Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar sunku išsiskirti su vaiku?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
^Vakarė^
Kai auginau pirmaji, kazkaip negaila budavo nei seneliams, nei jo kriksto mamai palikti per savaitgali, pasiilgdavau, bet nebuvo problemos issiskirti.
Bet va su mazaja, viskas kitaip. negaliu net savo mamai per diena palikt,palieku, bet jau labai sunkiai, o kad per nakti palikciau nera nei kalbos. mama kiek kartu sake, duok man per savaitgali, pailsesi. nu sakau as neuzmigsiu jei jos nebus salia. aisku butu reikalas ir palikciau, bet tikriausiai irgi su asarom.......
viltuse
Sudetinga issiskirt, jei ir palieku, tai vis skambinu, klausineju, neramu, vietos namie nerandu, tuscia, keista ziauriai 4u.gif
z.lineta
sunku,jei parai ar dviems,tai nesunku tik tada kai mas tevus buna ir paskambinu ir uzvaziuoju:)o jei savaitei,tai ir asaru pries miega man buna:)labai man negera ,kai ji ne su manim
**Gin**
Gal busiu ziauri mama, bet man nesunku su vaiku skirtis kai paliekam seneliams, ten silta, grazu ir smagu, sunys, kates, daug erdves.. smile.gif o as su ta mintim- valio, laisve, poisis bent pora dieneliu biggrin.gif ..bet gryztu pasiimti tai labai issiilgus. smile.gif
*Madmozela*
QUOTE(ginariukas @ 2009 12 01, 18:40)
Gal busiu ziauri mama, bet man nesunku su vaiku skirtis kai paliekam seneliams, ten silta, grazu ir smagu, sunys, kates, daug erdves..  smile.gif o as su ta mintim- valio, laisve, poisis bent pora dieneliu biggrin.gif ..bet gryztu pasiimti tai labai issiilgus.  smile.gif
*

drinks_cheers.gif as ir palieku dazniausiai seneliams ir vaikas prasiblasko pabendrauja ir as i puse metu pora kart skiriu laiko sau smile.gif
_Draugė_
QUOTE(ginariukas @ 2009 12 01, 19:40)
Gal busiu ziauri mama, bet man nesunku su vaiku skirtis kai paliekam seneliams, ten silta, grazu ir smagu, sunys, kates, daug erdves..  smile.gif o as su ta mintim- valio, laisve, poisis bent pora dieneliu biggrin.gif ..bet gryztu pasiimti tai labai issiilgus.  smile.gif
*

Sutinku visiškai. Palieku ramiai, nes esu rami dėl jų. Gal kitoms tiesiog baisu, kad neprižiūrės jūsų vaikų tinkamai?
Bet juk kažkada vistiek reiks paleisti vaikus nuo sijono...
ciuke
Jei darzelyje palieku - sunku, nes jis ten nenori buti.
Jei su aukle ar mociute, kurias labai myli - visai nesunku bigsmile.gif . Zinau, kad jam labai smagu. Sunkiau, kai jau praeina tam tikras laiko tarpas ir pries pasiimant ji - tada sunkiausia, begu skubu, minutes skaiciuoju, kad tik greiciau pasimatytume ir apsikabintume wub.gif
Manola
QUOTE(ginariukas @ 2009 12 01, 18:40)
*

Aš pabūsiu tokia pati drinks_cheers.gif Jei tik vaikas noriai pasilieka (yra tik trys tokie žmonės), o aš nesijaučiu žiauriai apsunkinanti tą žmogų, kuris lieka prižiūrėti - tada valio, laisvė. Blemba, ir man reikia atitrūkti smile.gif Pasiilgstu labai, tačiau kaifuoju gaudama laisvo laiko irgi ne mažiau. Deja taip būna labai retai ax.gif
Gera-mama
Pirmą kart palikau dukrytę nakvot pas senelius 2 metukų, skaudėjo širdelę kaip reik verysad.gif Dabar jau antrą savaitgalį iš eilės pati prašosi pas mano tėvus, lepūnėlė, vienintelė anūkė, noras ir senelių ir anūkės neišpasakytas pasiaust kartu, kaip ir kitos mamytės minėjo, kad mama išeidama visus ožiukus išsineša, auksinis vaikas lieka biggrin.gif Liūdna man su MB namuose lieka be jos, dar neišmokom turiningai praleist savaitgalio skiriant tik sau, kažkaip suaugusiųjų šventės, tai kitas reikalas, bet šiaip visas laisvalaikio pramogas pripratom derint prie dukrytės. Dukrytė moka džiaugtis be mūsų, teks ir mum mokintis biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.