasilieka su bet kuo ir bet kur, del to problemos niekada neturedavau, jei paciai reikdavo pas gydytoja draugei palikdavau valandziukei.
bet paciai labai labai sunku palikti vaikuti verysad.gif
**Superblondine**
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 19, 12:22)
tokios jau mes mamytes esam wub.gif  wub.gif
*

wub.gif drinks_cheers.gif
dukvadratu
Jei jau nesivaldote su nervais, išgerkite raminamųjų, kad lengviau pakeltumėte išsiskyrimą su vaiku.
angeloangel
QUOTE(dukvadratu @ 2009 04 20, 16:09)
Jei jau nesivaldote su nervais, išgerkite raminamųjų, kad lengviau pakeltumėte išsiskyrimą su vaiku.
*

jei jus neturite jausmu tai geriau patylekit tokiom temom gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Siguldencija
QUOTE(dukvadratu @ 2009 04 20, 16:09)
*

thumbup.gif Man geriau reiktu gerti raminamus kada as su vaikais lotuliukas.gif
angeloangel
QUOTE(Siguldencija @ 2009 04 21, 11:00)
thumbup.gif  Man geriau reiktu gerti raminamus kada as su vaikais  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nerilyte
Labai sunku palikti mergaitę su kažkuo kitu. Vieną kartą man būtinai reikėjo išvažiuoti, dukrytę palikau visai dienai su seneliais, su kuriais mes ir gyvenam. Išvažiavau labai anksti, o grįžau vėlai. Dukrytė manęs laukė, nemiegojo, kad parodytų jog už tai, kad ją palikau pyksta ant manęs, nors ir tėtis grįžo po darbo namo. Jai tuomet buvo du metukai, bet aiškiai supratau, kad ji supyko ir nusiminė. Kita dieną ir taip kokias pora savaičių net į tualetą ramiai negalėdavau nueiti, eidavo ieškoti.
angeloangel
QUOTE(nerilyte @ 2009 04 22, 15:13)
Labai sunku palikti mergaitę su kažkuo kitu. Vieną kartą man būtinai reikėjo išvažiuoti, dukrytę palikau visai dienai su seneliais, su kuriais mes ir gyvenam. Išvažiavau labai anksti, o grįžau vėlai. Dukrytė manęs laukė, nemiegojo, kad parodytų jog už tai, kad ją palikau pyksta ant manęs, nors ir tėtis grįžo po darbo namo. Jai tuomet buvo du metukai, bet aiškiai supratau, kad ji supyko ir nusiminė. Kita dieną ir taip kokias pora savaičių net į tualetą ramiai negalėdavau nueiti, eidavo ieškoti.
*

man panasiai buvo kai atvaziavo mano mociute priziureti sunelio, mes vaziavom i laidotuves is vln i siaulius, teko ten nakvoti, tai sake vaikas ilgai prie duru lauke ir kita diena zaide tik kolidoriuje nes stebejo duris unsure.gif siaube kaip man tada sirdis plyso verysad.gif
Daugiaziede
Retai kada kam palieku,nes priziuriu pati,nedirbu..Jei tenka,tai tik artimiems.Dazniausiai prasau sesers su kuria esame beveik bendraamzes ir viena kita suprantame,i vaiku auklejima ziurime panasiai.Nors ir pasitikiu prieziura,taciau vis mastau,kaip ten mano mazulis,ka veikia,kaip jauciasi,ar nesusizeide,ar sotus... wub.gif
Labiausiai vengiu mociuciu,nes tas konservatyvus poziuris,absurdiski draudimai,"auklejimai" kaip elgtis su barskuciu kai vaikis jau senai stato piramides is kaladziu, ima tiesiog erzinti ar tiesiog atima zada... doh.gif
*Madmozela*
Iseinu i darba maziuke lieka su mano mama wub.gif jokiu problemu man nekyla,1 kart metuose buna savaitgalis kai su vyru pabunam vieni...nieko blogo tame nematau ax.gif
JasVita
mano dukrytė dar mažytė, bet teko jau vieną kartą ją palikti... extra buvau paguldyta į ligoninę ir išoperuota... MB gavo nedarbingumą, bet kasdien atvažiuodavo manęs į ligoninę aplankyti, tai porą valandėliu su ja pabūdavo MB mama... aš eidavau iš proto... doh.gif man jos priežiūra buvo nepriimtina... o kol buvo su MB tai aš buvau rami... ir dabar MB mane išleidžia prasiblaškyti kai tik noriu mirksiukas.gif
evelina83
Na mes su vyru tai kartais savaitgaliais nuvezam suneli pas vienus arba kitus senelius, kai norim nulekti kur i svecius atsipalaiduoti ar koki koncerta, kluba ar siaip pabuti kartu dviese. Paliekam su ramia sirdim, nes maziukas labai mylimas ir laukiamas seneliu. Kazkaip is pradziu stebejausi kad man taip nera kaip kitos mamos pasakoja, kad joms stogas vaziuoja, verkia ir pan. Aisku daznai pagalvoju ka dabar sunus veikia, pasiskambinam, bet ne kiek nesijauciu del to blogesne mama nei kitos, nes beprotiskai myliu savo pipiriuka!
MissBootee
Aš savo vaiko niekada nebijočiau palikt pas mamą blink.gif blink.gif juk ji ir tave užaugino, ko čia bijot? schmoll.gif Atvirkščiai, sako, vaikai senelious labiau myli negu tėvus wub.gif
dabej
kaip jus manot ar issiskyrimas su 2 metu vaiku 2 menesiams gali padaryt didelia zala vaikui?
mylimuke
Tai natūralios būsenos. Mama verkia, vaikas verkia. Stengdavausi kuo mažiau palikti, kad nesukelt nei vaikui, nei sau neigiamų emocijų. Dabar dukra pati pasiprašo pas "mošiutę", nelaikysiu gi prirakinus blush2.gif Bet po poros dienų jau ir man sunku pasidaro, nyku ir kažko trūksta namuose unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dabej @ 2009 06 02, 00:33)
kaip jus manot ar issiskyrimas su 2 metu vaiku 2 menesiams gali padaryt didelia zala vaikui?
*

Žiūrint kuriam laikui išsiskirsit, kaip jūs gebat susitarti su vaiku ir paaiškinti apie tai, kad jūsų nebus. Šiaip nepatartina tokio amžiaus vaikučio palikt ilgiau nei kelioms paroms. Blogiausiu atveju skambinkit, kalbėkitės nors telefonu, išvažiuodama nepabėkit, atsisveikinkit, paaiškinkit, kad grįšit. Išsiskyrimas, manau, gali būt sunkesnis, jeigu nuolatos būnat kartu, vaikas nepatyręs to, kad išėjus mamai ji po kurio laiko TIKRAI grįžta.
margaritav
QUOTE(dabej @ 2009 06 01, 22:33)
*

Gal priklauso, nuo kam , kam paliekate, na, ir nuo paties vaiko.Uz keliu menesiu is savo patirties galesiu pasakyti, ar mano dukrai padare didele zala ar jokios. Ji pripratusi prie mociutes, mes kartu gyvenam, bet dabar teko issiskirti su dukra. Kol kas jokiu neigiamu pokyciu nera. Dukra eina ir pas seneli , ir pas teta, nors seneli ir teta mato vos keleta kartu per metus. Man,aisku, jos labai truksta,na, o ji issiskyrima labai lengvai pakelia, bent jau kol kas. Jauciu, dabar mane uzsipuls daugybe mamyciu. Bet kaip viena mama sake, kad kuo daugiau zmoniu myli vaika, juo rupinasi , tuo jam geriau.

Tikrai nesuprantu tu, kurios negali vaiko savo tevams nei dienai palikti, jei tevai yra normalus.
vilke_ziema
Esu kazkur skaiciusi, kad dvimeciai buna ipatingai prisirise prie mamos..su vyresneliais teko issiskirti, kai jie buvo panasaus amziaus, apie 2 metukus, tada man nebuvo sunku, savo tevais visiskai pasitikejau..bet jei dabar pagranduka reiktu palikt, negaleciau, net ir mylintiems seneliams.. gal cia mano amzius kaltas, tada buvo man 23, i viska kitaip ziurejau..apie zala nuo issiskyrimo negaliu kalbet, nes tokios nepastebejau pas vyresnelius..santykiai musu normalus. Vyriausias isvis labai prisirises prie manes..bet dabar jau ir su jais issiskirt ilgesniam laikui nesinori..stai isvaziavo pas senelius, taip tuscia namuos pasidare, vis ateinu i ju kambari..nuvalau dulkes..baisiai liudna..nezinau, kai leidau juos i darzeli, netgi dziaugiausi, mazdaug stai, jau uzaugo, jau isilieja i visuomene lotuliukas.gif , o dabar, kai pagalvoju, kad ir maziuka teks leist, tai saltas prakaitas pila, taip nesinori doh.gif schmoll.gif , vis galvoji, kaip jam ten bus, be manes..i vyresnelius pasiziuriu, siaubas, jau tokie dideli, greit lakstys i sokius doh.gif irgi nesinori paleist..senstu matyt..darausi mama pereksle smile.gif
aisstte
QUOTE(sala2 @ 2004 11 14, 01:39)
Kai vaikui suėjo metai, pradėjau dirbti. Vaiką  prižiūrėdavo sesuo. Ji pas mus būdavo 2 savaites, o po to 2 savaites veždavosi pas senelius, nes ji ten gyveno su savo vaiku. Tai kai likdavo keletą dienų , kai reikės jį palikti pas senelius, aš negalėdavau ramiai miegoti. Tą dieną nuo ryto jau pradedu verkti,vos tik pagalvojus, kad be jo reiks grįžti. Namo grįžus nuotrauką pasiėmus žliumbdavau sad.gif , vis ramindamasi, kad kitą kartą palikti bus lengviau, bet deja kiekvieną kartą palikdama jį apraudodavau. Nors aš žinojau, kad juo ten bus pasirūpinta, gal dar geriau nei namuose, bet nieko sau negalėdavau padaryti. Nors kiek pakalbu, kitos palieka be problemų. Kaip jums?
*

To daryti dar neteko, bet kūnas pagauhgais nueina vos tik apie tai pagalvojus, tvirtybės, mamytės
dangausvaivorykste
Na seip zinokite kiekviena karta vis kitaip,bet viena syk vaziavome pas drauge i vestuves tai koki pusvalandi as vaika raminau kad nustoru verkti ir paleistu tecio koja-apsikabino ir viskas,ir man asaros tik kauptis pradejo galvojau kaip pradesiu bliauti verysad.gif .
ziedute
Šiaip manau turiu būt turbūt dėkinga dievui ar tokiom palankiom susiklosčiusiom gyvenimo sąlygom/aplinkybėm, kad man neteko niekad ilgam palikti ar iššsiskirti ilgam su vaiku mirksiukas.gif
Upjora
QUOTE(ziedute @ 2009 08 27, 15:05)
Šiaip manau turiu būt turbūt dėkinga dievui ar tokiom palankiom susiklosčiusiom gyvenimo sąlygom/aplinkybėm, kad man neteko niekad ilgam palikti ar iššsiskirti ilgam su vaiku mirksiukas.gif
*

Ir as taippagalvojau,kai perskaiciau sita temuke.vieninteli karta esu palikus nakciai su savo mama,bet jau ryte buvau prie isprotejimo ribos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
svajotojaa
sutinku mirksiukas.gif
Zuikių_dainos
Aš neseniai pradėjau dirbt (aišku, nepilnu tempu ) plius gryžau į mokslus, tad tris-keturias dienas per savaitę mano mažuliukas lieka pas mano mamą kažkur nuo 8:00 iki vakaro ( priklausomai nuo situacijos )... Ir pasakysiu atvirai - man liūdna verysad.gif Baimės palikti savo Gediminuką nėra jokios - jis su močiūte labai gerai sutaria, yra mano tėvų lepinukas, man išeinant nėra jokių ašarų, viskas ok thumbup.gif bet aš pati jaučiuosi šūdina motina verysad.gif Gal dėlto, jog jam dar tik metai g.gif O taip dar norisi kuo daugiau su juo pabūti wub.gif Pasiilgstu klaikiai, namo varau su mikru, kad tik greičiau sugrįžt. Žodžiu, man sunku. Kolkas ilgiausias išsiskyrimas mūsų trūko apie 10 h. Ilgiau, su nakvynėm ar panašiai tikrai ir nenorėčiau, ir negalėčiau palikt.
Muc
O as saviske prisiruosiau isleisti viena su teciu pas senelius. Ir kad as tureciau pagaliau laisva savaitgali, ir kad ji pamatytu, koks pasaulis be mamos. Per tas 48 val., kurias praleido be manes, nebuvo ne vieno ozio, ne karto nepaminejo mamos, buvo tobuliausias vaikas. Bet man ir mano mama sake, kad kai manes nera salia, tai vaikas tarsi pasikeicia, oziu ne kvapo, savarankiska pasidaro, viska pati moka, nebereikia zyzti, kad mama lakstytu is paskos. Bet del uosviu siek tiek bijojau, kaip bus su bendravimu, nes ji geriau kalba lietuviskai nei vokiskai, bet nebuvo jokiu problemu, mergina kalbejo su seneliais lietuviskai, teko ir jiems jau siek tiek pramokti lietuviu kalba. Ko gi nepadarysi del anukeles smile.gif Su vyru sutarem, kad karts nuo karto darysim tokius savaitgalius be mamos, tada gal ir darzelyje pritapti bus paprasciau. Bet is tiesu tai labai malonu buvo, kad po tu 48 val. pribego dukryte prie manes, buciavo, gloste galva, nepamirso mamos
pukuotukas
Aisku buna liudna ar net norisi verkti jei vaikas verkia, bet manau nereikia prie vaiko asaroti dar sunkiau bus, geriau iseiti su sypsena , o uzdarius duris nubraukti ta asara. unsure.gif
ingutera
QUOTE(Muc @ 2009 09 04, 00:08)
O as saviske prisiruosiau isleisti viena su teciu pas senelius. Ir kad as tureciau pagaliau laisva savaitgali, ir kad ji pamatytu, koks pasaulis be mamos. Per tas 48 val., kurias praleido be manes, nebuvo ne vieno ozio, ne karto nepaminejo mamos, buvo tobuliausias vaikas. Bet man ir mano mama sake, kad kai manes nera salia, tai vaikas tarsi pasikeicia, oziu ne kvapo, savarankiska pasidaro, viska pati moka, nebereikia zyzti, kad mama lakstytu is paskos. Bet del uosviu siek tiek bijojau, kaip bus su bendravimu, nes ji geriau kalba lietuviskai nei vokiskai, bet nebuvo jokiu problemu, mergina kalbejo su seneliais lietuviskai, teko ir jiems jau siek tiek pramokti lietuviu kalba. Ko gi nepadarysi del anukeles smile.gif Su vyru sutarem, kad karts nuo karto darysim tokius savaitgalius be mamos, tada gal ir darzelyje pritapti bus paprasciau. Bet is tiesu tai labai malonu buvo, kad po tu 48 val. pribego dukryte prie manes, buciavo, gloste galva, nepamirso mamos
*

truputi ne i tema, bet maniske mama sake irgi, kad be manes buna lyg silkine...jokiu oziu, kaprizu ir pan. drinks_cheers.gif
O isiskirti man pasidare itin sunku dabar, kai i darzeli dar tik pirmos dienos, su aukle nebudavo taip sunku palikti.
jurge3
Man visada labai sunku issiskirti doh.gif
aistullka
man iki siol dar sunku labai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.